Ilukraam TESTIN JA ARVUSTAN Uncategorized

hilinenud soovitused – GMT Beauty

23. aprill 2017

Kellel meist poleks juhtunud seda, et kirjutate pika teksti valmis ja see kustub kogemata ära? No ma olen vist kaks korda Naistelehes kaanelugu (5lk) uuesti kirjutanud, sest midagi läks pekki – mineeee, kui närvi see mind ajas. Mega-mega ammu sain ma GMT firma käest suure kinkekoti ja no see oli ikka VÄGA suur. Ma katsetasin neid asju mitu kuud, osad andsin veel emalegi proovida ja mingeid proovis veel Kätu ema ja…ühel hetkel oli see postitus kadunud. Kõik pildid ja värgid olid lännu ja mina ei tea, kus need said ja nõnda unustasin ma selle teema üldse ära. Seda täna hommikuni, mil ma tundsin, et jalad nagu kuidagi valutavad. Teate küll, nagu oleks kaua seisnud vms. Siis mulle meenuski, et kui ma rase olin, siis ma ju kogu aeg kasutasin ühte megatõhusat jalakreemi ja tegin sellest pilti, et Triinule soovitada. Too hetk taipasin, et ok, ma soovitan siis kõigile, mitte ainult Triinule 😀

Igatahes on tegemist GMT Beauty jalageeliga, mis värskendab jalga ja muudab väsinud jalad mõnusamaks. Ma kujutan ette, et see võib kenasti sobida ka neile, kes palju püsti seisma peavad, aga minul päästis see raseduse lõpu, jalad olid lihtsalt niiiii valusad.

Lisaks sobrasin ma enda ja Kätu kirjavahetuses ja leidsin üles ka tema ja ta ema testitud asjad. Kuna see on sama firma, siis panen selle jutu ka siia, ehk kellelegi pakub see firma huvi. Tegemist on Läti ilubrändiga, mida vanasti kasutati ainult ilusalongides, aga ühel hetkel tulid nad välja ka kodukasutajate tootesarjaga, mida mina proovida saingi. Kõikides GMT Beauty toodetes on kasutatud minimaalselt keemiat!

KÄTU JA TA EMME PROOVISID

14522064_1202347699807486_591403133_o-8505530

Niisiis testisime emaga kahepeale neid pildil nähtavaid tooteid umbes kolme nädala jooksul. Keha- ja näokoorijaid proovisime mõlemad ning mina lisaks tõstvat ning volüümi andvat tagumiku kreemi ning ema salendavat tselluliiti vähendavat kehakreemi ja toniseerivat näoseerumit. Kõigepealt pean ma ütlema, et mulle väga meeldib toodete välimus, mis on lihtne ja ilus. Tooted on kõik ilma parfüümita mistõttu on neil pelgalt kerge kreemi lõhn, mis mulle meenutas õrnalt greipi. Igal juhul on see tagasihoidlik ning meeldiv. Lisaks on kõik tooted igasugu parabeenide ja muu ebavajaliku jama vabad ning see on kui muusika minu kõrvadele, sest kes ikka tahaks oma nahale midagi, mis sellele head ei tee. Aga nüüd siis toodetest eraldi.

 

Triple Action Scrub kehale – Meie mõlema totaalne lemmik! See on just selliste parajate terakestega, mis ei kraabi liigselt, kuid teevad oma töö siiski ära. Väga lihtne kasutada ning kindlasti eelistan ma koorija puhul sellist pumbaga pudelit enne, kui neid, mida suurest topsist koukima peab. Lisaks jättis koorija naha mõnusalt niisutatuks, kuid mitte õliseks ega kreemiseks. Ühesõnaga selline mõnus kerge toode, mille kasutamise järel on nahk nagu uus.

Lactic Acid Face Peeling – Selle puhul sattusin ma esiti päris segadusse, et see on mingi hull hape, mis teeb näo ülipunaseks. Lihtsalt see sõna acid võttis kogu mu tähelepanu ära sõnalt lactic ehk siis tegelikult on tegemist piimhapet sisaldava koorijaga, mis teadupärast pole mingi kange kraam, vaid teeb hoopis igasugu häid asju nahaga. Põhimõtteliselt kehtib ka selle koorija kohta sama jutt, mis kehakoorijast kirjutasin ehk siis pisikesed mõnusad terakesed, mugav kasutada ning peale kasutamist on nahk pehme ning niisutatud. Selle toote järgi mu nägu vahel lausa karjub, sest kõik see meik ja ka mingid kreemid/meigieemaldajad, mida naised endale näkku määrivad, kogunevad tegelikult nahale ning pelgalt veega need päris lõpuni ära ei tule. Seega paar korda nädalas seda koorijat kasutades on mul tõesti tunne, et vana must nahk on ära pestud ning uus nahk on puhas ja värske.

