Ilukraam Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

kuidas sina juuste eest hoolitsed?*

5. veebruar 2019

Mul on päris palju juuksetooteid, mis mulle väga meeldivad, aga täna ma tahaks teile ühte neist tutvustada. Ja kiiresti, sest mul on võimalus teile seda mega hea hinnaga pakkuda ka. Aga no alustame algusest- kui paljud teist föönitavad või sirgendavad juukseid? Mina igatahes teen mõlemat. Föönitan tihemini, sirgendan harvemini, aga no teen mõlemat. Ja paratamatult on see mu juustele omal ajal jälje jätnud, sest ma ei kasutanud absoluutselt mittemingit kuumakaitset.

Ma nimelt kuulsin kunagi müüti, et need kuumakaitsed on mingi lorajutt ja tegelt need ei kaitse midagi ja nõnda ma seda uskuma jäin ja ei kasutanudki. Alles siis, kui Blessix mulle nende kuumakaitse saatis, hakkasin ma seda kasutama. Ja mitte selle pärast, et ma oleks hakanud kuumakaitsesse uskuma, vaid seetõttu, et see lõhnas niii hästi, isegi paremini kui mu Ice Creami juukseõli ja tegi mu juuksed läikivaks. Alles nüüd, kui ma juuksuris käisin, sain kiita, et mu juuksed on jumala heas korras, jee.

Mul on tunne, et “süüdistada” ongi siin seda Blessixi superseerumit (LINK). Mina olen seda juba kuid katsetada saanud, aga tegelikult tuli see alles Blesssixi lehele müügile ja on tutvumishinnaga 15€ peale alla hinnatud. Saladuskatte all ütlen, et sooduskood “mallukas” annab teile sellest VEEL 15% alla, aga seda muidugi nii kaua, kuni kaupa jätkub. Kood kehtib muidugi kogu e-poe kaubale 🙂

Öelda võib inimene igast asju, aga ma tõestamiseks tegin teile täna pilti ka – juuksed föönitatud ja sirgendajaga lokid tehtud, samas on juuksed pehmed, siidjad, läikvad ja mõnusad.

Väike nipp: pakend ütleb, et pane kuivadele juustele, aga mina panen enne föönitamist natsa niisketele ka, ehk siis kasutan 2x väikse pumbatäie ära. Ma olen konkreetselt mitu kuud kasutanud, aga ülivähe on kulunud, sest see on hästi vedel ja palju seda panna ei tohi, teeb juuksed rasvaseks!

Kiitke sonksi ka pliis, ma nägin sellega lausa 5 mintsi vaeva ? Aga teie kasutate kuumakaitset v? Anna kommentaariumis teada ja loosin teie vahel ühele õnnelikule Blessixi kuumakaitse seerumi ✌️

Loe ka neid postitusi!

141 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Maiken 10. veebruar 2019 at 15:07

    Mina oma juuksed normaalsesse hoiakusse vaid föönitades saangi. 🙂 Loomulikult kuivada lastes olen nagu kahune kuusepuu. 😀
    Lisaks kasutan föönitamise juurde CHI kuumakaitset ja Wella Luxeoili – hästi mõnus kerge koostis ja magus lõhn . Õli panen samuti nii märgadesse juustesse kui ka hiljem kuivadesse juustesse veidi. Kahjuks ei jää kummagi toote lõhn pikalt juustesse.
    Hea meelega katsetaks midagi uut. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 9. veebruar 2019 at 12:18

    Kasutan Alter Ego kuumaspreid ja juukselakki. Ja tahaks õelda et paremat pole veel kuskilt leidnud.
    Sirgendan ja föönitan tihti.

  • Avatar
    Vasta Maria 9. veebruar 2019 at 08:52

    Enne ei kasutanud midagi. Aga nüüd viimased korrad olenkasutanud. Ja seda tahaks küll kindlasti proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairixxx 8. veebruar 2019 at 22:15

    Ei kasuta eriti kuumakaitset, sel samal põhjusel, et teeb juuksed veidi rasvaseks.. Aga Blessixi kuumakaitset prooviks küll ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 8. veebruar 2019 at 22:12

    Pole kunagi uskunud nendesse. Aga kui nüüd viimasel ajal oma juukseid vaatan siis saan aru, et vajavad rohkem hoolt.

  • Avatar
    Vasta Kerli 8. veebruar 2019 at 14:50

    Mul oli üks kuumakaitse mingi 8 a vist. Nüüd alles viskasin ära, sest, noh…. 8 aastat 😀 Seega praegu ei ole ühtegi kuumakaitsevahendit juustele.

  • Avatar
    Vasta K. 8. veebruar 2019 at 11:03

    Täitsa olemas on riiulis selline asi, meelde tuleb aga tavaliselt siis, kui protseduurid tehtud. Õli aga meeldib, kuivadele juustele, ehk see püsiks paremini meeles kasutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Egle 7. veebruar 2019 at 11:59

    Föönitan ja singendal alati. Mul on sellised kahused ja ebamäärase lainega juuksed ja lihtsalt muudmoodi ei saa. Tunnengi, et praegune kuumakaitse mida kasutab ei tee oma tööd hästi ja olen just uue otsingul. See oleks super. Kui ei võida siis ostan kindlasti ta ise, sest tahan väga proovida!

  • Avatar
    Vasta Kätlin 7. veebruar 2019 at 11:16

    Pesen 1x nädalas. Ei föönita ega sirgenda. Pesen kas mahe asjade või macadamia omadega. Õli kasutan igapäev. Juuksed poolde selga.

  • Avatar
    Vasta Aivi 7. veebruar 2019 at 10:41

    Ma olen ka kuulnud, et need tegelikult ei kaitse ja nõnda pole ka endale soetanud. ? Aga peab vist ikka ka ära proovima. ?

