KODU

voodimuredest

28. oktoober 2016

Jälle üks eksitav pealkiri, aga mul on tõsine voodimure, millele loodan teiega lahenduse leida. Nimelt kui ma ostsin uue voodi, siis ostsin ma ka uue madratsi, sest eelmine oli meie voodile liiga suur. Tänu lugejatele jõdsin ma Textelle e-poeni, kust leidsin kõige soodsama hinnaga 180×200 suuruses Sleepwell madratsi Blue Bonell (selline). Koos madratsiga tellisin ka vetthülgava lina, aga mida ma ei taibanud tellida oli kattemadrats. Ok, ma ei tea, kas ma ei taibanud, või ei raatsinud, aga nüüd on olukord selline, et tõepoolest on kattemadratsit ikka tarvis.

Nimelt ma ei osanud aimata, et see vedrumadrats nii pehme on. Alguses see isegi meeldis mulle, sest ma olen alati pigem kõvematel vooditel maganud, aga nüüd beebiga igatsen ma küll kõvemat küljealust. Eriti seetõttu, et Lende kuidagi müstiliselt alati mu külje all lõpetab ja nii kehva on see, et kui ma vähegi ennast keeran, siis vajub Lents ka minu lohku. Lisaks on mul peale sünnitust selg natukene valusaks läinud ja kipub liiga tegema, nagu vanainimesel. Seega on aeg see kattemadrats nüüd välja valida ja ära osta. Aga milline?

Esimene samm tundub loogiline, et valin siis sama firma kattemadratsi, ehk siis Sleepwelli oma. Eks ma siis ronisin sinna Textelle lehele tagasi ka, sest tundus kuidagi nii, et ka madratsikatted on seal soodsamad kui mujal. Loomulikult on neid seal ka mingi sada miljon tükki erinevas hinnaklassis. Ma vaatan, et enamik maksavad lausa rohkem, kui meie enda madrats maksis. Kas see ongi nii? Või valisin ma lihtsalt kõige odavama madratsi 😀

Igatahes ma mõtlesin, et ma olen nõus siis natukene rohkem välja käima, sest kattemadrats on üsna kasulik asi. Esiteks on vähem võimalust, et sa enda madratsi ära retsid (lapsed, piss ja muud sellised asjad) ja teiseks saab kattemadratsit kasutada näiteks külaliste saabudes, kui neid mujale majutada pole. Meil näiteks pole enam lahtikäivat diivanit ja seega on see vast päris adekvaatne ost.

Kõige kõvem kattemadrats on kodulehe sõnul TOP COCO mudel (SIIN), mille kohta on isegi tutvustuses kirjas, et sobib hästi, kui madrats on liiga pehme. Aga KUI kõva ta siis on? On kellelgi see? See läheks maksma 161€ meie voodi suuruses. Ehk siis sama palju kui madrats ise.

Kattemadratsite lipulaevaks nimetab Textelle kodukas aga TOP LATEX TEMPSMART madratsit (SIIN), mis peaks olema jube mugav, regullima ise temperatuuri, et kunagi ei oleks külm ega palav. Sees olla lausa lateks ja puha, mis peaks sellel magamise imeliseks muutma. See maksab aga 339€, mis on poole rohkem, kui mu madrats maksis. Arvestades, et mu madrats ise maksis 165€, siis ma nüüd taipan, et ilmselt mul ei ole just kõige parem madrats valitud ja oleks võinud seda natukene rohkem uurida ja mõelda, aga ma ütlen ausalt, et ma siis ei viitsinud. Ma olin remondilaines ja sada asja teha ja sada nädalat rase ja niigi läks remondile palju raha, seega võtsin soodsa variandi ja ausalt, siiani võin öelda, et ega ta kehv pole, peale selle pehmuse osa.

Ühesõnaga, mis te arvate? On vaja kattemadratsit? Võiks ju olla? Milline teil on? Kust ostsite? Mis hinnaga? 

DSC_8488

Loe ka neid postitusi!

