REISIMINE

tervitused Gran Canarialt

8. veebruar 2021

Noniii, mina olen nüüd omadega soojal maal ja ma ei saaks rohkem rahul olla. Mis on naljakas, sest mul pole elusees enne ühtegi reisi rohkem selline tunne olnud, et apppiii ma ei viiiiitsi minna. Nagu sinnamaani välja, et ma low key lootsin, et mu covid test on positiivne, et ma EI peaks selle reisimisega mässama hakkama. Haha, ma olen ikka paras saikar küll.

Tegelikult oli see “mässamine” väga lebo. Tuli anda üks test 72h enne siia jõudmist ja täita mingi tervisedeklaratsioon. Muud miskit. Terve lennu aja vaatasime seks ja linna, peale esimest hooaega olime juba palmide all kohal. Jumala offtopic, aga kui ma kunagi sada aastat tagasi seks ja linna vaatasin, siis see Carrie ja Mr. Big’i suhe tundus niiii romantiline ja äge. Nüüd vaatan ja mõtlen, et issand jumal, kaks puhta saikarit koos. Nagu Carrie käitub nagu viimane hull ja Mr. Big omakorda on kord selline, et ooo ma armastan sind ja järgmine hetk lambist kolib ära, et ma ei suuda uskuda, et nad lõpuks üldse kokku jäid peale miljonit hooaega haha. Muuseas, kas te teate, et kevadel hakatakse filmima viimast hooaega seks ja linnast? Mai tea, millal see välja tuleb, aga ma tahan näha, mis seal saab. Jumal, andke neile mõlemale uued normaalsed kaaslased, pliiis.

Meie esimene päev siin läks üli lebolt. Esiteks meie hotell on MEGA ilus – Lopesan Baobab Resort. Ma ei tea, kas ma elus nii fancys hotellis olnud olen, aga no tõesti super kaunis. Mega palju basseine ja hästi palju palme ja rohelust.

Päevitasime, mina sain OBV endale kohe esimesel ööl ohatise ja seetõttu võtsin ette suuremat sorti shoppingu apteeki, et endale kokku osta KÕIK ohatiserohud, mida Gran Canarial pakkuda on. Kuna päike teeb neid hullemaks, oli mul lootus, et neil on siin kangem kraam, kui meil. Ja ma EI eksinud. Üks apteeker oli kohe, et nii, mul ka tihti ohatised, võta need asjad ja sa oled omadega mäel. Ta ei eksinud, täna hommikuks on huul ainult veidi valus, aga ohatisi päriselt välja ei löönud ja uskuge mind, et ma ostan seda kraami siit karpide kaupa kaasa. Minu eilne saak:

Kohapeal on muidugi covidi mekki tunda küll. Tänaval peab maski kandma (enamik seda ka teevad, sest politsei patrullib ja kui maski pole, saad pragada) aga kui kuskile restosse maha istud või randa lähed, siis võid loomulikult ilma olla. Hotellis samamoodi: ringi kõndides peab mask ees olema, aga bassu ees ja söömas võib ilma olla. Veits tüütu on, aga ei midagi hullu, puhkust sellessuhtes ära ei riku, haha.

Turiste on vähe, restod on odavamad kui varem ja ilm on soe. Eile oli u 24, täna on vist jahedam, aga meil pole kell veel kümmegi ja ma näen, et päike hakkab juba välja ujuma, seega ilmselt tuleb täna sama ilus ilm, kui eile. Mis me täna teeme, veel ei teagi. Ehk rendime auto, ehk vedeleme niisama basseini ääres – super imelik on lasteta reisida, lihtsalt teed mida ise tahad, megaaa weird 😀

Aga jah, elumärk antud, ma nüüd lähen teen… sooja maa asju. Kes veel mõtleb, et väike puhkus kuluks ära, siis https://www.lendakanaaridele.ee lehelt sisesta päring ja Ave teeb teile eeriti hea hinnaga pakkumise 🙂

Loe ka neid postitusi!

