meie hea sõber Mediron*

Mul elab kodus harilik vannifanatt nimega Lende. Päevas käib ta mingi kolm korda kindlasti vannis ja kui vähegi oma väiksed käpad mingi pudeli taha saab, valab ta selle kohemaid vanni tühjaks. Eks ma üritan muidugi kõike kuskil kõrgemal hoida, aga ega see suslik alati ei küsi, vaid lipsab tasahilju niisama vanni ja korraldab pahandused vaikselt omaette ära. Seega on mul kodus pidevalt vannivahi ja dušigeelipõud. Ela siis niimoodi…

Õnneks on meil ustav koostööpartner, kelle käest on meie majja tulnud enamik laste (ja minu) vannikraami. Seega olime me enam kui õnnelikud, kui Mediron meile jälle suure paki saatis, kus sees kõike vahvat, mida vannis möllamiseks vaja läheb. Meie lemmikud Naifi vannivahud ja dušivahud, niisked salfakad ja vanniklotsid. Ja laste ammune hitt – vannipommid, kus sees peidus väike mänguasjake (ja need on praegu allahindluses ka!)

Aga ma tegelikult ei tulnud siia mitte selle üle juubeldama, et Lende jälle paar päeva muretult vannis käia saab, vaid tulin hoopis rääkima, et pakis leidus ka midagi päriiis ägedat – nimelt Skosh zero waste puhastustooted. Ehk siis täitsa tavalised tabletid, mille saad veega lahustada ja sul ongi olemas ideaalne puhastusvahend. Pudeli saad ka Medironist osta, aga kui sul on endal kodus mingi spreipudel olemas, ei ole sedagi tarvis. Ehk siis ainuke tekkiv pakend on väike paberitükk, mille sees tablett peidus on.

SIIT näete kogu Skosh tootevalikut – ega ta suur ole, aga palju pole vaja ka. Vannitoa koristamise tablett, üldpuhastusvahend ja klaasipuhastusvahend. Lihtsam on võtta vist kolmene pakk, saad kõik vajaliku korraga.

Ma tahtsin muidugi kohe katsetama hakata ja selle valmis tegemine on isegi lapsele jõukohane. Selle pärast paningi lapstööjõu tööle ja Lende tegi väiksel vannidevahelisel puhkusel hoopis puhastusvahendid valmis. Ise oli nii rahul, nagu ta oleks vähemalt keemialabori direktor!

Paned pudelisse sooja vett, tablett sisse, ootad viis mintsa ja võidki südamerahuga koristama hakata. Ma olen viimasel ajal instas LIIGA palju oma musta peeglit näidanud, võin nüüd öelda, et selle pesin ka lõpuks ära, haha.

Skosh puhastusvahendid on 100%  vegan, plastikuvabad, biolagunevad ja veekogudele ohutu koostisega. Sobivad ideaalselt laste ja loomadega majapidamisse, nagu meil just siin ka on.

Kõikide kommenteerijate vahel loosin välja ägeda Medironi kingikoti, kus leidub muuhulgas ka uut Skoshi kraami!

Mida sina arvad?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 Comments
  • Margit
    March 10, 2021

    Minu laps armastab ka megalt vannis käia. Lisaks meeldib talle seal “kokteile” teha. Valab vannivahtu või miskit muud vannikraami ämbrisse ja jagab laiali. Suht kulukas ?

    • Mallu
      March 10, 2021

      jep, sama 😀

  • Heidi
    March 10, 2021

    Äkki uue beebi tulekuga muutun ma ka veidi rohkem loodussõbralikumaks ja oleks tore katsetada

  • Geidi
    March 10, 2021

    Ma samastun Lendega. Olin lapsena (ja olen ka nüüd) samasugune vannihull. Vann on lihtsalt ELU!

    Pakendivaba puhastusvahend on toode, mida olen oodanud ? lihtsalt SUPER!

