SUHETEST

me oleme lahus!

1. detsember 2016

Mulle andis üks blogilugeja nii hea idee postituseks, et patt oleks see tegemata jätta. Nimelt läks kuskil kommentaariumis jutt sellele, et kuidas kedagi maha jäetud on. Kuna ma alles hiljaaegi kuulsin kõige haigemat mahajätmislugu, siis ma mõtlesingi, et raudselt lugejatel on ka huvitavaid ja naljakaid lugusid rääkida. See lahkuminek, mida mina kuulsin, see oli ikka päris ebanormaalne. Nimelt ühe mu tuttava tüdruku mees ütles talle juba pikalt ette, et tal on sünnipäevaks talle SUUR üllatus. Kui päev kätte jõudis, siis selgus, et oli tõesti suur üllatus. Mees oli minema kolinud ja telefoni välja lülitanud.

Siis juhtus mu ühel tuttaval nii, et sünnitas lapse, oli mega ribadeks ja masenduses sellest, et ta kaunis sünnitus nii valusalt ja kehvalt lõppes ja sellele täienduseks läks mees haiglast minema ja ei tulnd enam kunagi tagasi. Ootamatult. Midagi seletamata.

Tahaks, et mul oleks endal ka midagi põnevat rääkida, aga ei olegi kahjuks. Mind pole keegi maha jätnud ja ise pole ka midagi huvitavat teinud/kogenud. Noh, nagu seks ja linnas Carrie jäeti märkmepaberil maha.

Mis on kõige haigemad/naljakaimad/meeldejäävaimad lahkuminekud teie elus? Või teie tuttavate elus?

break-up-text-funny-poof-single-th_204

Aaaa issand. Ma unustasin, et Aussis ma jätsin Steve’i nii maha, et kolisin välja, kui ta tööl oli 😀 See on vist suht haige tegu minust või nii, aga noh, ma olin 19-aastane pubekas, nii et loodame, et sellest midagi muud hullu ei sündinud. Peale selle, et ta pärast meie lahkuminekut hapet hakkas tegema 😀 Ma kohe otsin lausa ta pildigi üles. Ta nägi välja nagu tuus jeesus!

Ma ja Steve 2009. aasta Halloweenil :D

Ma ja Steve 2009. aasta Halloweenil 😀

Loe ka neid postitusi!

153 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta T 23. jaanuar 2017 at 13:01

    Hmm.. kahju, et ma selle alles nüüd avastasin, aga mul on ka üks väga haige lahkumineku lugu.
    Üleelmine suvi kohtusin Tinderi kaudu endast 6 a vanema noormehega. Teema kestis u 3 nädalt. Käisime paarkorda söömas ja paarkorda käis külas. Esimene pauk oli see, et 2 nädalat valetas ta oma nime. Veini, lillede ja raffaelloga sai andeks, sest põhjus oli tema töö. Samal õhtul sain teada, et ta on abielus ja laps ka. Aga naine elab välismaal ja nad on lahus. See ikka ehmatas jubedalt ja esimesed häirekellad. Aga kuna poiss oli kena, arukas ja tore siis õhtulõpuks sai musi ka. Nädalavahetusel saime Tartus kokku . Käisime söömas ja peol ning nalja sai palju. Õhtul magama minnes selgus, et härra ei kanna trussareid ning käsikäes kõndisime varavalges autoni tema lühikeste pükstele järgi, et ta saaks ikka öö mu kõrval ära veeta. Tagasi Tallinnas teatas ta mu koduuksel, et on vaikselt minusse armunud. Siis oli härral mitupäeva tegevust ja suhtlus vaiksem veits. Ühel õhtul tuli minu juurde ööseks, õnneks pükste all olid väiksed püksid ikka ka. Aga kuna me mõlemad olime
    napsused ja kirg oli laes , siis otsustasin temaga sammu edasi liikuda. Aga eelmängust asi kaugele ei jõudnud, sest härra parim kaaslane streikis. Mitu minutit kuulsin, et ta pole peale oma naise kellegiga mitu aastat vahekorras olnud ja plapla. Ma jäin magama ja ärkasin 2 h pärast umbes kui härra teatas , et tal on nii piinlik ja läheb koju. Paaripäeva pärast teatas ta , et seoses sellega, et tema sõbrake streikis ja mehele see suur häbi , on meie teema lõppenud. Tagantjärgi on see väga naljakas ja muidugi arusaamatu mis mängu ta mängis või kas ma olin peaaegu armuke , kuid sellel momendil ikka 2 nädalat olin õnnetu ja lootsin igasuguasju. ??

  • Avatar
    Vasta Kerli 6. jaanuar 2017 at 03:14

    No ma olen siia peole ikka väga hiljaks jäänud aga jagada tahan ikka, nii mõnigi totakas lugu juhtunud…

    – pubekaea lugu, olin suhtes mis oli väga kirglik ja emotsionaalne ja seega ka üpriski väsitav ning olin otsustanud, et ma enam ei jaksa. Kui noormehele seda öelda üritasin, hakkas ta naerma ja ütles, et ei lähe lahku. Ta oli veendunud, et me oleme kokku määratud ja nii me umbes 3 h Viljandi linna peal jalutasime keset folgimelu ja vaidlesime – mina, et läheme lahku ja tema raius, et ega ikka ei lähe küll. Lõpuks ikka läksime.

    – minu esimene suur suur armastus, koos sai oldud kuskil 8 kuud (tol ajal ilmatuma pikk aeg). Lahkumineku põhjust voi algatajat ei mäleta hetkel, aga mäletan vaimset terrorit, mis kuid järgnes – öösiti telefonikõned, kõigepealt nuttes kuidas ta mind armastab ja siis 10 minutit hiljem sisistades kuidas ma olen maailma kõige halvem inimene ja ta tahaks näha mu verd voolamas jaaaa 10 minuti parast jälle nuttes, et tahab mind tagasi…

    – tutvusin ühe välismaalasega parast oma 3a kestnud suhet, kellega tema Eestis veedetud puhkusenädal väga lõbus oli aga kes parast mulle hädasti uuesti külla tahtis tulla. Eks ma olin meelitatud ka ja jäin nõusse. Oli aga jaanipäeva aeg ja nii sattusime mõlemad kõigepealt mu vanematekoju ja hiljem Vormsile jaanipäeva pidama. Terve see aeg oli ta nii kleepekas mu küljes ja ma ei kannatanud seda absoluutselt välja kuni ma täis peaga keset ööd ta maha jätsin öeldes, et mind ajas närvi, et talle meeldis mu ema rohkem kui mina :’D HELP, ausalt. Kutt oli minust vanem ja mul on vaga kena noor ema, aga halloo… kutist oleks isegi kahju, aga kuna ma hiljem teada sain, et tal tegelikult terve see aeg oli Inglismaal naine kodus, siis… Oh well.

    – elus juhtuvad asjad ja nii ma hakkasin mitu aastat parast oma 3a kestnud suhet oma eksi vennaga khm… lähedaselt suhtlema kuni asi oli nii kaugel, et ta elas minu juures ja oli oma vennale (mu eksile) juba rääkinud ja kõik puha. Kuni tuli meie ühiste sõprade pulm ja seal keset ööd kui ma palusin, et ta aitaks mul telgi püsti panna, teatas ta, et tema jääb autosse magama. Kui palusin selgitada, ütles, et kõik, meie vahel on asjad läbi. Nii ma nutsin õues pingi peal lohutamatult, ühel pool pruut ja teisel pool peigmees mind lohutamas. 😀 jaaaaaa kuna ma sinna ööseks jääda enam selgelt ei tahtnud, siis sama kuti vend (minu eks) tuli mulle sinna maakolkasse kell 4 hommikul taksoga järgi, et linna viia…

    – kord jäeti mind reidi kirjaga maha, mis oli sisuliselt kaks rida: ma lähen nüüd roheliste rattamatkale ja kui sealt tagasi olen siis me enam koos ei ole

    – kord tekkis fling ühe noormehega, kuid sain üsna ruttu aru, et sealt head nahka ei tule, kui ta mu peale sõna otseses mõttes röökis, sest ma olin palavikus haige ja temaga seksida ei tahtnud nädal aega, kasutades väljendeid nagu: sa oled sama seksuaalne kui laualamp jne. Parast seda ilmselgelt üritasin talle selgeks teha, et siit asja ei tule, sest noh, ta käitumine polnud just kõige kenam ja ma pole temasse armunud enam kui tema arvas selle peale, et ei peagi armunud olema, et suhtes olla, tema meelest täiesti normaalne. Okkkkk. Kui ta korterist lõpuks valja sain ja jõudsin kaks korrust trepist alla kõndida, takso tellida ja sõbrannale helistasin et nüüd on nii et ma tulen veiniga sinu poole, siis sõbranna teatas, et ma tean juba, miks. Nimelt oli mu kallis maksimum 2 minutit eksmees suutnud mu sõbrannale juba kirjutada selle ajaga, et ma olen ilge ebaõiglane hoor 😀

    Lõbus on olnud, ma ütlen…

    • Avatar
      Vasta Kerli 6. jaanuar 2017 at 03:19

      Ahjaa, see välismaalane Vormsil – ta jalutas siis kenasti keset ööd 8 km sadamasse ja jäi esimest praami ootama. Kuidas ta sealt Tallinna jõudis ja mida need 3-4 päeva Eestis tegi, mis tal tagasilennuni olid, on siiani müstika.

  • Avatar
    Vasta Tyy 14. detsember 2016 at 03:10

    aa naljakat tahad ?`Mu grupiõde kurtis et mees läks solgiämbrit ära viima ja tagasi ei tulnudki. Naljakas oli tema kommentaar et oleks siis ämbrigi ukse taha jätnud…..

  • Avatar
    Vasta tt 9. detsember 2016 at 18:45

    Olin üsna noor ja armunud ühte välismaalasesse. Meie “suhe” oli kestnud umbes poolteist aastat, kui ma olin juba valmis tema juurde kolima ja abielluma ja kõike muud. Püha jumal, me polnud isegi näost-näkku kohtunudki… Aga siis ühel õhtul rääkides (tol ajal veel Skype’i polnud, oli mingi muu videochat, äkki MSN?), vaatasin et mingi imelik liikumine on toas. Okei.

    Ühesõnaga samal ajal kui ta minuga videochatti tegi, siis tema päriselunaine MAGAS TEMA KÕRVAL VOODIS. Aga kuidagimoodi oli ta suutnud kaamerat niimoodi sättida, et ma seda ei näinud. Olgu öeldud, et ajavahe tõttu oli nii, et temal oli tavaliselt hilisõhtu või öö ning video oli niimoodi, et ma küll nägin teda, aga tema kirjutas (häälega ei rääkinud), selgitas seda sellega, et tema kõrvaltoas elab haige vanaema, kes tahab magada. Okei, ma praegu muidugi naeran selle üle, aga tead noorele tüdrukule päris karm hoop, kui aru saad, mis toimub.

    Tol õhtul mu maailm muidugi varises kokku (mul oli juba ju lennupiletid ostetud, kolimiseni kuu aega), aga järgmine päev helistasin ma tema sellele naisele, ma ei mäleta enam, kuidas ma ta nime leidsin, äkki mees ise mainis vms. Rääkisime pikalt, mingi tund aega, ja jäimegi selle naisega suhtlema. Mehega ei suhelnud meist enam kumbki.

    Umbes nädal aega pärast “lahkuminekut” sain mehelt kirja, mille ta oli ilmselgelt enne seda õhtut posti pannud. Kiri rääkis sellest, kuidas me hakkame toredasti koos elama ja elame elu lõpuni koos, isegi hauad saavad surnuaial kõrvuti olema 🙂 Ma siiani mõtlen, et huvitav, mis oleks kuu aja pärast saanud, kui ma tema ja tema naise juurde maabunud oleksin..

    Tundub nagu filmis!!! Minu siiani kõige ulmelisem lahkuminek. Ja kõige ulmelisem “suhe” ka.

  • Avatar
    Vasta A 5. detsember 2016 at 13:12

    2 haiget on. Üks jättis mu maha suvalt Fb-s lühikese kirja teel ilma mingi seletuseta. 😀
    Teine on natuke haigem. Päris ammu. Pm olin teises Eesti otsas tüübil külas. Järgmine päev olid tal omad tegemised ja mul omad. Kui õhtu poole hakkasin talle helistama ja värki, siis tüüp lihtsalt eiras mu kõnesid ja SMSe ja öömaja mul seega enam polnudki. Raha mul koju sõiduks polnud sest tüüp oli eelnevalt lubanud selle kinni maksta ise. Nii ma ca 30 kraadise külmaga ca kella 3ni öösel Tallinnas ringi chillisingi kuni lõpuks kusagile öömajale sain. 😛

  • Avatar
    Vasta Susanne 4. detsember 2016 at 20:42

    Minu eksiga on selline lugu, et elab minust praegusel momendil 700m kaugusel. Mees, kelle pärast ma ta maha jätsin, on minu kahe poja isa. Olin noor ja loll, ei leidnud õiget momenti, ei osanud kuidagi varem seda eksi maha jätta, kuniks kohtusin uuesti oma praeguse mehega. Siis jäin oma otsusele kindlaks, et ei lähe enam tagasi. Üks õhtu eks helistas ja anus mind, et minuga kokku saada ja mulle asju seletada. Olin nõus. Kui ütlesin, et on kõik ja ma ei soovi enam selles suhtes olla, siis ta rabas minust kinni ja ütles, et viib mind koju, lukustab oma tuppa ja enam kunagi välja ei lase. Rabelesin lahti, karjusin talle, et ta peaks minema haiglaravile ja tulin tulema. Mina olen säilitanud väärika poole ja ei musta teda mitte kellelegi, pole teiste asi, mis meie suhtes toimus. Tema jällegi mustab mind ja paljudes asjades vihjab ka mu lastele (ma olen jube h**r ja lapsed on selle tulemus). Minu meest jällegi ei julge sõnagagi mainida, sest teaks, et saaks kohe kolakat 😀 Lahkuminek kui selline toimus meil nädalaid, tema tõstis minu asjad välja, kui olin jaanipäeval puhkusel temast eraldi. Siis anus mind tagasi, ei saanud aru sõnast “ei”. Ja nii see eitamine kestiski mitu nädalat. Ahjaa, lahkumineku tippklass – eks käis ringi paberi ja pliiatsiga mööda meie ühiseid sõpru ja kogus allkirju, kellega ma petnud teda olen. Vastati, et soe oled peast, keegi ei ole midagi teinud, siis käskis ikka allkirja panna… Vana tuttav tuli minu juurde ja küsis, kas sa tõesti petsid teda 25 erineva mehega?

    Siiani on sellest kinnihaaramisest ja kojuvedamisest õudusunenäod vahest. Ärkan üles tema toas, tean, et mul on mees ja lapsed ning mingi moll vahib vastu ja ütleb, et ära põe, sa ei pääse siit enam kuhugi.

  • Avatar
    Vasta Mi 4. detsember 2016 at 20:36

    Oi, mul ikka igasuguseid juhtumisi olnud 😀
    Enne, kui keskkooli läksin, ütlesin sõbrannale, et oma klassi kutte ei vaata ega sebi. Esmapilgul isegi ei jäänud keegi silma va üks nö kooli kõige ilusam poiss aga ma eos teadsin, et teda ma nkn ei saa.
    Ja noo siis mingi hetk hakkas üks klassivend minuga msnis chattima, kes osutus psühhoks kohati (võttis rahusteid vms rohkem kui ette nähtud, jälitas mind, saatis öösel õudsaid smse). No ja siis selle terrori ajal hakkas see ilus poiss minuga rohkem suhtlema. Aga mul nagu ei tekkinud temaga mingit klikki peale sõpruse. Tema ikka täiega tahtis mind ja siis ühel peol ütles mulle et ta võib mind vägisi ka võtta 😀 peale seda ma ei tahtnud temaga enam üldse suhelda. Koolis kõik imestasid, et miks ma SELLIST peiksi endale ei taha 😀 aga peale välimuse polnudki temas midagi erilist.
    Siis oli mõndaaega vaikus klassivendadega. Äkki 12klassi lõpupoole hakkasin ise huvi tundma ühe vaikse kuid populaarse klassivenna vastu. Ja oh imet, ta oli mind kõik need aastad vaadanud ja lootnud et ehk meil tuleb midagi 😀 ma olin niii üllatunud ja rõõmus. Aga ta oli nii aeglane või uimane, et tema lähenemist võiski ootama jääda. Pidudel tekkisid need “hetked” kus ta siis mulle tunnistas mis tunneb jne (ei, mitte purjus olles, lihtsalt nägime enamasti pidudel). Käisime korra väljas ja järgmine päev tuli mulle tööle vastu aga minu enda feili tõttu (mis meenus mulle aasta hiljem) ei suhelnud me mitumitu kuud. Nimelt unustasin, et ta mind maja ees ootab ja kõndisin tuimalt bussi peale 😀 ja siis mõtlesin, et miks ta minuga enam ei suhtle 😀 😀 nii see soiku jäigi. Kuigi vahepeal ikka sattusime kokku ja tunded lõid igakord ülepea. Ühest pilgust piisas ja ma sain temast aru ja tema minust. Nagu magnet oleks meid tõmmanud 😀
    Jaaaa siis ilmus välja neljas klassivend (selle eelmise kuti parim sõber) kellega kooliajal tegelt väga ei suhelnudki. Hakkasime siis tihedamini suhtlema ja nägema (oli koos mu sugulasega kaitseväes). Temast ei saanud ma kunagi aru, et ta mind tahaks, aga kõik teised ütlesid, et ma olen lihtsalt pime. Kuidagi juhtus nii et aastalõppu läksime koos tähistama (sõbranna oli ka). Ajaa seal vahelisel ajal kuskil oli tekkinud veel üks tüüp.
    Nägin seda tüüpi ka linnas.
    Ja siiis õhtul ma ei tea kuidas v miks v kessee alustas, aga suudlesin seda esimest kutti. Õhtul viis mu koju see nr2 ja nüüdseks oleme koos juba 4 aastat varsti 😀 keeruline agaa selline see elu on 😀
    Vahepeal oli veeeel üks kutt kellega suutsin 2kuud suhtes olla.
    Olgu öeldud, et need tüübid ei olnud järjest kõik, ikka aastate pikkune lugu 😀
    Ja tegelt ma igatsen siiani seda vaikset klassivenda kellega me mitte kuidagi kokku ei saanud 🙁 tema saadab mulle iga aasta südant soojendava õnnesoovi ja mina talle 🙂 Seda on armas oodata igakord, oeh :’) ma lihtsalt tean, et tema mõtleb mulle jaa sellest mulle piisab. Eks näis kas me kunagi ka päriselt kokku saame.
    Aga hetkel olen oma praeguses suhtes õnnelik ja rahul.

