Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

ulakas kingitus teile*

28. november 2021

Ma olin 4000% kindel, et eelmisel aastal ka juba kirjutasin sellest blogis, aga tuleb välja, et vist mitte? Igatahes ei suuda ma seda postitust leida. Kui keegi leiab, jagage linki 😀 Jutt käib siis Ulaka Kaunitari advendikalendrist. Täiesti kindlasti olen neid varemgi saanud ja oma arust ka emotsioone jaganud, aga võib-olla siis Instas? No vahet pole.

Advendiaega see kalender ka tänavu ootama ei jäänud, sest kibelesin kohe kõikidesse karpidesse sisse piiluma, et mida toredat seal leidub ka. Noh ja ilma järele vaatamata oleks ausalt öeldes natuke nadi teile siin midagi rääkida ka selle kohta. “Priske karbitäis, ilmselt on tuugalt igast ägedat kraami täis, näeb super ilus välja, aga ega rohkem ei tea” 😀 Olles nüüd kõikide “akende” taha piilunud, siis võin öelda, et ma ei saa aru ainult ühest asjast. Kuidas see nii odava hinnaga müügil on? 😀 Täitsa tõsiselt.

Ma ei mäleta, et selles kalendris varasematel aastatel nii palju elektroonilisi vidinaid oleks olnud? Äkki mul mälukaotus – see variant on alati laual, aga no tõesti. Vist mitte ühegi karbikese avamise järgne emotsioon polnud kuidagigi meh. Kusjuures väga mitmed asjad olid sellised, mille kasutusfunktsiooni kohe käigu pealt väljagi ei osanud mõelda. Õnneks manuaalid aitavad hädast välja.

Ulakas Kaunitar on nüüdseks vist juba aastaid mulle aeg-ajalt oma paremaid palu saatnud. Olgu jumal neile selle eest armuline. Aga ometi ei lakka nende saadetud asjad mind, juba suht vana erootikasaurust, üllatamast 😀 Isegi kui paljude stimuleerijate jms osas juba pm tean, mis nad teevad, sest no mis nad ikka teevad, eks. Igaüks veits isemoodi, aga tulemus on sama. Ja don’t get me wrong – ma ei kurda 😀 Millega ma parimagi tahtmise juures kursis ei jõuaks olla, on igasugused libestid ja kreemid ja õlid jne. See maailm on suht otsatu.

Mida ma vist üritan öelda on see, et kui muidu on paljude inimeste suhtumine selliste üllatusi sisaldavate asjade osas, et ei ole mõtet osta asja, kui sa ei tea, mis seal sees on. Et nagu pole rahaliselt mõistlik ja nii. Siis vot Ulaka advendikalendri osas ma usun et just see teadmatus on üks suuremaid boonuseid. Saab ikka väga normaalselt oma öökapisahtli võib-olla muidu veits basic sisu täiendada.

Uskuge mind, et nii palju on asju, mille peale ei mina ega teie lihtsalt tule, kui just igapäevaselt ninapidi selles valdkonas ei tööta. Erootikatarvete poes käies valib harju keskmine inimene seal lõpuks ikka mingite vibraatorite ja selliste asjade vahel, et oleks ikka ristiinimisele sobilik. Aga ma arvan, et voodielu päriselt põnevamaks muutmiseks tulebki just pm silmad kinni neid asju šopata, hahha 😀 Üks ideaalne variant selleks ongi üks sihuke advendikalender.

Ahjaa ja kui ristiinimene üleüldse oma jala üle erootikatarvete poe ukseläve tõstab, eks. Suht kindel, et mingite ausõna juba tüütult iganenud stigmade tõttu ülipaljud ei tee sedagi. Rääkimata siis millegi selles vallas täiesti uue proovimisest. Tänapäeval on õnneks olemas ka e-poed, nii et kui tõesti mingit valehäbi tunned poodi kohale minemisega, siis päris pimedas ja teki all elu ei pea ka ikkagi elama. Kuigi ma näiteks Ulakasse Kaunitari soovitan küll väga kohale minna. Nad on seal ise nii ladnad ja chillid, et enne kui märkad, on igasugune kramp kadunud. Kühveldad dildosid ja lube’e ostukorvi ega tunne end seejuures põrmugi imelikult. Nii nagu see asi peakski olema. Täiest suva ju.

Kuigi ma tahaks teile selle advendikalendri siin üksipulgi lahti harutada, siis ma ei hakka nende inimeste üllatust rikkuma, kes endalegi selle osta ja väga mõnusa advendiaja garanteerida otsustavad 😀 Soovitan ausõna väga. Ja olge hoiatatud, et seda on ainult piiratud koguses! Aga ka kogu ülejäänud Ulakas Kaunitar on põnevaid asju tihkelt täis, nii et tehke endale teene ja päriselt ka avastage seda maailma. Elu on kohe palju lõbusam.

PS! Sooduskood “MALLUKAS” annab Ulaka Kaunitari e-poes jätkuvalt -10% kõigilt täishinnaga toodetelt.

Otseloomulikult loosime ühe kalendri teie seas ka välja. Ausalt kui endal juba poleks, siis selle loosi peale oleksin kadedusest tumeroheline. Aga et loosis osaleda, rääkige, kuidas teil erootikapoodide külastamisega lood on? Sama normaalne elu osa kui toidupoes saia ostmine või pigem tundub ebamugav ja tahaks paljalt sellele mõeldes veits püha vett rüübata?

*Postitus sündis koostöös Ulaka Kaunitariga

Loe ka neid postitusi!