60 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marta 31. oktoober 2016 at 11:57

    kattemadrats võib ju olla aga kindlasti saab ka ilma hakkama…eks see olenev teie enda mugavusest. Minu oma on pärit Viljandist Deluxi poest ja oleme igati rahul. Lisaks veel soovitan osta madratsile kaitsekatte v ma ei tea kuidas seda nimetatakse… selline õhuke asjandus ja käib madratsi peale (lihtsam pesumasinas pesta ja madrats mis üldjuhul on kallim see ei saa mustaks 🙂

  • Avatar
    Vasta Birgit 31. oktoober 2016 at 11:07

    Soovitaksin uurida ravemööblist ?
    Ostsin omale sealt voodi, lisamadratseid ei pidanud soetama, kuid seal on väga mõnus hea une ABC valik ja soovitan soojalt, muidugi ei tea kas sinna alla käivad ka kattemadrats. Poes sees olid ka head hinnapakkumised

  • Avatar
    Vasta Marju 30. oktoober 2016 at 07:46

    Tugwvamat kyljealust annab tõesti kookospähkli kiudest kattemadrats. Endal oli ka tavaline vedrumadrats liiga pehme ja hakkas seljale. Sai ostetud kookosmadrats peale ja kyljealune muutus palju mugavamaks. Mees kyll algul ytles, et on liiga kõva aga ta polnud lihtsalt kunagi tugevama madratsi peal maganudki, enam ei kujutaks ilma selleta magamist ette. Soovitan soojalt. On olnud kasutuses paar aastat juba, sisu pole lagunenud. Ymber on sellel aloe vera õhku läbilaskev madratsikott, mida saab masinas pesta.

  • Avatar
    Vasta Sigrit 29. oktoober 2016 at 10:49

    Meil kodus on kookose kattemadrats, valisime et oleks võimalikult kõva küljealune. Alusmadratsiks valisime Vedrumadrats RED Orthopedic Sensity™ , nende kahe madratsiga oleme pea kolm aastat väga rahul.
    Kui sa oma pisikesega magad siis usun et lapseke ei vaju külje alla, sest aluspind ei vaju nö lössi. 🙂
    Ehk saad mööblimajas vms poes enne proovida.
    Käisime mitmetes poodides enne kui otsuse tegime.
    Kuid kindlasti ei tohiks lapse piss madratsile sattuda, kookos muidu saab rikutud. Kate käib küll lukuga maha ja on pestav aga pissi tuleb läbi selle. 🙂

  • Avatar
    Vasta Krista 29. oktoober 2016 at 09:19

    Meil mingi hästi odav madrats, oli vist 135 EUR. Madrats muidu ise jäigem, nüüd sügisel soetasime Dormeo Silver Ion kattemadratsi peale, oli Topshopis soodukas 105 EUR. (muidu 170 EUR). Oleme 100ga rahul, enam selg ei valuta. Lisaks vahetasime padjad ka välja Dormeo Aloe patjade vastu. Super rahul. Kunagi tahaks Dormeo madratsi osta. Tundub, et Dormeo asjad on oma hinda väärt.

  • Avatar
    Vasta Maarja 29. oktoober 2016 at 02:09

    Dormeo! Super. Tõesti ei mingeid seljavalusid enam.

  • Avatar
    Vasta Kaire 29. oktoober 2016 at 02:02

    Endal plaanis maximast soetada, seal DORMEO kattemadratsid kleepsude kampaanias: http://www.maxima.ee/dormeo

    Tundus käega katsudes hea. Arvan, et kattemadrats võiks tõesti olemas olla, säästab madratsit. Kergem puhastada ka muidugi või isegi pesta. Hinnad panid küll imestama, mis mõttes kattemadrats nii kallis on… Aga maxima hinnad ju täiesti laadnad. 😀

  • Avatar
    Vasta Maarja 29. oktoober 2016 at 00:58

    Tsau, Mallukas!

    Olen hetkel samale küsimusele vastust otsimas.

    Meie valisime oma kodu voodisse paar aastat tagasi Sleepwelli 2x90cm RED POCKET madratsid (jäigem variant) ja nende peale 180cm-laiuse TOP LATEX TEMPSMART kattemadratsi. Tegelikult oleks ma tahtnud Top Latex Intensi, aga kuna just sel hetkel olid Sleepwelli mudelid uuenemas ja eelmise kollektsiooni toodetel head hinnad, siis see soovitud hea hinnaga variant oli igalt poolt otsas (helistasin vist kõikidesse veebipoodidesse, kes seda näiliselt müüsid) ning valisime siis hoopis selle kallima ja “parema” hea hinnaga mudeli.

