JUMALAITA KARDO SUHETEST

suhe Kardoga on läbi?

2. aprill 2019

Ma ei teagi nüüd, kuidas seda postitust alustada, ise ka alles seedin seda kõike. Aga kuna ma olen teiega kõike enne jaganud, siis oleks ka imelik seda suurt asja teie eest varjata. Nimelt sain ma täna täitsa suvalt instas scrollides aru, et meie suhe on Kardo jaoks väärtusetu sitt ja ta ei võta meie liitu tõsiselt. Kust ma tean? Noh, Sõbranna rääkis…

Okei, ega igast artikleid ei saa kohe tõe pähe ka võtta, aga kui ikka viiest punktist viis täppi lähevad, järelikult tähendab see ju seda, et ta ei hooli???

Konkreetselt null korda on Kardo mulle helistanud reisi jooksul. Isegi ühestki “i love you” smsist pole haisugi. Ainult paar pilti ja videot Lendest saatis ja see on kõik…

NEVER! Kunagi ammu, aastaid tagasi, käisin ma klubis, kus üks mees mind suudelda üritas. Tulin koju ja rääkisin Kardole ka, et issand jumal, saad aru, keegi üritas mind SUUDELDA!!! MIND! Suudelda!! Ma eeldasin, et Kardo läheb hüsteeriasse, aga see tõstis ainult korraks pilgu ja ühmas, et eks ma nägin hea välja ka. Nojah… #nofeelings. TA EI NÄE MIND JÄRELIKULT PIKAS PERSPEKTIIVIS ENDA KÕRVAL!

Ma olen alati unistanud sellest, et kui me kuskile siseneme, näiteks Maximasse või lasteaeda või tänavale, siis krabaks Kardo fanfaari kätte ja kisaks: “ESITLEN: SIIT TULEB TEIE KÕRGEAUSUS MALLUKAS!”. Kas ta on seda teinud? Ei…

Ja nii ongi. Ma ei julge enam ammu alasti magada, isegi riideid vahetan ööpimeduses, lukus keldris, sest Kardol on sensorid, mis kohe piiksuma hakkavad, kui ta tunnetab, et mul riideid vähem kui muidu seljas. Ja kui ma olen liiga aeglane ja jään talle napis rõivas trajektoorile, siis hakkab kohe krabama ja kabistama. Ta on vaid üks eesmärk!!

Armsad lugejad, mida edasi teha? Kas ma peaks lahutuse sisse andma ja otsima mehe, kes minuga ka tulevikku näeb? Või laste nimel siiski edasi kannatama sellise kohutava elu käes, kus mees mind tõsiselt ei võta? Mida teha? #depressed

 

Loe ka neid postitusi!

32 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mina 16. aprill 2019 at 19:34

    Kas se nali või tõsijutt? 🙁

  • Avatar
    Vasta Ma olen väga suur ekspert neis asjus 7. aprill 2019 at 12:29

    Ja nii on. Karil. Ei ole lootustki, et tuleks mingi tõusuvesi ja lahti aitaks või tuul suunda muudaks. Sellega on finito. Ega ei olegi midagi teha, katsu hakkama saada. Tee nägu, nagu kõik oleks kõige paremas korras ja sa ei kahtlusta midagi.
    Kui miski muu ei aita, võta mõni muu absurdile lähenev netitest ette ja vaata, äkki annab see rohkem lootust. Kui ei anna, tee ise mõni test, mis annaks rohkem lootust. Siis on kõik korras.
    Mäletan et Jõekalda ja Margna armastasid oma saates ikka neid teste teha, Jõekalda ikka testis oma külalisi mingite jaburate küsimustega.
    Aga nüüd peaks sul ju süda rahul olema, ei mingeid pingeid ega küsimusi enam, kas, kui, äkki, või siiski, keegi, kus, millal, kellega, kuidas, miks, kes, mida, kust, kuhu jne. Kõik küsimused on lahendatud.
    Ja igale lahendusele leidub probleem, seega… edu probleemide otsimisel

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 7. aprill 2019 at 12:33

      aitäh!

  • Avatar
    Vasta Ken 5. aprill 2019 at 16:50

    Vaata peeglisse ?????

  • Avatar
    Vasta Tyy 5. aprill 2019 at 08:52

    Mallu SÕNAL ON JÕUD. Nii heas kui halvas.
    Mõstan küll, et sa ei võtnud toda artiklit 100% lise tõsidusega kuid
    tulemust mida sa oma ellu ei soovi pole vaja ka välja hõigata kui juba käes olevat .
    Ikka tehakse nalja ja noritakse totrate asjade üle ja see piir millal
    nali muutub väljakutseks on vahel õrn.
    Hoia oma pere!