  • Avatar
    Vasta Agnes 7. veebruar 2019 at 08:04

    Kunagi kasutasin, nüüd pole enam kasutanud 🙂

  • Avatar
    Vasta Maria 6. veebruar 2019 at 23:25

    Jaa! Kasutaks veel rohkemgi, kui mõni normim variant oleks 😀

  • Avatar
    Vasta merilyn 6. veebruar 2019 at 22:47

    Kasutan, aga harva, kuna föönitan ja sirgendan vâhe, aga seda toodet tahaks küll proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta K 6. veebruar 2019 at 21:27

    Kasutasin varem alati ja kasutaksin, kuid väikse lapsega ja rasedana kodus olles on mul alles jäänud kosmeetikatoode hambapasta. Vahel surfan küll mõnes netipoes aga ei jõua otsustamise ja ostmiseni. Muidu ikka väljas käin ka vahel ja juukseid ka pesen ja fõõnitan veel ?

  • Avatar
    Vasta Aneth 6. veebruar 2019 at 18:52

    Jaa, mina kasutan got2b Guardian Angel kuumakaitset juba aastaid. Ma ei suudaks enam never ilma kuumakaitseta juukseid sirgendada, kunagi tegin seda ja juuksed olid poole katkisemad. Aga tahaks küll seda uut proovida, tundub väga hea ja kvaliteetne toode 🙂
    Aaa ja superluks näed välja!

  • Avatar
    Vasta Rutt 6. veebruar 2019 at 15:51

    Sonks on tõesti ilus!
    Lihtsus ennekõike!
    Mina kasutan SIM DS HEAT PROTECTION
    Kuna väga soovitati.. aga igakord hoian hinge kinni kui pihustan kuna lõhn (parfüümivaba) on nagu mürgil..??
    Ühesõnaga jah.. sellist seerumit ..mis lõhnaks ka hästi ,lisaks heale toimele..mis võiks veel parem olla? ?

  • Avatar
    Vasta Helen 6. veebruar 2019 at 14:42

    Kasutan kuumakaitset, aga sai just otsa.. Pole õnneks väga tihe föönitaja/sirgendaja/lokitaja ka. Aga uue võtaks hea meelega vastu, aegajalt ikka kulub ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kristi 6. veebruar 2019 at 13:22

    Kuidas kunagi, lihtsalt tuka sirgendamiseks enamasti ei kasuta (kuigi ilmselt peaks) ja kui üle pea sirgendan, siis kasutan. Föönitan väga harva ja siis ka umbes pooltel kordadel kasutan kuumakaitset. Võita tahaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Sigrid 6. veebruar 2019 at 13:19

    Hea Signe, juuksesiid võtab ära staatilise elektri, kaitseb kuuma ja ķülma eest, niisutab ja paneb need särama ja lõhnama. Juuksed ei kuiva. Kasutada kuivadel või rätikukuivadel juustel.

  • Avatar
    Vasta Signe Ploom 6. veebruar 2019 at 12:13

    Üldiselt olen tegelikult kahjuks halb kuumakaitse kasutaja, kuigi peaksin seda kohe kindlasti rohkem tegema, sest kasutan kas fööni või sirgendustange iga päev, kuna mind on õnnistatud lokikestega. Väga tahaksin antud toodet proovida ja tegelikult natuke ka anda Blessixi toodetele teise võimaluse, sest kõik ju nii kiidavad neid! Nimelt otsin sügisel Blessixi juuksesiidi kullasäraga, mida paljud väga kiidavad ja no võta näpust – mina ei saa aru mida see toode mu juustele tegema peaks, sest kahjuks ei ole ma mingit vahet näinud peale selle kasutamist ja tundub, et minu juukseid see pehmemekas ka ei muutnud. Seega tõesti väga loodan, et loosiõnn naeratab mulle ja, et saaksin anda uue võimaluse, sest äkki oli ainult ühe tootega, mis minule ei sobinud. Kohtusin Ilumessil ka antud ettevõtte asjutaga – väga tore naisterahavas! 🙂 Ps! Mul oli ka just sünnipäev 😀 😀

    • Avatar
      Vasta Sigrid 6. veebruar 2019 at 13:16

      Hea Signe, juuksesiid võtab ära staatilise elektri, kaitseb kuuma ja ķülma eest, niisutab ja paneb need särama ja lõhnama. Juuksed ei kuiva. Kasutada kuivadel või rätikukuivadel juustel.

  • Avatar
    Vasta Sandra 6. veebruar 2019 at 12:13

    Ma pole siiamaani kuumakaitset kasutanud aga kui võidaks siis oleks heameelega nõus proovima 🙂

  • Avatar
    Vasta Evely 6. veebruar 2019 at 11:45

    Jep, kasutan ikka. Hetkel on Goldwelli Just Smooth, aga tellisin uuesti ka Wella oma, sest Wella kuumakaitse tundus kuidagi parem.

  • Avatar
    Vasta Salme-Marta 6. veebruar 2019 at 11:07

    Ma vahest arva kasutan. Kui kuuma pliita pealt midagist laua peale tarin, siis viskan sinna mingi kaltsu või lõikelaua alla, mudu jääb väga kole sulatatud plekk vakstusse. Ükskord, kui meil oli nii ilus karikakardega vakstu, siis loll vanamees pani kuuma panni sinna pääle. Sõuke pommiauk sulas sisse et. Kõikse uus vakstu oli raisus.

  • Avatar
    Vasta Elina 6. veebruar 2019 at 10:13

    Kasutan, kuid prooviks selle ka ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kamps 6. veebruar 2019 at 09:13

    Hetkel ei kasuta kuumakaitset, aga arvestades, et mu föön on see väike nikats, mis undab nagu vana tolmuimeja ja kuumab nagu ahi, siis vist oleks mõistlik?! ?

