JUMALAITA KODU

otsin meest… töömeest

23. september 2021

Ma reaalselt tunnen, et mul on kõik asjad peas täielik pudru ja kapsad. Näiteks täna viisin lapsi aeda-kooli ja tagasiteel pidin võtma automaadist kaks pakki. Keerasin oma tänavale, minu majast reaalselt 200m on automaat. Ja mida mina teen? Keeran kenasti oma maja ette, pargin ära ja astun tuppa. Siis meenub, et ahjaaa, pakid! Kuna mul neid kohe vaja oli, otsustasin kenasti autosse tagasi kebida, aga tee peal prügi ka siis kaasa haarata. Viin prügi ära ja sammun uhkel sammul tuppa tagasi ja istun diivanile. AHJAAA, pakid!

No ma ei saa aru, mis värk mul selle mäluga on.

Hakkasin siis pakkide sisu pildistama ja mõtlen, et wtf, miks mu kaamera ei fokuseeri pilte ära. Klõpsin ja keeran neid sätted, aga no ikka ainult udukogu. Siis taipan kaamerast pilte ka vaadata ja jumala teravad. Ehk siis ma olen ootamatult NII pimedaks jäänud, et reaalselt ei näe mitte midagi. Enne haarasin prillide järgi ainult õhtuti telekat vaadates, aga nüüd peaksin vist kogu aeg kandma. Roolis muidugi eriti. Asi ants – nüüd jään varsti puhta pimedaks. Panin endale homseks silmaarsti juurde aja, palvetage siis minu eest, et mul meeles oleks sinna kohale ka minna. Muidu olen varsti nagu pime ja dementne isik, kes mööda Laagrit ringi koperdab.

Lisaks on mul sada mure. Arvake nüüd millega, eks. Ikka oma pagana vannitoaga. Ma viisin nüüd otsad kokku, et enne seda, kui ma saan üldse mikrotsementimisega alustada, on vaja teha kahte asja. Mõtlesin siin just uue viisi, kuidas ma seda vannituba tahan, et ma saaksin jätta nii duši, kui vanni. Selle jaoks on mul vaja maha võtta üks jupike vannitoa seina ja uks kinni …müürida? Kas uksi müüritakse kinni? Mul on raske seda sõnadesse panna, aga no ma proovin seletada:

Ma tahaks, et see sein oleks maha võetud umbes kraanikausi poole pealt – et oleks samal tasapinnal siis siinpoolse seinaga, et tekiks võrdsete seintega kena auk sinna, kus praegu pesumasin on. Sinna tuleks siis dušš. Teisele poole seinanurka, kus praegu see vana saunaruum on, tuleks WC pott ja noh… ikka see osa kus pesumasin ja kuivati on.

Ma vist väga hästi seletada ei oska, seega on aeg jälle välja kraamida mu profilähedased online disaini oskused, millega ma ilmselt peaks edasipidi elatist teenima, sest ma olen selles lihtsalt liiga hea. Kes soovib enda korteriplaani vms, siis hit me up. Paari tonni eest teen lebolt ära!

Kuna seal saunaruumis vedeleb ikka see suur boiler, siis ma sinna peale paneks kogu toa ulatuses tasapinna, mille alla läheb siis lisaks boilerile ka kuivati ja pesumasin. Seinale mingi riiul vms. Siis selle “kapi” kõrval oleks WC pott ja vahenurga taga siis dušš. Kui see sein üleni maha võtta, siis oleks lihtsalt duši kõrval pott ja see oleks visuaalselt ja ilmselt kasutades ka suht imelik, seega minu nägemuses see seinanukake peab sinna jääma.

Nüüd aga minu küsimus: kes seda seina mul maha oskaks võtta ja seda päriselt teeks ka? Teab keegi sellist head inimest? Mu maaler ütles, et see suht väike töö ja ei teagi, kes seda ette võtta võiks, aga no palun, anyone? Lisaks on mul vaja head torumehesoovitust, kes siis WC poti ja duši jaoks need äravoolud ja asjad vedada oskaks.

Ja viimaseks on mul vaja leida kedagi, kes oskaks paigaldada mikrotsementi. Ma rääkisin firma endaga ka, aga nende vabad ajad on alles detsembris ja noh hirmsasti tahaks ikka enne. Et ehk keegi on seda tööd enne teinud ja tahaks siin ka tööotsa? Soovitused ja pakkumised on VÄGA oodatud.

Ainuke asi, mis mul olemas on, on elektrik, aga noh… Enne tuleks vist lammutada ja torud vedada ja siis elekter ja SIIS mikrotsement. Ma loodan, et te saate aru, et ma olen niii ehituskauge ja ma ei saa midagi aru ja olen nii nõutu ja segaduses, seega palun-palun-palun aidake. Ahjaa, duši tagasein on ainuke koht, kuhu ma plaate tahan, seega sinna oleks plaatijat ka vaja.

