Uncategorized

minust ei saanudki imelikul kombel pokkeriässa / funnily enough I didn’t become a poker-queen

2. aprill 2018

Ma käisin ju reedel pokkeriturniiril! Ma olen enne ka tegelikult pokkerit mänginud, aga see oli umbes kümme aastat tagasi ja siis oli ka tegu sellise sõpradevahelise mänguga. Ma mäletan, et ma olin siis veel ekspeikaga koos ja solvusin tema peale iga jumala kord, kui ta minult midagi võita julges. Ma lootsin, et päris turniiridel suurendab see ka võiduvõimalust, kui ma kohe alguses võitjate peale solvun, aga ma etteruttavalt ütlen, et kahjuks mitte.

teel turnale

Ühesõnaga reedel oli rahvaturniir Eesti pokkeri meistrivõistlustel ja seal oli ikka täiega palju rahvast. Nagu öeldud, minu jaoks oli see esimene kord ja julgestuseks võtsin Kiku ka kaasa. Kahjuks ühte lauda me ei saanud, see oli kõik loosi teel. Istusin oma lauda ja vaatasin hirmuga kõiki teisi, kes tundusid mega proffid. Teate küll, poker-face’id ees, tõsised kaardimängijad.

Kohe kui mäng pihta hakkas, pidin ma ennast pooleks naerma. Päris diilerid segavad laua peal kaarte nagu neljaastased, kes mängivad “võta merest” mängu! Panevadki laua peale ja siis susserdavad nende sees, nii naljakas! Niimoodi ma seal omaette kihistasin, keegi teine ei paistnud eriti üllatunud olevat, küllap nad olid ka enne seda segamistaktikat näinud.

Mu esialgne plaan oli vait olla ja teeselda, et ma olen tõsiseltvõetav pokkerimängija, aga see ei õnnestunud. Loomulikult pidin ma kohe kõigiga lobisema hakkama. Alates sellest, et ma sosistasin üle laua: “Kas sul on ka seitse?” kuni selleni, et pool lauda seletas mulle, mis käsi on millisest parem ja naersid selle üle, et ma vaatan “naljakalt oma kaarte”. Ehk siis tõsisest laudkonnast sai lõpuks üli äge ja jutustav kamp inimesi, kelle ma õpetasin isegi võidu korral juubeldama, mitte tuima näoga lihtsalt… võitma 😀 Eks nad said vist ise ka aru, et ma mingi väga tõsiseltvõetav mängija ei ole, aga sellegipoolest oli mul väga lõbus. Ma garanteerin, et ma olin terve saali peale ainukene, kes oma esimese käe võitmist hõiskas: “APPI! MA VÕITSIN! VAADAKE, MIS MUL ON!” ja siis kõik olid nagu… Sa ei pea näitama, mis sul on… 😀

Lõpuks üks kutt tunnistas, et ta oli netis minu kohta lugenud küll ja ma ei meeldinud talle ÜLDSE, aga nüüd ta näeb, et ma päris normaalne inimene. Ma ei tea, kust ta küll sellise valearusaama minu normaalsusest sai, aga no mul oli nii ägedad kaks tundi. Ja ma võitsin kaks kätt! Ja ma ei kaotanud esimesena! Meie lauast langes üks mees kohe alguses välja ja kui ma kaotasin, siis olin ma vist alles mingi kahekümnes, kes välja kukkus. Nii et väike võit ikka!

minu esialgne stack – see sai kahjuks otsa 😀

Ühesõnaga, maru tore oli ja hea meelega lähen kohe veel mängima. Kui palju minu lugejate hulgas üldse pokkerihunte on? Või siis minusuguseid, kellele mängida meeldib, aga võidutõenäosus nullilähedane on :D? Me siis mõtlesime, et kui saaks mingi kamba naisi kokku (ok, ma ei taha diskrimineerida, aga mehi pole ju nii palju mu lugejaid), et siis võiks koos mingi tasuta turniiri teha? Näiteks netis – et siis saavad kõik osaleda, kes viitsivad!

mismõttes ma ei võitnud? ma sain lastele kaks tasuta palli! 😀

 


I went to a poker tournament on Friday. I had actually played poker before, but that was like 10 years ago and it was a game among friends. I remember I was still together with my ex and I got offended every time he dared to win something from me. I was hoping that my chances of winning would be increased at the tournament if I got offended at the winners from the beginning, but I can tell you they weren’t.

Anyway, there was a people’s tournament at the Estonian National Championships and there were so many people. Like I said, it was a first for me, so I brought Kiku as back-up. Unfortunately we didn’t end up at the same table, it was all done by draw. I sat down at my table and looked around scared, everyone else looked like a super pro. You know, poker-faces, serious players.

When the came began I almost pissed myself laughing. Real dealers shuffle cards like 4 year old’s playing Go Fish! They put the cards in a pile on the table and shuffled them, it was so funny! I was giggling to myself but no one else looked too surprised, I guess they had seen this technique before.

