NIISAMA JUTTU

öös on asju, aka käisin klubis

16. september 2019

Enne kui ma seda postitust alustan, siis lubage, las ma hüsteeritsen. Mu läpaka tühik ei tööta normaalselt ja teaaaaate, kui ebamugav niimoodi kirjutada on ???

Ok, hala läbi, räägime siis natukene sellest, kuidas ma nädalavahetusel midagi väga ebaminulikku tegin, st käisin klubis. Okei, kui nüüd mõelda lähiminevikule, siis maikuus käisime Triinu sünnal klubis (kus ma valasin jooki pähe/sain jooki pähe ja lõpetasin turvaruumis ? Omg, kas ma peaks sellest blogima v?), siis eelmine nv, kui sõbranna sünnal oli ta mehe üllatus, et limusiin viis naised klubisse ja siis noh, nüüd reedel. Ehk siis enda mastaabis olen ma viimasel ajal siiski TÄIEGA klubis käinud, aga vot nii, et planeeriks, et lähme nüüd see päev kluppi, vot seda ma tegin küll viimati mingi 20-aastasena. Minu arusaam välja minekust on see, et viskad kodus tited tuttu, lähed sõbrannadega restorani, sööd midagi head, jood putli veini ja tuled tulema. Klubi tundub nagu selline noorte ja vallaliste hängimispleiss (apppi, ma kõlan nagu ma oleksin vähemalt 60).

Enne klubi selfi

IGATAHES kutsuti mind ja mu sõbrannasid uue klubi avamisele ja me mõtlesime, et miks ka mitte. 2 Quick Start’i esinemist tahtsime me kõik näha ja olgem ausad, vip laud ja baarikrediit tundus ka üsna ahvatlev, et korraks jalga keerutama minna. Niisiis saimegi me reedel Kätu juures kokku, maalisime endale näod pähe (“Krt, hightlighterit on raudselt juurde vaja!”) ja läksime siis linna.

Andral lõpuks oli piisavalt highlihtsi, aga meil jäi puudu 🙁 Nagu näha, siis ma olen poole vestluse pealt super normaalse näoga ja Bellu on üldse magama jäänud. Vähemalt Kätu ja Andra on eluga rahul 😀 

Klubi Seif asub samas kohas, kus ennist oli Vabank, aga kuna ma seal iial käinud ei ole, siis ma ei oska öelda, kas see nüüd väga palju erineb eelmisest kohast või mitte. Igatahes oli kõik uus ja puhas, põrandad ei kleepunud nii hullult, et sinna saabastpidi kinni jääks (nagu Venuses) ja rahvast oli kohutavaaaaalt palju. Ja see on hea, sest miski pole armetum kui pooltühi klubi, eksole?

Nägin mega palju tuttavaid ja lisaks juhtus mul selline tore asi, et ühel hetkel vaatan, et oo, tuttavad tüdrukud. Mina, viisaka(ja purjakil) daamina kohe kargasin kaela, et tsauuuu, wazzaaaaa! Alles see sekund viis mu aju otsad kokku, et ei Mallu, sa ei tea neid. Sa oled neid rannamaja saates näinud… Igatahes nad vähemalt viisakalt feikisid, et nad teavad, kes ma olen (noh, nagu ikka kui keegi võõras tervitab, siis sa oled nagu jaaa tsauuuu, ple ammu näinud….Ja oma peas mõtled, et shit, kes see on?!). Niiet jah, sai ka kuulsusi nähtud.

Kuigi jah, ei saa ka märkimata jätta, et omg, kui palju inimesi minuga pilti teha tahtis, eriti just mehed põhjendusega: “Ma kodus näitan raudselt naisele!!”. Nagu, kus teie naised on siis, et peate klubi peal mallukaid pildistamas käima, haha. Samas vb nad minusugused, kes ei viitsi klubitada.

Õhtu kõige levinum lause oli: sa näed päriselus PALJU kõhnem välja!! Nagu ausalt, kui mauk ma seal telekas siis välja nägin, ah?! ? Parim oli üks mees, kes tuli ja hakkas rääkima, et kuule, kas keegi on sulle öelnud, et sa näed veits välja nagu see eit sealt telekast, see mallukas või midagi. Et nagu obv jaa sa täiega kenam ja saledam, see seal telekas on üsna suur mammi, aga nagu näost oled megaaaa sarnane.

Ma oleks hea meelega sellega kaasa läinud, aga paraku samal ajal mu sõbranna kisas: “Malluuu, tuleee nüüüd!” ja mu vale paljastati enne, kui ma sellega alustada jõudsin. Mis seal ikka, ju siis ta pidi teada saama, et ma ikka olen see mammi, keda telekast näidatakse ?