  • Avatar
    Vasta Evelin Soosaar 6. veebruar 2019 at 08:28

    Hetkel kasutan ühte mõnusa lõhnaga Syos kuumakaitset, aga prooviks meelsasti ka Blessixi ära. Sirgendan juukseid väga tihti.

  • Avatar
    Vasta Kaja 6. veebruar 2019 at 07:03

    Ei kasuta kuumakaitsed, sest ma ei föönita ega ei sirgenda aga kasutan juukseõli aga juuksed pole pehmed.. ? Ja ma olen peaaegu kõiki juukseõli proovinud aga ei aita miski minu paksudele juustele ?

  • Avatar
    Vasta Svea 6. veebruar 2019 at 05:38

    Föönitamiseks ei kasuta, kuna föönitan alati külma õhuga. Lokitamiseks olemas on mingi L’Oreali kuumakaitse, aga ei kasuta. Teeb ka väikeses koguses juuksed kuidagi näkaseks ja kleepuvaks. Iga kord sirgendajaga lokke tehes mõtlen kasutada, aga iga kord meenub ka sõbranna pulm, kuhu minnes “aitas” see kaasa mu esialgu ilusal lokkis soengul selle sama näkasuse tõttu muutuda kiiresti tuustitud varese pesa sarnaseks. Sellest tootest on nii paha maik jäänud, et pole uusi tooteid tahtnud seisma osta ja pigem olen nudipea kui selle kraamiga midagi kuumutan.

  • Avatar
    Vasta Jutta 6. veebruar 2019 at 00:58

    Ehk ei ole päris teemasse aga – Juuksekeratiin kullasäraga Blessixilt tundub ka põnev. Kas sellele ka Malluka sooduskood kehtib?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. veebruar 2019 at 09:24

      kõigele 🙂

  • Avatar
    Vasta Jutta 6. veebruar 2019 at 00:54

    Uus soeng on super – väga stiilne, sobib ülihästi!
    Kuumakaitse on mast have. Värvitud juuste ja pea igapäevase pesemise korral eriti oluline.
    Blessixi kirjeldus kõlab ahvatlevalt!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 6. veebruar 2019 at 00:53

    Ei ole ka siiani kasutanud, aga mõelnud mitmeid kordi selle soetamise peale. Ja kuna Blessixi tooted on minu arust lihtsalt ülihead, siis ilmselt proovin ka selle ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Eva 6. veebruar 2019 at 00:48

    Issand ma olen nagu reaalne reklaami ohver, peale igat sinu postitust mõtlen, jah seda oleks ka mul ilmtingimata vaja. Mingi naiste värk vist 😀 Aga see teema köitis just kuna raseduse ajal langes MEELETULT juukseid nii, et ma juba vahepeal arstile nutsin, et ma ei taha kiilakaks jääda… Nüüd on olukord kontrolli all aga juuksed ikka haprad ja üritan neid nunnutada nagu nad oleksid mu teine laps kuna enam ei taha kolm karva peas ringi kõndida. Seega megalt tahaks ka seda kiidetud kraami testida 🙂

  • Avatar
    Vasta TriinE 5. veebruar 2019 at 23:43

    Mina ei kasuta üldse kuumakaitset aga sirgendan ja föönitan ûlepäeviti, ups! 😀 seda seerumit küll prooviks hea meelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 5. veebruar 2019 at 23:30

    Jah..Olen nagu Sina, kes ei kasutanud ja ega siiani ei kasuta. Nüüd küll sirgendan harva, kuid varem said vatti kõvasti.
    Kui loosiõnn naeratab, siis .. 🙂

  • Avatar
    Vasta Jane 5. veebruar 2019 at 23:21

    Mina samuti ülikõva sirgendaja ja föönitaja. Igakord mõtlen mis see mu juustele teeb aga sirgendamata/föönitamata pole kunagi jätnud ? Olen kasutanud oi kui palju erinevaid vahendeid aga pole küll veel ühtegi leidnud mille toimet ka silmaga näeks, kahjuks? Nii, et võit oleks igati asja eest?

  • Avatar
    Vasta Liis 5. veebruar 2019 at 23:08

    Sirgendaja on mu parim sõber, kelleta ma oma elu ette ei kujuta. Sirged juuksed on minu must have, sest tavaolekus on mu juuksed kohutavalt lokkis ja kräsus ja…Pesujärgselt on juuksed sellised, et ilma sirgendamata ei lähe ma isegi prügi viima. Muudest kohtadest rääkimata. Nt kord oli mul valida, kas minna pesujärgsete kräsus juustega emosse või kannatada kõhuvalu, siis jep: haarasin ennekõike sirgendaja! Igatahes, kuna sirgendamist tuleb ette omajagu, olen ka erinevaid kuumakaitseid kasutanud, sest lisaks kaitsele on siis ka tulemus püsivam. Vähemalt mulle tundub nii. Pikalt olin Goldwelli austaja, hetkel kasutan Wella oma ja hea meelega prooviks ka Blessixit 🙂 Sirgendamisteni!

    • Avatar
      Vasta A 6. veebruar 2019 at 18:54

      Haha, mul on sama olukord olnud. Ma ei lähe kuskile ilma sirgendamata, kui olen just pea ära pesnud ja nad ära kuivanud on, on nagu megaaa koledad need juuksed 😀 Kunagi oli nii, et mul oli vaja arstile minna ja aega enam polnud, ma muidugi pidin valima selle, et kähku ära sirgendada, muidu polekski läinud. Või oleks kapuuts peas seal istunud 😀

  • Avatar
    Vasta Elsa 5. veebruar 2019 at 22:54

    Vahepeal küll kasutasin õli, milles oli ka kuumakaitse, aga hakkasin kasutama teist õli ilma kuumakaitseta ja sinna see juuste kaitsmine kuuma eest jäigi:)

  • Avatar
    Vasta Liis 5. veebruar 2019 at 22:49

    samamoodi kunagi ei kasutanud aga nyyd rääkis juuksur augu pähe ?