My initial plan was to stay quiet and pretend I am a serious player, but that didn’t work. Of course I had to start chatting to everyone. Starting from me whispering across the table “Do you also have a seven?” to half the table explaining what had is better than another and laughing because I “looked at my cards funny”. So this super serious table turned to a cool chatty group of people, who I taught to celebrate when they win instead of just … winning with a stone face 😀 I guess they all realized I am not a serious player, but I still had so much fun. I guarantee I was the only person screaming ” OMG! I WON! LOOK AT THAT I HAVE!” after winning her first hand and then everyone was like … You don’t have to show your hand 😀

At the end this guy admitted that he had read about me online and didn’t like me AT ALL, but now he can see what an OK person I am. I don’t know where he got this false sense of normality about me, but I had such a cool 2 hours. And I won 2 hands! And I wasn’t the first one out! There was this guy who dropped out at the very beginning and when I lost I was like the 20th person to drop out. So that’s a small victory!

In short I had such a good time and would be willing to play again. How many poker players do I have among my readers? Or people like me, who like to play but the chances are winning are very close to zero? 😀 We are planning on getting a group of girls (Ok, I don’t want to discriminate, but there aren’t as many men reading this) together and have a little free tournament of our own? For example online, so everyone who wants to participate, can?

Loe ka neid postitusi!

14 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kats 3. aprill 2018 at 11:01

    Hah. Ma oleks käpp ? Mängin päris tihti telefonis/fbs zinga pokkerit. Kõik virtuaalraha maha mängin. ?

  • Avatar
    Vasta Piia 2. aprill 2018 at 15:59

    Mul elukaaslane mängib ka ja on mindki väikestviisi pisikuga nakatanud. Olen mõnel suuremal turnal ikka käinud, aga pigem meeldivad mulle homegamed sõpradega või niisama ägeda seltskonnaga, saab lobiseda, veini juua ja naerda!
    Ma pigem tahakski online asemel ikka reaalset mängu, tutvuks uute inimestega ja saaks vahelduseks naistega ka end proovile panna, muidu on tavaliselt lauas mina ja 7-8 kutti. Oleksin kindel käpp 🙂

  • Avatar
    Vasta K 2. aprill 2018 at 14:06

    Ma kunagi ekspeika juures mängisin öösel nats vindise peaga ta arvutis ajaviiteks pokkerit. Ta ise magas tagatoas. Tunde mängisin ja kaotasin, kuni mänguraha otsa sai ja ma koju läksin. Õhtul sain siis teada, et see polnud mänguraha vaid ikka eurod ja ikka kuti arvelt.
    A õnneks/kahjuks oli ta nagunii paras närakas, kes mind pettis. 😀

  • Avatar
    Vasta Liina 2. aprill 2018 at 14:00

    Kui toimuks netis, siis oleksin huvitatud küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann 2. aprill 2018 at 12:46

    See diiler, Kristo, kes sul lauas oli, on mu mehe vend ja ta ka rääkis kuidas sa ikka hõiskasid kui võitsid ja ei teadnud täpselt mida tegema peab, et päris naljakas oli tal ka 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. aprill 2018 at 12:53

      See essa diiler oli jumala tore, teine kes tuli, ei olnud üldse nii sõbralik 😀

      • Avatar
        Vasta Mari-Ann 2. aprill 2018 at 13:35

        No ma arvan/loodan, et ta oli see essa ikka, ei öelnud küll midagi halba su kohta 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 2. aprill 2018 at 13:41

          see tessa oli lätlane, kes ei rääkinud eesti keelt 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. aprill 2018 at 12:23

    Nüüd on paras aeg liituda meie grupiga fb-s “Eesti naised pokkeris” ja saad infot millega pokkerpliksid tegelevad ? Meil on ka tasuta turniire ?

  • Avatar
    Vasta K. 2. aprill 2018 at 11:46

    Ma olen ka selline pokkeri mängija nagu sina ?.

    Iga kord, kui vōidan siis olen täiega õnnes ja loomulikult pean ma kõigile näitama, mis mul oli.

    Samas läheb mul meelest, kas maja või nelik on tugevam, või rida ja maja, siis ma alati küsin.
    Teinekord tekitab see räigelt segadust lauas, sest isegi kui mul see nõrgem mäng käes on, siis ütlen “jess” ja jäädakse uskuma ka.
    Bluffin ka usinasti ?.

    Aga ma ei raatsi kunagi raha peale mängida, kooner olen ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. aprill 2018 at 12:01

      no siis me sobiks idekalt koos mängima 😀

  • Avatar
    Vasta A. 2. aprill 2018 at 11:40

    Tule teisipäeval naisteturniiri ka mängima, tahaks küll sinuga ühes lauas olla (ausalt mitte ainult sellepärast, et sinult kõik chipid ära võtta :D).

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. aprill 2018 at 12:02

      Ma tuleks, aga ma ju saaremaale homme 🙁

  • Avatar
    Vasta Liis 2. aprill 2018 at 11:38

    Sign me up!
    Ma kunagi mängisin aga nüüd laste kõrvalt pole aastaid enam pokkerilaua taga istunud, niiet võiks ju uuesti proovida 🙂