TESTIN JA ARVUSTAN

ohatise imerohi ja parimad tooted päikselisteks ilmadeks*

11. mai 2020

Täna on jälle e-esmaspäev, mis tähendab seda, et paljud mu lemmikpoed on suured allahindlused oma asjadele peale pannud. Ma ei teagi, kas see on hea või halb, sest kui täishinnaga ostes mõtlen ma sada korda, et kas on ikka vaja või mitte, siis kui asjadel ala 40% ale, siis täitub ostukorv päris kiiresti. Mõtlesin teilegi ette loetleda, et mida mina soovitaksin Hevereni poest soetada.

Igapäevaseks huulehoolduseks kasutan ma kaht asja. Kotis on mul alati üks FRUU palsam. Need on tehtud võimalikult värskest toorainest, mis on saadud farmerite puuvilja jääkidest. Arbuusi oma on mu lemmik- lõhnabki täpselt nagu arbuus ja jätab huuled pehmeks, aga samas mitte nagu mingit weird kihti sinna peale ei jäta, nagu osad huulepalsamid seda teevad. Loomulikult on FRUU kraam ka vegan.

Teine, ka suht igapäeane asi, mida ma kasutan, on reaalselt üks parimatest toodetest, mida ma üle pika aja kasutanud olen – lagritsajuure ekstraktiga huulepalsam, mida kasutatakse ohatiste ennetamiseks. Ja terve aeg, kus ma seda kasutanud olen, on mul 1x hakanud nagu ohatis veits tulema, aga lõpuks enne tulemist ära kadunud. See on minu jaoks nii ime toode, et ei julge päevagi mööda saata, kus seda EI kasuta. Also see näeb huultel välja nagu läbipaistev huuleläige, seega on mitmed küsinud, et oo, mis läige sul on ??

Viimasel ajal oleme Martal kasutanud ka Kit&Kin püksmähkmeid, mis on lõhna-, kloori-, lateksi-, optiliste valgendajate jm tavapäraselt mähkmete tegemisel kasutatavate kemikaalide vabad mähkmed sobivad ka tundlikule nahale. Lisaks on neil tagumiku peal tore loomapilt. Ja ennetamaks seda, et te küsite, et miks ma riidekaid ei kasuta, siis ma vastan ausalt. et meil on kogu aeg selline bardakk siin, et ma ei suuda hallata ka mähkmemajandust.

Ja eile oli ju täiuslik suveilm. Mina käisin kleidiga turul ja lapsed siiberdasid terve päeva lühikestes riietes aias. Seega sai eile esimest korda seal aastal ka päiksekreemi kasutatud. Pole enam rannaaeg ka kaugel! Selle jaoks on meil ootel Kietla päikseprillid ja rannariided, mis on UV kaitsega ja seljas super mugavad! Suurematele kollased, Martale roosad ❤️ Kõik Kietla asjad leiad SIIT.

Prilid on sellised, et laps võib neid käänata ja väänata – katki nad ei lähe! Ja kindlasti ostke oma lastele korralikud päikseprillid, mitte suvalised pisikesed toidupoest vms. Võite laste silmadele karuteene teha!

Marta Oasises oma rüüd katsetamas, ooooohhh, kuidas ma igatsen Tenerifet!

Lende ja ta kollane Kietla pluus

*Postitus sündis koostöös Hevereniga

Loe ka neid postitusi!

12 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristina 8. august 2021 at 00:32

    Heia
    Aastake möödas sellest postitusest. Enne kui tellima asun – kas ohatise ennetuseks kasutad endiselt lagritsajuure huulepalsamit? Või pigem siis küsimus et kas ikka toimib 😀

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 12. mai 2020 at 16:50

    See on täiega õige, et päikeseprillid vähemalt peavad korralikud olema. Ma ei saa päris aru ka täiskasvanutest, kes kuskilt riidepoest minu arust ainult aksessuaariks sobivad tuusad prillilaadsed asjad ostavad. Ma saan aru, et on odavad ja ägedad ja iga riietuse juurde ju erinevaid vaja, aga kas ikka on? Pigem minu arust kasvõi ühed korralikud, mis reaalselt päikese eest kaitsevad silmi. Aga no minu jaoks on ka tervis olulisem kui stiil 😀 Laste puhul panustaks kindlasti kvaliteeti.

    • Mallu
      Vasta Mallu 12. mai 2020 at 18:15

      Jaa, sama!

  • Avatar
    Vasta K 11. mai 2020 at 19:45

    Mis lõhnaga see huulepalsam on? Samamoodi kimpus ohatistega, aga kui see nagu lagrits peaks lõhnama siis pigem ei vist ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 19:51

      on veits jah… lagritsane, aga mitte oluliselt 😀

  • Avatar
    Vasta Sälly 11. mai 2020 at 17:26

    Ma ei hakka siin keerutama. Ma oleks riidest mähkmetest huvitatud kui jalus on. Mingi sümboolse summa eest ? kellel raha poleks praegusel ajal vaja

  • Avatar
    Vasta Annika 11. mai 2020 at 15:53

    Päikseprillid läbi müüdud. ☹️Oleks nii tahtnud neid sealt ja no kolmele ostes oleks soodukas väga ära kulunud. ?‍♀️?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 16:30

      aga kirjuta neile ja küsi, et kas oleks võimalik praeguse hinnaga nn ette tellida 🙂

  • Avatar
    Vasta Karol 11. mai 2020 at 15:22

    Kumba sa rohkem soovitaksid, kas lagritsajuure palsamit või seda cannadent huulepalsamit, millest sa kunagi varem rääkinud oled?

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 16:32

      Tead, mõju suht sama, aga cannadenti pole kuskilt saada ja see haiseb vastikult 😀 Seega see lagritsa oma on parem!

  • Avatar
    Vasta Pille-Riin 11. mai 2020 at 11:55

    Tundub, et selle huulepalsami pean ma kiiremas korras tellima, sest aprilli kuus tekkis 5 korda järjest ohatis, 3 nädalat käisin mokk rullis ringi, jumal tänatud et praeguseks on pidama jäänud????

    • Mallu
      Vasta Mallu 11. mai 2020 at 14:59

      Jaa mul ka alles oli järjest 100x, aga nüüd pole jupp aega olnud, jumal tänatud!