NIISAMA JUTTU

new year, new me

2. jaanuar 2021

Nonii, uus aasta on käes ja praegu oleks vist muidu see aeg, kus jõusaalid on rahvast täis ja igasugused dieedid ja värgid täies hoos. Mina seevastu nägin täna öösel unes, et ma amelesin Erik Orguga, seega jah… seegi orgutamine või vähemalt midagi sinnakanti…

Kuigi igasugused ennustajad ja kaardimoorid ütlevad, et tulemas on kohutav aasta (ma tegelikult otseselt ühtegi artiklit lugenud ei ole, aga pealkirjadest järeldan, haha), sellegipoolest loodan ma ise, et tulemas on hoopis vastupidiselt, täitsa hea aastanumber. Hullem ta ikka olla ei saa, sest esiteks ei ole mul enam kellestki lahutada ja teiseks saan ma juba pea nädala pärast kolitud. See tähendab seda, et mul on jälle ruumi ja lapsed saavad kodus hullu panna ja rohkem kui kahe ruutmeetri peal ringi joosta.

Ma ei ole enne seal Laagri kandis elanud, seega saab mul seal ka veits avastamist olema ja lisaks saan ma lõpuks Lotte ka enda juurde, nii et elu segasummasuvilas saab alata. Sellega meenub, et peaks endale uue elutoavaiba ka ära tellima (vana hea rug.ee), sest ma otsustasin, et kui ma juba teleka enda juurde kaasa võtan, siis jäägu Kardole vähemalt hea vaip. Ta ka inimene ja pehmet vaipa väärt.

Nii et mida muud, kui ma naudin oma viimset nädalakest kesklinnapreilina (või oota, olen ma ikka proua jah?) ja siis saan jälle kuskil uuel rajal toimetama hakata. Tundub igatahes põnev.

Muidu öeldakse, et uus aasta tuleb sul selline, nagu aasta esimene päev, siis see küll tõsi ei saa olla. Kui on, siis tuleb mul üks suuremat sorti lamamist täis aasta. Ma suure hirmuga hakkasin täna kohe hommikul tegusaks – koristasin, kraamisin, tegin tööd ja olin muidu asine. Nüüd üritan siin ennast nii palju kokku võtta, et uksest välja minna ja valmistuda laste tulekuks. Ma reaalselt elan nii, et mul on kodus ainult üle nädala midagi külmkapis, seega on aeg varusid täita ja valmistuda oma iganädalaseks best mom olemiseks, haha.

Lisaks lastele saan uuel nädalal jälle trenni (vähemalt eratrennid on lubatud), uue tattuu ja lastega hängida. Mida mul veel eluks vaja oleks, ah?! Ahjaa, mul oleks vaja number väiksemaid poksikindaid, ostsin endale nr 10 suuruse, aga mul oleks vist kaheksat vaja. Haha, ma tean, et see info ei ütle teile ilmselt mitte kui midagi.

Lõpetuseks tahaksin ma heietada – mu esimene postitus siin blogis oli 2005 aastal. Saate aru, 2005 aastal! Ja uue aasta puhul mõtlesin teie käest küsida, et kaua teie siin lugemas käinud olete? Oleks tore teada, kui paljud on siin pikalt konutanud, nagu mina ja kes on uued lugejad.

Igatahes, head uut aastat teile. Kui 2020 oli kehv, siis loodan, et 2021 tuleb parem. Ja kui 2020 oli hea, siis tulgu see 2021 VEEL parem! Tsau!

Loe ka neid postitusi!

74 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Marja 13. jaanuar 2021 at 23:53

    Ma väga ei mäletagi, aga teiste kommentaaridest Hitleriemmede teema tuli küll tuttav ette, mis ilmselt mind siia tõi ja jäin ?
    Mäletan, et kunagi olid sul osad postituses parooli all ja kes seda saada tahtis, pidi endast pildi saatma, kus trussikud on pükste peal (või mingi teine variant), aga mäletan, et saatsin pildi ??

  • Avatar
    Vasta R 7. jaanuar 2021 at 18:05

    2016 kevadest. Järjest jagati postitusi, ei teadnud ma midagi blogidest, ma ei saanud aru, et miks keegi oma sõprade asju mulle jagab kogu aeg.
    Teine selline oli Henri blogi ja ma mõtlesin, et keda friiking huvitab mida ta teeb. See pealkiri käis pinda kui jälle jagati.