1,274 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Liis 10. november 2022 at 21:47

    Meeldib käia poodides tuulamas. Tellin vajadusel ka internetist. Oktoobris käisin Amsterdamis ja ühtlasi külastasin ka punaste laternate tänaval olevaid sex shoppe. Minu jaoks sama tavaline kui saia ostmine…

  • Avatar
    Vasta M. 10. november 2022 at 17:25

    Oleme e-poest tellinud päris palju asju tegelikult ja mingi aeg neid ka hoogsalt kasutanud. See tuletabki meelde, et pole kaua neid asju kapist välja võtnud, nii et tuleb seda asja muuta. Aga parim ost oli siiski VAARIKA mäng, mida soovitan ausalt kõigile paaridele- nii palju vürtsi ja vaheldust toob suhtesse, ostsime nüüd teise osa ka.

    • Mallu
      Vasta Mallu 10. november 2022 at 17:31

      Hmm, ma polnud sellest kuulnudki! Vaatasin korra kodukale, aga aru ei saa, et mis seal siis teha tuleb :D?

  • Avatar
    Vasta MERKA 15. detsember 2021 at 14:42

    e-poest olen tellinud ikka nii mõndagi. Poes käidud ainult paar korda.

  • Avatar
    Vasta Kristiina 13. detsember 2021 at 17:46

    Max e-poode olen külastanud, aga ikka pole midagi ostnud. Nüüd otsustasin tellida mehele kingituse jõuludeks.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 8. detsember 2021 at 10:05

    Nägin nyyd, et uus partii saabus, tuli sinu loos meelde, kahjuks ei saa lubadaga hetkel, lapsed tahavad kingitusi ?aga olen suur toodete fänn????
    Endale ei tahtnudki midagi jõuluks, aga nyyd tahan seda!!!!!!

  • Avatar
    Vasta Gloria 6. detsember 2021 at 13:43

    See on normaalne elu osa ja kogemusel on suur roll ka klienditeenindajatel. Võib-olla mõnes suvakas keldripoes on veider, aga Ulakas Kaunitaris on alati väga mugav käia, küsida ja arutleda. Poe enda sisekujundus ja kogu see atmosfäär mõjutab ka nii palju, et oleks ehitatud safe space, kus kõik ongi normaalsus.
    Kaubamaja pesumaailmas on ka mõned vidinad väljas ja seal ilusa pesu vahel brausides on samamoodi mugav neid vaadata.
    Aga poed, kus terve sein on täis topitud paksult kraami ja oled nagu laoruumis, seal ei teki head emotsiooni käies.

  • Avatar
    Vasta Kati 5. detsember 2021 at 21:55

    Kohapeale pole kordagi sattunud aga epoe vahendusel olen tellinud.?

  • Avatar
    Vasta Blingeborg 4. detsember 2021 at 12:40

    Ulakas kaunitaris olen korra käinud ja tõesti super koht! Mu meelest nii oluline, et see pole ka mingi sketchy keldriurgas nagu enamus erootikapoed, kus mingi kahtlane onkel müüjaks, vaid täiesti fab ja femme koht. Väga tahaks advendikalendrit lol.
    Nali naljaks, aga e-poest tellimine pole ka alati safe choice.., tellin mina siis mingist suvaliselt elektroonikapoest 2 vibraatorit, kohapeal kättesaamisega, sest asjad ju karbis ja kõik jumala chill. lähen siis kohale: tere mulle on pakk. Kahtlane onkel (!!) küsib, mis pakk, mis tellisite. No pakk noh, minu nimel, pakk. Onkel ilmub tagaruumist: ahaa jah pakk *käes 2 vibraatorit vibraatoripildiga pakis, ilma ümberpakkimiseta* !!!!! ulatab mulle 2 vibraatorit, topin need ruttu tasku, jooksen välja, kõnnin koju vibraatorid taskus. end of story. loo moraal: minge Ulakasse! 🙂

  • Avatar
    Vasta Helina 3. detsember 2021 at 21:09

    Kui rikas oleks, käiks jah sama sagedasti kui saia ostmas. Praegu peab siiski leppima vaid unistamisega.

  • Avatar
    Vasta Kadri 2. detsember 2021 at 17:16

    Kunagi sai ikka rohkem neid poode külastatud ja uusi asju proovida aga nüüdseks on oma lemmikud juba välja kujunenud juba ja ma ei oskakski enam erootikapoes ringi nuhkida. Tunneksin ennast suht lolli ja kogenematuna aga samas midagi uut ja huvitavat tahaks proovida küll. Kuna olen just hiljuti sünnitanud siis voodielu on viimastel kuudel tahaplaanile vajunud ja kui keha varsti lubab, peab selle uueati käima tõmbama. Igasuguseid nippe pakkuvad mänguasjad minule ja meile oleksid igati teretulnud!

  • Avatar
    Vasta Viktoria 2. detsember 2021 at 16:57

    Muidu varasemalt olen tellinud e-poodidest küll ??

  • Avatar
    Vasta Viktoria 2. detsember 2021 at 16:55

    Varem olen käinud aga olin lihtsalt sõbrannaga kaasas . Muidu arvan et see ei ole midagi häbiväärset ning kindlasti lähitulevikus proovin ka ise külastada ja ehk leiab ka endale miskit uut ja põnevat ? Esialgu võib küll natuke punastama panna aga ei ole hullu midagi ?

  • Avatar
    Vasta Keitlin 2. detsember 2021 at 16:43

    Linna sattudes käime ikka vahel kaasaga uudistamas ja meie jaoks on põnev.

  • Avatar
    Vasta Keitlin 2. detsember 2021 at 16:41

    Elan suht maakohas ja vingemad erootikapoed on ju ikka suurlinnades, kuhu satume kaasaga harva, aga oleme ikka tihti külastanud küll kui on linnas olles huvi tekkinud. Meie jaoks põnev.