  • LIINA
    March 10, 2021

    Meil on kogu aeg vannitarbed ja puhastusvahendid otsas. Keegi käiks nagu salaja söömas neid. ? Nii hea meel, et omal ajal sai ikka vann ka vannituppa ära mahutatud, lastega ei kujuta teisiti ettegi enam.

    • Mallu
      March 10, 2021

      jaa, sama!

  • Maarja
    March 10, 2021

    Peaks vist oma piigadega ka vannipomme ja vanniklotse katsetama. Tunduvad vinged olevat. 🙂

  • Erika
    March 10, 2021

    Oo nii äge! ma olen täiega selliste asjade fänn (ehk koristamise ja ökoshmöko toodete 😀 😀 )!!!

    • Suusi
      March 10, 2021

      Jaa, mul sünna ka sel kuul, ehk võidangi kingikoti. Muudmoodi nagunii eriti tähistada ei saa kui koristades ?.

  • K
    March 10, 2021

    Kingikotist ära ei ütleks, koristuskraami pole kunagi liiga vähe ? Ja naïf asjad on tõesti parimad! ?

  • Laura
    March 10, 2021

    Tundub hea ja mõistlik kraam, prooviks hea meelega :).

  • Birgit
    March 10, 2021

    Meie koju tuli just uus koolilaud ja miskipärast jäävad sinna eriti hästi kõik hariliku kriipsud peale. Meie vahendid neid hästi maha ei võta, ehk on sellest abi!

  • Pille-Riin
    March 10, 2021

    Oiii tunduvad nii lahedad! Puhastusvahendite ostmise puhul on mul alati oluline, et toode oleks võimalikult loodus- ning inimsõbralik. Suur mure on ka pakendite tekkimisega, need tooted on nii ideaalsed alustamaks pakendivaba(mat) elu ?

    • Agne
      March 10, 2021

      Olen Naifi vannivahu peale korduvalt mõelnud (just Sinu kiitmise pärast), aga lapsed üritavad ikka jälle vannist vett juua, vaatamata meie pidevale keelamisele. Seetõttu hoian seda vett ilma lisadeta.
      Ka neid puhastustablette olen vaadanud, hea meelega katsetaks.
      Nüüd võiks see loosiõnn naeratada küll! ?

  • Sirly
    March 10, 2021

    Ma olen tohutul kogusel su reklaampostituste mõjul nii heade asjade otsa sattunud, aga Medironist pole siiani midagi tellinud. Need lasteasjad ikka ahvatlevad küll, kodukeemias jään Enzypinile truuks 🙂

  • Kätrin
    March 10, 2021

    Minu vanaemal on alles igast manti ja just paar pärva tagasi uuris kuidas mul lood puhastusvahenditega on, et tal on alles asju aga kuupäev kukkund. Ma ei räägi ala 2 aastat vanast puhastusvahenditest vaid pigem 20 + ?. Pihku pistis pulbri, arvatavasti 40 aastat vana. Pidavat puhastama kõike. Pigem jätaks need vanade asjade katsetamise vahele ja prooviks midagi paremat ja keskonnale leebemat varianti. ???

  • Kätlin
    March 10, 2021

    Vaooo, kui äge! Mõtlen neid tablette. Meie kodus on alati kõigis suuruses peeglid väikseid käpajälgi täis. Väiksem armastab ennast hirmsasti värvida ja siis käib peeglitest ennast imetlemas. Küll on seal igasuguses värvuses huulejälgi pluss kõike muud, mis meigipalettidest kätte saab. Tihti jääb selline rasvane jälg järgi. Värv küll tuleb maha, kuid rasvased jäljed jäävad vahest alles ( oleneb, kui kanget kraami on sinna määritud).

  • Keti
    March 10, 2021

    Meil on ka kolme lapsega pere ja koristamist ikka jagub ?? Korralikud ja looduslikud puhastusvahendid on vajalikud ? Loodan võidule ?

