Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

7 ägedat asja, mida uue Samsungiga teha saab + free phone!*

17. märts 2020

Nagu te teate, siis mul on nüüd jupp aega olnud uhiuus Samsung Galaxy S20 Ultra. Enam ei ole ma üks vähestest, vaid ülipaljudel eestlastel sai see telefon endale juba eelmüügist tellitud, rääkimata nendest, kes nüüd poest selle soetanud on. Samsungi influenceritele ja saadikutele tehti selline telefoni võimalusi tutvustav tund ka, aga kuna teie seal ei olnud, siis räägin teile ka, et mis minu jaoks on need eriti ägedad asjad. Ja ärge pahandage, kui mõni värk ka eelmisel mudelil olnud on, ma ei ole kunagi enne väga palju oma telefoni võimalustesse süvenenud haha ?

Samsungi uhked saadikud

Zoom – Galaxy S20 Ultra puhul on siis oluliseks märksõnaks suumimine, milleks on Ultra tagaküljel ka just spetsiaalne zoomimiskaamera. Sisu on see, et telefoniga saab väga kvaliteetselt kuni 30X sisse zoom-ida ning idee poolest saab zoomida lausa 100x. See on hea olukordadeks, kus on vaja kvaliteetset pilti mingist asjast, aga ei ole nt võimalik objektile ise lähemale minna. Või… ei viitsi ?

“Kle saada oma aknalauast pilt” aga ma istun teises toa otsas ja ei viitsi tõusta 😀

Jällegi kvaliteeti sööb siit vahelt FB, mitte telefoni enda töö 😀

108MP kaamera – Teine oluline osa Ultra juures on selle põhikaamera, mis on lausa 108 megapiksline. See tähendab, et kaameraga tehtav pilt on väga detailne. Lisaks on sealjuures võimalik kasutada funktsiooni, kus meeldiv osa on võimalik pildist ilma kvaliteeti kaotamata välja lõigata. Idee on selles, et teed 108MP pildi, aga pärast vaatad, et tegelt tahaks sealt ainult mingit osa. Siis võid vabalt nt pool pildist ära lõigada, aga lõpptulemus on ikka väga kvaliteetne kuna algne foto on tehtud sedavõrd kõva kvaliteediga.
Lisaks on ka endale vajaliku asja välja croppimine meha lihtne. Kohe kui pildil sisse zoomid, pakub telefon kerge nupuvajutusega võimalust sellest, mis hetkel ekraanil on, eraldi pilt teha.

Ütleme, et ma tegin sellest maailma kõige rohkem segamini aiast pilti ja avastasin, et ohhoo, LIND. Tahaks sõbrale saata, aga mega häbi on, et aed selline välja näeb, seega naks…

…ühe klikiga on pildil ainult lind ? Pilt oleks kvaliteetsem, kui ma seda fbis endale saatnud poleks ja niiii sisse zoomind poleks. 

Single take funktsioon – See on siis lahe asi tarkvara poole pealt. Ehk siis sellega on hea jäädvustada hetki, mida on muidu raske pildile või videole saada. Nt liikuvad lapsed, koerad, pidustused vmt. Ja Single take funktsioon siis salvestab seda kasutades ühe korraga videoid, pilte jm. Selle mida täpsemalt jäädvustab, otsustab arvuti. Ma reaalselt lastest ainult nii pilte saangi, need ju aina vehivad! Näiteks ühest väiksest “videoklipist” mis see single take pmst on, andis ta mulle kõik allolevad pildid ja paar nunnut muusikaga videokest ka, mida nt instasse vms panna.

Ekraan – Juba pikka aega hinnatakse Samsungi telefonide ekraane maailma parimateks. Seda siis pildikvaliteedi ja muude omaduste poolest. Sel aastal lisati ekraanile aga lahendus, kus ekraani värskendussagedus on 120Hz. Sisuliselt tähendab see, et telefoni kasutamine on palju sujuvam ja mõnusam, ning absull ei jookse kokku!
Jõudlusvõimsus – Ja lõpuks PEAN rõhutada telefoni võimsust, mis on tõesti hea. Sellest ka nimi Ultra. See tähendab, et seadme sees on kõige uuemad protsessorid, rohkelt muutmälu (RAM) ja ülisuur aku, millega saab päeva kenasti läbi ajada. Ma isegi laen telefoni kord kahe-kolme päeva jooksul, täis laeb ka mega kiiresti ❤️
Mugav selfitamine –  Enne pidin ma taimeriga jamama, nagu mingi loll. Nüüd tõstan ma käe, kaamera saab aru, et on vaja pilti teha ja teebki! Mega mugav!
Telefonide laadimine teise telefoniga – Mis mul muud öelda, mega uhke värk. Eriti kui aku on täiesti tühi ja tahad nt vähemalt paar prossagi akut saada, et takso tellida, siis saab seda teha ka laadjata. Seda ma teadsin, et on vanematel mudelitel ka, ma kunagi nägin telekast reklaami ja olin nagu woooww ?
Igatahes minu silmis ON Samsung parim telefon ja ma tahaks, et hästi paljud teist tuleks ka team-samsungisse ? Kahjuks ei ole mulle teile kõigile anda kõige uuemaid Samsungeid, aga mul ON anda üks imeilus Samsung Galaxy A71! Ma värvi täpselt ei tea, see on Samsungi kontoris ja nad ei teadnud ka hetkel, aga ma usun, et ega eriti vahet ka pole, sest tegemist on üli hea telefoniga, väärtuses 429€! Kui tahad selle telefoni loosis osaleda, siis jäta mulle kommentaariks, et kas oled juba team Samsung, või tooks võit su “õigele poole” üle ?? Telefoni loosin välja juba reedel❤️ Head loosiõnne, people!
*Postitus sündis koostöös Samsungiga❤️

Loe ka neid postitusi!

3,239 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Terje D. 23. märts 2020 at 10:23

    Võidu korral kingiks telefoni oma kallile emale edasi kuna täna kukkus tema truu telefon asfaldile katki.

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. märts 2020 at 10:27

      Loos läbi, lõppes reedel.

  • Avatar
    Vasta karin 21. märts 2020 at 14:55

    Olin pikka aega team Samsung ,viimane oli Galaxy 7 edge, olin megahüper rahul ,sois aga kukkus ekraan katki ja ei raatsinud 200 euri parandusele jätta, soetasin odavaklassi xiaomi. Sellega rahul pole, tahaks tagasi TeamSamsungisse!!!

  • Avatar
    Vasta Sissi 21. märts 2020 at 14:40

    Sooviks?

  • Avatar
    Vasta Liisi 21. märts 2020 at 14:34

    Juba Samsungi kasutaja pikemat aega, seega uuem mudel kuluks igati ära 😉

  • Avatar
    Vasta Marit Põder 21. märts 2020 at 13:58

    Oii- prooviks küll sellist iludust ?

  • Avatar
    Vasta Liisi Ernesaks 21. märts 2020 at 13:51

    Kui ma võidaksid siis ma oleksin esimest korda team Samsung. Mõnda aega ma olin team iPhone aga sain kohe aru et mulle ei meeldi ios süsteem. Ja nüüd olen hetkel team Huawei ja ei oska väga häid asju selle kohta öelda.

  • Avatar
    Vasta Rita Tettermann 21. märts 2020 at 13:03

    Soovin lapsele. Tundub väga nutikas ja hea telefon.

  • Avatar
    Vasta Sandra 21. märts 2020 at 13:01

    Heameelega prooviks uuesti Samsungi telefoni kasutada, sinu kirjelduse põhjal tundub supper!:)

  • Avatar
    Vasta Di 21. märts 2020 at 12:56

    Võit tooks mu õigele poole üle ?
    Nii nii väga tahaks normaalse kaameraga telefoni, et oma mõnglitest ilusaid pilte teha ?

  • Avatar
    Vasta Keit 21. märts 2020 at 11:57

    Prooviks ka Samsungi ära ??

  • Avatar
    Vasta Cettlin 21. märts 2020 at 11:36

    Võit tooks mu team samsungi poole ?

    • Avatar
      Vasta Alesja 21. märts 2020 at 13:46

      Vahetaks heameelega oma vana Samsungi uue vastu ??

  • Avatar
    Vasta Rita 21. märts 2020 at 10:58

    Prooviks heameelega 🙂

  • Avatar
    Vasta Caroliine 21. märts 2020 at 10:46

    Tahaks väga team- Samsungisse?

    • Avatar
      Vasta Kati Voksepp 21. märts 2020 at 14:11

      Tuleks HEA meelega Samsungi tiimi ?

  • Avatar
    Vasta Eleriin 21. märts 2020 at 10:11

    Väga Sooviks ?? pole kunagi olnud Samsungit

  • Avatar
    Vasta Ann 21. märts 2020 at 09:03

    Tulen hea meelega #teamsmasung-i

  • Avatar
    Vasta Airi 21. märts 2020 at 00:47

    Oiii kuidas sooviks olla taas team Samsung! Mis siin ikka, pöidlad pihku ja loodame, et loosiõnn prantsatab just siia. Prantsuse bulldog ootab samuti, et saaks uue kaamera ees poseerida. 🙂

    • Avatar
      Vasta Lili 21. märts 2020 at 11:18

      Nii võiks küll Samsungi tiimiga liituda??

  • Avatar
    Vasta Laura K 21. märts 2020 at 00:29

    Võit tooks mu kindlalt õigele poole üle!?

  • Avatar
    Vasta Kait Evisalu 20. märts 2020 at 23:35

    Nõup, ei ole aga kui loosiõnn naeratb siis no problemo, welcome home new Samaung?

  • Avatar
    Vasta Kai 20. märts 2020 at 23:29

    Olen team samsung !!
    Uue telefoni aga kingiks oma õele, kellel on väga väga vana telefon, millega ei saa põhimõtteliselt peale helistamise miskit teha 🙁 loodan et loosiõnn naeratab meie õuele, oleks õeraasule parim sünnipäeva kink 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 20. märts 2020 at 23:18

    Tooks õigele poole üle. Olen Huawei kasutaja ja päris pettunud. Teismeeast omasin Samsung ja olin nii rahul. Loodan võidule ?

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. märts 2020 at 23:18

    Teamsamsung olnud mitu aastat

  • Avatar
    Vasta Anu Alamaa 20. märts 2020 at 23:06

    Ma olin just Samsungi kasutaja ja nüüd on huawei ja no kallis jumal anna kannatust?‍♀️ ei istu mulle see telefon. Tahaks ikka vana värgi peale tagasi.

  • Avatar
    Vasta Anni 20. märts 2020 at 23:00

    Võidu korral hea võimalus teha tutvust Samsungiga, hetkel team Huawei ?

  • Avatar
    Vasta Cätlin 20. märts 2020 at 22:59

    Tahaks ka uut nagu kõik teised

  • Avatar
    Vasta E.P 20. märts 2020 at 22:57

    Praegu kasutan mitmendat hooaega huaweid . Astuksin meelsasti samsungi tiimi üle. Praegu suurem osa hõlmab mu tegemistest laste igasuguste veidruste pildistamine . Täna reaalselt oli nö lapse e -õpe ..pidin tegema pilte normaalse valge ukse taustal ning ise istusin kõige väiksemaga diivanil teda söötes.. 😀 telefon huias (huawei) käes ja üritasin ukseni zuumida poseerivat last ..et mingi töö valmis pildistada. Selline reaalne udukogu 😀 Laps muidugi eelnevalt vaadanud sellest multikat ja jäätis mõnusalt sinna kaunid jäljed jätnud . Heameelega jagaksin oma lapsega oma huaweid, kui oleks üks samsung endal tagant taskust võtta .

  • Avatar
    Vasta Triin 20. märts 2020 at 22:34

    Ma olen Samsungi totaalne fänn old oi oi kui ammusest juba. Esimene samsung oli hõbe ja mustaga klapiga telefon, oi ma armusin ja armastan siiani Samsungi ? Ega mul ple old aibt telefon samsung vaid ka muu elektroonika nagu telekas, soundbar, tolmuimeja isegi ??
    Hetkel oman telefoni Samsun S10+ ja ka lastel Samsungid, kuid preili veel vana samsung, mis juba oma aja ära elanud ning vajaks vahetust ja ofkurse uus samsung oleks parim!!! ??

  • Avatar
    Vasta Siret 20. märts 2020 at 22:30

    Läksin üle Huawei peale. Ei ole rahul sellega. Tahaks normaalseid pilte lapsest, ei saa. Pluss ekraan on telo küljest lahti 🙁

  • Avatar
    Vasta Katre Jaanso 20. märts 2020 at 22:29

    Telefon tooks mu Samsungi poole üle

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. märts 2020 at 22:26

    Uus telefon kuluks küll ära, praegune juba vaikselt näitab väsimusemärke ja liigagi tihti kuulen lauset: sul telefonil vist miskit halvasti, sind kuuleb nii halvasti. Seega… pöidlad-varbad pihus 🙂

  • Avatar
    Vasta Kirsika 20. märts 2020 at 22:24

    Kunagi ammu oli Samsungi klapikas ? siis läks Iphone –> Huawei –> Xiaomi (no niiiiiii megakehv kaamera, et üksikuid tasub vaadata rohkem kui korra – ei soovita kellelegi, ausalt!). Ja nüüd reaalselt olen mõtetega Samsungi poole teel ??

  • Avatar
    Vasta Aveli 20. märts 2020 at 22:20

    Olen team Samsung?

  • Avatar
    Vasta Anneriin 20. märts 2020 at 22:10

    Soovin seda samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Helen 20. märts 2020 at 22:08

    Mina olen hetkel team iOS, täpsemalt iPhone 6s, aga tunnen, et fotograafia huvilisena on selle telefoni kaamera jäänud lahjaks, seega tuleks selle nimel meeleldi team Samsung’isse üle. 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 22:00

    Team samsung since 2016.

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:58

    Praegu olen tiim huawei kuid tore oleks tiim samsung olla???

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:56

    Hetkel huawei aga vahetaks selle siis samsungi vastu ??

  • Avatar
    Vasta Grit 20. märts 2020 at 21:55

    Olen team Samsung, kuid see uus kõlab küll väga vingelt!

  • Avatar
    Vasta Katrin 20. märts 2020 at 21:52

    Mul oleks hädasti vaja seda !?

  • Avatar
    Vasta Sirly 20. märts 2020 at 21:47

    Tuleks küll tagasi #teamsamsung seltsi.

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. märts 2020 at 21:45

    Olen juba õigel poolel e siis team Samsungis:) Poja peab veel tiimi saama ?

  • Avatar
    Vasta Anneli 20. märts 2020 at 21:44

    Oi kui väga tahaks endale uut telefoni ???❤️

    • Avatar
      Vasta Kaija Kivissaar 20. märts 2020 at 22:00

      Olin väga pikalt team Samsung. Hetkel olen team OnePlus.

    • Avatar
      Vasta Diana 20. märts 2020 at 22:40

      Pole kunagi Samsungi poolele sattunud, aga tundub, et seal on väga head vaated ?

    • Avatar
      Vasta Liina 20. märts 2020 at 23:30

      Tilm Samsung ? mitte kõige edevam mudel, aga tubli.

  • Avatar
    Vasta Sirlika 20. märts 2020 at 21:44

    Olin pikalt team Samsung, kuid üks hetk läksin 0le Huawei peale. Seda just seetõttu, et vajasin head kaamerat ja Huawei seda pakkus 🙂
    Nüüd saaksin oma vana lemmiku peale tagasi minna, koos super hea kaameraga, mida vaja oma töös (mida praegu muidugi pole ?)

  • Avatar
    Vasta Saara Kiivit 20. märts 2020 at 21:42

    Tore oleks tagasi astuda samsungi tiimi?

    • Avatar
      Vasta Kristel Ojaste 21. märts 2020 at 00:24

      Ei ole, proovin õnne. Aitäh ?

  • Avatar
    Vasta Kyka 20. märts 2020 at 21:40

    Hetkel huawei aga vahetaks selle siis samsungi vastu ?

  • Avatar
    Vasta Moonika 20. märts 2020 at 21:39

    Hetkel kasutan Iphone,aga selle aku ei pea üldse kaua vastu ja mõtlesingi,et oleks aeg omale uus soetada ja telefone vaadates ongi silma jäänud see sama samsung 🙂 Alati võib ju loota,et loosiõnn naeratab ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:37

    Olen hetkel huawei kasutaja ja see hakkab aeglaseks jääma ja sooviks seda uut samsungit. Sünnipäevaks.??

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:33

    Olen huawei kasutaja juba viimased aastad. Kunagi ammu on olnud ka samsung. Hea meelega võtaks nüüd uue telefoni samsungi.??

    • Avatar
      Vasta Riina 20. märts 2020 at 22:40

      Minu 1,5a kutt arvas, et issi telefoni on kõige õigem peita wc potti, siis tänasest on meie issi nutimaailmast ära lõigatud. Seega loodame õnnele??

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:31

    Tahaks seda telefoni endale võita ma oleks üliõnnelik.?

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 21:30

    Olin kunagi samsungi tiimis ja tuleksin hea meelega tagasi

  • Avatar
    Vasta Annika 20. märts 2020 at 21:30

    Tsau Mallu! Ma nii tahaks seda telefoni, miks nii head reklaami teed ? ?ei julge praegu järelmaksuga ka võtta ju ???
    Samsung on parim

  • Avatar
    Vasta Katrin 20. märts 2020 at 21:28

    Mu vana “juust” on nii väsinud lihtsalt juba, et püsib elus vaid laadija otsas???
    Kevadises ojas vôiks selle õunaga lutsu visata???

    • Avatar
      Vasta Ketlin 20. märts 2020 at 23:48

      #teamsamsung ? kindlasti

  • Avatar
    Vasta M. K. 20. märts 2020 at 21:26

    Mu ema just hiljuti avastas enda jaoks netimaailma tahvelarvutiga ja ma juba kujutan ette kuiiiii lahee oleks näha teda tutika nutikaga enda varsti tärkavaid lillekesi pildistamas ??? Siis saaks ta ka videokõnesid mugavamalt teha, et sellel kriisiajal ikka lobiseda saaksime ?

  • Avatar
    Vasta Jane 20. märts 2020 at 21:23

    Hetkel Huawei tiimis aga võidu puhul oleks Samsung tiimis 🙂

    • Avatar
      Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:30

      Tahaks seda telefoni endale võita ma oleks üliõnnelik.?

  • Avatar
    Vasta Triin 20. märts 2020 at 21:23

    Hetkel Apple kasutaja ja pidevalt probleeme, et aku kuumeneb üle nii, et prae või mune ? . Aku ka ei pea kaua vastu, pidevalt laadida vaja. Uut telefoni oleks kindlasti vaja ning miks mitte Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Marili K. 20. märts 2020 at 21:22

    Uus telefon kuluks vägagi ära ?Tulevane team-Samsungilane!

  • Avatar
    Vasta Kair 20. märts 2020 at 21:21

    Vanasti on olnud mul samsung, klapikas ja mingi üles lükatav. Nutikat pole samsungit olnud, kuluks uus mobla ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Carmen 20. märts 2020 at 21:14

    Team Samsung juba aastast 2005, vahel petsin, kuid armusin taas! ??

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. märts 2020 at 21:13

    oleneb kui hea telo on ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:12

    #gosamsung??

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:09

    Sooviks.?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:08

    Ehk viiks õigele poole.?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:07

    Soovin olla see inimene kes võidab nendest inimestest ainuke.?? siis ma olen õnnelik.??

  • Avatar
    Vasta Jaana 20. märts 2020 at 21:06

    Olen huawei kasutaja juba viimased aastad. Kunagi ammu on olnud ka samsung. Hea meelega võtaks nüüd uue telefoni samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:05

    Sooviks omale sünnipäeva kingiks.??

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 21:00

    Täiega team Samsung ja kogu pere ka seda usku keeratud juba ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 21:00

    Annaks vendadele telefoniga mängida ja multikaid vaadata.???

  • Avatar
    Vasta Katri 20. märts 2020 at 20:58

    Oeh, tahaks uut Samsungit ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:58

    Laenaks teist telefoni asenduseks peres kui katki.???

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:56

    Laenaks e-õpe jaoks ka telefoni.?

  • Avatar
    Vasta Brigita 20. märts 2020 at 20:55

    Tahaks ka team samsungisse üle tulla ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:55

    Ma käiks pildistamas endast ka ja teeks pilte kahest vennast ka.??

    • Avatar
      Vasta Britta Edo 21. märts 2020 at 03:33

      Ma jäin vist täiega hiljaks ??
      Aga ma tahaks seda telefoni, sest mulle meeldib täiega selfisi teha ja kindlasti looduses ilusatest kohtadest pilte teha, ning pole juba väga ammu Samsungit kasutand ?
      Ning uue telefoni üle oleksin meeletult õnnelik ??

  • Avatar
    Vasta Riinu 20. märts 2020 at 20:54

    Mallu, mul on ausalt seda lihtsalt niiiiiii väga vaja!

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:53

    Ma võidaks siis teeks päikseloojangutest pilte ja päiksetõusudest pilte.?

  • Avatar
    Vasta Riin 20. märts 2020 at 20:53

    Hetkel olen tumedate jõudude küüsis ja õuna-klassis.

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:49

    Ma saaks loodust pildistada ja sel hea kaamera?

  • Avatar
    Vasta Maris 20. märts 2020 at 20:47

    Olen hetkel huawei tiimis aga hakkab aeglaseks minu jaoks jääma… Ja eks oma nunnusid tahaks ju ikka kõige parrma telefoniga jäädvustada ning eks sa Martakese pealt tead kui võimatu on liikumise pealt head pilti saada ?? Vot kui selle super telefoni võidaks siis vast elaks selle vähemalt kuukese üle ilma oma kalli mehekeseta kes peab soomes perele raha teenima ???

  • Avatar
    Vasta Merle 20. märts 2020 at 20:44

    Olen olnud #teamsamsung, hetkel aga olen mitu aastat Sony kasutanud. Uut telefoni oleks tervis küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Siret 20. märts 2020 at 20:40

    ei ole team Samsungid kuigi mul (koos lastega) olid eelmised telefonid Samsungid, aga vahepeal on teine firma. aga kuna me nagunii uue otsingul, siis võtan kindlasti osa loosist =) olen suur pildistaja enda arust 😀 seega sellised andmed on väga wauuu! =) soovin!

  • Avatar
    Vasta Karmen 20. märts 2020 at 20:39

    Praegu olen tiim huawei kuid tore oleks tiim samsung olla.

  • Avatar
    Vasta Kertu 20. märts 2020 at 20:36

    #teamhuawei
    Aga hea meelega tuleks üle #teamsamsung
    ?

  • Avatar
    Vasta Di 20. märts 2020 at 20:33

    2534 kommentaari ?
    Pole mitte ühegi telefoni usku mis sümpaatne on see làheb káiku!

  • Avatar
    Vasta Kristel Jürgenson 20. märts 2020 at 20:32

    #Team Samsung. Tundub väga hea olev, mugav,lihtne ja kerge käsitleda.

  • Avatar
    Vasta Keiti 20. märts 2020 at 20:30

    Vana samsungi armastaja ? üks perre lisaks ei tee paha ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:26

    Tahan telefoni ausalt ja siis jääkski samsung teami???.

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:24

    Ma soovin megalt sünnipäevaks sest 26.märts sünna ja siis oleks ma mega õnnelik selle üle kuo võidaks selle omale .??

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:23

    Ma sooviks megalt uut telo et siis saangi samsung teami.???

  • Avatar
    Vasta Hanna-kaire Kiisk 20. märts 2020 at 20:20

    Hetkel ka Samsung A51 mis jookseb pidevalt kokku ja see ajab mind kurjaks. Ja 4kaamerat mis apsull ei toida, nagu kartuliga teeks pilti 🙂 #teamsamsung

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. märts 2020 at 20:16

    Kingiks enda kallile mehele, kes on 100% team samsung aga hetkel peab minu vana huaweiga leppima ??

  • Avatar
    Vasta Kairit 20. märts 2020 at 20:15

    Hetkel ei ole, aga kõik võib ju muutuda. 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:15

    Võidan endale samsungi teise teloga kuulaks muusikat.

  • Avatar
    Vasta Teele Talu 20. märts 2020 at 20:15

    Mina oleksin selle võidu üle juba sellepärast üli õnnelik, et ma kingiks selle oma väga erilisele inimesele, kes oleks sellise telefoni üle maru õnnelik. Ma ei tahaks olla egoist ja selle endale jätta, kuigi Samsung on väga kvaliteetne ja hea telefon, kuid siiski ma tean, et mu teine pool saaks suure üllatuse osaliseks ❤️

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:11

    Sünnipäeva kingiks võiks võita?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:10

    Samsung team?

    • Avatar
      Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:13

      Võidan samsungi?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 20:08

    Team samsung?

  • Avatar
    Vasta Birgit Ots 20. märts 2020 at 20:05

    Olen olnud alati samsungi kasutaja ja teamsamsung ongi lihtsalt parim 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilyn 20. märts 2020 at 20:05

    Minul ei ole veel 27 eluaja jooksul samsungit olnud aga kui loosi õnn naerataks prooviks ära küll ❤️?(oleks päris vinge sünna kink) 🙂

  • Avatar
    Vasta Carmen 20. märts 2020 at 20:05

    Väga tore sünnipäeva kink oleks. Kuna oleme karantiinis ( loodame, et kôik Eestlased on ), siis sünnipäeva tähistus lükkub järgmisesse aastasse. Ja tahaks proovida üle pika aja jälle Samsungi.

  • Avatar
    Vasta Terje 20. märts 2020 at 20:02

    Ei ole samsungi tiimis aga abikaasa on ja jääks uue telefoni puhul ka sinna kindlasti ?

  • Avatar
    Vasta Birgit Ots 20. märts 2020 at 20:02

    Mis ma oskan öelda , Samsung on parim ja arenemine on olnud Samsungil imeline:) soovin väga väga võita 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 20. märts 2020 at 20:01

    Ma ei ei ole veel Samsungi omanik olnud, aga üks hea telefon, millega lõpuks normaalseid pilte teha saaks, kuluks küll ära.

  • Avatar
    Vasta Maris 20. märts 2020 at 20:00

    Team Samsung. ❤ Olen nutikatest ka Sonyt ja Nokia Lumiat proovinud, kuid Samsung on parim ❤ uut Samsungi tahaks täiegaaa

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. märts 2020 at 20:00

    Iga päevaga tundub üha enam, et tuleb liikuda team Samsungi poole! 🙂

  • Avatar
    Vasta Mar 20. märts 2020 at 19:56

    Hetkel sonylane, aga sünnipäeva puhul tuleksin hea meelega team Samsungi üle. 🙂

    • Avatar
      Vasta Gerda-Karoliine 20. märts 2020 at 21:09

      Team Samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Elis 20. märts 2020 at 19:54

    Team Samsung ikka ja alati ?