Mammi klubis Seif

Vot, sellised lood siis. Koht ise oli elu täis, bänd äge, rahvas mega sõbralik ja tore, et ma ei tea, ehk lähen lausa veel kunagi kluppi, kui mingi äge bänd mängib. Täitsa tore oli jalga keerutada ja inimestega suhelda. Muidu ma liigun trajektooril lasteaed-selver-nelgi. Vahelduse mõttes kena ka mujal käia, eksole.

Millal teie viimati klubis käisite? Rääkige kaasa ja ühele kommentaatorile loosin ma välja kaks Seif klubikaarti (väärtusega 100€) ja 50€ baarikrediiti just selleks ürituseks, millal te tahate ennast kluppi lohistada. 

 

 

Loe ka neid postitusi!

94 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mammu 23. september 2019 at 19:58

    Klubis käisin 2.aastat tagasi kui veel mitte ema olin. Nüüd no lihtsalt sama nagu sul, aga väga meeldib tantsida. Selle joogivalamisefa on mul ka tuttavad lood. Ükskord aastaid tagasi hollywoodis tantsisime sõbrannadega ja üks mees (kole 40.a soomlane) käis ja hõõrus meie kampa. Olin joogine ja ajas harja punaseks valasin ta veega üle. Läks Pooltundi mööda kui tuli üks suvakas naine ja valas mulle õlut peale vetsu järjekorras. Tuli välja, et see oli selle mehe naine ning hoolimata sellest, et ta mees hõõrutas kõikide naiste juures, kaitses ta oma mehe au ?

  • Avatar
    Vasta Anu 23. september 2019 at 14:22

    Klubiõhtud on alati niiiiiiiiiiiii ägedad, aga paraku kõik mu sõbrad ei oska oma aega planeerida ja alati kui mingit klubiõhtut planeerima hakkan, siis on sada muud probleemi, miks mitte klubisse tulla 😀
    Just selle tõttu käisingi ma viimati klubis eelmise aasta suvel. Mul pole lapsi ja olen alles 25.. seega tunnen end suuuuht vanana kui mõelda selle peale, millal viimati normaalselt tantsimas käia sai 😀

  • Avatar
    Vasta Liis M 22. september 2019 at 15:37

    Heh, ma käin iga nädalavahetus klubis, aga seepärast et töötan seal ? Muidu vabal ajal niisama klubidesse ei kipu.

  • Avatar
    Vasta K 21. september 2019 at 22:33

    Oh jummel, kes seda mäletab. See vist oli 6 aastat tagasi, enne esimese lapse sündi 🙂 rasedanagi sai veel reivitud 😀 aga ja päris pikk aeg ikka 😀 et viimane aeg veel minna, enne kui niii vana, et sisse enam ei lasta 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 21. september 2019 at 07:01

    Vanasti olin ikka klubihunt, sai igal nädalal Maasikas jalga keerutamas käidud, aga praegu ei raatsi kuidagi oma unetunde millegi peale raisata. Lapsed ja vanadus on oma töö teinud.
    Kui võidaks, siis see on märk univesumilt, et tuleb oma jalad pepu alt välja ajada, masinale hääled sisse panna ja sõbrannedega pealinna pidutsema põrutada 😉

  • Avatar
    Vasta Keidi 18. september 2019 at 22:11

    Vabank mulle väga meeldis, loodetavasti Seif ka, seega klubikaardist ära ei ütleks. Varem olin kõva klubiline, aga sel aastal polegi väga jõudnud ?

  • Avatar
    Vasta Vivian 18. september 2019 at 13:06

    Viimati käisin eelmisel nädalavahetusel

  • Avatar
    Vasta Anni 18. september 2019 at 10:26

    Kahjuks pole ammu käinud, kuigi ma alles 22 tundub nagu oleksin nüüd mega vana 😀

  • Avatar
    Vasta teele 18. september 2019 at 06:33

    hmm, umbes täpselt 2 aastat tagasi 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Elise 17. september 2019 at 16:09

    Naljakal kombel olen just samas situatsioonis sinuga. Nimelt tavaliselt ei ole ma üldse suur klubitaja (mu kõik klubiskäigud saaks kokku lugeda ühe käe sõrmedel), aga viimase kahe nädala jooksul on sõbranna ja enda sünnipäeva tõttu mõlemal nädalavahetusel klubis jalga keerutatud ning tegelt on päris lõbus. Rahakott ei rõõmusta ainult 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 17. september 2019 at 13:23

    Ma käisin viimati kaks aastat tagasi Tallinnas (elan üldse kaugemal) klubis, kui korraldasime sõbrannale tüdrukute õhtut.
    Ma just lõpetasin oma 1,3 a lapse imetamise ka ära ja täitsa tore oleks vahelduseks ka uuesti klubisse minna ?

