JUMALAITA

närvid läbi

18. november 2019

nagu .. narkokoeral? Issand ma ei mäleta, Leal on mingi selline ütlus, aga kellel need närvid läbi on? Miks narkokoera närvid läbi olema peaks? Konkreetselt ei tea. Igatahes, narkokoer ma ei ole, ega mingit muud sorti koer ka, aga mul on täna nii pingeline päev olnud kuidagi, et tahtsin halada.

Esiteks, täna selgub mu linnukeissi kohtuasi. Reaalselt, IGA MINUT peaks ma selle kätte saama. Muidugi mu ID kaart on jumal teab kus, aga jurist vast halastab ja annab mulle ka teada. Kuigi ta ütles ka, et tegelikult on see lamp, sest kui kaotame, kaebame edasi ja kui võidame, kaebavad nemad suure tõenäosusega edasi, et see kestab veel nagunii neli miljonit aastat.

Teiseks – ma ju lubasin, et ma ei tee enam kodus never remonti, aga miks mul praegu töömees üleval korrusel remonti teeb, sellele küsimusele ma vastust anda ei suuda. Olgem ausad, ma isegi ei tea, kas ta hea töömees on. Jälle lugeja soovitas oma meest, eks näis, kuidas sellega läheb. Muidugi unustasime me toa tühjaks tassida (st ei unustanud, ma arvasin, et see on ok kui ta asjad lihtsalt ala toa keskele lükkab, aga eiiiiii, pidime tühjaks vedima). Ühesõnaga üles ei saa väga minna, sest kõik kohad on asju ja mööblit täis. Kui tüütu…

Ja veelgi enam, ma ei ole ikka välja mõelnud, et mis seina mida panna, et kuhu voodid, kuhu kapid, mis mänguasjad. Mega error on peas, aju ei tööta. Mul on sealt see kollane diivan ära anda ja tahan halli asemele osta, teil pole kellelgi müüa? Või seda kollast ei taha keegi endale? Vedeleb mul seal esikus ees.

Kolmandaks – ma andsin siin ükspäev mega palju asju ära. Ma ei tea, kaks autotäit kindlasti. Kas keegi oskaks seletada, miks siin ikka veel nii palju asju on?

Neljandaks – ma olen iga päev nii pinges, et äkki mu sõbranna nüüd TÄNA sünnitab, et nagu kogu aeg olen valmis minema. Ehk siis ei julge väga kuskil käia ja telefonigi hääletuks panna, et äkki pean haiglasse tormama. See on niiii põnev ja hirmus ja äge korraga, can’t waiiiiit!

Tahaks veel kurta, et tööd on nii palju ja blaablaa, aga tegelikult mis ma kurdan. See on ju ainult hea. Ja ehk õpin mina ka tasapisi rohkem ei ütlema, sest ma alles siin mõtlesin, et appi, aeg lendab. Saate aru, et Marta saab reedel juba aastaseks. Nagu kuhu see aeg läheb? Et mulle tundub pidevalt, et ma pean ütlema rohkem ei tööle ja rohkem jah kodule ja lastele ja perele. Muidugi uue aastani saab siin blogis ikka reklaami kõvasti olema, elate üle eks, sest ma uuest aastast tahaks lebomalt võtta ja selleks on vaja seda jõuluaega veits “lüpsta” ?

Igatahes, ega mul muud öelda ei olnudki, et selline rahutus on sees. Värinad ka peal, aga need on sellest, et pelletkamin on ikka katki. Õnneks tuleb homme parandaja, kes meid päästab. Samas hakatakse üleval ka akent vahetama, et jumal tänatud, et kamin korda tehakse, muidu oleks siin homme -10 kraadiga istunud, vatijoped selgas nagu kamp tolasid.

Okei, ma saan nüüd oma ärevushäirehoogu edasi nautida. Mis ise teete? Mis teid parasjagu pingesse ajab?