    Kui me seda siis kasutama hakkasime, siis see oli nii ootamatult pehme kombo, millega ma ausalt öeldes pole siiamaani harjunud, mistõttu otsin minagi nüüd uut kattemadratsit lootuses kõvemat küljealust leida. Mul on tunne, et see Tempsmart on lihtsalt liiga paks (lateksi osa 5 cm, kokku lausa 7 cm) ja seetõttu liiga pehme. Lateks iseenesest on väga hea materjal – looduslik/naturaalne ja tolmulestakindel jms, aga kindlasti võiks uus kattemadrats olla õhem. Äkki siis on jäigem? Latex Intense’i kogupaksus on vist 5 cm, millest lateksi osa vist 3 cm, aga ma ei kujuta ette, kas see oleks parem. Plaanin minna ükspäev vaatama. Alumised madratsid üksi on meil muidu täitsa okeid, aga kuna neid on kaks, siis vajavad nad enda peale siduvat katet ning kuna neid ei saa eriti hästi puhastada, siis vajavad igapäeva mustuse eest ka kaitset.

    Nii et kui soovid magamisaset jäigemaks, siis ma Tempsmarti ei soovita. Kusjuures ma sellest temperatuuri reguleerimise võimest ei saa ka aru, sest minu jaoks tundub see igal hetkel üllatavalt ja ootamatult liiga soe. Ükskõik kumba poolt kasutada. Igatahes kindlasti soovitan erinevaid variante katsuda ja proovida. Näiteks tookord katsusin ka seda TOP COCOt, aga mulle tundus see jällegi liiga kõva ja liiga jäik. Aga samas ma ei kujuta ette, kuidas see pehme alusmadratsiga koos töötaks. Äkki töötaks, ei tea.

    Kõike head!

  • Avatar
    Vasta Ingrid 28. oktoober 2016 at 23:05

    Maximates hetel praegu kleepsukampaania ja valikus Dormeo kattemadratsid ja palju teisi Dormeo tooteid. Endalgi plaanis soetada sealt madrats 🙂 Hinnad poole odavamad! Näiteks 160×200 madrats maksab 89.99 ning 180×200 maksab 99.90

  • Avatar
    Vasta Hanna 28. oktoober 2016 at 22:55

    Praegu saab Maximast kleepsudega neid dormeo asju ja seal on kattemadratseid. Ma just ostsin endale ja viimased ööd on olnud väga mõnisad. Ise magan muidu diivanil, aga mõte sama. Soovitan väga.

  • Avatar
    Vasta TNA 28. oktoober 2016 at 22:16

    Meil oli vana äramagatud vedrumadrats. 7cm paks Dormeo memovahust kattemadrats sai peale pandud ja ülihea sai. Nüüd on uus voodi, vana kattemadratsi peal tuduvad külalised põrandal ja kurdetud ei ole veel. Ja meile just need kõvemad madratsid meeldivad. Mine lebota veits Järve keskuse poes, nad lahkelt lasevad proovida.

  • Avatar
    Vasta Merle 28. oktoober 2016 at 21:54

    Ostsin madratsi Sotkast 5 aastat tagasi ja küsisime kohe kõige kallimat madratsit näha mis müügil. Lateks on madratsil pealmine kiht ja kattemadrats on ka 6 cm. Furnico toode. Oleme väga rahul. Toetab väga hästi ja ei vaju ära tänaseni. Aga kui soovite osta uut madratsit siis soovitan minna tutvuma uue geelmadratsiga Masku poes.

  • Avatar
    Vasta Kertu 28. oktoober 2016 at 21:23

    Ma ei hakka teisi kommentaarei kiikama AGA.
    Vaid kattemadratsist ei piisa. Meil oli täpselt sama mure. Sai mitmes poes kurtmas käidud ja öeldi, et see kattemadrats suurt ei tee midagi kui alumine ikka lohku vajub.

  • Avatar
    Vasta Agnes 28. oktoober 2016 at 20:54

    Sa ilmselt läkid alt juba madratsi ostuga. AGA kui sa peaks ostma uue madratsinsiis pocket, pocket pocket. Madrats on jäik ja iga vedru töötab eraldi. Loogiliselt võttes peaks kookose kattemadratsid ka suhtelised kõvad olema sest lastevoodites ju need ja tunduvad küll väga jäigad.

