TESTIN JA ARVUSTAN

täitsa tore, kui saab rahus magusat süüa ja snäkkida*

11. mai 2021

Fitlaifiga on seisud praegu sellised, et nigelasti ma ütlen teile. Trenni pole uuest aastast enam õieti teha saanudki, sest piirangud ja reis ja tissid ja… Nüüd jälle uus reis ja seega on trenn pausil, kuni uuesti lubatakse – jumal teab millal. Kahju, sest Raq trenn mulle päriselt meeldib ja seal viitsin täiega käia. Erinevalt kodus üksi harjutuste vihtumisest, mida võin vahetevahel teha, aga regulaarselt hell to the no. Päris täpselt ei saa isegi aru, kuidas ma näiteks reisil täiesti süüdimatult head-paremat sisse jõhverdades kaalu juurde ei võtnud. Ega muidu ka pole siin teab mis eeskujulik toituja. Samal ajal on suht muuseas ideaalkaalust päris vähe puudu. Või no eks ma aiman paari põhjust küll, miks see nii on.

Maiustamisega näiteks on sedasi, et varem kütsin õhtul diivanil pätsi saia, hunniku kummikomme ja loputasin selle kõik (ei ütle mitmeliitrise) pudelitäie Cocaga alla. Nüüd tarbin veits paremaid snäkke ja maiustusi. Mitte ainult maitse poolest häid, vaid sisult ka palju mõistlikumaid. Okei, Yummikommidest olen ma teile nüüdseks vist juba aastaid rääkinud ja need on tõesõna elu!

Küll aga on mulle siginenud veel üks väga tänuväärne koostööpartner, kes saadab alatasa mega head kraami. Igasuguste fitnessbatoonidega on suht 99% ajast nii, et need maitsevad kõik rohkem või vähem nagu saepuruplaat. Instagrami beibed kiidavad, mina järjepidevalt lähen õnge ja ostan selle kiidulaulu peale, ent iga kord pettun. Eranditult. Või veab mu mälu mind praegu alt, aga ei meenu küll ühtki vastupidist kogemust.

Seda kuni hetkeni, mil sain enda kätte kastitäie Pändy batoone. Tähendab, ega ma ei olnud mingis olulises eufoorias nende üle kohe kui nad minuni jõudsid ehk enne maitsmist, sest saepuruplaadimälestusi oli samalaadsete toodetega juba kergema trauma jagu. Kõik muudkui lubavad ju, et jube hea on. Ega ma ei välista, et kusagil maakera peal on veel mõni batoonifirma, kes ei luiska silma sisse, et ausõna teevad imelist asja, aga tegelt on mingi suvaline nirakas. Pändy toodetega on täitsa tõesõna nii, et napilt raatsin lastega jagada neid. Või no ega ei raatsigi, aga elu (õied). Need on julgelt parimad tervisliku alatooniga batoonid, mida ma ever maitsnud olen! Maiustan nendega juba üle aasta ega näe ühtki loogilist põhjust, miks lõpetama peaksin.

Pändyl on muidu energiajooke, kummikomme ja läätsekrõpsusid ka, millest viimaseid mu sõbrannad külas olles pidevalt snäkiks lunivad. Aga batoonid on ikka põhiteema. Kannan neid absull alati ja igal pool endaga kaasas. Autos on kogu aeg mingi varu, kotis, isegi reisile vedasin mingi portsu.

Need on nii mõnusa suurusega, et just paras nälja peale üks kinni pista. Kõhtu pilgeni täis ei tee, aga annab parasjagu energiat, et kuskile nõrkusest maha varisema ka ei pea. Kui Pändy esindajalt esimese kirja sain koos toodet tutvustava infoga, oli seal kusagil selline ilus lause, et neid võib kasvõi iga päev süüa. Kes arvab, et ma vähemaga olen piirdunud, see eksib 😀 Sest otse vastupidi.

Nii et kui nüüd selle jutu algusesse tagasi minna, siis kuigi ma end suuremat ei liiguta viimasel ajal, millest ON kahju, siis paigal lamamine ja hea-parema snäkkimine olulist karuteenet ka pole teinud veel. Vähemalt mingil määral kuulub tänu selle eest mu lemmikutele batoonidele. Jumala ok on iga päev maiustada, kui seda niimoodi nutikalt teha 🙂

Kuidas teil nende va batoonidega lood on? Olete ka muudkui saepuruste otsa komistanud ning usu batoonidesse täielikult kaotanud nagu mina enne Pändyt? Või on olnud õnn mõne päriselt hea otsa ka sattuda?

Muuseas! Pändyl hakkas tänasest Selverites kampaania! Seega, kui kusagil mujal pole enne Pändy tooted silma jäänud, siis nüüd leiad neid kuni 07.06 igast suuremast Selverist ja veelgi parema hinnaga kui muidu!

*Postitus sündis koostöös Pändyga

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Karolin 11. mai 2021 at 17:13

    Minu arust on ka 99% erinevatest tervislikest batoonidest nagu saepuru. Pändy omasid veel proovinud pole, aga käin Selkust läbi ja proovin ära. ?