    • Avatar
      Vasta Keiti Silberk 20. märts 2020 at 20:28

      Vana samsungi armastaja ? üks perre lisaks ei tee paha ?

  • Avatar
    Vasta Merlin 20. märts 2020 at 19:50

    Tahan telefoni, ausõna!

    • Avatar
      Vasta Einike 20. märts 2020 at 20:18

      Hetkel TeamOnePlus aga uus telefon kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. märts 2020 at 19:50

    Team Samsuuuung!!!
    Uus telefon kuluks väga ära 🙂

    • Avatar
      Vasta Marge 20. märts 2020 at 20:32

      Olen mitu head aastat #teamsamdung olnud! Uus telefon oleks üüber võimas! ?

  • Avatar
    Vasta Anne-Mari 20. märts 2020 at 19:49

    #Teamsamsung

  • Avatar
    Vasta Joanna 20. märts 2020 at 19:47

    Team Samsung!

  • Avatar
    Vasta Maris 20. märts 2020 at 19:45

    ehk viiks õigele poole üle ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 19:43

    Olen poolel teel päris #teamsamsungisse.
    Olen omanud mitmeid erinevaid mudeleid. Kuid see uus samsung oleks küll mega hea, saaks perega ägedaid, ilusaid pilte teha, lemmikloomadest, ja seda kõike iga aeg ja kell. Peegelkaamera kaasas kandmine on ikka väga tüütu, kui selle saaks hoopis asendada uue samsungi uhke mudeliga ❤️

  • Avatar
    Vasta Aliis 20. märts 2020 at 19:42

    Hetkel olen Apple’i kasutaja, aga ehk mitte kauaks…

  • Avatar
    Vasta Marta V 20. märts 2020 at 19:39

    Võit tooks mu tagasi Samsungi poole.
    Oleks mõnus sünnipäevakink,kuna armastan ka teha hea kvaliteediga pilte ning videosid.

  • Avatar
    Vasta Laura 20. märts 2020 at 19:38

    Minul Samsungi pole, aga mehel on ? ja üliäge oleks talle uus telefon võita, tema oma on juba vana ja ajast maas?

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 19:38

    Veel ei ole team Samsung!

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 19:34

    ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. märts 2020 at 19:32

    Sooviks?

  • Avatar
    Vasta Cayrycayry 20. märts 2020 at 19:31

    Minu õun hakkab ära surema?

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. märts 2020 at 19:31

    Ma totaalne iphone kasutaja, aga su postitus pani kahtlema ?? Tuleks vist siis õigele poolele

  • Avatar
    Vasta Pips 20. märts 2020 at 19:29

    #teamsamsung ! Oleks äge, kui loosiõnn naerataks, ma eales ei võida miskit 😀

  • Avatar
    Vasta Estelle 20. märts 2020 at 19:29

    Võit tooks täiesti teisele poolele üle. Polegi kunagi Samsungi omanud 😮

  • Avatar
    Vasta Helis P 20. märts 2020 at 19:28

    Meie oleme veel olude sunnil team Apple aga olen pikalt mõelnud, et lõpetaks selle pulli ära! Lihtsalt kuidagi on koguaeg tähtsamaid asju vaja jne aga et peres on pisike beebi, kellest tahaks koguaeg teha pilte ja videosid, siis uus Samsung selles osas ei valmistaks kindlasti pettumust!
    Mehel on kohe eriti nukker olukord juba, vägisi laguneb vana iFöön kätte ära!
    Teda aitaks võit kindlasti õigele poole üle! ☺️

  • Avatar
    Vasta Laura-Liisa Kolom 20. märts 2020 at 19:27

    Juba mitmes telefon järjest Samsung. ?

  • Avatar
    Vasta Triin 20. märts 2020 at 19:27

    Kes seda Liidust ei tahaks? Soovik ikka?Prooviks kohe?

  • Avatar
    Vasta Jonna 20. märts 2020 at 19:26

    Team iPhone veel ?

  • Avatar
    Vasta Siim 20. märts 2020 at 19:22

    Hetkel veel iosi peal aga prooviks ära!

  • Avatar
    Vasta L 20. märts 2020 at 19:21

    Võit tooks õigele piole üle?

  • Avatar
    Vasta Kristiina Liukanen 20. märts 2020 at 19:21

    Veel ei ole team SAMSUNG, aga varsti ilmselt küll 😉

  • Avatar
    Vasta Kelli 20. märts 2020 at 19:17

    No minge kanni, palun uut telefoni ??
    #teamsamsung #kogugalaktika #karantiin

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. märts 2020 at 19:16

    Ma varem olin team Samsung ☺️ nüüd millegi pärast Huawei. Võidu puhul raudselt võtaks vana usu tagasi ? Tegelt tahaks ka korrakski omada ägedamat telefoni kui mu kutt.

  • Avatar
    Vasta Katša 20. märts 2020 at 19:15

    Ma siiski proovin ka loosiõnne.2492 kommentaari hetkel,see ju suht hea võimalus,eks!
    Lugu natuke pikem,kui 2492 sõna,aga ma teen lühendatud variandi.Minu nooremal pojal on sünnipäev 12.august.Kui vanem perepoeg on selline materiaalne vend,kes mingit uut asja sõbral või kusagil reklaamis nähes süttib kiiresti ja võib sulle 24/7 nonstop ajudesse käia,et seda saada,siis väiksem on mõistlik ja isegi tagasihoidlik (olgu öeldud,et ega suurem ka kõike saa,mida hing ihaldab ja silm näeb).Aga tagasi “loo” juurde.Vanem vend sai 3 aastat tagasi septembris koolimineku puhul telefoni.Samsungi.Kool asub maal ja kodust 15 km eemal.Tundsin,et tal on ikka vaja,et telefon taskus oleks ja mul oli endal ka kuidagi kindlam tunne.Väiksem vend ei olnud kade,ega küsinud,et millal tema telefoni saab.Eelmine aasta enne väikevenna sünnipäeva hakkas hoopis suurem vend selle jutuga pihta,et näed tema sai oma kooli alguse puhuks telefoni,aga kuna pisem ka alustas eelmine aasta kooliteed ning sünnipäev ka vahetult enne kooli algust,siis kas mitte ei võiks tallegi telefoni kinkida.Lubasin asja kaaluda.Minu armas pesamuna kehitas vaid õlgu ja nentis,et ega tal väga vaja ka ei ole nüüd seda telefoni ja et raha kulub ju nii paljude muude tähtsate asjade peale (nagu näiteks söök,mida ta ar-mas-tab;ega me teda asjata Tõnissoniks kutsu,aga ka arvete maksmiseks). Selline pisike muretseja mul! Läks siis eelmine aasta nii,et kuna tõesti ikkagi iga kuu lõpp veeretame siin sente,siis kingi valis poiss toidupoe mänguasja riiulist ühe pisikese mänguauto ja oli väga õnnelik. Nüüd hiljuti aga ,kui poisid minu voodisse ronisid,küsis järsku suurem poiss,et emme,millal sa selle lubatud telefoni siis ära ostad? Väiksem vaatas selle peale suurele sellise näoga otsa,et ah mis sa ka plärisid ja nõuad,aga ise pakun,et suurem on tüdinud väikevennaga oma telefoni mängimiseks jagamast. Ma tõesti ei tea,kuna tekiks esimene võimalus meie pere pesamunale telefoni soetamiseks.Kui ostaksin,siis kindlasti Samsungi,sest isegi minu 85 aastane ema,kes meiega elab,kasutab oma tõeliselt uunikum nuppudega,aga üli töökindlat Samsungi. Tean,KUI suur üllatus see talle oleks! # kananahkpaljaltmõttest. Siis oleksime perek.Samsung täies koosseisus

  • Avatar
    Vasta Lisete Õispuu 20. märts 2020 at 19:14

    Võit tooks mu ilmselt õigele poole ??

  • Avatar
    Vasta Meelika 20. märts 2020 at 19:12

    Olen viimased 10 aastat #teamsamsung ja kavatsen jätkata! Väga rahul!??

  • Avatar
    Vasta Karina Tamm 20. märts 2020 at 19:10

    Võit tooks mu õigele poolele tagasi*** ? Kunagi ammu mul oli Samsung…. Väga ammu.

  • Avatar
    Vasta Elina 20. märts 2020 at 19:06

    Minu mees on team Samsung olnud terve elu! Läheksin ka hea meelega sinna ? kui juhtuks ime ?

  • Avatar
    Vasta Eliise 20. märts 2020 at 19:05

    Hetkel kasutan IPhone ja see juba hakkab vaikselt otsi andma. Ehk tooks see Samsung õigele poolele üle. ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. märts 2020 at 19:03

    Hetkel mul iphone, aga tuleksin ka Samsungi tiimi üle. ☺️

  • Avatar
    Vasta Kaarin 20. märts 2020 at 19:02

    Olen samsungi teamis? kohe nii sees, et isegi mikrokas on samsung?

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. märts 2020 at 19:01

    Nägin just instagrami storyst, et viimane võimalus osaleda nii, et paneme loosiõnne proovile. Jubedalt oleks uut telefoni vaja. Olen mega suur Samsung fänn ka nii, et mis saaks parem olla kui uus Samsung Galaxy A71. ????

  • Avatar
    Vasta Helery Lillema 20. märts 2020 at 19:01

    Ikka teamsamsung ?

  • Avatar
    Vasta Kaili 20. märts 2020 at 19:00

    Olen juba Samsungi kasutaja, võit tooks veel ägedama Samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 18:59

    Võidan omale uue telefoni sünnipäevaks?

  • Avatar
    Vasta Inkeri 20. märts 2020 at 18:58

    Veel ei ole tiim Samsung, aga kõike annab parandada…

  • Avatar
    Vasta Janno 20. märts 2020 at 18:58

    Ilgelt oleks vaja küll vana annabki saba kohe
    #teamsamsung

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 18:58

    Võidaks vennale uue telefoni tal katki telefon.

  • Avatar
    Vasta Heldin Juhkam 20. märts 2020 at 18:57

    Olen tiim Samsung ???

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 18:56

    Pöidlad pihku võidan sünnipäevaks endale.??

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 18:54

    Võidan

    • Avatar
      Vasta Marija 20. märts 2020 at 19:18

      Olen alates esimeset nutifonist alates olenud team Samsung! ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 18:53

    No kui ma võidaks jääkski team samsung?

  • Avatar
    Vasta Samjung 20. märts 2020 at 18:53

    #teamsamsung

    • Avatar
      Vasta Monica 20. märts 2020 at 19:16

      Uuu…mina,terve perekond räägib et mu telol jube kehv kaamera osta uus telo,no ei raatsi kuidagi ?

    • Avatar
      Vasta Helery 20. märts 2020 at 19:23

      Olen juba #teamsamsung ?

    • Avatar
      Vasta Mariliis 20. märts 2020 at 19:37

      Oleks juubeliks hea kingitus . Sünnipäev kohe ukse ees. Vana telefon katki . Vōidan samsungi

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 18:51

    Ma oleks nii õnnelik kui võidaks enne sünnipäeva samsungi.

    • Avatar
      Vasta Triinu 20. märts 2020 at 19:03

      Mina mina mina mina ????

  • Avatar
    Vasta Berit 20. märts 2020 at 18:51

    Nii kutsub see tulema team samsungi ?

    • Avatar
      Vasta Laura P 20. märts 2020 at 19:30

      Hetkel on huawei aga oleks ehk aeg samsungi usku minna. 🙂

    • Avatar
      Vasta Siret 20. märts 2020 at 19:55

      Oleksin igakell #teamsamsung?, hetkel veel kahjuks pole.

  • Avatar
    Vasta Margit 20. märts 2020 at 18:50

    Hetkel iphone, aga see viiks samsungi peale üle küll.

    • Avatar
      Vasta Lii Tanila 20. märts 2020 at 19:28

      Kui võidaksin siis isegi mõtleksin ühineda mehe ja poja Samsungi kambaga?

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. märts 2020 at 18:49

    Ei ole Samsungi teamis. Võidu puhul oleks mu mees seal teamis küll!

    • Avatar
      Vasta Kertu 20. märts 2020 at 19:56

      Ei ole veel Samsungi omanik olnud, aga mis selle vastu olla saaks. 🙂

    • Avatar
      Vasta Mellu 20. märts 2020 at 20:04

      Pole juba aastaid team Samsungisse kuulunud, aga annaksin sellele jälle võimaluse, kui loosiõnn naerataks ?

  • Avatar
    Vasta Samsung 20. märts 2020 at 18:48

    #gosamsung

    • Avatar
      Vasta Kenely 20. märts 2020 at 19:13

      Mina olen juba team Samsung ja plaan on ka edaspidi olla. ?

    • Avatar
      Vasta Birgit 20. märts 2020 at 19:16

      Nägin just instagrami storyst, et viimane võimalus osaleda nii, et paneme loosiõnne proovile. Jubedalt oleks uut telefoni vaja. Olen mega suur Samsung fänn ka nii, et mis saaks parem olla kui uus Samsung Galaxy A71. ????

  • Avatar
    Vasta Aliis 20. märts 2020 at 18:47

    Olen täitsa team Apple.
    Väiksem poeg on täiesti Samsungi tiimis ?

  • Avatar
    Vasta Janno 20. märts 2020 at 18:47

    #gosamsung

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 18:47

    Ja vóit tooks mind õigele poolele pöidlad pihku et ma võidan esimest korda sünnipäevaks midagi väärtusliku.??

  • Avatar
    Vasta Linda 20. märts 2020 at 18:47

    Ma tahan TÄIEGA tagasi team Samsungi! I miss it so much!

  • Avatar
    Vasta Kaie 20. märts 2020 at 18:46

    Aegade algusest (11 aastat) team Applesse kuulunud, kui loosiõnn peaks mulle naeratama, siis äkki tuleb teami vahetus ? ??

  • Avatar
    Vasta Tea 20. märts 2020 at 18:45

    Võit tooks mu “õigele poole” ?

  • Avatar
    Vasta Triin Een 20. märts 2020 at 18:44

    Olen team samsung ???

  • Avatar
    Vasta T 20. märts 2020 at 18:43

    Just tsekkasin järele, mis telefoniga tegemist siis on – ou mai goshh, what a beauty ?? Rõõmuga liituksin tiin samsungiga! ????

  • Avatar
    Vasta Carolyn 20. märts 2020 at 18:42

    Olen alates 2012. aastast olnud team-Samsung. Ühe korra selle aja jooksul soetasin endale Sony kuna sellel oli mega hea kaamera aga kasutasin seda max 2 kuud kuna ei suutnud sellega toimida ja vahetasin ruttu tagasi Samsungi vastu 😀 Hetkel olev Samsung hakkab juba vanaks jääma ning pole enam nii palju elujõudu kui vanasti. Rakendused kiiluvad kinni tihedalt ja piltide kvaliteet on päris kehvake 🙁

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 18:42

    Ma sooviks nii väga võita uue telefoni ja mulle meeldib samsung rohkem kui huawei samsungil hea kaamera ja saab megalt ilusaid pilte ja ma tahaks uut telo et saaks ilusat loodust pildistada ja saaks endast pilte teha ja teha teistest ilusaid pilte ja saaks vennast ilusaid pilte teha ja siis oleks ma õnnelik kui võidaks ma teeks lilledest pilte,talvest pilte kevadest pilte päiksest pilte ilusatest ilmadest pilte teen sest mulle meeldib pildistamine meeletult mul telefon loodusest pilte megalt.???

  • Avatar
    Vasta Kaja 20. märts 2020 at 18:42

    Team Samsung. Ma vahepeal proovisin sony aga no ei sobi.

    • Avatar
      Vasta Kaja 20. märts 2020 at 18:46

      Samsung ikka kindlasti? mul praegusel ongi ekraan katki?‍♀️ mõtlen uue peale ja no sa nii õigel ajal ikka reklaamid siin seda uut samsungit, et ajad kohe ahvatluse peale. Aga kuna pisike beebi peaks kohe kohe sündima siis ma valiks odavama ja lükkaks ostu veel edasi? aga kui loosi õnn naerataks siis juhuu ma oleks nii happy ?

  • Avatar
    Vasta Kelly Käsper 20. märts 2020 at 18:42

    Team samsung all the way ?.

  • Avatar
    Vasta Kaido 20. märts 2020 at 18:42

    Olen juba pikki aastaid Samsungi fänn olnud. Praegune on juba vanaks ja väetiks jäänud seega see telefon läheks täpselt õigetesse kätesse. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marilyn 20. märts 2020 at 18:40

    Soovin ka kampa lüüa ?

  • Avatar
    Vasta Leanika 20. märts 2020 at 18:37

    Ma team Huawei. Change my mind ?
    Tglt. Uus telefon sobiks praegu küll ?

  • Avatar
    Vasta Ketlin 20. märts 2020 at 18:36

    Veel on team apple aga äkki viibki üle samsungile ??

  • Avatar
    Vasta Mari 20. märts 2020 at 18:36

    Ei ole veel team Samsung??

  • Avatar
    Vasta Annely 20. märts 2020 at 18:34

    Oleks ilus kingitus saabuvaks sünnipäevaks.?

  • Avatar
    Vasta Marleen 20. märts 2020 at 18:29

    Võit tooks mu kindlasti üle Samsungi poolele ??

  • Avatar
    Vasta Janika 20. märts 2020 at 18:29

    Hetkel Huawei, aga enne seda oli küll Samsung ja hea meelega hüppaks Samsungi teami tagasi?

  • Avatar
    Vasta Riin 20. märts 2020 at 18:28

    Mina olen tiim samsung. Ja juba vaatan ka uue poole, et paremaid pilte saada. Vana samsung juba vana ja vaja vahetamist ?

  • Avatar
    Vasta Annika Gofton 20. märts 2020 at 18:26

    Hetkel tean Huawei aga tahaks väga proovida Samsungi. S6 oli täitsa hea 🙂

  • Avatar
    Vasta Sirle 20. märts 2020 at 18:26

    Olen veel niiöelda valel poolel ja pole Samsungiga peale arvuti varem koostööd teinud. Kuigi, peale sinu instapostitusi uuelt samsungi esituselt hakkas nagu miski torkima, et tahaks hirmsasti proovida ???

  • Avatar
    Vasta Kerly 20. märts 2020 at 18:24

    ? team, aga uus telefon paneks seda muutma küll 😉

  • Avatar
    Vasta raili 20. märts 2020 at 18:24

    Osalen loosis. Endiselt truu Samsungile?

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. märts 2020 at 18:23

    Ei ole samsungi olnud veel, aga no need uued iludused kiskusid juba korra sinna samaungi poodi näppima 🙂

  • Avatar
    Vasta Anna 20. märts 2020 at 18:23

    sooviks ka ja on tulemas beebi kellest saaks imelisi pilte teha ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 20. märts 2020 at 18:22

    Praegu olen tiim huawei kuid tore oleks tiimi muuta

  • Avatar
    Vasta Grete 20. märts 2020 at 18:21

    Juba olen team Samsung ? ja ühest upgrade-ist ära ei ütleks küll ?

  • Avatar
    Vasta Berit 20. märts 2020 at 18:20

    Veel ei ole team Samsung, vaid tiim Huawei ? aga parema kaameraga telefon kuluks väga väga ära!

  • Avatar
    Vasta Katre P 20. märts 2020 at 18:18

    Siiamaani apple kasutaja, aga vahelduseks prooviks ka muud 🙂

  • Avatar
    Vasta Tiina 20. märts 2020 at 18:13

    Olen peaaegu 2 aastat olnud samsungi teamis. Mulle meeldib ? osalen loosis ?

  • Avatar
    Vasta Sille 20. märts 2020 at 18:11

    Samsungi tiimis juba aastaid, pole mõelnudki Samsungist loobuda 😀

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. märts 2020 at 18:11

    Olen juba päris kaua olnud team samsung ning imetlen neist igaüht. Iga uus mudel suudab alati millegagi üllatada.?
    Nüüd oleks aeg vahetada oma vana uue ja parema vastu, et kohe, kohe saabuvast beebist imelisi pilte teha ning kõiki tema kasvamise hetki jäädvustada.❤❤

  • Avatar
    Vasta Kaija 20. märts 2020 at 18:08

    Olen olnud nüüd juba paar aastat team Samsung. Vahetus toimus sellepärast et mingi hetk oli vaja hullult teha toitudest pilte ja need samsungi värvid js kavliteet oli juba siis hoopis teine ??

  • Avatar
    Vasta Karin 20. märts 2020 at 18:08

    Ehk see viib õuna usust Samsungi usku. Ehk veel ei ole team samsung.

  • Avatar
    Vasta Helina 20. märts 2020 at 18:07

    Olen terve elu tiim samsung olnud. Võidetud telefoni kingiksin edasi oma isale 🙂

  • Avatar
    Vasta Helene 20. märts 2020 at 18:07

    Olen juba aastaid team Samsung.

  • Avatar
    Vasta Helen 20. märts 2020 at 18:05

    Hetkel olen tiim Sony, aga alati valmis uueks tiimiks.

  • Avatar
    Vasta Anu 20. märts 2020 at 18:04

    Olen hetkel Huawei tiimis aga hea meeelega prooviks ka Samsungit 🙂

  • Avatar
    Vasta Katharina 20. märts 2020 at 18:04

    Olin team Apple, aga no ei, never again. Nüüd andsin võimaluse Androidile aga valele.. niiet, prooviks olla team Samsung! ?

  • Avatar
    Vasta Kaitel Keks 20. märts 2020 at 18:03

    Hetkel olen tiim apple, aga kui võidaksin selle samsungi siis kingiksin selle oma isale kellel tuleb juubel ja kes siiamaani kasutab nuppudega telefoni ? arvan et talle kuluks uus telefon kuluks marjaks ära ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina Kaili 20. märts 2020 at 18:02

    Team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Margit 20. märts 2020 at 18:02

    Olin. Hetkel ei ole. Tahan õigele poole tagasi. Palun ☺️

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis T 20. märts 2020 at 18:00

    Mul oli eelmine telefon Samsung aga kukkus maha kildudeks ? Õde kinkis uue telefoni Xiaomi redmi note 7me aga nii igatsen oma Samsungit ? Samsung parim telefon ever ? võit rooks mind kindlasti “õigele poole” üle ?

  • Avatar
    Vasta Kethlin K 20. märts 2020 at 18:00

    Ma küll ei ole samsungi tiimis, aga võidu korral kingiksin telefoni oma isale, kellel aprillis 45 juubel ja kes siiamaani kasutab nuppudega telefoni ?‍♀️ ise ta osta ei raatsi, samamoodi pole ma vist nii rikas tütar, et ise see talle osta ? seega minu võit läheks talle, et team nuppudega nokiast saaks uus puutetundlik team samsung ?

  • Avatar
    Vasta Anna-Liisa 20. märts 2020 at 17:58

    Paar aastat tagasi vahetasin iphone’i samsungi vastu ja ei kahetse seda üldse ? loodan heale õnnele! ?

  • Avatar
    Vasta Inga 20. märts 2020 at 17:58

    Team samsung:) ja jätkan samas vaimus

  • Avatar
    Vasta Imbi 20. märts 2020 at 17:58

    Ei ole veel, aga võiks saada 😉

  • Avatar
    Vasta Kaitel Keks 20. märts 2020 at 17:56

    Ise olen küll tiim apple, aga kui võidaksin selle uue samsungi siis kingiksin selle oma isale kellel on tulemas juubel ning siiamaani kasutab nuputelefoni ? arvan et uus telefon kulub talle marjaks ära ?

  • Avatar
    Vasta Ave Afanasjev 20. märts 2020 at 17:56

    Mul on ka samsung, ja plaan oligi uuema vastu vahetada. Oleks rõõm see kink saada 🙂

  • Avatar
    Vasta JT 20. märts 2020 at 17:56

    Hetkel kasutan Huaweid, kuid oleksin parema meelega team Samsungi liige ?

  • Avatar
    Vasta Marx 20. märts 2020 at 17:55

    Mul pole KU-NA-GI Samsungit omanud, aga annaks võidu korral võimaluse! ? Tegelikult annaks selle võimaluse ilmselt hoopis oma kallile vanaemale. Tal on hetkel minu vana nutitelefon, millele on mälu niii täis, et isegi kõnelogi enam ei näita ja ta kunagi ei tea, kes talle vastamata kõne on teinud ? Ta juba ammu räägib, et lähme ostame talle uue odava nutika, et tema saaks ka oma sõbrannade ees minu lapse piltidega uhkustada, nagu nemad tema ees teevad. Uue uhke Samsungiga saaks ta kindlasti rohkemgi kui uhke olla. Veel enam, siis saaksin praegusel karantiini ajal leevendada ta lapseigatsust ja talle pidevalt uusi pilte ja videosid lapsest saata, mida ta niiii väga soovib.

  • Avatar
    Vasta Maria 20. märts 2020 at 17:55

    Hetkel tiim Xiaomi ?

  • Avatar
    Vasta Eveli 20. märts 2020 at 17:54

    Hetkel olen tiim huawei, aga alati valmis oma tiimi muutma ???

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. märts 2020 at 17:54

    Pöidlad pihku, et minust saaks team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa K 20. märts 2020 at 17:53

    Olen team Samsung, muid firmasid isegi ei vaata ? elukaaslane võiks ka uue Samsungi saada, et parimasse tiimi kuuluda! ?

  • Avatar
    Vasta Elisabet 20. märts 2020 at 17:53

    Hetkel olen Apple’i tiimis, kuid olen juba mõnda aega mõelnud midagi uut proovida. Samsungist olen ainult head kuulnud ja prooviks suurema hea meelega ise järgi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kethlin Keks 20. märts 2020 at 17:51

    Ma küll ei ole samsungi tiimis, aga võidu korral kingiksin telefoni oma isale, kellel aprillis 45 juubel ja kes siiamaani kasutab nuppudega telefoni ?‍♀️ ise ta osta ei raatsi, samamoodi pole ma vist nii rikas tütar, et ise see talle osta ? seega minu võit läheks talle, et team nuppudega nokiast saaks uus puutetundlik team samsung ?

  • Avatar
    Vasta Gerli-Mae Käppa 20. märts 2020 at 17:50

    Ma oleksin maximaalselt õnnelik, kui saaksin uue telo ? praegusel samsungil mõrad sees klaasil ja kaamera hakkab üles ütlema ?