  • Mariliis
    March 10, 2021

    Remont käib just ja peale seda oleks suurem koristus ette vaja võtta, seega puhastusvahendid kuluks vägagi ära 🙂

  • O
    March 10, 2021

    See oleks päris vahva võit, meil just klaasi- ja üldpuhastusvahendist puudus.

  • Evka
    March 10, 2021

    Koristamine on midag, mida kohe üldse teha ei meeldi. Samas segadus ja mustus meeldivad veel vähem, seega läbi häda saab tehtud. Seega head puhastusvahendid kuluvad ära küll.

  • AGNES
    March 10, 2021

    Eile nägin Medironi insta storys neid tooteid ja mõtlesin kohe vaadata, et mis hinnaga on. Arvasin, et raudselt küsitakse hinge hinda, aga oh üllatust- mega odavad just! Seega plaanin järgi proovida, kas on ka tõhusad

  • Elis
    March 10, 2021

    Super komplekt 😀 Osalen kindlasti!! Kodus 2 last ja koer kes suudavad kõik aknad ja muud asjad üle lakkuda ja ära määrida 😀

  • Merilyn
    March 10, 2021

    Olen ka Medironi toodete fänn ning neid puhastustabletid tahaks küll huviga proovida ?

  • Kethelin
    March 10, 2021

    Just tellisin medironist kraami. Mulle nii meeldivad nende vannivahud, lõhnavad mõnusalt ja lastele ei tekita allergiat. Väga rahul nende kaubaga 🙂 kindlasti soovin osaleda loosis

  • Gerda
    March 10, 2021

    Jälgin alati, et nii keha-kui ja kodukeemiatooted oleksid võimalikult looduslikud , seega oli minu jaoks täitsa hariv positus, kuna polnud enne Medironist kuulnudki. Ja laste vannitooted tunduvad väga ahvatlevad.
    Nii et kuluks ära küll kingikott☺️

  • Kaidi
    March 10, 2021

    Tundub tõesti proovimist väärt kraam?

  • Ann
    March 10, 2021

    Tunduvad põnevad uued tooted. Hea meelega prooviks ka ära, et kas on paremad kui need, mida olen harjunud ostma ja kasutama.

  • Mann
    March 10, 2021

    Mul kodus 3 kuune beebi ja nüüd eriti tahaks kasutada häid puhastusvahendeid. Eriti kui varsti roomamine ees ootab siis peab ka kodu pidevalt puhas olema?

  • Jennifer
    March 10, 2021

    Mul on pisike korter ja ainult meheraas, aga koristamist ikka jagub ning sooviks ökomat kraami katsetada kui see on, mis praegu kasutan.

  • Helena
    March 10, 2021

    Mina kasutan lastel ka Naifi tooteid ning üli rahul. Prooviks siis ise ka tooteid , et võiks rahul olla ?.

  • Aljona
    March 10, 2021

    Mina olen paras puhtuse hull ? Hindan väga looduslike puhastusvahendeid. Prooviksin neid hea meelega ?

  • Maiki
    March 10, 2021

    Nii kui päike aknast sisse piilub on tunne nagu ei julgekski tolmulappi käest panna ?? Päris vahva oleks selles koristushulluses katsetada neid uusi tooteid.
    Naif väikelastele mõeldud tooteid kasutame juba praegu, need on tõesti väga head .?

  • Anni
    March 10, 2021

    Minu kodukeemia vajaks ka väljavahetamist looduslikuma kraami vastu ?

    • Kadri
      March 10, 2021

      Uusi tooteid sooviks alati proovida 🙂

  • Vaike
    March 10, 2021

    Kommenteerin – megapüss näed viimasel pildil välja! #kade

  • Sandra Rebane
    March 10, 2021

    Oiii, see oleks super võit!! Lisaks lapsele on kaks looma kodus, kes suudavad paraja pardaki korraldada… Ja nohh, laps käib peegleid musitamas ja lätserdab seal kätega pidevalt, seega peegleid on igapäev vaja pesta… Ja no põrandaid ka. Vannifänn on laps väga suur, nii kui keegi pessu läheb, lammutab tema juba ukse taga ja nõuab ka vanni. Mida rohkem vahtu, seda ägedam:)

