ma hakkan ka stiilseks – kassid ja kleidid

Ma ei ole kunagi arvanud, et mul mingi eriline stiil oleks. Kui sa just litsakalt riietumist stiiliks ei nimeta, sest minikleidid ja pĂ”lvikud meeldivad mulle kĂŒll vĂ€ga. Aga noh, mitte pĂ€riselt stiili, nagu nendel uhketel ilublogijatel ja nii.

Revideerisin eile oma kappi ja jÀlle pidin tÔdema, et esiteks ei ole mul midagi selga panna ja teiseks ei mahu asjad kappi Àra. Kuidas see loogiline on?

KĂ”ik “moegurud” vĂ€idavad, et tegelikult polegi inimesel palju riideid vaja – ainult ajatuid klassikuid vms. Pfft. Mul on praegu nĂ€iteks kaks paari teksaseid – rohelised ja roosad. Kumb neist kriiskab sulle nĂ€kku ajatu klassika?

kleidid3-1024x1024-5854170

Kui ma peaksin valima nĂ€iteks kuus kleiti, mis mu kapis ripuksid, siis ma vĂ”taksin need. Mitte just vist kĂ”ige klassikalisemad, aga must-valged on minu meelest ĂŒsna…klassikaline asi? Ah, mida minusugune stiilitu mutt ikka teab.

1. Roheline kleidike  tundub mulle selline mĂ”nus suvine hĂ”lstike. Ühtlasi meeldib mulle selle vĂ€rv. Nii plikalik kleit, noh.

2. Lilledega ja pikkade varrukatega kleit, mis meeldib mulle vĂ€ga. Ehk seetĂ”ttu, et mul pole ĂŒhtegi pikkade varrukatega kleiti? Maksab umbes 34 eurot.

3. See sinine kleit tundub mulle kĂŒll kuidagi aristokraatlik vms. Kujutan ette, et mustade kontsakingadega oleks see vĂ€ga mĂ”nus kooslus. Maksab vaid umbes 22 eurot.

4. Ma loodan, et te mĂ”istate, et sĂŒda tĂ€histab seda, et see on minu absoluutne lemmik, sest see on ju kassi peadega kleit! Ometi kui ma nĂ€itasin Kardole seda kollaaĆŸi ja kĂŒsisin, et milline su lemmikkleit on, siis ta vastas kohe: “No kĂ”ige vĂ€hem meeldib mulle see kassidega kleit.”. Fain, mida iganes. See plekib umbes 25 juurot raha.

5. Kardo lemmikkleit on just see sinakas nukulik kleidike, hinnaga 26 eurot. See on vist ka minul suht seal teisel kohal, sest mulle meeldib, et tas on natsa vÀrve, pikkus on sobiv ja miskipÀrast kujutaksin ma ennast selles kleidis, kandmas valgeid tenniseid.

6. Lipsukesed on mulle alati meeldinud. Ega ma ilmaasjata oma kÀsi lipsukesi tÀis pole tÀtoveerinud. JÀllegist kujutan ette, et mustade kontsadega on see lipsukleit mu seljas ideaalne. VÔi noh, oleks. Hind umbes 20 eurot.

Milline kleit teile kÔige rohkem meeldib nendest? Aga kÔige vÀhem?

Kleidiotsingul vaatasin seal Sheinside’i kodulehel ringi ja ĂŒhel hetkel hakkas mu silmadest kassikujulisi pisaraid voolama.

kassid-1024x1024-8408539

1. Kassikampsunike,  hinnaga umbes 15 eurot. Ma kujutan kĂŒll ette ennast siin diivanil keras olemas, kassikampsun seljas ja Joosep ning Kurg kaenlas nurrumas.

2. Grumpy cat’iga kampsun, mis on veelgi odavam! Selle saab kĂ€tte 13 euriga ja mina kannaksin seda oma olematute mustate skinny jeanside ja olemasolevate mustade kontsakingadega.

3. Kassidega triiksĂ€rk oleks samamoodi ju mĂ”nus mustade teksastega, vĂ”i musta miniseelikuga. Ja mustade pĂ”lvikutega….Ok, ok, lĂ€hen jĂ€lle oma tĂ€navahoora moemeele peale tagasi. Plekib 17 euri.