  • Avatar
    Vasta kaisinkaklubis 17. september 2019 at 11:38

    Käisin ka üle pika pika aja, Sinust järgmisel päeval ja taasavatud Kannu Kõrtsus. Shannon esines. Tantsida sai palju. Põrand kleepus nii hullusti, et jalgade tõstmiseks pidi lisakaloreid kulutama 🙂 Klaase purunes iga mõne minuti järel (õnneks mitte minul ja nad tõesti võiks need plastiku vastu välja vahetada). Lisaks üüratute rindadega rinnahoidjata naisterahvale jäid silma ka üks aegunud kuulsus ja üks tulevane Rannamaja kuulsus. Sain ka teada, et näen nii 12 aastat noorem välja, kui vanus tegelikult on. Mis sa viimasest rohkemat enam vajad 🙂 Öös on asju ja tore oli !

  • Avatar
    Vasta Nele 17. september 2019 at 05:11

    Viimati sai käidud just seal Venuses kus põrand kleebib meeletult ? see oli vist aasta 2019 suvi ?. Mehe sünnipäeva tähistamine see nv ja just mõtlesin ,et võiks õhtul minna Seifi. See on hea et sissepääs on alates 21 ?

  • Avatar
    Vasta Kk 17. september 2019 at 02:46

    Kui ei eksi siis detsembris 2017, klubis Teater oma vanematega 😀 oma mehega, kes oli esimest korda klubis ning oma peolõvidest vanematega 😀

  • Avatar
    Vasta Hanna 17. september 2019 at 00:40

    Viimati käisin vist eelmise kuu alguses, täitsa tore oli ja Seifi kaeks üle küll.

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. september 2019 at 23:40

    Just arutasime sõbrannaga, et SEE viimane klubiskäik ei olnud ju üldse nii ammu, kui olime sunnitud tõdema, et 7a on sellest siiski märkamatult möödunud. 😀

    • Avatar
      Vasta C 18. september 2019 at 00:53

      Laupäeval klubis Naiiv, Tartus?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. september 2019 at 22:50

    Eee… Umbes 20 aastat tagasi? Võiks küll enne surma selle pulli uuesti läbi teha, sõbrantsidele ka kargud alla ajada ja lille lüüa.

  • Avatar
    Vasta Mari 16. september 2019 at 22:17

    Käisin viimati klubis kevadel, sest üks DJ-st sõber munserdas mu sinna sisse ja saime siis VIP alas hängida. Muidu poleks läinud, sest polnud just minu masti pidu ja niisama purjus ja higiste ja kepinäljas noorte vahel enda territooriumi kehtestada mul pole ka viitsimist. Samas klubides, kus muss on hea ja inimesed kohal just muusika ning tantsimise, mitte skoorimise ja enese näitamise pärast, on väga mõnus tunde ja tunde tantsida. Ehk siis jaa, tegelt heal meelel tsekkaks selle uue koha üle 😛

  • Avatar
    Vasta Liis 16. september 2019 at 21:59

    Viimati käisin klubis ma arvan 5 aastat tagasi ja Venuses kus tõestiiii põrandad kleepuvad ??? vahepeal olen beebi saanud ja tõesti.. marsruut on konsum, pakiautomaat, väike ring küla peal, kodu.. mähkmed, koristamine, söögitegemine.
    Oleks vist päris lahe vahelduseks kuskile saada 🙂

  • Avatar
    Vasta Evelin 16. september 2019 at 21:47

    Piinlik küll, aga hetkel ei meenugi millal viimati sai käidud-seega hea meelega läheks ja just uut kohta avastama!

  • Avatar
    Vasta K 16. september 2019 at 21:08

    Suur šokk alati kõigile kui juhtuvad kuulma aga ma pole kunagi klubis käinud :D….aga eks nelja lapse kõrvalt väga igav ka ei ole…põrand kleepub mul kodus niikuinii peale õhtusööki, melu on ka üsnagi vali peab hõikuma üle toa, et mõni sõna juttu ka laste lusti aeg saaks vahetatud, piima/mahlaga on ka pead loputatud, ropsimisest ja muudest kehavedelikest ei hakka rääkimagi:D…pole paljut ilma jäänud kui nüüd nii mõelda…aa aga positiivne olles, turvaruumis pole olnud 😀

  • Avatar
    Vasta A. 16. september 2019 at 20:37

    Ma käisin viimati klubis enne kui preilit ootama jäin ehk siis umbes 2 a tagasi… Aga nüüd tuli küll veits klubiisu peale 😀 Olekski aeg ennast välja vedada ja sa võid siis vabalt kaasa tulla 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 16. september 2019 at 20:23

    Käisin viimati klubis augusti alguses?