  • Avatar
    Vasta Merili 5. veebruar 2019 at 22:47

    Kasutan Richi kuumakaitset. Ma isegi ei tea kas selle toimesse usun, aga no see teeb juuksed mõnnaks ja lõhnab ka hullult hästi ?

  • Avatar
    Vasta Kaie 5. veebruar 2019 at 22:46

    Olen mõelnud, et kui keegi mulle selle õige ja hea välja valiks, siis võiks kasutama hakata küll 😀 Valik tundub nii lai olevat igal pool, et võtab silme ees kirjuks ja kõike koju osta ju ka ei taha. Juuksed karjuvad igatahes ammu juba, et neile oleks kaitset vaja…

  • Avatar
    Vasta Deisy 5. veebruar 2019 at 22:43

    Mina kes ma ei kommenteeri eriti kuskil, teen seda nüüd, sest seda kuumakaitset võita oleks ju hea kingitus ise endale. ?☺

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. veebruar 2019 at 22:31

    Alles nüüd olen hakanud kasutama õlisid ja kuumakaitsespreisid, aga aastaid föönitasin praktiliselt iga päev ilma millegita. Vaikselt hakkavad juuksed nüüd taastuma, kuskil aasta-kaks olen rohkem rõhku pannud hooldusele ja vahepeal lõikasin lühikseks ka, nüüd proovin jälle pikemaks kasvatada. Sooviksin osaleda loosis, kuna hea meelega prooviks antud toodet ka, aga hetkel ei ole vaba raha et osta kahjuks isegi 12 euro eest 🙁

  • Avatar
    Vasta Kertu 5. veebruar 2019 at 22:23

    Kuumakaitset ei kasuta, kuigi arvestades, et koguaeg on kiire, nii et föönitan kõige kuumema õhuga, siis peaks tõenäoliselt.

  • Avatar
    Vasta Greete 5. veebruar 2019 at 22:07

    Ei kasuta kuumakaitset, aga ilmselt peaks hakkama?. Huvitav, kas see aitaks talvise staatilise elektri vastu juustes ka – MEGA probleem minu jaoks.

    Palun juba taevaseid vägesid, et loosiõnn nüüd mulle ka naerataks?.

  • Avatar
    Vasta Merrild 5. veebruar 2019 at 21:55

    Olemas on, aga ei kasuta.

  • Avatar
    Vasta Triin 5. veebruar 2019 at 21:53

    Ei kasuta, kuid annaksin sellele võimaluse end tõestada! ?

  • Avatar
    Vasta Merka 5. veebruar 2019 at 21:51

    Olen mõndasid kasutanud. Lõhnasid jube halvasti seega nüüd seisavad niisama. Oleks õnnelik kui saaks seda proovida. Ma pidevalt juustega hädas. ?

  • Avatar
    Vasta Triin 5. veebruar 2019 at 21:34

    Hetkel kasutan ühte mõnusa lõhnaga Linea kuumakaitset, aga prooviks meelsasti ka Blessixi ära.

  • Avatar
    Vasta Laura 5. veebruar 2019 at 21:33

    Ei kasuta seda, kuulsin kunagi sama müüti Lauri Pedaja käest vist. 😀 Sooviks osaleda!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. veebruar 2019 at 22:02

      mulle rääkis ka Lauri :D!

  • Avatar
    Vasta Karolyn 5. veebruar 2019 at 21:01

    Kasutan Tigi kuumakaitset, lõhnab hästi ja teeb juuksed läikivaks. Olen juba aastaid sellele ühele truu olnud, aga annaks
    Hea meelega uuele ka
    Võimaluse 🙂

  • Avatar
    Vasta ELERI 5. veebruar 2019 at 20:58

    Pole kasutanud kuumakaitset aga seda tahaks katsetada küll ? NB! Juuksed on sul küll väga läikivad ja ilusad ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Daisi Kaasik 5. veebruar 2019 at 20:52

    Kunagi kasutasin mingit kuimakaitset,kuid juba aastaid pole enam kasutanud. Mõelnud olen,et peaks ostma aga alati unustan ja nii see ostmine edasi venib alati. ? Kuid kindlasti oleks vaja, kui loosiõnn ei naerata,siis tuleb shoppama minna ?

  • Avatar
    Vasta Kats 5. veebruar 2019 at 20:51

    Soovin osaleda loosis!
    Kasutan, kui meelde tuleb 🙂 vahest on vaja kiiruga üle tõmmata, siis jääb kasutamata 🙂
    Aga jaa, sul tunduvad suht häppid juuksed, nii et prooviks k selle imeseerumi ära!

  • Avatar
    Vasta K. 5. veebruar 2019 at 20:44

    Kasutan, kui kodus on 😀 Aga hetkel pole, st ei kasuta 🙁

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 5. veebruar 2019 at 20:44

    Kasutan, kuid mingeid odavaid alati, sest ei raatsi korralikku osta ?‍♀️?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Helena 5. veebruar 2019 at 19:59

    Kasutan kuumakaitsega Sebastiani balsamit.Blessixit soovin ka proovida, ilus kräsuvaba soeng.

  • Avatar
    Vasta Helen 5. veebruar 2019 at 19:36

    Mina olen kasutanud harva. Aga tahaks seda toodet küll proovida?