17 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kats 10. veebruar 2021 at 17:01

    LOL, challenge accepted 😀 Nii kui ma sõnu FBI nägin, siis ma ei suutnud end enam tagasi hoida. Mu lemmik “hobi” on otsida üles inimeste uus crush, enne kui nad seda ametlikult teatavaks on teinud. Seda ma olen elus kasutanud küll ainult ekside uute pruutide tuvastamiseks 😀 Nii piinlik, kui see ka ei ole, aga ise jumala uhke oma avastuste üle. Muidu suvaliste inimeste crushe ei otsi, aga tekkis puhas hasart, kas õnnestub võõraste inimeste puhul ka. Noooo õnnestus!

    Ps. mul on tunne, et sellest blogist hakkab edasi minema Carrie Bradshaw kolumn

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. veebruar 2021 at 17:11

      No anna teada siis mis välja uurisid 😀

      • Avatar
        Vasta Kats 10. veebruar 2021 at 17:27

        Ok, nüüd ma veits kahetsen oma liiga julget ja tarmukat emotsioonidest ajendatud sõnavõttu 😀 aga minu detektiivitöö tõi tulemuseks M. A. (super awkward, kui ma eksin)

        • Mallu
          Vasta Mallu 10. veebruar 2021 at 18:06

          Ma ei suuda isegi parima tahtmise juures välja mõelda kohe, kes mu sõpradest oleks M. A. ??

  • Avatar
    Vasta Ingrid 9. veebruar 2021 at 15:58

    Millised need kõige paremad ohatise ravimid sealt pildilt on ?

    Me hetkel Tenerifel ja ostaks ka koju ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 9. veebruar 2021 at 21:07

      osta kõiki! 😀

  • Avatar
    Vasta t 8. veebruar 2021 at 23:45

    No vaevalt küll, et nad seal SATC uued kaaslased otsivad , kui juba abielus on, aga eks saab näha 🙂

  • Avatar
    Vasta Margit 8. veebruar 2021 at 22:42

    Superimelik!!!

  • Avatar
    Vasta Margit 8. veebruar 2021 at 22:41

    Palun kirjuta ülilebolt kokku. Ja megailus ja superkaunis ja. Palun.

  • Avatar
    Vasta Liisu 8. veebruar 2021 at 15:08

    Selles uues SATCis ei osale kahjuks ei Samantha ega Mr. Big. Ainult ongi Carrie, Miranda ja Charlotte.

    https://m.imdb.com/title/tt13819960/?ref_=m_nmfmd_act_1

    • Avatar
      Vasta Kiku 8. veebruar 2021 at 21:27

      Samanthast oligi mul juba kopp ees aga et Big ei tule, sellest on küll kahju.

  • Avatar
    Vasta Efka 8. veebruar 2021 at 14:30

    Kellega sa oled seal reisul? 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. veebruar 2021 at 14:33

      sõbrannaga 🙂

  • Avatar
    Vasta Meelike 8. veebruar 2021 at 13:56

    Ok, kui tagasi tuled, siis võime kohe uuesti minna.

  • Avatar
    Vasta Eeps 8. veebruar 2021 at 13:45

    SATC osas 100% nõus. 20-aastaselt vaatasin ja õhkasin, et kui äge linn ja ägedad elud ja värki. Ligi 40sena vaatasin ja oigasin, et on alles idioodid… Kõige normaalsema ellusuhtumisega sealt naistekambast on üleüldse Samantha 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 8. veebruar 2021 at 14:33

      minu meelest ka :D!

    • Avatar
      Vasta Lily 9. veebruar 2021 at 21:40

      haha, täpselt sama mul.
      ERITI käibki “ligi-40-sena” närvidele Carrie (kes vist ongi seal ligi-40?). Põhiliselt sellepärast, et ta suht soliidses eas naisena käitub ja räägib nagu teismeline. ja just, Samantha tundus äkitselt kõige normaalsem: ei draamatse, julgeb olla tema ise jne.