    Aga siis nägin sinul seda postitust, kus Eesti modellisaate kutte järgi tegid ja see oli nii naljakas. Edasi mäletan, et vaatasin Muumitrolli beebipaki avamist, kuigi omal oli laps ammu juba vanem ja poleks nagu pidanud huvitama. Ja nii ta läks, pea 5a juba.

  • Avatar
    Vasta a 4. jaanuar 2021 at 15:51

    Tundub nagu sada aastat oleks lugenud… vähemalt. Vist ikka selle Hitleremmedega siia tulin ja siis lugesin veits tagasi ka äkki… mäletan, et olin töötu ja suht muud tarka teha polnud päevad läbi ???

  • Avatar
    Vasta Triinu Timofejev 4. jaanuar 2021 at 15:14

    Kõik rääkisid kogu aeg Mallukast, aga mulle ei öelnud see midagi. Lõpuks sattusin facebookis su livele, kus sa kappi värvisid. See tundus minu jaoks piisavalt põnev, et sind jälgima jääda. Aastat ei mäleta ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. jaanuar 2021 at 16:00

      Ma isegi mäletan seda live 😀

  • Avatar
    Vasta Rents 4. jaanuar 2021 at 14:17

    Lõpeta see unistamine, kui Orgu senist hitlisti vaadata, oled sa tema jaoks juba LOOTUSETULT vana. Pead hoopis endale ka mingi noorema toyboy vaatama. Head uut aastat!

    • Mallu
      Vasta Mallu 4. jaanuar 2021 at 14:25

      unistamine olla ju tasuta…

  • Avatar
    Vasta B 4. jaanuar 2021 at 14:14

    Mari oli kõhus!

  • Avatar
    Vasta K. 3. jaanuar 2021 at 22:34

    Pidevalt lugema hakkasin vahetult enne seda kui Lende sündis. Ootasin ise ka samal ajal teist last ja hea oli samastuda. Enne seda olin lugenud su esimest raamatut ja aeg ajalt blogi vaadanud. Nüüd olen küll püsilugeja.

  • Avatar
    Vasta S 3. jaanuar 2021 at 15:49

    Ma mäletan täpselt et ma tulin hitleremmede postituse peale delfi kaudu suvel 2013 natuke enne 17ndat sünnipäeva 😀 veits aega hiljem tegid sa mingi megasuure “omg 1500 laiki täis” loosi.

    … Eks ikka üht teist on meil mõlemal selle ajaga juhtunud 😀 Ma olen kaks korda uude riiki kolinud (esimene kord meelega ja suure hurraaga, teine kord tõdesin umbes kolm kuud hiljem et oih, vist elangi siin nüüd), alustanud ja pooleli jätnud merekooli, 4 tõsist suhet läbi teinud, 2 keelt juurde õppinud, kolme töökohta omanud, 3 korda juuksevärvi vahetanud ja 3 korda oma lemmikbändi kontserdil käinud. Rohkem praegu pähe ei tule. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 16:15

      Sa ikka kõvasti teinud ja jõudnud 😀

  • Avatar
    Vasta G 3. jaanuar 2021 at 15:49

    Head uut aastat!
    Mina olen lugenud su blogi 2016 aastast, siis kui sa veel Lendet ootasid. ? Ise olin ka veel 16 aastane siis ja olen sellest ajast saadik saanud väga palju teada laste kasvatamisest ja muudest huvitavatest asjadest, millest ma varem ei teadnudki.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 15:55

      Tore, kui sain abiks olla 😀

  • Avatar
    Vasta K 3. jaanuar 2021 at 15:05

    Head uut aastat!
    Mina hakkasin su blogi lugema umbes 2013. Olin siis 14/15. Ei mäleta üldse kuidas siia sattusin või, mis oli esimene postitus, mida lugesin. Ilmselt oli meedias juttu ja siis huvi pärast vaatasin. Osad sõbrad said kuidagi teada, et loen ja mäletan, et nende arust oli see nii veider ?? No ilmselt väga paljud 14aastased su blogi ei jälgi.. või siiski?
    Mulle on igatahes alati väga meeldinud ja sellest ajast saati olengi jälginud.
    Kõike kõige paremat! 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 15:07