  • Avatar
    Vasta Eva 5. veebruar 2019 at 19:26

    Kord kuus juuksuris käin. Ultraheli tangidega teen ravi. Palsam ja õli

  • Avatar
    Vasta Laura 5. veebruar 2019 at 19:25

    Olen kasutanud, aga juu polnud nii hea, et kasutamise lõpetasin. . Hea meelega prooviks midagi uut oma kuivadele juustele.

  • Avatar
    Vasta Karmen 5. veebruar 2019 at 19:17

    Kasutan kuumakaitset

  • Avatar
    Vasta HELERY 5. veebruar 2019 at 19:07

    Ei kasuta kuumakaitset.?

  • Avatar
    Vasta Helen 5. veebruar 2019 at 19:06

    Kahjuks pole kasutanud,aga hädasti oleks tarvis kùll.Juuksed na karvased ja takkus.

  • Avatar
    Vasta Lisette 5. veebruar 2019 at 18:51

    Olen kasutand osis+ oma aga väga vahet ei ole märganud kas kasutan või ei?

  • Avatar
    Vasta Anne-Liisa 5. veebruar 2019 at 18:35

    Kasutan kuumakaitset 🙂

  • Avatar
    Vasta Madli 5. veebruar 2019 at 18:34

    Minul oleks väga sellist kuumakaitset vaja, sest ma olen sunnitud samuti oma juukseid tihti föönitama ja sirgestama. Hea meelega laseksin ma oma juustel niisama kuivada, aga talvel ju märgade juustega välja ei lähe ning kui ma oma tukka ei sirgesta, on see konkreetselt püsti. Ma olen kuumakaitset kasutanud küll, aga see tegi mu juuksed imelikuks, nii et loobusin. Olekski aeg midagi uut proovida.

  • Avatar
    Vasta Lily 5. veebruar 2019 at 18:30

    Ma vaatsin, et 4 aastaga päris suur vahe juuste olukorra osas: https://mallukas.com/2015/04/08/sheinside-958459384/ 😀
    Su blogi ise postituse all lingib.

  • Avatar
    Vasta Kristi 5. veebruar 2019 at 18:14

    Vahelduva eduga. Kui meelde tuleb, siis panen. Samas väga tihti ei föönita ka

  • Avatar
    Vasta Kristin 5. veebruar 2019 at 18:13

    Ei kasuta, aga tihti föönitan ja sirgendan, seega kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta aka 5. veebruar 2019 at 17:46

    Mina sirgendan pm pârast iga pesu…jube krãssus ja kuivad juuksed on. Ja kusjuures terve elu olnud sellised õudukad, raskesti taltsutatavad karvad ? kuumuskaitset vâga ei kasuta, proovisin ûhte, aga jâttis juuksed rasvaseks.
    Igatahes katsetaksin hââ meelega imerohtu oma lakal ?

  • Avatar
    Vasta Ruta 5. veebruar 2019 at 17:35

    Kasutan enne föönitamist kuumakaitset, kuid pole kahjuks lemmikut veel leidnud, nii et olen katsetamise teel:)

  • Avatar
    Vasta Triinu K 5. veebruar 2019 at 17:17

    Ei ole kasutanud, aga proovida tahaks küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Liia 5. veebruar 2019 at 17:05

    Ei ole kuumakaitset kasutanud

  • Avatar
    Vasta Christina 5. veebruar 2019 at 17:04

    Pole kunagi kasutanud aga sooviks proovida küll.

  • Avatar
    Vasta R. 5. veebruar 2019 at 16:55

    Ma ei kasuta fööni ega sirgendajat, seega loosist osa ei võta, tahan niisama targutada 😀 mul lähevad juuksed ruttu rasvaseks, sellepärast ei kasuta peale šampooni ja palsami praegu midagi. Aastaid olen Joicot kasutanud, enam pole tulemus nii suurepärane ja olen üle läinud Oribe peale ja igavesti rahul olen (Y)

  • Avatar
    Vasta Sirly 5. veebruar 2019 at 16:54

    Kasutanud olen, sest juuksed jäävad siledamad ja läikivamad. Mul kahjuks kreemi kujul ja väga raske seda ühtlaselt peale kanda. Sooviks küll vedela seerumina proovida 🙂
    Ps! Sulle ikka ülihästi sobivad tumedad juuksed.

  • Avatar
    Vasta Egle 5. veebruar 2019 at 16:51

    Kasutan 🙂

  • Avatar
    Vasta Merlys 5. veebruar 2019 at 16:36

    Kasutan 🙂

  • Avatar
    Vasta Piret 5. veebruar 2019 at 16:34

    Kasutan aga juuksed ei jää nii mõnusad nö puhtad vaid pigem rasked :/ Tahaksin seda proovida küll.

  • Avatar
    Vasta Carol 5. veebruar 2019 at 16:01

    Ei ole kasutanud kuumakaitset, sest olen arvamusel et ähh mis ta ikka kaitseb. Kuivatan nagunii max 5 minutit juukseid. Aga kui juba siis juba järgi proovida ! 😀

  • Avatar
    Vasta Marleen 5. veebruar 2019 at 15:54

    Ma olen siiani täpselt sama usku, mida sinagi uskusid. Lugesin kunagi naistekast artiklit, et kuumakaitsed ei tee seda mida neid nimetatakse ja pole siiani kasutusele ka võtnud. Võibolla peaks.

  • Avatar
    Vasta Joanna 5. veebruar 2019 at 15:50

    Ei ole kunagi kasutanud ? aga mõttes on olnud küll, ehk kunagi saab ka teoks! Loodetavasti…

  • Avatar
    Vasta Katri 5. veebruar 2019 at 15:34

    Pole kunagi kasutanud, kuigi mõte käib sinna poole juba pikemat aega…Föönitada püüan võimalikult harva aga tukka sirgendan igapäevaselt, vastasel juhul kisuks iga karv ise suunas veidi niiskust saades…?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. veebruar 2019 at 15:33

    Kui juukseid sirgendan, siis alati kasutan kuumakaitset.