  • Avatar
    Vasta Liselote 2. detsember 2021 at 16:37

    Peale seda kui sõbranna tüdrukuteõhtuga seoses ulakas käisime, siis sain aru, et seal palju asju, mida tahaks kaasa koju viia ? ja poes käimine, mina peale seda pühavett ei vaja ? pigem jagame sõbrannadega infot, mida toredat katsetanud oleme ?

  • Avatar
    Vasta Marju 2. detsember 2021 at 15:24

    Tahaksin erootikapoodidest palju erinevaid asju proovida, kuid väikeste laste kõrval on ikka vaja midagi muud osta. See kalender sobiks uute asjadega tutvumiseks ideaalselt!

  • Avatar
    Vasta Maria-Regelia 2. detsember 2021 at 14:46

    Olen internetist vaadanud ja ikka midagi tellinud ka ?

  • Avatar
    Vasta P 2. detsember 2021 at 14:40

    käinud. Ei julgeks ilmselt kellegi pilgu all poes ringi uudistada.
    Netist olen mõne tagasihoidlikuma vidina tellinud, kuid sellest on jäänud pigem “meh” emotsioon.
    Seda kalendrit oleks küll hädasti vaja meie magimstuppa vürtsi ja särtsu toomiseks.????

    • Avatar
      Vasta Nele 2. detsember 2021 at 23:34

      Ulakas kaunitar on tore pood, olen e-poest mõningaid tooteid tellinud küll ? Mega äge võit oleks see kalender ?

  • Avatar
    Vasta P 2. detsember 2021 at 14:39

    Ei ole käinud. Ei julgeks ilmselt kellegi pilgu all poes ringi uudistada.
    Netist olen mõne tagasihoidlikuma vidina tellinud, kuid sellest on jäänud pigem “meh” emotsioon.
    Seda kalendrit oleks küll hädasti vaja meie magimstuppa vürtsi ja särtsu toomiseks.????

  • Avatar
    Vasta Gerli 2. detsember 2021 at 14:20

    Oleme käinud, oleme ostnud, kui tihti peale mind ennast häirivad müüja pilgud ja pakkumised. Tahaks ise vaikselt uurid ja proovida. Aga väga tore oleks sealt kalendrist avastada ja ise kodus neid proovida ?

  • Avatar
    Vasta Anne-Belle 2. detsember 2021 at 13:39

    Täpselt sama normaalne kui toidupoes käimine, sest olgem ausad, kõigil on omad soovid, mis võiks kodus olemas olla ja mis teda rahuldab ? Kui erootikapoodi kohapeale ei jõua, siis jumal tänatud, et neil kõigil neti poed ka on ? Ja lähenevate pühadega saab õnneks elukaaslasele jõulukingid ka sealt ?

  • Avatar
    Vasta Maria 2. detsember 2021 at 13:28

    Alati kui mõnda erootikapoodi linnapeal näen tuleb suuuur tung sinna sisse hüpata aga kuidagi pole veel selle hüppeni jõudnud. Aga epoodides olen küll kolanud ja tellimud nii, et jube ? Viimasel ajal mõelnud, et tudengina võiks isegi kuskil sellises poes tööl olla, vot see oleks mega!

  • Avatar
    Vasta Merite 2. detsember 2021 at 12:26

    Olen ainult ühe korra erootikapoodi sattunud, uudishimust. Olin siis veits üle 20 aasta vana ning see poes käik oli ikka väga kohmetu. Kiirelt sisse, kiirelt välja samal ajal nägu õhetamas nagu punane ladvaõun ?. Võiks võrrelda seda esimese kähkukaga ??.
    Nüüd enam nii kohmetult seda poodi ei külastaks. Või??? ?

  • Avatar
    Vasta Kelli 2. detsember 2021 at 12:20

    Poes kohapeal pole kunagi käinud, aga e-poodidesse olen piilunud küll. Kuna abikaasa otsustas 4 kuud tagasi mu noorema mudeli vastu välja vahetada, siis on plaan mingi vidin endale hankida, sest usaldus meessoo vastu on hetkel kadunud ja pärast 20 a. kooselu ei tundu minu jaoks ka võimalik kohe uude suhtesse hüpata. Nii et tuleb valehäbi kõrvale heita ja härjal sarvist haarata 😀 See kalender oleks muidugi üliäge jõulukink!

  • Avatar
    Vasta Marie 2. detsember 2021 at 12:08

    Minul erootikapoe füüsiline külastuskogemus puudub, kuid netist olen tellinud küll. Tegelikult peakski tee tavapoodi ette võtma, et mingit asjalikku nõu ka nendelt saada. kuna jälgin neid instas, on sealsed eestvedajad? ülisooja ja toreda mulje jätnud ning usun, et see külastus poleks üldsegi ebamugav ?

  • Avatar
    Vasta Liina 2. detsember 2021 at 11:19

    Olen ainult internetis vaatand ja midagi ka tellinud. 😀

  • Avatar
    Vasta Kaire 2. detsember 2021 at 10:38

    Minu Ainuke erootikapoodide külastus on piirdunud teismeeaga kui sai sõbrannadele kingitusi ostetud. Teenindus oli meeldiv ja abivalmis, aga kui endal on vaja osta, siis on piinlik 😀 kuigi tegelt peaks vastupidine olukord olema.