      Ega vist nii noored üldiselt ei loe jah 😀

  • Avatar
    Vasta Kairi 3. jaanuar 2021 at 15:03

    Mina olen lugenud alates Mari ootus ajast 😉

  • Avatar
    Vasta Nimi 3. jaanuar 2021 at 14:00

    Aaaah, see esimene pilt ajab närvi ? Mari kätt vaadates tundub, et ta hoiab torust kinni, aga peeglist vaadates pole toru kusagil ja see on pilt on nagu neis videodes, kus inimene vaatab aint peeglisse, aga peegelpilt elab oma elu, fiiiki ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 14:12

      hahaha, ma ei pand enne tähelegi 😀

  • Avatar
    Vasta Katrin 3. jaanuar 2021 at 07:12

    Mina olen uus lugeja ja pean ausalt tunnistama, et olen see inimene,kes hakkaks “tänu” lahutusele seda blogi jälgima. Nii uudishimust ja nüüd olengi lugema jäänud. ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 13:08

      haha, vana hea “tänu lahutusele” 😀

  • Avatar
    Vasta Evelin 3. jaanuar 2021 at 01:04

    Ägedat uut aastat!
    Olen sinu blogi lugenud paar-kolm aastat. Aitäh sulle oma mõtteid jagamast! On olnud, millele kaasa elada. Ka mõne reklaampostituse järgi on tekkinud huvi mõnd asja osta ja pole kahetsenud, ikka rõõmuga kasutan ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 13:11

      Head uut sullegi, Evelin!

  • Avatar
    Vasta Ms 2. jaanuar 2021 at 23:55

    Head uut!✨
    Mina hakkasin sul silma peal hoidma kui sa Martat ootasid, sest olin samal ajal sama rase (esimest korda). Minu oma sündis 20 novembri.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 13:12

      Väga lähestikku värk!

  • Avatar
    Vasta Liis 2. jaanuar 2021 at 23:36

    Hakkasin lugema aastal 2014, kui kirjutasid posituse “kust läheb piir?” see oli niivõrd naljakas, et haaras lugema. Sealt alates olen on/off lugeja olnud, olenevalt ajast.

    • Mallu
      Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 13:14

      Ma läksin seda nüüd üle lugema ja pean tunnistama, et ma olen lahtise uksega pissinud küll 😀

  • Avatar
    Vasta Carolin 2. jaanuar 2021 at 21:34

    Ma hakkasin alates sellest ajast lugema, kui tegid supermodellide pilte järgi, kus nad reklaamisid autosid ? Ma ei tea, mis aasta see olla võis, aga sellest ajast alates olen regulaarselt Sinu tegemistel silma peal hoidnud #stalker ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 21:46

      haha, need olid head pildid 😀

  • Avatar
    Vasta Helen 2. jaanuar 2021 at 20:52

    Kui Mari sündis, siis hakkasin rohkem lugemas käima.

  • Avatar
    Vasta Y 2. jaanuar 2021 at 20:49

    Uhh kes seda màletab, agaaa Mari oli sul juba olemas, aga abielus veel ei olnud. Kuulnud olin blogist ammu, aga sellise halva alatooniga, et kohe alguses like ei julgend panna vaid käisin ikka ennem paarkorda lugemas, kas mulle ikka meeldib 😀 aga millalgi olen isegi kõik postitused tagant järgi läbi lugenud ning mõlemad raamatudki läbiloetud. #nolife

  • Avatar
    Vasta Liis Er 2. jaanuar 2021 at 20:38

    Vau et sa juba alates 2005 blogid
    Mina ilmselt alates 2011-2012, 100% kindel pole. 2012 kõige hiljem, kuna tean kui USAs olin siis nagu oli mõnus kodune lugeda 😀 peiksile ei meeldinud see, kuna sul oli ta eksiga sama perekonna nimi 😀 aga noh, nüüd lahus 😀 ja ega siis ka mind ei takistanud see.
    Väga tore inimene oled 🙂