  • Avatar
    Vasta Janet 20. märts 2020 at 17:49

    Kuna ise olen olnud õunausku siis muidugi teevad pildid kadedaks ja kuna ka minul on kaamera!!!! Ülioluline siis ma olen nõus oma õuna seljatama ja proovima samsungit ??

  • Avatar
    Vasta Elsbet 20. märts 2020 at 17:48

    Hetkel Apple, aga Samsungit võiks proovida küll ?‍♂️?

  • Avatar
    Vasta Pilleryn 20. märts 2020 at 17:47

    Kunagi on mul õun, HTC ka olnud, aga ikka jõuan Samsungi juurde tagasi. ?

  • Avatar
    Vasta Eva 20. märts 2020 at 17:46

    Praegu on mul iphone, aga samsung meeldib ikka rohkem. Team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Anks 20. märts 2020 at 17:46

    Võit tooks mu õigele poole!
    Saaksin oma vana päevi näinud huawei välja vahetada 😉

  • Avatar
    Vasta Pilleryn 20. märts 2020 at 17:46

    Sa ütlesid, et iga kommentaar loeb, ma siis kommenteerin. ?
    Oma praeguse Samsungi annaks mehele ja võidu korral uut kasutaks ise. Ma suurem pildistaja. ?

  • Avatar
    Vasta Raneli 20. märts 2020 at 17:46

    Olen täiesti Samsungite tiimist ja ülimalt rahul olnud! Oleksin mega õnnelik uue nunnu üle ?

  • Avatar
    Vasta OS 20. märts 2020 at 17:45

    Aeg õigele poole üle tulla

  • Avatar
    Vasta Helen 20. märts 2020 at 17:45

    Tuleks õigele poolele üle ?

  • Avatar
    Vasta Moonika 20. märts 2020 at 17:44

    Ma olen samsungi lainen, uus telefon kuluks ära, äkki teeb paremaid pilte kui vana 🙂

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. märts 2020 at 17:44

    Olen team Samsungiga üles kasvanud ja siiani hea koostöö olnud ??

  • Avatar
    Vasta OS 20. märts 2020 at 17:44

    Tahan Samsungi poole üle tulla!

  • Avatar
    Vasta Pilleryn 20. märts 2020 at 17:43

    Samsung! ?

  • Avatar
    Vasta Kelly 20. märts 2020 at 17:43

    Tahaks liituda küll team Samsungiga?

  • Avatar
    Vasta Kristin Muul 20. märts 2020 at 17:43

    Veel ei ole #teamsamsung , aga võidu korral kingiks uue telefoni abikaasale ja mine sa tea, kui meeldima hakkab, siis võibolla ostaks endale ka Samsungi ??

  • Avatar
    Vasta cc 20. märts 2020 at 17:43

    Hetkel tiim iPhone ja tahaks tiimi Samsung!

  • Avatar
    Vasta Egle 20. märts 2020 at 17:41

    Hetkel on kasutuses apple, kuid miks mitte miskit uut proovida ?

  • Avatar
    Vasta Jenni 20. märts 2020 at 17:40

    Hetkel iphone aga võit viiks mu üle samsungile?

  • Avatar
    Vasta Kristiina Kalvet 20. märts 2020 at 17:40

    Palun palun kordki seda loosiõnne!? Abikaasa kasutab samsungit, mis üsna õhtal omadega. Ise kasutan iphone, aga nooo kingiksin selle telefoni abikaasale AGA see on ainult võibolla ??

  • Avatar
    Vasta Gaili 20. märts 2020 at 17:38

    Ei ole samaungi kasutaja
    hetkel kasutuses Iphone?

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 17:38

    Veel ei ole team Samsung, aga äkki varsti olen?

  • Avatar
    Vasta Teele H. 20. märts 2020 at 17:37

    Hea meelega vahetaks vana uue vastu ???

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 17:34

    Mina olen aastaid olnud Team Samsung ja kui võrreldes mu praegust S8 ja vanat S6. Siis nt S6 pildikvaliteet on parem ja üldse kuidagi S6 meeldis rohkem. Aga loosist võtaks hea meelega osa.

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. märts 2020 at 17:34

    Team Samsung , aga võiks olla uuem telefon ?

  • Avatar
    Vasta Karl 20. märts 2020 at 17:34

    Tahaks olla teamsamsung aga hetkel ole team xiomi. Võit tuleks kasuks?

  • Avatar
    Vasta Delis 20. märts 2020 at 17:34

    Veel ei ole team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta T 20. märts 2020 at 17:34

    Olen juba ammu samsungi peale mõelnud, aga seni kuni õunake veel toimib, ei raatsi uut osta? Võit tooks mind kindlasti samsungi poolele! ?

  • Avatar
    Vasta Keiu 20. märts 2020 at 17:34

    Team IPhone ?

  • Avatar
    Vasta Carolina 20. märts 2020 at 17:33

    Olin kunagi team Samsung ❤️, kuniks otsustasin proovida midagi muud, ja nooo eiiii, see pole üldse see ? … Tahan tulla tagasi “õigele poole” !! ???

  • Avatar
    Vasta Laura Allik 20. märts 2020 at 17:32

    Veel ei ole aga äkki on võimalus saada team samsungi?

  • Avatar
    Vasta Maša 20. märts 2020 at 17:32

    Uus telefon kuluks ära küll vana nii katki ja iga hetk otsi andmas?

  • Avatar
    Vasta Ketty 20. märts 2020 at 17:31

    Mina olen praegu juba team samsungis ja uuema telefoniga naudiksin veel rohkem seda tiimi?

  • Avatar
    Vasta Mari 20. märts 2020 at 17:31

    Apple peal ikka praegy. Aga oleks juba aeg uus soetada. Praegune telefon vana. Samas ilmselt võidu korral kingiksin mehele❣️???

  • Avatar
    Vasta P 20. märts 2020 at 17:31

    ???

  • Avatar
    Vasta Gea Dello 20. märts 2020 at 17:30

    Olen olnud Samsungi kasutaja. Hetkel Huawei tiimis ?.

  • Avatar
    Vasta Gaili 20. märts 2020 at 17:30

    Hetkel Samsungi ei oma ja kasutusel Iphone?

  • Avatar
    Vasta Julia 20. märts 2020 at 17:28

    Mulle meeldib ka samsung. Mul küll vanem versioon, peaaegu 3 aastat! Aga vastu pidanud. Vahetaks hea meelega uue vastu.

  • Avatar
    Vasta Martin 20. märts 2020 at 17:27

    Olen olnud terve elu Samsungi perekonnas??

  • Avatar
    Vasta Jaana 20. märts 2020 at 17:27

    Ei ole team Samsungis , aga mine sa teada vb täna õhtuls juba olen?

  • Avatar
    Vasta Eva-Lotta 20. märts 2020 at 17:25

    4aastat tagasi läksin samsungilt õunakese peale, praeguseks olen mitu korda mõelnud, et peaks andma samsungile uue võimaluse

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. märts 2020 at 17:25

    Hetkel olen tiim Apple ? , aga kui võidaksin siis oleksin tiim samsung ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. märts 2020 at 17:24

    Yea please, tahan võita seda Samsungi! Praegu Huawei ?

  • Avatar
    Vasta Ragnar 20. märts 2020 at 17:24

    Androidi kasutaja, aga samsungi pole veel olnud.

  • Avatar
    Vasta Eva-Lotta Talts 20. märts 2020 at 17:22

    Kunagi olin ainult Samsungi usku, kuniks mõtlesin proovida õunakest, praeguseks olnud 4 aastat õuna kasutaja ja tihti mõelnud, et peaks andma samsungile uue võimaluse ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 17:22

    Hetkel kasutan apple tooteid, kuid võibolla tuleksin tõesti androidile üle??‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. märts 2020 at 17:21

    Hetkel apple omanik mitu aastat olnud, kuid sinu kirjeldus pani mõtlema lausa??

  • Avatar
    Vasta Kelly 20. märts 2020 at 17:20

    Hetkel olen #teamhuawei, kuid see mu viimame huawei ning tood mu vaikselt õigele poolele tagasi ?

  • Avatar
    Vasta Sellu 20. märts 2020 at 17:19

    Minu vaieldamatu lemmik Samsungi mudel on Galaxy S7. Mitu aastat juba vastupidanud ja korduvalt maha kukkunud aga alati on jäänud terveks. Samas elukaaslase Galaxy S8 ei ole nii vastupidav. Olen pikalt mõelnud, et ostaks uue Samsungi aga ei ole raatsinud loobuda oma truust S7. Kuigi soov oleks küll proovida mõnda uuemat Samsungi mudelit. ?

  • Avatar
    Vasta Kaili 20. märts 2020 at 17:18

    Ma hetkel küll pole, aga võidu korral hakkaks teamsamsungi liikmeks ?

  • Avatar
    Vasta Grete 20. märts 2020 at 17:17

    Team ?, aga you never know, mis võitmine võib kaasa tuua ??

  • Avatar
    Vasta Anu 20. märts 2020 at 17:17

    Olin tiim Samsung, proovin hetkel uut tiimi. Aga tuleks hea meelega “õigele poolele” uuesti üle. ?✨

  • Avatar
    Vasta Heddi 20. märts 2020 at 17:17

    Meie perel kõigil on olnud algusest peale Samsung. Pere kõigile teistele 3 liikmele sai soetatud uuem Samsung, endal praegu j5. Hakkab teine vaikselt ajahambusse jääma. Hoian pöidlad peos. Olge terved❤?

  • Avatar
    Vasta Kertu Reinsalu 20. märts 2020 at 17:16

    Võit tooks “õigele poolele”

  • Avatar
    Vasta Helena 20. märts 2020 at 17:15

    Veel team iphone aga noooo kutsub üle galaxy peale ?

  • Avatar
    Vasta Kats 20. märts 2020 at 17:14

    Ma siiski proovin ka loosiõnne.2492 kommentaari hetkel,see ju suht hea võimalus,eks!
    Lugu natuke pikem,kui 2492 sõna,aga ma teen lühendatud variandi.Minu nooremal pojal on sünnipäev 12.august.Kui vanem perepoeg on selline materiaalne vend,kes mingit uut asja sõbral või kusagil reklaamis nähes süttib kiiresti ja võib sulle 24/7 nonstop ajudesse käia,et seda saada,siis väiksem on mõistlik ja isegi tagasihoidlik (olgu öeldud,et ega suurem ka kõike saa,mida hing ihaldab ja silm näeb).Aga tagasi “loo” juurde.Vanem vend sai 3 aastat tagasi septembris koolimineku puhul telefoni.Samsungi.Kool asub maal ja kodust 15 km eemal.Tundsin,et tal on ikka vaja,et telefon taskus oleks ja mul oli endal ka kuidagi kindlam tunne.Väiksem vend ei olnud kade,ega küsinud,et millal tema telefoni saab.Eelmine aasta enne väikevenna sünnipäeva hakkas hoopis suurem vend selle jutuga pihta,et näed tema sai oma kooli alguse puhuks telefoni,aga kuna pisem ka alustas eelmine aasta kooliteed ning sünnipäev ka vahetult enne kooli algust,siis kas mitte ei võiks tallegi telefoni kinkida.Lubasin asja kaaluda.Minu armas pesamuna kehitas vaid õlgu ja nentis,et ega tal väga vaja ka ei ole nüüd seda telefoni ja et raha kulub ju nii paljude muude tähtsate asjade peale (nagu näiteks söök,mida ta ar-mas-tab;ega me teda asjata Tõnissoniks kutsu,aga ka arvete maksmiseks). Selline pisike muretseja mul! Läks siis eelmine aasta nii,et kuna tõesti ikkagi iga kuu lõpp veeretame siin sente,siis kingi valis poiss toidupoe mänguasja riiulist ühe pisikese mänguauto ja oli väga õnnelik. Nüüd hiljuti aga ,kui poisid minu voodisse ronisid,küsis järsku suurem poiss,et emme,millal sa selle lubatud telefoni siis ära ostad? Väiksem vaatas selle peale suurele sellise näoga otsa,et ah mis sa ka plärisid ja nõuad,aga ise pakun,et suurem on tüdinud väikevennaga oma telefoni mängimiseks jagamast. Ma tõesti ei tea,kuna tekiks esimene võimalus meie pere pesamunale telefoni soetamiseks.Kui ostaksin,siis kindlasti Samsungi,sest isegi minu 85 aastane ema,kes meiega elab,kasutab oma tõeliselt uunikum nuppudega,aga üli töökindlat Samsungi. Tean,KUI suur üllatus see talle oleks! # kananahkpaljaltmõttest. Siis oleksime perek.Samsung täies koosseisus.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 17:13

    Olen tiim samsung.Hetkel samsung s10 aga nii tahaks seda kõige uuemat mudelit,et oleks veelgi parem oma meosterdatud torte pildistada. ?

  • Avatar
    Vasta C 20. märts 2020 at 17:12

    Iphone asemel hakkaks samsungit kasutama : D

  • Avatar
    Vasta Karmen 20. märts 2020 at 17:12

    Tooks “õigele teele tagasi” ? alustava juuksurina kuluks hea kvaliteediga kaamera igati ära, et oma töid reklaamida.

  • Avatar
    Vasta Kärt 20. märts 2020 at 17:12

    Tuleks hea meelega üle õigele poole?

  • Avatar
    Vasta k. 20. märts 2020 at 17:11

    Fakk. Kas ma olen ainus, kes alati kommentaare lugedes ja nö scrollydes vajutab peaaegu iga kommentaari paremas nurgas olevale “reply” nupule. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️? Koguaeg vajuta siis “tühista kommentaar”.
    Ja kui ise hakkan kommenteerima oma Huaweiga, siis tühiku asemel vajutab nö puutetubdlikule “home” nupule ja plaks leht ka eest läinud. ??‍♀️?

    Kui selle Samsungiga samadesse ämbritesse ei astu nagu ma siin igapäevaselt oma Huaweiga, tulen ja astun samsungi teami.
    Tegelt kunagi ammu olin Samsungi teamis, aga aegadel, mil olid veel nupuga telefonid, klappidega ??. Lemmikud. Oli vist hiljem ka esimesed nutikad või nö puutetundliku ekraaniga telefonid Samsungi teamist. Peaks veel mõni alles kuskil olema. ☺️

    Igaljuhul osalen loosis. ? Äkki sel telefonil pole see “home” nupp selline ?☺️.

  • Avatar
    Vasta Kristin 20. märts 2020 at 17:09

    Olen olnud juba ca 8 aastat tiim Iphone. Kuid hinna-kvaliteedi suhe on viimasel ajal pannud ka teiste tootjate poole vaatama. Siiani pole veel seda “õiget” suutnud välja valida. Samsungi kohta olen palju head kuulnud, suurima rõõmuga annaksin sellele võimaluse 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleri 20. märts 2020 at 17:08

    Nuti ajastuse algus aastatest saati olen tiim Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Cärolyn 20. märts 2020 at 17:07

    Hetkel olen team Apple ? aga no mine sa tea ??‍♀️

    • Avatar
      Vasta Lota 20. märts 2020 at 17:31

      Juhata mind palun õigele teele! ?

  • Avatar
    Vasta Andrus 20. märts 2020 at 17:05

    Nooo oleks aeg õunast üle saada

    • Avatar
      Vasta Lenne 20. märts 2020 at 17:38

      Team Samsung ja kohe kindlasti alati !

    • Avatar
      Vasta Gerli 20. märts 2020 at 18:45

      Ja vóit tooks mind õigele poolele pöidlad pihku et ma võidan esimest korda sünnipäevaks midagi väärtusliku.??

    • Avatar
      Vasta Kerli 20. märts 2020 at 19:49

      Samsung on parim ??

  • Avatar
    Vasta Victoria 20. märts 2020 at 17:04

    Hetkel olen Huawei poolel, aga võit kindlasti viiks üle Samsung poolele 🙂 🙂

    • Avatar
      Vasta Kadri 20. märts 2020 at 17:20

      Tere! Ma olen hetkel team samsung aga on juba vana ja ootab väljavahetust. Oleks huvitav proovida nii uut mudelit ja sellega tõõmus olla.
      #TEAMSAMSUNG

    • Avatar
      Vasta Riina Sitsmann 20. märts 2020 at 17:25

      Samsungi team. Enne oli apple aga sain sellest needusest lahti. Ei ole midagi et” once apple forever apple” 🙂

    • Avatar
      Vasta Kertu 20. märts 2020 at 19:59

      Ei ole veel Samsungi omanik olnud, aga üks hea telefon, millega lõpuks normaalseid pilte teha saaks, kuluks küll ära.

  • Avatar
    Vasta Vivian 20. märts 2020 at 17:04

    Hetkel olen tiim huawei aga alati valmis oma tiimi muutma!

    • Avatar
      Vasta Kaidi 20. märts 2020 at 17:51

      Armas jumal!palun tee nii et ma võidaks! Aitäh ?????

    • Avatar
      Vasta Anne-Mai ivanova 20. märts 2020 at 18:47

      Team Samsung ??

      • Avatar
        Vasta Agnes Nuut 20. märts 2020 at 19:04

        Hetkel kuulun Huawei tiimi, aga nähes seda uut Samsungi siis kõik võib muutuda ?

  • Avatar
    Vasta Sissi 20. märts 2020 at 17:04

    Osalen ka loosis? varem olin tiim samsung,kuid hetkel kasutan? kui peaks võitma,siis hakkaks heameelega uuesti samsungi kasutama?

    • Avatar
      Vasta Helen 20. märts 2020 at 17:13

      Mees just soetas endale selle telefoni, kekkab juba pikemat aega, et tal nüüd parem kui mul, seega päris äss kui saaks ise endale ka sama ?

    • Avatar
      Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 17:19

      Tundub, et Samsungil on tõesti nii mõndagi millega Huaweid trumbata ? sooviks ka oma jõnglase videotest ilusaid kaadreid välja ampsata

    • Avatar
      Vasta Kristel 20. märts 2020 at 17:36

      Osalen? Sooviks väga proovida vahelduseks Samsungi ja ehk see suudab mind ära pöörata IPHONE usust ?? Oleks hea sünnipäeva kink ka siia masendavasse päeva??

    • Avatar
      Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 18:33

      Juba kolmas Samsung on kasutusel ja heameelega prooviks uuemat ja paremat.

  • Avatar
    Vasta Marit Männiste 20. märts 2020 at 17:03

    Mina olen juba Tiim Samsung ❤ Aga kahjuks telefon juba vana ja ootab väljavahetamist

    • Avatar
      Vasta Leen 20. märts 2020 at 17:36

      Eelnevalt olen eelisanud alati samsungit aga seekord sai valitud apple just pildi kvaliteedi pärast.

    • Avatar
      Vasta Annika 20. märts 2020 at 18:32

      Hetkel olen Huawei poolel, aga kui selle telefoni võidaks siis oleks kindlasti Samsungi poolel ?
      See oleks üks ütlemata väga lahe võit ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. märts 2020 at 17:03

    Prooviks küll samsungi, võidu korral saakski lapse enne kooli kauaoodatud ema Iphone endale ?

  • Avatar
    Vasta Carl Andreas Veski 20. märts 2020 at 17:03

    Poeg Samsung fänn ja hullult tahab endale uut telo ?loodame et seekord naeratab õnn meile

  • Avatar
    Vasta Karolain 20. märts 2020 at 17:02

    Olen kasutanud Samsungi, hetkel on iphone6 mille aku ei pea isegi 20minutit ja telefon elab oma elu. Telefoni kasutan enamasti ainult siis kui ta laeb. 100% kiirendab aku 20% umbes 10 minutiga. Ainuke asi milles ta veel kiire on!??
    Uue samsungi puhul oleks kõige suuremaks plussiks Tema kaamera. Ma tahaks koguaeg kõiki ja kõike pildistada ja siis töödelda ja mässata nende piltidega.
    Hoian pöialt, et õnn naerataks ja päästaks mind iphone6 küüsist!???

  • Avatar
    Vasta Viola 20. märts 2020 at 17:00

    Mul on vist elu jooksul olnud 2 Samsungi telefoni, aga need jäid aega enne Nutitelefonide ajaarvamise algust. Viimastel aastatel olen olnud Huawei tiimis ja Samsungidesse pigem skeptiliselt suhtunud, aga kuna mu Huawei hakkab vanaks jääma, annaksin hea meelega Samsungile uue võimaluse tõestada, et ta on üks väärt telefon.

    • Avatar
      Vasta Triin 20. märts 2020 at 18:11

      Tiim Samsung ?

    • Avatar
      Vasta Heli 20. märts 2020 at 19:16

      Alati olnud tiim samsung! Hetkel galaxy A7, mis ajale hakkab juba jalgu jääma ja aku ei pea ka eriti vastu.

  • Avatar
    Vasta Piret 20. märts 2020 at 17:00

    Hetkel ma ei ole tiim Samsung. Aga olen olnud ja siis kõige rohkem mulle meeldis telefoni kaamera kvaliteet ja tundub, et see pole ajas halvemaks läinud☺️

  • Avatar
    Vasta Reilika 20. märts 2020 at 16:59

    Aitaks mind nn õigele poole üle tulla ???

  • Avatar
    Vasta Eliis 20. märts 2020 at 16:59

    Samsungi tiim

  • Avatar
    Vasta Luisa 20. märts 2020 at 16:58

    Tahtsin mainida et elminekord kui samsungi kasutasin siis aku läks liirelt pekki aga nüüd on uis ja n7i rahul ning nagu ühes eelmoses kommentaaris mainisin oleks mu empsil uut telo vaja ta terve elu huawei peal olnid aga koguaeg räägib et tahab uut samsungi( seda mutelid mis välja loosid)

  • Avatar
    Vasta Merike 20. märts 2020 at 16:58

    Hetkel olen veel tiim iphone , kuid olen valmis tagasi androidi peale minema.

  • Avatar
    Vasta anni blumberg 20. märts 2020 at 16:57

    Team Samsung

  • Avatar
    Vasta Elina 20. märts 2020 at 16:56

    Olen küll Huawei tiimis, aga vahelduse mõttes võib ka Samsungit kasutada ?

  • Avatar
    Vasta Jane vool 20. märts 2020 at 16:56

    Oi,kuidas sooviks???

  • Avatar
    Vasta Kelli 20. märts 2020 at 16:55

    Olen team Samsung alati olnud ?

  • Avatar
    Vasta Katre 20. märts 2020 at 16:55

    Aeg oleks vist team Samsung olla, abikaasa ammu norib mind Apple’i vaimustuse pärast?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. märts 2020 at 16:54

    Telefon on veel Huawei aga kell on Samsung. Uus Samsung telefon on täpselt puudu veel ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 20. märts 2020 at 16:54

    Team Samsung taas. Vahepeal oli õuna peal aga taas samsungi rüpes 🙂
    Meil on perekond Samsung ja enamjaolt vist suguvõsa Samsung lausa, sest enamikel meie sugulastest kasutab ka Samsungi. Hea ja töökindel.

  • Avatar
    Vasta Merit 20. märts 2020 at 16:54

    Jaanuarist olen juba team Samsungis, aga uuem on alati parem ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. märts 2020 at 16:54

    Olen viimased 12a kindlasti team Apple olnud, aga nüüd ausalt öeldes tunnen, et vb oleks aeg muid variante kaaluda ?? Samsung on noo paljus järgi jõudnud ja ka ületanud juba iPhonei eeliseid 🙂

  • Avatar
    Vasta Elina 20. märts 2020 at 16:54

    Tiim Samsung juba aastaid! Pole omanud ühtki Iphone’i, sõprusringkonnas olen ma ainus, kellel pole Iphone’i

  • Avatar
    Vasta Kelli-Elen 20. märts 2020 at 16:53

    Olen team Samsung alati olnud ?

  • Avatar
    Vasta Heleriin 20. märts 2020 at 16:52

    Palun mulle

  • Avatar
    Vasta Triin 20. märts 2020 at 16:51

    Aastaid olnud suur samsungi fänn ??

  • Avatar
    Vasta M-L 20. märts 2020 at 16:51

    Mina olen tiim Samsung. Telekas Samsung, arvutid on olnud Samsung. Telefoniks ka Samsung, Samsung Galaxy S6, kui täpsem olla. Muidu ei tahakski teist telefoni, aga S6 on selle 4a, millal ta on olnud mu ustav kaaslane, oma aja ära elanud. Aku lähen 3x päevas.

  • Avatar
    Vasta MAARJA 20. märts 2020 at 16:51

    Hetkel pole tean Samsung, aga heameelega hakkan ??

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 16:49

    Olen juba team samsung ja jätkan ?

  • Avatar
    Vasta Helen 20. märts 2020 at 16:48

    Team I Phone aga võiks vabalt üle minna ?

  • Avatar
    Vasta Andree 20. märts 2020 at 16:47

    Ma kingiks oma võidu ise oma naisele selle eest, et ta su blogi koguaeg jälgib ja loeb. (:
    Winwin mõlemile 😛

  • Avatar
    Vasta Katre 20. märts 2020 at 16:46

    Mulle palun see Samsung! Täiega Samsungi tiiiiiimis olnud as long as I remember !

  • Avatar
    Vasta Maarja 20. märts 2020 at 16:45

    Team Samsung juba aastaid! Saigi paar nädalat tagasi A50 vahetatud A51 vastu kuid elukaaslasele kuluks see uus Samsung ära, kuna tegeleb hobikorras fotograafiaga, siis mis viga kaamera asemel telefon rabasse kaasa võtta ja pildistada. ?

  • Avatar
    Vasta Inx 20. märts 2020 at 16:45

    Hea võimalus mulle “tõestada”, et kõik muu on jama ja samsung on nr1. Elus korra võiks jopata ju 🙁

  • Avatar
    Vasta Liina 20. märts 2020 at 16:44

    Uus on alati tore ja juba seda enam et varem pole samsungi olnud. Teen lastest palju pilte ja uue samsungi pildi kvaliteet on ju üli hea.

  • Avatar
    Vasta Kai 20. märts 2020 at 16:44

    Osaleen

  • Avatar
    Vasta Ingrid 20. märts 2020 at 16:43

    Pigem tooks siis nö “õigele teele”:D

  • Avatar
    Vasta Helis 20. märts 2020 at 16:43

    Olen team Samsungis aastast 2015 ja sooviksn ka jätkata Samsungiga.

  • Avatar
    Vasta Jane 20. märts 2020 at 16:42

    Ise olen küll iphone kasutaja, kuid mul mehele meeldib samsung ning see oleks ideaalne kink ☺️

  • Avatar
    Vasta Victoria 20. märts 2020 at 16:42

    Olen juba Samsungi fànn yle 10 aasta. Yks suurimaid pìhjuseid just imelised kaamerad!!