    • Avatar
      Vasta Pille 17. veebruar 2022 at 17:34

      Well this did not age well 😅😅

      • Mallu
        Vasta Mallu 17. veebruar 2022 at 17:43

        true 😀

  • Avatar
    Vasta Sten. 4. aprill 2019 at 23:35

    Peaksite korra aja maha võtma ning maha istuma koos ja rääkima asjad selgeks. Sest mida paremini saab asja selgemaks rääkides seda kiiremini tulevad välja asjad mis on vahepeal jäänud kahe silma vahele või pole mees rääkinud sulle selle aja jooksul tõde mis teda vaevab kuigi hoiab seda hästi saladuses. Võib ka olla vähene sõprade mõju selles osas ühtne. Kui tekib jutuajamises keerukaid situatsioone nt üksteise mitte mõistmine või pole enam huvi selline nagu oli alguses. Inimesed on erinevad ning asjadesse peaks saama selgust kohe kui on märgata muutust käitumises ning mingites eri küsimustes mehe poolt.

    Lahutus pole esmane asi mida arutada. Pigem tuleb mõelda ka lastele kes kannatavad selles loos kõige hullemini.

    Minu soojal soovitusel tuleks asi võtta hetke seisul jutuajamise alla ning teha selgeks puudus mis vaevalt meest. Tuleks selgusele tuua põhitõde miks su mees nii käitub või mis sunnib teda nii tegema.

  • Avatar
    Vasta Kaunis Naine 4. aprill 2019 at 10:23

    Päris hästi on sul läinud, kui napis riietuses rabama tullakse. Minu mees ei tee enam sedagi. Puhtalt laiskusest olen veel temaga koos, sest hea on ju lapsed tema valve alla lükata ja ise teha omale meelepäraseid asju (trenn, hobid, reisimine jne.). Lapsi viitsib ta õnneks veel hoida. Kui seda ka enam teha ei taha, pakin kohvri ja astun minema. Siis võin vabalt üksi ka õnnelik olla.

  • Avatar
    Vasta Birx 3. aprill 2019 at 21:20

    Need punktid kõlavad pigem nagu värskema suhte kohta kui asi alles alguses on ja võib olla on isegi kahtlus et kui kindel see suhe on. Minu arvates veidike tobe hakata siin oma seitsme ja kümne aastaseid suhteid näiteks tooma mida see artikkel vast üldse ei puuduta.

  • Avatar
    Vasta Kardo 3. aprill 2019 at 10:32

    Kui sa tõeline Eestlane oled suure E-ga, siis sa kannatad ära ja sööd kartulikoori veel magustoiduks peale 😀

  • Avatar
    Vasta Xc 3. aprill 2019 at 10:28

    Lugesin FBs kommentaare ja läksin nii närvi ära 😀 Niipaljud võtavadki seda tõepähe, et sa hakkad artikli pärast lahutama! Somebody shoot me now!!

  • Avatar
    Vasta Viivika 3. aprill 2019 at 08:53

    No kuule… ideaalseid mehi polegi olemas ja kui kui neid punkte jälgida,siis 75% naistest jätaks oma elukaaslased maha. Eriti kui ollakse koos pikemalt kui 5aastat ja 3last peres. Kui aus olla,siis ma mehena läheks ka reisile või spasse ja lülitaks üldse mobla välja.
    Me kõik oleme indiviidid ja oma kiiksudega. Lepid sellega või siis mitte!? Otsustad ju ikkagi ise!

  • Avatar
    Vasta carmen 3. aprill 2019 at 08:39

    kui 3 last ja abielu ei ole piisav märk et soovib ühist tulevikku, siis ma ei tea mis on 😀

  • Avatar
    Vasta Svea 3. aprill 2019 at 05:51

    Ma ei tahaks olla kassapidaja, kui kõik mehed fanfaari puhuks. Ma vist ei jaksaks isegi kaupluse külastaja olla.

  • Avatar
    Vasta Eihakkamainima 2. aprill 2019 at 22:44

    Soovitav oleks rääkida, ning vast pereteraapia.

  • Avatar
    Vasta Vanatydruk 2. aprill 2019 at 22:41

    Lahuta!
    Ja siis leppige ära. Tuliselt

  • Avatar
    Vasta murulane 2. aprill 2019 at 22:21

    Kas sa kirjutasid selle valmis 1. aprillil?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. aprill 2019 at 22:39

      Ei ma kirjutasin selle valmis täna

  • Avatar
    Vasta Õun 2. aprill 2019 at 21:59

    Kus nr 3 kadus?