    • Avatar
      Vasta Kaire 2. detsember 2021 at 10:47

      Also, täiskasvanud inimesena tahaks ka jõulumeeleolu advendikalendri aknaid avades. Šokolaad on igav 😀

  • Avatar
    Vasta Mellu 2. detsember 2021 at 10:18

    Poes pole kunagi käinud, aga e-poes ringi vaadanud küll 😀 pole kunagi midagi ostnud aga nüüd peale pikka kaalumist ikkagi tellisin ära kalendri ?
    Ootan huviga, mis lelude maailm mulle pakub ?

  • Avatar
    Vasta Annika 2. detsember 2021 at 10:04

    Pole nii ammu käinud. Peaks!!

  • Avatar
    Vasta Sandra 2. detsember 2021 at 09:23

    Olen külastanud, olen ostnud, aga üksikud korrad. Ei ole valehäbi, pigem pole põhjust olnud.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 2. detsember 2021 at 09:08

    Ma juba niii ootal loosimist. Koguaeg tahaks uusi asju aga kollektsioon tàieneb samm-sammu haaval ?
    Kalender oleks ikka sigalahe.
    Ja imelikul kombel sai esimene ost alguse sinu blogi kaudu?
    Lelo womanizer? siiani töös ja super asi, ise ka ei uskunud varem aga töötab.

  • Avatar
    Vasta S 2. detsember 2021 at 09:01

    Paaril korral on saanud netist tellida ja Venemaal sai ühes poes ka sees käidud, väga huvitav kogemus?

  • Avatar
    Vasta A 2. detsember 2021 at 08:07

    Shame on me, aga ma hakkasin alles sel aastal nende asjadega tegelema…olles juba üle 25 aasta vana….jah, endalgi piinlik? Aga ei ole enam väga sellist kartust, pood nagu pood ikka. Okei Ulaka Kaunitari pood on väga ilus ka pealekauba ja loomulikult põnevaid asju äärest-ääreni täis ?

  • Avatar
    Vasta M. 2. detsember 2021 at 07:18

    Üldse pole piinlik, minuarust on nii äge vahepeal pärast piima ja saiapätsi ostmist sealt läbi hüpata ja uusi vidinaid uurida ??

  • Avatar
    Vasta Liina 2. detsember 2021 at 07:16

    Soovin kalendrit endale. Poode olen ikka külastanud kuid seal nii palju põnevat, et võiks ikka ja jälle uuesti minna?

  • Avatar
    Vasta Alice 2. detsember 2021 at 05:17

    Tundub väga põnev kalender, kuigi ise pole veel soetanud. Ja seks leludest pole mul tegelikult aimugi.

  • Avatar
    Vasta Tintsu 2. detsember 2021 at 04:11

    Nonii, see erootikapoe külastus mis olnud on korra. See oli ka nii et meil oli auto sõpru täis ja lihtsalt otsustasime minna muidugi ostsime ninninänni sealt kaasa aga enam tagasi väga minna ei taha, pigem tekitab sellist ebamugavustunnet. Kuna ma Pärtelpoja instaloosis seda kalendrit ei võitnud siis äkki nüüd on mul see võimalus. Pöidladpihkuuuuuu.

  • Avatar
    Vasta Marie kallas 2. detsember 2021 at 02:21

    Sama normaalne kui poest saia ostmine, kuigi seda saia pole saiapoest vaja olnud ise ostma veel minna.

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. detsember 2021 at 02:07

    E-poodidesse satun päris tihti ja vaatan huviga mida uut müügile on tulnud. Üht-teist on ka tellitud ning midagi piinlikku siin küll pole ?

  • Avatar
    Vasta Astrid 2. detsember 2021 at 02:04

    Ma mâletan, et natuke ennem oma 20dat sünnipäeva võtsin julguse kokku ja tellisin netist oma esimese toote. Olin pikalt mõelnud et appi tahaks ju miskit proovida, aga nii häbi kui kuskilt vâlja tuleb , et mingi salapervert.. hahaha 😀 Poodides kohapealt ei ole julgenud midagi osta 😀 Ma arvan et seda julgust juba kokku ei võta 😀

  • Avatar
    Vasta Andra 2. detsember 2021 at 01:39

    Olen tellinud netist, aga ka paaril korral ühes teises poes käinud, et sõbrannadele kingitusi osta. Ulakasse Kaunitari olen juba ammu tahtnud minna ja ikka hoian nende kodulehel ka silma peal. Paar lelu on juba pikalt wish listis ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 2. detsember 2021 at 01:15

    Polegi ostnud kunagi??

  • Avatar
    Vasta Kati 2. detsember 2021 at 01:13

    Pole siiani poodi sattunud, küllaga on paar korda e-poest on mõned asjad tellitud

  • Avatar
    Vasta Kati 2. detsember 2021 at 01:06

    Pole siiani poodi sattunud, küllaga on mõned korrad veebipoest paar asja tellitud.

  • Avatar
    Vasta Evelin 2. detsember 2021 at 00:53

    Koha peal pole üheski erootikapoes käinud aga tahaks minna küll ? Siiani on ostetud mõned mänguasjad neti teel ?

  • Avatar
    Vasta E? 2. detsember 2021 at 00:48

    E-poes käin ikka päris tihti piilumas aga pole seda esimest ostu veel ära teinud. Salamisi loodan, et päkapikud toovad miskit head kuuse alla?? Headele lastele ikka võiks miskit imelist tuua?

    • Avatar
      Vasta Kristella 2. detsember 2021 at 01:35

      E-poest olen päris palju kordi nillinud, aga füüsiliselt poes käinud vast ei olegi vist. Meil siin Saaremaal 1 pisike poeke on ka, kuid pole sinnagi veel jõudnud ? Piinlikku pole ju tegelt midagi.