  • Avatar
    Vasta M 2. jaanuar 2021 at 20:12

    Kuulsin su blogist arvatavasti juba ikka 2012 või 2013, aga ise hakkasin püsivalt lugema 2014. aasta mais, siis kui just Männikule kolima hakkasid 😀 mäletan, et esimene postitus, mida lugesin, oli sellest, kuidas remondi laenu jaoks oli vaja saada veel hindamisakti ja mingit tõendit, et midagi juurde ei ehita vms 😀

    • Avatar
      Vasta Anna-Liisa 2. jaanuar 2021 at 22:17

      Kui poega ootasin, kuus aastat tagasi siis esimest korda võtsin kellegi blogi üldse lahti ja lugesin seda. Selleks oli tookord siis marimellide blogi sest ka nemad olid samal ajal beebiootel. Seal oli siis mingi hetk juttu sinu tüdrukuteõhtust ja sinu nimi jooksis sealt ikka läbi ja siis tegin ka sinu blogiga tutvust ja sinu postitused on nii siirad, elulised ja naljakad, et siiani pea iga päev piilun ja ootan millal midagi uut siia lisandub.?

  • Avatar
    Vasta Katre 2. jaanuar 2021 at 20:05

    Ma hakkasin järjepidevalt lugema kuskil pulmadest alates.
    ?

  • Avatar
    Vasta Karin 2. jaanuar 2021 at 19:59

    Juba päris esimesest (tiineka)blogist saati lugeja ja näe ikka siin, paluks ka medalit ja auhinda 😀

  • Avatar
    Vasta Käts 2. jaanuar 2021 at 19:28

    Ma siin juba peaaegu 9 aastat lugemas käinud, tee ikka täie rauaga edasi, nii äge naine oled 🙂 Ilusat 2021 sulle ja perele ja muudele loomadele!

  • Avatar
    Vasta Kätz 2. jaanuar 2021 at 19:06

    Loen sellest saadik, kui Mari ootasid 🙂

  • Avatar
    Vasta K 2. jaanuar 2021 at 19:03

    Tahtsin küsida, et miks arvad, et sul nr 8 poksikindaid tarvis on? Kas käesidemeid kinnaste all ikka kannad? Tegelen alaga ja trennis noortel neidudel (ehk siis üsna väike käsi) ka muidu alati 10. 4-meetrised käesidemed alla ja peaks igati ok olema.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 19:07

      muidugi kannan, aga isegi nendega loksub käes täiega

  • Avatar
    Vasta Eeps 2. jaanuar 2021 at 17:52

    Issand. No ikka ammu… ma vist jõudsin sinuni läbi Daki blogi, kui te olite mingit postitantsu vms käinud koos proovimas korra ? mäletan, kuidas Daki oigas, et no mõni siredik oleks nagu posti külge sündinud, pidades sind silmas ? aga millal see oli,pole halli aimugi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 18:12

      Muuseas, postitants oli mega ägeee, tahaks uuesti proovida 😀

  • Avatar
    Vasta Maria 2. jaanuar 2021 at 16:59

    Olen püsivalt lugenud u Mari beebieast, täpsemalt ei mäletagi. Mulle meeldis see ausus, otsekohesus ja huumorimeel. Lugema hakkasin esimene kord, sest paljud kuidagi üleolevalt poetasid mingi kommentaari, lihtsalt ei andnud rahu. Aga mulle kumas küll tohe üks äge ja siiras inimene, edaspidi olen kõik poetajad mõttes pikalt saatnud.
    Lemmikud on päris teemad, siirad ja haavatavad lood. Aga ka muud toredaid tegemisi on vahva lugeda. Kokku just selline sisu, mis ikka lugema kutsub.
    Tänaseni näen seda sama (muidugi ka kasvanud ja muutunud jne) inimest, kelle on hea huumorimeel, tekst on hästi kirjutatud ja ka otsekohesus ja ausus on endiselt teema.
    Head uut Mallukas!

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 18:13

      Head uut sullegi!

  • Avatar
    Vasta Hitleremme 2. jaanuar 2021 at 16:58

    Hei mina olen lugeja alates Hitleri emmede teemat ja samal ajal ootasin ise ka last, ilmselt siis 2014 alates!