  • Avatar
    Vasta Catriin 4. detsember 2016 at 18:48

    Ehh, mul on neid suhteid palju olnud. Mõtlesin, et ei tulegi jagama. Pubekaeas jätsin ise oma esimese poisi maha, sest emale ei meeldinud ta. Lõpuks sain ise ka aru, et targem oligi. Teise poisiga olime koos pea 2 aastat, parimad sõbrad aga tundsin, et armastus on nagu ajapikku ära kadunud ja jätsin ta ise maha.
    Kolmas oli mulle nagu eluarmastus, mida kõike ma tema pärast teinud ei oleks, nagu ta mulle väitis, et on koguaeg tööl ja väsinud, minu jaoks aega ei ole. Olime kokku 5 kuud, esimese asjana ta saatis sõnumi mulle, kui Rootsi läksin, et nüüd on kõik. Mulle nagu ei suutnud see kohale jõuda ja saime veel paar korda kokku. Siis tunnistas üles, et leidis teise ja ometigi selle teise jaoks oli aega maa ja ilm. 🙂

  • Avatar
    Vasta C. 4. detsember 2016 at 11:44

    Pubeka eal oli mõned lühisuhted ikka

    Nr1 Minu pikim suhe algas siis mu 18.ndal sünnipäeval, olime kaugsuhtes, üle ühe nv saime kokku, olime koos olnud ming 3.kuud kui mu maha jättis msnis, tahtsinselgitusi, sõitsin sinna, mu kodunt kuskil 200km saime rääkida kaks sõna kui ta minema kõndis ja mu sinna üksi seisma jättis, kõndisin 10km sealt ühe sõbranna juurde. Olimegi lahus olnud kuskil 5.kuud kui rates hakkas minuga uuesti suhtlema ja nii hakkas see uuesti. Elasime paarina üle ta sõjaväes oleku aja ja kolis lõpuks linna, üürisime korteri ja elasime koos 4.aastat.
    Kuni lõputute tülideni, ta fb suhtles teistega, minuga ei rääkinud päevade kaupa, armastan oma telekat mitte enam mind. Ma hakkasin tihedamini väljas käima kuni petsin teda, otsisin kuskilt tähelepanu, tunded olid jahtunud. Olime kokku koos olnud 6,aastat. Kuna meil on ühised sõbrad kardan alati et kohtume, alles oli me ühiste sõprade pulm aga kuna teadis et ma olen ka seal siis tema ei tulnud.
    Nr2 Kohtasin klubis üht noormeest, nr ega midagi ma talle ei andnud, aga mainis kus töötan, otsis mu ülesse, tõi lilli, kui haigena tööl oli tuli tõi oma töö ajast mulle rohtusi, kõik oli hea ja tore, läksin oma mehega sellepärast lõplikut lahku, kolis välja. Kuni ühel päeval see ideaalne noormees kadus, ei vastanud mu kõnedele ega sõnumitele nädalaid. Lõpuks teatas et ta oli soomes tööl, mida ma ei uskunud muidugi, nüüd peaaegu 2a hiljem leidsin ta juhuslikult fb ja sain teada mis ta kadumise taga oli, nimelt on tal naine olnud juba 7aastat 😀

    Nr3 Oma praegust elukaaslast kohtasin linnapeal peol käies, saatis mu viisakalt koju, nr ei küsinud. Otsis ta siis mind fb ülesse,kuna rääkisin oma tööst,( olen küünetehnik) leidis ta esmalt mu fännilehe ja hiljem ka mind, suhtlesime kuskil üle kuu kuni kokku saime ja sellest ajast oleme koos olnud, meil käid see kiiresti veidi üle kuu olime paar olnud kui ma kolisin ja no kuna ta nagunii enamus ajast mu juures oli kolisimegi siis juba kokku 😀 tänaseks oleme olnud koos üle aasta, plaanime osta oma kodu ja eks ka varsti rajada oma pere 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 4. detsember 2016 at 11:31

    Mul üks tuttav poiss jäeti maha, sest uuel kutil oli ilusam jope. See oli õnneks 9.ndas klassis, ma väga loodan, et selle tüdruku väärtushinnangud on nende 15 aasta jooksul muutunud.

  • Avatar
    Vasta ml 3. detsember 2016 at 23:19

    Kõige nõmedam, mis ise olen teinud, oli siis kui märkasin, et kutt kuidagi liiga kauaks tööle jääb alati ja koduski toimus kaugenemine, kuna ta väsinud oli pidevalt. Ükskord tuli siis töö juurde vaatama mind ja sai peapesu minult, et ta mind nii iseenesest mõistetavana võtab ja ütlesin ka, et olen väsinud sellest suhtest ja loobunud. (Tegelikult oli mulle silma hakanud viskama juba üks kutt, kellele ma üldse mingit lootustki ei andnud, sest mul oli ju endal kutt olemas.) Sama päeva õhtul viis seesama kutt mind Piritale jalutama peale tööd ja ütles ausalt, et ma hullult meeldin talle ja et ta tahaks sebima hakata minuga. Lubasin talle, et veel samal õhtul kolin oma kutist lahku ja siis saame koos olla. Ta viis mind koju ja lubas autos oodata kuni ma räägitud saan. Läksin siis koju – juba esikus oli küünaldest rada tehtud, mis viis elutoani, teleka ette oli tehtud mõnus pesa, sealsamas olid snäkid ja hunnik filme.. Ma viskasin mõned asjad kotti ja ütlesin, et kolin välja. Jooksin korterist välja ja kutt kõõlus köögiaknal, nägi, kuidas ma teise autosse istusin. Aga vanasõna “teise õnnetusele omale õnne ei ehitata” ei ole ilmaasjata välja mõeldud. Paar kuud hiljem leidis mu sõbranna Ratest minu uuest kutist pildi mingi tibiga, kus tibi oli pildi pealkirjaks pannud “Mina oma musiga” ja pilt oli üles pandud sel ajal kui meie juba paar olime.
    Niisiis läksime lahku. Mõne aja pärast leidsin oma praeguse, kellega olen ülirahul, kuigi ka meil on naginaid olnud ja oleme vahepeal isegi lahku läinud, aga nüüd jälle koos ja kõik on parem kui kunagi varem.
    Ahjaa.. aastaid hiljem sain juhuslikult teada, et too esimene kutt oligi päriselt palju tööl – tegi ületunde, sest tahtis mulle kihlasõrmust osta..

  • Avatar
    Vasta Lila 3. detsember 2016 at 17:49

    Ma olen kõigist lahku läinud distatsi pärast.
    Esimese kutiga olin kaks kuud koos olnud, siis olin üle kahe kuu teisel pool maakera, ta üllalt ootas mind siin, tulin tagasi, sain temaga kuskil parklas kokku, vaatasin talle otsa ja imestasin, et kuidas SELLINE MORDA üldse on mulle kunagi meeldinud 😀 😀 😀 ütlesin, et ei tunne enam midagi ja kõik.
    Teine kutt oli 9 kuud. Siis läksin kuuks ajaks jälle teisle poole maakera ja ta saatis SÕNUMI NELI TUNDI ENNE LENNU VÄLJUMIST, et ei suuda usaldada mind, kui nii kaugel olen ja oligi kõik.
    Kolmas kutt oli olnud 9 kuud, kui kolisin ühte euroopa riiki ja ta muutus tohutuks kontrollifriigiks. Läksin rattamatkale ja ta helistas mulle selle ajal. Kui suurest pingutusest hingeldades telefoni vastu võtsin küsis ta, et KAS KEPPISIN parasjagu enda sõpru seal, et nii toss väljas.
    Siis oli tüüp kellega käisin 1 kuu, lõpetasin õhtusöögil asja ära, ta võttis asja väga hästi ja leppisime, et jääme sõpradeks. Siis me sattusime ühele üritusele koos, kus ma tutvusin ühe toreda kutiga ja ta nägi mind flirtimas. Siis ta hakkas mulle helistama ja SÕIMAS TUND aega jutti, milline hoor ma olen ja et ta TAPAB sele tüübi ära, kellega ma sebisin, ja lööb igaühe maha kes mind katsub.
    Selle sama tüübiga kellega ma tol hetkel sebisin jäin ma kokku kaheks aastaks. Tulin koju tagasi ja jäime kaugsuhtesse. Lahku läksime suurte ämbrite täite pisarate valamisega, aga pool aastat hiljem lendas ta üheks õhtuks minu juurde, et proovida, kas äkki ma ta siiski tagasi võtan. Väga romantiline žest, ei võtnud.
    Nüüd ootan enda elu armastust 🙂

  • Avatar
    Vasta Hedi 3. detsember 2016 at 10:55

    Kommentaare lugedes pean ütlema, et ma olen kogu südamest tänulik kõikidele meestele kes hetkel minu elus on või on minevikus olnud. Mul on nendega ikka väga väga vedanud! Aitäh, aitäh, aitäh! 😀
    Ei ole ise teiste suhtes alatu ja ei ole õnneks ka teiste poolt sellist suhtumist kohanud. 🙂

  • Avatar
    Vasta Salme-Marta 3. detsember 2016 at 10:38

    Ma läksin mehele mingi….sada aastat tagasi ja laiali pole läinud. Ei lähe ka. Aga millegipärast inimesi hirmsasti erutab see teema alati. Olen vahest ka mõelnud, miks nii on. Ja leidnud et – tavaliselt justnagu oodatakse midagi ootamatut sealt, kus kõik on liiga jonksus. Ei või nii olla, et sa eladki oma stabiilset, lihtsat, isegi vaikset elukest. Et kindlasti-kindlasti on selle taga midagi. Või kedagi. Äkki ikka keegi pole rahul? Äkki kellelgi on kuskil veel keegi? Äkki tõmmatakse tavalise töötegemise varjus ringi ja kindlasti see tuleb ükskord välja! Aga see selleks. Üldjuhul, kui lased niisuguste teiste inimeste madalate mõtete peale pikalt peeru, siis nad kaugenevad ja taanduvad. Ja elu läheb sama rõõmsalt ja vaikselt edasi.
    Minu meelest on praegu tulnud uus ajastu. Inimesed kaaluvad oma suhteid rohkem, ei rabistata enam umbe. Ei proovita kõiki puberteedi moodi järgi, et tõde teada saada. Tjah, mingi väike ja tühine areng on toimunud. Vähemalt minu tutvusringkonnas. Üsna igav, selles mõttes. : )

    Kui ma oleks Kardo asemel, siis mulle küll ei meeldiks selle eksi pilt. : ))

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 3. detsember 2016 at 11:35

      Miks ei meeldiks? Suvaline, 7a tagune pilt 😀

  • Avatar
    Vasta Ene-tsein 3. detsember 2016 at 04:27

    I) Mul oli maailma parim sõber, saime nii hästi läbi, et uskumatu. Siis ükskord tuli idee, et hakkame kokku. See oli tohutu viga – tal oli lihtsalt niiiiiiiii väike peenis, et ma ei osanud seda kuidagi hoidagi. Kahe sõrmega. Ei julgenud talle seda öelda ka. Lihtsalt hakkasin teda ignoreerima ja nii see läkski. Ta oli tõesti imeline sõber. Praegu, u 9 aastat hiljem tunnen tema sõprusest puudust. Aga ta on minu peale ilmselt endiselt pahane …

    2) Noormees armukadedus ise! Ta kontrollis minu telefoni, kui magasin (sain aru sellest niimoodi, et telefon oli hommikuks näpujälgi täis. Mul on alati komme ekraan puhtaks teha) ja heitis mulle tohutult ette, et suhtlen meestega. Halloo – need olid e-mailid ja viimne kui üks tööalased. Ka minu kasuvenna peale oli ta armukade. Ise suhtles minu äraoleku ajal messengeris teiste naistega. Küsis, et mis neil seljas ja nii. Kui keegi neist naistest mainis, et “kuule kutt, Sul on oma naine olemas”, siis ta vastas alati “aga teda pole ju siin”. Sain nendest vestlustest teada juhuslikult. Kui ta oma FBi lahti unustas ja hopsti! Üks vestlusaken ette hüppas. Ka olid tal messengeri kaudu saadetud enda peenise pildid ja mingite naiste khmm kohtade pildid. Jätsin ta selle peale messengeris maha. Pakkisin oma asju, et enda koju sõita, kui ta uksest sisse lendas ja üle kere värises ja nuttis ning anus ja vabandas ette – taha. Lahkusin siiski. Selle peale helistas ta minu EMALE. Oi, piinlik! Minu ema siis helistas mulle, et ma ikka annaksin võimaluse ja poiss ju armastab mind. Emale ta meeldis. Ega mul ema ei uskunud alguses, et noormees psühh on. Siiamaani, aastaid hiljem (lausa 8 aastat vist), ikka aeg – ajalt uurib meie ühiste tuttavate kaudu minu kohta, õnneks keegi eriti ei räägi midagi talle. Ja peale lahkuminekut hakkas mind mustama. Seda harrastab ka endiselt mingil määral. Õudne inimene. Ema on nüüd mind lõpuks mõistma hakanud. Aaa, meenub seegi, kuidas ta minu järel luuras, et mis mehed mul seal tööjuures siis käivad 😀 Mitu tundi külmetas õues majanurga taga.

    • Avatar
      Vasta A. 3. detsember 2016 at 14:18

      See tüüp ju puhta psühh :S

  • Avatar
    Vasta Janika 3. detsember 2016 at 04:25

    Olin küll siis väga noor, aga väga armunud endast 4 aastat vanemasse noormehesse, kes jättis mu maha samuti msni teel põhjusega, et ta enam ei armasta mind. Minu maailm muidugi varises kokku ja see oli esimene (õnneks ka viimane) suur südamevalu. Paar päeva hiljem sain teada, et noormees armus ühte teise neidu ära ja sinna see koer maetud siis oligi. Naljakas oli aga see, et see teine neiu oli üpriski.. trullakas ning nädal hiljem kirjutas noormees mulle uuesti msn-i: “Sorri, kallis, mul oli vist suurusehullustus” ja lootis, et ma talle andeks annaksin 😀 Seda ma muidugi ei teinud. 😀

  • Avatar
    Vasta Hullumaja 3. detsember 2016 at 02:13

    Oi no kellel poleks lugu onju. Minul üks eriti segane. Elasin tol ajal kutiga koos tema isa ja kasuema juures, minu kodust u 100km eemal. Olin sealse eluga harjunud ikkagi 3aastat juba. Käisin koolis, suvel tööl jne. Kool lõppes, plaanisin uude kooli minna. Paberid sees ja koht kindel teatas kutt, et ma raudselt leian endale kellegi sealt ja et no pole mõtet koos olla. Kohkusin ja tegin umbes pool aastat selleks kõik, et tõestada vastupidist. Tõestasingi. Aga, ühel päeval tulin koolist varem koju ja mu kutt astus kasuema toast hommikumantlis välja. Mõtlesin, et savikas ja elasin paar kuud edasi. Kuniks kuti isa vedas neid mõlemaid kuhugi “li**desse” … leidsin hiljem kuti telfist video, kus half naked naine kaarte jagas ja talle tantsis. Ok cool. Võtsin end kokku ja istusin autosse, rääkisin et nüüd on küll kõik. Pakkisin asjad ja kebisin koju. Kutt oli sedavõrd “aus” ütlemaks et ta ei muutu. Ja nüüd fun osa. Kuti isal ja kasuemal oli laps e mu kuti poolõde siis. Kuti isa kukkus kinni 7aastaks vist ja nende elu seal majas võttis ka uue pöörde. Võttes vihjeks kuti hommikumantli saaga siis tänaseks elab ta oma “kasuemaga” ja neil on ühine lapski. Esimene laps ütleb oma “vennale” – isa ☺ Pagana hea, et lahkusin.

  • Avatar
    Vasta Triin-Mari 3. detsember 2016 at 01:42

    Oli kutt. atraktiivne ja kena, pikk, hea jutuga. Ma olin 14 ja kõrvuni armunud. Aga alati kohtasime ju väljas ja kordagi ei trehvanud kummagi poole ööseks,sest elasime vanematega mõlemad. Kui siis ükskord läksime koos peole, siis ma avastasin, et ta kõrvad on nii vaigused ja kollased. Ime kui midagi üldse kuulis. Lahkusin mingi ettekäändega ja enam kunagi ei kohtunud.