  • Avatar
    Vasta D. 16. september 2019 at 19:55

    Mina ja klubid vist kokku ei sobi 😀 läheb jubedalt lappama. Minu kaks viimast korda jäävad eelmisesse aastasse. Suvel viidi kahe turvamehe vahel välja. Long story short, ajasin neid närvi sellega, et pidevalt jooksin sisse-välja ja oli paras joobeaste kah, kus oli vaja möliseda jubedalt. Teine kord sügisel oli plaan minna kindlale üritusele, aga sinna läks metsikult rahvast. Just siis kui sai järjekorras ukse ette (järgmisena oleks sisse saanud) lendasid mingid vene lohakad ette, hakkasid seal veel omavahel kähmlema ja torisev ukseonu saatis laiali. Riided olid ka ilmale mitte vastavad ja tutt jubedalt külmetas. Ei viitsinud õigust taga nõuda ja koju tagasi 😀
    Aga hirmsasti tahaks võita küll, ehk järgmine külastus on success või jälle üks tore fail 😀

  • Avatar
    Vasta M. 16. september 2019 at 19:52

    Polegi ammu käinud ? sõbranna eelmise aasta sünnipäeval sattusime Amigosse aga valisime puhtalt bändi järgi ? võtaks uue tiiru ette küll! ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 16. september 2019 at 19:51

    Oi kurjam, ma ei mäletagi millal viimati klubis käisin ? Enne lapse sündi kindlasti, kes on nüüd varsti kahene.
    Auhind läheks siinkohal väga õigesse auku, kuna on plaanis beebimammadega sõbranna sünnat suuremalt tähistama minna peagi ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 16. september 2019 at 19:35

    Eelmine reede kui seda saab üldse klubitamiseks nimetada, kui 20 min olin kammivabrikus?

  • Avatar
    Vasta Mia 16. september 2019 at 18:40

    Ma käisin klubis vist 3 aastat tagasi. Nüüd elan kohas, kus klubi ei ole ja mingisse kohalikku õlleurkasse ma ka ei lähe 😀 Väike klubikrediit sünnaks oleks super! 🙂

  • Avatar
    Vasta Tuuliki 16. september 2019 at 18:10

    Käisin veebruaris sõbranna sünnal. Peakski uuesti minema 😀

  • Avatar
    Vasta OhLaa 16. september 2019 at 17:57

    Ise ka ei usu, et seda ütlen, aga viimati käisin klubis 17 aastat tagasi 😀

    Loosis osaleda ilmselgelt ei soovi.

  • Avatar
    Vasta G 16. september 2019 at 17:34

    Viimati sattusin klubisse vist kevadel ehk sōbrannaga. Pean tōdema et enamus klubisid on kas tühjad vōi siis just 18 saanud inimesi täis, kumbki variant neist aga 27-aastasena ei tōmba. Tahaks ka seifi üle kaeda, Vabankina see koht mulle täitsa meeldis, see oli u 8 aastat tagasi kui seal normaalne rahvas käis.

  • Avatar
    Vasta Sandra 16. september 2019 at 17:10

    See oli selle aasta veebruaris, üks koks ja koju tagasi. ?

  • Avatar
    Vasta Airi 16. september 2019 at 16:51

    Käisin millalgi sel aastal, aga nüüd on plaanis minna enda sünnal Vilniuse klubisse… kohe kohe… 🙂

  • Avatar
    Vasta L. 16. september 2019 at 16:33

    Klubis käisin viimati vist 2017 suvel :O Ma pigem istun elukaaslasega baaris või kõrtsis aeg-ajalt, aga kui baarikrediiti saaks, siis why not istuda kõrtsi asemel klubis vahelduseks ja ennast mõnusalt mällarisse juua :D:D

    • Avatar
      Vasta Laura 16. september 2019 at 18:32

      Klubis käisin viimati kevadel, kus sai palju pidutsetud. Reedel lähen nüüd jälle ja loodan, et saab lõbus olema.

  • Avatar
    Vasta Kairi 16. september 2019 at 16:00

    Oi heldeke..klubis käisin viimati vist aastal 2017 koos oma kalli kaasaga aga ilma kaasata vist aastal 2015? niiet võibolla võiks minna jälle, või mis arvad☺?

  • Avatar
    Vasta Katre 16. september 2019 at 15:54

    Ma tõesti olen käinud klubis ikka mingi aeg. Aga igakord tulen mõttega, et miks ma läksin ja ma liiiga vana (25, hirmus eks?).
    Ilmselt vale klubi jalgu jäänud.
    Nüüd järgmiseks kuuks planeerisime sõbrannadega midagi teistaugust minu sünnipäevaks – külastada klubi, millist, ei tea. Aga seda blogi lugedes tundub suht potensiaalne variant olevat, arvestades, et aeal põrandad ei kleepu. ? Ja inimesi normaalselt.
    Lapsevanema elu – kui varem võis ükskõik kuhu maha potsatada ning ei saanud arugi, et inimesed leebelt öeldes naljakad on purjus peaga. Siis nüüd ikka kapriisne. ?