  • Avatar
    Vasta Pille 28. oktoober 2016 at 20:34

    On ikka elu. Kõigepealt osta madrats ja siis kattemadrats… Miks ei võiks kohe osta sellist madratsit, millel hea magada oleks? Nii diivanite kui voodite puhul olen oma tutvusringkonnas ka näinud seda, et poes istutakse ja vaadatakse, et ooooo, nii mugav, nii mõnus, nii pehme. Igapäevases kasutuses aga hakkavad need pehmed madratsid kõik oma vigu välja näitama. Põhiasi on see lohkuvajumine, diivanilt ei saa enam püsti jne. Ma ise eluaeg harjunud kõvema pinna peal magama. Peale beebi sündi tuli mõnda aega ema juures ööbida ja johhaidiii, seal see voodi ajas mu hulluks! Panin lapse endast võimalikult kaugele, aga ikka oli pidevalt titt külje all. Nii kui külge keerasin, oli jälle minu lohus. Pluss need kuradi vedrud. Õeh. Never ei taha pehmet voodit. Mul kattemadratsit ei ole, vaid on lihtsalt mingi normaalne madrats, millel on hea magada. Firmat ei tea, päris ammu ostetud. Aga siiani väga ok. Ei mingeid sissemagatud lohke ega midagi.

  • Avatar
    Vasta Kristel 28. oktoober 2016 at 20:10

    Võiks nüüd käsipidurit tõmmata ja mõelda, et ehk on parem : ma ei viitsinud, ma tahtsin kohe, ah, sai soodsalt -ära unustada. Sedasi tormates juhtubki, et pikemaks kasutamisekskaupade soodsad kallid ostu võivad tihti osutuda ebaefektiivseks. Lihtsalt etteulatuvalt: kattemadrats külaistele pole just magamisase: parem täispuhutav kõrgem madrats, mida saab kergelt kokku pakkida ja maksab just mitte palju.

    • Avatar
      Vasta Maarja 29. oktoober 2016 at 00:01

      Minul on täispuhutava madratsi peal olnud elu külmimad (ja seega ühed ebameeldivaimad) ööd, kuigi peal oli soe tekk ja olin sooja mehe kaisus. Aga kui külje alt õhkub konstantselt külma, sest toapõrand on külm, siis ongi külm. Iga kell eelistan kattemadratsil magada.

  • Avatar
    Vasta Kissu 28. oktoober 2016 at 20:05

    Ma ei oska väga kommenteerida kombot, et madrats on pehme ja kattemadrats kõva – tavaliselt pigem soovitatakse vastupidi, et võta toetavam/kõvem madrats ja pehme kattemadrats peale. Aga kui madratsit välja vahetada ei taha, siis ilmselt tasub proovimist variant, et kattemadrats kõvem peal.. 🙂 Kõvadest kattemadratsitest ei tea küll midagi…
    Mul all tugevate vedrudega pocket ja peal pehme Dormeo kattemadrats: http://www.dormeo.ee/kattemadratsid/dormeo-memosan-roll-up-32-kattemadrats.html

    • Avatar
      Vasta Kristel 28. oktoober 2016 at 20:12

      Jah, vastupidine soovitus olekski kurjas: suurem ja paksem osa pehme jakõvem kiht peal ei anna tulemusi. Madrats toetab keha ja siis vajaliku pehmuse annab kate.

  • Avatar
    Vasta Mariliis 28. oktoober 2016 at 19:47

    See Blue sari ongi Sleepwelli kõige odavam madrats, mis paratamatult vajub lohku juba oma ehituse tõttu. Me ise ostsime Red sarja madratsi (pocket vedrustusega) ja väga-väga rahul oleme. Neid on ka kahe kõvadusega – natuke pehmem ja veidi kõvem. Meil on see pehmem, aga isegi seal laps minu juurde lohku ei vaju. Kattemadratsi peale ei hakanudki raha raiskama, kuna madrats ise on piisavalt mugav.

    Ma soovitan sul minna kuhugi madratseid müüvasse poodi ja tõesti ise proovida (katte)madratsid järele, sedasi pimesi tellida võib väga ämbrisse astuda. Seda enam, et voodis veedad kolmandiku oma päevast ja voodi peaks olema mugav koht. Ei pea ju sealtsamast poest ostma, võib ka netist kusagilt odavamalt tellida juba järeleproovitud variandi. Sleepwellil peaks veel -20% soodukas ka olema kuni mingi ajani novembris. Endise Kalevi kommivabriku juures on Pesapuu pood, seal on Sleepwelli müügil ja saab ka proovida. Järvel Aatriumis on vist isegi suurem valik ja seal oli kindlasti kattemadratseid ka väljas. Võimalik, et saad ka proovida kattemadratsit “enda” madratsi peal, sest sinu ostetud madratsi sugune peaks ka poes väljas olema. Ja kui tundub, et isegi kattemadratsiga asja ei saa või kattemadrats liiga kalliks läheb, siis võib-olla tasub tõesti enda madrats välja vahetada ja lihtsalt uus madrats osta (ilma kattemadratsita). Vana saab ehk maha müüa, on ta ju küllaltki vähe kasutatud.