  • Avatar
    Vasta Triin 2. detsember 2021 at 00:45

    Ei ole piinlik külastada, tahaksin palju rohkem, kui oleks võimalust. Minu meelest vägagi vajalik koht, võiks rohkem loomulikum olla, kui tabu. Igal juhul oleksin väga õnnelik, kui võidaksin.

  • Avatar
    Vasta Sirlka 2. detsember 2021 at 00:43

    Rüüpan vahelduseks pühavett kui netilehekülgedel kolan ?

  • Avatar
    Vasta Teele 2. detsember 2021 at 00:22

    Poes kui sellises pole enam terve igaviku käinud, päris huvitav ja teistmoodi on küll, tellinud olen see eest mitmeid kordi.

  • Avatar
    Vasta Teele 2. detsember 2021 at 00:17

    Tänapäeval pole enam see nii hull tabu ja kellel mark saab tellida ka, ise käisin poes kui sellises aaaaastaid tagasi, siis oli küll veits imelik, nüüd nagu ei põeks.

  • Avatar
    Vasta Kärt 2. detsember 2021 at 00:11

    Seni olen sealt ostnud vaid pesu, aga lähiajal on plaanis ka mõni lelu soetada. 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 2. detsember 2021 at 00:09

    Igapäevaselt ei külasta, aga mõned korrad olen sattunud ja alati on olnud väga huvitav.

  • Avatar
    Vasta Ann 2. detsember 2021 at 00:06

    KAHJUKS pole kunagi üheski sellises poes käinud (kuigi praktiliselt kooli kõrval, kus Pärnus käisin, oli taoline olemas?) . Praeguseks olen 32 ning pole senini sellises poes käinud, ega ei oma ka ühtegi taolist toodet?, niiet oleks viimane aeg, kuna kõigil sōbrannadel pidavat miskit olema ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 2. detsember 2021 at 00:01

    Pole jöudnud aga plaanis on kindlasti külastada kui tallinna asja. E-poes piilun ikka asju.

  • Avatar
    Vasta L 2. detsember 2021 at 00:00

    Oleme käind mehega mõned korrad. Ja ei ole mitte midagi imelikku 🙂 klienditeenindus on alati tore olnud ka.
    Rohkem võiks asju avastamas käia ehk

  • Avatar
    Vasta Mari 1. detsember 2021 at 23:54

    Läheks, kui oleks mõni pood lähemal. Seni pole sattunud, aga ilmselt piinlik ka ei oleks.

  • Avatar
    Vasta M.K 1. detsember 2021 at 23:53

    Pigem saadan elukaaslase ? oleme koos vaadanud veebipoest ja tellinud, aga et ise kohale minna vajab ilmselt veidi veel julgust. Paljud tuttavad ei ole võtnud lelusid omaks ja endalegi on olnud see kõik uus, aga kui sinna maailma satud, siis on raske sealt välja tulla. Mida kõike huvitavat võib ulalaa kaunitari poest leida ja lasta oma sisemine kiisu välja. ??

  • Avatar
    Vasta K 1. detsember 2021 at 23:45

    Ei ole kunagi käinud.. kodus on täpselt üks asi. E-poest olen sirvinud asju, aga midagi ei ole lõplikult välja valinud. Mehele oleks ikka väga suureks üllatuseks selline asi. Ma olen viimasel ajal mõelnud, et fuck it.. prooviks uusi huvitavaid asju. Me oleme kohe 10a koos olnud ja alles 24 aastased ? Ei teagi täpselt, mis tagasi hoiab… Avastamisrõõmu oleks küll ja veel. Ja tunnen, et olen valmis 😛

  • Avatar
    Vasta Maarja 1. detsember 2021 at 23:30

    E-poest olen tellinud 🙂

  • Avatar
    Vasta Liina 1. detsember 2021 at 23:26

    Pigem salamisi ja netist tellides, kuna lapsed suht koguaeg minuga ja nendega kuhugi erootikapoodi ei kipu ?

  • Avatar
    Vasta Cathy 1. detsember 2021 at 23:24

    Poodides on alati põnev uudistamas käia Ja põnevamat ka kaasa haarata. Olen seda advendikalendrit juba pikalt tahtnud. See võit oleks ikka super vinge ?

  • Avatar
    Vasta Mari 1. detsember 2021 at 23:20

    No mina olen see Eestlane, kellele meeldib sellistes poodides käia 🙂 ulakas kaunitar on minust küll e-poe kaugusel aga üks teine suur selleteemaline pood on mulle n-ö kodupood. Küll aga kuulsin ma just esimest korda, et sellistel asjadel on SELLINE advendikalender, mida pekki?! Miks ma seda varem ei teadnud. Kui loosiõnn ei naerata, peab järka aastaninsellega ootama aga täiega äge, ma ütlen!

  • Avatar
    Vasta kerttu 1. detsember 2021 at 23:19

    ikka hea meelega tuleb seggspoodides kàia

  • Avatar
    Vasta Piksel 1. detsember 2021 at 23:19

    Nii poes käinud kui ka e-poest tellinud ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 1. detsember 2021 at 23:18

    Olen käinud ja ei tunne häbi ? enda elu huvitavamaks tegemine ju

    • Avatar
      Vasta Liis 1. detsember 2021 at 23:49

      Pigem ostan E-poest?

  • Avatar
    Vasta Greta 1. detsember 2021 at 23:17

    Ma vaatan ALATI oma sekspoodide uudiskirjad ja head pakkumised üle.Olen suur e-shoppaja aga kindlasti ei lööks risti ette ka ise kohale minna.Elus peab olema naudinguid ja ennast TULEB hellitada ??