    Loosiõnn oleks järgmiseks kuuks kindlasti asjakohane. ?

  • Avatar
    Vasta Ketter 16. september 2019 at 15:50

    Väga mõnus lugemine ja tundus, et teie õhtu läks igati lõbusalt! Mul on paari nädala pärast sünna, oleks väga tore sama rõõmsalt seda tähistada. Viimati käisin klubis 2018 sügise paiku. 🙂

    • Avatar
      Vasta B 16. september 2019 at 16:43

      Klubi? Ei mäleta, ausalt 😀 baaris ja sellises pubis ikka käinud.. samas on järgmine päev nagunii paha olla, kas on üldse mõtet kluppi minna, sellised dilemmad, kui keegi räägib, et võiks ju:DDD

  • Avatar
    Vasta Reeli 16. september 2019 at 15:38

    Ma käisin reaalselt klubis viimati aastal 2012 😀 Üldse viimane väliüritus oli 2017a ja selleks sattus Buffalo pubi. Kerge klubiring kuluks vist ära küll 😀

  • Avatar
    Vasta Katariina 16. september 2019 at 15:19

    Klubis käisin viimati juuli keskel ja tegelikult ainult tänu sellele, et baarikrediiti võitsin. Muidu ei mäletagi enam, kunas käisin. Ja no vanust on liiga vähe, et end vanamutina tunda, aga pigem veedangi reeded-laupäevad kodus noormehega ja vahel käime sõpradega kuskil söömas.

    • Avatar
      Vasta Kaarel 19. september 2019 at 19:06

      Tõesti ei mäleta enam. Peaks vist prouaga uuesti minema. 😀

  • Avatar
    Vasta Johanna 16. september 2019 at 14:59

    Loosis ei osale, aga pigem huvitab su nende väljaskäimiste juures see tissimajandus. Kas kõik lapsed (eriti Marta) magavad ilma sinuta ilusti? Kui alkoholi jood, kui kaua imetamisega vahet hoiad? Kas Marta kohe rinda ei soovi, kui sind näeb?
    Mul lihtsalt laps suurem kui sul Marta, aga väljas käia nii ikka ei saa veel 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. september 2019 at 15:11

      üks sõna: pumpamine 😀

  • Avatar
    Vasta Kertu 16. september 2019 at 14:50

    ? Viimati klubis sai käidud… mm kunagi väga ammu. Ma loodan, et ma ei valeta, kui ma ûtlen 2017… aga võis olla ka 2016 ?‍♀️ .
    Tegelt iseenesest mulle tantsida meeldib ja hea meelega teeks millalgi Tallinnasse sattudes väikse klubiringi. Näiteks järgmine kuu oma vananemise puhul…

  • Avatar
    Vasta Liis 16. september 2019 at 14:48

    Pole mitte kunagi käinud! ? Pole oma viie täisealiseaasta jooksul lihtsalt sinna kuidagi jõudnud 😀 Aga miks mitte?

  • Avatar
    Vasta Ursula 16. september 2019 at 14:07

    Ise käisin vist viimati kevadel klubis. Ja minu meelest seal samas Vabankis, kus nüüd on Seif. Pole küll väga hull klubitaja, aga vahel võib ikka ja sõbrannad on see-eest väga suured klubihundid. Kui baarikrediiti ka veel antakse, siis on eriti hästi. 😀

  • Avatar
    Vasta Laura Viru 16. september 2019 at 13:58

    Klubis kàisin viimati vàga ammu, aga Tartus Shootersis

  • Avatar
    Vasta Marite 16. september 2019 at 13:52

    Hmm äkki millalgi kevadel?:D Tallinna klubis vist 5 aastat tagasi?, kui mitte rohkem.

  • Avatar
    Vasta Kati 16. september 2019 at 13:52

    Üritasin meenutada, aga kahjuks ei mäleta, millal viimati klubis käisin ?‍♀️?
    Võidu puhul oleks põhjust minna, sest ega pileteid ei või lasta raisku minna ??

  • Avatar
    Vasta Anni 16. september 2019 at 13:15

    Ma ei mäleta kuna ma viimati basic klubis käisin ? tavaliselt ka see resto-vein-koju… aga heameelega läheks vaataks selle seifi üle ?

  • Avatar
    Vasta Pauliine 16. september 2019 at 12:56

    Olen töötanud mitmes lahedas baaris, kuid eriline klubitaja ei ole kunagi olnud. Viimati käisin ilmselt Venuses Tanel Padari laivil äkki kevadel vä ? 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. september 2019 at 12:55

    Viimati käsin ca kuu tagasi. Ka see oli täiesti spontaanselt.