4. Roosa kampsikuke pussu laskvate kiisudega. Need I say more? 22 euri, ja see on sinu. VĂ”i minu…

5.  ja 6. on mĂ”lemad beeĆŸikad kassikampsunid. Selle vahega, et ĂŒhel on kass eestvaates ja teisel tagantpoolt. Meeldivad nad ikka mĂ”lemad.  Esimene on 20 euri ja teine 25. Pehme sabatutike on vist viit lisaeuri vÀÀrt.

Nagu nÀha, siis minu lemmik oli muidugi see roosa ja vÀga ebavulgaarne pusalaadne toode. Kardole meeldis grumpy cat. Joosepile meeldisid kÔik. Kurg pÔgenes kabuhirmus ja ei kommenteerinud.

Ja, et iile tÀpp peale panna, siis lÔpetuseks minu OOTD kah!

unnamed-5655486TĂ”ele au andes lisasin ma sĂ€rgi ja pĂŒksid alles pĂ€rast seda ideed pilti teha. Muidu oleks ĂŒks kesine trussiku OOTD olnud 🙁

Mida sina arvad?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 Comments
  • Kerli
    January 6, 2014

    Mulle isiklikult meeldib kleit nr:5 ja ka kampsik nr:5 😀

  • Eleri
    January 6, 2014

    mul on ka tĂ€pselt niiiiiiiiiiiiiiii ” Revideerisin eile oma kappi ja jĂ€lle pidin tĂ”dema, et esiteks ei ole mul midagi selga panna ja teiseks ei mahu asjad kappi Ă€ra. ” 😀 nii hea tunne et ma ei ole ainus!!
    ja nr 6 kassikampsun on ĂŒlicoool !! 😉 ja kliet nr 6 !! nicenice

  • Krissu
    January 6, 2014

    Kleit 2 koos kampsiga 1 vÔi siis kleit 6 koos kampsiga 6.
    Ise ka tĂ”sine kassihaige (nii haige, et tellisin endale inglismaalt kassi nĂ€oga mĂŒtsi – mĂŒts 17ÂŁ, saatekulu 15ÂŁ)

  • Annu Re
    January 6, 2014

    Mulle meeldisid kleidi nr 5,6 kĂ”ige rohkem, kuna need on sellised nukulikud kleidid ja kannan ise ka umbes taolisi kleite, kus on lilled, lipsud ,sitse ,satse kĂ”ige rohkem.KĂ”ige vĂ€hem meeldis kleit nr 3, kuna see meenutab mulle miskipĂ€rast koolivormi vĂ”i nagu sa ĂŒtlesid aristokraatlik kleit ja no never ei paneks ma seda selga:DAga see on minu arvamus ja kindlasti on neid ,kellele meeldivad:D.Siis muidugi see kassidega kleit no pigem meenutab öösĂ€rki mulle kui kleiti.:d.Pusadest meeldis kĂ”ige rohkem nr 5..nii armas kassiga kampsun ,samas ka see nr 6 on vĂ€ga vahva ja omamoodi armas.

  • Sookiva
    January 6, 2014

    Issake! Pussutavate kassidega pusa… See sobiks mulle otsekui valatult 😀 minu imearmas vesihall kassipreili on tĂ€iesti kohutav pussukott. Ma tegelikult ei teadnudki, et kassid vĂ”ivad niimoodi haiseda… Ma ei kujuta ette, mis ta seedekulglas valesti on 😀

    • Mallukas
      January 6, 2014

      Ma olen kuulnud, kuidas Kurg hÀÀlega laseb 😀

    • Krissu
      January 6, 2014

      ja kui Ă”hku laseb, siis vaatab veel sellise “Kes nĂŒĂŒd siis…?” kĂŒsiva nĂ€oga ringi – eks ole! Meil must Ă”hulaskja kodus 🙂

  • Kris
    January 6, 2014

    Mina kannaksin kleitidest 1,3,5 ja kampsunitest 5,6. See sinu kampsunite lemmik on ka tegelikult pÀris pull :))