    • Avatar
      Vasta Merve Linnaste 1. detsember 2021 at 23:45

      Pigem väga ebamugav käia, jumal tänatud, et on olemas nüüd netipoed, et rahulikult häbi tundmata avastada. Paki saamisega on ka muidugi see mure alati, kui diskreetselt neid pakitakse.

  • Avatar
    Vasta Hanna 1. detsember 2021 at 23:16

    Minu esimene külastus ulakasse oli sõbranna tüdrukute õhtul. Olin üsna skeptiline. Aga tühjade kätega ei lahkunud ja sealt alates mõtlen, et võiks teine kordki külastada. Väga äge!

  • Avatar
    Vasta Siret 1. detsember 2021 at 23:15

    Füüsilises poes olen ainult välismaal käinud ja on väga lahedad kogemused olnud, muidu olen tellinud ainult netist. Korraks on ikka selline tunne, et oh shit nüüd see võõras inimene teab, mis ma kodus tegema hakkan, aga samas ma olen kindel, et mina ei ole kaugeltki kõige veidramate soovidega klient, kes neile sattunud on, nii et ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta Liis 1. detsember 2021 at 23:13

    Tundub natuke ebamugav kui seal poes viibida aga samas tegelikult täiesti tavaline osa elust ??‍♀️Nii üht kui ka teist.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 1. detsember 2021 at 23:11

    Selline ulakas kingitus annaks vägagi palju vürtsi juurde ??❤️?

    Pigem ehk telliksin neti kaudu aga kui juba olen teinud rohkem tutvust nende ulakate mänguasjade siis ehk saaksin julgust rohkem juurde, et lausa poodi külastada??

  • Avatar
    Vasta Kata 1. detsember 2021 at 23:09

    Täitsa südamest ausalt vä ?
    Ei ole olnud au ühestki sellisest uksest sisse kiigata, mis viib seksmänguasju imetlema ja ostma. Võibolla oleks surmahirm, aga kodus varbaid mudides ma seda teada ju ei saa, vist ?‍♀️?
    Küll aga olen vaadanud internetist midagi ja olen ühe komplekti varem isegi võitnud kusagilt. Olin tänulik
    Oleks tänulik ja õnnelik ka seda komplekti avastades. ?

  • Avatar
    Vasta Lex 1. detsember 2021 at 23:04

    Ei ole kordagi poodi sattunud, vōtan veel hoogu (ma suht koduinimene ja koroona on seda veel hullemaks teinud, ehk ma ei tea kas ma üldse kuhugi päris elus veel šoppama jōuan minna?). Kalendri vōit oleks mega tuus, polegi ühtegi advendikalendrit see aasta ? Ainult vana hea Mike (loe: vibraator), kellega chillin.

  • Avatar
    Vasta Laura 1. detsember 2021 at 22:57

    Mina ei ole sattunud lihtsalt kunagi, aga veebis olen küll šopanud ja scrollinud. Kõige keerulisem on vist valida, et milline on siis tõesti hea pood. Enamus sekspood on veits mingi räpase ja odava välimusega õuest, neoontissid ja suur punane kiri. Ilmselt peab ka Ulaka Kaunitari plaani võtma, see vähemalt ei näe välja nagu mingi tasuta porno ?

  • Avatar
    Vasta Toomas 1. detsember 2021 at 22:56

    No, nagu õigele ristiinimesele kombeks, sis ega ei tunne ikka mugavalt küll, hirmsasti tahaks piiluda sisse aga pigem nagu väike poiss, kes lasi naabrite uksekella ja jooksis minema, jooksed ka erootikapoe ukse tagant minema ?

  • Avatar
    Vasta E 1. detsember 2021 at 22:55

    Sekspoodidesse sisenedes eks algul ikka mingi valehäbi on, ei teagi miks. Kasvanud vist sellises keskkonnas, kus seks mingi täielik tabu on ? Aga seal uudistades kaob alati hirm ja piinlikkus kiirelt, siis on muid asju millele keskenduda? Ulaka kalendrit oleme noormehega juba pikalt nillinud, aga hetkel nii palju muid kulutusi? äkki loosiönn naeratab!??

  • Avatar
    Vasta Marion 1. detsember 2021 at 22:55

    Poodi kohapeale minek tundub täna veits ebamugav, eriti kui ei tea, mida osta tahaks. Seega olen siiani viimastel aastatel e-poodidega hakkama saanud. Küll aga olen nooremana seal käinud nt nokukujulisi makarone ja komme ostmas, et siis need sõbrannadele kinkida?

  • Avatar
    Vasta K. 1. detsember 2021 at 22:53

    Ei ole kunagi käinud.. kodus on täpselt üks asi. E-poest olen sirvinud asju, aga midagi ei ole lõplikult välja valinud. Mehele oleks ikka väga suureks üllatuseks selline asi. Ma olen viimasel ajal mõelnud, et fuck it.. prooviks uusi huvitavaid asju. Me oleme kohe 10a koos olnud ja alles 24 aastased ? Ei teagi täpselt, mis tagasi hoiab… Avastamisrõõmu oleks küll ja veel. Ja tunnen, et olen valmis 😛

  • Avatar
    Vasta Kristiina 1. detsember 2021 at 22:52

    Polegi väga sattunud erootikapoodidesse. Viimane külastus oli suvel sõbranna tüdrukuteõhtu raames, ütleme nii, et oli väga humoorikas käik 🙂 Pigem eelistaks tellida e-poest.