  • Avatar
    Vasta Maarika 5. veebruar 2019 at 15:31

    Kasutan alati kuumakaitset. Aga vahetan ja katsetan alati uusi kuumakaitseid ning olen väga huvitatud selle seerumi katsetamisest.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 5. veebruar 2019 at 15:24

    Pidevalt föönitan ja sirgendan. Ei ole kuumakaitset kasutanud, kuid olen mõelnud, et peaks soetama.

  • Avatar
    Vasta Raile 5. veebruar 2019 at 15:21

    Kuidas kunagi, 🙁

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. veebruar 2019 at 15:08

    Mul seda vaja!!! Kuna ma olen hull föönitaja siis alles lõikasin oma kiharad lõunani sest nii katki olid. Ühte kaitset ma mingi aeg kasutasin aga see ajas pea sügelema. Kuid võita oleks see eriti eht ?

  • Avatar
    Vasta Airika 5. veebruar 2019 at 15:05

    Ei kasuta. Kunagi üks oli, firmat ei mäleta (suur must sprei pudel) – aga no see üldse ei meeldinud. Jubedalt haises ja juustesse pannes ja nr sirgendades lõi veel hullema haisu ülesse ?? Rohkem pole julgenud/tahtnud ühtegi proovida.

  • Avatar
    Vasta Ege 5. veebruar 2019 at 14:57

    Pole kunagi otseselt kuumakaitset kasutanud, vaid palsam on juba selline, mis peaks toimima ka kuumakaitsena.

  • Avatar
    Vasta Anny 5. veebruar 2019 at 14:55

    Ma vist lugesin sama müüti ja ma ei kasuta mitte midagi, kuid on näha et oleks vaja! Varasemalt olen proovinud erinevaid kaitseid, seerume ja õlisid, aga ühelegi truuks pole suutnud jääda.

  • Avatar
    Vasta Liis 5. veebruar 2019 at 14:53

    vot minul ka usku nendesse pole ? föönitan küll suht tihti ja juuksed päris kuivad ja takkus.
    Sooviks osaleda küll
    Muide sa näed kaunis välja ?

  • Avatar
    Vasta Katrin 5. veebruar 2019 at 14:53

    Ei ole kasutanud, aga peaksin kindlasti ja see Blessixi oma ongi silma jäänud. Varem olen kasutanud nende kullakreemi ja nii super toode oli. Seega usku sellesse on ??

  • Avatar
    Vasta E 5. veebruar 2019 at 14:50

    Kasutan seerumit vahelduva eduga, kuigi föönitan tihti ja peaks rohkem kasutama?

  • Avatar
    Vasta Brita 5. veebruar 2019 at 14:45

    Olen kasutanud niiii paljusid kuumakaitseid, kuid siiani pole ükski aidanud ega sobinud.. äkki see sobiks lõpuks ja loosiõnn võiks ka kordki elus naeratada mulle ?

  • Avatar
    Vasta Helena 5. veebruar 2019 at 14:41

    Oh.
    Mikul juustega lihtne. Kui tööle lähen siis kammin ja panen kinni või teen lihtsalt punupatsid lahti ja voilaaa lokid 😉
    Kodus lastega proovin päevas korra uue patsi teha.
    Aga aeg ajalt teen nii ka et ilmanpõhjuseta kui kassin siis otsustan et teen ilusaks ennast. Siis panen koju kena kleidi, teen meigi ja föönitan koolutan juuksed. Poja vaatab ja ütleb et mul võõras emme seljas ja ilusad silmad ja ise torkab samal ajal näpuga silmi peast 😉
    Viimane kord selgus et fööni plastik vanaks läinud ja kleepub 🙁 pean uue ostma.
    Aga kui ükskord poodi saan siis ostangi ja siis juba sirgendaja kaa, sest lokirullidega sirgendada tülikas 😉

  • Avatar
    Vasta Mari 5. veebruar 2019 at 14:20

    Ma varem pole kuumakaitset kasutanud. Aga peale seda, kui juukseid veidi blondeerida lasin on kuumakaitse must have. Ilma selleta on juuksed nagu takud peas 🙁 Ma armastan oma juukseid ? kui olen neid õigesti poputanud 😉

  • Avatar
    Vasta Mirru 5. veebruar 2019 at 14:19

    Ma ei ole kunagi kuumakaitset kasutanud, aga võiks ta ära proovida küll. Juukseid föönitan ja lokitan/sirgendan harva. Just sel põhjusel, et ei taha neid kahjustada. Teise kingiks emale. ?

  • Avatar
    Vasta Mar 5. veebruar 2019 at 14:18

    Föönitan tihti (juuksed liiga paksud, et ise ära kuivaks) ja teen lokke või sirgendan harva. Olen eoses valinud juba šampoonid ja palsamid, õlid ka, millel kuumakaitse ja uv kaitse sees. Aga kui tõsisemaks soengu tegemiseks läheb, siis panen ikka kuumakaitset ka alla.
    Isegi pihustatavad kuumakaitsed on hea panna niiskematesse juustesse, osad küll lubavad panna kuivadesse aga juuksetüübid on erinevad ja siis võib ikkagi õrnemad juuksed raskeks või isegi rasvaseks teha.
    Sonks on sul ilus tõesti 🙂

  • Avatar
    Vasta Maru 5. veebruar 2019 at 14:17

    kus ma kasutan siis, kui mul seda pole. kui keegi teine peale minu põrandat peaks pesema, siis ta ajaks mopi ja mu pea sassi ilmselt.