  • Marilyn :)
    January 6, 2014

    Noonii, ainuke kleit mille ma siit selga paneks ja mis on lihtsalt fakking vastupandmatu on kleit nr KAKS 😛
    Ja pĂ”himĂ”tteliselt ka kampsunitest on ainult ĂŒks, mida ma selga paneks ja see on nr 1 .
    Kleitides muidu on pÀÀris fÀÀnsid ka nr 1 ja nr 6 aga ma arvan, et need ei istuks mulle selga vĂ€ga, kui siis ÀÀrmisel juhul nr 1 vb isegi ehk natukene sobiks 😀

    Aga ĂŒldiselt on minu kapis ainult need riided mida ma selga panen ja kannan ehk siis kas kleidi vĂ”i tuunikad. Üks virn on ka tegelt selliseid riideid mida ma enam ei kanna peale rasedust teksad ja mĂ”ningad pluusid 😀

  • Sandra
    January 6, 2014

    Kleit nr 5 ja kampsun nr 1 on minu arvates kĂ”ige ilusamad.Aga eks see kipub jah nii olema,et riided ei mahu kappi Ă€ra,aga selga pole ka midagi panna 😀 See vist iga naise probleem 🙂

  • elex86
    January 6, 2014

    Minu lemmik kleit on see lipsukestega. Ma ei aja muidu mingeid erilisi lipsukesi taga oma riietele, kuid see on nii kaunis mu meelest! 😉

  • Sandra
    January 6, 2014

    KĂ€isin loendamas- minu kapis on 23 pluusi ja 35 seelikut, lisaks on riiulitel kampsunid ja ĂŒle pea kĂ€ivad dĆŸemprid, veel teesĂ€rke ja ĂŒks minikleit, mis puu peal ei ripu, aga ikka ja alati on mure, et midgi ei ole selga panna, kĂ”ik on nagu nii kantud ja igavad. 😀 Ahjaa, suvised riided on esikukappu pagendatud, seal on ka veel mĂ”ne kahekohalise numbri jĂ€rgus kleite ja seelikuid. 😀

  • Sandra
    January 6, 2014

    Issake, miks ma kirjutasin teesĂ€rk… Irw. T-sĂ€rk noh. 😀

  • Kaire
    January 6, 2014

    Pean oma ema tööle panema. Mul on vaja kleiti 1 ja 6. Pusasid on mul liiga palju juba. 😛

    • Mallukas
      January 6, 2014

      Tahaks ka, et mu ema nii Ă”mmelda oskaks. VĂ”i ma ise 😀

  • Anette
    January 6, 2014

    Ooo, minu arvates on kleit 3 imekaunis. Nii stiilipuhas ja selle kohta ĂŒtleks kĂŒll ajatu. Ja tumesinine on mu nĂ”rkus.

  • Katre
    January 6, 2014

    Ma nĂŒĂŒd ihkan seda kiisutaskutega triiksĂ€rki ja kujutan ette, kui Ă€ge see mustade pihaskinny pĂŒkste ja kontsadega vĂ€lja nĂ€eks. 😀

  • konkreete
    January 6, 2014

    aaargh, kleidid! ma tellisin endale just eile hiinast 108€ eest 8 kleiti ja olin nii vaimustuses. Samas tulevad need siiski Hiinast ja karta on, et ma pean mingit tollimaksu ja kĂ€ibemaksu ka maksma Eesti riigile, kui need saabuvad. Ühtlasi on ka karta, et ma hakkan neid kuskil mĂŒĂŒma vĂ€ikestele eesti naistele, sest hiinlased on ju pisikesed. Ühe asja pidin lausa XL tellima ja ma pole ikka kindel, et see mulle selga hakkab mahtuma 😀

    Samas, need olid niii ilusad ja ma nutan silmad peast vĂ€lja, kui ma olen sunnitud neid maha hakkama mĂŒĂŒma 🙁 Nagu annaks kassipoegi Ă€ra.

