kui mul pole mitte midagi, aga tahaks osata norm meiki teha, siis mis vaja oleks?

SÔbrannale tegin soovitusi, panen siis siia ka kirja.

Pmst vÔiks sul meigikotis tuhat asja olla, aga ma arvestasin siinkohal sellega, et Katu vÀga hullult ennast nagunii ei meigi ja et pigem vÀhem, kui rohkem asju soovitada. Seega nÀiteks jÀtsin praegu Àra primeri, sest ilmselt mingi kreem on ikka kodus olemas ja hÀda korral sobib ka see meigi alla, et nahka pehmemaks teha.

Mina alustan meikimist tavaliselt concealerist. Ehk siis selleg juraga teed ĂŒle oma silmaalused, laud, nina ĂŒmbruse ja katad nt punased punnid, mis kuskil nĂ€os vedelevad. Osad alustavad silmameigist, see ka fine ja isegi loogiline, et sa lauvĂ€rve ei ajaks juba valmis meigile, aga ma enamasti teen nii lihtsa silmameigi, et suva, kuidagi endal harjumus jĂ€tta viimaseks.

JĂ€rgmine samm: jumekas! Mina soovitaksin alati osta 2 korraga. Hele ja tume. Siis saad ise neid kokku segada ja saad alati endale sobiva tooni. Mina nt pole never poest enda seda ÕIGET saanud, aga ise kokku möksida on lihtne. Veel enam, et kui nĂŒĂŒd tulevad soojad ilmad, vĂ”tad veidi pĂ€ikest nĂ€kku, siis ei pea kohe uut ostma minema.

Jumekas nĂ€os, siis panen ma silmade alla seda silmade alust puudrit, et silma alla kortsukesi ei tekiks, kuhu jumekas jÀÀb. Kuna see hetkel vĂ€lja mĂŒĂŒdud, sobib minu meelest tegelt igasugune baking powder. Peale kanna seda niiske meigikĂ€snaga. Lihtsalt kastad ta puudrisse ja tupsutad silmade alla, nagu homset polekski.

JÀrgmisena vÀike kontuur. Ehk siis juuksepiirile ja pÔsesarnadele veits tumedamat stuffi, et vÀlja nÀha semi peenema nÀoga. Kes tahab, vÔib endale osta selle 3 in 1 komplekti, aga ma isiklikult ostaks ikka selle maailma parima highlighteri ka juurde, sest ma seda komplekti oma proovinud ei ole ja ma ei tea garanteerida, kas ta on nii hea ?.

Highlighterit pĂ”seluule, ninaotsakesele, kulmude alla, ĂŒlahuule peale ja silmanurkadesse. Magic!

No ja siis on pmst juba nĂ€gu peas. Kui tahad teeselda, et oled palju vaeva nĂ€inud, siis pane laugudele kĂ”igepealt ĂŒleni heledamat tooni, siis vĂ€lisservadesse tumedamat kah. Hajuta tĂ€ie rauaga, vĂ€ga mööda panna ei saa nt nende kahe tooniga. Samas kui ei viitsi, pane aint heledat, kĂ€ib kah. Kui tunned, et suudad, tee lainerijoon, see on selleks pĂ€ris hea variant. Kui ei, kĂ€rab ilma ka. Siis ripsmetele natsa duĆĄĆĄi (see on hea) ja lĂ”puks joonistad oma kulmud ĂŒle selle kulmupliiatsiga.

Ole lahke, you are done. Kui tahad, vÔid huuled ka teha, aga ma viimasel ajal ise ei taha miskipÀrast, seega olgu nii, et rohkem rÔhku silmadele ja asi ants. PÔsepuna on ka selline, et mÔnikord panen, enamasti mitte.

Ma ise proovisin need must-have tooted panna ostukorvi ja vaatan, et alla 100€ saab kogu uhiuue meigivarustuse kenasti kĂ€tte. Okei, see eeldab, et sul on olemas nt lauvĂ€rvi jaoks pintsel (aga kui ostad suurema paleti, saab sellega jumala norm pintsli kaasa, ma ise kasutan seda, kuigi mul nn “paremaid” ka, aga ma ei nĂ€e vahet).

Siin videos ma vist UMBES nii teen, et kes kirjakeeles aru ei saanud ??‍♀

Ja ma mĂ”tlesin, et kui ma juba siin Wibo pĂ”hjal selle nĂ€ite valmis tegin, siis kĂŒsisin neilt koodi ka – tĂ€na ja homme kood mallukas30. Saate kĂ”ikidelt asjadelt 30% alla, mis tĂ€hendab, et umbes 60-70€ saate siis terve uhiuue meigikoti sisu. Woop-woop!