    • Avatar
      Vasta Liis 5. veebruar 2019 at 14:24

      no ma pigem see vend kes lükkab juuksed nii kauaks kinni kui võimalik, tõmban kuivashampooni pähe ja lasen nii mitu head päeva. Aga kui vahepeal preili tahan olla siis tõmban ikka oma sirgendaja välja ja teen ennast kenakeseks aga pole kindel kas mu lokkis juukseid üldse mingi toode aidata võiks :D:D aga osaleks loosis, äkki see aitab

  • Avatar
    Vasta Irene 5. veebruar 2019 at 14:16

    Kasutan, aga pole kasuteguris väga kindel ?

  • Avatar
    Vasta Anita 5. veebruar 2019 at 14:12

    Olen tahtnud alati proovida aga tunduvad liiga kallid et katsetada. Kunagu ei tea kas sobib. Sooviksin osaleda loosis

  • Avatar
    Vasta Annika Maidle 5. veebruar 2019 at 14:11

    Pole kunagi kuumakaitset kasutanud, seega hea meelega prooviks ?

  • Avatar
    Vasta Margit 5. veebruar 2019 at 14:10

    Ei kasuta kuigi tean, et peaks .

  • Avatar
    Vasta Janeli 5. veebruar 2019 at 14:07

    Pole kunagi kasutanud

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. veebruar 2019 at 14:04

    Kunagi kasutasin, aga tundsin, et sellest ei olnud üldse kasu. Veel pole uut sobivat leidnud. :/

  • Avatar
    Vasta Marju 5. veebruar 2019 at 14:04

    Kuna kasutan põhiliselt šampoon, palsam, kord nädalas juuksemask. Pärast pesu kui juuksed on enam vähem juba kuivad, ei föönita eriti, vahel harva, kui kiire on. Aga kaitset ei kasuta. kannan veel pihustatvat palsamit, ning kammin läbi ja lõpuks juustele mõeldud õli.

  • Avatar
    Vasta Mannu 5. veebruar 2019 at 14:03

    Samamoodi nagu sinagi, pole kuumakaitset kasutanud. Kuid seda juukseseerumit prooviks hea meelega.

  • Avatar
    Vasta Tibu 5. veebruar 2019 at 14:02

    Pole kunagi kuumakaitset proovinud. Föönitan/sirgendan vahelduva eduga küll.

  • Avatar
    Vasta Getrin 5. veebruar 2019 at 14:00

    Kasutan, aga sooviks midagi uut proovida!!

  • Avatar
    Vasta Laura 5. veebruar 2019 at 13:56

    Mina kasutan kuumakaitset. Föönitan ja sirgendan paar korda nädalas. Sooviksin uut seerumit proovida.

  • Avatar
    Vasta MP 5. veebruar 2019 at 13:55

    Juuste föönitamise lõpetasin ammu ära. Lasen neil niisama kuivada ja seejärel sirgendan ning peale seda teen natukene juurelokki krepikatega, et juuksed ei hoiaks nii pead ligi, vaid, et oleks kohevamad. Kuumakaitset olen kasutanud küll, kuid kuna see sai ammu ilma otsa ja uut pole ka suutnud endale osta just raha mitte olemasolu tõttu, siis teen neid protseduure ilma kuumakaitseta. Aga mul on veel tsipakene alles juukseõli, mida siis alati kasutan, mis teeb juuksed siledamaks ja pehmemaks, kuigi jah, eks see kuumakaitse on selline asi, mis võiks ikka olemas olla. Kui jalad alla saan, siis soetan endale kindlasti. 🙂

  • Avatar
    Vasta A. 5. veebruar 2019 at 13:52

    Ei kasuta kuigi juuksur on mitu korda seda palunud mul tegema hakkata.
    Kuna föönitan palju ja vahest ka sirgendan siis on mu ülimalt õhukesed saanud päris palju kahjustada.

  • Avatar
    Vasta Triin 5. veebruar 2019 at 13:50

    Föönitan, sirgendan harva, no lihtsalt ei viitsi. Kuna mul heledad juuksed ja juuksur ikka blondeerib , siis kohati on nagu takud. Eriti kui lãhen magama ja juukseid kinni ei pane. Mul on igasugu seerumeid ja maske ja kreeme, ma ei tea kas aitavad ka. Aga igaksjuhuks panen , äkki muidu oleks puhta hull ?

  • Avatar
    Vasta Karmen T 5. veebruar 2019 at 13:50

    Olen vahelduva eduga kasutanud, kuid hetkel on unarusse jäänud. Miks mitte loosist osa võtta, ehk saab uut asja katsetada ?

  • Avatar
    Vasta Marsella Tammes 5. veebruar 2019 at 13:48

    Ma kunagi kasutasin kuumakaitset, aga kuna ma lugesin kuskilt netist, et see on mõttetu raha raiskamine siis lõpetasin kuskil 3 aastat tagasi selle kasutamise. Nüüd sinu juttu lugedes tuleb tahtmine jälle kasutama hakata.?

  • Avatar
    Vasta Kaia 5. veebruar 2019 at 13:46

    Hetkel ei kasuta, sest otsa sai. Blessixi oma prooviksin hea meelega ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadri 5. veebruar 2019 at 13:45

    Kasutan seerumit, aga kuumakaitset otseselt mitte väga 🙂

  • Avatar
    Vasta L 5. veebruar 2019 at 13:45

    mkm ei kasuta 🙁

  • Avatar
    Vasta Liisu 5. veebruar 2019 at 13:42

    Mina igapäevaselt ei föönita ega sirgenda. Pidulike ürituste puhul üritan seda teha, aga sageli näevad juuksed ikka välja nagu rootsud ja, pean neid kuidagi teisiti sättima. Loodan, et seerum aitab 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 5. veebruar 2019 at 13:42

    Kasutan, tahaks midagi uut proovida ?