  • Avatar
    Vasta S1 3. detsember 2016 at 00:39

    Ma olin siis mingi 15-16 kui tutvusime läbi ühise sõpruskonna. Suhtlesime mingi aeg ja meistbsai paar ta oli siis 10 a vanem. Paar kuud hiljem kolis ta meie juurde kuna jäi oma kodust ilma. Siis olime koos 2-2,5 a. Tema probleem oli seotud kanepi tegemistega jne. Kordi pakkisin asju jne. Siis lõpuks üks sõber ütles, et kaua sa end piinad jäta maha. Kuna ta oli mu parim sõber siis ma uskusin, et nii ongi parem. Sai üksi hästi hakkama. Olin umbes paar kuud olnud vallaline kui mu parim sõber hakkas minuga tihti igalpool käima isegi ööbis kuigi elas kõrval tn. Magasime eraldi voodites. Oli keemia ja kõik meie vahel aga kuidagi läks nii,et ma leidsin endale teise peika. Üks mu pikaajaline sõber. Olime temaga koos pea 3 a. Siis ma tundsin kuidas tema joomis probleemid ja muud jamad kasvasid ülepea minu jaoks. Ootasin hetke kuni ühine reis on ära ja siis jätan maha. Reisil käidud mis oli kastasteoof minu jaoks. Leidsin enda tuttavate seas ühe väga armsa ja lõbusa meestuttava. Tema oli just aasta tagasi läinud lahku oma naisest kellega oli laps. Ma teadsin sisimas , et tema ongi Mr.Right aga aeg ei olnud küps kuna mul oli veel suhe ja planeeritud reis kuu aja pärast. Läks paar nädalat peale reisi kui ütlesin oma mehele et nüüd on kõik mulle aitab. Nii oligi. Minu Mr.Right on supermees sobime väga hästi ja varsti saab 3a 🙂 ma arvasin , et head mehed on maailmast kadunud aga ta on tõestanud et see on olemas 🙂 olen ülimalt õnnelik 🙂

  • Avatar
    Vasta Pätu 3. detsember 2016 at 00:17

    Lugu nr 1. Ma jätsin maha noormehe, kui ta sõjaväes oli. Pidime kirja teel ühendust hoidma. Ootasin põnevusega esimest kirja (kujutlesin ette armastust ja tundeid täis kirju). Nagu filmides 🙂
    Aga esiteks, kiri kubises kirjavigadest, teiseks oli käekiri kole, kolmandaks kirja sisu….” tere, täna tegin hommikul 30 kätekat, siis läksime jooksma, siis sööma jne jne ” täiesti sisutühi kiri. Kirja lõppu tuli küll lause, et saada mulle endast pilt, sest ööd on siin üksildased 🙂
    Vastu aga saatsin tema kirja, milles parandasin vead ja ütlesin, et sorry ma ei oota sind ikkagi ära ja rohkem palun mulle mitte kirjutada : )
    Kui nüüd mõelda oli see minust väga inetu ja julm ….
    Lugu nr2
    Seni silme ees kohtumine selle noormehega 🙂 armumine esimesest silmapilgust….
    2 aastat olime koos…
    Ma olen pikk tüdruk 175cm aga see kutt oli minust kuskil 5cm lühem. Aga ta oli nii veetlev. Aga ma lasin mõjutada oma sõbrannadel, kes väitsid, et ikka nii nõme kui mees on lühem…
    Jätsin maha, et me ikka ei sobi kokku (täpsustamata, mis osas).
    Ma väga kahetsesin seda….vahel senini, sest tegin talle väga haiget ja ise ka ikka sain haiget. Läks mõni kuu mööda ja nägin teda ühe teise neiuga koos. Leppisin temaga kokku siis kohtumise, et ma tahan teda tagasi. Kohtumisel aga ütles ta: “me ei sobi jah kokku” 🙁
    Kuna me olude sunnil ikka liikusime samas seltskonnas, siis me jäime sõpradeks…ja oleme senini sõbrad (juba üle 10a möödas suhtest…sõbrad oleme seega juba päris staažikad).
    Ise olen juba 7aastat õnnelikus abielus ja meil on lapsed ka.
    Aga sõbral peret pole veel…

  • Avatar
    Vasta Marii 2. detsember 2016 at 22:50

    Aga vot mina tahaks rääkida ühest 😀
    Kogu kooliaja olin ma selline vaikne ja korralik tütarlaps( ei joonud ega suitsetanud). Siis, kui ma 11.sse läksin, jäi mul kohe silma üks rebane( 10.ndik), kellega meil oli selline pidev pilguflirt. Me polnud suhelnud ega midagi. Siis jõuluballil kutsus ta mu tantsima ja aasta saatsime me ära paarina. Esimene lahkuminek oli, kui 12.nda lõpetasin ja tema gümnaasiumi jäi. Lahku läksime suhteliselt vastumeelselt, aga teadsime, et kaugsuhtest ei tule midagi välja. Siis kuskil külmadel novembri algul hakkasime tihedamalt suhtlema ja mõistsime, et ei saa üksteiseta. Peale gümnaasiumi kolis minu juurde ja olime koos 1.5 a, kuni tal teenistus tuli 11 kuud ja tegi lõpu. Selle aja jooksul tekkis mul uus silmarõõm. Olin uuega paar kuud koos olnud, kui ühel õhtul klubis end täiskaanis ja ära keeras veidi( hakkas tüli norima ja armukadetseda). Tüli hakkas suht füüsiliseks muutuma, kuni üks noormees vahele tuli…mu see keska kutt 😀 Nad läksid veidi kaklema, sest ex tahtis mind ära viia jn. Minu mäletamist mööda mu tollane lihtsalt vajus magama, kui sõnadesõjani jõudsid 😀 mu ex siis võttis mu enda juurde ööks, et ma koju ei läheks ( et äkki see purjus jorss tuleb). Rääkisime ex elust vahepeal jn, kuni jõudsime ühise ajani ja mõistmine, et me ikka ei saa eraldi 😀 ütelge veel, et keskast leitud armastus ei püsi! 😀 Nüüdseks oleme 6 aastat koos olnud, millest 4 abielus. Meil on kaks poega ja ootame nüüd tütretirtsu 🙂

    • Avatar
      Vasta Marii 2. detsember 2016 at 22:56

      Nii, et oma pea 29 aastase elu jooksul vaid 1 mees ja 1 poisike 😀

  • Avatar
    Vasta Roosi 2. detsember 2016 at 22:28

    Veider, ma tavaliselt ei ole suurem asi kommenteerija, aga kuna ma olen täna parajalt veini joonud ja selline nostalgitsemise tuju on ka, siis vai nott:

    1. Essa peiksiga olin koos 2,5 aastat. Muusik oli (või noh, on siiamaani). Suhe lõppes nii, et mina jätsin ta maha, aga ainult sellepärast, et ta ise oli liiga wuss, et seda ise teha. Suhe oli vaikselt aga kindlalt juba kuskil aasta enne seda läinud halvemaks ja havlemaks, ehk peiks kohtles mind halvemini ja ükskõiksemalt, kuni lõpuks ma ei kannatanud seda enam välja ja teatasin, et tahan lahku minna. Tagantjärgi mõeldes oleks võinud seda juba palju varem teha. Naljakal kombel aga oli see üsna kerge lahkuminek meile mõlemale, saame siiamaani suht hästi läbi, ajame juttu kui kuskil trehvame. Ehtne näide sellest, et peale lahkuminekut on ikkagi võimalik sõpradeks jääda.

    1.5. Rebound mees nr. 1 – sai üks lõbus suvi veedetud ühe inglasega. Tahtis minu pärast Eestisse kolida, aga tänu taevale, veensin ta ümber. Jätsin ta ise päris karmilt messengeris maha (või oli see Skype?). Oh well…

    2. Teise peiksiga olime koos pool aastat. Jälle muusik (uskuge mind, muusikut ei tasu endale peikaks valida). Kõik oli väga kuum ja romantiline… ja siis järsku midagi muutus. Avastasin juhuslikult, et noormees polegi mulle nii pühendunud, kui arvasin (loe: fliritis facebookis teiste naiste ja oma eksiga… nice). Kui lõpuks võtsin julguse kokku ja talt selle kohta küsisin, sain vastuseks selle traditsioonilise “ma ikkagi pole tõsiseks pühendumiseks veel valmis” jutu. Egas midagi, läksime lahku ja kõik oleks täiesti fine olnud. Ainult kõige rohkem tegi haiget see, et leppisime kokku, et jääme lahkuminekule vaatamata sõpradeks. Lahkuminekust on möödas nüüdseks 3 aastat ja temast pole kuulnud midagi. Kuna esimese poisiga PÄRISELT jäime kind-of sõpradeks, uskusin, et võime jääda ka temaga, aga vot, kõik ei ole aumehed, nagu välja tuleb.

    2.5 Rebound mees nr. 2 – Üks tore maapoiss aitas mul hakkama saada mu elu kõige tumedal ajaga. Ütlesin talle algusest peale, et meie suhtest ei tule midagi välja, aga ta keeldus ära minemast. Vaatamata sellele, et tegemist oli/on tõeliselt toreda tüübiga, siis meie jaoks tulevikku ei olnud ja kohe kui ennast natukenegi kokku võtta suutsin, jätsin ka temaga hüvasti (nojah, tegelikult pidin temaga kuskil 3 korda “hüvasti jätma” et sõnum lõpuks kohale jõuaks).

    3. Kolmanda peiksiga olime tükk aega sõbrad (kuigi teadsin algusest peale, et mina talle vist veidi rohkem kui sõbrana meeldin). Kui hulk aega oli mööda läinud, käis aga mingi klõps ära, ja mina armusin temasse ka. Oleme koos olnud nüüdses 1,5 aastat ja parim otsus ever. Nii head meest annab ikka leida (saan aru, miks sa oma Kardot nõnda kiidad – sedavõrd häid mehi on imevähe!).

    The end.

  • Avatar
    Vasta T. 2. detsember 2016 at 21:42

    Jube lugeda neid kommentaare (va pubekalood muidugi).

    Ma tutvusin umbes aasta tagasi ühe noormehega, kellega olin koos 5 kuud. See on ka mu senini kõige pikem suhe. Ta jäi mulle tegelikult üsna lihtsalt vahele, kui ta telefoni ekraanile üsna avalikult teiste tüdrukute sõnumid ilmusid. Muidugi ma nägin neid ning küsisin et kuidas ta seda seletab. Siis tahtis minuga maha istuda ja rääkida, et “tema ei ole ikkagi suhtemees ja ei suudaks mind praegu nii hästi kohelda nagu ma seda ära olen teeninud ja BLA BLA”. Ehk siis tegi ennast veel lollikeseks ja märtriks ning leidis põhjuse, et lõplikult mind oma elust minema visata. Muidugi veerand tunni pärast juba tunnistas, et ta tutvus juba vahepeal uuega. Ise pole suhtemees, aga juba tutvus järgmisega – bullshit. Ning kui ma küsisin, et miks ta siis mind ära kasutas ning kohe ei öelnud, et ta ei taha enam suhet? Teate mis vastus tuli? – ütles, et minuga suhtes olles ta “liialdas”(kui kohtles mind oma tüdrukuna) ja et tal EI OLNUD AEGA rääkida. “Oleksin seda paari nädala pärast teinud.”
    Ma ei tahtnud tükk tükk aega enam ühtki meest näha. Ilmselt mul oli teatud tüüpi depressioon lausa – sest ma seadsin absoluutselt kõik asjad küsimärgi alla – äkki mu vanemad ka ainult teesklevad et nad armastavad mind? Äkki mu sõbrad ka liialdavad ja lihtsalt näitlevad, et on mu sõbrad? Jne. Igasugune usk inimestesse & armastusse kadus. Ma olin ise nii palju endast sinna suhtesse & teise inimese jaoks ära andnud, seega tundus see nii ülekohtune ja alandav sedasi eemale tõugatud saada.
    Kuna meil olid ka juba ühised sõbrad, siis mõni kuu pärast seda lahkuminekut teatas üks sõber joogise peaga, et ta olla selle uue tüdrukuga juba abielus, kuna too neiu ei saanud riigis ilma viisata enam viibida. See tegi asja veel eriti valusaks – suhtest minuga peaees teise abiellu.

    • Avatar
      Vasta M. 7. detsember 2016 at 17:28

      Ma tean omamoodi, mida sa tunned. Mul läks just pikaaegne sõprus katki ja ma ka kahtlen kõiges ja kõigis, lausa perekonnani välja, et äkki nad kõik mõtlevad päriselt nii, nagu see sõber mulle ütles, et ta arvab. Ehkki ta vist ei olnudki sõber, ma ei tea, ma ei suuda veel terasid sõkaldest eraldada hetkel. Aga lihtsalt pidin ütlema, et jee, ma saan aru ja keegi saab aru ka, mida mina tunnen 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. detsember 2016 at 21:32

    Issand, loe ja imesta, kui noorelt mõnel peikad olid. Mina 14 aastaselt mängisin “politseid ja pätti” “hukahuka mina priid”, ronisin mööda õunapuid jne…. 😀

    • Avatar
      Vasta S 2. detsember 2016 at 22:28

      Ärge nüüd minestage,aga mina kohtusin oma elukaaslasega,kui olin 13.Nüüd olen 20,kihlatud ja ühe armsa lapse ema.:) Elukaaslane on muidugi minust 10a vanem.Ja ei tasu kohe halvasti mõelda,et vanem mees kasutab ära-vastupidi,õpetab sind pea igas asjas.;)

      • Avatar
        Vasta Katrin 3. detsember 2016 at 12:25

        Mhmhm, mõni 23-aastane mees õpetab 13-aastasele lapsele tõesti kõike. Kõike, mida üks alles 7.klassis käiv tiinekas harrastama ei peaks.

    • Avatar
      Vasta alakahil 4. detsember 2016 at 11:42

      Appiii!!!
      23 aastane noormees, sebib 13 aastast last?
      Minul praegu 13. aastane tüdruk kodus, ei kujuta ette, kui mõni 23.aastane teda sebiks. Ausalt tunduks haiglane ikka.
      Ja mida kõike veel õpetaks.

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 2. detsember 2016 at 20:03

    Oma esimese elukaaslase sõbrad käisid 5 aastat iga suve alguses tema riideid ja muud träni minu vanemate maja eest, porist kokku korjamas 😀 Jah- iga suve alguses jätsin oma elukaaslase petmiste pärast maha! Ja need suved olid minu kõige lahedam aeg EVER! 😀
    Oma praeguse elukaaslase (kusjuures lausa kihlatu) juurest läksin salaja minema- sellel ajal kui ta tööl oli. Olime lahus umbes 1,5 aastat ja olime head sõbrad, kuni leidsime, et me ikka väärime teineteist ja nii me jälle kokku saime. See “eilne supp” on olnud kõik need 10 aastat parim “supp”! 😀

  • Avatar
    Vasta Sandra 2. detsember 2016 at 19:36

    Minu lahkuminek nägi välja nii, et mees kellega viimased kolm aastat koos elasin pani puhta pluusi selga ja lasi minu kingitud lõhna peale ning kappas oma uue silmarõõmu juurde vabandust paluma “seetõttu, et ma nende suhtlusele jälile sain”. Paar päeva hiljem öeldi mulle, et armastus sai otsa ja mina kolisin teise maakonna otsa sõbra juurde elama sest pere ja oma elamist mul polnud. Asja püant on aga tõsiasi, et mees oli oma nooruse lolluses väga alkoholilembeline ja minu pahameel selle osas kulmineerus sellega, et mind jäeti maha mehest 12aastat vanema pereema pärast.. Siin tuleb mängu ytlus, et mõni naine ongi mehe elus vaid seepärast, et temast parem mees teha tuleva jaoks.

  • Avatar
    Vasta Mari 2. detsember 2016 at 18:26

    Noh, ma siin pakkisin ühel asjad ja no ei lähe minema mu kodust 😀
    Peaaegu 6 aastat koos oldud aga no pole suhtemasti inimene ikka. Pole suureks kasvanud ☺☺
    Täna kuulsin vabanduse, et pühapäeval saab alles ära minna.. Nagu, ummmn.. Siin mingi magala? 😀
    Läheb sõpradega välja vms siis jäägu sinna.. Loodetavasti sai siis aru ja ei kooserda siia öösel purjuspäi.. Eriti nõme on selles olukorras see, et joob ennast täis ja triivib autoga ringi.. Ta on ju nii “proff” sõitja.. Endal pole lubegi ?
    Ühesõnaga- selle lahkumineku võtaks kokku sellega, et ta on nagu nii idioot, et ei taju biiti 😀

    • Avatar
      Vasta M 2. detsember 2016 at 22:32

      Sekundeerin! Mis kuradi loll jutt see oli? Purjuspäi lubadeta sõitmine ei ole ainult sõitja probleem. Mari, ole inimene, ära lase tal teisi ohustada!

  • Avatar
    Vasta Marju 2. detsember 2016 at 18:11

    Hmm..auss on tore koht, leiab alati toredaid inimesi.
    Mina kohtasin ühte ka,kellega koos olime aasta. Aasta tais probleeme ja lõpuks laksime lahku kiirnuudlite pärast!
    Point oli selles, et mina eelistasin nuudlitele vee peale jätta. Hea parast nagu suppi lürpida aga asiaadile käis see üle mõistuse. Kustutas mind FB st ära ja mina pakkisin oma kohvri 😀

  • Avatar
    Vasta K 2. detsember 2016 at 17:30

    Ma olin peaaegu aasta olnud oma kutiga koos, kui otsustasime, et kaugsuhe ei toimi ikka nii hästi. Leppisime siis kokku, et lõpetame ära selle suhte. Järgmistel päevadel hakkas aga kutt hullult kontakti otsima, helistas mulle pidevalt ja saatis sõnumeid, aga ma ei vastanud, helistas isegi mu emale 😀 tahtis väga uuesti proovida ja mind tagasi saada… Kuna mul endal oli ka jube kahju, siis millegi pärast otsustasin ta facebookis sõnumeid vaadata (jube tegu, tean) ja seal ta juba ‘sebis’ mingit teist tüdrukut, rääkis kui ilusad ta silmad ikka on jne 😀
    Ma arvan et see kutt ei saanudki kunagi aru, mida ta valesti tegi. Kahju on aint sellest, et me olime väga head sõbrad, aga ma katkestasin suhtlemise päeva pealt ja nüüd pole neli aastat sõnagi temaga rääkinud.