  • Avatar
    Vasta Maarja 1. detsember 2021 at 22:49

    No loomulikult on e-poodi külastatud ja seal uudistatud, oma kuue kraadega päris poodi ikka ei läheks ja kuna kolm nii väiksed siis jah….neid tihti maha ei jäta kuskile. Kuigi vast karta pole poekülastamisel küll miskit, ikkagi täiskasvanud ju?
    Ja siis selle jagamise kohta, eelmisel aastal sa tegid instas storisid avamisest, kui mitte isegi live’i ?☺️
    Kalendris olevaid tooteid saaks kindlasti sihtotstarbeliselt kasutada siis kui härraga “oma aja” nädalavahetused on☺️?

  • Avatar
    Vasta S. 1. detsember 2021 at 22:49

    Pole päriselus erootikapoes 17 aastat käinud (viimati oligi 17nda sünnipäeva paiku). Kõik asjad online ostnud. Advendikalendrit tahaks ikka väga ?

  • Avatar
    Vasta Triin 1. detsember 2021 at 22:48

    Poes kohapeal naljalt pole käinud. Kuid e-poest üht-teist tellinud olen. Jääks vaid laste kõrvalt rohkem aega partneriga neid oste kasutada. ?

  • Avatar
    Vasta TRIIN 1. detsember 2021 at 22:48

    Poodi minek tekitab ikka parajagu paanikat. Müüijad on küll ülimalt sõbralikud olnud aga endal jääb enesekindlusest puudust. Netipoeat on kûll tore vaadata aga valik nii suur ja kirju, et midagi omale valida ei oska. Selline kander tundub hea algus oma mugavustsoonist välja tulemiseks päev-päeva haaval. Tahaks endas leida selle mugavuse, et sellist tüüpi poodides käimine saaks osa normaalsuseks ning see ei peaks enam sellist ärevust tekitama, et leian mitu põhjust uksest edasi kõndimiseks.

  • Avatar
    Vasta Maarja 1. detsember 2021 at 22:46

    No loomulikult on e-poodi külastatud ja seal uudistatud, oma kuue kraadega päris poodi ikka ei läheks ja kuna kolm nii väiksed siis jah….neid tihti maha ei jäta kuskile.
    Kalendris olevaid tooteid saaks kindlasti sihtotstarbeliselt kasutada siis kui härraga “oma aja” nädalavahetused on☺️?

  • Avatar
    Vasta Triin 1. detsember 2021 at 22:44

    Poodi minek tekitab ikka parajagu paanikat. Müüijad on küll ülimalt sõbralikud olnud aga endal jääb enesekindlusest puudust. Netipoeat on kûll tore vaadata aga valik nii suur ja kirju, et midagi omale valida ei oska. Selline kander tundub hea algus oma mugavustsoonist välja tulemiseks päev-päeva haaval.

  • Avatar
    Vasta Merlyn 1. detsember 2021 at 22:41

    Siiani pole veel reaalselt füüsilisse poodi jõudnud. Kõik tellimused siiani teinud e-poodide abil. Kuigi oleks huvi suur füüsilisse poodi minna, siis kahjuks pole aega saanud.

  • Avatar
    Vasta Ülle BööDi 1. detsember 2021 at 22:39

    Saiapoe sagedusel just ei ole, pigem nagu preemiatreat siis, kui on põhjust endaga eriti rahul olla :-). Kalender teeks rõõmsaks küll!

  • Avatar
    Vasta Mariana 1. detsember 2021 at 22:39

    Poes kohapeal olen kainud paar korda, enamasti e-poest tellin ikka ? aga see kuulub koik elu juurde. Elu peab ju põnevaks tegema ?muidu hakkab igav

  • Avatar
    Vasta Ann 1. detsember 2021 at 22:34

    Olen käinud tüdrukute õhtutel pruudile kinki valmimas jne aga endale pole ise midagi söendanud osta?nüüd aga ükspäev tõi kaasa ühe “pantri” mänguasja Ulakast Kaunitarist koju ja wow?? kohe tekkis huvi veel ja veel proovida☺️ Paraku aga jõulukalendrit mul millegi pärast veel ei ole?? kas ma polegi hea “laps” olnud?

  • Avatar
    Vasta Marianne 1. detsember 2021 at 22:28

    Ma olen see usin e-poodides sirvija. Koha peal käinud pole. Kahjuks see sirvimine ongi vaid sirvimiseks jäänud, kuna hetkel on prioriteetsemaid kulutusi ja ei raatsi ulakustele raha kulutada, kui nii öelda ?. Mehega on teemaks olnud küll, et võiks midagi voodielu mängulisemaks muutmiseks seltsi võtta küll. Seega kursis olen, mis head pakutakse ja mida sooviks. See advendikalender oleks muidugi hea lahendus, saab kohe palju katsetada! Pikas paarisuhtes on ikka vaja vahepeal rutiinsest igapäevaelust-tööst-lastest vaheldust saada, kasvõi pimedas ja magamistoas teki all ?. Kui loosiõnn naeratab, oleks see vist küll üks aegade parimatest jõulukinkidest, seega fingers crossed!

  • Avatar
    Vasta Simone 1. detsember 2021 at 22:26

    Enne lapsi sai ikka külastatud, peale seda aga piilunud ringi netipoodides. Kalendris oleks avastamist küllaga 🙂

  • Avatar
    Vasta MAR 1. detsember 2021 at 22:25

    Erootikapoode (ka internetis) on alati väga meeldiv külastada. Olen julgustanud ka sõbrannasid/sõpru omale midagi soetama. Alles tellisin jõuludeks kahele töökaaslasele vibraatorid, sest nende jutust selgus, et neil ei ole kunagi ühtegi olnud. Loomulikult võtsin ma selle vea parandamise enda kanda. Varasemalt olen veel kolmele kolleegile taolise kingituse teinud. Mu eesmärk on kõikidele kolleegidele mõni lelu hankida, et kõik oleks rahuldatud ja tiimitöö sujuks. Kui võidaksin selle kalendri loovutaksin ma kindlasti sealt 4 asja ülejäänud (vôi ilma jäänud ?) kolleegidele.