  • Avatar
    Vasta K.S 5. veebruar 2019 at 13:41

    Aastaid tagasi kui neile kuumakaitsetele rohkem reklaami tehti kasutasin ka ise umbes 3 aastat erinevaid, lemmikuks osutus Wella flat iron spray vms mida kasutasin siis igakord enne sirgendamist. Kuna mul väga paksud ja pikad juuksed kulus täpselt pudel kuus 😀 Ütleme lõpuks hakkas ajast mis selle jamamise alla läks lihtsalt kahju(salgu haaval sahmerdamine kuni käed olid kanged kuna kaitsega peaks kaetud saama idee järgi ju kõik karvad mida sirgendad, pluss enne veel kuivatamise traali-vaali ja hiljem oota kui see kaitse kuivab). Nüüd pole 3 aastat kasutanud ühtegi kuumakaitset ja juuksed samasugused kui kuumakaitset kasutades.
    Loosis osaleksin sellegipoolest kuna kellele ei meeldiks uusi asju katsetada 🙂

  • Avatar
    Vasta Olberg 5. veebruar 2019 at 13:41

    Kahjuks ei kasuta, küll aga sirgendan ja kuivatan palju. Juuksehooldus tooteid on mul vähe, kuid see eest olen kõik soetanud enda juuksurilt. Viimati sain mega hea maski, külma efektiga taastav mask TAHE POLAR ANTARCTIC. Paremat pole siiani poest ka saanud.

  • Avatar
    Vasta S. 5. veebruar 2019 at 13:40

    Vahel kasutan, vahel mitte. Oleneb kuidas meeles. Üldiselt panen juustele enne veits õli kui sirgendama hakkan, pidi ka mõjuma. Üldiselt pole väga usku neisse kuumakaitsetesse, aga selle võiks ju ära proovida, äkki ka arvamus muutub.

  • Avatar
    Vasta Moonika 5. veebruar 2019 at 13:40

    Soengut kiidan küll, väga ilus, eriti meeldib veel värv.
    Ise juukseid ei sirgenda, aga aeg-ajalt föönitan ja teen lokke, kuumakaitset pole seni kasutanud, ei teagi miks, võiks ju ometi. Niiet osalen ka loosis.

  • Avatar
    Vasta Karin 5. veebruar 2019 at 13:38

    Ei ole siiamaani eraldi kaitsnud kuuma eest. Makadaamiaõli kasutan ainult. Vaadates su ilusat sonksi siis tahaks katsetada kûll seda imetoodet.

  • Avatar
    Vasta Carmen 5. veebruar 2019 at 13:37

    Kasutan juukseõli, mis kaitseb ka kuuma eest. Oleks tore ka seda seerumit proovida. ?

  • Avatar
    Vasta Vici 5. veebruar 2019 at 13:37

    Föönitan ja sirgendan vähe,vastavalt vajadusele. Pole ise ka neisse seerumitesse erilist usku aga nüüd prooviks küll ära

  • Avatar
    Vasta Kaidi 5. veebruar 2019 at 13:37

    Kasutaks hea meelega, kui olemas oleks 🙂

  • Avatar
    Vasta Keter 5. veebruar 2019 at 13:36

    Ma olen palju erinevaid kuumakaitseid kasutanud aga pole veel leidnud üht, mis lemmikuks on osutunud.Hea meelega prooviks Blessixi oma ära, nende juuksesiid on küll ülimõnus 🙂

  • Avatar
    Vasta Grete 5. veebruar 2019 at 13:34

    Tahan! Kuna ma blondeerin & föönitan ALATI, siis ikka väga oleks vaja vist.

  • Avatar
    Vasta Kristella J. 5. veebruar 2019 at 13:33

    Ka samuti föönitan tihedamini ja sirgendan veidi harvemini. Kuna loomulikult lastes kuivada tulevad juustesse korralikud merelained sisse ?, mida pärast sirgendades on meeletult raske välja saada.
    Seega tundub lihtsam variant föönitada pea alati ja juuksed hoopis sirgemad esialgu ning kohevamad. Kuumakaitset aga ei kasuta juba enam aastaid. Kuulnud ka, et ei aita need tegelt üldse ja teevad juuksed palju kiiremini mustemaks ja rasusemaks jne.
    Sinu blogipostituse põhjal aga sooviks lausa väga proovida Blessixi kuumakaitse seerumit ?

  • Avatar
    Vasta Kailu 5. veebruar 2019 at 13:33

    Loomulikult kasutan kuumakaitset, ilma selleta ei föönita ega sirgenda kunagi ?.

  • Avatar
    Vasta Liisa 5. veebruar 2019 at 13:32

    Kunagi kasutasin, aga nüüd pole juba pikalt kasutanud, kuigi föönitan sageli.

  • Avatar
    Vasta Catlyn 5. veebruar 2019 at 13:31

    Ma olen igasugu juuksekuumakaitseid kasutanud hetkel on mul AVONi oma aga seda panen ka hästi vähe ja niisketele juustele aga järgmine päev on ikka juuksed nii imelikud . Ma vist ei leia kunagi normaalselt juukse seerumit või kuumakaitset ona juustele

  • Avatar
    Vasta Triin 5. veebruar 2019 at 13:30

    Ei kasuta. Olin ka arvamusel, et järjekorde keemiline asi lihtsalt juustesse panna. Föönitab palju ja tahaks ära proovida ?

  • Avatar
    Vasta Liis 5. veebruar 2019 at 13:30

    Kasutan alati! Sest nii tihti kui fööni või sirgendaja kätte võtan siis võtan ka kuumakaitse! Käivad täitsa käsikäes need tegevused, hambaharjale panen ka hambapastat siis tulemus sada korda parem 😀