  • Avatar
    Vasta Gerly 28. oktoober 2016 at 19:46

    Meil on sleepwelli kookosega kattemadrats ja tõesti on super hea. Võid proovima tulla kui tahad ? See mardats tõmbab kindlasti pehmust maha. Käid tihti järve keskuses- seal aatriumis saad proovida kattemadratsitel lösutamist(proovi ja küljel olemist mitte ainult sellili).

  • Avatar
    Vasta Carry 28. oktoober 2016 at 19:26

    Mul on dormeo memosan roll up, paksem variant. Vanemate poolt kingitud.. täpset hinda ei tea, u 170-190 euro kandis peaks olema ja 160 laiusele voodile. Väga rahul! Kuigi nende padjad ei meeldi, siis see kattemadrats on hea. Ja kusjuures Maximas pidi olema mingi kleepsukampaania ja siis sai soodsamalt neid madratseid 😀

  • Avatar
    Vasta Saarlane 28. oktoober 2016 at 19:22

    Kas ei või olla, et voodi enda madrats vale pidi?
    Muidu dormeo pidi hea olema: http://www.dormeo.ee/kattemadratsid/dormeo-memosan-roll-up-52-kattemadrats.html

  • Avatar
    Vasta Kaire 28. oktoober 2016 at 18:56

    Me oleme ka vaadanud ja otsinud kattemadaratsit aga pole leidnud sobivat.
    http://Www.mesisidrun.blogspot.com

  • Avatar
    Vasta K.K 28. oktoober 2016 at 18:52

    Meil on Top Coco, tegelikult on üsna hea kattemadrats ja täidab oma ülesannet hästi. Aga kui alumine madrats väga pehme, siis ainult kattemadratsi ostmisest ei piisa.

  • Avatar
    Vasta kit 28. oktoober 2016 at 18:51

    pole üldse mõtet osta kallist kattemadratsit madratsile, mis tegelt ei sobi. osta uus madrats ja mine enne pikuta selle peal. mina olen ise raskekaalus ja valisin Asko kõige kõvema madratsi. maksis omal ajal 8 tuhat krooni ja on iga senti väärt. Kõva ja samal ajal mugav. olemasolev madrats müü ostas maha.

  • Avatar
    Vasta o 28. oktoober 2016 at 18:46

    Meil on kodus tatramadrats. Alguses tundus veidi kõva, sest madratsil on horisontaalsed “kojad” mille sisse tatrakestad topitud on ning läheb pisut aega, enne kui need allapoole vajuvad. Nüüd tundub madrats aga päris sile. Hea stabiilne küljealune on, mina olen väga rahul.
    Link ka: http://remedyway.ee/product/pid/795/bid/5772

    • Avatar
      Vasta o 28. oktoober 2016 at 18:52

      Heh, nüüd vaatasin, et ega seal palju suurusi polegi. Polnud kursis, sain enda oma sünnipäevakingina.

  • Avatar
    Vasta Riin 28. oktoober 2016 at 18:32

    Meie ostsime Sleepwelli Red Pocket memory foam madratsi ja see on imelineeee. Maksis ka sooduka ajal 400 euri kuskil. Oleme nüüdseks maganud 8 kuud kuskil ja no ei lähe päevagi mööda, kui me ei mõtleks, et see madrats on tõesti lihtsalt niiiii mõnus. Tookord küsisime ka madratsipoes, et kas valida blue või red sari. Öeldigi, et blue on pehmed madratsid ja red sari on kõvemad.

    Sellel on üks pool mäluvahuga ja teine pool on lihtsalt kõvemat sorti. Me hetkel kasutame seda mäluvahu poolt ja tõsiselt, MEGAMUGAV. Kõva ja samas see mäluvaht nagu teeb eriti mugavaks kuidagi.

    Niiet mina soovitaks pigem siis juba madratsisse investeerida, mitte sama summa kattemadratsisse. Võib-olla annab see praegune madrats maha müüa? või kuskile majapidamisruumi vms ära panna ja külaliste puhul kasutada? Mul pole muidugi aimugi, kas teil sellist ruumi oleks kodus.