Loe ka neid postitusi!

29 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Evelin 19. november 2019 at 11:40

    “Närvid läbi nagu politseikoeral” on see õige ütlus;)

  • Avatar
    Vasta Helina 19. november 2019 at 07:58

    Nina nagu narkokoeral? Nuhib kõik välja.

    Hakkan vaikselt soodastuma, et ühe aasta jooksul mu kolm lähedast külastavad sama haigla statsionaari… Vähemalt positiivsete lõpplahendustega, aga ikkagi.

    Täna pool ööd magamata ka. Puhkust vajan!!

    • Avatar
      Vasta M. 19. november 2019 at 14:05

      Minul sama teema, kahjuks selle kõige kurvema lõpuga :((((((((((((((((((((

  • Avatar
    Vasta ;) 19. november 2019 at 01:02

    Mind ajab närvi, et ma nii meeleheitlikult proovin endale uusi tutvusi leida, et endal hakkab imelik juba. Mingi suur hirm on üksi jääda. Tahaks sellist sõbrannat, kellega käia ja olla. Mingi loll hirm on tekkinud, et kui nüüd sünnitan, siis mandun lapsega kodus.
    Tahaks olla parem suhtleja inimestega.
    Vb rasedusega kaasnev emotsionaalsus..

    • Avatar
      Vasta C. 21. november 2019 at 14:19

      Beebigrupp.
      Meil grupist eraldunud selline viis kuus emmet ja korra nädalas saame kokku. Lastel tore mängida koos ja ise saame ka lobiseda. Boonus on see, et kui jutt ainult lastest on, siis ei pea end imelikult tundma ja mõtlema, kas tüütas sellega teist või ei. Kõik oleme koos ühe ja sama mulli sees. ?

      Muidugi kogu suure grupi juttu ei tasu tõsiselt võtta ja pigem ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Alati leidub seal õelaid isendid ka, kes end teiste peal välja elab. Aga eelis onsee, et mõni inimene on ikka selline, kellega sarnane mõttekäik on.

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. november 2019 at 00:14

    Mind ajab närvi, et jäin tõbiseks, kuigi ise olen iga hetk sünnitama minemas. Muidu polnud mingeid hirme sünnituse ees, mõtlesin, et usaldan ilusti oma keha nagu eelmine kordki, küll ta teab, mida teha… Aga keha vedas alt ja jäi haigeks! Nõme, mul läheb kogu jõudu vaja sünnitamiseks ju! Ja nüüd jäi mees ja laps ka haigeks! Ja mees ajab aeg-ajalt oma vanaaegsete lapsekasvatusmeetoditega närvi. Soovitasin talle ühte lühikursust, lihtsalt vaadaku mõned videod ära ja ta mõistab meie last ja minu otsuseid lapsevanemana palju paremini… Aga tema muidugi pole viitsinud vaadata ega näita üldse mingit huvi sellega seoses välja. Ma ei tea, vanematel võiks ikka ühine arusaam olla pereelust…
    Mul pole head lohutavat sõna ka öelda sulle… Remont ja vedelevad asjad on õudukas tõesti, aga sa oled tubli, et üldse jaksad midagi ette võtta ja asju ajada ja lõpuks on kindlasti super tulemus, küll sa midagi välja nuputad ja siis pärast loodetavasti lugejad saavad enne/pärast pilte näha ja ahhetades käsi kokku lüüa 😀 Vinguda on tore! Aitäh, et lugejatele ka võimaluse annad, ma usun, et paljudel hea kuhugi oma rahutud tunded kirja panna ja kasvõi võõrastega jagada, abiks ikka! 🙂

  • Avatar
    Vasta Maiken 18. november 2019 at 23:32

    Et ostsin esimese oma kodu.Juba nädala pärast kolima hakkama aga õnneks see kord ehk viimast korda!Ja samas aega pole eriti ka et seal korda sättida sest igapäev tööl. Ja see et sinna kõike eluks vajalikku vaja 😀

  • Avatar
    Vasta Kassiomanik 18. november 2019 at 23:24

    Täna oli Õhtu saates see advokaat Robert Sarv, kes su vastast esindab. Teda ennast ajas ka naerma, kui saatejuhid küsisid, et kas tõesti #piinlik eest võib kohtusse kaevata? Muigas terve aja.
    Absurd.

