vana kerjus

Kas te teate, et väiksed kombekad, mille jaoks on kulutatud 30 cm riiet, maksavad 50 eurot! VIISKÜMMEND!! Ma lihtsalt ei raatsi seda osta, aga Mari kombekas on 62 suurus ja ta on nii pisike, et ta käed ei ulatu isegi sinna, kus varrukad pihta hakkavad 😀

Seega küsin alandlikult – kas kellelgi on 50 või 56 suuruses kombekat üle? Laenaks hea meelega paariks kuuks. Ma tahaks Mariga kõhukotiga õue minna, aga kuidas ma lähen, kui lapse kombekas on nagu kartulikott. Samahästi võin ma ta reaalselt kartulikotiga õue viia 😀

Kui tõesti kellelgi pole, siis kas ehk keegi teab, kust ma odavalt saaks?

AIDAKE VAEST PALJAST LAST!

tumblr_mamxsdatty1r3ovdbo1_500-7078799

EDIT: Mure lahendatud ja saan kombeka! Tänud!

Mida sina arvad?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 Comments
  • edith
    October 30, 2013

    50 eurtsiga kombekas on veel hästi saadud 🙂

    • Kati O
      October 30, 2013

      Second that! Uskunatu, kuidas laste pealt röövitakse. Ma ise ei ole peale Eesti filiaali avamist käinud, aga vahel vôib ka H&Mist lapsele soodsalt kraami leida.

  • Pille
    October 30, 2013

    Mina sain ühe väga armsa kombeka Takkost..oli 19euri vist kui ei eksi…Aga sellega just suurte miinustega välja ei roni aga armas on ta muidu küll:)

  • meow
    October 30, 2013

    Vaata osta.ee’st, kirjuta otsingusse kombekas ja tuleb päris palju neid. Ehk leiad miskit hea hinnaga

  • Ülle
    October 30, 2013

    vt panin sulle FBsse oma kommentaari 🙂 ei viitsi topelt kirjutada..

  • Diana
    October 30, 2013

    Aga vaata teise ringi kaupa. Facebookis neid gruppe oi oi kui palju ja enamus müüvad ikka norm hinnaga ka . Aitaks kui saaks aga mu enda Päike sündis suvel ja me ei ostnudki nii väikest kombekat .

    • Anni
      October 30, 2013

      See tundub fliisist olevat.. Pigem nagu sügiseks midagi 🙂

    • elex86
      October 30, 2013

      Ta ei saa ju kottkombega last kõhukotti panna 😀

  • Edith.
    October 30, 2013

    mina ka kasutasin sama suurt kombekat alguses. polnud nagu hullu midagi… käsi ju pole tarvis kasutada.. ja ongi rohkem ruumi seal sees sooja õhu jaoks 😀

  • A.
    October 30, 2013

    Ma ostsin nii pisikesele kõik kombed ja värgid osta.ee’st. Väga hea hinnaga asju leiab sealt. 🙂

  • Külli
    October 30, 2013

    Mul vist on 56 äkki, pean vaatama. Aga meie laps ka uppus sellesse sündides ja kevad tuli enne, kui selle kombeka selga sai üldse. Kui meeles on, siis vaatan õhtul ja võin siis pakiautomaati panna?

  • Laura
    October 30, 2013

    Vaata fb Muksulast :). Seal igast armsaid kombesi, ostaks isegi kui vaid teaks juba sugu 😀

    • Edith.
      October 30, 2013

      seal on jah palju variante.. tasub tekkida

  • Lii Kl
    October 30, 2013

    Siiski pean veel lisama, kuigi see pole nagu teema, et 30 cm kangast ei saa Sa mingit kombekat, isegi 50 cm pikkusele lapsele. Ja töö on seal sama suur, kui on suure kombeka juures, ehk rohkemgi, sest asi pisike, kuid korralikult vaja teha, mitte vaid riideriba über kintsude. Tean, millest räägin ,sest olen sedalaadi asjandusi ise õmmelnud….. Edu siiski leidmisel! 🙂

  • Eva-Ly Kattai
    October 30, 2013

    Perekooli laat, Buduaari Turg netis ja osta.ee ning FB grupid on need, kus mina oma pisile riideid olen ostnud ning ühe kombeka 10 ja teise 20 euroga ostsin.

  • maasuke
    October 30, 2013

    soovitan ostast, ise müüsin seal lenne kombeka, eelmise a mudeli maha äsja 4.-.