  • Avatar
    Vasta H 2. jaanuar 2021 at 16:21

    Uhh, 2020 oli hull aasta. Tööl oli ok. Perega ka ok. Oli toredaid hetki. Jäin peale aastaid proovimist lõpuks rasedaks. Aga elasin läbi kaks raseduse katkemist (1 neist 12. nädalal). Viimane katkemine jõuludel. Me ei jõudnud kummastki rasedusest peredelegi rääkida, seega keegi ei tea. Seega tunne on küll, et hullemaks minna ei saa. Seega loodame aastal 2021 elusaid beebisid. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 18:11

      Mhhh 🙁 Ma tunnen sulle siiralt kaasa, 2021 tuleb RAUDSELT parem!

    • Avatar
      Vasta Gerli 2. jaanuar 2021 at 18:54

      Ma mäletan, et tutvusin su blogiga siis, kui sa kunagi juuksed roosaks värvisid. Tööl kolleegid arutasid omavahel, et ouu nägite, et mallukas juuksed roosaks värvinud, siis viisin ennast kurssi, et kes see mallukas siuke on 😀

  • Avatar
    Vasta Pille 2. jaanuar 2021 at 15:47

    Ma mingi saurusteaegne lugeja pole. Eks sa mu FB uudisvoos ikka virvendasid, sest sõbrad jälgisid, kommisid jne. Siis oli mul sinust mingi eelarvamus, ilma et ma üldse sinust midagi rohkemat kui paar videot või kirjutist teadnud oleks. Olin veendunud, et ‘seda mallukat’ ma iial lugema ei hakka. Aga näe, läks ikka teisiti. 2015. aastal sai minust su püsilugeja. Tõsi küll, ma pole viitsinud väga kauget ajalugu su kohta läbi uurida, v.a. need, millele sa ise või keegi teine kuskil viidanud on. Aga lapsed ka suht sarnases ajas tulnud. Sul oli Mari enne kui mul esimene laps. Kuid kui sina olid Lende v Martaga viimast vinti rase, sain mina triibud. Niiet minu jaoks olnud palju sarnast, mida tahta jälgida.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:51

      nii äge, loodan, et sa siis minu jälgedes lahutama ei kuku :D!

      • Avatar
        Vasta Pille 3. jaanuar 2021 at 00:26

        Miks loodad 😀 Tegelikult lahutus tuleb kunagi kindlalt. Ootab oma õiget hetke. See oli selge juba enne kui me sinu lahutusest kuulsime. Ongi huvitav vaadata, kuidas sul see uuelt lehelt alustamine kulgeb. Äge, tubli ja vapper naine oled ikka. Ma pole veel välja suutnud mõelda, kuidas see uus lehekülg keerata. Aga eks olen teel sinnapoole. Igatahes.. väga paljus saab samastuda 😀

        • Mallu
          Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 13:12

          Ah kurat, vot selline mälu mul ongi! Jajaaa, sa juba ammu ju oled seda mõtet mõlgutanud. Krt, kehv on, kui sellised asjad ette tulevad ja tõesti on vaja ainult natukene julgust. Tihtipeale tundub mõni asi niii ületamatu, et lükkad sada aastat edasi, aga kui ära teed, siis mõtled, et wtf, miks ma seda ammu ei teinud 😀

  • Avatar
    Vasta Kristel 2. jaanuar 2021 at 15:23

    Ma ei tea täpselt, mis aasta ja mis kuu see oli kui ma siia esimest korda sattusin, aga mäletan selgelt esimest postitust, mida lugesin. See oli lugu sellest, kuidas sa Sparta spordiklubi duširuumis pärast trenni pesus olid, kaenlaauke ja tutti küürisid, ja keegi neiu väga innukalt püüdis sinuga samal ajal jutustada. Ning kui sa vedu ei võtnud, siis leidis ta, et sa oled ikka üks ütlemata ülbe inimene 😀
    Pärast selle postituse lugemist olin ma hooked 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:52

      Hahaha, reaalselt just ükspäev meenutasin seda lugu sõbrannaga ja naersin 😀 Aga no mis sa ära teed, kui ma aegade algusest ülbe olnud olen 🙁