Mainin Àra, et tegemist ei ole tellitud reklaamiga, hakkasin Katule listi tegema ja tegin nii suure töö Àra, et tundus narr teile ka mitte jagada. Seda enam, et need asjad mul endal kasutuses ja julgen soovitada, jehhuu. Hea hind on veel ekstra boonus.

Kas keegi on midagi wibo asjadest proovinud, peale mu eelmiseid soovitusi? Meeldisid?

Mida sina arvad?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 Comments
  • Kadi
    May 20, 2020

    Wibo tooteid pole ma proovinud, aga minu lemmik pood kust saab hea hinna ja kvaliteediga tooteid on http://www.ilukummut.ee/ 🙂

    • M
      May 20, 2020

      VÀga hea video, kurja, annan endale uue vÔimaluse ehk tellin ka need tooted ja hakkan aga mÀkerdama?

    • Sandra
      May 20, 2020

      Tootel ja tootel on ikka vahe ka. Hetkel vaatan et ilukummuti tooteid saab hĂ€sti varustatud Coopidest samamoodi ja olles ise jumestust Ă”ppinud , olen vĂ€ga palju erinevaid tooteid katsetanud. Catrice tooteid ma nt ĂŒldse ei soovita. Pigem soovitan panustada kvaliteetsematele toodetele.
      Wibo tooteid olen proovinud kĂŒll . Eriti meeldivad mulle nende lauvĂ€rvipaletid ja Unicorn Tears seerum. LauvĂ€rvid on ĂŒlitugeva pigmendiga nagu ĂŒks Ă”ige lauvĂ€rv olema peab . Kergesti hajutatavad ja megapĂŒsivad . Olen absoluutne fĂ€nn .
      Jumestuskreemid on ka head, aga ma pigem kasutan neid harva. Kuigi tĂ”esti, need on samuti ĂŒlikatvad , nahk jÀÀb ilusti matt ja on ka ĂŒsna kerge hajutada, siis minu naha jaoks need ei sobi. Üsna kiiresti löövad vĂ€lja kuivad ja ketendavad kohad ning nahk muutub helbeliseks, kuigi olen katnud nĂ€o enne pĂ”hja tegemist sheavĂ”i ja kookosĂ”li baasil rasvase kreemiga. MĂ”ne jaoks on kindlasti vĂ€ga sobiv. PĂŒsivuse poolest annan 5+! Igal juhul on tegemist ÀÀrmiselt heade toodetega ja julgelt soovitan!

  • Vaike
    May 20, 2020

    Ma tellisin eelmise koodiga higlighteri, banana powderi ja under eye powderi. Viimast ei olnud, asendasime huulgepulgaga ja selle eest sain veel isikliku sooduskoodi ka. KĂ”igi toodetega olen rahul, huulepulk on lihtsalt harjumatult tume, aga muidu ÜLIHEA! Katab hĂ€sti, matt, aga ei kuivata, pĂŒsib nagu kurat ja ei mÀÀri musitamisel! See https://www.wibo.ee/toode/magic-pop/, sĂ”brants saab endale, talle sobib tume.

    • Mallu
      May 20, 2020

      oo ma polegi proovind seda pulka.

  • Viki
    May 20, 2020

    No tÀnks tÔesti, pidin see kuu kokku hoidma, krdi meigi ostmise sÔltuvus ?

    • Mallu
      May 20, 2020

      sry 😀

  • Anneli
    May 20, 2020

    Tundub, et sa oled ikka veel vannitoa lainel, sest kirjutasid kogemata ripsmetuĆĄi asemel duĆĄĆĄ ?

    • Mallu
      May 20, 2020

      mul aju peatus vist korra 😀

  • EKI
    May 20, 2020

    DuĆĄĆĄ on vannitoas. Ripsmetel kasutatakse ripsmeTuĆĄĆĄi.

    • Mallu
      May 20, 2020

      hahaha, appi, jaa ma ju tean seda, sry 😀

  • S
    May 20, 2020

    Long time follower, first time writer (ok, not first) ? See loos nagu rusikas silmaauku hetkel. Polegi sellist valgustust terves elamises, et saaks ilusti meiki teha. Ja peale ripsmetuĆĄi ja mĂ”nede pliiatsite ja lauvĂ€rvide on ka meigikotis hetkel tĂ€ielik tĂŒhjus. Ei ole leidnud omale neid pĂ€ris Ă”igeid tooteid ja kui peaks vedama siis prooviks hea meelega Wibo asju ?