  • Avatar
    Vasta Jane 2. detsember 2016 at 17:09

    Mulle saadeti uus silmarõõm asju “selgeks tegema”. Kujutage ette seda hämmingut 😀
    Paar aastat hiljem kuulsin ühiselt tuttavalt, kuidas kutt kahetseb, et mind minema lasi.

    Minu praegusele elukaaslasele öeldi kunagi, et asi pole veel päriselt läbi. Sealjuures elas naine juba uue mehega koos. Leidub ikka frukte..

    Ise olen ma oma eksid viisakalt maha jätnud. Näost näkku ja selgitustega.

  • Avatar
    Vasta Neiu 2. detsember 2016 at 17:00

    Läksin kutist lahku enda juuksevärvi tõttu. ? Ei osanud isegi arvata, et “vale” juuksetoon võib saatuslikuks saada. Olin just ombreo stiilis värvinud juured tumedaks ja otsad heledaks (eelnevalt olin blond). Kuid juukseid kinni pannes sain läbi lillede kommentaare, et mul on “must kiiver” peas. Pakuti, et mulle pannakse ise juuksurisalongis aeg kinni – “naljaga” loomulikult. Aga siis tekkis üha enam erimeelsusid ning minu paks nahk murdus. Kui olin paar kuud oma elu elanud ja eksiga kokku puutusin, kiitis ta väga mu juuksevärvi ning küsis “Miks sul varem juuksed sellist tooni olla ei võinud?” ? Niiet tsikid, olge pead värvides ette vaatlikud – juuksevärv muudab teid nii seest, kui väljast! ??

  • Avatar
    Vasta MK 2. detsember 2016 at 16:43

    Uskumatu nagu ta on aga mina olen jätnud 3 poissi ühe mehe pärast maha. Olin suhtes endast u 2 aastat noorema kutiga. Kuniks kohtasin seda nn oma unistuste meest. Mõtlesin et nh jätan siis oma kuti maha ja võtan oma unistuste printsi. Suhteni me muidugi ei jõudnud aga niisama musitasime jne aga ma olin hullupööra armunud temasse. Möödus aasta ja sain endale uue kuti. Kuti kes mind armastas päriselt. Kuid ta oli ka minust noorem. 😀 Kõik oli super hästi. Olime koos 4 kuud kuniks kirjutas see minu nn unistuste prints. Oi kui kahju mul oli oma kutti maha jätta aga no mis teha kui oled sellesse nn printsi armunud. Okei seekord läksime suhtesse 😀 Kutsus mind endale kylla ja ma muidugi läksin. Tahtis minuga vahekorda minna aga ma ei tahtnud. Ma tahtsin kindel olla et ta minuga ainult sellepärast ei taha koos olla. Järgmine päev saatis mu bussile ja peale seda enam ei kirjutanud,ei vastand sõnumitele ega kõnedele. Okei, jättis mu maha öeldes et teeks pausi. Ma nutsin südamest. Mul oli nii valus. Möödus 2 kuud kui leidsin uue kuti kellele ma andsin võimaluse tema oli ka minust noorem. Ma ei saanud temaga kaua koos olla kuniks ilmus välja jälle see nn minu unistuste prints. Ma lubasin et ma maksan talle kätte. Jätsin oma kuti maha ja läksin uuesti selle nn printsiga suhtesse aga teades et ma tegelikult ihkan kättemaksu. 3 kuud läks mööda ja ma ei tahtnudki enam kätte maksta. Ta oli muutunud. Ta tõesti armastas mind ja mina teda. Nüüdseks oleme koos olnud 1 aasta ja 4 kuud( oleks kauem kui vahepeal poleks selliseid segaseid mahajätmisi olnud) ja meil on igahetk sündimas pisike beebi ? Ja ta tõesti hakkaski mind armastama. Nagu ausalt ka ma ei oleks kunagi uskunud et minu unistuste prints hakkab mind armastama ? siiamaani räägin talle koguaeg kui naljakas see tundub. Ja see minu praegune unistuste prints on ka minust mõned kuud noorem. Algul ma ei teadnudki seda. Ja kõik need kutid on mul algand K tähega ? Ja nüüd ilmus ka üks K tähega kutt välja. Tema on muidugi minust vanem aga ta ütles et ootab mind seni kuni ma saan aru, et see nn unistuste prints peaks tema olema. Aga ma ei usu et temaga midagi olema saab sest meist saab igahetk perekond ja ma armastan ikka oma nn unistuste printsi ?

    • Avatar
      Vasta Kaku 2. detsember 2016 at 17:32

      16 and pregnant? ?

      • Avatar
        Vasta H. 2. detsember 2016 at 18:37

        Haha, tekkis täpselt sama küsimus!

      • Avatar
        Vasta Mona 2. detsember 2016 at 19:32

        :’D

      • Avatar
        Vasta Liis 2. detsember 2016 at 20:22

        ???

    • Avatar
      Vasta T 2. detsember 2016 at 20:33

      Mida ma lugesin

      • Avatar
        Vasta Ma 4. detsember 2016 at 06:42

        Wtf tõesti 😀

        • Avatar
          Vasta Annu 4. detsember 2016 at 13:28

          ???

      • Avatar
        Vasta Vesper 5. detsember 2016 at 12:56

        Jämejalas jälle lahtiste uste päevad. :/

  • Avatar
    Vasta Merilyn K 2. detsember 2016 at 16:27

    Ma jätsin 14aastaselt oma koolivenna maha sest ta kirjutas mu nime valesti??? pubekad no ? aga muidu suht okeylt läinud. Eks need lahkuminekud pole kunagi kerged aga õnneks veel pole jäetud v pole ma jätnud kedagi nii jõhkralt maha.. Pigem kui mul pole enam tundeid siis ma lihtsalt hakkan ignoma ja ükskõikselt käituma nii kaua kuni teisel viskab kopa ette ja jätab maha ? see mu siuke halb komme..

  • Avatar
    Vasta Ruth 2. detsember 2016 at 16:23

    Päris põnev lugemine. Ega need suhted on minulgi olnud omajagu, segaseid aga päris naljakaid. Kõike ei hakka üles lugema. Küll oma praeguse elukaaslasega on üks lahkuminek olnud ja kusjuures väga vajalik. Lihtsalt ütlesin et ma ei taga olla koos inimesega kes midagi ei räägi. Läksin minema ja nüüd koos olnud juba 8aastat.
    Kõige totram lahkuminek kui ise ei teagi et oled lahku läinud. Kui kuu-kaks kõnedele ei vasta, üldse ei kontakteeru ja siis teatab a et mil polnud aega külla tulla ja et mul nüüd keegi teine. Vaffa, korjasin oma kondid kokku ja kõndisin midagi ütlemata minema.

    • Avatar
      Vasta H. 2. detsember 2016 at 18:39

      Mitte midagi ei saanud aru, kes kelle lõpuks maha jättis.

  • Avatar
    Vasta Eva 2. detsember 2016 at 16:03

    Teenlove… Mina olin 14 ja tema 18. Suvealguses vanemate firmapäevadel leidsime üksteist. Hakkasime igapäevaselt suhtlema ja ikka vormis “meie”. Siis oli veel Orkut ja ca augustis ta hakkas helistama, et kas ma täna oma postkasti Orkutis olen vaadanud. Kuna mul kodus arvutit polnud, siis sai mindud ca 400m eemal raamatukokku selleks. Kirja sisu oli. lühidalt kokkuvõttes, et meil on ikka liiga suur vanusevahe. Helistas taas ja küsis, et kuidas minuga on et nägi et olen lugenud nüüd. Ulgusin midagi melodramaatilist vastu ja ta siis vist ei talunud nutvaid pubekaid, sest ca 10min hiljem helistas ja ütles, et: ” Unnusta ära see kiri palun, saame homme kokku. Ma ikka ju tahan sind nii väga oma ellu.”. No saime siis kokku. Musitasime ja jalutasime jms ja siis ca 1h hiljem ohkas ta väga valjult. Ma ei reageerinud, sellepeale ohkas ta veel valjumalt 3x 😀 Oook, küsisin:” Kas mingi mure sul?”. Vastus:” Jah. Mu ema ikka ei luba seda suhet jätkata, sest mul on keskkooli lõpuaasta tulemas ja pärast seda ma lähen tööle ja siis ka suhteks aega enam poleks.” Juba siis mõtlesin, et ma ei taha meest kes nii palju oma ema arvamusest sõltub. Läksin rahumeelselt ära, aga kodus muidugi sõbranna õlal ulgusin. Vaevalt see ikka ainult ema soov oli tookord, aga tagantjärgi on naljakas.

  • Avatar
    Vasta M. 2. detsember 2016 at 15:38

    Elan ise üsna raskelt praegu lahkuminekut üle aga lugedes neid kommentaare saan veel enam aru, et elu läheb edasi ja küll isegi muigan selle peale hiljem.
    Lugu siis selline, et elan juba neljandat aastat Soomes. Suvel Eestis vaheajal olles (käin gümnaasiumis) tutvusin ühe meedikuga. Algul mõtlesin, et oh, ehk lihtsalt mingi tore one night stand aga ära ta ei kadunud ka siis kui suvi läbi oli. Teatasin talle kohe alguses, et kaugsuhet ei soovi aga ometigi läks nii, et koos me lõpuks olime. Nüüdseks mõned nädalad tagasi kirjutas ta mulle, et tema ikka ei suuda sellest kaugusest üle olla ja lahku me läksime Skype teel, pisaraid valasime mõlemad. Mina siis ikka üritasin tagasi teda võita kuni nägin Instagramis juba uue tšiki kommentaari, mis polnud sugugi tagasihoidlik. Sai siis minul pilt selgeks. Eile telefonis läbi rääkides asju väitis küll, et oli mulle truu ja ega ma ei mõtleks, et ta oli lihtsalt mingi suvaline jorss, kes ära kasutas ja ära kadus. Küsisin, et mis sa nüüd selle neiuga koos siis või.. Vaikis pikalt ja vastas: suhtes jah, lihtsalt juhtus. Lahus oleme olnud max, 2 nädalat. Neiu elab temaga samas linnas ja on ühevanused.
    Olen kogemuse võrra rikkam ja küll aastate pärast tuleb ka prints hobuseta või ilma! 🙂

  • Avatar
    Vasta A4 2. detsember 2016 at 15:11

    Ma olin ka pubekas kui minust paar aastat vanem boyfriend mind maha jattis..olime suht palju igapàevaselt koos ja lõpuks tutvustas emale ka. Terve perega sain hàsti làbi ja kàisin ema juures kohvitamas ka 😉 kuni yks hetk helistas ja kutsus vàlja na saime kokku ja teatas et lahme laiali ja sellest ei tule midagi vàlja et ma liiga lapsik. Vb tõesti tegin vahepeal liiga palju pulli jm aga siiski endal oli kahtlus sees et talle meeldis mu sôbranna sest tema pool kàis ta arvutis niisama aga minu pool ei. Ja muidugi teine kahtlus oli see et voodini ei jõudnud. Màrku andis aga mina polnud valmis. Ja kõik see oli kaks pàeva enne seda kui meil oleks 5 kuud tàis saanud.Oi ma ulusin ja motlesin kuidas tagasi saada teda..aastad hiljem leidsin oma elukaaslase kellega meil kaks last ja koos saab oldud kohe 7a..elukaaslane ja ex teavad ka yksteist 🙂 uue suhte alguses sai eks teada et olen uuega ja sõitaime ringi ja mees oli kainekas. Ja juhuslikult làksime teistele jàrgi ja ex tuli ka auto peale. Koju jõudes làks autos neil sônasõjaks ja mees hiljem rààkis et ex oli talle oelnud et tema pole sellega nôus ja ikka tahaks mind tagasi jne aga elukaaslane ytles et sinu rong on làinud ja suhe làbi..peale lahkuminekut ja enne elukaaslast oli aastaid vahel ja yhistel pidudel olime ikka exiga koos vahepeal. Mulle meeldis kui tuli ootamatult nurga tagant ja tõmbas rajalt maha..ja i tahaks tunnistada aga siiamaanj vahepeal mu motetes..vahepeal.nàen ka unes 🙂

  • Avatar
    Vasta Piuviu 2. detsember 2016 at 15:02

    Mind jäeti ka kuskil 16 aastasena MSN-i teel maha, üldse oli väga omapärane, koos olles mingi tüli oli siis praadisime seda omaette oma peades ja oma kodudesse läksime, siis hakkas MSN-is lahmimine peale ???? koos olime kuskil 8-9 kuud ja kõik tülitsemised olid MSN-is, sest näostnäkku olime argpüksid. Tol ajal olin ikka ahastuses ja jube raske oli, nüüd aga naljakas mõelda ? peale lahkuminekut suhtlesime mõnda aega veel sõpradena edasi aga nüüdseks pole enam aastaid näinud ja viha ka kunagi pidanud pole, lihtsalt tobe pubekatevaheline “suhe” ?

  • Avatar
    Vasta andra 2. detsember 2016 at 13:46

    jsghajah

  • Avatar
    Vasta O 2. detsember 2016 at 13:35

    Esimese kutiga olin ma sp koos et sõbrannad olid paremad ära võtnud 😀 käisime iga nv teises külas poistes pidutsemas ja lõpuks jätsin ta msn’is maha. Kutt kirjutas veel MITU AASTAT iga paari kuu tagant, et igatseb mind. Mingi 2-3 kuud olime koos. Olin 13.
    Teisega olin koos mingi 3 kuud ja saime ka iga nv kokku. Ee ma võtsin esimesena julguse kokku ja panin oma käe talle hella kohta, mille peale sain järgmine päev msn’i sõnumi et asi areneb liiga kiirelt ja nägemist. Nutsin ja halasin, aasta hiljem sain teada et oli mind mitu korda petnud(tüdruk ise ütles :D)
    Vahepeal olid mul mingid netisuhted või pidudel lihtsalt musid ja näperdamised 😀 (awkward)
    Siis olin ma pool aastat koos kutiga, kellega oli mul ühine hobi(jalgpall), olin siis 15 aastane ja ma arvasin, et no tema ongi see minu õige. Ma armastasin teda nii väga ja igatsesin teda koguaeg ja no ikka täitsa armunud tiinekas, süütus läks mul ka talle ja lahku läksime esimest korda, sest ta hakkas mu trennikaaslast sebima ja kui too vedu ei võtnud palus minu käest andeks ja ma olin kohe nõus ja jälle seitsmendas taevas ja me isegi ei arutanud seda kunagi??!?!?? Lõpuks jättis kutt mu maha sest ma arvasin et ma olen rase, õnneks ei olnud. Aga enam me kokku ei jäänud, jällegi, õnneks 🙂 sellest löögist ma toibusin päris kaua.
    No siis tuli mu ellu järgmine armastus, täielik romantik. Talvel lamasime autokapotil ja vaatasime tähti. Mängis mulle kitarri ja vaatas kõige sügavamate silmadega mulle otsa. Suurepärase huumorimeelega. Ma ei ole tema sarnast inimest kunagi kohanud ja ei ole siiani, no liiga hea et tõsi olla. Aga millegi pärast ei suutnud ma talle ennast avada ja ei suutnud olla tema kõrval “mina ise”. Killuke temast jääb alatiseks südamesse.
    No ja nüüd mu lemmikosa, minu kallis kihlatu. Oleme koos olnud 2,5 aastat. Meil on imearmas poeg. Ei häbene ma tema kõrval midagi ja saan vabalt temaga kõigest rääkida.
    Imeline isa ja imeline mees. Ma väga loodan et meil tuleb palju imelisi aastaid, aga no kunagi ei tea.

    Jalkakutist nii palju, et ta saatis mulle 2 aastat hiljem snapchatis, et ta kahetseb väga ja tahab et ma andestaksin :’D
    Ja romantikuga paar korda aastas kirjutame ikka.
    On ikka elu ma ütlen.