    Teil Maril on ju need linamängud ja ikka lastega seda siplemist rohkem seal voodis, ma ei usu, et kattemadrats kõige paremini püsiks ja kogu aeg kohendada ju ka jamps.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. oktoober 2016 at 18:42

      Pole elusees sellist ruumi kuskil, et vana madrats ära panna ja no tundub ka lamp osta uus madrats JA kattemadrats 😀

  • Avatar
    Vasta Anni 28. oktoober 2016 at 18:29

    Meil on Dormeo kattemadrats ,seal on siis ka mitu erinevat kihti jube mugav aga sammuti üsna kallis .
    Aga minumeelest igati oma hind väärt ja nii mugav on magada ,ilma ei tahaks yldse .

  • Avatar
    Vasta Laura 28. oktoober 2016 at 18:29

    http://www.dreamland.ee/product/n//pid/1434/bid/0 Mul on selline kattemadrats, uskumatu asi ja asendamatu ! Mul on see madrats juba 7 aastat olnud ja pole midagi muutunud, kõik samasugune nagu siis, kui ostsime. Soovitan soojalt minna proovima neid, sest vahepeal on neil päris head soodukad !

  • Avatar
    Vasta Maarja 28. oktoober 2016 at 18:29

    ,kaa kattemadrats hea asi kui on beebi,kummilina saab ilusti ymber ,ja madratsi katet saab pesta,sest beebil ikka juhtus tuli piss voodisse,või ajas piima välja,ja kui mul endal tissid lekkisid vahepeal päris palju ??.Ei riku suurt madratsit ära.Maksis ka kuskil yle 100 euro,täpset hinda ei mäleta.aga meie oleme rahul.

  • Avatar
    Vasta Birgit 28. oktoober 2016 at 18:25

    Minge mehega käige aatriumis ja lamage reaalsete asjade peal. nad müüvad sleepwell madratseid ja saab ju paluda et teatud kattemadrats peale pannakse lisaks. Mril vahetati ka 2 kuud peale tite sübdi madrats välja sst oli liiga pehme. Ostsime sleepwell tugeva madratsi. Kuhu isegi kattekat vaja pole. Aga püpa jh minba lamama nende peale. tajud ära kas ja mis

  • Avatar
    Vasta A. K. 28. oktoober 2016 at 18:23

    Minul emal ka seljaprobleemid ja ostis dormeo(?) kattemadratsi ja on väga rahul. Olen isegi selle peale mõelnud.

  • Avatar
    Vasta Jane 28. oktoober 2016 at 18:22

    Mul just vastupidi, mitte mingi odav madrats ja nii kõva, pidi pehme olema. Poest siis soovitati madratsi peal hüpata 😀 No kogu perega siis hüppasime, vähe pehmemaks läks aga no kõva ikka ja kui hea pehme kattemadrats osta siis maksab ka sama palju kui tavaline madrats, hull.

  • Avatar
    Vasta K 28. oktoober 2016 at 18:22

    Minul on see
    http://www.dreamland.ee/product/n//pid/7611/bid/0

    Olen eluaeg armastanud hästi kõva pinda, kuna magan kõhuli ja pehme madratsiga hakkab selg valutama. Ostsin selle, kuna memory foam madrats on liiga pehme. Sisu on kookonist (see coco midagi sarnast äkki?) ja olen väga rahul, mehega koos magades ei vaju enam auku.

  • Avatar
    Vasta ER 28. oktoober 2016 at 18:22

    Blue bonell madrats pidi üldse väga kehva olema 🙁 Me otsisime ka omale madratsit ja soovitati osta pocket vedrudega madrats. Soovitan pigem madratsi välja vahetada! 🙂

  • Avatar
    Vasta s 28. oktoober 2016 at 18:18

    minul oli ka kunagi kattemadrats, mind häiris nüüd pole juba aastaid kasutanud. Seisab voodiall kogub tolmu 😀

  • Avatar
    Vasta Aveli 28. oktoober 2016 at 18:16

    Meil on Dormeo madrats pluss kattemadrats..Maksis kokku u 800 eurot vist.. 😀 Võtsime just kattemadratsi, et pehmem oleks.. Hakkas liiga pehme, viskasime voodist välja..

  • Avatar
    Vasta Alina 28. oktoober 2016 at 18:11

    Minul on ja tead väga suur vahe on magada ilma või kattemadratsiga!
    Kattenadratsiga on väga, väga hea, oluliselt mugavam ja no kõrgem ka. Ma ei teagi mis firma mul on. madratas on Dormeo.
    Ostsin käest kätte ja odavalt ja oli täitsa uus!
    Kui ma peaks ostma poest siis kindlasti jälgiks kõrgust, neid on erineva( paksusega) kõrgusega. Min avaliks endale paksema, mul madalam voodi ja tahaks veel rohkem kõrgemaks siis kuidagi mugavam magada.
    Soovitan kattemadratsi kasutamist küll!