    • Mallu
      May 20, 2020

      mm, mis loos? 😀

      • Zz
        May 20, 2020

        Ma arvan, et see video vĂ”is antud kommenteerijat segadusse ajada. 😀 kuna see video ei ole ju selle postituse jaoks tehtud, vaid juba mĂ”ni aeg tagasi, kui sa neid lampe vĂ€lja vahetasid/ vanad vĂ€lja loosisid mis iganes, siis sealt see segadus.??
        Aga niii paljud kiidavad Wibo tooteid, peaks ka proovima ? (lÀhen vaatan kohe mis seal head pakutakse?)

        • Mallu
          May 20, 2020

          jaaa, see video vana!

  • KĂ€rol
    May 20, 2020

    Tsiisas kraist kui hea postitus sellistele lollidele nagu mina, kes ei tea, kuhu mis ja kuna kÀib ? Ole sa tÀnatud!

    • Mallu
      May 20, 2020

      Ole lahke 😀

  • Merlin
    May 20, 2020

    Nii ,kontolt 50 eurtsi jÀlle vÀhem. KÔik tuleb ikka enda peal katsetada.

    • Mallu
      May 20, 2020

      😀

  • eve
    May 20, 2020

    mul praktiliselt ainult ripsmetuzz.ei oska ennast meikida ja pole ka sellist sissetulekut,et neid kalleid asju osta.minu ostud piirduvad umbes 10 eur korraga.

    • Mallu
      May 20, 2020

      no 30% alega saab 10€ eest mitu asja lausa 😀

  • Grete
    May 20, 2020

    Kas kood kehtib ainult meigiasjadele ja ei laiene muudele toodetele? 🙁

    • Mallu
      May 20, 2020

      hmmm, kÔigele ikka.

  • Anneli
    May 20, 2020

    VĂ€ga hea postitus, aitĂ€h 🙂
    Kas sa palun kirjutaksid, millise tumedusega peitekreemi (camouflage) ja jumestuskreemi sa kasutad?

    • Mallu
      May 20, 2020

      Ma ju kirjutasin, et jumekas kasutan heledat + tumedat. ostangi kohe 2 tk ja segan ise kokkku 🙂 peitekreemi kĂ”ige heledamat 🙂

  • Jaanika
    May 20, 2020

    Mul just sellised lambid puudu ? kui meigin alustan nĂ€o puhastusest. Siis primer, jumekas, silmaalla samamoodi see puuder, ĂŒlenisti teine kompaktpuuder, kontuurin (nyx-ĂŒlihea) , highlighter, kui teen siis silmad, kui ei lĂ€heb kĂ”ige lĂ”puks meigi kinnitus spray. Ripsmeid ei tee(pikendused)
    Ja super hea mineraalkosmeetika on jane iredale. Mega kerged ja sobivad hÀsti.
    KĂ€isin kunagi koolitusel ” meik iseendale” , seal Ă”ppisin palju ??

    • ML
      May 21, 2020

      Olin ka nii kaua soovinud lamps4makeup lampe aga krĂ”be hind ei tĂ”stnud kĂ€tt ostma. Taolised meigilambid sain mina Facebookist, ĂŒks vĂ€ga abivalmis meesterahvas Tartus teeb selliseid lampe ise, poole odavamalt (60€) kaks 4×4 lampi. RÀÀkisin temaga ka nendest pirnidest, mis lamps4makeup mĂŒĂŒb oma kodulehel u 10€ pirn, saab kĂ€tte tavalisest ehituspoest 2-3€ ?‍♀?‍♀ Magnus Maramaa otsida Facebooki marketplacest, seal peaksid tema valmistatud lambid vĂ€lja tulema. Mina olen igati rahul nendega! ?

  • Janika Turbel
    May 20, 2020

    Subscriben Sind ja soovin loosis osaleda, nii sooviks neid oma tulevasse uude koju 🙂 Meikimise suhtes viimasel ajal ĂŒsna sarnane seis haha, kui kasutan siis eelistan ĂŒsna tagasihoidlikku ja Ă”rna meiki kuid samas praegusel ajal kui ma isegi rohkem aega kodus veedan siis peaksin ehk just rohkem kĂ€rtsu-mĂŒrtsu meiki lisama ja kĂ€imagi kodus ringi nagu diiva sest.. kes keelab eksole ? vb praegu ideaalne aeg saksapreili olemiseks? Also mu meelest vlogimine tuleb sul vĂ€ga hĂ€sti vĂ€lja, vĂ€ga sinu teema!