Lift Up & Volume Buttocks Cream – See kreem lubab muidugi imesid teha tagumikuga, mida minu omal vaja lähekski. Kahjuks pean ma aga tõdema, et vähemalt silmnähtavalt mu peps pringimaks ei läinud ja ei kujuta ma hästi ettegi, kuidas üks kreem seda teha saakski. Ehk koos trenniga aitaks see kreem tulemust saavutada või siis peab seda kasutama kauem, kui pelgalt kolm nädalat. Samuti kartsin ma veidi seda kasutada, kuna tegelikult oli sellel hoiatus, et nähtavate kapillaaride ja veresoonte puhul seda kasutada ei tohi ning mul just nendega probleeme ongi, kuigi rohkem ikka jalgadel. Seetõttu ma oma tagumikust kaugemale kreemiga ei läinud, kuigi seda tohib tegelikult kasutada ükskõik, millistel  probleemsetel kohtadel. Igatahes ei teinud see mu tagumikku siniseks, mis on tore! Muus osas on tegemist hästiimenduva ja mõnusa kreemiga, mille puhul kindlasti nahk tänab, et teda kasutamas oled.

Enriched Smimming & Anti-Cellulite Cream  – Väga sarnane arvustus tuli minu emalt ka selle kreemi kohta, mis lubab küll ilusaid asju, kuid mille nägemist ta ära ei jõudnud oodata. Seda on siiski samuti hea kasutada, imendub kiiresti ja niisutab nahka ilma, et jätaks selle liigselt kreemiseks. Ema ootas ka veidi sibistavat efekti, mida ta mõne teise tselluliidi kreemi puhul märganud on, kuid mingit kihelust see ei tekitanud. Tegelikult hoiatab selle eest ka antud toode, kuid ilmselt see sõltub siis inimesest ja naha tundlikkusest.

 

Renewing Firm Lift Serum – Selles nunnus pudelis peidab end üks hea näoseerum, mis küll imesid ei tee, kuid mis meeldis siiski mu emale väga. Jälle see sama jutt, et imendub täielikult, ei jäta nahka rasvaseks, kuid niisutab siiski hästi. See on konsistensilt nagu geel ning seda ei kulu näole väga palju, mistõttu on mõistetav, miks pudel üsna pisike on. Ema jälgis spetsiaalselt ka ühte kindlat „kurjusekortsukest“ ninal ning mingeid muutusi selles osas ei märganud, kuid kui see aega tagasi keerata ei suutnud, siis võib loota, et pikemaajalisel kasutamisel pidurdab siiski aja kulgu ning kortsud ei lähe ka nii kiiresti hullemaks.

Kokkuvõtteks võingi öelda, et meile need tooted siiski väga meeldisid ning kuigi kehaga mingeid imesid ei teinud, siis põhieesmärgid täitsid siiski ning seda ka nahasõbralikul viisil.

***

Ma omalt poolt pean veel naljaka loo rääkima – ma kasutasin mingi kuu aega ühte selle sarja näokreemi, pakendilt lugesin, et sobib kenasti meigi alla. Kleepus teine küll hirmsasti, aga tõesti – meiki hoidis kindlalt paigas. Ühel hetkel hakkas see kleepuv, geeljas koostis vastu ja ei tahtnud seda enam kasutada. Alles täna jalakreemi pildistades jäi see mulle kätte ja ma sain aru, et tegemist on PESUGEELIGA 😀 #ups

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Proua 27. aprill 2017 at 21:30

    Loll, aga järjekindel, nagu öeldakse 😀 <- see kommentaar siis selle pesugeeliga näokreemitamise kohta.

    Ma olen palsamiga juukseid pesnud. Ise veel imestasin, et miks üldse ei vahuta ja miks juuksed pärast pesemist nii nartsud on. Millalgi jõudis kohale ja siis pesin šampooniga üle. Aga no mul juhtus see 1x

  • Avatar
    Vasta Liis 23. aprill 2017 at 15:15

    Mul on ka selle sarja silmakreem, algul ehmusin kui nägin et ta on pruuni värvi ??
    Aga iseenesest väga mônus ja mulle tundub et vähendab ka kotte silma all(ma muidu näen mega väsinud välja koguaeg)
    Minu jaoks kallis, 36 euri, aga samas kasutada saab mega kaua. Sain buduaar beauty boxist mingiaeg. Jube hea ikka niimoodi asju katsetada, kui täishinda maksma ei pea 😀 firma igatahes on kll hea mulje jätnud, pakendid elegantsed ja tôesti, igasuguse jama vabad