  • Avatar
    Vasta E 2. detsember 2016 at 13:20

    Minu esialgul kohutav ja hiljem juba naljakas lahkuminek.
    Olime koos olnud üle 2aasta. Kõik oli väga ideaalne. Käisime koos kui sukk ja saabas. Ei meenu isegi mitte ühtegi erimeelsust ega tüli. Üks hetk nagu välk selgest taevast hakkas ta käituma nõmedalt. Teiste tüdrukutega suhtlema/väljas käima, mind eemale tõrjudes jne.
    Mõne kuu möödudes mõistsin, et kõik see ilus on läinud ja pole mõtet ennast piinata. Jätsin ta maha.
    Möödus mõni kuu kui minu õudusunenäod hakkasid toimuma. Öösiti peo pealt tulles käis ta mu ukse taga lärmamas (või no viisakalt öeldes, üritas lepitust leida ja mind tagasi paluda). Kõige suurem häbi oli see, et elasin tol hetkel vanematega koos ja ka nendele oli see mõnusaks äratuseks keset ööd. Juua täis peaga minu juurde sõites, jäi ühel korral isegi politseile vahele ja jäi lubadest ilma.
    Umbes kahe aasta pärast olin endale uue kaaslase leidnud ja kui eks oli meid ühel päeval jälliamas ja mu uus kaasa temale kurjalt käratas, et ta mind rahule jätaks, siis ta kadus.
    Möödus veel kaks aastat ning olin jäänud lapseootel. Õnneks või kahjuks töötan avalikus sektoris ja minu kõhuga pilt ilmus ühe ürituse raames fb-s.
    Seejärel sain ma kirja fb-sse oma eksilt, et tal on väga vaja kokku saada ja minuga rääkida. Kõhklesin küll, kuid sain temaga kokku ja sellest andsin teada ka oma kaaslasele, et probleeme vältida.
    See, mis mu eksil öelda oli? No ma ei teadnud, kas hakata kohe naerma või jääda tõsiseks. Ta teatas mulle väga siiralt, et kahetseb kõike, mis ta omal ajal tegi ja mind kõhuga nähes alles mõistis, et on minust ilma jäänud. Tegelikult oli meil ju nii ideaalne suhe ja ta kartis seda ideaalsust. Teda hirmutas, et kas tõesti peab 22aastaselt naist võtma hakkama ja vangistatult pereelu elama. Ta ei tahtnud mind ka ise maha jätta ja üritas käituda võimalikult nõmedalt, et ma seda ise teeks. Seejärel palus veelkord vabandust ja uuris kas me ei saaks ikka kuidagi neid vanu aegu tagasi?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. detsember 2016 at 13:18

    Mulle andsid sõbrad teada, et kutil on mingi plaan. Seda plaani sain ma siis 2 nädalat oodata ja saabus see plaan ühe toreda SMS-iga 😀 Üpriski naljakas 🙂 Paar kuud hiljem sebisin eksile töökoha, ta elas mu kõrvaltoas, kui mul juba uus oli(kuna ei viitsinud ise endale elukohta leida). Paar kuud hiljem arvas, et tal on õigus mulle purjus peaga helistada ja mind hooraks sõimata. On ikka kirju maailm 😀
    Tänaseks olen selle “uuega” juba 6ndat aastat koos ja paar kuud tagasi sündis teine poja, nii et eks mingu seenele 😀

  • Avatar
    Vasta Aveli 2. detsember 2016 at 13:17

    Haha, kunagi kui oli 14, semmisin oma praeguse mehega, musitasime ja värki aga siis ta järgmine päev kirjutas et tal on teine tüdruk üldse jne. 😀 Olin nii kurb ja siis mõned aastad hiljem leidsime uuesti üksteist ja nüüdseks oleme koos olnud varsti 2a ja ca 7a teame üksteist 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. detsember 2016 at 12:57

    Nii piinlik, aga ise jätsin kunagi oma kuti MSN’s maha 😀 olime siis sellised 15-16 vist ja no mulle hakkas hullult endast 7a vanem mees meeldima, kes pidevalt komplimente tegi jne. Ja siis juhtuski nii, et oli mingi pidu ja petsin oma kutti. Järgmine päev kirjutasin talle msnis, tunnistasin üles, mis oli juhtunud ja tõingi selle põhjuseks, miks lahku minna. Ta vastas selle peale ” 😀 ”
    Kunagi kui need fonolukud (?) alles kortermajadele tekkisid, siis mu kutt jättis mu nii maha, et lasi alt kella, võtsin vastu ja ütles “mine perse” 😀
    Ja üks peika jättis smsi teel maha, ala, et mulle meeldib keegi teine või midagi sellist. Ohh olid ajad 😀 õnneks “täiskasvanuelus” on olnud ainult 2 lahkuminekut ja need mõistlikult ja omavahelisel kokkuleppel tulnud 😀

    • Avatar
      Vasta grete 3. detsember 2016 at 00:42

      see nii naljakas, kuidas u. 15 aastaselt endast 5-6 aastat vanem inimene tundus mees olevat. praegu mõtlen küll, et tatid mis tatid 😀 isegi 25 tundub suht tatt veel

  • Avatar
    Vasta L 2. detsember 2016 at 12:53

    See üks kord kui mind jäeti oli huvitav, õnneks mitte valus. Paar kuud olime deitinud, suhtlesime iga jumala päev/öö, nägime üle nädala – tema töötas välismaal, mina käisin koolis. Siis tal tuli mingi 7-nädalane reis. Ma ei oodanud temalt truudust vms, üldse mitte midagi, aga suhtlesime selle aja jooksul tema algatusel endiselt iga jumala päev. Ise ei ahtnud torkida, pidasin oluliseks, et ta saaks oma eksootilist trippi täiega nautida.

    Nii, kui tagasi tuli, jõudis veel samal õhtul minu juurde, hunnik kingitusi jms kaasas. Aga ööseks ei tahtnud jääda. Järgmisel päeval tõi vabanduseks, et on haigeks jäänud. Ülejärgmisel veel rohkem. Siis läks tagasi tööle ja ei tulnud pea kuu aega, vaja tagantjärele palju rabada. Vestlused muutusid napisõnalisemaks ja ma pole päris eilne, et poleks aru saanud, mis toimub. Läksin oma eluga rahulikult edasi.

    Ükskord sõbrannaga veini juues sai mõeldud ja naerdud, et mis siis juhtus 😀 – no ütleme nii, et meie tutvumise alguses olin elu parimas vormis, kena sale.. enne tema reisi olin ilmselt paar kilo kosunud, aga ei midagi hullu veel, aga selleks ajaks kui ta tagasi jõudis, olin päris palju juurde võtnud! 😀 Ja ilmselgelt ta NÄGI midagi, mis ära ehmatas ja haigeks tegi 😀 😀 Nüüd tal on ilus peenike pruut

  • Avatar
    Vasta A. 2. detsember 2016 at 12:41

    Mul on ka varases pubekaeas 2 naljakamat juhtumit olnud:
    1. Käisime kutiga samas koolis ja nägime koguaeg üksteist. Me olime kuskil 3 kuud juba n.ö käinud kui ühe päeval keset koolipäeva tulid meie ühised sõbrad jooksuga minu juurde jutuga, et “Kuule su kutt jättis su just maha ja ütles, et ei hakka sinuga enam kunagi käima!” Ma ei saanud midagi aru ja küsisin mida nad ajavad. Vedasid mind siis mu kuti juurde, et too saaks mulle näkku öelda, ja kuidas see toimus? … sõbrad küsisid temalt lihtsalt need küsimused ja tema vastas lihtsalt jah/ei, et siis jah ta jätab mu maha ja ei ta ei hakka minuga enam käima.
    Ma lihtsalt hakkasin seal samas nutma ja kutsusin poole päeva pealt ema järgi ja nutsin kodus veel silmi peast välja. Mõned tunnid hiljem siis msn’is küsisin ta käest et mis see nagu oli nüüd siis, vastuseks palus ta vabandust ja ütles, et ei tahtnud nii teha ja tal pm kästi. No siis leppisime ära ja olime koos veel 2 kuud aga seda kuidas siis lahku läksime ma isegi ei mäleta.
    2. Teise kutiga kestis suhe kokku kuskil 3 kuud, vahepeal ühel hetkel kuulsin lihtsalt tuttava käest et näed, sind jäeti ühe tüdruku pärast maha. Jälle mulle otse midagi ei öeldud. Nädal aega läks mööda ja kutt kirjutas ja helistas mulle, et tahab mind ikka tagasi jne…heaküll noor ja rumal andsin andeks. Hiljem siis temaga koos olemise ajal aga tutvusin oma praeguse mehega ja sain tollele exile tagasi teha ja jätsin ka ta teise pärast maha(kohe me siiski praeguse mehega suhtesse ei läinud)..ta nuttis telefonis jne aga mul oli ükskõik. Sinna see asi jäi.
    Ja mis puutub praegusesse mehesse, siis temaga kohtumine oli ilmselt saatuse poolt määratud 🙂
    Praeguseks oleme koos olnud 7 aastat, meil on 2 imelist tütart ja kevadel isegi abiellusime. Armastan seda meest! 🙂

    Olgu siis ära öeldud, et ma olin 15 kui hakkasin praegusega käima, praeguseks siis 22 😀

  • Avatar
    Vasta Raili 2. detsember 2016 at 12:36

    Mina hakkasin kah oma kutti 12 a tagasi maha jätma. Mees töötas soomes ja suhe oli kuidagi soikus. Lisaks kaebas mees, et on depressioonis seal ja mina võin teha ja lõbutseda. Läksin kord talle külla kindla plaaniga et teen asjale lõpu, kui järsku mees hakkas rääkima, et meil ikka ei toimi vist see asi. Mina jumala viha täis, et mis mõttes ei toimi. Toimib küll! Tänaseks oleme olnud abielus 10 aastat ja meil on kolm last. Vatt sulle ?

    • Avatar
      Vasta e.m. 2. detsember 2016 at 13:24

      Hahaha. Sa vist ei tahtnud, et sind maha jäetaks ja panid asja toimima 😀

  • Avatar
    Vasta Egle 2. detsember 2016 at 12:19

    Mind jäeti ka kunagi sms-iga maha. Põhjus oli selles, et kutt ei saanud minuga voodisse kohe. Olime umbes kuu aega tuttavad olnud ja deitinud. Loo teeb naljakaks see, et tol ajal mu sõbranna siis lohutas mind, et polegi vaja sellist ja kutt polegi mind väärt jne. Kirus ka teda idioodiks ja mis kõik veel ? Ja siis…ütles minu sisetunne, et midagi on sõbranna suhtumises muutunud. Sõbranna oli ise sellele kutile käpa peale pannud ? Ja ega nemadki kaua ei olnud, kaks kuud vist.

  • Avatar
    Vasta Laura 2. detsember 2016 at 12:14

    Mina elasin esimese mehega koos 5 aastat. Alguses oli ta normaalne, no nagu ikka eks. Aga mida aeg edasi, seda rohkem idioot ta tundus.
    Tulin ühel õhtul koju ja peale nüri nühkimist (loe: seksi) teatasin, et kolin homme välja. Kolisin ka! Tükk aega käis ta mind jälitamas ja uue korteri akna all passimas, saatis sms-se jne. Lõpuks hakkas vihakõnesid tegema ja kiusama. Nüüd, peaaeg 9 aastat hiljem on lõpuks maha rahunenud. Eks ta vihkab mind endiselt, aga õnneks leidis lõpuks mingi naise, kelle peal end välja elada.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. detsember 2016 at 12:07

    Kunagi ammu-ammu jättis ka mind üks kutt maha väga viisakalt.
    Olime koos olnud ehk paar-kolm kuud, ei mäletagi enam. Kõik oli nii tore, tüüp oli koguaeg üliromantiline-viis välja sööma, saatis kulleriga mulle töö juurde lilli jne.
    Ühel tavalisel päeval helistas, et tuleb mulle autoga järgi ja viib taaskord restorani sööma. Mina muidugi midagi kahtlustada ei osanud, sest väljassöömine oli tavaline.
    Jõudsime siis restosse, tellisime söögid ja ajasime vist niisama juttu kuniks toidud lauale toodi. Ja siis hakkas pihta. Ma ei mäleta enam, mida kõike ta seal ära vabandas ja seletas, sest alates sellest lausest, et meie ei suhe ei toimi, hakkasin mina seal restoranis pillima ja tema juttu ma kuulata ei suutnud, sest mul oli tegemist ju pisarate valamisega toidu sisse. Süüa ma ka ei suutnud. Ilmselgelt. Ära ma ka minna ei saanud, sest ta oli mind toonud restosse, mis asus mu kodust linna teises otsas.
    Tema ikka üritas seal midagi veel rääkida, aga mina ainult istusin, nutsin ja ootasin, kuna tal söödud saab.
    Lõpuks tüüp küsis, et kas soovid koju tagasi saada. Ma suutsin ainult käratada “Jahhhh”. Ja siis ta viis mind autoga maja ette, sõit oli muidugi vaikuses.
    Ja kui me kohale jõudsime ja vålja hakkasin autost minema, siis seda ma mäletan ülihästi, kuidas ta mulle veel ütles, et “soovin sulle ilusat elu” ?
    Minu poolt oli vastuseks autoukse kõva pauguga kinni löömine.

  • Avatar
    Vasta Kertu 2. detsember 2016 at 12:07

    Olin suhtes psühhopaadiga, peaaegu aasta kuni lahku läksime ja natuke peale seda suri mu parim sõber ära. Matuse päeval tuli ta mulle ukse taha kotiga ja ütles, et soovib kõiki asju tagasi, mis suhte ajal kinkinud oli. Kui ma ütlesin, et täna ei sobi, et raske päev on, siis ega teda ei huvitanud, et mõne tunni pärast olin oma parima sõbra matusele minemas. Teine kutt
    hoidis mind oma
    keldris kinni kui soovisin koju hakata minema. Anusin, et ta laseks mind koju ja selle peale vastas õrnalt naeratades : vaikselt lasengi 🙂 nõnda me lahku läksime, Nüüd olen 2 aastat maailma õnnelikumas suhtes olnud.

  • Avatar
    Vasta K. 2. detsember 2016 at 12:07

    No mind on mitu korda maha jäetud põhjusega, et polda suhteks valmis ja siis varsti ollakse teisega suhtes.
    Mina olen oma eelmise elukaaslase maha jätnud, õigemini lausa ma pakkisin ta asjad, et ta välja koliks. Olin nimelt laeval tööl graafikuga 2 nädalat maal ja 2 merel. Kui lõpuks koju sain ja koristasin, leidsin diivani alt soki ja huulepulga. Kumbki ei kuulunud mulle. Kui küsisin, et kust need siia said, siis noormees vastas, et tema ei tea, ju see mõne minu sõbranna oma. Ei tea ühtegi sõbrantsi, kes külla tulles oleks sokid jalast võtnud ja hiljem ainult ühe sokiga koju läinud. Nii, et jäi haledalt vahele.

  • Avatar
    Vasta Trints 2. detsember 2016 at 12:03

    Minul halenaljakas lahkuminek. Umbes mu esimene armastus kuski 15 aastasena. Tema oli minust 11 aastat vanem. Mina elasin selles roosas “igavesti koos” mullis ja väga ei kartnud ega kahelnud milleski, tundus kindel suhe.
    Kuni üks päev hakkas ta mulle rääkima, et 11 aastat on ikka ulme suur vanusevahe, et ühegi mehe ja naise vanusevahe ei tohiks nii suur olla – see lihtsalt ei toimiks.
    Võtsin väärikalt löögi vastu, sisimas surin, aga väliselt näitasin, et mõistan, et ju ma tema jaoks siis piisavalt laps olin. Mul polnud midagi ette heita.
    Paar päeva peale seda hakkasid meie ühised sõbrad-tuttavad rääkima, et tal on endast 11 aastat vanem naine!
    Siis ajas see mind naerma – kogu see vanusevahe jutt oli täielik iroonia ju 😀

    Teine lahkuminek oli minu jaoks tõsisem. Elasin kutiga juba koos. Aga ta tihti tuli töölt, pakkis oma riided ja arvuti ja läks sõbra juurde arvutimänge mängima. Kuna ma olin ise juures olnud nende mitu ööd kestnud võrgus mängimise maratone, siis ei pidanud sedagi probleemiks.
    Kuni ta ükskord MSNis kirjutas, et me “peame lahku minema, ma vist ei armasta sind enam ja tahan teise naisega magada. Mõtlesin et olen aus…”
    Ta viibis kodust umbes 300m eemal. MSN sellisejs teoks ilmselgelt kõige õigem 🙂
    Oi, mu maailm vajus kokku, nii jooma ajas, et väga vintis peaga läksin linna peale jalutama…jalas neoonrohelised sokid ja punased kingad 😀
    Terve selle perioodi elas ta oma sõbra juures ja kodus käis riideid võtmas siis, kui ise kodust ära olin.
    Natuke põdesin, ootasin ja lootsin. Olin nõus talle selle isegi andestama…aga siis mingi hetk tagus mõistus paika ja kolisin välja.
    Sellel päeval põlvitas ta mu ees,anus ja nuttis et ma ei läheks… Oli nõus isegi naiseks võtma. Ainsaks vabanduseks oli “Kui ma poleks selle naisega maganud, poleks ma iialgi mõistnud, et ma tegelikult ikkagi sind armastan”
    Oleks tahtnud teda lüüa… Tooliga… Vasta kukalt…või nägu!

  • Avatar
    Vasta K 2. detsember 2016 at 12:02

    Mul oli selline lugu, et käisin paaril deidil ühe noormehega, kes oli mu sõbranna tuttav. Ta läks reisile ja oli seal inimestele rääkinud, et me oleme paar jms. No minu teada tegelikult ei olnud. See ehmatas mu nii ära, et kui ta reisilt tagasi tuli, siis ma lihtsalt ei tahtnud temaga edasi suhelda. Ma ei soovinud temaga suhet ja samas ka mitte talle haiget teha, sest ta oli tegelikult täiesti meeldiv inimene. Mina ei tundnud tema vastu midagi ja käisin igavusest temaga paar korda väljas lihtsalt. Ma olin ikka suhteliselt julm ja lihtsalt ignoreerisin teda. Jaa, tagantjärgi vaadates tundub nii rumal, aga polnud kunagi kellegagi sellist vestlust pidanud ja see tundus hirmutav. Ta helistas ja pommitas mind sõnumitega päris pikalt. Kuni ükskord rääkisin sellest ühele tuttavale. Kes võttis täiesti ootamatult mu telefoni kui ta taaskord helistas ja teeskles karmil häälel, et on mu isa ja et ta mind enam ei tülitaks. Ma ei tea, kuidas see talle hea idee tundus 😀 Samal õhtul jooksin trammile ja esimene inimene, keda ma trammi sisse astudes nägin oligi tema. Oi kui piinlik see oli 😀

  • Avatar
    Vasta Pinxu 2. detsember 2016 at 11:51

    Oi nii palju tuli meelde.. 😀
    Mind jättis kunagi kutt fb teel maha, pidin just Tartu kooli sõitma ja käsin sõbrantsi juures netis kiiresti, et vaadata mis mis tähtis jutt tal oli mulle. 😀 Põhjus oli suht imelik, talle ei meeldinud kuidas ma riides käin, liiga tagasihoidlikult või midagi sarnast. Kaua ma ei kurvastanud, sest üks sõber tulli üllatuseks rongijaama vastu roosikimbuga. 🙂

    Ise olen maha jätnud smsi teel, sest ma ei tahtnud seletada mis põhjusel lahku minek on, sest tegelik põhjus oli see, et tal suu haies nii jubedalt. :S (Mul polnud südant ausalt öelda).