    • Mallu
      May 20, 2020

      kle see looos on vana asi, ammu tehtud, ma lihtsalt mĂ”tlesin, et sobiks siia posti alla 🙂

  • Kristiina
    May 20, 2020

    Tellisin maailma parima highlithery Ă€ra. Sain eile kĂ€tte. Kasutanud veel ei ole. Aga esimest korda elus tellisin asja selle peale, et keegi lihtsalt ĂŒtles et see maailma parim. 😀

    • Mallu
      May 21, 2020

      No prooovi nĂŒĂŒd ja ĂŒtle, mis arvad 😀

      • Kristiina
        May 21, 2020

        kĂ€rab kah 😀
        Tegelikult vÀga meeldiv jÀi nÀonahal. ))

  • Arvamus
    May 20, 2020

    Ma tellisin su jutu peale selle silmaaluste puudri, aga mitte tuhkagi ei aidanud. NĂŒĂŒd leidsin youtubest nipi, et silma alla panna kas ainult jumekat vĂ”i ainult concealerit ning sedagi vĂ”imalikult Ă”huke kiht. See mul toimib.

    • Mallu
      May 21, 2020

      Hmm, ma kasutan kogu aeg ja aitab kĂŒll, panen muidugi mĂ”lemat, concealerit ja jumekat.

  • Mannu
    May 20, 2020

    Ka jumekas siis valida kÔige heledam ja kÔige tumedam? Seleta lollile palun.

    • Mallu
      May 21, 2020

      Millest sa aru ei saa? Valikus on ala 5 tooni, vĂ”tad kĂ”ige heledama JA kĂ”ige tumedama. Siis segad kokku. 😀

  • kiki
    May 20, 2020

    Mitte kuskilt ei leia infot – kas see ripsmekas on veekindel ja vajab veekindla silmameigi eemaldajat, et maha saada vĂ”i tuleb sooja veega dushi all niisama maha?

    • Mallu
      May 21, 2020

      Ma ei oska vastata, sest ma never ei mĂ”tle sellele ripsmekat ostes 😀

  • Hmm
    May 20, 2020

    Paar asja ostsin ja kahjuks pettusin. Tellisin selle 3 in1 paleti, haiseb nagu 1991a pĂ€ris meigitoode, ausalt, ema vanad meigiasjad tulid meelde 😀 samuti ei ole pigment vĂ”rreldav mu lemmik bronzeri ja highlighteriga. PĂ”sepuna on enam vĂ€hem, aga see hais…

    • Mallu
      May 21, 2020

      vot ma ise ei ole seda proovinud jah 🙁

  • Triinu T
    May 21, 2020

    Olen sinu subscriber nii youtubes kui ka blogis.
    Meigi osas siis nii palju et, kodus pole mul vist ĂŒhtegi kohta, kus oleks normaalne valgus, et teha normaalset meiki ? ?. Ainus on vist keset pĂ€eva seista akna ette, sebida vĂ€ike peegel ja siis vast tuleb miskit normi vĂ€lja. Aga noh tööle ma enamasti lĂ€hen ju hommikul, mis tĂ€hendab, et keskpĂ€evani oodata pĂ€evavalgust on suht vĂ”imatu. Tihti tundub, et silmameiki pole ĂŒldse nĂ€ha, et no nii hele ja kui Ă”ue lĂ€hegn, siis on APPI kui tume ?‍♀. Seega, hĂ€maras valgustuses pole ju vĂ”imalik mingit norm tulemusega meiki absoluutselt teha.
    KĂ”ige parem ripsmeduĆĄĆĄ ??, mis ma oma elus proovinud olen on Collistar Mascara Design. Mul on ĂŒpris lĂŒhikesed ja hĂ”redad ripsmed, aga see ripsmeduĆĄĆĄ teeb imesid (nagu for real) ??. Ning teine ĂŒlihea toode suveks, mida soovitan on Ardeco Glow Bronzer Sunset Vibes. Minu kahvatu nahaga teeb suht imesid. Super on ka sealt Ă”rnalt noaga kraapida vĂ€ike pulbri kogus ja seda pĂ€evakreemi sisse segada ja siis nĂ€ole kanda.

  • Lm
    July 16, 2020

    Ega sul praegu pole wibo sooduskoodi? 😀

    • K.
      July 21, 2020

      Sooviks sama teada 🙂