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. september 2019 at 12:24

    Töötan ise klubis, aga viimati ise peol käisin märtsis äkki. Hea oleks vahelduse mõttes ka mõnes teises klubis ära käia. Kuna mehega ka mõtleme pisipere peale, siis oleks vist viimane aeg veel pidutseda. Alkoholi ma väga ei tarbi, aga baarikrediidi eest võiks alkoholivabade kokteilide kõrvale võtta ka mõne alkoholiga. 😀

  • Avatar
    Vasta Heli 16. september 2019 at 12:13

    Mina käin klubis paarkorda kuus kindlasti ?
    Patareisi laadimas.
    Võit kuluks ära , saaks suuremasse linna

  • Avatar
    Vasta Kristin 16. september 2019 at 12:04

    Klubis käisin viimati paar nädalat tagasi Venuses, esimest korda ja never again 😀
    aga Vabank oli vanasti mu lemmikklubi, kahju, et kinni pandi ja Seifi avapeole ma ei jõudnud, sest ühelgi mu sõbral pold usku sellesse kohta enam, arvestades mitu nimemuutust see lühikese ajaga läbi tegi. Aga mina tahaks ikka minna, niiet palun loosiõnne naerata mulle! 😀

  • Avatar
    Vasta Nele 16. september 2019 at 12:03

    Ei mäleta ja mida ei mäleta, seda põle olnudki.

  • Avatar
    Vasta Jan 16. september 2019 at 12:03

    Uuh suvel Pärnus, aga Tallinnas pole 2 aastat vähemalt käinud, kuigi ise elan siin ? Hea meelega läheks kursakatega ?

  • Avatar
    Vasta K 16. september 2019 at 11:59

    No varasemalt sai ikka igal nädalavahetusel klubis jalga keerutatud. Pigem oli erand, kui jõudsin enne viite koju. No ikka sulgemiseni sai tantsu keerutatud ja pärast enne koju minekut ühed burxid haaratud.
    Nüüd aga olen seda tüüp, et aa istume kuskil kohvikus/ restos … sööme, joome, jutustama ja koju ära. Halvimal juhul, jou rahvas minu pool saab veini ja juustu.
    Hea meelega läheks sõbrannadega välja tuulutama ja kraabiks kleidid, kontsad kapist välja 🙂

  • Avatar
    Vasta Ingrid 16. september 2019 at 11:58

    Viimati käisin enne lapse sündi. Ilmselt 17a kuskil 16+ peol. Ei ole head mälestused, seeega kordaks heameelega nüüüd vähe paremate mälestustega ?

    • Avatar
      Vasta B 16. september 2019 at 15:08

      Mallukas mauk oled w ???? ära solvu, naljaga õeldud

      Ja sa Tiia passi ikka beebiga kodus mitte klubis ( sarkasm)
      ☺️☺️

  • Avatar
    Vasta Tiia 16. september 2019 at 11:54

    Olen 9 kuud rase olnud aga korra ikka märtsis käisin oma lemmikut Smilersit kuulamas. Läheks heameelega varsti oma sünnat tähistama.

  • Avatar
    Vasta Laura 16. september 2019 at 11:44

    Mina käisin viimati klubis eelmine laupäev (07.09) ja enne seda vist mingi 3 aastat tagasi. Sõbranna kirjutas, et tal ämm võttis lapse ja me pole ammu midagi koos teinud, et ajagu ma oma kondid sirgeks ja hakkame minema. Ma ei ole kunagi olnud suur klubitaja, aga aeg-ajalt on hea minna vâlja. Oktoobris tuleb ka 25-s juubel, pole otseselt sünnipäevaplaane teinud, aga sõbrannaga võiks ju uuesti klubitama minna ?

  • Avatar
    Vasta Laura Akulenko 16. september 2019 at 11:40

    Viimati sai käidud aastavahetusel 😀

  • Avatar
    Vasta Merilyn 16. september 2019 at 11:34

    Paar nädalat tagasi, aga tüdinesin juba soojendusesineja ajal ära ja põhiesinenat ei näinudki sellepärast, et koduvoodi ahvatles rohkem 🙁

  • Avatar
    Vasta Triin 16. september 2019 at 11:28

    Mina käisin viimati klubis…hmmm… äkki neli aastat tagasi, aga hea meelega läheks, kui võidaks, polegi nagu ammu käinud??

  • Avatar
    Vasta A 16. september 2019 at 11:24

    Viimati käisin sõpradega aprillis vist. Enne seda ei olnud aastaid käinud 😀 Seega hea meelega vaataks üle.