  • Avatar
    Vasta Karolina 20. märts 2020 at 16:40

    Mul endal oli vahepeal iphone ka, kuid samsung on siiski kordades parem.

  • Avatar
    Vasta Erik 20. märts 2020 at 16:40

    Samsung on välja lasknud aina vingemaid telefone viimasel ajal. Kõvasti teistest etem. ?

  • Avatar
    Vasta Karolina-Isabel 20. märts 2020 at 16:39

    Samsung on mulle alati meeldinud!

  • Avatar
    Vasta Editha Schmalz 20. märts 2020 at 16:38

    Olen Huawei ja Apple usku olnud, aga vennal Samsung! Selle loosi võit, keeraks mind Samsung usku, sest sinu tehtud pildid näevad juba head välja!✨ Aeg “õigele poole” sammuda!

  • Avatar
    Vasta Getu 20. märts 2020 at 16:38

    Aastaid kasutanud õuna aga viimasel ajal siiski kripeldab, et tahaks miskit uut proovida. Ütlen ausalt. Pole julgenud osta, sest äkki ma ei armu ? ja sis natuke kahju.
    Vajan abi oma usu muutmisel ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. märts 2020 at 16:38

    Mina olen hetkel Huawei tiimis, aga ammu silmadega juba Samsungi poole vaadanud. Ei teagi, miks viimase telefoni ostuga ikkagi Huawei kasuks otsustasin, sest enne ostu olin 99% kindel enda Samsungi valikus?

  • Avatar
    Vasta Melany 20. märts 2020 at 16:36

    Kuna ma nii rott ja uut telefoni ei jõua endale osta,siis loodan ka loosi õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Maret 20. märts 2020 at 16:36

    Olin pikalt Samsungi fänn, aga kõigil tuli iPhone hullus, siis mõtlesin, et ostan ka ja proovin, aga ei sobinud mulle ?, heameelega võtaks jälle Samsungi, eriti veel selle mudeli ?!

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 16:36

    Ma võiks võita oleks see mu sünnipäeva kink ja kingiks vana telefoni vennale. Siis see oleks team sünnipäeva kink.??

  • Avatar
    Vasta Margit 20. märts 2020 at 16:35

    Olen juba team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Siiri 20. märts 2020 at 16:34

    Mulle väga meeldiks üks Samsung võita ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 16:34

    Team samsung

  • Avatar
    Vasta Margit Jasson 20. märts 2020 at 16:33

    Olen juba team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Mari 20. märts 2020 at 16:32

    Jah palun, prooviksin ära ja ehk muudangi ?

  • Avatar
    Vasta Kelli 20. märts 2020 at 16:31

    Noo, meeleldi tuleks ka õigele poole ära?

  • Avatar
    Vasta Liise Lindau 20. märts 2020 at 16:31

    Mind tuleb nn ,,õigele
    poolele “ viia?

  • Avatar
    Vasta Kadi-Liis 20. märts 2020 at 16:30

    Juba peaaegu aasta olen Samsungi usku olnud, no nii head on ikka. ? Enne oma praegust telefoni olin täielik Huawei fänn aga nüüd ei oskaks oma elu ilma Samsungita ette kujutada. ?

  • Avatar
    Vasta Margarita 20. märts 2020 at 16:29

    No võiks samsung mindki üllatada ?

  • Avatar
    Vasta Laura 20. märts 2020 at 16:28

    Meie pere on samsungi usku, tervel perel samsung, aga lapsel ekraan päris katki siis talle kuluks üks uus samsung küll ära ?

  • Avatar
    Vasta Anksu 20. märts 2020 at 16:26

    Team Samsung. Pilte teeb telefon üli hästi ja hetkel väga rahul. Kahjuks suutsin telefoni maha kukutada ja ekraan mõrane. Aga plaanis ikkagi võtta Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. märts 2020 at 16:25

    Olin teamsamsung aga uuesti ju võiks ka olla

  • Avatar
    Vasta Efka 20. märts 2020 at 16:25

    Aga prooviks selle tiim Samsung ka âra vahelduseks! ?

  • Avatar
    Vasta Maria 20. märts 2020 at 16:25

    Olen alati olnud tiim Huawei. Samas elukaaslane ei taha muust kuulda kui Samsung. Tema on nende ustav sõber juba aastaid. Hetkene Huawei juba paar aastat vana ning vajab välja vahetamist. Mis oleks veel parem kui saaksin Samsungi nii uue mudeli näol ära proovida ?

    • Avatar
      Vasta Loviisa 20. märts 2020 at 16:56

      Elupäevad samsungi poolt. Kindlasti jään ka kui selle nunnuduse saaks endale???

  • Avatar
    Vasta Kati 20. märts 2020 at 16:24

    Olen küll Huawei tiimis, viimane kord samsungi kasutades polnud üldse rahul? Kuid ilmselgelt olen nõus talle uue võimaluse andma!!??

    • Avatar
      Vasta Mari-Liis 20. märts 2020 at 16:36

      Olin aastaid tagasi team samsung.
      Aga läksin üle iphone teami. Annaks uue võimaluse samsungile, sest iphone aku ei pea asbosoluutselt ja samsung oli mul kunagi tunduvalt parema aku kestvusega! ???

    • Avatar
      Vasta Ülle 20. märts 2020 at 17:02

      Team Samsung forever!

  • Avatar
    Vasta Elena 20. märts 2020 at 16:24

    Olen tiim Samsung küll, aga üks uus äge telefon oleks vägs tore, et ajaga kaasas käia ?

    • Avatar
      Vasta Maiken Hermsalu 20. märts 2020 at 16:53

      Olen Huawei tiimis

  • Avatar
    Vasta Liina 20. märts 2020 at 16:22

    Samsung on lihtsalt üle prahi telefon.
    Hetkel kasutan samsung galaxy s8 sat.
    No ilmselgelt olen ajahambusse jalgu jäänud.
    Ps.koondati ka just. Ja uue superhüper teloga on vahva selfisid teha.No aega Mul ju on ??
    Ilgelt mahe oleks see võit ka sellesosas et mul tulemas 3.aprill 30nes sünnipäev ? wiiii

  • Avatar
    Vasta Annika 20. märts 2020 at 16:22

    Team Samsung alates esimesest telefonist olnud. Ja see uus Samsung kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Kelli 20. märts 2020 at 16:21

    Team Samsung pole, kuid ega mul erilist vöimalust pole olnud ka proovida, niisiis miks mitte seda teha?

  • Avatar
    Vasta Minna 20. märts 2020 at 16:21

    Mehe vanemad ka Samsungi usku. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kats 20. märts 2020 at 16:21

    Hetkel veel ei ole team Samsung, aga see võit kindlasti tooks mu sinnapoole?

  • Avatar
    Vasta Anna-liisa 20. märts 2020 at 16:20

    praegu ka team samsung, aga uus telefon tuleleks ikkagi kasuks ja tooks palju rõõmu!?

  • Avatar
    Vasta Maribel 20. märts 2020 at 16:19

    Meie peres kõigil samsung!

    • Avatar
      Vasta Sirle 20. märts 2020 at 18:35

      Ma just vaatasin ka seda Samsungit aga jääb tsipa kalliks minu jaoks ( emapalk all the way)
      Hetkel kasutan vana huaweid mida laps on oma jagu peedistanud. Kindlasti oleks hea meelega #teamsamsung

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 16:18

    Ja ma oleks siis ka team samsung. Ja siis ei vahetaks seda telefoni huawei vastu kunagi.??

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. märts 2020 at 16:16

    Olen olnud pikka aega Huawei kasutaja ja korra ka Iphone proovinud. Heameelega prooviks seda uut Samsungi, mine tea, äkki ei tahagi enam muud proovida ?

  • Avatar
    Vasta Siret 20. märts 2020 at 16:16

    Team samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 16:16

    Loosiõnn võiks mulle tulla siis ma olen mega õnnelik siis oleks see mu sünnipäeva kink ka??

  • Avatar
    Vasta Berit 20. märts 2020 at 16:16

    Terve meie perel Samsungid 😉

  • Avatar
    Vasta Siiri 20. märts 2020 at 16:16

    Hetkel team föön, kuid see omadega läbi juba. Maybe saan samsungi usku siis ?

  • Avatar
    Vasta Margret 20. märts 2020 at 16:15

    Olen pikemat aega kasutanud Iphone-i, kuid nüüd mõtlen, et ehk vajaks siiski vaheldust.

  • Avatar
    Vasta Katrin 20. märts 2020 at 16:15

    Olen minagi varem team Samsung olnud; praegu tütred mulle mitu aastat iPhone surunud ?

  • Avatar
    Vasta Signe 20. märts 2020 at 16:15

    Hetkel veel samsungi usku ei ole, aga ehk toob see tee samsungi poole ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Triin 20. märts 2020 at 16:15

    Samsung aga mu laps just lõhkus mu s9 ära,oleks uut vaja täiega ?

  • Avatar
    Vasta Triin Kirsimäe 20. märts 2020 at 16:15

    Olen juba team samsung ja väga vaffa oleks ülituus uus telo võita ?

  • Avatar
    Vasta Silja 20. märts 2020 at 16:14

    Hetkel endal ei ole Samsungi,aga kui saaks siis kingiks selle õe lapsele ,tal sünnipäev tulemas ☺️☺️

  • Avatar
    Vasta Janet 20. märts 2020 at 16:14

    Pikka aega ei olnud mul samsungi aga nüüdeks olen juba team samsung, oleks tore see uuema mudeli vastu välja vahetada. ?

  • Avatar
    Vasta Maria 20. märts 2020 at 16:14

    Olen alati olnud tiim Huawei. Samas elukaaslane ei taha muust kuulda kui Samsung. Tema on nende ustav sõber juba aastaid. Hetkene Huawei on paar aastat vana ning hakkab vaikselt hääbuma. Mis oleks veel parem kui saaksin Samsungi nii uue mudeli näol ära proovida ?

  • Avatar
    Vasta Elerin 20. märts 2020 at 16:14

    Samsungi kasutaja veel ei ole aga nüüd kus mu telefon on mega mega aeglane ja ekraan katki ka esikaameral on mõra ja ka tagakaameral on mõra siis pilti teha ei saa..
    Mu kaks väikest präänikut on piltidel nagu udukogu ?? niiet pliiis sellel nõmedal perioodil kus mul koguaeg kõik halvasti läheb võiks ju ka hästi minna uue telefoni näol ???

  • Avatar
    Vasta Elis Leetmaa 20. märts 2020 at 16:13

    Hetkel tiim Huawei, aga loositava telefoni puhul oleks edaspidi hea meelega TIIM SAMSUNG?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 20. märts 2020 at 16:12

    Hetkel Apple’i teamis, aga olen valmis usupuhastuseks ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 20. märts 2020 at 16:12

    Kindlasti team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Elery 20. märts 2020 at 16:12

    Olen team Huawei ?
    Üks korralik Samsung kuluks 100% ära.
    Pildid on tõesti imelised ja kvaliteet WOW.
    Emale oleks ideaalne kingitus kuna temal on minu vana iphone, millel laadija koguaeg küljes ja telefoni kaasa võtta kuskile ei saa väga.
    Ema on alati mulle parimat soovinud ja teinud oleks tema aeg midagi kinkida ja rõõmu tuua.

  • Avatar
    Vasta Elis Leetmaa 20. märts 2020 at 16:11

    Võidu korral tuleks õigele poole üle?

  • Avatar
    Vasta Triinu 20. märts 2020 at 16:10

    Kunagi ammu ammu olin team Samsung, aga siis mingi hetk pertusin, seat peale 1 aastat kasutamist mu telefon hakkas hullu panema – teistele kes mulle helistasid andis telefon signaali, et mul telo välja lülitatud, kuigi tegelikult polnud. Lihtsalt poole helistamise pealt lükkas end välja jne. Viisin mitu korda remonti, kuid jamad jätkusid. Lõpuks olin sunnitud uue telefoni ostma. Proovinud olen nii Samsungi, LG, iPhone kui ka Motorolla. Siiani iPhone kõikidest kõige töökindlam olnud. Oleksin nõus Samsungile uue voimuse andma ja laskma sellel ennast tõestada.

  • Avatar
    Vasta Ebbe 20. märts 2020 at 16:10

    Võit tooks mind õigele poole üle ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 20. märts 2020 at 16:09

    Tooks õigele poole üle ?

  • Avatar
    Vasta Greetel 20. märts 2020 at 16:08

    Samsung on ja samsung jääb, kui saaks uuemat proovida oleks veel parem ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 20. märts 2020 at 16:08

    3aastat juba samsumggalaxy teamis olnud laps ka muidugi. Aga nüüd peaks hakkama välja vahetama. Seoses koduõppega oleks vaja uuemat juba liiga väsinud teine et sellele õppetööle vastu pidada ja koostööd teha.

  • Avatar
    Vasta Gerly Luhamaa 20. märts 2020 at 16:08

    Olen team samsung, kogu meie perel on samsungi telefonid ja need on ülihead ??

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. märts 2020 at 16:07

    Mina kingiks telefoni oma emale, kes on hetkel team Huawei. ?

  • Avatar
    Vasta Ms. Th 20. märts 2020 at 16:07

    Team samsung juba üle aasta.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. märts 2020 at 16:07

    Samsung ikka. Ehk saaks tööle minnes ilusaid pilte teha klientidest. Ilusalongid hetkel väga kehvas seisus.

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 16:07

    Olen pikemat aega samsungi kasutanud, see uus tundub küll maru hubane ??

  • Avatar
    Vasta Karoli Mägi 20. märts 2020 at 16:06

    Võit tooks mind kindlasti üle õigele poole ?

  • Avatar
    Vasta Triin 20. märts 2020 at 16:06

    Oleme suured samsungi fännid terve perega. Ema telefon on juba väga vana ja aeglane, loodame et loosiõnn naeratab meile ja ta saab omale uue ja uhkema ?

  • Avatar
    Vasta Birgit Piirsalu 20. märts 2020 at 16:05

    Team SAMSUNG?

  • Avatar
    Vasta Karoli Mägi 20. märts 2020 at 16:05

    Võit tooks mu üle õigele poole ?

  • Avatar
    Vasta Janne 20. märts 2020 at 16:05

    Olen juba “Team Samsung” aga vana telefon on igavene juust, uus kuluks ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Kelly-Sue 20. märts 2020 at 16:04

    I am tean Android, aga samsungit olen omanud vaid korra varem. Ma olen üldse kuidagi väga nuub praeguses telefoni maalimas. Ei tea üldse mis turul toimub, aga see kokku käiv mobla tundus vägev. So, hit me baby with the one. Thanksju

  • Avatar
    Vasta Sigrit 20. märts 2020 at 16:04

    Meil pere noorematel iPhoned aga kui ma võidaksin , siis kingiksin kohe enda emale. Tal on Samsung mdea mis aastast, 10 ja rohkem vana. Sellisel äreval ajal oleks meile suureks südamerahuks, kui teaks et tal korralik telefon ja temaga alati ühendust saab. Mitte ei kuuleks talle helistades: telefon millele te helistate….. Ei saa teda hetkel külastada ka, kuna võimalik kokkupuude viirusekandjaga. Loodame kõikvõimsa abile, püsige terved!

  • Avatar
    Vasta Helin 20. märts 2020 at 16:03

    Hetkel on iPhone, ehk siis võit tooks mu õigele poole ! ?

  • Avatar
    Vasta Nele-Liis 20. märts 2020 at 16:03

    Kui võidaks oleks kindlalt team samsung aga hetkel veel team iphone ??

  • Avatar
    Vasta Maarja Veide 20. märts 2020 at 16:03

    I really need a new one ???
    Mu selfikaamera läks katki ???

  • Avatar
    Vasta Katrin 20. märts 2020 at 16:03

    Hetkel olen Iphone usku olnud, kuid üha enam olen ka nõus Samsungit proovima ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. märts 2020 at 16:02

    Olen alati olnud team samsung.jätkan seda rada.nii et kuluks igati ära ??

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. märts 2020 at 16:02

    Hetkel kasutan oma vana Huaweid sest Samsung läks katki?

  • Avatar
    Vasta Maarja Veide 20. märts 2020 at 16:02

    Go Samsung!!!!! ???????

  • Avatar
    Vasta kelli 20. märts 2020 at 16:02

    Mina olen team apple ja minu mees samuti, aga viimasel ajal on just rääkima hakanud, et äkki hakkaks samsungi poole vaatama, seega oleks idekas sünnipäevakingitus talle ?

  • Avatar
    Vasta Dinza 20. märts 2020 at 16:01

    Mul ema on team Samsung ja talle väga meeldiks see telefon ?

  • Avatar
    Vasta Merli 20. märts 2020 at 16:01

    Oleks küll vaja uut mobiili ☺️. Oleks paras sünnipäeva kingiks mulle ?

  • Avatar
    Vasta Mariliis 20. märts 2020 at 16:01

    Samsung 4ever ❤❤❤

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2020 at 16:00

    Tütrele sooviks uut telefoni, team samsung???

  • Avatar
    Vasta Helen Arov 20. märts 2020 at 16:00

    Team samsung

  • Avatar
    Vasta Dinza 20. märts 2020 at 16:00

    Kingiksin telefoni oma armsale emmele, tal hetkel telefon mis teeb väga halbu pilte ja on meeeeeletult aeglane ? Talle meeldib pildistada ja see kink oleks super talle?

  • Avatar
    Vasta Aveli 20. märts 2020 at 16:00

    Hetkel olen veel huawei tiimis, aga tahaks praegu väga häid uudiseid ja samsungi tiimi saamine oleks lihtsalt super!

  • Avatar
    Vasta Chaty 20. märts 2020 at 16:00

    Too mind teise tiimi üle??

  • Avatar
    Vasta Maritte-Greteliis Saks 20. märts 2020 at 15:59

    Hetkel ei ole Team Samsung aga võidu puhul kindlasti oleks.

  • Avatar
    Vasta Kersti 20. märts 2020 at 15:59

    Olen team samsung ja praegune telefon vajaks väljavahetamist!? ja mille muu, kui samsungi vastu??

  • Avatar
    Vasta Helena 20. märts 2020 at 15:58

    Ma vist olen team Android. ? Enne olid Samsungid, aga kui tuli Huawei P20 pro välja, siis ostsin selle vahelduseks. Võidu korral annaks Huawei mehele. ?

  • Avatar
    Vasta Karoliine 20. märts 2020 at 15:58

    Olen juba team Samsung ja väga rahul! Aga uuem mudel võiks juba olla küll???

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 15:58

    Mina veel ei ole team Samsung. Olen vaid vanema generatsiooni Samsunge näppinud – ei ole muljet avaldanud. Ilmselt uue Samsungiga vahetaksin küll tiimi!

  • Avatar
    Vasta Janely 20. märts 2020 at 15:58

    Ma olin team samsung..kuni ostsin oma esimese iphone ja nüüd olen täiega õuna tiimis. Ja ma jumala kindel, et ma ei läheks tagasi samaungi tiimi…aga kes teab, vb pean hakkama oma sõnu sööma ?

  • Avatar
    Vasta Ave 20. märts 2020 at 15:58

    Nii oleks vaja uut telefoni. Peres juba kaks Samsungi on aga needki otsakorral. Ükskord võiks ka loosiõnn naeratada ☺️?

  • Avatar
    Vasta Lisete 20. märts 2020 at 15:57

    Mina ise olen tiim mõlemad, sest kasutan nii Samsungit kui ka Apple’it. Küll aga on mu ema pärast Nokia 3310 olnud terve aeg tiim-Samsung , ühtlasi tuleb tal kohe sünnipäev ja see oleks maailma kõige parem kingitus talle!

  • Avatar
    Vasta Kaysa 20. märts 2020 at 15:57

    Võit tooks võibolla õigele poole, hetkel veel #teamapple

  • Avatar
    Vasta Gitte 20. märts 2020 at 15:56

    Hetkel olen team Iphone, aga elukaaslane on team Samsung ning samas tal oleks hädasti uut telefoni vaja. Uus Samsung on meile igaljuhul väga oodatud! ??

  • Avatar
    Vasta Liina 20. märts 2020 at 15:56

    Lotoga ei võida, rikast onu ka kuskil pole, istume Saaremaal lõksus ja mees mandrile tööle ei pääse. I reallyyyy need that phone ?

  • Avatar
    Vasta Mariann 20. märts 2020 at 15:55

    Veel ei ole team Samsung, loodetavasti täna õhtul saan tiimiga liituda?

  • Avatar
    Vasta Berit 20. märts 2020 at 15:55

    Hetkel olen küll Team Huawei, aga täitsa võimalik, et selline uus ja korralik telefon võiks mu arvamust muuta. Oleks väga hea abiline igapäevaelus. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eda 20. märts 2020 at 15:54

    Olin team Samsung, hetkel kasutan Huaweid.

  • Avatar
    Vasta Stella 20. märts 2020 at 15:54

    Mina ise olen team iPhone, aga mees on teised tiimis ja temale kuluks uus telefon ära küll ?

  • Avatar
    Vasta Hipi 20. märts 2020 at 15:54

    #teamapple vs #teamsamsung

  • Avatar
    Vasta Markus 20. märts 2020 at 15:53

    Team android, aga hetkel mitte team samsung. Olekski vaja hädasti juba uut telefoni, üks tuus samsung sobiks selleks hästi!

  • Avatar
    Vasta A 20. märts 2020 at 15:53

    Sooviks liituda samsungteamiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Eleri 20. märts 2020 at 15:52

    Olen olnud team Samsungi liige ning väga rahul. Praegune telefon on korralik jonnipunn. Vastavalt tema tujudele hakkab lambist ennast Restartima ? Isegi praegu kirjutan seda kommentaari 3ndat korda, kuna ta ei taha vist, et teda uutele jahimaadele saadaksin ? Niiet uus telefon kuluks igati ära ?

  • Avatar
    Vasta Elina 20. märts 2020 at 15:52

    iPhone usku hetkel. Uus Samsung ehk paneb usku muutma ?

  • Avatar
    Vasta Erle Tomband 20. märts 2020 at 15:51

    Hetkel kasutan õuna, aga sellise telefoniga oleks nõus küll samsungi tiimi üle minema?

  • Avatar
    Vasta O 20. märts 2020 at 15:51

    Tahaks õigele poole lõpuks üle tulla

  • Avatar
    Vasta Keily 20. märts 2020 at 15:51

    Jaaaaa ammu samsungi usku kuid praegune telefon mitu aastat vana ja 9 kuud juba täiesti katkise ekraaniga ? uus telefon kuluks väga ära , saaks oma jõnglastest korralikke pilte teha lõpuks?

  • Avatar
    Vasta Evely Tirp 20. märts 2020 at 15:51

    Olen juba Samsungi tiimis, kuid telo on igavene pann ja vana A5 2017. Imestan isegi kuidas veel töötab. See võit oleks nii nii supper.

  • Avatar
    Vasta Laura 20. märts 2020 at 15:50

    Praegu olen team Huawei, aga annaks Samsungile võimaluse küll 😀

  • Avatar
    Vasta Sirts 20. märts 2020 at 15:50

    Ma muidu team Apple, aga kuna mees on team Samsung, siis kingiksin võidu korral temale??

  • Avatar
    Vasta Karoliin 20. märts 2020 at 15:50

    Uut telefoni oleks väga vaja! Lemmik telefonid, on Samsungid.

  • Avatar
    Vasta Kairi 20. märts 2020 at 15:50

    Mul ei ole kunagi ühtegi Samsungi telefoni olnud. Võit tooks mu kindlasti “team Samsungisse” ?

  • Avatar
    Vasta Elina Leisson 20. märts 2020 at 15:49

    Uut telefoni oleks vaja kùll.Hetkel olen veel iPhone usku. Tahaks Väga Samsungit proovida ?

  • Avatar
    Vasta Leanika 20. märts 2020 at 15:49

    Mina olen veel Huawei kasutaja, aga kui Samsungi võidaks, oleks ju definitely Team Samsung! ?☀️

  • Avatar
    Vasta Häly 20. märts 2020 at 15:49

    Usun, et see tooka mind kindlasti uuele ÕIGELE poolele üle?

  • Avatar
    Vasta Aire 20. märts 2020 at 15:49

    Olen team Samsung olnud juba sellest saati, kui olen puutetundliku telefoni omanud ehk siis väga kaua?

  • Avatar
    Vasta Madli 20. märts 2020 at 15:48

    Hetkel vana samsung aga tahaks juba uut:)

  • Avatar
    Vasta Merje 20. märts 2020 at 15:48

    Olin pikalt Samsungi kasutanud, aga võtsin prooviks Huawei ja nüüd igatsen Samsungi tagasi. Lisaks on praeguse telefoni ekraan katki, niiet väga kuluks ära üks terve ekraaniga Samsung.

  • Avatar
    Vasta Kelly 20. märts 2020 at 15:47

    Kunagi olin täielik team samsung, praegu pole nüüd tükk aega samsungi omanud, aga uus telefon mööda külgi maha ei jookseks? tahaks jälle proovida seda samsungivärki?

  • Avatar
    Vasta laura 20. märts 2020 at 15:47

    ma kaitsen end koroona eest, aga palun ründa mind samsungiga ja minu apple usk on eilne päev q???

  • Avatar
    Vasta Brigitta 20. märts 2020 at 15:47

    Olen tiim Samsung juba ?

  • Avatar
    Vasta Liise 20. märts 2020 at 15:46

    Mul oli viimati samsung siis kui need esimesed puuteekraanga telefonid tulid ning noh see jooksis nii kokku. Lõpuks loobusin samsungist ja olen olnud nüüd teame Sony aga kui telefoni võidaks siis annaks talle uue võimaluse. Praegu telefon on juba üsna vana ning oleks vaja ta pensionile saata.

  • Avatar
    Vasta Kadi Korkmann 20. märts 2020 at 15:44

    Olin vanasti iphone usku, siis ostsin kaamera pärast aasta tagasi huawei ja nüüd võiks samsungi proovida. Nagunii androidiga harjunud ja iphone enam tagasi ei taha.

  • Avatar
    Vasta berit 20. märts 2020 at 15:44

    hetkel team iphone aga samsung tunduks parem?

  • Avatar
    Vasta Õnnela 20. märts 2020 at 15:44

    See võit oleks väga asja ette, sest Samsungi kaamera tundub hullumeelselt võimas olevat. Hetkel iPhone’i tiimis.