    • Leili
      March 10, 2021

      See oleks suppppper võit ? mul kodus ka kohe kolmeseks saav poiss kes kõik võimalikikud pudelid vanni ja wc potti tühjendab ? lisaks veel üks 6kuune poiss ja 2kassi ?? läheks õigesse kohta igastahes

  • Jaanika
    March 10, 2021

    Tundub väga põnev asi ja lähen kohe uudistama neid tablette! Aga võita oleks ka tore 🙂

  • Ketter
    March 10, 2021

    Tuttav tunne… Minu laps tühjendas samuti mu dušigeeli pudeli tühjaks enda mänguämbrisse. Ja loodussõbralikke puhastusvahendeid oleks alati vaja!

  • Karina
    March 10, 2021

    Tunduvad väga põnevad, kindlasti sooviks ära proovida 🙂

  • Ragne
    March 10, 2021

    Olen oma puhastusvahendeid vaikselt loobussõbralikema vastu vahetanud, aga see oleks kohe tore lisa! 🙂 Ka selle tõttu, et loomad ja lapsed majas

  • A.
    March 10, 2021

    Kindlasti peab proovima! Meie lapsel on üsna tundlik nahk ja olen otsinud toodet mis oleks ✔️õrn ✔️vahutaks palju. Ilma vahuta ei ole ju õiget vanni. ??‍♀️

  • Tuuli
    March 10, 2021

    Tellisin ka viimati su soovituste peale Medironist pakikese hea/paremaga ja vannipallid olid tõesti hitt lastele. Loodame et valikusse lisanduvad uued loomakesed, et saaks jälle tellida!

  • Merje
    March 10, 2021

    Oo, tundub päris äge asi!

  • Kaisa
    March 10, 2021

    Skosh tundub nii põnev toode, et peab kohe e-poodi uudistama minema. Sest mis saaks olla parem,kui hoida oma kodu loodussõbralike toodetega puhtana ?

  • I
    March 10, 2021

    Minu jaoks on naifi pesugeeli avastamine elumuutev… Oma seletamatu nahamurega olen kasutanud erinevaid hormoonkreeme, 100% allergikute kreeme jne. Käte nahk on kokkuvõtteks nagu õhuke paber, mis liigutuste peale lõhenes ja ,,põles”. Peale naifi pesugeeli kasutamist oli mul konkreetselt karp lahti. Minu põletikulistest sõrmedest oli saanud täiesti tavalised normaalsete inimeste sõrmed. Nüüdseks on põletik kadunud mitu kuud ja ma siiani ei suuda seda uskuda… Ma armastan seda toodet!!!!

  • Kerli
    March 10, 2021

    oleks tore koristusvahendeid võita – eriti kui kevadkoristus varsti ees 🙂

  • Piret
    March 10, 2021

    Ma armastan üldpuhastusvahendit, see sobib peaaegu juba kõigeks koristamisel.

  • Aiks
    March 10, 2021

    Need vannipallid on super. Tihti ei raatsi osta, aga kui lapsed neid saavad on päev korda ka läinud kohe.

  • MR
    March 10, 2021

    Otsin juba pikemat aega looduslikuma olemisega puhastusvahendit, mille lõhn, efekt ja konsistents mulle meeldiks. Prooviks hea meelega ka need tooted ära.

  • Kiku
    March 10, 2021

    Tekkis kohe täitsa huvi.

  • Helen
    March 10, 2021

    Minu lapsed on ka vannihullud, vannivahud ja muu kraam saab alati ootamatult otsa. Skoshi tooted on mulle väga huvipakkuvad. Olen alternatiivset toodet kasutanud juba pikemat aega ja ei mäletagi, millal viimati poest pritspudelis puhastusvahendit ostsin. Kahjuks ei ole tavakaubanduses taolisi kapsleid/tablette veel saada:(

  • Kaija
    March 10, 2021

    Super tooted. Ja need tabletid tekitasid kohe huvi. Näpujäljed peeglitel ja akendel on igapäevane nähtus.