  • Avatar
    Vasta Kristin 16. september 2019 at 11:03

    Käisin samal päeval mil Seif avati aga teises klubis ??
    Let’s just say no more tequila for me??

  • Avatar
    Vasta Evelin 16. september 2019 at 10:59

    Ega ma ka elus just palju klubis pole käinud, aga maikuus oli ühel sõbrannal sünnipäev ja tšillisime siis tüdrukutega linna peal. Mingil hetkel tuli kellelgi geniaalne idee, et läheks kluppi äkki. Kuna Pärnu keslinnas oli mõned kuud tagasi väidetava uuenduskuuri saanud kunagine klubi Mirage, uue nimega Püramiid, siis tundus see just õige koht. Öelda, et see oli räme pettumus, on ilmselgelt vähe. Kuigi oli reede ja kell kusagil 2 öösel, oli klubis ainult 2 inimest st külastajat. Kolm turvameest ja kaks baaritöötajat pluss DJ olid tugevas enamuses:D
    Kuna see olukord oli nii jabur, siis tegime seal ikka paar provokatiivset tantsu ära ja tõmbasime naerdes minema. Rohkem vist klubisse ei tõmba ka:D
    Pealegi ütlesid asjaga rohkem kursis olevad kaaslased, et mingist uuenduskuurist seal küll rääkida ei saa. Ülemine rõdu oli natuke pikemaks ehitatud, aga muidu pidi kõik sama olema. Võib- olla lihtsalt pesti üle pika aja põrandad ära:P

  • Avatar
    Vasta Helina 16. september 2019 at 10:59

    Käisin viimati samas klubis kus Sinagi ja samal ajal ka ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 16. september 2019 at 10:57

    Mina Eestis väga klubis ei käi, ei teagi, miks. Alati kui koju tulen, on aega kuidagi nii vähe, et kulub muude asjade peale ära. Aga USAs käisime ikka iga nädal kui mitte mitu korda nädalas. Iseenesest mulle meeldib seal, meeldib tantsida, meeldib juua, meeldib purjus olla. Nii naljakas, kui see ka pole, mulle nii meeldib purjus olla ja siis järgmine päev naerda, mida korda sai saadetud 😀

  • Avatar
    Vasta Maiken 16. september 2019 at 10:31

    Käisin viimati klubis kuu aega tagasi sõbrannade ja sõpradega. Jõudsin peale terve linna läbi kammimist koju pool kuus hommikul 😀 käisime vist mingi 6 erinevas klubis/kohas.

  • Avatar
    Vasta Heidi 16. september 2019 at 10:30

    Käisin, 6…issand 6 aastat tagasi viimati klubis! Uskumatult kiiresti on aeg lennanud. Pärast oma abikaasaga tutvumist ja siiberdama hakkamist ei olnud mul ei aega ega ausalt öeldes ka tahtmist klubipidusid pidada. Tegelikult pole ma kunagi mingi peoloom olnud ja minu klubitamised võib sõrmedel üle lugeda.
    Vahelduseks võiks nüüd küll sõpradega ühe Tallinnaskäigu ja klubitamise ette võtta

  • Avatar
    Vasta Keitty 16. september 2019 at 10:11

    13 ja reede- venus, ning olles alles 25, tundsin ma seal teiste keskel end nagu 65. Muusika polnud minu, inimesed polnud minu, koht polnud minu. Peale 10 minutit ütlesin sõbrannadele et läheks mujale, maandusime Bailas ja vot see on täpset see koht, kus ma ennast vanamutina ei tundnud 😀

  • Avatar
    Vasta C. 16. september 2019 at 10:11

    Põhimõtteliselt on mul sama trajektor nagu sul lasteaed-toidupood-kodu, aga viimases otsas olen ma lausa nii laisk, et saadan veel enda asemel mehe. Väike klubiturgutus äkki päästaks! 🙂 Klubis käimist ei mäletagi, seega ammu ammu 😀

    • Avatar
      Vasta L. T. 16. september 2019 at 10:39

      4 aastat tagasi ? viimased kolm. Olen kodus istunud ,sellest 18 kuud rase olnud ja aastaga Kolm last saanud. Poodi saan kuus paar korda ja see on minu jaoks nagu juba klubis käik ??
      Üks korralik põhjus ennast üles lüüa , konts alla lükata ja siit metsast välja saada kuluks täitsa ära.

  • Avatar
    Vasta Merle 16. september 2019 at 10:11

    Viimati käisin vist eelmine nädal- kuidagi tihti satun klubidesse, kuna meile meeldib sõbrannadega väga tantsida. Ma olen klubide koha pealt nagu kaks eri inimest- ühest küljest mõtlen, et mis sinna ronida , järgmine päev jälle null energiat (sest tavaliselt saan koju alles 5 või 6 ajal hommikul). Ja siis teine osa minust mõtleb, et YOLO, millal ma veel käin.
    Selle uue klubi vaataks ka oma silmaga üle- ehk on uus lemmik tulemas.