  • Avatar
    Vasta Elis 20. märts 2020 at 15:43

    Olen juba team samsung, niiet tean, mis on hea ja miks loosis osalen! ?

  • Avatar
    Vasta Getter 20. märts 2020 at 15:43

    Ise olen team Iphone, aga elukaaslane oleks kindlasti uue Samsungi üle väga rõõmus?

  • Avatar
    Vasta Angelika 20. märts 2020 at 15:42

    Iga kommentaar loeb??

    • Avatar
      Vasta Angelika 20. märts 2020 at 15:45

      Soovin saada Samsungi tiimi ?

  • Avatar
    Vasta Õnnela 20. märts 2020 at 15:42

    Uus telefon kuluks ära küll, eriti kui tagasi androidi maailma saab, praegu IOS, millega ka rahul, kuid android on vahepeal meeletu arengu teinud.

  • Avatar
    Vasta Külli 20. märts 2020 at 15:42

    Team Samsung olen ja mega õnnelik oleksin võidu üle ?

  • Avatar
    Vasta Abgela 20. märts 2020 at 15:42

    Minul Huawei mis läks samal päeval katki kui juttu tegid, et lootsid välja telefoni?

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. märts 2020 at 15:41

    Olen kasutanud varasemalt paari Samsungi telefoni ja omanud ka selle firma läpakata, mis kõik mulle suure pettumuse valmistanud?. Nii mõnedki aastad olen elanud uskumuses, et siia elamisse ei tule mitte üksi selle firma asi ??. Kuna olen ka nii mõnedki aastad olnud nüüd “õuna” usku siis oleksin nõus vist hetkel ainult selle telefoni tõttu loobuma oma ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 15:41

    Samsung. Samsung. Samsung.
    Senimaani lemmik.??

  • Avatar
    Vasta Kadi 20. märts 2020 at 15:41

    Hetkel veel apple team aga kui võidaks telefoni siis kingiksin selle oma vennale kellel pole juba sajandeid normaalset telefoni ?

  • Avatar
    Vasta Merly 20. märts 2020 at 15:41

    Kunagi ammu oli Samsung. iPhone vahetaks vàlja rõõmuga ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 20. märts 2020 at 15:41

    Mina olen tiimis juba poolteist aastat! Mu küige esimene telefon oli ka samsung.??

  • Avatar
    Vasta Keili 20. märts 2020 at 15:40

    Võit tooks mu õigele poole tagasi. Eelnevalt koguaeg Samsungi kasutanud, nyyd olen Iphone kasutaja. Aga meeleldi oleks taas Samsungi kasutaja. ? Eriti kutsub mind õigele poole tagasi see uue Samsungi kaamera.. omg! ?

  • Avatar
    Vasta Valdo 20. märts 2020 at 15:39

    Olen Samsungi tiimis. Osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Laura - Liisa 20. märts 2020 at 15:38

    Hetkel team Huawei juba aastaid… Lihtsalt jäänud mulje et Huawei on üks võimas ja ilus telefon. Aga nüüd tahaks vaheldust ja ega siis polegi ju muud kui siis #TeamSamsung ?

  • Avatar
    Vasta Eliko 20. märts 2020 at 15:38

    Võidu korral liitun Samsungi tiimiga

  • Avatar
    Vasta Liisu 20. märts 2020 at 15:37

    No ma olen pooleldi team samsung. Mul on samsungi kell 😀

  • Avatar
    Vasta Ripli 20. märts 2020 at 15:37

    Võtan loosist osa ja kui võidan, siis olen team Samsung 🙂 Hetke iphone’i usku veel ?

  • Avatar
    Vasta Riin 20. märts 2020 at 15:37

    Olen team samsung!??

  • Avatar
    Vasta Triin L. 20. märts 2020 at 15:37

    Võit tooks mu kindlalt üle!

  • Avatar
    Vasta Eq 20. märts 2020 at 15:36

    Team Samsung veel pole, aga hea meelega vahetaks iPhone välja ja kuuluks samsungi tiimi ?

  • Avatar
    Vasta Kristina 20. märts 2020 at 15:36

    Hetkel veel Tiim iphone. Aga meeleldi vahetaks tiimi. Praegune tiim veab pidevalt alt, jookseb kokku ja ma pole näinud enne telefoni millel peale aastast kasutust aku läbi läheks. Meeleldi tuleks tagasi Tiim Samsungite sekka!

  • Avatar
    Vasta Kady 20. märts 2020 at 15:35

    Ma tahaks team Huaweist tulla nüüd Samsungi tiimi ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 15:35

    Olen alati olnud team Samsung! ??

  • Avatar
    Vasta Kristi Miglai 20. märts 2020 at 15:35

    Olen juba aastaid #teamSamsung. Nii on ja nii jääb. ❤ oma vana telefoni annaksin mehele,kes oma vana telefoni annaks lapsele ?

  • Avatar
    Vasta Keili 20. märts 2020 at 15:35

    Hetkel veel team Samsungi ei kuulu, kuid vōidu korral läheksin sinna kindlasti üle!!!! ??

  • Avatar
    Vasta Agnit 20. märts 2020 at 15:34

    Minu esimene nutitelefon oli Samsung. . Kõiksugu erinevad mudelid käisid käest läbi kuni umbes 2 aastat tagasi tuli pakkumine Iphone’le. Tol hetkel olin ma väga rahul ja olen siiani, kuid juba pikemat aega käivad peas mõtted, et ostaks uue telefoni…pole veel seda sammu astunud, kuid ilmselt see võit lahendaks olukorra ?

  • Avatar
    Vasta Janne 20. märts 2020 at 15:33

    Pole aastaid enam Androidi kasutanud, kuid võidu korral peab proovima ka selle võlusid.

  • Avatar
    Vasta Merlin 20. märts 2020 at 15:32

    Saaksin siis vist õige telefoni. Hetkel olen team iphone! 😀

    • Avatar
      Vasta Maris 20. märts 2020 at 16:40

      Olen aastaid kasutanud samsungi, ema ka? ja täna sain teada et isegi vanaema on saanud omale samsungi ja temagi on ülirahul sellega ?

  • Avatar
    Vasta Marleen Rosenthal 20. märts 2020 at 15:32

    Olen hetkel team iphone, olnud seda kaua, aga olen pikalt mõeldnud et hakkaks Samsungi usku.. Loodan saada team Samsungiks! 😉
    Tahaks midagi uut proovida!

    ????

    • Avatar
      Vasta Reelika 20. märts 2020 at 15:51

      Ma olen täiega team Samsung. Või noh, kogu pere on. Mehel s8 ja mul s9, aga no, ma kuulun nende hulka, kellel alati juhtub mingi õnnetus telefonitega ? nii ka praegusega, üldse ei kuule kõnet ja ekraanil mõrad. Nii et uus telefon kuluks ära küll ?

    • Avatar
      Vasta Karolin 20. märts 2020 at 16:08

      Mul oleks nii hea meel uue telefoni üle ?

    • Avatar
      Vasta Gettry 20. märts 2020 at 16:11

      Topelt ei kärise✌ kingiksin võidu korral telefoni enda elukaaslasele, saab enda katkise S7 välja vahetada?

  • Avatar
    Vasta Terhi 20. märts 2020 at 15:32

    Olen mina ja ka terve pere Samsungi sõbrad. Andsin kunagi võimaluse teistele.. meh.. jättis külmaks ja ma arvatavasti jäängi Samsungi poolele. Tundub ja hea ja usaldusväärne. Samsunge mitmeid olnud. Ja ei ole kunagi pettuma pidanud. Ühelgi Samsungil pole kukkudes ekraan katki läinud, mis ütleb nii mõndagi..*winkwink* ?? Ja hetkel ka Samsung mille annaks võidu korral kellegile perest kellel oleks rohkem vaja(onutütar või vanaema.. mõtlema panev..) ??

    • Avatar
      Vasta Meril 20. märts 2020 at 15:41

      Olen teamHuawei.
      Kuna praegune telefon hakkab ära väsima, olen valimas uut telefoni. Võit kuluks ära ??

    • Avatar
      Vasta Kätlin 20. märts 2020 at 15:53

      Ei ole team Samsungi liige, kuid väga loodan õnnele, et selleks saada ?☺️

    • Avatar
      Vasta Vitalina 20. märts 2020 at 16:23

      Team Samsungis juba 7 aastat ? minu jaoks parim telefon ❤

  • Avatar
    Vasta Keitlin 20. märts 2020 at 15:32

    Hetkel olen tiim Apple ? , aga kui võidaksin siis oleksin tiim samsung ?(tegelikult olen väiksest peale olnud Samsungi fänn)?

    • Avatar
      Vasta Tairi Ka 20. märts 2020 at 15:38

      Ei ole team Samsung. Aga selle lind su aias ajas Samsungi isu peale küll ?

    • Avatar
      Vasta Janne 20. märts 2020 at 16:51

      Ma pillasin enne karantiini jäämist oma telefoni maha katki ja kuna kõik esindused kinni kaa, siis nüüd olen täiesti ilma 🙁 olin siiani team samsung, vahelduse mõttes proovisin huaweid, aga samsung meeldis rohkem.

  • Avatar
    Vasta Stella 20. märts 2020 at 15:31

    Ei ole Samsungit ja võidu korral annaksin ilmselt yhele lastest. Ilmselt sellele, kes senimaani nupukaga. Nyyd e-õppe ajastul on nutikas koos pildistamise võimalusega hädavajalik (siiani oleme minu telefoniga hakkama saanud, sest olen kodus, aga kui tööle lähen, siis ei teagi…saab alles õhtul oma asju saata)

    • Avatar
      Vasta M 20. märts 2020 at 15:47

      Samsungi pole enam aga alati olen olnud team android 🙂

    • Avatar
      Vasta Lilian 20. märts 2020 at 16:21

      Vahetaks vana samsungi heameelega uuema vastu.

  • Avatar
    Vasta Piia 20. märts 2020 at 15:31

    ????

    • Avatar
      Vasta Birgit 20. märts 2020 at 15:37

      Team Samsungis juba pikalt olnud ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 15:29

    Ei ole kunagi team Samsung olnud ning nüüd olekski viimane aega teada saada, et millest kõigest ma ilma olen jäänud seetõttu.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 20. märts 2020 at 15:29

    Võiks võita küll. Muidu olen iPhone usku, kuid mulle meeldib väga teha pilte ja uue samsungi kaamerat ei anna võrrelda iPhone kaameraga.

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis Kurvits 20. märts 2020 at 15:29

    Kunagi kasutasin alati Samsungi telefone, aga nüüd enam pole seda ja olen väga pikalt tahtnud endale Samsungit uuesti soetada aga pole selleks võimalust olnud, ma olen meeletult õnnelik kui saaksin jälle Samsungi peale üle minna.

  • Avatar
    Vasta Erkki 20. märts 2020 at 15:29

    Ammu olen team sammy ❤❤❤✌
    Uus telf kulub alati marjaks

    • Avatar
      Vasta Karin Talitsõn 20. märts 2020 at 15:43

      Uut telefoni oleks vaja küll … praegusel ekraan katki ?

    • Avatar
      Vasta Piret 20. märts 2020 at 15:50

      Uusbtelefon kuluks ära, nähes veel su postitutes kui lahedaid asju sellega teha saab, seda enam tahaks seda ja juba sp, et vana samsung annab varsti otsad

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. märts 2020 at 15:29

    Ma tahaks hullult uut telefoni, kui ma võidaks siis ma tuleks “õigele poolele” üle?

  • Avatar
    Vasta Kaili 20. märts 2020 at 15:29

    Olen juba Samsungi tiimis. Kasutan mudelit s9, olen väga rahul, aga ekraan on kahjuks katkine. Kuuldavasti maksab ekraanivahetus pmst uue telefoni hinna?

    • Avatar
      Vasta Maria 20. märts 2020 at 16:10

      Olen alati olnud tiim Huawei. Samas elukaaslane ei taha muust kuulda kui Samsung. Tema on nende ustav sõber juba aastaid. Mis oleks veel parem kui saaksin Samsungi nii uue mudeli näol ära proovida ?

  • Avatar
    Vasta Brita 20. märts 2020 at 15:28

    Hetkel veel team Apple, AGA ma olen valmis Samsungile võimaluse andma ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 20. märts 2020 at 15:28

    Ma olen viimased 5a täielik õunakas olnud, aga kui loosiõnn naeratab siis prooviks heameelega #teamsamsung ilud ja võlud ära

  • Avatar
    Vasta Kaia 20. märts 2020 at 15:28

    Ma kyll ise olen alati kasutanud iphone aga kui võit tuleks siis annaksin selle telefoni oma emale või vanaemale, et ikka saaks videokõnesid nendega teha, kui nad maal on??

  • Avatar
    Vasta P.K 20. märts 2020 at 15:28

    Olen team samsung!?

    • Avatar
      Vasta Anxu 20. märts 2020 at 15:53

      No äkki ükskord elus loosiõnn naeratab mulle, ning saan hakata Samsungi kasutama ? Jätaks Huawei ga hüvasti.

  • Avatar
    Vasta Alexandra 20. märts 2020 at 15:28

    Ise olen team iPhone, aga tahaks oma emmele kinkida selle telefoni. Ta alati Samsungi kasutanud, aga tal oleks väga uut vaja. Hetkel kaotasime covid-19 tõttu mõlemad oma tööd (teadmata ajaks) ning telefoni ost ei ole ilmselgelt hetkel prioriteet, kuid seda on sellegipoolest vaja! ? Ema saaks lõpuks ometi hea kvaliteediga pilte teha. ?

  • Avatar
    Vasta Kristiina 20. märts 2020 at 15:27

    Mul on juba mitu aastat vana samsung, seega oleks ülihappy kui saaks selle uue telo.
    ?

  • Avatar
    Vasta Piret 20. märts 2020 at 15:27

    Kui ma võidaks siis annaks telefoni mehele, tal uut vaja, ise jäàksin siiski õuna kasutama 😀

  • Avatar
    Vasta Piret Tammistu 20. märts 2020 at 15:27

    Ikka ja jälle osalen ,Kuna soovin kuuluda Samsung tiimi ??

  • Avatar
    Vasta Kertu 20. märts 2020 at 15:26

    Hakkan juba iPhone kasutades Samsungi usku muutuma ?

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. märts 2020 at 15:26

    Ma ise ei kuulu sellesse team’i aga mees küll ja esindan pigem tema huve!! ?

  • Avatar
    Vasta Merka 20. märts 2020 at 15:26

    Alati olnud team Samsung ❤ kui sõbrad (või kes iganes) on soovitust küsinud, mis telefoni osta, on minu kindel vastus olnud, et Samsung. Paremat lihtsalt mu arust pole ??

  • Avatar
    Vasta Joanna 20. märts 2020 at 15:26

    Veel ei ole team sumsung aga võit tooks mind ehk ”õigele poole” üle 😀 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 20. märts 2020 at 15:26

    Hetkel Team Samsung ei ole aga võit tooks mind sinna küll üle! ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. märts 2020 at 15:26

    Saaksin tagasi nn “õigele poole”. Hetkel iphone, kuid androidi igatsus juba suur ning uus Samsung oleks parim ?

  • Avatar
    Vasta Kerttu 20. märts 2020 at 15:26

    Ma pole ammu team Samsung olnud, aga olen valmis andma neile veel ühe võimaluse! ❤️

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2020 at 15:25

    Olen varem olnud team
    Samsung,kuid kolm aastat tagasi ostsin oma
    Esimese (ja ka viimase) apple.
    Soovin väg uut telefone,kuna pildistan palju.
    Jään lootma parimale loosiõnnele.

  • Avatar
    Vasta Anastassia 20. märts 2020 at 15:25

    olen team Iphone arvamusega, et see parim, aga prove me wrong samaung galaxy A71…

  • Avatar
    Vasta Ly 20. märts 2020 at 15:25

    Võidu korral poole sammuga õigel poolel ?Peab enne katsetama ? Uhiuuega Samsungiga poleks küsimustki!

  • Avatar
    Vasta Diana 20. märts 2020 at 15:25

    Olen samsungi kasutaja.. aga praegune telefon hakkab otsi andma. Aku peksab segast, külma ilmaga lülitub välja ja sisse ei lähe.
    Pildikvaliteet kriitikat ei kannata ja olegm ausad ..telefoni tagusel on päris mitu ämblikuvõrku ?
    Aga kõige enam on kahju,et pildid niiii halvad.. ei saa üldse oma lapsi pildile püüda.. 🙁

  • Avatar
    Vasta Kairit 20. märts 2020 at 15:25

    Soovin ka osaleda ❤️?

    Uus telefon kuluks ära küll ??

  • Avatar
    Vasta Susanne 20. märts 2020 at 15:24

    Tahaks ka niimoodi Samsungiga naabreid piiluda??

  • Avatar
    Vasta Maive 20. märts 2020 at 15:24

    Olen team samsung aga tahaks väga uut telefoni. Loodan vòidule

  • Avatar
    Vasta Kristiina Tamm 20. märts 2020 at 15:24

    See võit tooks kindlasti mind samsungi poolele üle ???

  • Avatar
    Vasta Maive 20. märts 2020 at 15:24

    Olen team samsung aga tahaks väga uut telefoni

  • Avatar
    Vasta Greete 20. märts 2020 at 15:24

    Loosi võidu kingiksin oma mehele, kes on juba team Samsung. ? Kahjuks on ta nii õnnetu tüüp, kellel lihtsalt kogu aeg!!! telefoniekraanid purunevad. Seega oleks tal hädasti vaja Gorilla klaasi, nagu seda on A71 telefonil. Ja kuna tal kohe sünnipäev ka tulemas, siis miks mitte ?‍♀️ sünnipäevaks kink olemas ?
    PS! Praegune Samsung on tal juba nii katki, et eile nokkis kaamera eest klaasi ära, et pilti saaks teha..

  • Avatar
    Vasta Janika 20. märts 2020 at 15:23

    Kui võidan, olen uhkusega uus “team Samsung” liige?.

  • Avatar
    Vasta Liisabet Naaris 20. märts 2020 at 15:23

    Ei ole team Samsung, aga uue telefoni kingiks hoopis kallile emale ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 20. märts 2020 at 15:23

    Hetkel veel mitte aga võit tooks mu õigele poole vb ? tahaks proovida kõiki neid ägedaid funktsioone ?

  • Avatar
    Vasta Pirko 20. märts 2020 at 15:23

    Mina olen siiani olnud suur iphone kummardaja aga vb oleks juba aeg ka midagi muud proovida ?

  • Avatar
    Vasta Janika T 20. märts 2020 at 15:23

    Olen aastaid samsungi kasutaja ja see ei näi muutuvat!

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. märts 2020 at 15:23

    Ma olin esimest telefonist kuni eelmise kevadeni Samsungide suur fänn. Kui viimane vedru välja viskas, siis läksin moega kaasa ja ostsin kasutatud iPhone endale. Alguses oli lahe, aga mingi hetk viskas üle ja tahaks vana-ead Androidi tagasi. Ma mõtlesin selle antud telefoni endale osta ka, aga kuna nüüd palgata puhkus ei-tea-kui-kauaks, siis lükkub telefoniost määramata ajaks edasi, seega oleks suht tuus võit koju tuua ??

  • Avatar
    Vasta Karina 20. märts 2020 at 15:23

    Hoian pöidlad pihus ja loodan et kindlasti vòidan!

  • Avatar
    Vasta TJ 20. märts 2020 at 15:23

    Olin team Samsung, siis tekkis huvi katsetada Huawei’d ja nüüd tahaks uuesti Team Samsung olla. ??

  • Avatar
    Vasta Karin 20. märts 2020 at 15:23

    Kui ma vôidaks siis kingiks selle abikaasale kes on 100% team Samsung ja seda olnud aastaid. Usun see uus Telefon teeks ta mega mega õnnelikuks sest tema hetkel kasutusel olev Samsung vajaks vahetamist, aga on seda edasilükanud (mõeldes teistele rohkem). Nii et pool meie kodust on team Samsung kindladti. Kes teab võimalik et see telefon võib teha imesid ja oleme 100% team Samsung, sest lugedes seda postitust tärkas täitsa huvi rohkem uurida ja see uus uus Samsung on ikka silmale ilus vaadata?

  • Avatar
    Vasta Mairi 20. märts 2020 at 15:22

    Pole kunagi kahjuks õnnestunud samsungit omada, see telefon tooks mind õigele poolele 😉

  • Avatar
    Vasta Janne 20. märts 2020 at 15:22

    Ei ole Samsungi omanik veel olla jõudnud oma elu jooksul aga juhtusin oma sõbra Samsungi üks päev kasutama ja tõesti on Samsungil megahea kaamera ja üldse ilus telefon. Pildistamine on ka minu jaoks üks peamiseid funktsioone telefoni puhul, seega oleksin väga-väga hea meelega uue Samsungi kasutaja ?

  • Avatar
    Vasta Triin 20. märts 2020 at 15:22

    Olen team Samsung, pole kunagi ühtegi teist telefoni kasutanud (va muidugi Nokia kunagi ammu ?). Praegune telefon on juba üle 4a.vana ja õhtul 80% täis akuga magama minnes on hommikuks aku tühi.

  • Avatar
    Vasta Helena 20. märts 2020 at 15:22

    Tuleks team Samsungi üle??

  • Avatar
    Vasta Krifiti Kand 20. märts 2020 at 15:21

    Mul oli aastaid Samsung, siis läksin iphone’le üle, aga see teeb nii kehvasid pilte seega keegi võiks mind Samsungi usku uuesti pöörata küll ?

  • Avatar
    Vasta Kristin 20. märts 2020 at 15:21

    Hetkel veel team IPhone usku aga võites muutuks koheselt team Samsungi usku ? Võiks ju ka ühe korra elus võita ??

  • Avatar
    Vasta Piret 20. märts 2020 at 15:21

    Räägitakse,et killud toovad õnne!

  • Avatar
    Vasta Janella 20. märts 2020 at 15:21

    Võit tooks mind Huawei tiimist “õigesse” tiimi ?

  • Avatar
    Vasta Victoria 20. märts 2020 at 15:21

    Sooviksin just kaamera pärast üle minna team Samsung Ile, kuna hobi korras harrastan fotograafiat
    Telefon suurimaks sõbraks selle puhul, et sellega on see mugav, kompaktne, lihtne, kiire ning alati käepärast.

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. märts 2020 at 15:21

    Ei ole veel samsungi poolel, aga võites prooviks ära küll.

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2020 at 15:21

    Kindlasti team samsung. Juba viimased 10 aastat.
    Nii väga ootan et loosiõnn mulle naerataks ❤❤

  • Avatar
    Vasta Karina 20. märts 2020 at 15:21

    Tahaks väga saada team samsungiks!

  • Avatar
    Vasta Karin 20. märts 2020 at 15:20

    Samsung kōlab dreamteamina küll ??

  • Avatar
    Vasta Merili P 20. märts 2020 at 15:20

    Mu elukaaslane on tulihingeline Samsungi fänn. Tema kõige lemmikum telefon on siiani olnud Samsung Galaxy S2 mida ta siiani helde südamega meenutab ja vaatamata sellele,et telefon juba aastaid ei tööta, ei luba ta seda telefoni ära visata . Hetkel on ta leppinud mingi tundmatu firma telefoniga(hiinast tellitud ?) ja ainult vihastab ja heietab selle telefoni vigu ? Lisaks kui see telefon laadima panna, siis see pinin mis akulaadimidega kaasas käib on lihtsalt nii närve sööv no ja minu närvid on ju tegelikult kõige tähtsamad ?
    Uue telefoni võitmine oleks antud hetkel ja suurepärane üllatus just mehele, seda enam, et sisimas Ta neid Samsungi telefone ju armastab ja kes teab..vb võidaks Samsung ka minu südame ning võit tooks mu “ õigele poolele” 🙂
    Ja kuidas see ütlus oligi, et kui mees õnnelik on ka naine õnnelik..või oli see vastupidi? ??

  • Avatar
    Vasta Sille 20. märts 2020 at 15:20

    Kolm on kohtu seadus 🙂

  • Avatar
    Vasta Sandra Kurvits 20. märts 2020 at 15:20

    Mul on olnud Samsung varasemalt, aga hetkel teine telefon. Samsungi teele võiksin vabalt tagasi minna ?☝️

  • Avatar
    Vasta Regina 20. märts 2020 at 15:20

    Olen hetkel ka team Samsung, aga uus telefon oleks veel uhkem ?

  • Avatar
    Vasta keits 20. märts 2020 at 15:20

    Aastaid 10 või rohkem olen Team Samsung olnud. Aga uus samsung kuluks küll ära, sest praegune on oma aja kenasti täis teeninud ja hakkab puhkust soovima juba ? #teamsamsung

  • Avatar
    Vasta Triin 20. märts 2020 at 15:20

    Siiamaani olen olnud Huawei fänn, ei ole julgend teisi telefone osta. Hea vaheldus oleks ja vb saaks Samsungist mu lemmik tulevikus. ❤️

  • Avatar
    Vasta Gerly 20. märts 2020 at 15:20

    Hetkel viimased 4a olnud iphone kasutaja, aga võin Samsungi peale tagasi minna

  • Avatar
    Vasta Liina J 20. märts 2020 at 15:20

    Suur samsungi fänn olen !! ❤
    Samsungi telefonid on nii vastupidavad, et ei saa uue telefoni tulekul osta uut, kuna vana veel töötab ja see oleks ju priiskamine, kui uus osta ?
    Lisa samsungist ära ei ütle. Nähes kuidas lapsed üritavad mu telefone lõhkuda, ss alati võib üks igaksjuhuks rohkem olla ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2020 at 15:19

    Uus telefon oleks väga väga vajalik. Olen varem olnud truu team samsungi liige. 3aastat tagasi ostsin esimese(ja ka viimase) apple telefoni.
    Pöidlad ka varbad loodavad heale loosiõnnele 🙂
    ?✌️

  • Avatar
    Vasta ingrid 20. märts 2020 at 15:19

    Tundub, et mu föön on ikka täitsa plähma kaamera. Sooviks küll hea kaameraga telefoni.

  • Avatar
    Vasta Sille 20. märts 2020 at 15:19

    Proovime siis v6iduv6imalusi suurendada! 😀

  • Avatar
    Vasta Mari-Ann Kukk 20. märts 2020 at 15:19

    Hetkel iphone kasutaja. Võit võib aga muuta nii mõndagi.