  • Avatar
    Vasta C 28. oktoober 2016 at 18:11

    Ma ostsin endale Dormeo madratsi ja sellel on nii hea magada, et kattemadratsit polekski justkui vaja. Aga ostsin ikkagi madratsikatte ka ja just selsamal põhjusel, et seda Dormeo madratsit hoida. Soovitan Dormeo oma, sest seljamuresid pole meil mehega kummalgi pärast seda olnud. Nii madratsi kui ka kattemadratsi valisin kõige kõvema (Aloe vera oli ehk?), aga ilmselt on seal keskmisi ka, kuidas kellelegi sobib.

  • Avatar
    Vasta Madli 28. oktoober 2016 at 18:05

    Soovitaks coco,kui tunned, et vajud liiga sisse ja soovid,et oleks jäigem.
    Ideaalis mine proovi salongis järele see kombinatsioon.
    (olen müünud Sleepwell toodangut)

  • Avatar
    Vasta Kersti Lulla 28. oktoober 2016 at 18:05

    Minul on dormeo kattemadrats hinda ei oska öelda kuna sain selle sünnipäevaks. Mina olen sellega väga rahul. Nii hea on nüüd magada, et väga raske on hommikul soojast voodist välja ronida.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 28. oktoober 2016 at 17:59

    Ma peale enda madratsiostu pole rohkem selle teemaga tegelenud aga mul läks ka kattemadrats täpselt poole rohkem maksma kui madrats ise. Mäletan, et madrats oli alega, nii et vb muidu see suhe nii pool-pool ei ole. Tol ajal ikka uurisin ja puurisin kõvasti, et missugust madratsit ja kattemadratsit osta ja lateks tundus kõige mõistlikum/parem variant, nii et see käiku läkski. 🙂 Siiamaani rahul.

  • Avatar
    Vasta An 28. oktoober 2016 at 17:58

    Mina olen voodiotsingul ja sobiva olen ka leidnud koos madratsitega- kattemadratsi valisin selle samase Top latex tempsmarti. Käisin poes ise vaatamas, katsumas, proovimas ja see tõesti minu jaoks tundus parem. Nüüd vaja vaid tellida ära ?

    • Avatar
      Vasta An 28. oktoober 2016 at 18:00

      Aa ja see on pigem kõvema poolne kattemadrats, vedrumadratsi valisin keskmise kõvadusega.

  • Avatar
    Vasta Katre 28. oktoober 2016 at 17:58

    Minul on alati kattemadrats olnud ja ei oskagi nagu enam teisiti. Esiteks on see hea, kui on odavamat sorti vedrumadrats, sest säästab vedrusid (surve vedrudele on ühtlasem) ja isegi kui mõni vedru puru läheb, siis ei suru see vedru ennast öösiti sulle ribide vahele. Teiseks just see, et laps näiteks on ikka vahel voodisse pissinud. On juhtunud. Ja kattemadratsi ümbrist on hea pessu visata ja kui see poroloon seal sees ka väga räbalaks läheb, saab kattemadratsi välja vahetada (ja vedrumadrats seetõttu näeb aastaid kui tutikas välja). Eeliseks ongi just see, et pealiskangast saab pesta, vedrumadratsil nagu tekstiili ümbert ära ei kaku ju.

    Samas, minu silmis peaks vedrumadrats ikka rohkem maksma kui pealismadrats. Pealmine osa on mul näiteks ainult porolonist ja ma ei kujuta ette, mis imega samas mõõdus vedrumadrats ja puhtalt poroloonist kattemadrats saaksid samas hinnaklassis olla. 😀 Et minu jaoks nagu peakski asjal see point olema, et uus kattemadrats on kordades soodsam soetada kui et hakata vedrumadratsid välja vahetama vms. 😀

    Eelistada üht teisele, selles ei oska aidata. Mulle on alati ema madratsid ostnud/kinkinud, aga soovitakski selle oma loogika järgi valida kattemadrats, mis ei maksaks siiski rohkem kui madrats all ise. 😀 Küllap lehti on mitmeid, näiteks esimene mille google ette viskas (http://riposo.ee/Kattemadratsid?gclid=CP6j_MTt_c8CFeL7cgodxYsLUw), on juba soodam kui see, mis sa välja tõid ilmselt ja tavaline tihe poroloon kattemadrats (mis mul ntx on) on minu arust küll piisavalt kõva ja lohku pole seal mitte mingi õnnestumisega vajunud. 🙂