    Olen fb teel ka maha jätnud. 😀 Tüüp oli nii kleepuv ja käitus nagu poisike, et südame ajas pahaks ja kui kirjutasin, et pole valmis suhteks jne, siis tüüp sõimas mind nii läbi. 😀 Et te kõik naised olete samasugused kasutat ära ja jätate maha, sest muud teil vaja pole. 😀 Nõustusin sellega ja lootsin, et linnapeal ei näe teda, kes teab tuleb äkki kallale. 😀 3 aastat möödas ja õnneks pole näinud.

    Tuli veel üks meelde. 😀 Olin kõrvuni armunud endast 12 aastat vanemasse mehesse, käsin tihti tema juures , tutvusin ta sõpradega jne. Ootused olid kõrged, kujutasin ette, et võiks koos elada, hea et pulmadele veel ei mõelnud. 😀 😀 😀 Seda päeva mäletan hästi kui helistasin, et küsida kuidas tal ega on, et tuleks talle külla ja siis ta ütles, et ei saa me enam kokku ja kui küsisin miks sain vastuseks, et tal tekkis naine. Oi ma olin nii murtud! :(( Hea et parim sõbrants sai külla tulla lohtuama veiniga:)
    Oleme mõned korras suhelnud temaga aga naist tal enam pole ja ei tea äkki ei olnudki 😀 Lihtsalt mina muutusin liiga pealetükkivaks.
    Nii naljakas on meenutada, et nii palju lollusi sai tehtud ja nii tühiste asjade pärast muretsetud. 😀

    • Avatar
      Vasta t.. 2. detsember 2016 at 18:10

      Haha, ma ütlen kuus päris mitu korda oma kaasale, et ta suu haiseb hullemini kui peer või keset ööd, et ta selja keeraks, sest ta haiseb. 😀 😀

      • Avatar
        Vasta Lily 4. detsember 2016 at 06:17

        appi kui õudne. nagu ka enamik jutte siin üldse.

      • Avatar
        Vasta Ma 4. detsember 2016 at 06:34

        Mul on su mehest kahju!

  • Avatar
    Vasta Birx 2. detsember 2016 at 11:47

    Elasin oma eksiga 8 a koos.
    Maha jätsin ta just nii labaselt.
    Tema Sünnipäeva hommikul kirjutasin talle e-maili. Ma kolin välja! Palju õnne sünnipäevaks ?

    Miks? Sest ta peksis mul hambad suust välja ja sain kolitud alles siis kui ta tööl oli ( mitu kuud kodus. Mitu kuus ära)

    • Avatar
      Vasta Birx 2. detsember 2016 at 11:47

      Ahh jaa siiani ei kahetse kah 😀 lausa rõõmu pakub 😀

  • Avatar
    Vasta Hipsik 2. detsember 2016 at 11:47

    Olin oma eksiga tol hetkel koos olnud 3-4kuud, kui ta mind paar päeva ennem minu sünnipäeva maha jättis. Olime facebookis muidugi suhtesse ka ennast pannud. Ta oli sealt suhtest ära võtnud, mina sain teada sellest sõbrannalt! 😀 Siis kui helistasin talle, et mis värk on? Vastati, aga ei tulnud sealt ühtegi sõna. 1,5 kuud peale lahkuminekut tutvusin oma praeguse elukaaslasega!Ja nüüd ma olen pea 4,5 aastat oma elukaaslasega suhtes ja kõige õnnelikum naine, väga vedanud! 🙂

  • Avatar
    Vasta E 2. detsember 2016 at 11:42

    Enne mõtlesin, et mul pole miskit vahvat olnud, aga kommentaare lugedes meenus, kuidas mul 16aastaselt üks austaja oli. Kaks aastat vanem minust. Tundus tore ja armas, aga mingeid tundeid minu poolt ei tekkinudki. Aga tähelapanu oli ju äge ja nii meist “paar” sai. Kutt oli üli klammerduv, iga päev mitu korda tahtis kokku saada jne. Lisaks klammerdumisele haises ta hingeõhk jubedalt. Iga kord kui ta suudelda tahtis, tahtsin ma jooksu pista. 😀 Nädal hiljem tuli ukse taha ja ma ei tahtnud suheldagi temaga enam. Sõbranna oli külas, tahtsin tema uksele saata, aga ema jõudis ette.. ja nii ma siis seal koridoris vaese mehe maha jätsingi.. sõnadega “meil ei tule miskit välja ikka. Mine ära.”. 😀

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 2. detsember 2016 at 11:40

    Mul on selline lugu, et me polnud suhtes, aga nagu sellises sebimise faasis, kui ma sain aru, et ma temaga edasi ei tahagi minna. Saatsin sõnumi, et meist ei saa asja. Kutt oli segaduses ja tahtis rääkida, tuli mulle töö juurde. Siis õtles, et asja iroonia on selles, et ta just jättis oma tüdruku (kellega ta oli suhtes) maha minu pärast (enne mu sõnumit siis). Minu süümekad kadusid küll see hetk ja ütlesin, et palju õnne, mina selliste meestega tegemist ei tee.

  • Avatar
    Vasta Riis ja kana 2. detsember 2016 at 11:36

    Mind jäeti aga nii maha, et kutt helistas ja ütles,et hakkan nüüd paidest tulema, et kas ma viitsin midagi head süüa teha? Loomulikult viitsisin ja tegin talle tema lemmik toitu,ehk siis riisi ja kana, ning ostsin veini ka…
    Nii ma siis ootasin teda,ilusti kaetud lauaga,aga ta ei tulnudki enam. Kuid mitu kuud hiljem kohtusime juhuslikult ööklubis nii,et mina tantsisin kellegiga ja ta tuli ning tõmbas mind ära ja küsis, mida see tähendab?Andsin talle pikki kõrvu ja ütlesin talle,et mulle pole kunagi riis ja kana meeldinud!

    • Avatar
      Vasta Sandra 2. detsember 2016 at 14:08

      😀

  • Avatar
    Vasta Lilli 2. detsember 2016 at 11:35

    Aastaid tagasi oli üks päris äge kutt, kellega hullult hästi läbi saime, kuni asjaks läks ja avastasin, et ta on … Miniatuurne. Mitte tavaline, vaid nii mini, mida ma ei teadnudki, et saab olla ja ma reaalselt ehmatasin end kaameks. Siis ütlesin, et ma siiski ei taha suhet, tegin talle nii haiget, et mitu aastat veel küll palus, sõimas, nuttis ja küsis selgitust. Ma ei saanud ju talle öelda, milles päriselt asi – ta oleks eluaeg šokis vist ja ei suhtleks enam kellegagi.
    Ja üks teine lugu oli selline, et suhtlesin ühega, kõik oli äge, võtsime nn vabalt, kuna teada oli, et tööasjus peab varsti ära kolima ja seetõttu päris suhet ei saa olla. Aga mul tuli ikka tunne peale ja ütlesin, et kui suhet ei saa, siis niisama ka ei taha ja lõpetan selle jura, mispeale ta muudkui palus, et ümber mõtleksin, edasi suhtleksime, peaaegu pisar oli väljas. Aga suhet ikka ei saa lubada, mingi selline jutt. Mõne aja pärast sattusime jutustama ja ütles, et ta ei ole enam vaba ja on suhtes, mille peale ma hullult närvi läksin ja küsisin, et wtf seetõttu meil ei saanudki ju suhet olla, et ära lähed ja sada mõttetut asja ning nüüd teisega suhe. Selle peale vastas lühidalt: sht happens, c’est la vie. Vot 😀

    • Avatar
      Vasta R 2. detsember 2016 at 12:12

      Appi kuidas ma naersin praegu ???

  • Avatar
    Vasta G. 2. detsember 2016 at 11:26

    Sain teada, et olen oma peiksist lahku läinud läbi sõprade 😀 tundus suht irooniline, kuid okei.
    Päris mitumitu kuid hiljem tegime dringi ja olime veits koos, enne kui väljamaale tööle läks terveks kuuks.
    Sain sõnumi, et kas keegi teab, et Me jälle koos.
    Tore, et ma ise sain enne teada, kui teised 😀

  • Avatar
    Vasta B 2. detsember 2016 at 11:25

    Minu lugu ka selline suht halenaljakas. Olin oma exiga pea 5 aastat koos, elasime koos jne, ainult et mina olin see tohman kes maksis elamise, toidu ja kõige eest ning andsin kutile taskuraha ka veel ja selle tulemuseks oli see et kui mina tööl olin leidis ta kontakti meie mõlema ühise tuttavaga ning nad hakkasid vist käima, aga mind ei jäetud maha isegi. Sain sellest teada nii, et pidime minema peale mu tööpäeva sõbra sünnipäevale koos, järele mulle ei tuldud kuigi lubatud oli ja telefonile ka ei vastatud, lõpuks sõber ise helistas mulle ja rääkis et mu kallim teise naisega seal peol. Algul nutsin silmad peast välja, siis pakkisin kuti asjad kokku, tõstsin ukse taha ja läksin ise sõbranna juurde veinitama ja peole. Nüüd on sellest mitu aastat möödas ja mina leidsin fantastilise mehe kellega koos olles olen teada saanud, mis see tõeline armastus üldse on. Ex on ka paar korda kontakti üritanud võtta, andsin talle küll andeks aga rohkem suhelda ei soovi. 🙂

  • Avatar
    Vasta Averiin 2. detsember 2016 at 11:17

    Ma olin hirmus pikas kaugsuhtes pea 7a. Kutt oli mölakaks muutunud ja ühel hommikul ütlesin talle, et vii prügi välja ja ära enam tagasi tule. Käis ja stalkis mind veel mitu nädalat.

    • Avatar
      Vasta Helina 2. detsember 2016 at 12:46

      Hahaha appi kui hea 😀

  • Avatar
    Vasta G 2. detsember 2016 at 11:15

    Minu kaks tõsisemat suhet olen mina ise lõpetanud ja mõlemad lihtsalt välja kolides. Esimese peikaga olime koos üle kahe aasta ja lihtsalt armastus kadus ära,mõlemal. Elasime koos nagu tuttavad (mitte isegi sõbrad) ja teine pool oleks vast nii võinud edasi tiksuda,aga vot mina hindasin oma aega natuke rohkem ja pakkusin oma asjad ja läksin. Nüüd on tema õnnelikult abielus ja mina ka.
    Teine kooselu oli välismaalasega,kes töötas stripiklubis turvana (iga naise õudusunenägu). Ma usaldasin oma partnerit väga hoolimata tööst,aga kui tal üks kord Facebook lahti jäi,siis pidin lihtsalt sõnumeid vaatama. Ju siis ikka mingi kahtlus oli,muidu ei loeks?!
    Petnud ta mind otseselt ei olnud,aga mingi strippariga pidi minu selja taga kinno minema ja ütles talle,et meie suhe on põhimõtteliselt läbi. Vot sellist asja mina ei andesta ja pakkisin kohe oma asjad,et tagasi koju lennata. Mees nuttis ja palus,aga mind ajas pigem naerma,sest see oli lihtsalt nii hale. Ma ei olnud isegi kurb,vaid nii meeletult vihane. Elasime selle kutiga väga palju koos läbi ja kes teab,kas me oleks veel koos,kui ma poleks kirju avastanud. Sellest on nüüd 5 aastat möödas ja ma vahel tunnen ennast ikka süüdi,kuidas ma minema jalutasin.

  • Avatar
    Vasta Anneli 2. detsember 2016 at 11:14

    Mina jätsin oma eksi maha keset Haapsalu linna tänavat.Järgmisel päeval hakkasin kahetsema ja palusin vabandust,et psühh olin,kolm päeva hiljem helistasin uuesti,et teada saada mis ta teeb,vastas et midagi ja igav on,kas tohib külla tulla,kuna mul oli parasjagu sõbranna külas siis vastasin väga kurjalt et ei või ja rohkem ei tea ma temast enam midagi.

  • Avatar
    Vasta K 2. detsember 2016 at 11:11

    Soovisin kutile õnne facebookis, vastuseks sain: aitäh, me peame rääkima. Kutt tuli mulle maja ette ja teatas “see nali on nüüd läbi” ?

    • Avatar
      Vasta johhi 5. detsember 2016 at 18:54

      Ära siis soovi oma armastusele läbi facebooki õnne 😀

  • Avatar
    Vasta B 2. detsember 2016 at 11:10

    Kui ma omal ajal kutsekas käisin ja ühikas elasin, tutvusin seal ühe hästi toreda ja kena kutiga. Ta meeldis mulle hullult ja kuu aega hiljem olime suhtes. Lõpuks aga sain aru, et see oli “kutsikakiindumus” ja ma ei julgenud teda maha jätta. Ei näost näkku, ei kirjutades ega midagi. Seega palusin oma parimal sõbrannal enda fbist talle kirjutada ja ma murdsin selle kuti südame. Mingi aeg ei suhelnud üldse, kuna mul oli nii häbi, et ma ei suutnud talle isegi koolis otsa vaadata ja siis hakkasime jälle suhtlema ja nüüd oleme väga väga head sõbrad. Kui ta mulle rääkis, et ta ei saanud pikka aega magada korralikult jne ma tundsin lihtsalt nii kehvasti end.. ma pole kunagi enne kellegi südant murdnud ja see oli jube 😀

  • Avatar
    Vasta Mia 2. detsember 2016 at 11:10

    Min jäeti nii maha, et ma ise sellest teada sain läbi oma tuttavate. Ju siis oli nii arg et ei julgend näkku midagi öelda ? kurb ega midagi polnud lihtsalt väga üllatav oli selline käitumine ?

  • Avatar
    Vasta L 2. detsember 2016 at 11:08

    Minu esimene suhe sai alguse, kui olin 12-aastane. Kusjuures see kestis pea 2 aastat, kui sõbrapäeval noormees lihtsalt mind ignoma hakkas ja ca 2 päeva hiljem ütles, et peab minuga rääkima. Jalutasime siis mööda nõmme metsa ringi ja ta rääkis endast nagu üksi, mille peale küsisin, et aga mis meist saab siis ja selle peale tuli ainult, et mingit meid enam ei ole ja ei tule ka. See oli kurb. Saatis mu nõmmel bussi peale ja sõitsin sealt hiiule sõbrantsi juurde, nutsin seal omal silmad peast.. lubas veel et jääme kindlasti sõbradeks aga mida kunagi ei tulnud on see sõprus.

    Läks 1,5 aastat kui julgesin end uuesti avada ja leidsin endale väga toreda ja armsa sõbra, kellega peale 1,5 aastat sõber olemist otsustasime suhet proovida.. õnnestus ka. Tänaseks oleme koos olnud 6 aastat, millest 1,5 aastat abielus ja meil on väike tütar 🙂

    • Avatar
      Vasta kimberly 2. detsember 2016 at 11:17

      12 aastane ? No com. Rets

      • Avatar
        Vasta Pinxu 2. detsember 2016 at 13:13

        Ma olin 10a kui nö esimene peika tekkis 🙂 Hetkel tundub muidugi, et issand jumal nii noor aga noh eks siis tundus nii lahe 😀 Käisime jalutamas ja kallistasime. Olime 2 a nö koos ja vb oleks kauem olnud aga vanaema kolis sellest linnast ära ja rohkem me pole näinud.

      • Avatar
        Vasta MariiM 2. detsember 2016 at 19:11

        Miks rets? Armastus ja meeldimine on ilusad asjad. Suhe 12-aastaselt on teistsugune ju! Enamasti selline armas crush :).

  • Avatar
    Vasta Alla 2. detsember 2016 at 11:07

    Oeh, mind pole ka keegi maha jätnud.
    Küll olen aga mina oma poiss-sõpru väga õelal moel maha jätnud. Üks meenub kohe eriti erksalt.
    Käisin 15-aastaselt väga viisaka poisiga, ei joo, ei suitseta, käis ülikoolis IT-alal õppimas, tantsis breiki jne jne. Puhas ingel. Meeldis mulle, kuid mingit armumist polnud, lisaks elas ta Viljandis ja mina Tartumaal. Üks hetk kutsuti ta aega teenima, läkski ära, möödus kuu ja mina kohtasin oma elu armastust. No ikka täitsa pea segi läinud. Kirjutasin siis poisile pika kirja, a la “sorry, aga tundeid pole, jätan su maha”. Noormehele … aega teenimas … kujutage ise ette. Ma vihkasin ise ennast tol hetkel ja siiani vihkan. Sain vastuse ka, et millega ma nüüd hakkama sain … ja rohkem polegi suhelnud. Tean vaid, et mõne aasta pärast on ta abiellunud ja ka tütar sündinud 🙂 Mul selle elu armastusega nii hästi ei läinud, olime 5 aastat koos, nendest 1 aasta abielus ja läksime lahku.