  • Avatar
    Vasta Rutt 20. märts 2020 at 15:19

    Hetkel kasutan iphone. Kaamera tundub samsungil niii hea, et oleksin nõus minema uuesti androi peale. Kaamera on minule vaga tähtis! Tahan viimsegi jäädvustuse oma pojast! 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerly 20. märts 2020 at 15:19

    Team Samsung võin olla küll ?‍♀️

  • Avatar
    Vasta KÄROLIN 20. märts 2020 at 15:18

    ei ole veel team samsung ?

  • Avatar
    Vasta Maria 20. märts 2020 at 15:18

    Võit tooks õigele poole ?

  • Avatar
    Vasta Marx 20. märts 2020 at 15:18

    Ma pole ausaltöeldes KUNAGI ühtegi Samsungi telefoni omanud. Võidu korral annaks võimaluse! Või annaks selle võimaluse hoopis oma kallile vanaemale, kellel on praegu minu vana telefon, millel on mälu niiiii täis, et see enam ei näita talle ka kõnelogigi ja ta ei tea, kes talle helistanud on. Ta juba ammu räägib, et lähme ostame talle uue odava nutika, sest ta tahab ka, et ma saaksin talle oma lapsest pilte saata, et ta oma sõbrannade ees uhkustada saaks (lapsega, mitte telefoniga). Kui ma talle nüüd selle telefoni võidaks, siis saaks sel karantiiniajal ta igatsust lapse vastu natukenegi piltide ja videokõnedega leevendada ❤️?

  • Avatar
    Vasta Reili 20. märts 2020 at 15:18

    Pikemat aega olen team iphone olnud, aga megalt sooviksin Samsungit proovida. Tundub mugav ja lihtne. ??

  • Avatar
    Vasta Karoliina 20. märts 2020 at 15:18

    Ei ole veel team Samsung, aga tuleksin üle?

  • Avatar
    Vasta AZ 20. märts 2020 at 15:18

    No seni olen Iphoonik olnud aga ehk oleks tõesti aeg androidi jaoks. 🙂

  • Avatar
    Vasta Age 20. märts 2020 at 15:17

    Kui võidan, siis liitun Samsungi tiimiga ?

  • Avatar
    Vasta Laura 20. märts 2020 at 15:17

    Ma veel ei ole üle tulnud agaaaaa no vaataks mis sellel samsungil siis pakkuda on ? Äkki siis muudan usku ?

  • Avatar
    Vasta Catlin 20. märts 2020 at 15:17

    See mind õnnelikumaks ei teeks, aga tunne näha rõõmu inimese silmis kellele selle kingiksin, muudaks mind palju õnnelikumaks?

  • Avatar
    Vasta Celine Järavere 20. märts 2020 at 15:17

    Olen juba team samsung kuskil aastake. Kuna praegune telefon sai seotatud kasutatuna,siis oleks suurepärane võita uus,millega oma pisitütrest ilusaid pilte jäädvustada?

  • Avatar
    Vasta Ave 20. märts 2020 at 15:17

    Tundub, et tahtjaid on palju. Mina ka ei erine kuidagi, tahan ka!

  • Avatar
    Vasta Merili P 20. märts 2020 at 15:17

    Mu elukaaslane on tulihingeline Samsungi fänn. Tema kõige lemmikum telefon on siiani olnud Samsung Galaxy S2 mida ta siiani helde südamega meenutab ja vaatamata sellele,et telefon juba aastaid ei tööta, ei luba ta seda telefoni ära visata . Hetkel on ta leppinud mingi tundmatu firma telefoniga(hiinast tellitud ?) ja ainult vihastab ja heietab selle telefoni vigu ? Lisaks kui see telefon laadima panna, siis see pinin mis akulaadimidega kaasas käib on lihtsalt nii närve sööv no ja minu närvid on ju tegelikult kõige tähtsamad ?
    Uue telefoni võitmine oleks antud hetkel ja suurepärane üllatus just mehele, seda enam, et sisimas Ta neid Samsungi telefone ju armastab ja kes teab..vb võidaks Samsung ka minu südame ning võit tooks mu “ õigele poolele” 🙂

    Ja kuidas see ütlus oligi, et kui mees õnneluk oj ka naine õnnelik..või oli see vastupidi? ??

  • Avatar
    Vasta Eliis 20. märts 2020 at 15:17

    Kui võidaksin, oleksin kohe team Samsung. ?

  • Avatar
    Vasta Signe 20. märts 2020 at 15:17

    Üli lahe oleks kui võidaks telefoni? paljudes loosides osalenud aga no see loosiõnn kohe üldse ei naerata mulle.Kui võit tuleb ss olen team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Anete 20. märts 2020 at 15:16

    Minu esimene telefon oli küll vana hea Nokia, aga kõik telefonid peale seda on olnud #samsund!❤

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. märts 2020 at 15:16

    Mul on enamus telefonidest Samsungid olnud. Vahepeal mõned kuud oli ka Apple, kuid Samsung on minu jaoks ikka nii palju parem ja mugavam ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 20. märts 2020 at 15:16

    Veel ei ole teamSamsung. Hea meelega Aga oleks, sest Kes ei tahaks teha megailusaid pilte oma telefoniga 🙂

  • Avatar
    Vasta Karin 20. märts 2020 at 15:16

    Olem küll team Iphone, aaaaga äkki suudaks uus Samsung mind ‘üle tuua’

  • Avatar
    Vasta Hanna 20. märts 2020 at 15:16

    Team samsung??

  • Avatar
    Vasta Moonika 20. märts 2020 at 15:16

    Olen viimasel ajal olnud ios’i usku, aga alati olen seda meelt, et kui peaksin kasutama androidi, siis kindlasti Samsung! Mine tea, kui võidan, siis ehk vahetan usku.. ?

  • Avatar
    Vasta Kersti 20. märts 2020 at 15:15

    Hetkel ei ole aga proovida võiks☺️

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. märts 2020 at 15:15

    Hetkel IPhone,aga kui voidaks vahetaks kohe selle imelise telefoni vastu ?

  • Avatar
    Vasta Sirli 20. märts 2020 at 15:15

    Olen juba aastaid vankumatult #teamsamsung. Uus Samsung kuluks juba ära küll? #lovesamsung

  • Avatar
    Vasta Hanna 20. märts 2020 at 15:15

    Team samsung??

  • Avatar
    Vasta Marian 20. märts 2020 at 15:15

    Hetkel olen teises tiimis. Aga Samsungi tiimi naaseks meeleldi tagasi.

  • Avatar
    Vasta Ansa 20. märts 2020 at 15:15

    Appi, ma neid kommentaare vaatan, siis vist pole vaja imestada miks ma kunagi ei võida, mul ei tule kunagi pähe sada korda spämmida ja siis jään oma ühe kommentaariga loosiõnne ootama. Please god noh, olen ikka aeglaselt helge mõtlemisega.
    Aga võidurõõmu tahaks sellegipoolest tunda, praegu olen puhta süütuke, pole kunagi (võite) saanud. ? Ja no eelis on see, et minuga on eriti kerge, usku vaja pöörata pole, ma juba usun!

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. märts 2020 at 15:14

    Team Samsung til the end!!

  • Avatar
    Vasta Anni Aksberg 20. märts 2020 at 15:14

    Olen Samsungi tiimis olnud aga lõi populaarsus pähe ja sain IPhone , nüüd taon endale kahejalaga P***sse , et miks ma nii rumal olin .
    Selle võidu puhul olen ma nõus sõitma kasvõi maakodust Tallinna poole rattaga ?
    Ja uskuge , see pole lühike maa ??

  • Avatar
    Vasta Triin L-P 20. märts 2020 at 15:14

    Loodame oma võidule. Kingin vana samsungi telefoni oma pojale . Laps oleks mingi mega õnnelik kui saaks veits parema telefoni.

  • Avatar
    Vasta Meriliis 20. märts 2020 at 15:14

    Võidu puhul tuleks üle team samsungi ?????

  • Avatar
    Vasta Urve 20. märts 2020 at 15:14

    Team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Kristel 20. märts 2020 at 15:14

    Ise olen team samsung, aga mees kasutab endiselt mingit mõttetut huaweid. Oleks väga armas, kui saaksin talle sünnipäevaks normaalse telefoni kinkida, mis on juba esmaspäeval ?

  • Avatar
    Vasta Helerin Suursiim 20. märts 2020 at 15:14

    Ei ole hetkel #teamSamsung .
    Aga tuleksin hea meelega üle 😉
    Oleksin väga õnnelik võidu puhul 🙂
    Saaks lastest ilusaid pilte teha 😉

  • Avatar
    Vasta Tuuli 20. märts 2020 at 15:14

    Olen veel pann-Huawei tiimis, aga tuleksin Samsungisse üle kui vaid loos naerataks 🙂

  • Avatar
    Vasta illona 20. märts 2020 at 15:13

    Loodan loosi õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 20. märts 2020 at 15:13

    .. Tegelt nüüd ma juba kommenteerin aind seepärast, et veelkord kinnitust saada, et ma pole robot ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 15:13

    Pöidlad pihku et ma võidan.??ja loodan et võidan sünnipäeva kingiks.??

  • Avatar
    Vasta Ülla 20. märts 2020 at 15:13

    Kasutan samsungi, aga üht odavamatest ja no eriti rahul pole…ehk on kallimad paremad ja saan selles ise uue telefoniga veenduda 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 20. märts 2020 at 15:12

    Ja veel korra ? (sest karantiin ja nvn midagi muud teha pole)

  • Avatar
    Vasta Kadri 20. märts 2020 at 15:12

    Pole kunagi Samsungi olnud, väga tore oleks proovida ?

  • Avatar
    Vasta Sandra 20. märts 2020 at 15:12

    Olen teen sinna poole ja kui selle telefoni saan siis olen täiega sellel poolel :))

  • Avatar
    Vasta Sorel S 20. märts 2020 at 15:12

    Võit tooks mu õigele poole ? ?

  • Avatar
    Vasta Karoliine Kräman 20. märts 2020 at 15:12

    Võidu korral olen uus liige team Samsungis 🙂

  • Avatar
    Vasta Dolores 20. märts 2020 at 15:12

    Mina kingiks oma õele uue samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Kristiin 20. märts 2020 at 15:12

    Olen juba teamsamsung ja telefoni kingiks oma pojale, kes sügisel alustab kooliteed. 🙂

  • Avatar
    Vasta Anne-Mai 20. märts 2020 at 15:12

    Võit tooks just mind ÕIGELE POOLE ?

  • Avatar
    Vasta Teele 20. märts 2020 at 15:12

    See telefon tooks mu esimest korda Samsungi maalima.

  • Avatar
    Vasta illona 20. märts 2020 at 15:12

    Mallukas sa oled ikka supper emma ja uldse vãga hea blogija 🙂
    Vottaks kull osa loosist kuna mul ka 3 last ja nuud kui on koduõpe siis uhest telefonist kull ara ei utleks sest muidu laps kasutab minu telefoni kodutooks tegemisel 🙂

  • Avatar
    Vasta Eve 20. märts 2020 at 15:12

    Ma kommenteerin korra veel.. Just in case ?

  • Avatar
    Vasta Kristjaana 20. märts 2020 at 15:11

    Hetkel veel olen ? team aga kui võidaks siis ilmselgelt ➡️Team Samsung?

  • Avatar
    Vasta Maarja-liis lebedev 20. märts 2020 at 15:11

    Kui mina peaks võitma siis oleksin muidugi mega happy kuna pole kunagi midagi ealeski võitnud. HETKEL VEEL OLEN TEAM HUAWEI AGA SEE EI TÄHENDA ET MA MUUTUSTEGA KOHANEDA EI VÕIKS. PÄIKEST TEILE.

  • Avatar
    Vasta Eneli 20. märts 2020 at 15:11

    Olin päris pikalt team Iphone, siis otsustasin enda vana Iphone-i vahetada Huawei vastu kuna see oli samuti palju kiidetud, just oma kaamera pärast. Huaweis olen aga pettunud ja rõõmsat team androidi minust ei ole saanud. Võibolla Samsung suudaks veel mind androidi usku pöörata, mine tea ?

  • Avatar
    Vasta Mary-Liis Riiman 20. märts 2020 at 15:11

    Muidugi Team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta KatiK 20. märts 2020 at 15:10

    Igaljuhul Team Samsung!

  • Avatar
    Vasta Maria 20. märts 2020 at 15:10

    Juhul kui vôidaks saaks sellest minu telefon?

  • Avatar
    Vasta Maili 20. märts 2020 at 15:10

    Nojah, eks kui iga kommentaar loeb siis ma kriban veeeeeel, sest ma vajan seda telefooooni. ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 15:10

    Loodan megalt loosiõnnele.??

  • Avatar
    Vasta Margit 20. märts 2020 at 15:10

    Hetkel pole samsugi telefoni.. Aga olen alati valmis üle tulema ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. märts 2020 at 15:10

    Võidu korral vahetaks see samsung välja huawei. Saaksin võimaluse katsetada, kas tulla “õigele poole” üle 😀

  • Avatar
    Vasta sigrid 20. märts 2020 at 15:10

    uu, ma olin aastaid Samsungi austaja, nüüd Iphone. Tahaks näha telefoni, mis mind Samsungi ♥️ tagasi tooks. Kas tõesti-tõesti on see see uus nii hea?? Tahaks proovida

  • Avatar
    Vasta Gerly 20. märts 2020 at 15:10

    Hetkel ei ole Samsungi Tiimis, aga ülejäänud pere on ja nemad on ülirahul ?

  • Avatar
    Vasta Erika 20. märts 2020 at 15:10

    Praegu mul Samsung ei ole, aga varem on olnud küll. 🙂

  • Avatar
    Vasta Johanna 20. märts 2020 at 15:09

    Olen juba küll team Samsung, aga juuuust paar päeva tagasi kukkus telefon maha ja klõpsti ekraan katki. Niisiiis uus Samsung ei jookseks mööda külge maha ja kindlalt ei jääks kapile tolmu koguma, mkmkmk.
    Olen nüüd ka tavaline eestlane, sellw tavalise jutuga, et ma pole kunagi midagi võitnud, ehk siis jään lootma, et ehk seekord. ??

  • Avatar
    Vasta Kaidi Tamm 20. märts 2020 at 15:09

    Ei ole veel teamsamsung, aga Olen olnud ja miks mitte taaskord poolt vahetada ??

  • Avatar
    Vasta Anita 20. märts 2020 at 15:09

    Hetkel ei ole team samsungis aga kuna mu telefoni ekraan on totally ribadeks, siis uut telefoni oleks vaja küll 😀

  • Avatar
    Vasta Gerda 20. märts 2020 at 15:09

    Loodan loosi õnnele 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 15:09

    Mul oli samsung aga läks katki ja siis osteti huawei ja tahaks samsung team olla.??ja siis oleks mu sünnipäeva kink ja lõpetamise kink???

  • Avatar
    Vasta Liisi 20. märts 2020 at 15:09

    Samsung team since i was born?‍??

  • Avatar
    Vasta Heleri 20. märts 2020 at 15:09

    Team Samssung ✌❤

    Uus telefon kuluks igati ära ???

    • Avatar
      Vasta Heleri 20. märts 2020 at 15:11

      Team Samsung✌❤

      Uus telefon kuluks väga ära???

      Saaks ülihäid pilte teha ?

  • Avatar
    Vasta Sirelin 20. märts 2020 at 15:09

    Ostsin hiljaaegu omale Huawei,kõige lihtsama ja odavama versiooni ja ei ole üldse rahul kaameraga,samas ,mis ma ikka saada soovin sellise raha eest….sooviksin õigele poole üle tulla ,sest tean ,et Samsungi kaamerad jäävad enamus telefoni tootajatele alla ja kingiksin “vana” telefoni emale 🙂 win-win !

  • Avatar
    Vasta Mirtel Kuuse 20. märts 2020 at 15:09

    Mul on endal hetkel samuti Samsung aga 2 aasta vanune versioon. Ma armastan Samsungi telefone, neil on hiilgama palju plusse, kuod sooviksin ikkagi veidi uuemat Samsungi?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 20. märts 2020 at 15:09

    Aitab applest, ühineks ka samsungi teamiga ??

  • Avatar
    Vasta Elise 20. märts 2020 at 15:08

    Olen ammu team samsung ning kindlasti jätkan ka selles tiimis. Muud telefonimargid ei kõneta 🙂

  • Avatar
    Vasta Merike 20. märts 2020 at 15:08

    Olen olnud team Samsung ja jäin väga rahule. Kahjuks rikkusin aga ise telefoni tol korral ära ja see tuli välja vahetada. Valituks osutus Xiaomi, kuid arvan, et südames olen salamisi siiski veel team Samsung. ?

  • Avatar
    Vasta Kersi 20. märts 2020 at 15:08

    Team SAMSUNG ? igaljuhul ja alati!
    Saaks lõpuks filmida mida teeb karantiin paarikestega ?
    Nädal veel ja varsti hakkab karvu lendama ?

  • Avatar
    Vasta Gerda 20. märts 2020 at 15:08

    Kui võidan siis saab minust forever liige Team Samsungis ?

  • Avatar
    Vasta Ange 20. märts 2020 at 15:08

    Hetkel olen Huawei tiimis aga üks korralik telefon või vabalt panna mind tiimi Samsung.
    Elu peab olema pidevas muutuses ?

  • Avatar
    Vasta Merlin Muru 20. märts 2020 at 15:08

    Juba aastaid samsungi fänn ja kasutaja, sest üks lihtsamaid telefone. Mõned aastad tagasi sai ostetud samsung hea kaamera pärast, kuid nüüd hakkab juba alla ja jalgu jääma uuematele mudelitele. Kuna jalutan lapsega palju, siis meeldib jäädvustada nii loodust kui last ?

  • Avatar
    Vasta Kaidi 20. märts 2020 at 15:07

    Olen mitu mitu aastat juba olnud team iphone. Aga praegu tundub, et võiks pooli vahetada?
    Seega loodan loosiõnnele?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 15:07

    Ma soovin megalt võita samsungi saaksin samsungi team olla??? ja siis oleks mu sünnipäevakink ka.??

  • Avatar
    Vasta Hestia 20. märts 2020 at 15:07

    Mul endal on S20 olemas 😉
    Võidetud Samsungi kingiks emale, kellel on nuppudega Nokia ja järgmisel nädalal sünnipäev.

  • Avatar
    Vasta Aliis 20. märts 2020 at 15:06

    Kuna YouTube vaheklippides reklaamitakse seda sama uut vinget Samsungi telefoni. Siis kasutütred mul nii fännavad seda aga ma tegin diili nendega, et kui ma võidan selle asjaliku telefoni, saavad nad mu pm uue Huawei endale ?. Olid nõus ?. Võidu korral peaks loosi tõmba, kumb tüdrukutest minu telefoni endale saaks ?!

  • Avatar
    Vasta Helena 20. märts 2020 at 15:06

    Iga kommentaar pidi lugema. Ma siin kommin veel ???
    Ei ma ei ole see samsungi perega liitunud. Pole veel ühtegi omanud. Nuppudega tel ajal, oli mu hing Nokia poolt. Väljamaal olles opo hingega ja müüd huaweide peal.
    Kuid kõik võib veel muutuda ???

  • Avatar
    Vasta Anastasia 20. märts 2020 at 15:06

    Team samsung ei ole. Aga issil on aprillis sünna tulemas ja ta oleks mega õnnelik sellise kingituse üle.

  • Avatar
    Vasta Mannu 20. märts 2020 at 15:06

    No ütleme nii et hetkel ei ole team Samsung aga minu elukaaslane on juba poolteist aastat ja ta “ähvardab” mind, et ka minu järgmine telo on Samsung ? nii et saaksin kohe team Samsungisse ja parem oleks, et see tiim on hea ?

  • Avatar
    Vasta Eliis 20. märts 2020 at 15:06

    Samsung ! ??

  • Avatar
    Vasta Kerly 20. märts 2020 at 15:06

    Loodan et võidan, samsungi telefonid head ja kindlasti see uus kõige parem 🙂 Hetkel iphone aga eelistaksin samsungit ?? Nii et ??

  • Avatar
    Vasta Bam 20. märts 2020 at 15:06

    Team IPhone alati olnud. Aga kuna praegune telefon hakkab otsi andma ja otseselt veel loobuda sellest ei taha, siis mine tea, äkki võit teeb mind team Samsungiks? ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

  • Avatar
    Vasta K 20. märts 2020 at 15:05

    Olen juba team Samsung aga võidu abil tooksin veel ühe liikme team Samsungisse juurde ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 20. märts 2020 at 15:05

    Tahan ka olla Team Samsung mitte Iphone enam…

  • Avatar
    Vasta Jandra 20. märts 2020 at 15:05

    Mul pole veel kunagi Samsungi telefoni olnud. Loodan võita, sest siis saan ka paljude poolt kiidetud telefoni ära proovida. 🙂

  • Avatar
    Vasta Eneli 20. märts 2020 at 15:05

    Ma olen hetkel team Huawei, aga telefon on juba üsna väsinud ja katki, siis tuleks üle team Samsungi. Kunagi olnud Samsung ja no väga hästi pidas vastu? Enne sünnipäeva oleks super tore uus telefon võita?

  • Avatar
    Vasta Liisi S 20. märts 2020 at 15:05

    Ei ole veel team Samsung aga loodan loosiõnnele ??

  • Avatar
    Vasta Liisa 20. märts 2020 at 15:05

    Olen kuu aega olnud team Samsungis ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2020 at 15:05

    Võit tooks õigele poole üle ?

  • Avatar
    Vasta Viktooria 20. märts 2020 at 15:05

    Nii tore kui võidaks?‍♀️ Oleksin siis taas team Samsung. ?

  • Avatar
    Vasta keity konetski 20. märts 2020 at 15:05

    hetkel olen veel iphone team.

  • Avatar
    Vasta Anna 20. märts 2020 at 15:05

    Hetkel Team Iphone, kui võidaks oleks Team Samsung 🙂

  • Avatar
    Vasta Renate 20. märts 2020 at 15:04

    Ilus telefon on.

  • Avatar
    Vasta Caroly 20. märts 2020 at 15:04

    Olen pikalt team Huaweis ja tuleks rõõmuga Samsungi üle 🙂

  • Avatar
    Vasta Kairit 20. märts 2020 at 15:04

    Kasutasin pea 3 aastat õuna aga kuna uus iPhone ei paelunud siis valisin omale Samsungi ja siiamaani olen rahul. Isegi Telia teenindaja imestas, et soovisin iPhone’i Samsungi vastu vahetada. 😀 Loositava telefoni kingiksin oma väikevennale, kellel oli just sünnipäev.

  • Avatar
    Vasta Grete 20. märts 2020 at 15:04

    Endiselt olen õunade maailmas, ehk täiesti valel poolel 😉

  • Avatar
    Vasta kärolyn 20. märts 2020 at 15:04

    olin aastaid täiega team-samsung, siis sattusin aga õuna võrku ja olen sellesse tänaseni püsima jäänud.
    võites annaksin samsungile võimaluse, aga kui meie koostöö ei sujuks, siis mu poja telefon ei kannata eriti kriitikat ja praegusel ajal mil e-õpe on teem, kuluks talle väga adekvaatsem telefon ära.

  • Avatar
    Vasta Carolyn 20. märts 2020 at 15:03

    Hea meelega katsetaksin selle telefoniga, kas Samsung suudab mind #teamIPhone -st eemale tõmmata ??

  • Avatar
    Vasta Terje 20. märts 2020 at 15:03

    Võites läheksin üle team Samsungi! ??

  • Avatar
    Vasta Janely Hiop 20. märts 2020 at 15:03

    Kes ei unistaks uuest telefonist ?

  • Avatar
    Vasta Signe 20. märts 2020 at 15:03

    Olen veel team iphone?? aga sinu postituse j samsungi tutvustamise tagajärjel olen hakanud kaaluma samsungi ostmise peale?? kui ma vôidaksin selle siis enam ei peaks môtlemagi??

  • Avatar
    Vasta Kerli 20. märts 2020 at 15:03

    Võit tooks mind õigele poolele üle ?

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 20. märts 2020 at 15:03

    Samsung ise best

  • Avatar
    Vasta Aliis L. 20. märts 2020 at 15:03

    Ma tegin kasutütardega siili ?. Kui ma uue sellise vinge telefoni peaks võitma, siis ma annan enda Huawei p30 pro ühele neist( mis tuleks meil loosiga kodus tõmmata, kumb selle siis endale saaks). Ütleme nii, et eks tüdrukud hetkel nii aktsioonis ja käivad nagu paha uni pinda, et mine vaata nüüd, kas juba loositi ära telefon ?❗

  • Avatar
    Vasta M 20. märts 2020 at 15:03

    Õigete pool juba terve elu ????

  • Avatar
    Vasta Riin 20. märts 2020 at 15:03

    Olen juba team Samsung ja tahaksin sellel lainel ka jätkata! ?

  • Avatar
    Vasta Maret 20. märts 2020 at 15:03

    Ikka samsung olnud!

  • Avatar
    Vasta Anete Vahl 20. märts 2020 at 15:02

    Olin aastaid team Samsung, läksin apple’i peale üle 2 aastat tagasi, nüüd ikka leian, et android kordades mugavam ja parem, meeleldi lâheks selle peale tagasi ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 20. märts 2020 at 15:02

    Oh, loodan loosiõnnele! Kingiks vanaemale, saab ka nuti inimeste sekk!♥️

  • Avatar
    Vasta Hanna-Eliise 20. märts 2020 at 15:02

    Oleks hea midagi uut proovida! 😉

  • Avatar
    Vasta Anu 20. märts 2020 at 15:02

    Minu vana luts vajab välja vahetamist ning seee samsung oleks idekas.

  • Avatar
    Vasta Hedi 20. märts 2020 at 15:02

    Team iphone aga vaatame kas suudad meelt muuta ?

  • Avatar
    Vasta StellaS 20. märts 2020 at 15:02

    Hetkel olen team Huawei. Aga heameelega liituks #teamsamsuniga. Loodan loosiõnnele

  • Avatar
    Vasta Janika 20. märts 2020 at 15:02

    Olen team samsung , aga praegune telefon vajab väljavahetamist ?

  • Avatar
    Vasta An 20. märts 2020 at 15:01

    õigete poole üle ✌?

  • Avatar
    Vasta Miramii Maarja 20. märts 2020 at 15:01

    Praegu team ōun, aga never know ?

  • Avatar
    Vasta Helen Rudnitski 20. märts 2020 at 15:00

    Team Samusung loomulikult.