  • Avatar
    Vasta Mutt 18. november 2019 at 23:08

    Kas sa võitsid linnukeissi kohtuasja?

  • Avatar
    Vasta Juhei 18. november 2019 at 21:52

    Hetkel ajab vist kõik närvi. Olen juba 6k töötu, ükski töö mulle ei sobi, töötukassa on ilgelt nõme koht. Mees käib närvidele, konkreetselt mitte sittagi ta teha ei viitsi. Aga seksi tahab. Mina mitte. Soovitasin mehel armukese otsida. Oleme juba 5 nv-d järjest kodust passinud. Minul aga siiber kodus kügelemisest ja raha pole. Lisaks tervis vilets, selg, põlved ja migreen. Kahtlustan, et hakkan depresiooni langema ja lisaks vist alko probleemid ka. Minul- mitte mehel. Tunnel on praegu tumetume.

  • Avatar
    Vasta Mari 18. november 2019 at 21:37

    Mind ajab närvi mu tervis. Olen juba kaks kuud olnud haige pmst. Algas köha-nohu-palavik teemaga, aga kui nohu ja köha enam-vähem kontrolli alla sain, siis palavik püsib endiselt. No tegelikult köhatan siiani, aga mitte enam nii, et ajudele käiks. Olin 2 nädalat kodus, siis 2 nädalat tööl, siis 2 nädalat kodus, nädal tööl ja nüüd jälle kodus. AB kuur ka ei aidanud, või noh, aitas ainult nii palju, et köha enam pole ning palavik kadus paariks päevaks ära, aga nüüd tuli palavik jälle tagasi ja püsib. Ajab närvi, et pean pidevalt töölt ära olema ja midagi ei jaksa teha ja väss on ja nii palju on vaja teha ja mis kurat mul siis tervisega lahti on?! Ise kahtlustan kopsuklamüüdiat, aga perearst ei tahtnud kohe õigeid analüüse ka teha, vaid lasi ainult näpuverd testida, mis midagi ei näidanud. Nüüd siis lõpuks saan homme hommikul minna korralikke analüüse tegema :/ absurd

    • Avatar
      Vasta Maia 19. november 2019 at 11:05

      Soovitan teha hiv testi.

  • Avatar
    Vasta M 18. november 2019 at 21:12

    Kas mitte 19 november ei pidanud otsust saama ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. november 2019 at 23:01

      Täna sain emaili et hoopis 28 tuleb ??

    • Avatar
      Vasta Elen 24. november 2019 at 21:35

      Mees ületab autoga kiirust, mina ja 2a laps peal. Ei aita minu meeldetuletamine, võetakse 5km/h alla ja spidokas näitab ikka 105km/h ja tean, et see spidokas on täpne.
      Tipphetkel tabasin spidokanäidu 124km/h, tema argument oli:”ma ei viitsi tiksuda!”
      S*ta ajab keema ja tahaks kerepeale anda…

  • Avatar
    Vasta Katrin 18. november 2019 at 20:44

    Palgapäev oli 10 päeva tagasi ja juba on napilt otsas. See ajab närvi.

  • Avatar
    Vasta G 18. november 2019 at 20:35

    Mind ajab täna nagu megaaalt närvi, et süüa ei suuda, nii halb on olla, tahaks juba otsi anda. Nii ootasin seda 12rasedusnädalat, täna juba 13+2 ja niiiiiiii iiveldab, jubeeee.