  • Reti Soovik
    March 10, 2021

    Meie värske aastane preili on nüüd ka lõpuks avastanud vannirõõmud, nagu Lendelgi on tema lemmikuks meeletu vaht. Mida rohkem seda uhkem ? Samuti meeldib talle siidise koostisega Naifi dušivaht, mida üritab absoluutselt igakord süüa (sest no kes meist ei tahaks seda tegelt teha ?‍♀️)

  • Keiti
    March 10, 2021

    Oh, kuidas tahaks ka neid tablett-puhastusvahendeid katsetada ?

    • Mallu
      March 11, 2021

      Mis siis muud kui head loosiõnne!

  • Susann
    March 10, 2021

    Oeh, see saatus ootab mind ees, mul üks väike vannifanatt kasvamas. Õnneks veel praegu ise midagi kätte ei saa, aga ega see aeg ka kaugel ei ole.

  • Kaisa
    March 10, 2021

    Tundub väga põnev kraam ?

    • Mallu
      March 11, 2021

      On ka!

  • Keidi
    March 10, 2021

    Mediron on meie pere lemmik. Kõik puhastusvahendid tulevad sealt 🙂

    • Mallu
      March 11, 2021

      Medironis on väärt kraami tõesti palju

  • Merit
    March 10, 2021

    Oii, tahaks küll neid proovida. Olengi just ökomate puhastusvahendite otsingul ?

  • Jane
    March 10, 2021

    Mul ka kodus kaks pisikest vannihullu, kellele kindlasti see vannikraam väga meeldiks 🙂

  • K.
    March 11, 2021

    Väga põnevad tooted, lähen kohe Medironi kodukale uudistama! Vahetaks hea meelega oma senised koristusvahendid nende vastu välja. Kaks vahvat vanni- ja dušifänni on meil ka 🙂

  • Merka
    March 11, 2021

    Kas on toesti head tooted? Mul plika on tundliku nahaga ja paljud “tundliku naha” tooted ajavad ikkagi naha kipitama. Kas lapse nahk jaab peale vanni siidjas voi kuivem?

    • Mallu
      March 11, 2021

      Ei aja nahka üldse kipitama!

  • T
    March 11, 2021

    Ammu mõnusat vannivahtu otsinud, tegin kohe tellimuse 🙂

  • Ülle M
    March 11, 2021

    ..Medironis on väga lai tootevalik, olen sealt ka ise tellimusi teinud..alati on pandud ka midagi pakki juurde, mõnikord ka päris tasuta toode lisaks veel tootenäidiseid.

  • Kerli
    March 11, 2021

    Nii toredaid asju leidub seal ikka. Lastele väga meeldiks see kingikott.

  • Kats.
    March 11, 2021

    Rahakott hetkel tellida ei võimalda, aga kui veidi parem seis, siis neid vannipalle tahaks küll pliksile tellida, nii vahvad tunduvad.

    Lendest on nii ilus väike neiu saanud!

    • Mallu
      March 11, 2021

      Lende on ikka väga muutunud võrreldes sellega, milline ta beebina ja tegelt veel paar aastat tagasigi oli. Grumpy vanamehe näoga laps 😀 Nüüd on täis pullivend ja kõige suurem nunnutaja 🙂

  • Helerin
    March 11, 2021

    Koju kuluksid need vahendid ära küll, mul kodus väike allergik , ja tänu sellele ei saa poe keemiat eriti kasutada 🙂 Aga arvan,et mediron tooted sobiksid meile väga hästi 🙂 ..Ja laps kindlasti rõõmustaks vannivahu ja lelude üle 🙂

  • Jaanika L
    March 11, 2021

    Need vannipallid lastele tunduvad tõesti eriti ägedad!

    Meil lapsed saavad korralikku suurde vanni vanaema juures, kus mõnuga lustida. Kodus peavad läbi ajama väikese vanniga v duššiga. Oleks päris heaks vahelduseks midagi uut proovida.