Kus need usinad töömehed nüüd kõik on? Palun kirjutage mulle! I need you! Vastu oskan soovitada ainult maalrit, kes siin iga päev muudkui värvib ja pahteldab ja lihvib, aga on väga usin ja ei tekita miskipärast üldse tolmu. Aga vastu soovin nüüd teiste alade kontakte, aitäh :((( Kiirustage, enne kui ma pimedaks jään.

Loe ka neid postitusi!

18 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Tõnis 25. september 2021 at 15:00

    Saatsin Teile e-maili

  • Avatar
    Vasta Merka 24. september 2021 at 21:59

    Mina paneks pesumasina kuivati torni, sinna kus pesumasin ja kahese pika kraanikausi paneks boileri peale, präeguse plaani kraanikausi asemele mõnusa tugitoolikese!

  • Avatar
    Vasta Anna 24. september 2021 at 08:57

    Kas sul La La Lastela sooduskood. ka tuleb? Vaatasin storydes, et kasutasid nende kleepse ja ma ka just plaanin tellida sealt, aga uue koduga on iga euro sisustuseelarves oluline.

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. september 2021 at 12:52

      uurin 🙂

  • Avatar
    Vasta S 24. september 2021 at 00:03

    Kui kaamerapilt udune, siis enamustel kaameratel on selline skrollitav jubla seal ekraani juures ja seda skrollides saad enda miinuse järgi parajaks panna ? sest no kaamerasse prillidega maru ebamugav vaadata.

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. september 2021 at 07:29

      Issand, ma uurin! Qitäh!

  • Avatar
    Vasta Tyy 23. september 2021 at 22:18

    Miks sul on boiler? Suveks või maja soevesi saadaksegi nii?

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. september 2021 at 23:14

      Mina ei tea miks, aga siin ta on:D

  • Avatar
    Vasta Anna 23. september 2021 at 16:18

    Küsimus silmade kohta. Sa käisid millalgi Latis opil, kas see tulemus siis seal mõne aastaga hääbubki? Ma ise ka uurin silmaoppide kohta ja oleks hea teada, kas Latti minek tasub ära.

  • Avatar
    Vasta Sille 23. september 2021 at 16:11

    Hange.ee? Ise reklaamisid seda varem ju? Ise oleme kõik töömehed sealt leidnud.

  • Avatar
    Vasta Gerli 23. september 2021 at 15:37

    Vaata handies ja skillus äppe, äkki leiad sealt vajaliku töömehe.

  • Avatar
    Vasta Aveli 23. september 2021 at 15:22

    Kas Puresti firma käest küsisid ka pakkumist mikrotsemendile? Nemad ka tublid poisid ja teevad head tööd ?

  • Avatar
    Vasta Gerly 23. september 2021 at 14:31

    Natukene Sulle veel lisa peavalu 🙂 – enne kui kukud lammutama ja kinni müürima, ära unusta, et ümberehitused tuleb ka kooskõlastada. Kortermajas päris nii ei saa, et tormad kuvalda käes ringi ja kukud lammutama 🙂

    • Avatar
      Vasta Hardo 23. september 2021 at 21:47

      Iseenesest piisab ka ühistu nõusolekust kui kandvaid seinu ei puuduta ja püstakud puudutamata jätad. Kui aga tulevikus kindlustusega tegemist siis tuleb ikkagi projekti muudatused ära teha.

  • Avatar
    Vasta Kris 23. september 2021 at 13:50

    Mehi ei soovita, aga kui vähegi mahub soovitaks mõelda kahele kraanikausile, üks päev elad seal kolme naisega, kellel kõigil on vaja samaaegselt vannitoas peegli ees toimetada 😀 vähemalt omal nahal tundsin sellest omal ajal kasu

    • Mallu
      Vasta Mallu 23. september 2021 at 13:57

      kuule mul hädavaevu mahub see üks 😀

      • Avatar
        Vasta Kristine 23. september 2021 at 14:44

        Kraanikausi saab ka pesumasina ja kuivati peale töötasapinnale panna, plaanil Sul et wc pott tuleks dussi kõrvale kus praegu pesumasin,. Pildilt tundub liiga väike ruum selleks . Proovi firmat remondifirma.ee

      • Avatar
        Vasta H. 23. september 2021 at 15:04

        Tegelikult võib mahtuda küll kaks – kui arvestada, et uus vann lõpeb umbes samal joonel nagu praegune, siis sealt peaks jääma ca meeter ruumi saunani ja seina maha võttes saab vajadusel ehk tsipake ka juurde. See roheline valamukapp, mida vaatasid, on 100cm ja samu laiu on kahe kraaniga ka.