  • Avatar
    Vasta Krizzu 18. november 2019 at 19:36

    Pommikoer. Sest nad kardavad pommi.

  • Avatar
    Vasta kätlin 18. november 2019 at 19:14

    Pingesse ajab ema ja vanaema tervis. Ühel raske haigus, teisel ka hirmutase lakke aetud tervisega, aga midagi kindlat veel ei tea… Praegusel hetkel tahaksin sinu asemel olla ja öelda, et oleks mul sellised mured, siis 😀 😀
    Samas ma mõistan sind täielikult. Nii suurte murede korral tunduvadki teiste omad mitte midagi olevat. Aga oleks ma sinu asemel, siis need mured oleksid ikka tohutu suured 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 18. november 2019 at 19:08

    Mind ajab täna närvi mu poiss sõber oma olemasoluga ??

  • Avatar
    Vasta *** 18. november 2019 at 18:09

    Mind ajab hetkel pingesse see, et auto remont läheb 2000. Pisikesel pojal on allergia, ei tea millest. Need 2 asja on hetkel põhilised põhjustajad.

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. november 2019 at 18:05

    Abikaasa ajab pingesse.Terve nv nuias keppi ja kuna ta ei saanud siis nõuab lahutust.???

    • Avatar
      Vasta B 18. november 2019 at 20:23

      Teeme klubi ????

  • Avatar
    Vasta Triinu 18. november 2019 at 17:49

    See, et ma sünnitasin kuu tagasi ja ma olen ikka paks, mis muidugi ei üllata mind, sest imetamisega mul kaasneb mingi jõhker söömasööst. Aga ilgelt ajab närvi, et teised kilkavad kuidas söövad hessi ja mäkki ning on imetamisega raseduseelses kaalus?

  • Avatar
    Vasta Eliisa 18. november 2019 at 17:46

    Oi mul on seda stressi ka täna kohe kuhjaga. Hommikul oli vaja poodi minna aga poolel teel andis auto otsad. Urises ja podises ja mitte üks toll enam edasi ei liikunud 🙁 Õnneks üks mööduja vedas meid koju ära, ei pidanud vähemalt jala minema ( nagu kiuste ei pannud sooja jopet ka ju selga). Nüüd on siis nii etmeespool koosnaabriga lammutab autot algosadeks ja mina närin küüsi kuidas lapsi trennidesse vedada ja klientidele tellimused laiali viia ja krt süüa tahaks ju ka kunagi poest kätte saada 🙁 Elan ju kolkas ka, ilma autota ei saa ei poodi ega kuskile mujale.
    Aga eks kellegi on kindlasti veel hullem, nii et hingame aga rahulikult sisse ja välja ja kordame et kõik saab korda 🙂

  • Avatar
    Vasta Pille 18. november 2019 at 17:43

    Meil hetkel majaehitus käsil ja võtan pakkumisi õhksoojuspumbale ja imestan, kas täna müügimehed enam müügitööd ei peagi tegema? Jube üleolevad on kõik ja kui julgen soodustust veel küsida, öeldakse, kui ei sobi võta mujalt. Jube väsinud juba sellest otsimisest.

  • Avatar
    Vasta Janeli 18. november 2019 at 17:43

    Mul on viimasel ajal kõik allamäge läinud. Ostsin robottolmuimeja, parim asi üldse ja siis läks katki. See oli mul reaalselt kaks päeva. Nüüd pean välismaale tagasi saatma ja ootama kuniks nad uue saadavad. Ja seni pean ise koristama :(. Eile ostsin kunstkuuse, täna tegin suurpuhastuse, et siis paneks kuuse püsti ja ehiks ära, aga kuusel olid mingid poldid puudu ja nüüd pean selle tagasi viima. ?‍♀️?‍♀️

    • Avatar
      Vasta B 18. november 2019 at 20:27

      1 maailma probleemid

      • Avatar
        Vasta Maiken 18. november 2019 at 23:37

        On probleemid 😀