  • Marge
    March 11, 2021

    Oi need tabletid tunduvad täiega vinged asjad. Nüüd pöidlad pihku, et vaid võidaksin?

  • Deisy
    March 11, 2021

    Väga huvitavad öko puhastusvahendid, neid tahaks küll proovida

  • Anneli
    March 11, 2021

    Tundub, et tooted täpselt minu maitsele! Kasutan ökoloogilisi tooteid ja meeldivad igasugused kontsentraadid, et peaks võimalikult vähe uusi plastikpudeleid juurde ostma.

  • Birgit
    March 12, 2021

    Oo need uued skoshi tooted tunduvad nii ägedad, kui loosiõnne ei naerata peab küll ise enda rahakotti kergendama minema 🙂

    • Mallu
      March 12, 2021

      õnneks need on ka hea hinnaga 🙂

  • Carmen
    March 12, 2021

    Uued skoshi tooted tunduvad väga lahedad, prooviks küll hea meelega 🙂

  • Silvia
    March 12, 2021

    Ise olen suur Mulieresi fänn, aga prooviks heameelega. Medironist saab igasugu põnevat kraami, sh ainsaid tampoone, mis mulle meeldivad.
    Hea puhastusvahend on täiega win – ma olen iga kord jumala uhke kui ma oma pesugeelide kasti vaatan 🙂

  • M.
    March 13, 2021

    See on nüüd juba teine kord, kui Malluka soovituse peale Medironi lehele tellima lähen. Viimane kord proovisin Faith in Nature tooteid ja väga meeldisid. Tahaks nüüd need puhastusvahendid ka järgi proovida 🙂

  • Karin
    March 13, 2021

    Oii kuidas katsetas neid põnevaid tooteid. Tundub et olen ise allergik sest paljud ained ajavad aevastama.
    Loodan loosiõnnele

  • Kai
    March 13, 2021

    Prooviks hea meelega!

  • Kristiina
    March 13, 2021

    Tundub põnev, prooviks hea meelega. 🙂

  • Aire
    March 14, 2021

    Ma medironi püsikunde juba aga neid vannipomme ja puhastusvahendeid polegi märganud seal. Kindlasti katsetan ära ?

  • Liis
    March 14, 2021

    Esiteks, wau, sa näed nii kabe välja ? mitte, et ennem ei olnud, aga sa lausa särad ju! ?
    Ja no kes ei tahaks uusi tooteid proovida, ma küll tahaks ✌️?

    • Martiina
      March 16, 2021

      Oii kuidas tahaks proovida ??

  • Kaisa
    March 14, 2021

    Osalen ka loosis, tunduvad väga praktilised. 🙂

  • AL
    March 14, 2021

    Kevadpuhastuseks ideaalne aeg 😉

  • Ann
    March 14, 2021

    Yes please 🙂

  • Amanda
    March 15, 2021

    Olen päris pikka aega neid Skoshi tablakaid uurinud, aga osta veel julgenud pole. Ju peab ikka proovima, kui need nii hea kraam on 😀

  • Kristi
    March 21, 2021

    Ma olen mõelnud, et kui praegu asjadele kirjutatakse peale, et need ei sisalda seda või teist või kolmandat, siis on ju täiesti võimalik teha toimivaid tooteid ilma üleliigse ja kahjuliku saastata. Et millal see muutub normiks ja peavad hoopis need saastatootjad hakkama peale kirjutama “sisaldab parabeene”, “testitud loomadel”, “ei ole kasutatud ümbertöödeldud plastikut” jne jne jne.
    Loosis osalen ka hea meelega, minu lapsed on ka vannifännid.

  • R
    April 6, 2021

    Pole isegi kuulnud, et sellised tabletid olemas on! Väga super lahendus, prooviks hea meelega?

  • Monika
    April 16, 2021

    Issssand tabletid on küll geniaalne lahendus. Ülilahe!