    • Avatar
      Vasta Katre 28. oktoober 2016 at 18:02

      Aa, kattemadratsi kangast soovitaksin ma pigem hoolikalt valida. Nagu öeldud, mina ise sisu osas suuri eelistusi ei ole seadnud ja tavaline poroloon on väga tugeva tasapinnaga olnud magamiseks (mulle ka väga pehme voodi ei meeldi), AGA ma olen tähele pannud, et kvaliteetne kangas võiks sellel ümber olla. Ma ei tea küll mis kangas üks või teine on (niiet ilmselt mu soovitus kasutu), aga selline hästi mingist pehmest materjalist pealiskangas on täis saast ja läheb kiiresti koledaks. Vähemalt mul, sest nii kui kass küüne sisse torkab ja küüne sealt välja võtab, siis tulevad sealt kangast niidid üles jms ja see läheb ülikähku topiliseks ja niidiseks ja inetuks. Selline tugev ja tihe kangas aga ei ole mitte mingi imega käest läinud ja säilib aastaid. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 28. oktoober 2016 at 17:58

    Jah, kattemadrats kindlasti vajalik ja endal on kodus iga voodi peal, kergem kattemadrats välja vahetada. Enam ei mäleta kust ostsin aga maksis ~150 euri. (kattemadrats sama vana kui madrats, nâeb välja vana ja räsitud ja madrats, mis maksis kõvasti rohkem on lumivalge nagu uus ja kattemadratsit on lihtsam tolmust puhastada kui on ntks. tolmuallergia vms)

    • Avatar
      Vasta Kerli 28. oktoober 2016 at 17:59

      Ja soovitan sleepwelli oma, sest ei oska muid soovitada. 😉

  • Avatar
    Vasta Mari 28. oktoober 2016 at 17:55

    Just soetasin SLEEPWELL kattemadrats TOP PROFILED FOAM. Väga korralik.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. oktoober 2016 at 17:56

      on see pehme või kõva?

  • Avatar
    Vasta Karo 28. oktoober 2016 at 17:53

    Kattemadrats pikendab madratsi eluiga. Mul on voodis kaks kattemadratsit nii mõnus on. Keskmise pehmusega kattemadrats võiks olla liiga pehme pole seljale hea. Aga Asko spetsialistid soovitavad kindlasti midagi bead, endalgi sealt soetatud nii madrats kui ka kattemadrats ja hinna ja kvaliteedisuhe on paigas 🙂

  • Avatar
    Vasta Katri 28. oktoober 2016 at 17:53

    Vöta kindlalt dormeo kattemadrats, olen ise noor alla 20ne radikuliidiga neiu ja soovitan väga! Arvasin ka algul et mingi reklaamihullude vârk aga uskumatult hea asi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 28. oktoober 2016 at 17:56

      miks ta parem on?

      • Avatar
        Vasta Oksana 28. oktoober 2016 at 18:22

        Minul on Dormeo memosan topper roll up 3+2, see on õhem variant ja on natukene pehmem kui 5+2, seepärast soovitaksingi sulle pigem seda paksemat, ta jäigem natuke.. 2 cm on mäluvahtu ja 3 või 5 seda jäigemat poolt. Panin samuti seda pehmele vedrumadratsile ja mul ei tekkinud enam ühtegi lohku, ei vajunud tagasi “auku”. Muidugi poes soovitan kindlasti pikali minna ja mõlemad ära proovida. Varsti meil tuleb suurem voodi veits, siis peame uut madratsit jälle vaatama ja kindlasti soetan seda kattemadratsit ka juurde.

  • Avatar
    Vasta Kadri 28. oktoober 2016 at 17:52

    Meil on juba 4ndat aastat dormeo kattemadrats. Siiani on nagu uus ning julgen soovitada. Ka tuttavad, kel see (katte)madrats on, on rahul. Praegu on maxi ates ka dormeol kampaania ning saab soodsamalt seotada, kui muidu 🙂

    • Avatar
      Vasta Kadri 28. oktoober 2016 at 17:53

      Maximates**

  • Avatar
    Vasta Maiks 28. oktoober 2016 at 17:50

    Meil ka sama,oleks hädasti vaja et kõvem oleks,seljad valutavad!Kas on tõesti mõtet osta Coco kattemadrats?