  • Avatar
    Vasta Väikeõde 2. detsember 2016 at 11:01

    Kunagi kui ma üpriski noor neiu olin, täpselt ei mäletagi kui vana… oli mul endast 4-5 aastat vanem noormees. Kõik oli muidu tore sai ikka koos istutud ja kallistatud ja musitatud ei osanudki oodata… üks õhtu kui mul oli perekonnasiseselt juba suur tüli olnud kutsus ta mu õhtul välja jalutama. Tõi isegi šhampust mulle. Istusime lõpuks romantiliselt pingi peal ja vaatasime tähti, üks hetk tegi noormees suu lahti ja ütles mulle, et kuule ma ikka ei saa sinuga koos olla… mu väikeõde on sinust vanem. ???? oh kus ma siis hiljem lahmasin nutta. Väheke hiljem tuli välja, et soovis siiski ainult enda eksiga kokku minna. Siiani minu jaoks naljakas lugu mida vahel ikka meenutan ja muigan. ?

  • Avatar
    Vasta evelin merisalu 2. detsember 2016 at 10:52

    Mind jäeti rate.ee teel maha, kirjutati postkasti : Suhe on läbi, sest sa oled nagu soolasammas .

    Ei helistanud ta mulle, ei tulnud mu juurde ega midagi, ratesse kirjutas.

    Ma olimn nagu : WHAT THE F***

    Hiljem tuli muidugi välja, et oli petnud mind … ja mitte ühe korra .. Ikka mitu mitu.
    see oli mitu aastat tagasi ja nüüd aasta alguses, hakkas minuga suhtlema ja kirjutama ja ilusaid asju rääkima ja vabandust paluma. ALLES NÜÜD PALUS VABANDUST 😀 mitu aastat hiljem, nagu tere hommikust 😀

    Kuna ma pika vihaga ei ole, sai ta andeks, aga selle inimesega lihtsalt enam tegemist ei tee, kuna pean endast nii palju lugu küll, et mitte raisata aega inimese peale, kes minust lugu ei pidanud 🙂

    ja nüüd on koos siis minu kunagise parima sõbrannaga,. Jeah !! That’s nice eksole .. NOT 😀

  • Avatar
    Vasta M 2. detsember 2016 at 10:50

    Kui ma 14 olin siis jättis mu poiss mu maha ja see oli küll maailma lõpp. 😀 😀 Ta tegi seda muidugi väga armsalt, öeldes et võime sõpradeks jääda. Kõlab samamoodi kui su kass sureks ära ja ema ütleb et võime ta alles jätta.
    Muidugi ilmselgelt see ex isegi ei kirjutanud mulle kunagi. Thank u god. 😀

  • Avatar
    Vasta Niion 2. detsember 2016 at 10:50

    Haa, mul meenub ka üks seik. Olin 14, suhe oli tiba vanema kutiga. Ja eks tal kipitas, et asi ei jõudnud kuu ajaga seksini ja jättis mu messengeri teel maha :)) ja ütles seda umbes nii, et “kle sorry, aga.. meie suhe ei toimi üldse. Kas sa tead, kas ma su sõber Kairile (nimi muudetud) meeldin? Anna ta number palun!” 😀 Ma olin kergelt öeldes shokis ja oleks tahtnud ta unepealt surnuks pussitada 😀

  • Avatar
    Vasta T. 2. detsember 2016 at 10:50

    Ma olin ka kunagi noorena, pubekana endameelest koos oma eluarmastusega. Kõik oli justkui hästi koguaeg. Olime õnnelikud jne..
    Kui siis lihtsalt ühel ilusal päeval ütles, et tahab rääkida.. ja ütleb,
    ” Sa oled minu Jaoks liiga hea , see kõik on nüüd läbi!”
    Ma ei saanud mitte midagi aru, sest enne seda rääkimist 15 mintsa tagasi ütles , et armastab mind ..
    Oi kui palju pisaraid ma valasin ja kui valus see kõik oli,sest me elasime ühiselamus ja käisime kutsekas ning põrkasime kokku igapäev.. max 4 päeva hiljem kõndis ta juba uue pruudiga käest kinni..
    aga hiljem selgus,et oli mind petnud mitmel korral ja eks ei suutnud enam valetada ja vassida, seega Olingi temajaoks liiga hea 🙂

  • Avatar
    Vasta AA 2. detsember 2016 at 10:49

    Minu elukaaslase eksabikaasa jättis ta ka sõnumiga maha. Naine käis nädala sees kaugemal tööl, kodus käis nädalavahetustel. Ühel nädalavahetusel koju ei tulnud, ütles et tööd on palju. Esmaspäeva hommikul saatis aga sõnumi “Ma ei tule enam su juurde tagasi, kasvata meie lapsi hästi!” Üks lastest oli siis alla kahene, teine natuke vanem. Paari kuu pärast oli naisel uus kallim. Mees kohtus aasta hiljem minuga ja mina sain üle öö 22-aastasena kahe toreda lapse emaks ning nüüdseks on meie pere veelgi kasvanud 🙂

    • Avatar
      Vasta Kat 2. detsember 2016 at 11:14

      Nii tubli! Minu isa uus naine pole vist siiani suutnud leppida sellega, et eelmisest suhtest on laps. Seega ma alati hindan neid naisi kes mehe lapsed omaks võtavad!!

  • Avatar
    Vasta E. 2. detsember 2016 at 10:49

    Olime kutiga 8 kuud koos olnud. Minu jaoks tundus see suhe väga hea. Vahepeal korra tekkis jama, kus kaalusin lahkuminekut, kuid tema ütles, et kõik saab korda 😀 No ja siis 3 kuud hiljem oli üks nädalavahetus, kus pidin tema juurde jälle minema, kuna ma olin haige, siis pakkusin välja, et lähen hiljem. Tema aga ütles, et aitab mul terveks saada. Õhtul oli kõik korras, hommikul ärgates ka. Läksime kööki süüa tegema ja siis istusime maha. Järsku hakkas rääkima, et mul oleks ikka mõistlik koju minna. Muidugi olin ma nõus, sest ta tahtis ühele peole minna ja noh, mina oli ju haige. Saatis mu ilusasti bussijaama aga rääkis kuidagi imelikku juttu, keerutas ja keerutas, mille peale ma ütlesin, et kui midagi on, siis võib selle ju otse ka välja öelda. Ega ta keerutamist ei lõpetanud, mina olin see, kes küsis temalt, et kas me ei ole enam koos. “Ei”. Kõik. See tuli nagu eikusagilt. Hiljem sain mudigi teada, mis ta minu äraolekul kõike korraldas. Valetas mulle nii palju otse näkku ja mina sinisilmselt uskusin kõike 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristiina 2. detsember 2016 at 10:47

    Ma olin siis umbes 15 aastane , kui üks tüüp mind täiega sebis ja kuna mu vend sai temaga hästi läbi siis ta käis meil koguaeg külas. Ükskord käisime jalutamas, jõudsime mu kodu ukse juurde ,ta küsis kas ma tahan temaga käima hakata ,mu vastus oli jaatav , ta oli nii õnnelik. Läks 5 minutit mööda, kui ma helistasin talle ning ütlesin “sorri ma ikka ei taha sinuga koos olla”. Mis edasi sai, seda ma ei mäletagi 😀 😀

  • Avatar
    Vasta L 2. detsember 2016 at 10:46

    Mind jäeti maha esmaspäeval. Kõige ajuvabam põhjus siin ilmas. Mu boyfriend on natuke teisest usust ja religioonist. Seega juhtus nii, et lõpetasin oma tööpäeva ja pidin minema korra sõbranna juurde, et lapseriided sealt võtta. Ma ei vastanud ta kirjale kuskil 3 minutit ja sellepeale ta helistas, nägi, et olin õues. Ütlesin et käin korra läbi. Sellepeale tuli vastuseks, et ma olen nii kohutav valetaja ja tema ei saa mind usaldada, et nüüd kõik läbi. Ma olin nagu whaaat? Juhe jooksis nii kokku 😀

    • Avatar
      Vasta K 2. detsember 2016 at 11:18

      Haahaa, ma tean ka taolist meest. Ilmselt ise valetavad nii, et suu suitseb ja siis süütundest lükkavad teiste kaela..

    • Avatar
      Vasta J. 2. detsember 2016 at 11:28

      Mul jooksis juhe kokku su lugu lugedes ? mis see noormehe religioon siia puutub? “Mu boyfriend on natuke teisest usust JA religioonist” sa ikka tead, et usk ja religioon on sünonüümid? ?

  • Avatar
    Vasta S 2. detsember 2016 at 10:38

    Mind on pmts keset linna maha jäetud. Läksime kutiga sööma kui ta teatas, et ei näe tulevikku. Niisiis ma siis lonkisin söögikohast bussijaama mööda linna pisaraid varjates 😀

  • Avatar
    Vasta Lea Randviir 2. detsember 2016 at 10:31

    Tere. Mina jätsin oma 7,5 aastat olnud kallima maha nii- olin ta töödejuhataja ja töötasime sel hetkel gibraltaril. Mina tulin enne uut aastat tagasi eestist ja tundsin, et nüüd aitab, sest suhe ei läinud kuhugi ( olin number kaks). Helistasin talle ja avaldasin oma arvamust. Lubati maa ja ilma kokku. Tüüpilise upuva kassi lugu. Nii ja kuna firma mille töödejuhataja olin vajas mehi uue hiina projekti jaoks siis saatsin oma exi hiina. Bossid mul küsisid, et sa ikka kindel oma otsuses? Ja arvatavasti kõik teadsid, et see õige otsus.
    Seega nägin oma exi enne jõule kui Eesti läksime ja ei tahtnud saada kogu seda sitarahet,mis oleks sealt tulnud kui oleksin näost näkku ta maha jätnud.
    Seega parim otsus minu elus ja mis lihtsam kui saata ex hiina 🙂

    • Avatar
      Vasta Katrin 2. detsember 2016 at 10:50

      appi, kui hea! Saata mees Hiina! 😀 kõigil võiks selline võimalus olla!

  • Avatar
    Vasta Kai 2. detsember 2016 at 10:29

    Väga hea teema:) mul on 3 tõsisemat ex-suhet olnud.. 1. suhte lõpp närib siiamaani hinge(9 aastat tagasi nägin teda viimati)..olime kaks aastat nii-öelda suvesuhtes..tüliga ei lahkunud, kumbki midagi ei ütelnud..lihtsalt üks hetk ei suhelnud enam üksteisega. Üritasin millalgi temaga suhelda ja külla kutsuda aga kui ei tule..ega siis polegi vaja. Väga tore mees oli muidu. 2. suhe oli väga ränk, valetas pidevalt mulle ja vedas alt..kui lõpuks ta telefoni teel maha jätsin siis ähvardas end ära tappa ja ahistas mind 3 aastat veel peale seda..küll rääkis et ta on muutunud,järgmine hetk rääkis mu uuele silmarõõmule et a la ma lits ja mõttetu eit..yeahright ma sellise käitumisega su tagasi võtan. Sai teise naisega lapse aga ikka mind rahule ei jätnud. Nüüd kui mul omal laps siis on kuhugi ära kadunud õnneks:D 3. suhe oli endast 10 aastat vanema..vangis istunud vägivaldse joodikuga..kõik see halb muidugi selgus alles peaaegu aasta pärast..talusin mis ma talusin…ühel õhtul olin pahane tema valetamiste peale jälle ja otsustasin sõbrannadega peole minna, kus kohtasin oma praegust meest kellesse armusin esimesest silmapilgust ja koos on meil nüüd ühine kodu ja laps:) tolle mehe jätsin ka telefoni teel maha, kui ta käskis mul otsustada et kas tema või mu uus mees.. Noh ma siis käratasin et muidugi uus:D ka too mees lubas end ära tappa (kuidas ma küll selliseid tõmban?) aga ka temal on nüüdseks uue naisega laps ja õnneks leppis kiirelt sellega et ma ei tule enam tagasi.
    Loodan et noored panevad siit midagi kõrva taha ehk ei kannata suhtes millel niikuinii õnnelikku tulevikku pole. 🙂

    • Avatar
      Vasta Kai 2. detsember 2016 at 11:00

      Unustasin mainida selle,kuidas mu elukaaslase eks tema maha jättis. Vähe sellest et neiu pettis suhte jooksul korduvalt ja lubas end muuta..siis mingi hetk olid nad kihlatud lausa (whaaat) ja kuu peale kihlumist läks mees oma neiu vanemate poole neiu koju jõudmist ootama..kuhu too tõesti ilmuski..oma uue mehega:D ja ütles et nüüd ongi nii ja kõik. Nice. Hiljem kui too suhe lõrri läks tahtis neiu mu elukaaslast tagasi jälle aga mees oli kohanud mind ja saanud veidi targemaks. Eks me mõlemad oleme haavata saanud kõvasti aga tänu sellele hoiame rohkem kokku ja ei tee teisele seda mida meile on tehtud:)

  • Avatar
    Vasta K 2. detsember 2016 at 10:25

    Mul oli kunagi selline “vahva” härra, kellega me paar aastat koos olime. Oli siis jõuluaeg ja ma olin lastega oma ema juures (lapsed olid mul juba enne teda). Parasjagu rääkisin härraga telefonitsi, kui mu väiksem laps endale haiget tegi. Ütlesin siis viisakalt, et ma helistan hiljem tagasi, laps sai haiget. Katkestasin kõne ja hiljem tagasi helistama hakates nägin, et mulle oli tulnud sms: kõik on läbi, sa oled nii mats et ei oska isegi tsau öelda. Whaaat??? 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta K. 2. detsember 2016 at 10:24

    Ma olen ise ûhe sellise maha jätmise teinud.
    Ma olin siis küll üsna pubekas ja kutiga mingi 2 v 3 kuud koos olnud. Olin öö tal külas olnud ja ta saatis mind hommikul bussile ja tal oli nina kôrval hiiglaslik valgeotsaga punn. Ja oumaigaaad kuidas see mind häiris ja tülgastas. Tegin kiirelt kalli ja jooksi bussile. Järgmine päev ütlesin talle, et meil ei tule ikka miskit välja. Ma ei saand ju talle öelda, et see mädakas oli see, miks ma maha jätsin ??

    Tegelt pole ma ise mahajätja tüüp, sest ma kartsin jubedalt, et hakkan kahetsema ja siis on jube nadi kui ise oled mahajätja. Pubekasuhetes oli mul suht suva, kui keegi mind maha jättis. Polnd vist ôigeid tundeid tundnud. Aga nalja sai ikka.

    • Avatar
      Vasta K. 2. detsember 2016 at 10:28

      Janoh kui nûüd kurvasr kogemusest rääkida siis üks vägakiirelt ja vähese ajaga arenenud suhe lõppes nii, et kutt vandus mulle armastust ja kõike ja siis ytles et ta eksnaine on rase. Mul polnud siis laste vastu midagj ja andsin talle mõtlemisaega, et mida ta edasi teha plaanib. Et laps pole ju milleski syydi. Aga tema lihtsalt kadus. 🙂

      • Avatar
        Vasta Kadri 2. detsember 2016 at 10:47

        Minul täpselt sama kogemus. Mees ütles, et armastab mind jne. Lõpuks sain kuskilt teada, et ta ex on rase. Mees kadus nii, et ei selgitanud ega öelnud midagi. Telefonile ei vastanud ka enam. Aastaid hiljem kirjutas ja palus vabandust.

  • Avatar
    Vasta piret 2. detsember 2016 at 10:23

    On üks jahmatav lugu, mis tuttavate inimetestega juhtus. Paar oli koos rõõmsalt aastaid ning lõpuks jäid ka lapseootele. Kõik oli ilus ja tore. Kui laps oli sündinud, siis selgus, et lapsel on geneetiline puue (isapoolt tulnud) ning naine pidi lapsega haiglas palju aega veetma. Selle aja, mil naine oli lapsega haiglas aga armus mees uude naisesse. Mees teatas, et temal on nüüd uus elu ja naine jäi üksi oma lapsega. Kolis oma vanemate juurde ning kasvatab koos vanemate abiga oma poega. Mees aga õitseb uues armastuses ning ei soovi oma lapsest midagi teada.

  • Avatar
    Vasta Liisa 2. detsember 2016 at 10:23

    Mm, kutsusin omale peiksi külla, nautisime õhtut ja siis ütlesin talle et kui koju jõuab sii helistagu mulle.. Jõudis siis õhtul koju ja siis teatasin talle et me ei sobi kokku. Tüübil muidugi kurb meel, endalgi oli aga mis teha kui ei sobi lihtsalt.
    Aga mind jäeti mu oma sünnal maha. Olime elukaaslasega aasta koos elanud, tulin selleks päevaks isa juurde, pidi veel õhtu järgi tulema ja pidime siis pidusse minema ja opsti helistas ja sõimas vaid.. Ma isegi ei saanud aru miks ? kutsusin siis ta venna endale järgi, panin asjad kokku ja kadusin sealt majast ? eks ikka kurb meel oli, aga väga head sõbrannad olid kes toetasid ja tegid mu sünna siiski meeldejäävaks! Temaga kohtusin Ma aga 2a hiljem kui olin oma praeguse elukaaslasega koos ning sis hakkas mind tagasi tahtma ? saadsin pikalt peessseee ?

  • Avatar
    Vasta Helen 2. detsember 2016 at 10:22

    Mina ise olen jätnud maha ühe mehe, aga ta oli ka seda väärt. Nimelt olime koos olnud 6 kuud, kui seda tegin. Ta kutsus mind enda juurde elama ning pakkus,et võin siin niikaua elada, kui omale uue korteri leian. Ning tasuta. Lõpuks hakkas nõudma igasuguseid rahasid, tahtsi,et ma talle välja teeksin. Süüdistas alati kõiges mind. 4.kuul teadsin juba,et ei suuda selle inimesega koos olla, hakkasin salaja korteri pakkumisi vaatama ning 6.kuul teatasin,et kolin 2 päeva pärast välja ning me läheme lahku, Maru vihane oli ning tahtis, et ma kohe minema koliks.Hiljem , kui ära kolisin, ei saanud ta ikka aru, et ma ei soovi temaga enam suhelda ja olen oma eluga edasi läinud. Mitu kuud veel tüütas ja terroriseeris mind, mu pere. Lõpuks, kui ähvardasin politseiga jättis rahule, Judinad tulevad selle loo peale, kõige matslikum mees üldse. Ei tea, mis temas leidsin siis. Pärast seda oli mu elus raske periood pool aastat ning nüüd olen leidnud oma armastuse ning olema koos juba 2.aastat!