  • Avatar
    Vasta Liis 20. märts 2020 at 15:00

    ? 100% team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta P 20. märts 2020 at 14:59

    Osalen veeell ☀️?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 14:49

    Ja kui ma võidaks annaksin vb telefoni ära või panrn varu telefoniks kui kellegil katki läheb või anna vennale telefoni sest tal eõpe ja siis oleks tal lihtsam õppida ja hoian pöidlad peos et võidan see kord selle

    • Avatar
      Vasta Brigitta 20. märts 2020 at 15:06

      Ma ei ole kunagi ühegi Samsungi omanik olnud d, aga kunagi ei või teada millal team Samsungi sattuda võib ?

    • Avatar
      Vasta Kelly 20. märts 2020 at 15:13

      Igavesti team Samsung! Kahjuks pole mul rahalist õnne olnud ja olen alati oma samsungidega teistest ajast maas.. kui ma oma Samsungi sain mõned aastad tagasi juba, siis oli selle kaamera minu jaoks hea, nüüd vaatan ja täielik juust, tahan ka ilusaid pilte teha juu ?? ei taha enam elukaaslase telefoniga teises toas selfareid teha ???? pliiis helphh me äkki aitad sündida uuel vlogeril ??‍♀️?? pluss ma istun kodus juba päris kaua aega ja ei tea millal töökoht uuesti avatakse ? vaja uut telefoni et su blogi paremini lugeda saaks, sjauu ja olge terved ja tee varsti uus veinikas

    • Avatar
      Vasta Triin 20. märts 2020 at 15:14

      Olin koguaeg team Samsung aga eelmisel aastal mõtlesin, et prooviks Huawei ka ära. Tegelikult igatsen ikka Samsungit väga nii, et võit kuluks küll marjaks ära ?

    • Avatar
      Vasta Maiken Kõiv 20. märts 2020 at 15:20

      Samsung Team it is! Aga lühidalt, kes ütleks ära uuest telost, ilmselt mitte keegi ja nii ka mina? Kasutusele läheks 100% vana samsung juba korralik juust ja selfide tegemine juba unustatud. Nii et I hope its meee! ?

    • Avatar
      Vasta Karina 20. märts 2020 at 15:22

      Kopp ees juba vanast iphonest 😀

    • Avatar
      Vasta Marit 20. märts 2020 at 15:25

      Nii väga sooviks uut telefoni võita, vana juba laguneb.

    • Avatar
      Vasta Sandra 20. märts 2020 at 15:30

      Eee… Veeel ei ole team Samsung, ? eks täna selgub kas olen edasi huawei teamis või liitun Samsungi tiimiga ?

      • Avatar
        Vasta Gerli 20. märts 2020 at 16:14

        Ma tahaks ka samsungi teami saada.ja tahaks heameelega samsungi teami

      • Avatar
        Vasta Maarja 20. märts 2020 at 17:58

        Varem olnud kaks samsungi telefoni aga hetkel kasutusel Xiaomi firma telefon,mis ei ole mind siiani oma hinna ja kvaliteedi suhtes alt vedanud. Aga kindlastl võidu korral võtaksin kasutusele Samsungi,kuna laps sooviks minu telefoni endale.

    • Avatar
      Vasta Kristi 20. märts 2020 at 15:31

      Olin Samsung team ja heameelega oleks uuesti 🙂 Loodan õnnele!

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 14:47

    Ma hoian pöidlad peos et mina võidan esimest korda siis ma oleksin mega õnnelik kui saan ka olla team samsung.??

    • Avatar
      Vasta Merili 20. märts 2020 at 15:06

      Kes ei proovi, see ei võida. Aga võit tooks mu õigele poolele, 🙂

    • Avatar
      Vasta Angelika 20. märts 2020 at 15:16

      team Samsung viimseda 2 aastat ?

    • Avatar
      Vasta Merka 20. märts 2020 at 15:25

      Alati olnud team Samsung ❤ kui sõbrad (või kes iganes) on soovitust küsinud, mis telefoni osta, on minu kindel vastus olnud, et Samsung. Paremat lihtsalt mu arust pole ??

    • Avatar
      Vasta Darja 20. märts 2020 at 15:35

      Olen täiesti team Samsung! Kuna jooksen (enne koroonat ja ka peale karantiini lõppu) igapäevaselt ülikooli, töö, trenni ja kodu vahet, siis korralik telefon, milles on kõik vajalik olemas, täiesti asendamatu. Kuna praegune mind tublilt teeninud telo hakkabki lusikat vaikselt nurka viskama, oleks paras aeg uue peale mõtlema hakata.

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 14:45

    Ma olen ainuke veel team huawei ja kui võidaks samsungi oleks meil kõigile samsung team sest kõigile on aga mul ainuke huawei ja kui võidaks saaks ka olla team samsung ja ma hoian pöidlad peos et võidan siis saan ka team samsung olla ja siis oleks see mu sünnipäeva kink ka ma loodan et võidan .??

    • Avatar
      Vasta Jane 20. märts 2020 at 15:29

      Hetkel olen team xiaomi, sest hind ei ole ulmeline. Uus telefon oleks ideaalne küll, saaksin õele või elukaaslasele kinkida. ?

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 14:41

    Ma loodan megalt loosiõnnele võiks eluski kord võita.??

    • Avatar
      Vasta Maria 20. märts 2020 at 15:05

      Väga oleks uut vaja.. Saaks lastest ilusaid pilte teha 🙂

    • Avatar
      Vasta Kätlin 20. märts 2020 at 15:15

      Olen juba ammu team Samsung, isegi kui mu abikaasa mind selle pärast vahel norib ?

    • Avatar
      Vasta Jane Lätt 20. märts 2020 at 15:24

      Sooviks võita küll uut. Kuna olen oneplus pro telefonis pettunud. Ja kui võimalus oleks ostaks iga hinna eest uuesti Samsungi:)
      Ehk sellel korral loosiõnn naeratab mulle ??

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 14:40

    Ma loodan väga loosiõnneleja kui võidaks kingiks vana telefoni vennale sest tal katki ekraan.?

    • Avatar
      Vasta Eliis 20. märts 2020 at 15:04

      Samsung !

    • Avatar
      Vasta Jane 20. märts 2020 at 15:32

      Loodan väga võidule.

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 14:38

    Ma väga loodan võidan seekord sünnipäevaks siis olen õnnelik.?

    • Avatar
      Vasta Elina 20. märts 2020 at 15:20

      Olen juba team Samsung ?

    • Avatar
      Vasta Mariliis 20. märts 2020 at 15:59

      Samsung 4ever! ❤❤❤

  • Avatar
    Vasta Annika 20. märts 2020 at 14:08

    Kui võidan olen kohe team Samsung. ??

    • Avatar
      Vasta Sabine 20. märts 2020 at 15:01

      Team Samsung ?

    • Avatar
      Vasta Anne 20. märts 2020 at 15:18

      Eelmine telefon oli Samsung, see oli ülihea telefon. Nüüd on mingi odavam telefon, millega jantimist küll ja veel..

  • Avatar
    Vasta Eve 20. märts 2020 at 11:38

    Ma olin team-Samsung.. Nüüd paar aastat juba Huaweid kasutanud. Aga elukaaslasel on Samsung..ja ma olen kade ?
    Tahan ka nüüd tagasi Samsungi maailma saada ??

    • Avatar
      Vasta Viktoria 20. märts 2020 at 15:00

      Olen juba team samsung ja väga rahul 🙂

    • Avatar
      Vasta Anu 20. märts 2020 at 15:01

      Samsung on minu teema?

    • Avatar
      Vasta Kristeli 20. märts 2020 at 15:02

      Koguaeg ainult team samsung olnud, parim ?

    • Avatar
      Vasta Eliis 20. märts 2020 at 15:05

      Ikka Samsung !

    • Avatar
      Vasta Silve 20. märts 2020 at 15:16

      Olen ainult Samsungeid kasutanud, olen rahul. Loodan väga loosiõnnele, enda telefon hakkab vaikselt otsi andma ???

    • Avatar
      Vasta Tuuli 20. märts 2020 at 15:17

      Team Samsung?

  • Avatar
    Vasta Sirli 20. märts 2020 at 10:53

    Eelmine telefon oli samsung, sooviks uuesti samsungi lainele saada. Päikest

  • Avatar
    Vasta Marleen 20. märts 2020 at 10:42

    Pärast selle uue roosa samsungi nägemist mõtlesin küll, et pean oma Apple vaimustuse nurka viskama ja androidile üle minema ?? Loodan ka loosi õnnele, mis iganes värvi ta ka ei ole ❤️

  • Avatar
    Vasta Kairit 20. märts 2020 at 10:40

    Soovin ka loosis osaleda,mulle jõuluvana tõi juba telefoni a mu tubli mees jäi seekord kahjuks ilma 🙂 kingiks siis selle talle 😉 et saaks meist preiliga ilusaid pilte teha:)

    • Avatar
      Vasta Hanna-Eliise 20. märts 2020 at 15:05

      Midagi uud oleks küll hea proovida! 🙂

  • Avatar
    Vasta Medris Kivi 20. märts 2020 at 10:32

    Varem olin team iphone ,aga läksin aasta tagasi üle team Samsungile ning seda otsust ma ei kahetse karvavõrdki. Suurim soov oleks siisgi võita,sest siis ma tooks oma ema ka samsungile üle. Ja ma usun, et ta oleks sünnipäeval imestunud.Mu emal on hetkel iphone. Näitaks talle parimad ja ma usun, et temagi ei kahetse hiljem seda otsust. Sest ega ta mind muidu usugi .Hoian pöidlad peos lootusrikkalt hehe.?????

    • Avatar
      Vasta Kristina 20. märts 2020 at 15:05

      Kingi doma õele kes unistab ammu uues telefonist, teine on juba vana ja väsinud

  • Avatar
    Vasta Medris Kivi 20. märts 2020 at 10:28

    Varem olin team iphone ,aga läksin aasta tagasi üle team Samsungile ning seda otsust ma ei kahetse karvavõrdki. Suurim soov oleks siisgi võita,sest siis ma tooks oma ema ka samsungile üle. Ja ma usun, et ta oleks sünnipäeval imestunud.Mu emal on hetkel iphone. Näitaks talle parimad ja ma usun, et temagi ei kahetse hiljem seda otsust. Hoian pöidlad peos lootusrikkalt võidu jaoks????

  • Avatar
    Vasta Medris Kivi 20. märts 2020 at 10:25

    Loodan loosi õnnele. Varem olin team iphone ,aga läksin aasta tagasi üle team Samsungile ning seda otsust ma ei kahetse karvavõrdki. Suurim soov oleks siisgi võita,sest siis ma tooks oma ema ka õigele poolele üle. Ja ma usun, et ta oleks sünnipäeval imestunud.Mu emal on hetkel iphone. Näitaks talle parimad ja ma usun, et temagi ei kahetse hiljem seda otsust. Hoian pöidlad peos lootusrikkalt hehe. Võik ühe korragi võita????

  • Avatar
    Vasta Medris Kivi 20. märts 2020 at 10:22

    LOODAN LOOSI ÕNNELE. Ma võiks ju ühe korra võida kah? Haha ? Varem olin team iphone ,aga läksin aasta tagasi üle team Samsungile ning seda otsust ma ei kahetse karvavõrdki. Suurim soov oleks siisgi võita,sest siis ma tooks oma ema ka samsungile üle. Ja ma usun, et ta oleks sünnipäeval imestunud.Mu emal on hetkel iphone. Näitaks talle parimad ja ma usun, et temagi ei kahetse hiljem seda otsust. Hoian pöidlad peos lootusrikkalt hehe.

  • Avatar
    Vasta Medris Kivi 20. märts 2020 at 10:19

    Varem olin team iphone ,aga läksin aasta tagasi üle team Samsungile ning seda otsust ma ei kahetse karvavõrdki. Suurim soov oleks siisgi võita,sest siis ma tooks oma ema ka õigele poole üle. Ja ma usun, et ta oleks sünnipäeval imestunud.Mu emal on hetkel iphone. Näitaks talle parimad ja ma usun, et temagi ei kahetse hiljem seda otsust. Hoian pöidlad peos lootusrikkalt hehe.????

  • Avatar
    Vasta Medris Kivi 20. märts 2020 at 10:14

    Varem olin team iphone ,aga läksin aasta tagasi üle team Samsungile ning seda otsust ma ei kahetse karvavõrdki. Suurim soov oleks siisgi võita,sest siis ma tooks oma ema ka samsungile üle. Ja ma usun, et ta oleks sünnipäeval imestunud.Mu emal on hetkel iphone. Näitaks talle parimad ja ma usun, et temagi ei kahetse hiljem seda otsust. Hoian pöidlad peos lootusrikkalt hehe.????

  • Avatar
    Vasta B 20. märts 2020 at 10:00

    Story behind üldse milleks mul uut telefoni vaja on. Mu praegune on umbes nelja aastane ja suht annab otsad, ta ei lase uusi äppe alla laadida, mida mul tööga seoses vaja läheb, kaamera teeb ainult uduseid pilte, aku ei pea isegi poolt päeva max 3h, lisaks sellele jube aeglane. Mul oli raha kogutud uuele telefonile sügise lõpuks, aga kahjuks sellel ajal olid mu perel finants raskused ja toetasin neid, et nad võlgadesse ei satuks. Muidu ei oleks üldse hullu kui just tööd see ei aeglustaks.

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 09:51

    Võiks seekord võita siis ma olen vähemalt ühekorra võitnud??

  • Avatar
    Vasta Brigitta 20. märts 2020 at 09:45

    Loodan loosi õnnele ?

    • Avatar
      Vasta Silve 20. märts 2020 at 12:49

      Ma olen täielik Team Samsung, muud telefoni ma ette endale ei kujutakski!
      Kui ma võidan, siis annan ma kindlasti oma telefoni kellelegi, kel seda vaja oleks! Ta on küll vanake, aga VEEL toimib?

    • Avatar
      Vasta Saskia 20. märts 2020 at 15:02

      Kui võidaksin, oleksin kindlasti team Samsung ❤️

  • Avatar
    Vasta Gerli 20. märts 2020 at 09:25

    Kui ma võidaks sünnipäevaks selle telefoni siis ma olen mega õnnelik ja siis annaks vana telefoni ära peres kellegi teisele või panen varuks ära ???

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. märts 2020 at 07:26

    Praegu olen teamOukitel ja kahetsen seda täiega, aga hambad ristis kannatan ja uut telefoni ei osta. Samsung on ikka aus ja lollikindel telefon, millega saab päriselt ka helistada ning mis ei lae terve öö ja mille kaamera ei tee teralisi pilte. Palun fortuuna, halasta mulle ja too mind teamSamsungisse!!

  • Avatar
    Vasta P. 20. märts 2020 at 02:47

    Ma olen väga pikalt olnud team Samsung. Eelmisel aastal kasutasin veel Samsung S2. Ostsin selle kunagi kasutatult ja kasutasin päris mitu aastat. Oli küll iidamast aadamast mudel, aga töötas ja olin rahul. Eelmisel aastal sain, aga sugulase vana (paar aastat kasutatud) Samsung S6 endale. Ta on küll veidi katki ja aku päris hästi ei pea, aga minu jaoks on see siiski nagu uus telefon.
    Päris uuest (kellegi poolt eelnevalt kasutamata) Samsungist ei julgeks unistadagi…

    • Avatar
      Vasta Krislin 20. märts 2020 at 15:35

      Ei ole veel Samsungi poolele üle läunud aga kui vōidaksin siis oleks asi korras:)

      • Avatar
        Vasta Krislin 20. märts 2020 at 15:50

        Sooviksin Samsungi küll proovida, eiriti veel nii vinget:)

  • Avatar
    Vasta Jessica 20. märts 2020 at 02:23

    Mina olen team-Huawei aga elukaaslane on tulihingeline team-Samsung. ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 20. märts 2020 at 01:12

    Olen viimased kaks aastat #teamiphone olnud aga O M G kui kopp ees mul sellest on? vajab koguaeg laadimist ja üldse ei ole selle telefoniga enam head suhted?

  • Avatar
    Vasta Marian 20. märts 2020 at 01:11

    Olen juba team Samsung 3ndat põlve. I love it. Tooks ämma ka sellesse teami üle.

  • Avatar
    Vasta Kristi Kirss 20. märts 2020 at 00:21

    Mul on üks teine (?) Hing ihkab paremat

  • Avatar
    Vasta Jansa 19. märts 2020 at 23:55

    Oh ,mina sooviks vaga osaleda . Kuna enda telefon kukkus kaks nadalat puruks ,siis kasutan hetkel Poja telefoni . Kuna kasvatan oma kolme poega uksinda ei ole hetkel sellist raha ,et endale uut osta . Kui voidaks oleksin uli hapi ikka ja Poja saaks jalle oma telefoni kasutada normaalselt . Loodan Onnele .

    • Avatar
      Vasta K 20. märts 2020 at 15:24

      Olen team Samsung ??

  • Avatar
    Vasta K. J. 19. märts 2020 at 23:44

    Hetkel team Huawei, aga Samsungi vastu poleks midagi

  • Avatar
    Vasta Heleri 19. märts 2020 at 22:57

    Ma olin pikalt team #Samsung, pidas kaua vastu (st ei l2ind mu nuudlin2ppude vahelt kukkudes koe katki) aga kuna ma tavaliselt ostan pm k6ige odavam telefoni mis turul saada on, siis see j2i ajale ikka jalgu (ei toeta 4G-d) ja siis sai musta reede raames huawei soetatud. Ilus ja puha, aga pillasin juba ekraani katki :/ Kui v6idaks, siis tuleks samsungi tiimi tagasi k8ll.

    • Avatar
      Vasta Mari-Liis 20. märts 2020 at 16:28

      Ma aastaid juba Samsu semu, niiet uus foun igati teretulnud??

  • Avatar
    Vasta Birgit 19. märts 2020 at 22:26

    Hetkel olen huawei kasutaja ja ehk oleksin tulemas samsungile üle. Ja kui endale siiski ei sobi siis poja telefoni ekraan läks katki ning ühe Samsung fänni kindlasti saaks ?

    • Avatar
      Vasta Markus 20. märts 2020 at 15:50

      Team android, aga hetkel mitte team samsung. Olekski vaja hädasti juba uut telefoni, üks tuus samsung sobiks selleks hästi!

  • Avatar
    Vasta Liisu 19. märts 2020 at 22:23

    Hetkel kasutan Xiaomit, aga muidugi oleks huvitav midagi täiesti uut proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Inga 19. märts 2020 at 20:47

    Olen kauaaegne Samsungi kasutaja olnud. Praegune telefon on 2 aastat vana.
    Sooviksin uue Samsungi võita kuna pildistan palju ja sooviksin kvaliteetsemaid pilte oma 2 aastasest pojast ja varsti sündivast tütrest.?

  • Avatar
    Vasta Katrin 19. märts 2020 at 20:42

    Olen Samsungi teamis sellest asjast saadik kui Galaxy S 3 välja tuli 🙂 Abikaasaga vaheldumisi pea kõik S seeria telefonid nüüd järjest ära proovitud ja hetkel ma oma S10ga ka väga rahul aga no hing ihkaks ju ikka seda kõige uuemat ja kõige paremat 😀

  • Avatar
    Vasta Ann Laheäär 19. märts 2020 at 19:57

    Tuleks õigesse tiimi üle 😀

  • Avatar
    Vasta Eleriin 19. märts 2020 at 18:52

    Hetkel team Iphone aga tuleks üle?

  • Avatar
    Vasta Merily 19. märts 2020 at 18:30

    Ma ei oska ennast kuskile tiimi potsatada, aga mu ema on tiim Samsung. Ja just tema pärast võtaksingi loosist osa. Ta pole kunagi raatsinud endale osta kallist telefoni ja hetkelgi on tal üks odavamatest Samsungidest (see telefon juba päris vana ka), millega ta saadab reaalselt mulle üli uduseid ja halle pilte :D. Ta ei raatsiks elu sees endale kallist telefoni osta, seega tahaks talle ise kinkida seda. Tean, et tuleb ükspäev see periood, kus saan teda kingitustega üle külvata, aga hetkel proovin siin ise “ellu jääda” noore inimesena. Seega loodan loosiõnnele, et oma korda õnne edasi anda. Ma jõuludeks kinkisin talle näokreeme, mille peale pisarad juba jooksid, nii et uue ja uhke Samsungi peale ta kindlasti kukuks pikali.

  • Avatar
    Vasta Riina 19. märts 2020 at 18:11

    Terve elu #teamsamsung, ei tule pähe ka mitte mõte vahetada millegi muu vastu. #tahanuuttelefonimuidusuren
    Tglt pole nii desperate , aga võiks ?

  • Avatar
    Vasta Anna 19. märts 2020 at 17:14

    Olen pikalt #teamsamsung olnud, praegu juba kiiresti vananeva telefoniga.

  • Avatar
    Vasta Laura-Liis 19. märts 2020 at 17:09

    Hetkel team Huawei, aga uue Samsungi vastu pole midagi ?

  • Avatar
    Vasta Annika 19. märts 2020 at 17:00

    Wow 2415 inimest soovivad kõik võita. Ma loodan, et mina olen see õnnelik kes valituks osutub. ???

  • Avatar
    Vasta Anne 19. märts 2020 at 16:29

    Juba viimased mitu aastat Samsungi usku olnud ja oleks kindlasti aeg uuema vastu vahetada!

  • Avatar
    Vasta Lorean 19. märts 2020 at 15:28

    Pole elusees ühtegi Samsungit omanud peale mikrolaineahju aga hea õnne korral annan kuradile käe ja tulen Samsungi poolele üle ?

  • Avatar
    Vasta Piret 19. märts 2020 at 14:38

    Samsungi kasutaja olen olnud juba päris pikka aega, juba kutseka ajast kasutan samsungit, muud margid on külmaks jätnud? vb mugavustsioon, vahel mõtlen küll et prooviks muud aga kui ostuks läheb jääb ikka samsung peale?
    Uut telefoni on sp vaja et mul kukkus ta vette ja ja peale seda viskab aeg ajalt enne foto tegemist ekraani punaseks ja vahel lampi lõpetab ise kõne, eks see on vaid aja küsimus millal lõplikult hakkab otsi andma, sp oleks see super kui saaks asendada selle katkise telefoni uuega?

  • Avatar
    Vasta Brigitta 19. märts 2020 at 14:28

    Olen nii team samsung kui ka team Iphone ja soovin väga loosis osaleda kuna mõlemad telefonid veidi rivist väljas.

  • Avatar
    Vasta Liis 19. märts 2020 at 13:03

    Juba tiimis ?

  • Avatar
    Vasta K 19. märts 2020 at 12:50

    Hetkel team iPhone, aga ehk tuleks isgi Samsungi peale tagasi

  • Avatar
    Vasta Tiina 19. märts 2020 at 12:24

    Praegune telefon hakkab otsi vaikselt andma, ekraan katki ja osa funktsioone ei tööta, uus kuluks hädasti ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Merle 19. märts 2020 at 12:10

    Juba aastaid tiimis Samsung, praegu kasutusel S7edge juba üle nelja aasta, millega olen väga rahul, aga uus telo oleks kindlasti veel parem ja ägedam?

    • Avatar
      Vasta Kristeli 20. märts 2020 at 15:04

      Koguaeg ainult team samsung olnud, parim?

  • Avatar
    Vasta Silve 19. märts 2020 at 11:20

    Tsau Mallu!☀️

    Mina olen vaieldamatu Samsungi ja fotograafia fänn ja uus Samsung on MEGA äge, aga ilmselt ei saa ma seda telefoni endale never lubada, aga samas ka A71 on väga heade näitajatega ja mida ma jällegi eriti praeguses kriisiolukorras, millal raha peab hoidma, sest never know millal rahaliselt kergemaks hakkab minema, endale lubada ei saa.
    Praegune telefon on juba aastatega muutunud korralikuks juustuks ja on ainult aja küsimus millal sussid püsti viskab. ?
    SEEGA hoian pöidlad pihus, sest tihti ma ei võta osa loosidest, ja kui võtan, siis muidugi ei võida??

  • Avatar
    Vasta Tiina 19. märts 2020 at 10:28

    Pole veel team Samsung, aga vabalt võiksin olla. Praegu mul Huawei.

  • Avatar
    Vasta Tiia Tiik 19. märts 2020 at 10:22

    olen Samsungi kasutaja aga praegusel mudelil S9 on ekraanil triibud peal nagu kanasuled, sest panin selle voodile, kuid telefon lendas vastu voodiäärt ja ekraam mõranes, kuigi oli ka purunemist kaitsvas kestas. Tahaks uut aga osta veel ei raatsi.

  • Avatar
    Vasta Liis 19. märts 2020 at 10:20

    Team Samsung oleksin meeleldi ??

  • Avatar
    Vasta Kelly 19. märts 2020 at 09:51

    Mind tooks võit “õigele poolele” üle 😉

  • Avatar
    Vasta Sigrid 19. märts 2020 at 09:27

    On küll juba samsung aga S20 pildikvaliteet tundub nii hea, kui ma teeksin beebist pilte ja need välja prindiks siis need pole mürased.

    • Avatar
      Vasta Liise 20. märts 2020 at 15:44

      Mul oli viimati samsung siis kui need esimesed puuteekraanga telefonid tulid ning noh see jooksis nii kokku. Lõpuks loobusin samsungist ja olen olnud nüüd teame Sony aga kui telefoni võidaks siis annaks talle uue võimaluse. Praegu telefon on juba üsna vana ning oleks vaja ta pensionile saata.

    • Avatar
      Vasta Reelika Heinmets 20. märts 2020 at 18:04

      Mind tooks võit õigele poolele üle , endal telefon väga katki, hetkel iphone aga kunagi oli samsung, kadus ära. Minu arust on kõige parim telefon siiski ikkagi SAMSUNG?? nii nii väga oleks vaja..?‍♀️?‍♀️

  • Avatar
    Vasta Victoria 19. märts 2020 at 09:21

    Mul on praegu iphone 7 ja hädasti oleks uut vaja, sest aku on kehv. Teised muudkui korrutavad, et “ausalt samsung on parem”.
    Tahan, et võit tooks mu “õigele poole üle” ?✨

  • Avatar
    Vasta Kats 19. märts 2020 at 08:34

    Hei! Päris tõsiselt sooviks liituda team samaungiga! Just mees kusis mis sünnaks tahan, ja kuigi mul on toimiv iphone, siis vastasin et tahan telefoni’ 😀 samsungi! Tal endal on ja kuigi mul see harjumatu kasutada, aga no igasugu pildikvaliteet ja mõned asjad veel on kordades paremad kui iphonel’
    Nii et see oleks nagu rusikas silmaauku 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaja 19. märts 2020 at 08:24

    Olen samsungi kasutaja hetkel A7. Hiljuti viskas laps ekraani ämblikuks. Ja uus ongi plaan A71. Ootab siis nüüd natuke? äkki veab ??