  • Avatar
    Vasta Kerli 2. aprill 2019 at 20:08

    Ei ole siin hullu midagi. Kõik on korras.
    Osadel meestel ja ka naistel on nii, et algus on jumalik, aga mida aeg edasi seda lahjemaks jääb kõik. See ei tähenda tingimata, et oma kaaslast ei armastata. Minule tundub, et vahel võetakse oma kaaslast iseenesest mõistetavana.

  • Avatar
    Vasta Mannu 2. aprill 2019 at 19:52

    Issand. Ja ma olin paanikas, et 1 täppi läks.
    Mul nii kahju, Mallu?
    Pea vastu❤️?
    ??

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. aprill 2019 at 22:39

      Raske on, a ma proovin…

  • Avatar
    Vasta Mati 2. aprill 2019 at 18:39

    Aga kuhu kolmas punkt jäi?

  • Avatar
    Vasta ann 2. aprill 2019 at 18:20

    Mhh ma peaks ka siis lahkuminema, pole neid asju suhtes ?

  • Avatar
    Vasta Käxu 2. aprill 2019 at 17:49

    Nagu PÄRISELT V? Selline mölakas ta ongi v? Kuidas, krt, ta julgeb sulle sedasi teha?! Raudselt tahabki vaid kodus olla ja selle pärast sinuga salaja koos ongi?! ? Kohutav, milliseid mehi ikka tänapäeval leidub! Juba ainuüksi selle pärast, et ta punkt 4, läbi sinu pilgu, pole teinud (noo see maxima ja teavitamine), on piisav põhjus lahutuse sisse andmiseks! Kõige kurvem on aga see, et lahutus võtab terve kuu aega ja ta raudselt kukub sind selle aja sees veel kabistama! Äkki pakub trussikumiisu sulle seniks peavarju? Äkki selle pärast ta Kardot “nillibki”, et sa tast loobuksid ja lahti saaksid (ta ei taha otse öelda, et Kardo selline emm on ja leidis muu lähenemis viisi)?.. Püha jummel, kus mu mehel on ikka olnud viitsimist oma valikuid vabana hoida.. Juba 10 aastat ?. Samas võiks seda juba ju pühendumiseks lugeda (pühendus varjata ja hoida valikuvabadust)
    ?

  • Avatar
    Vasta K. 2. aprill 2019 at 17:32

    Muidu oleks nagu usutav olnud, aga see keldris riiete vahetamine.. liiga palju napis riietuses pilte ilmub instasse ja need pole mitte keldris tehtud. Et noh, paraku tuleb see postitus klikimagnetiks nimetada!
    ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. aprill 2019 at 22:40

      Väljaspool keldrit tehtud pildid on siis tehtud, kui Kardo kodus pole…

      • Avatar
        Vasta K. 3. aprill 2019 at 18:43

        Oookeii. Julge oled siis, et niimoodi riskid. Äkki ütleb, et läheb poodi sulle midagi head tooma, aga tegelikult passib nurga taga ja ootab, millal sa piltide jaoks riideid vähemaks võtad.. ja oh siis seda üllatust!

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 4. aprill 2019 at 10:20

          Polegi niii enne mõelnud… enam ei tee!

  • Avatar
    Vasta Ingela 2. aprill 2019 at 16:39

    Issand, thank youu! 😀 Lugesin ka seda artiklit ja mõtlesin täpselt sama asja – KÖIK ON LÄBI 😀 7 aastat lihtsalt maha visatud 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 2. aprill 2019 at 16:42

      peaksime lahutatud naiste klubi looma

  • Avatar
    Vasta Pisi 2. aprill 2019 at 16:30

    Oh jeerum, kui jaburad punktid. Minu mees ja ei tutvusta mind, kui nt poes või tänaval saame kellegagi kokku. Tema suhtleb seal oma tuttavaga ja mina tegelen samal ajal oma asjadega. Armukadedus. Mu mees usaldab mind nii palju, et amukadeduseks pole pühjust. Minu arust armukadedus näitab juba seda, et su abikaasa/kallim ei usalda sind. Kui ta sind usaldaks, siis teab, et selleks pole põhjust. Reisil olles? No ma olen siin päev või kaks olnud eemal ja pigem olen mina see, kes ühendust võtab, mitte mees. Mees ootab lihtsalt, et ma koju tagasi tuleks. Viimane punkt ei vaja isegi kommenteerimist 😛

  • Avatar
    Vasta Keidy 2. aprill 2019 at 16:13

    Ma sain just teada, et 7a kooselu on täielik feik ? Kui mõtlesin need punktid läbi ja mu mees…elukaaslane käituks nagu “peab”, siis ma peaks teda hellitavalt sussiks kutsuma ????