    • konkreete
      January 6, 2014

      tegelt maksid 8 kleiti vaid 68€, aga kohaletoimetamise eest peab ka maksma. siiskisiiski… mĂ”elge kui odav! 😀 mul on ajuturse sellest vaimustusest

      • konkreete
        January 7, 2014

        okei, nĂŒĂŒd leidsin sada pettunud klienti selle saidi kohta. Ă€kki ma ei saagi neid kleite :'( mĂ”nus tĂŒng… mĂ”nus monoloog ka 😀

  • omg
    January 6, 2014

    ma tahtsin seda sĂ€rki osta mis sul seljas!! proovisin poes ja jĂ€tsin meelde ainult, et peaks ostma vist.. 😀
    jaa see kiisudega kleit… mul selline seelik, ainult et valge, ja kassipead on mustad. nĂ€eb ĂŒliarmas vĂ€lja 🙂 h&m’st
    kleitidest meeldib enim siis lipsukestega kleit, mida ka vist h&m’s nĂ€gin… vĂ”i oli see seelik.., sest noh kassidega seelik on mul juba olemas, aga kĂ”ik on ilusad. kampsikutest lemmikud vist 1 ja 5 🙂

  • Zippy
    January 6, 2014

    Ilusad!!
    Muide, neid samasid asju, mis sheinside`is, vĂ”ib ebayst hoopis odavamalt leida. Ise tellisin ebayst endale sellise kampsuni http://www.ebay.com/itm/Women-Girls-Cute-Cat-Pattern-Knitted-Pullover-Sweater-Casual-Loose-Tops-Jumper-/291022060700?pt=US_CSA_WC_Sweaters&var=&hash=item43c2443c9c ainult et leidsin kusagilt teiselt mĂŒĂŒjalt ilma postikuluta, mĂ”nus ja soe on.

  • T.
    January 6, 2014

    Ma soovitaks ka Sheinside’i jms aasia lehti vĂ€ltida. Seal on asjad VÄGA ĂŒlehinnatud. Sama kraami saab ebayst vĂ”i aliexpressist poole odavamalt. Minu meelest see lipsukleit ĂŒldse H&Mist, oleks nagu enda arust sellist kuskil nĂ€inud… vĂ”i ajan segamini samasuguse kassikleidiga. Ja kampsun nr 1-le vĂ€ga sarnane oli mĂŒĂŒgil New Yorkeris. Igatahes siin ĂŒks vĂ€ga asjalik postitus, miks mitte tellida sellistelt lehtedelt asju:
    http://www.kristianavasarina.com/2014/01/why-you-should-avoid-asian-wholesale.html

  • Elise
    January 6, 2014

    Ka mina soovitaksin pigem aliexpressi, kust vĂ”ib tĂ”esti samu kaupu veelgi odavamalt leida 😉 ka ise olen sealt mitmeid kordi tellinud ja vĂ€ga rahule jÀÀnud

  • leenu
    January 6, 2014

    Oehh see tellimise asi on ka kaheotsaga asi .Minu ametikoolis oli ka uks neiu kes tellis vaiksemoodus tuulejopesid Hiiba tooted mis eti tahtnud isegi saledama figuuriga inimestele selga minna.Ma ei hakkanud ultse proovima.Sest olen suhteliselt rinnakas neiu.Ei ole julgenud riideid nettist tellida.

  • Maris
    January 6, 2014

    Selle rohelise kleidi saab ebayst poole hinnaga 😀 Ilmselt teised asjad ka, kui vĂ€ga otsida.

  • T.
    January 8, 2014

    Mina valiksin numbrid 1, 2 ja 5. Seda lipsudega kleiti nĂ€gin just hiljuti laivis ja no pildi peal nĂ€eb see 100 korda parem vĂ€lja kui tegelikult. TĂŒdruku seljas, kes seda kandis, nĂ€gi see suht kalts vĂ€lja 😀 Aga noh, eks mĂ”nele selline stiil sobib ja teisele mitte. ÜkskĂ”ik kui palju lipsud meeldivad (mulle kaaa!!! :D).

  • L.
    January 8, 2014

    Mina olen selle rohelise kleidi tellinud. VĂ€ga kvaliteetne ja hĂ€sti nunnu on seljas 🙂