  • Avatar
    Vasta Maarika Saarik 19. märts 2020 at 08:10

    Loodan Samsung?

  • Avatar
    Vasta Kristiina S 19. märts 2020 at 05:09

    Olen “team Samsung”, esimene oli Nokia, edasised kõik Samsungid olnud.

    • Avatar
      Vasta Geilin 20. märts 2020 at 15:58

      Olen team samsung, enamus mu telefonid on samsungid olnud, aga viimastega ei ole üldse rahul olnud just kaamera kvaliteedi pärast. Eile korra mõtlesin, et lähen huawei usku üle ja ostan P30 pro. Ehk loosiõnn naeratab ja jään ikka samsungi usku edasi ??‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Kristin 19. märts 2020 at 01:58

    Mind tooks võit “õigele poolele” üle ??

  • Avatar
    Vasta Annika 19. märts 2020 at 00:59

    Ma olen tiim mallukas kui võidan?? Jälgin sind juba aastast 2013 ja see samsung ausalt kuluks väga väga ära.
    Unistan nii väga hea kaameraga telefonist , saaks lõpuks instasse norme pilte lisada ?? ja lastest ilusaid mälestusi ?
    Nüüd kriisi ajal ei julge mingit järelmaksu ka võtta, et ise osta..?

  • Avatar
    Vasta d. 19. märts 2020 at 00:55

    Minu “föön” hakkab vaikselt otsasid andma. Ülitimm oleks see vana pann asendada tutika Samsungiga 🙂

  • Avatar
    Vasta Signe 19. märts 2020 at 00:40

    Olen tiim iPhone, aga varsti tahaks telefonivärskendust teha. ?

  • Avatar
    Vasta Kadi 19. märts 2020 at 00:36

    Olen juba tiimis, aga oleks ka juba uut telefoni vaja ?

  • Avatar
    Vasta Grete 19. märts 2020 at 00:21

    Olin team Samsung ca 5a tagasi ja tahaks tagasi kuna iphone’i aku ei pea mul millegipärast üldse kaua vastu :/

  • Avatar
    Vasta Johanna 19. märts 2020 at 00:08

    Olen juba paadis 🙂

    • Avatar
      Vasta Katrin 19. märts 2020 at 08:47

      Olen team Samsung is. Paris telefon ?

  • Avatar
    Vasta Liina 19. märts 2020 at 00:00

    Alati team Samsung! ?

  • Avatar
    Vasta Kristine 18. märts 2020 at 23:55

    Mind tooks võit “õigele poolele” üle?

  • Avatar
    Vasta Mari 18. märts 2020 at 23:52

    Alati team Samsung!

    • Avatar
      Vasta Kai Põldsalu 19. märts 2020 at 01:04

      Olen olnud juba aastaid Samsungi kasutanud. Alles hiljuti sai soetatudki uus Samsung S8, aga S20 Ultra on veel parem,millest ma kohe kindlasti ära ei ütleks ?

  • Avatar
    Vasta Evalyna 18. märts 2020 at 23:44

    Mida teen? Helistan ja pildistan ja super/hüpet õnnelik olen

  • Avatar
    Vasta Merylin 18. märts 2020 at 23:38

    Mehel oleks vaja hädasti uut Samsungi ?

  • Avatar
    Vasta Maria Rüüdja 18. märts 2020 at 23:34

    Ei ole VEEL team Samsung kahjuks kuid suurima heameelega tuleks üle küll ???
    ??

  • Avatar
    Vasta Erik 18. märts 2020 at 23:25

    Võit tooks mu üle.

  • Avatar
    Vasta Leelia 18. märts 2020 at 23:18

    Hetkel team Huawei, enne oli team Õun. Team Samsung oli viimati u. 15 aastat tagasi vana klapiga telefon. Hea meelega prooviks ka uuemat Samsungit 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 18. märts 2020 at 23:07

    Soovin osaleda loosis . Hetkel veel pole team Samsung aga laps on ja tal oleks vaja uut telefoni ?

  • Avatar
    Vasta Sigrid 18. märts 2020 at 23:03

    Oh sa raks! Ongi s….s kommentaare!
    Smiley siia ka

    • Mallu
      Vasta Mallu 18. märts 2020 at 23:53

      jep 😀

  • Avatar
    Vasta Birgit Randmaa 18. märts 2020 at 22:44

    Olen juba 5 aastat samsung team aga vana telefoni võiks juba välja vahetada küll ?

  • Avatar
    Vasta Eva 18. märts 2020 at 22:26

    Jah, oleks mega. Pole Samsungit varem kasutanud ja tahaks ilusaid pilte teha ja oma telefon vist paneb kohe varsti pildi tasku…

  • Avatar
    Vasta Brit 18. märts 2020 at 22:21

    Team Samsung! ❤

  • Avatar
    Vasta L. 18. märts 2020 at 22:14

    Vahepeal oli Huawei, aga Samsungi megahea kaamera tiris minema…ma olen väga suur pildistaja ja tahaks julgeda need pildid suuremalt ilmutada kui 10×15?

  • Avatar
    Vasta B 18. märts 2020 at 22:05

    Väga oleks uut telefoni vaja ja kui siiani on iPhone olnud, siis järgmiseks kaalun teise variandina just Samsungi, seega võit oleks väga meeldiv 🙂

  • Avatar
    Vasta Helena 18. märts 2020 at 21:23

    Mul on praegu Huawei. Muidu olen rahul, aga ekraani kukkusin niimoodi katki, et esikaameras on jutt sees ja selfiesid enam teha ei saa 🙁 Uut telefoni ei ole veel raatsinud osta ja klaasi ka sellel vanal telefonil vahetada ei taha. Võiks küll Samsungit proovida.

  • Avatar
    Vasta Kristel 18. märts 2020 at 21:20

    Mina olen õige tiimis ?
    Tahaksin oma ema tuua nutimaailma ja loomulikult õigesse tiimi tuues oleks see kõige parem. Siis saaks ema karantiini perioodil vaadata uudised, saata enda tegemistest pilte ja oma lastega mugavamalt suhelda ?

  • Avatar
    Vasta Inna 18. märts 2020 at 21:19

    Mulle oleks vaja uut telefoni! Samsungit olen varasemalt kasutanud ja selle telefoni võidu korral oleks väga rõõmus. Kodus kasvamas kaks armsat lapsukest ja meeldib neist palju pilte teha ja miks mitte just selle Samsungiga!

  • Avatar
    Vasta Rein-Erik 18. märts 2020 at 21:01

    Ou pliis räigelt vaja, mul ämblikuäpp ülevõtnud juba terve telefoni ja ei saa enam midagi teha!!! ???

  • Avatar
    Vasta Janne 18. märts 2020 at 20:54

    Uuest samsungist ära ei ütle. Kuluks marjaks ära ?

  • Avatar
    Vasta Akl 18. märts 2020 at 20:52

    Olen koguaeg Samsungi fänn olnud, juba enne nutitelefone, nutikaid ka Samsungeid olnud kuni jõudsin Iphoneni, mis meeldis rohkem. Mõtlesin, et jään Iphonede peale, aga samas kui uus Samsung meeldib, siis vb võidab ta mu südame oma poolele tagasi, kes teab! Nüüd vana telo suht läbi ja just uut telefoni vaja ka. Tänud. ?❤️✨

  • Avatar
    Vasta Annika 18. märts 2020 at 20:51

    Olen olnud Samsungi usku aga nüüd Appel ja olen uuesti pikalt samsungi vaadanud aga nu ei suuda otsustada milline valik nii suur! Seega võit tooks mind “õigele poole” tagasi ☺️

  • Avatar
    Vasta Kätlyn 18. märts 2020 at 20:51

    Olen proovinud vist läbi kõik telefonid ja täna olen TEAM SAMSUNG. Ei oska mitte ühtegi teist telefoni igatseda ka selle kõrval. Küll aga suutsin ma taas oma telefoni ekraani ära lõhkuda ja uue telefoni üle oleksin kindlasti tohutult õnnelik❣

  • Avatar
    Vasta Maarja 18. märts 2020 at 20:46

    Soovin vàga vòita, kuna vana kallis hea samsung on hakkab saba andma ?

  • Avatar
    Vasta Sinu fänn 18. märts 2020 at 20:43

    I love samsung. Tahaks endale sünnipöevaks , mis siis et mul nädal tagasi sünnipäev oli. Tahaks ka ometigi võita kord elus Aitähhhh

  • Avatar
    Vasta B 18. märts 2020 at 20:31

    Ja mina olen aga sain nii vastu pükse. Ostsin a10 700 euroga.. ja nüüd 3 kuud hiljem, palju see maksab 500… kurjam, mul maksta veel 650

    • Mallu
      Vasta Mallu 19. märts 2020 at 00:04

      See on alati nii 😀

  • Avatar
    Vasta Tauno Tampere 18. märts 2020 at 20:22

    Sooviks tagasi samsungi juurde

  • Avatar
    Vasta Karin 18. märts 2020 at 20:21

    Team Samsung kōlab küll dreamteamina??

  • Avatar
    Vasta Jane 18. märts 2020 at 20:17

    Olen kogu aeg team iphone olnud, aga ehk suudaksid Sa seda muuta! ?

  • Avatar
    Vasta Sirli Siller 18. märts 2020 at 19:57

    Tahaks tulla “õigele poole” tagasi aga nii keeruline valida millist Samsungi võtta ?

  • Avatar
    Vasta Karmen 18. märts 2020 at 19:57

    Hetkel veel pole team Samsung. Võit muudaks seda kindlasti.

  • Avatar
    Vasta Kertu 18. märts 2020 at 19:48

    Paadunud team Samsung juba 10a või rohkemgi?‍♀️❤

  • Avatar
    Vasta Epp 18. märts 2020 at 19:43

    Kui vaadata neid pilte siis tuleks hea meelega õigele poole ?

    • Avatar
      Vasta Jaanika 18. märts 2020 at 20:45

      Olengi just võimalikult hea kaameraga uue telefoni otsingul ? Pole Samsungit varem olnud, prooviks kindlasti ära! ?

    • Avatar
      Vasta Kristin 18. märts 2020 at 22:41

      Olen juba team Samsung ning oleksid meelsasti edasi ??

  • Avatar
    Vasta Liis 18. märts 2020 at 19:42

    Osalen loosis

    • Avatar
      Vasta Gätlin 18. märts 2020 at 22:00

      Olen juba aastaid olnud team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Hanna 18. märts 2020 at 19:38

    Team Samsung ammu ja alati

  • Avatar
    Vasta Liisi 18. märts 2020 at 19:18

    Võit tooks mind õigele poole üle! Ja ma väga vajaks seda võitu, praegune telefon on ribadeks sõna otseses mõttes. Palun igapäev jumalat, et veel lõplikult katki ei läheks.

    • Avatar
      Vasta Sirli 18. märts 2020 at 23:32

      Kunagi olin Samsungi fänn! Aga Austraalias ostsin endale hoopis LG pettusin ja läksin Motorola peale üle. Võib olla see võit aitaks Samsungi fänni klubisse tagasi pöördumisele kaasa ?☺️

  • Avatar
    Vasta Merilin 18. märts 2020 at 19:17

    Olen juba pikemat aega team Samsung, kuid uus telefon kuluks marjaks ära. Eriti praegusel koduõppe perioodil, kus on vaja juhendada oma kalleid õpilasi ning uus tehnoloogia oleks suureks abiks.

  • Avatar
    Vasta Anette Liiv 18. märts 2020 at 19:11

    Olen alati olnud samsungi kasutaja ja pole kunagi olnud probleeme! Ja muidugi uuendaks oma vana telefoni uuemaks välja?

  • Avatar
    Vasta E. 18. märts 2020 at 19:02

    Olen team Samsung, aga praegune on aastast 2015 ehk kipub olema üpris uimane ja jookseb aeg-ajalt kokku 😀

  • Avatar
    Vasta Ly 18. märts 2020 at 18:59

    Olen juba team Samsung, varem olin koguaeg Huawei võo nokia tüüp ja kategooriliselt Samsungi vastu..aga nüüd nii harjunud ja hädasti oleks uut fõunii vaja.. beebi kõrvalt ei saa seda endale lubada ? niiet ???

  • Avatar
    Vasta Kristiina Tammik 18. märts 2020 at 18:47

    Võit tooks Mu õigele poole. Aeg ” Team Iphone’ist” lahkuda?

  • Avatar
    Vasta Diana Põri 18. märts 2020 at 18:30

    Olen juba aastaid team Samsungis ja soovin osaleda loosis ??

    • Avatar
      Vasta Ene 18. märts 2020 at 19:19

      Olen õigel poolel juba ja super rahul ?

  • Avatar
    Vasta S 18. märts 2020 at 18:29

    Vii mind ka õigele poolele!

  • Avatar
    Vasta Celine 18. märts 2020 at 18:02

    Olen Team Samsung aga kuskil aastake ainult. Varem olin Iphone peal aga siis mõistsin,et android on ülekõige 😉
    Sai soetatud kasutatud samsung,uut oleks väga vaja ?

  • Avatar
    Vasta Susann-Anetta Mihkelson 18. märts 2020 at 18:00

    Koguaeg olen olnud team iphone aga ammu vaadanud neid uuemaid samsungeid ja no need palju armsamad. Seega kaldun team samsungi poole ja võit teeks selle eriti lihtsaks.

    • Avatar
      Vasta Maarja 18. märts 2020 at 18:18

      Varem olin Team Samsung, praeguse telefoniga olen konkurentide poole üle läinud, aga just olekski aeg telefonivahetuseks ?

  • Avatar
    Vasta Tuuli 18. märts 2020 at 18:00

    Olen Team Samsungis juba 2 aastat, ei kahetse?

  • Avatar
    Vasta Liisa 18. märts 2020 at 17:44

    Seni olin Team iPhone, aga tahaks Team Samsungisse üle tulla ?

  • Avatar
    Vasta Simo 18. märts 2020 at 17:41

    Praegu pole teamSamsung, aga uus telefon kindlasti aitaks kaasa tiimi vahetamisele.

  • Avatar
    Vasta Heli 18. märts 2020 at 17:40

    Sooviks seda armsakest, siis tooks see mind
    ,,õigele poolele” ?
    Kõlab ju imeliselt, sellega teeks oma perest ja sõpradest lahedaid pilte ?
    #mallu #minusamsung #teamsamsung

  • Avatar
    Vasta Signe 18. märts 2020 at 17:31

    Mina aastaid team Samsung. Mul hetkel Samsung Galaxy A8 (2018), uus telefon kuluks ära küll 🙂

  • Avatar
    Vasta Monika 18. märts 2020 at 17:20

    No eks tuleks ikka õigele poolele üle 😀

  • Avatar
    Vasta Anu Õ 18. märts 2020 at 17:16

    Mul endal juba kolmas Samsungi telefon, hetkel A70 ja väga väga rahul.
    Samuti on tütrel Samsung telefon ja ear budsid. Ning mehel on Samsungi televiisor 😀
    Loosis sooviks samuti osaleda.
    Võidu korral annaksin selle oma emale, et sellisel raskel ajal teda kasvõi telefon ekraanilt vaadata ja tema häält kuulda 🙁
    Kõike head sinu armsale perele 🙂

  • Avatar
    Vasta Mann 18. märts 2020 at 17:12

    Tõmbaks kas ema või lapse team Samsungi.
    Ühel on juba liiga vana ip ja teisel on surma äärel huiaveia.

  • Avatar
    Vasta Helen-Sigrid 18. märts 2020 at 16:54

    Mulle meeldib ka see telefon väga. Vana juba väsinud ja väeti, elu 4s telefon hetkel, vahetan neid harva. Marianne Kask, mul ka juubel märtsi lõpus, tähistada ka ei saa, aga siis jagan sulle ka pilte, kuidas ma kodus üksi tähistan ?

  • Avatar
    Vasta Alex 18. märts 2020 at 16:53

    Mina olen juba mõnda aastat tiim-Samsung 🙂
    Tahaks nüüd, et ka elukaaslane liituks sellega!

  • Avatar
    Vasta Annabel 18. märts 2020 at 16:48

    Olen hetkel õuna tiimis

  • Avatar
    Vasta Anne 18. märts 2020 at 16:45

    Siiani team Huawei just pildikvaliteedi poolest, aga olen nõus testima, kas team Samsungi kvaliteet on sama väärt 😀

  • Avatar
    Vasta Imbi 18. märts 2020 at 16:45

    Oleme juba aastaid Samsugi teamis. Abikaasa ja väiksemad lapsed kasutavad ka Samsungi tahvelarvuteid ja peale abikaasa on kõigil meil Ssamsungi telefonid. Abikaasa eelistab telefonina nuppudega varianti ?

  • Avatar
    Vasta Egelii 18. märts 2020 at 16:39

    Ma pole samsungi veel proovinud aga ma olen vähe peal enda sõpside telefone näpsanud ja need on olnud samsungid(olen tagasi andnud kohe) väga hea kvaliteediga ja puha aga praegu olen huawei ga ja see on ka hea aga mitte nii hea kui SAMSUNG Ja võit tooks mu samsungteami?

  • Avatar
    Vasta Efka 18. märts 2020 at 16:38

    Peaks täiega üle tulema teise liiga 🙂
    Aga olekski aeg kah, see Huuuuaweiii elab oma elu juba vaikselt ära ja no kriisiga uut ei jaksa osta ka ?
    Seega “pöidlad pihus”, näis kas joppab.

  • Avatar
    Vasta Kairit 18. märts 2020 at 16:36

    Hei, olen juba Samsungi usku. Hetkel juba 3a vaba samsung s7, mis on pãris juuuust. Vâga oleks vaja uut telefoni, et saaks pilte teha. Hetkel kvaliteet ajaga uduseks muutunud.? Plaanisin eelmine suvi uut osta, aga no töökorras asja niisama seisma ei jãta, ostsin hoopis kohvimasina. Aga nyyd juba vajadus uue järgi, aga hetkel rahakott ei võimalda. Väga tahaks endale uut Samsungi!!!?

  • Avatar
    Vasta Reili 18. märts 2020 at 16:30

    Olen team Samsung, kuid uus telefon kuluks juba marjaks ära. Osalrn loosis

  • Avatar
    Vasta Hannela 18. märts 2020 at 16:30

    Ise olen “team Samsung”, aga tahaks elukaaslase ka siiapoole üle saada 😀

  • Avatar
    Vasta Eleryn Meister 18. märts 2020 at 16:26

    Olen team samsung 🙂

    • Avatar
      Vasta Heivi 18. märts 2020 at 22:36

      Vana Samsung S7 vajaks välja vahetamist küll ?

  • Avatar
    Vasta Raili 18. märts 2020 at 16:25

    Ma apple kambas, switch ei teeks paha 🙂 saakski uusi videosid tootma hakata

  • Avatar
    Vasta Sigrit-Siret 18. märts 2020 at 16:12

    Olin varem team Samsung,kuid pidin vahetama selle välja. Aga võit tooks tagasi mind Samsungi teami 😉

  • Avatar
    Vasta Kädi 18. märts 2020 at 16:10

    Team Samsung 4ever 😀

  • Avatar
    Vasta Lily Huik 18. märts 2020 at 16:08

    Minul hetkel teine telefon. Aga väga väga rõõmustaks uus Samsung. Saak oma väikestest piigadest ilusaid pilte teha.☺️

  • Avatar
    Vasta Marge Rõbtšenko 18. märts 2020 at 16:04

    Olen muidu xiomi fänn,pole Samsungi kunagi proovinud.Prooviks hea meelega?

  • Avatar
    Vasta Airi Loorents 18. märts 2020 at 16:04

    Täiesti valelpool, Huawei?

  • Avatar
    Vasta Liis 18. märts 2020 at 15:56

    Kuluks üks vahva ja hea kaameraga telefon ära küll…. Kunagi olid ka mul Samsungit aga nad pole tahtnud minuga kuidagi koostööd teha aga vb Siis nüüd oleks teisiti ?

  • Avatar
    Vasta Laili Laanepõld 18. märts 2020 at 15:56

    Ise olen team Samsung, aga pööraks tütre ka seda usku ?

  • Avatar
    Vasta Kerly 18. märts 2020 at 15:55

    Olen samuti aastaid team Samsung liige olnud ja ilmselt jätkan siin aastaid.

  • Avatar
    Vasta Monika Aviste 18. märts 2020 at 15:51

    Kunagi olen ühe Samsung telefoni omanik olnud küll, aga vahelduse mõttes olen erinevate firmade mulle taskukohaseid nutikaid ostnud. Aga igastahes annaksin võidu korral oma praeguse telo sõbranna tütrele ning ühineksin hea meelega Samsungi tiimiga ja oleksin uhke viiesotase, minu elu kallima telo üle.

  • Avatar
    Vasta Eliise P 18. märts 2020 at 15:49

    Osaleksin ka hea meelega loosis, kui õnn naeratab siis annaksin telefoni oma kallile mehele kuna ta ka suur samsungi fänn, aga vana telefon ùle kolme aasta vist juba ja ei taha laadida enam väga. Ise on väga kurb kuna talle meeldis see samsung.

  • Avatar
    Vasta Igor Dulin 18. märts 2020 at 15:45

    Hetkel olen valel poolel aga kui võidan siis lähen õigele poolele.

  • Avatar
    Vasta Carmen Lin 18. märts 2020 at 15:42

    Veel ei ole aga kui võidan siis kindlasti lähen üle.

  • Avatar
    Vasta Kersti 18. märts 2020 at 15:41

    Team samsung juba pikka aega !
    Uut samsungi sooviks küll, äkki loosiõnn tuleb minu õuele !? ?☎️?

  • Avatar
    Vasta Tiina Lind 18. märts 2020 at 15:40

    Ei veel ei ole aga kui võidan siis kindlasti muudan meelt.

  • Avatar
    Vasta Kai 18. märts 2020 at 15:37

    Olin team Samsungis, aga sain kingiks Õuna ja hetkel siis valel pool ? Jupp aega igatsesin oma Samsungit taga. Samas on telefon juba suht õhtal omadega ja seda single take funktsiooni oleks oma lastega ka hädasti vaja. Pluss muidugi uute Samsungite pildikvaliteet! ?

  • Avatar
    Vasta PIRET 18. märts 2020 at 15:35

    Team Samsung!

    • Avatar
      Vasta Liinekas 18. märts 2020 at 16:24

      Tulen samsungi teamile yle?!

  • Avatar
    Vasta Kiku 18. märts 2020 at 15:25

    Olen juba oma esimesest telefonist saadik tiim Samsung (mäletate, need vinged klapiga (kus peal oli väike ekraan kellaga, hämmastavalt leged telefonid) ja praegu kasutan juba neljandat aastat S6te. Kahjuks aku hakkab otsasid andma ja olen juhtmega seina küljes kaks korda päevas. Seetõttu olen kaua kaua piilunud A71-te, sest see telefon on lihtsalt niii ilus. Kui see Malluka mäng nüüd märk ei olnud, et see minu telefoniks lausa peab saama, siis ma ei tea, mis on.

    (PS! vau, mis pildid Samsung S20!)

  • Avatar
    Vasta Triinu-Liis Tõhk 18. märts 2020 at 15:19

    Kunagi oli mul Samsung ning pean tõdema, et väga mõnus… Pealegi on Samsungite üks suurimaid plusse see, et sisu on hästi lihtne ja kergesti arusaadav ?
    Võibolla uus telefon, toob taas mind tagasi Team Samsungisse?

    • Avatar
      Vasta Marelle 18. märts 2020 at 19:52

      Olin varem team Samsung aga see hetk kui oli uut telefoni vaja tundus hetkeks parem teine firma. Kuid nüüd tahaks samsung uuesti. Nii et võit tooks mind “õigele poole” üle ?.

  • Avatar
    Vasta Johanna 18. märts 2020 at 15:13

    Jee mina osalen ka. Olen samsungi tiimis juba – tore oleks vahetada välja uuema vastu ?

    • Avatar
      Vasta Katre Rääk 18. märts 2020 at 17:15

      Team Samsung olen?

    • Avatar
      Vasta Silja 18. märts 2020 at 17:37

      Ikka team Samsung ?

  • Avatar
    Vasta Carmen 18. märts 2020 at 15:13

    Olen juba aastaid team Samsung?

  • Avatar
    Vasta Heleri Salben 18. märts 2020 at 15:11

    Team Samsung! ?

  • Avatar
    Vasta Krista 18. märts 2020 at 15:07

    Jaaa, ma olen juba Samsungi tiimis :). Jube lahe oleks uus telefon ja eriti sümpatiseerivad mulle need uued/kvaliteetsed võimalused, mis piltide tegemist puudutavad (kuna pildistamine on ka minu meelistegevus).

  • Avatar
    Vasta Astrid Nurmse 18. märts 2020 at 15:04

    See uus on ikka … no wow kaameraga. Ma see oma Samsung Galaxy A6 … ga ei saa ligigi. No vaatame,vaatame. Kui see coroona läbi saab siis plaanin uut osta. No vblla päris mitte seda sinu uut … aga uuemat. Samsungid on head telod.Võiks muidugi võita???

    • Avatar
      Vasta Jackie-Janet Jakobson 18. märts 2020 at 15:55

      Ise pole veel Samsungi tiimi pöördunud, aga ema on mul siis nö õigel poolel ja kuna tema telefon on omadega täitsa kutu, siis kingiks selle talle, et saaks ikka praeguses olukorras temaga suhelda.

  • Avatar
    Vasta Marta 18. märts 2020 at 15:04

    Olen olnud mitu aastat iPhone kasutaja, aga kuna selle eluaeg hakkab läbi saama, proovib elukaaslane mind juba pikalt Android-operatsioonisüsteemiga telefonidele üle tuua. Samsung tundub olevat praegu küll hea tiim, millega liituda!

  • Avatar
    Vasta Jane-Ly 18. märts 2020 at 14:56

    Olen hetkel õuna tiimis, aga liituks tagasi samsungiga ☺️

  • Avatar
    Vasta Liina 18. märts 2020 at 14:54

    Team Samsung!

  • Avatar
    Vasta Kristel 18. märts 2020 at 14:50

    Ise olen team samsung, aga mu mees pole. Oleks viimane aeg tal normaalne telefon soetada, kaua ta selle huawei lutsuga ringi käib. Saaks ka ükskord elus näha, milline on tõeline telefon??

  • 1 2 3