  • Avatar
    Vasta Jkk 16. september 2019 at 10:08

    Mina käin umbes 2x aastas klubis , vanus juba 35 kaa. Lähen sinna ainult siis, kui esineb mõni hea bänd. Seega, jah, Seifi vaataks üle, Vabankis olen korra käinud, siis kui see avati ja seal klubis olid veel voodid. Need ikka alles? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. september 2019 at 10:17

      mkm 😀

  • Avatar
    Vasta Karola 16. september 2019 at 10:05

    Kui kunagi käisin igal nädalavahetusel 1-2x pooled Tallinna klubidest läbi, siis nüüd enam ei viitsi nii hullu panna.
    Samas nüüd kui mõtlema hakata, siis vahelduseks võiks selle Seifi üle vaadata küll.

  • Avatar
    Vasta Ave Kaljurand 16. september 2019 at 10:05

    Viimati külastasin kainelt klubi eelmine aasta septembris, sõbrannade sünnipäev liikus Amigosse edasi. Nüüd tahaks enda sünnal novembris jalga keerutada, koos snapsiga? ???

  • Avatar
    Vasta Diana 16. september 2019 at 09:58

    Ausalt öeldes pole väga peoloom ja klubi inimene, aga juhtus nii, et plikadega otsustasime välja minna ja lõpuks käisime SEIFi avamispeol ka ? Enne seda käisin klubis ligi 2 aasta eest oma sünnipäeval

  • Avatar
    Vasta Liis 16. september 2019 at 09:58

    Pole käinud aastaid, sest enamus klubides on rahvas 18-20 aastased ja väga purjus. Samas tantsida tahaks. Seega lootused on uutel klubidel, mis on 21+ vanusepiiranguga nagu SEIF. Seega hea meelega prooviks järgi ja teeks paar tundi tantsukardiot.

  • Avatar
    Vasta Diana 16. september 2019 at 09:57

    Ausalt öeldes pole väga peoloom ja klubi inimene, aga juhtus nii, et plikadega otsustasime välja minna ja lõpuks käisime SEIFi avamispeol ka ? Enne seda käisin klubis ligi 2 aasta eest oma sünnipäeval.

  • Avatar
    Vasta Diana 16. september 2019 at 09:56

    Ausalt öeldes pole väga peoloom ja klubi inimene, aga juhtus nii, et plikadega otsustasime välja minna ja lõpuks käisime SEIFi avamispeol ka ? Enne seda käisin klubis ligi 2 aasta eest oma sünnipäeval.
    Ja loomulikult nägime sind ka, siis kui me hakkasime klubisse sisenema ja sa kiiruga õue lendasid ?

  • Avatar
    Vasta Eve 16. september 2019 at 09:54

    Viimane klubikülastus oli aastal 2017, nov keskel kui oma juubelit tähistamas käisin sõbrannaga, peale seda ei olegi käinud.

  • Avatar
    Vasta Maili 16. september 2019 at 09:48

    Äkki mingi sitt tühiku all kinni ? ?
    Klubis käisin viimati 23 või 24 veebruar 2016 aastal. Peale seda olen 2 titte enda seest välja pressinud ja pole jõudnud. Heameelega klubitaks nüüd koos oma õega. ?

  • Avatar
    Vasta Merka 16. september 2019 at 09:48

    Eelmine kuu sai ka siis klubis käidud ja lõdvaks lastud end ameti “kanaema” kõrvalt . No kõik oli ilus ja kena lausa mingi inglasest härrasmees armus väidetavalt silmapilkselt minusse ja lõppkokkuvõttes tegi lausa abielu ettepaneku 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. september 2019 at 09:55

      noh, paras enesehinnaguboost, eks 😀

  • Avatar
    Vasta Sigrit 16. september 2019 at 09:46

    Viimati klubis pidutsemas käisin mai kuus ? suvel sai võsu festil ja pärnus grindil ka käidud aga neid ei seostaks klubi pidudega ?

  • Avatar
    Vasta S. 16. september 2019 at 09:44

    Ikka juhtub, ma veel muidugi ka noor ja lastetu. Kuus kuskil 1-2 korda ikka peaks nagu jõudma. Viimane kord vast oligi Amigos Shanonil.

  • Avatar
    Vasta Eleri 16. september 2019 at 09:41

    Haaah, viimati käisingi samal üritusel Seifis 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. september 2019 at 09:44

      Kuidas sulle meeldis siis ka :D? Nägid mind v? Olin kõhnem kui telekas v??? 😀