Ilukraam

kuidas ma Kardo eest pikendusi peitsin

22. september 2019

Pikemaaegsed lugejad mäletavad raudselt, kuidas ma olen vähemalt 100x vandunud, et iial enam ma pikendusi ei pane. Nojah, sellega läks nüüd nii, et krt, ikka panin. Tähendab, enne seda, kui pulma läksime, rääkis Kristina, et ta läheb pikenduste hoolitsusse ja et ta leidis mega hea koha ja on nii rahul enda juustega ja enne kui ma isegi aru sain, tuli mu suust juba välja küsimus, et oo, kus, kes paneb, millal aega saaks ?‍♀️ (siin panin).

Ma ei saanud Kardole rääkida. Sest noh, tema oli see, kes eelmine kord neid pikendusi mul näpitsatega peast ära vägistas mitu tundi, et noh, ma juba teadsin ta suhtumist ette, arusaadavalt. Seega ütlesin ma lihtsalt, et ma lähen juuksurisse ja kustutasin oma instagrammi ta telefonist ära, et ta sealt ei näeks, kus ma olen. Vana hea.

Kui ma koju tulin, ütles ta ainult “nice sonx” ja muud midagi.  Ma reaalselt eeldasin VIIS PÄEVA, et ta ei saa aru, et mul pikendused peas on. Selles suhtes, et mul on clip in’id ka olemas, et noh, vabalt võiks ta ala ühe päeva arvata, et ma neid kannan, aga et viiiiiis. Noh, jah ?

Pulmas ma lõpuks ei suutnud enam vait olla ja küsisin, et kas sa päriselt ka ei saa aru, et mul pikendused on või. Ta oli max segaduses, et mismõttes ei saa aru, ega ma pime pole.

“Aga miks sa siis midagi ei öelnud?”

-“Ma ütlesin ju, et kena soeng.”

“Ma arvasin, et sa ei saanud aru, sest sa ei öelnud kordagi, et ISSAND, sa lasid jällllle pikendused panna??!?!?!??!?!”

-“Ma mõtlesin seda, aga ei viitsind öelda?‍♀️”

Siin ma veel arvasin, et ta ei tea 😀

Igatahes ma alguses mõtlesin, et ma lasengi aint nn korraks panna, et enam hooldust ei teegi, vaid lasen kohe ära võtta, siis nüüd krt juba hoolduses käidud ja üldse ei raatsi loobuda enam nendest. Maigret värvis nad mul veel niiiii ilusaks ka, et no äkki paar kuud ikka veel kannan ja siis vaatab edasi ?

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta velts 28. september 2019 at 16:32

    oot, mul tekkis seoses pikendustega küssa, kas sa oled proovinud ka juuste kasvatamiseks mingeid eri shampoone või toidulisandeid?
    fb son see reklaam aga mulle tundub hind krõbe ja lõhnab pettuse järgi vaatsin et nende lehel on 53 kommentaari mingile teemale ja nähtaval vaid 3, mis on kiitvad ja ilmselgelt suvaliste libakontode alt postitatud.
    https://harmonylife.ee/
    https://foorum.perekool.ee/teema/juuksekasvu-kiirendav-hair-jazz/

  • Avatar
    Vasta Olari Kikas 23. september 2019 at 11:42

    Igati nõus Kardoga. Kena sonks 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 22. september 2019 at 16:03

    Mis toon see on, nii kena?!

    • Avatar
      Vasta Mallu 24. september 2019 at 21:17

      Ma ei oska öelda. See on juuksuri poolt kokku segatud 🙂

  • Avatar
    Vasta K 22. september 2019 at 13:30

    Oiii, kui ilus toon ??? tahan kaaa 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiken 22. september 2019 at 10:16

    Mäletan ka midagi sellist, et lubasid tulla endale peksa andma kui uuesti pikendusi tahad 😀 Aga mega loomulikud ja ilusad!

    • Avatar
      Vasta Mallu 24. september 2019 at 21:18

      No mis sa teed, kui see mälu on nii halb, et ei mäleta eelmisi jamasid ja muudkui uusi pikendusi nõuab ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 22. september 2019 at 08:21

    See värv on tõesti maxilus!!!