  • Avatar
    Vasta E. 2. detsember 2016 at 10:21

    Mind on naljakalt maha jäetud. Pigem põhjus oli naljakas. See oli mingi pubekaea suhe…ja tol ajal elasin koolile lähedal koolile kuuluvas majas, kus sai kunagi üks korralik läbu maha peetud. Kohal oli ka siis see noormees, kellega mõni aeg hiljem sai käima hakatud.
    Sai veedetud meil siis päev koos, jalutasime, käisime söömas ja siis tuli mul koju sõita. Olin jõudnud vahepeal kooli lähedalt ära kolida, seega saatis noormees mu bussi peale ja nii muuseas küsis, et tahaks ühe läbu jälle sealsamas kooli lähedal olevas majas maha pidada. Ütlesin, et see ei ole võimalik, sest ma ei elagi seal enam. Tegime musi, läksin bussi peale ja paar minutit hiljem tul sõnum: ma arvan, et me peaks lahku minema.

  • Avatar
    Vasta Birgit 2. detsember 2016 at 10:20

    Kui mina oma eelmisest poiss-sõbrast lahku läksin, nägi asi välja nii – selleks ajaks oli facebook juba populaarne ja ta lihtsalt üks hommik kirjutas mulle sinna: “seda uppuvat laeva ei ole mötet päästa”
    Ja nii see läks ? Pärast küll palus tagasi, aga mina Ei vötnud vedu ?

  • Avatar
    Vasta Ver 2. detsember 2016 at 10:17

    Mind jättis kunagi üks noormees maha põhjusega, et ei oska suhtes olla. Nädal hiljem oli tal juba uus tüdruk…

    • Avatar
      Vasta Ann 2. detsember 2016 at 10:31

      Haha, mul oli samamoodi! Sõnumi teel jättis maha, et ta pole ikka suhtemees ja natukese aja pärast oli uuega koos ?

      • Avatar
        Vasta A. 2. detsember 2016 at 12:29

        Mul on ka varases pubekaeas 2 naljakamat juhtumit olnud:
        1. Käisime kutiga samas koolis ja nägime koguaeg üksteist. Me olime kuskil 3 kuud juba n.ö käinud kui ühe päeval keset koolipäeva tulid meie ühised sõbrad jooksuga minu juurde jutuga, et “Kuule su kutt jättis su just maha ja ütles, et ei hakka sinuga enam kunagi käima!” Ma ei saanud midagi aru ja küsisin mida nad ajavad. Vedasid mind siis mu kuti juurde, et too saaks mulle näkku öelda, ja kuidas see toimus? … sõbrad küsisid temalt lihtsalt need küsimused ja tema vastas lihtsalt jah/ei, et siis jah ta jätab mu maha ja ei ta ei hakka minuga enam käima.
        Ma lihtsalt hakkasin seal samas nutma ja kutsusin poole päeva pealt ema järgi ja nutsin kodus veel silmi peast välja. Mõned tunnid hiljem siis msn’is küsisin ta käest et mis see nagu oli nüüd siis, vastuseks palus ta vabandust ja ütles, et ei tahtnud nii teha ja tal pm kästi. No siis leppisime ära ja olime koos veel 2 kuud aga seda kuidas siis lahku läksime ma isegi ei mäleta.
        2. Teise kutiga kestis suhe kokku kuskil 3 kuud, vahepeal ühel hetkel kuulsin lihtsalt tuttava käest et näed, sind jäeti ühe tüdruku pärast maha. Jälle mulle otse midagi ei öeldud. Nädal aega läks mööda ja kutt kirjutas ja helistas mulle, et tahab mind ikka tagasi jne…heaküll noor ja rumal andsin andeks. Hiljem siis temaga koos olemise ajal aga tutvusin oma praeguse mehega ja sain tollele exile tagasi teha ja jätsin ka ta teise pärast maha(kohe me siiski praeguse mehega suhtesse ei läinud)..ta nuttis telefonis jne aga mul oli ükskõik. Sinna see asi jäi.
        Ja mis puutub praegusesse mehesse, siis temaga kohtumine oli ilmselt saatuse poolt määratud 🙂
        Praeguseks oleme koos olnud 7 aastat, meil on 2 imelist tütart ja kevadel isegi abiellusime. Armastan seda meest! 🙂

  • Avatar
    Vasta K. 2. detsember 2016 at 10:16

    Hah. Elasin kunagi välismaal ja sain ühe toreda kutiga tuttavaks. Kolisime kokku ja elasime õndsat elu 3 aastat. Siis otsustasime, et okei, me noored ja lähme Austraaliasse. Viisad tehtud, lennupiletid olemas, paar päeva lennuni aega. Kutt tuli koju ja ütles, et ega tal ei ole enam need samas tunded mis alguses ja ega sügaval teadsin, et endal samamoodi. Okei, viis mind rongijaama, läksin edasi lennujaama ja ootasin siis lendu Eesti. Lennujaamas oli aega 8 tundi nutta ?

  • Avatar
    Vasta Marie 2. detsember 2016 at 10:15

    Olin oma kutiga mitu-mitu aastat koos ja jõudsime isegi kokku kolida, kui ta teatas, et ta on gei 😀 nüüd naudin vallalise elu ja tema on õnnelikus suhtes, nii et lõpp hea kõik hea 🙂

  • Avatar
    Vasta Kt 2. detsember 2016 at 10:10

    Mind üks peika jättis maha nii,et helistas öösel täis peaga ja teatas, et pettis mind aga kaine peaga ei suutnud tunnistada ja ei suuda enam olla koos süütunde tõttu.
    Ulgusin silmad peast aga nüüd, aastaid hiljem, hakkasime suhtlema uuesti ja oleme head sõbrad.

  • Avatar
    Vasta Katrin 2. detsember 2016 at 10:03

    jep, ma olen sms-iga maha jätnud ja pole selle üle uhke 🙂 aga ma olin vaevalt 19 saanud ja noor, tüüp minust 5 aastat vanem. Oma viga, et sms-ile vastu vaidlema ei hakanud ega helistanud jne!
    Peale seda sain tuttavaks oma mehega ja me koos juba 12 aastat 🙂

    • Avatar
      Vasta Katrin 2. detsember 2016 at 10:05

      a tglt selle eelmise tüübiga saime mingi ca 8-9 kuud hiljem ikka kokku, et asjad silmast-silma selgeks rääkida. Ta vist ikka ootas ja lootis (ma sms-si vist miskit kirjutasin, et helistan hiljem ja selgitan 😀 ), tegin siis talle selgeks, et see rong läinud ja ma olen edasi liikunud. Appi, kui nõme minust! 🙁

  • Avatar
    Vasta Liis 2. detsember 2016 at 09:49

    Aastaid tagasi… kunagi gümna lõpus kevadel küsis poiss, et kas kavatsen ta kaitseväes ära oodata. Minek pidi olema sügisel. Teatasin, et ikka! Plaanisime veel koos Tartusse ülikooli minna ja koos ka elama hakata. Vähemalt minuga arutatud tulevikuplaanid olid sellised. Tema aga teatad, et mõtles mu sügisel maha jätta ja et mis ma ikka ootan. Olin täiesti šokis.. targalt küsisin siis, et miks need 4 kuud oodata nüüd. Et sellist ette teatamise aega ka pole vaja… ja nii läkski. Võttis ikka omajagu aega, et toibuda. Nüüdseks saan vaid muiata, et niimoodi läks:)

  • Avatar
    Vasta Gerli 2. detsember 2016 at 09:31

    Ma helistasin ja jätsin maha. Ei kahetse… polnud ta just kõige parem..

    Mind on jäetud… ise olin mingiii 19 äkki ja mees 23. Kaugsuhe, olime terve nv koos ja siis enne bussile minekut teatas et jätab maha mu… valus oli. Samas ise tundsin sama, et tunded polnud enam need aga selleks pauguks ma polnud valmis. Terve nv koos ja siis enne bussile minekut selline uudis. Mees nuttis…miks?

  • Avatar
    Vasta Kirsika 2. detsember 2016 at 08:34

    Ma olen kuti maha jätnud smssiga. Suht piinlik siiamaani, et nii lapsik olin (smssi pani sõnadesse veel mu sõbranna). Kutt elas ülakorrusel ja tuli uksetaha koputama. Tahtis rääkida, aga ma ei avanud ust ja nutsin toas. Vot nii õudne inimene olen. Kohutaaaaav! ?
    Me ei suhelnud mõnda aega, aga sain andeks ja olime sama head sõbrad edasi nagu ennem suhet. ? siiani oleme.

  • Avatar
    Vasta Riina 2. detsember 2016 at 08:32

    Minu esimene elukaaslane jättis mu maha, kui olin just haiglast välja saanud. Nimelt mu rasedus katkes, tema oli tol hetkel Tallinnas tööl, elasime Pärnus. Ta isegi ajas oma paarimehe keset ööd üles, et mind vaatama tulla. Järgmine päev sain haiglast välja. Siis oli kodus laual teatis, et tema peab elu üle järgi mõtlema. Korraks käis veel tagasi, kuid enam polnud suhe see. Lisaks oli tal selleks ajaks juba uus.
    Teine, kes minu maha jättis oli minu esimene abikaasa. (olime abielus olnud u pool aastat) Lihtsalt saatis mulle sõnumi, et tema enam tagasi ei tule. (oli mind juba kohe algusest peale petnud, seda räägiti mulle hiljem. Lisaks sündis ta uuel eidel kolm kuud peale meie lahkuminekut tütar.Ei pea just Einstein olema selleks arvutuseks) No nii palju tuli, et viis oma asjad korterist minema.

  • Avatar
    Vasta Hmm 2. detsember 2016 at 07:47

    Lahkuminekud enamasti ei ole kerged. Ma ei mäleta, et keegi tõsisemas suhtes mind maha oleks jätnud. Igasugu 15-16 aastaselt omarud boyfrendid ei lähebarvesse, need olid käest kinni ja heal juhul musi suhted. Esimene pikem suhe oli selline, mis kestis 9 kuud. Aga kuna poiss sattus pahandustesse ja määrati isa juurde elama siis tekkis meie vahele vahemaa. Ca 2 kuud proovisime nn pikamaa suhet. Ja enam ei jaksanud, saatsin smsi, et ei ole vist enam mõtet. Minut hiljem vaatasin rate ja ta oli hommikul enam-vähem sama sisulise kirja saatnud. Ei mingit tüliga lahkumist.

    Järgmine suhe kestis 3 aastat ja siis lihtsalt avastase peale seda koos elatud aega ja 1 last, et meie suhe ei toimi. Meie otsus oli sõbralikult laiali minna ja sõbrad siiani. Eks mõlemal oli tekkinud vaikselt ka uus silmarõõm. Olime lihtsalt nii erinevad inimesed. Mingi aja elasime veel koos, kuni ta kogus omale aussi minekuks raha. Aussis elujooksul ära käimine oli tema eluunistus. Muretses hullult, et aga laps ja mina ja see ei ole ikka õige. Lõpuks sain talle selgeks tehtud, et sellest minu maailm ei purune ja laps temalt ära ei kao, mingu ja käigu kuni laps veel nii väike ja nautigu natuke elu. On millest hiljem lapsele rääkida.

    Uue silmarõõmuga olime koos üle kolme aasta,is lõppes ootamatult ja valusalt. Lõpp ei olnud meie kummagi valik vaid elu tegi oma keerdkäigud ja teda enam ei ole. Sellest suhtest on aga alatiseks mul üks väike plikatirts kes oma issi koopia. Peale seda olin omadega katki ja eks olen siiani. Mingit suhet ei taha ja deitimas ei käi. Aega on, aastatega on kergemaks läinud aga kes kipitama jääb see valu alatiseks.

  • Avatar
    Vasta Laura 2. detsember 2016 at 01:32

    Mind jäeti 14selt maha 14aastase poolt, sest ma olevat lapsik olnud ja käitunud lapsikult :D:D:D:D:D:D:

    • Avatar
      Vasta Liisa 2. detsember 2016 at 10:21

      Ma jätsin 18-aastasena maha 19-aastase kuti, kuna suhtes olid ilmselged probleemid ja ta pettis mind mingi 14-aastasega. Hiljem rääkis sõpradele, et ma olin liiga täiskasvanulik. Ju sellepärast need eriti noored tüdrukud ka silma hakkasid. How fcked up is that?! ???

      • Avatar
        Vasta Laura 2. detsember 2016 at 17:45

        :D:D:D:D:D:D mind ajab lihtsalt niiiii naerma see kõik, tollal oli muidugi hull katastroof 😀

        14aastane ju 19aastasele täielik laps veel 😀

  • Avatar
    Vasta Mari 2. detsember 2016 at 01:00

    Viimase peikaga, kellega olime mitu aastat koos elanud, läksime lahku, sest sain teada, et ta elab topeltelu. Kahjuks ei suutnud ta ise mulle seda öelda. Nüüd, natuke rohkem kui aasta hiljem on tal selle nn topeltelu teise naisega laps, kuid neist pole kahjuks paari saanud ning ta igatseb mind tagasi. Kurb ja valus teema siiani

  • Avatar
    Vasta kelly 1. detsember 2016 at 23:53

    maha jätmist ei mäleta aga suhte lõpule eelnevsl kuul kui toonane boyfriend tahtis minuga kokku saada ja ütles, et tahaks mind näha vastasin talle, et vaata rates pilti, See ei olnud vist eriti kena minust :/

  • Avatar
    Vasta Helina 1. detsember 2016 at 23:51

    Mu viimane eks jättis mu maha kohvikus, kus ta meie meie koosoldud viie kuu jooksul mulle esimest korda välja tegi. Tegu oli muideks meie 5-nda kuu tähtpäevaga. Siiani mõtlen, miks ma üldse vaevusin temaga koos olema. Nüüd õnneks õige inimesega koos 🙂

  • Avatar
    Vasta Cat 1. detsember 2016 at 23:46

    Mind viidi õhtusöögile, peale seda jalutasime vanalinna vaateplatvormile ja seal öeldi tsaupakaa! Pärast pakuti veel salvrätikut ja sõidutati koju ka. Tükk aega ei tahtnud vanalinnas enam käia, thanks dude!

  • Avatar
    Vasta Lessa 1. detsember 2016 at 23:19

    Ise jätsin ühe tüübi (kolm kuud koos olnud) maha nii, et kutsusin ta enda poole, panin laua taha istuma ja ütlesin ilma igasuguse hoiatuseta, et me ei peaks enam koos olema. Tüüp aga üldse ei oodanud seda, vaatas mind sellise näoga, nagu ma oleks umbes ta südame rinnust rebinud ja selle köögiseinale sodiks visanud. No ja siis istusime mõni minut niisama kuni ta halises, et ta peaks vist ära minema. Veits nutsin ise ka pärast seda, temast oli veits ikka kahju ka.

  • Avatar
    Vasta SS 1. detsember 2016 at 23:09

    Mind jäeti kunagi SMS-iga maha. See oli ikka päris feil 🙁 Nagu, kamoon dude!

  • Avatar
    Vasta Liina 1. detsember 2016 at 22:34

    ma ise jätsin oma eksi peale 4.5 aastat nii maha, et läksime jõululaupäeva hommikul tülli ja ta läks õue närve rahustama. Minul aga toas närvid ei rahunenud ja tund hiljem kolisin välja. Ühelegi kõnele ega sõnumile ei vastanud. 4 aastat pole teda enam varsti näinud ega temaga suhelnud.

    Tuttava tuttav läks mingi hetk 8 aastat kestnud suhtest oma tüdrukust lahku ja mõni aeg hiljem proovisid uuesti. Kuni kutt siis kuulis küla pealt, et tüdruk oli vahepeal aborti teinud. Kutt oli jumalast murtud ja tahtis teada, et miks tüdruk temaga seda ei arutanud. Tuli välja, et kahe lahusoldud kuu jooksul oli tüdruk teise kutiga maganud ja see oli siis selle teise laps olnud. Enam nende suhtest asja ei saanud.

  • Avatar
    Vasta mariliis 1. detsember 2016 at 22:27

    Mul sõbrannal oli selline kutt, kes tundus olevat selline tallaalune ja iseloomult hästi vaikne, samuti ka alkoholi ei tarbinud. olid poolteist aastat koos olnud, kui kutt ennast mu sõbranna sünnipäeval täis jõi ja siis nö “plahvatas”, rääkis et ta kogu see aeg ainult kannatanud jne, pole julgend öelda et ei taha enam koos olla. Lahkudes karjus veel, et palju õnne. Muidu tundus neil kõik alati nii hästi olevat ja sõbranna ka alati kiitis oma kutti. Järgmine päev muidugi vajus häbi kätte maa alla, aga ega öeldud sõnu tagasi ei võtnud..oli vaid vaikselt pobisend tüdrukule vastuseks küsimusele et kas sinu otsus on lahku minna, et “ma ei tea..vist jah” . See oli kuskil 4 aastat tagasi, vanust mõlemal kuskil 21 niiet

    • Avatar
      Vasta mariliis 1. detsember 2016 at 22:28

      Aa ja väga vahva välimusega kutt oli sul 😀