  • Avatar
    Vasta Des 2. jaanuar 2021 at 15:18

    Mina olen Sinu tegemistel silma peal hoidnud 2014 aastast. Juhtusin kogemata lugema ühte postitust, mis fb-s ette lõi ning peale seda jäingi uusi postitust ootama ja ka vanemaid postitust järgi lugema?
    Soovin Sulle teguderohket ja rõõmsat uut aastat ning paid lastele ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:52

      Sulle kaa! 🙂

  • Avatar
    Vasta EE 2. jaanuar 2021 at 15:17

    ma hakkasin su blogi lugema enne Mari sündi. kuhu see aeg küll lendab 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:52

      kui teada saad, ütle mulle ka 😀

  • Avatar
    Vasta A 2. jaanuar 2021 at 15:16

    Mari ja Lende sünni keskel kuskil

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:52

      Oh küll kuhu need aastad kaovad 😀

  • Avatar
    Vasta Getter 2. jaanuar 2021 at 15:10

    Mäletan, et olin sinust varem kuulnud, aga jälgijaks hakkasin, kui nägin kuskilt videot, kuidas Kardoga lugejate küssidele vms vastasite. Aga jälgima hakkasin slp, et sa sõid samal ajal seda Joker vms värvilist mahlajäätist ja see tundus maailma parim asi too hetk ja läksin seda kohe ostma, nii hea influencer olid juba siis 😀 olid rase ja ootasid Mari samal ajal

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:11

      Mul Mari ajal olid põhilised asjad, mida ma sõin: mahlapulk, sifkad ja fanta 😀

  • Avatar
    Vasta S 2. jaanuar 2021 at 15:06

    Mina hakkasin lugema 8a tagasi, kui olid veel tahanteada platvormil ja siis lugesin tagantjärele ka kõik ära. Seega võin öelda, et tunnen sind juba väga hästi ?? Kommenteerimas ma ei käi, aint stalgin.

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:10

      Appi, tahanteada blogi aeg oli lege 😀

      • Avatar
        Vasta Maarja 3. jaanuar 2021 at 02:54

        Paremat uut aastat! Ja et “sulg” ikka jookseks!
        Su blogi on minu unesoojaks lugemine juba 8a ma arvan…? Dont ever stop, plz. ?

        • Mallu
          Vasta Mallu 3. jaanuar 2021 at 13:09

          Ma annan endast parima! Ja head uut sulle ka!

  • Avatar
    Vasta Kristi 2. jaanuar 2021 at 15:05

    Esimesel jaanuaril ei tohi kodu koristada, pühid õnne majast minema…mind manitses ema nii ???

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:10

      jumal tänatud, et ma siis seda eile ei teinud 😀

    • Avatar
      Vasta pille 2. jaanuar 2021 at 15:41

      No dziisas, aasta viimasel päeval ei tohtivat lauda toidust tühjaks kraamida (tuleb muidu toiduvaene aaasta). Ja nüüd loen, et nääridel (1. jaanuar) ei tohi tube koristada…. 2. jaanuaril juba masekas peal sellest laual hapnevast toidust ja tasahilju tekkivast sodist-segadusest… Hea siis, et ma eile ei viitsinud jõuluasju kappidesse ära panna ja elamist tavaolekusse seada.
      Huvitav, miks need vanaaja inimesed omale selliseid asju välja mõtlesid 😀

      • Mallu
        Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:51

        neil polnud netti, mida neil muud teha oli :D!

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 2. jaanuar 2021 at 15:04

    Mäletan, et jõudsin su blogini nii, et facebookis või youtubes jäi silma su video, kus Mari oli just sündinud ja sa jutustasid midagi ja beebi oli kõrval. Peale seda hakkasin blogi ka lugema ehk ilmselt nii mitu aastat olen lugenud kui Mari vanus. 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:11

      Jumal, see ju terve igavik :D!

  • Avatar
    Vasta Eff 2. jaanuar 2021 at 15:00

    Ma hakkasin siis lugema, kui sa Aussis olid. Nii et päris ammu.
    Mingi medali ka saan nüüd??

    • Mallu
      Vasta Mallu 2. jaanuar 2021 at 15:10

      õõõh, aussi aeg haha 😀 Medali saad siis, kui külla tuled 😀

      • Avatar
        Vasta Eff 2. jaanuar 2021 at 19:17

        Kas ma sain just oma selle aasta esimese küllakutse??