  • thejanette
    October 30, 2013

    Balti jaama taga on üks pood Ökolaps, täiesti imeline koht. Kohalikud inimesed viivad sinna kõiki lasteasju mänguasjadest ja riietest vankrite ja lamamistoolideni. Seal on kindlasti kombesid jne. Ulmesoodne on ka. Bodid maksid 2-4€, kui ma seal rüüstamas käisin korra. Soovitan, hästi tänuväärne ettevõtmine. (:

    • Pole Sinu Asi
      October 30, 2013

      2-4€ ühe kasutatud body eest pole kindlasti VÄHE 😀 Poest saab uue juba alates 6€…Et miks maksta 4€ kasut body eest kui uue saab vaid 2€ kallimalt?

      • thejanette
        October 30, 2013

        Väga korralikud riided on. Bodide hinnavahe ei ole vb nii suur aga muud riided nagu püksid, sokid, kombed jne on ikka mõnuga odavamad. Ma natuke uurisin, et retuusid maksavad uuena kuni 10€, seal on kuni 3€. Mul pole midagi kasutatud riiete vastu, heameelega kasutan teise ringi asju, lapsed kasvavad ju nii ruttu. Lapsele ongi enamus riided sugulastelt ja teiselt ringilt saadud. 6€ eest üks uhiuus bodi või sama raha eest kolm kasutatud kuid väga korralikku bodi. Minu arvates hea diil.

  • Gertu Saareli
    October 30, 2013

    buduaari turg, fb ostan/müün/vahetan grupis

  • Rella
    October 30, 2013

    Iga kuu 2 korda on Männikul Huppa titeturg. Mina pole sealt küll väga soodsat kombekat saanud, sest kui lapsega koos seal käia, pole ka aega põhjalikult tuulata ringi. Samas, kui on aega ja viitsimist, siis ehk on lootust leida mõni viimane eksemplar soodsalt? Täpsem info on kodukal ja FB lehel neil.

  • B
    October 30, 2013

    Aga vaata buduaaris ja nt. FB Muksula grupis? Mina olen pooled riided lapsele sealt saanud. 🙂

  • kkkohuke
    October 30, 2013

    Mina nägin mitut ilusat kombekat H&M’is (postimaja omas) 30 eurot 🙂

  • Kati
    October 30, 2013

    Ma mõlemale lapsele palju õueriideid jm netist saanud. Kui vaja midagi konkreetset, siis lappangi mitu päeva perekooli, buduaari, osta, okidoki kuulutusi. Ise sedasi ka laste asju müünud.

  • WhatNot
    October 31, 2013

    Jep jep, nii ta on. Teise ringi kaupa on täitsa nitsevood!- arvamus põhineb absoluutselt kogetul 🙂 Ja hind märksa taskukohasem.
    Kui aga just uut soovid osta, ega siis polegi muud teha kui kukrut kergendada 🙂

  • ella
    October 31, 2013

    Minu arust on ka lasteasjad täielikud üle hinnatud. Süüdistan eurot selles. Just ükspäev nägin FB ost-müügis mingeid beebi papusid, no olid riidest, mingi looma näoga, sellised toasussid. Hind oli 4euri! Pliis korrutage see nüüd kroonideks korraks tagasi! 62 krooni beebipapude eest, mis on kasutatud ka veel. Kas oleks krooniajal keegi neid sellise raha eest ostnud, vaevalt. Lihtsalt 1,2,3 euri tundub nii mõttetult väike raha, et no mis see siis ära pole, nii küsida-kui ka maksta, mõnele. Aga krooni ajal oleks selliseid igas kaltsukas saada 10 sendiga. Tegelikult ka praegu, tuleb vaid otsida. 50 euri kombeka eest, millest laps 2 kuuga välja kasvab, on täielik raiskamine. Asi polegi isegi selles, et mul poleks võimalik seda osta vaid isegi kui ma teeniksin riigikogulase palka, isegi siis peaksin seda mõttetuks ostuks. Sulle aga nõuandeks – käi mööda kaltsukaid, täikasid. Tallinnas peaks neid jaguma. Tõsiselt häid leide saab aga maapiirkondadest 🙂 🙂

  • Kats
    November 1, 2013

    Mina ostan ka teise ringi asju lapsele. Muidugi osad on ka täitsa uued aga see on ikka ulme mis hinnad on. Viimati oli üks armas jope mida jäin vaatama ilumessil . Pisike jope mis läheb selga 6 kuusele lapsele ja hind oli 252 eurot ja see oli messi hind ehk siis soodus. Täiseti ulme mu meelest. Nii et jah soovitus on uurida kasutatud asju või siis tõesti kellegi käest laenuks saada 🙂

    • kallikera
      November 2, 2013

      Einoh.. ma vaatasin vahepeal ka talvekombekaid välismaalt lapsele ja cuccimucci kombekad maksavad vabalt ka 650 eurot, niiet millest siin rääkida…