  • Avatar
    Vasta Liis 1. detsember 2021 at 22:25

    Selle poe külastus on lõbus, kuid alati hakkan mõtlema mis oleks midagi uut ja huvitavat ?.

  • Avatar
    Vasta Terje 1. detsember 2021 at 22:25

    Poodi ei julgeks minna kuna tekkitab ebamugavust aga pigem e-poest julgeks tellida ja vaadata küll asju.

  • Avatar
    Vasta Sandra 1. detsember 2021 at 22:24

    Ei ole kunagi käinud, ainult e-poes sirvinud.

  • Avatar
    Vasta Katrin 1. detsember 2021 at 22:23

    Tellisime endale selle kalendri musta reede soodukaga ? pigem oleme online shopingut teinud, kohapeale minekuks pole vist julgust ?. Võidaks kalendri siis kingiks sõbrannale, kes praegu igast avatud pakendist pilti nõuab ?

    • Avatar
      Vasta Margit 1. detsember 2021 at 22:42

      Poes pole juba väga ammu käinud, kuigi ilmselt peaks.. pärast lapsi on see mängu osa voodis soiku jäänud ?

  • Avatar
    Vasta Linda 1. detsember 2021 at 22:20

    Internetist on saanud tellida aga kohapeale pole maldanud minna. Kalendrit olen nillinud küll.

  • Avatar
    Vasta Eli 1. detsember 2021 at 22:20

    Olen avastanud, et erootikapoed on väga hea sukavalikuga, just veidi edevamate ja erilisemate võrksukkade poole pealt. Seega satub sinna väga igaval pōhjusel – sukki ostma ?

  • Avatar
    Vasta Tanja 1. detsember 2021 at 22:15

    Oi kui äge see kalender tundub! Nii hea meelega avastaks koos elukaaslasega mis seal peidus on?
    Erootikapoodi pole viimase 17 aasta jooksul sattunud, tundub ebamugav?

  • Avatar
    Vasta Triinu 1. detsember 2021 at 22:12

    Nagu ristiinimesele kombeks siis pole kordagi sattunud ? mitte, et ma arvaks, et see on tabu või siiski ?? Netis natuke piilunud olen aga ostusid pole jõudnud. Loosist võtaks osa küll ?

  • Avatar
    Vasta Delia Kingsepp 1. detsember 2021 at 22:11

    Paaril korral isegi külastanud, igiammu oli see muidugi, pâris nagu toidupoodi minek ei olnud, toona oli ikka natuke kramp sees, et mis teen seal ? aga kui nüûd lâheks, oleks libedam see minek ? ára ei ytleks küll sellisest üllatuskarbist ❤️

  • Avatar
    Vasta Annu 1. detsember 2021 at 22:10

    Poodi pole kunagi sisse astunud. E-poes olen küll sirvinud ja mõnda asja ka ostnud. Aga ulaka kaunitari poed on küll nii casualid et sinna julgeks vabalt minna, kui kunagi peaks tuju tulema.

  • Avatar
    Vasta m.k 1. detsember 2021 at 22:05

    Eestis pole kahjuks kordagi jõudnud sellisesse poodi, sest eee kus need on peidus ? Jah, täpselt Eestis on erootika poed kusagil nurga taga keldris peidus ja pigem hmm…mitte nii kutsuvad. Küll aga Austraalias ja Inglismaal olen neid poode omal ajal külastanud, Inglismaal viibides lausa mõnigi kord, seal oli üks eriti vinge, oli stiilne ja üliilus,lisaks müüdi Victorias Secrety pesu. Seal oli omamoodi kogemus, käisime sõbrannaga ning ma siis ostsin endale ühe vidina…müüjad muidgi arvasid, et mw paar ja sõbrannal on ülivedanud sest see vidin pidavat nii hea olema ?

  • Avatar
    Vasta Mariann 1. detsember 2021 at 22:04

    Ma ütleks vaid, et jumal tänatud, et e-poed olemas on ? ostnud pole küll midagi, aga vähemalt sirvinud olen nii korra või mitu. Ostuni pole (veel) jõudnud, sest ega kolme lapse kõrvalt pole väga jaksu midagi katsetada ja ega tuju ka pole enam kui aus olla ? kuluks see karbike aga marjaks ära küll. Siis ehk tuleb see tujuke ka tagasi ja mees näeks minus jälle naist, mitte ainult oma laste ema.

  • Avatar
    Vasta Sandy 1. detsember 2021 at 22:04

    Abikaasaga koos koahapeal ei ole käinud, küll aga oleme päris palju sirvinud e-poode ja nii mõndagi soetanud. Ja ulakakaunitari kalender tundub väga põnev?

  • Avatar
    Vasta Erika 1. detsember 2021 at 22:02

    Hehee mina ise ei ole käinud aga minu kallis elukaaslane korra käis. Võiks veel minna ☺️ Ulakas Kaunitari olen pikalt jälginud kuid ostmiseni pole jõudnud, hinnad on krõbedad ?

  • Avatar
    Vasta Minna 1. detsember 2021 at 22:01

    Ei olegi käinud kohal. Pigem netis uudistanud.

  • Avatar
    Vasta T. 1. detsember 2021 at 21:58

    Kui väga aus olla, siis olen erootikapoes käinud täpselt ühe korra oma elus – vedasime sõbrannadega 16-aastastena kihla, et kes julgeb sinna poodi sisse minna ja midagi osta. Mina julgesin, läksin ja ostsin…võtmehoidja, väikese mõmmi suure M-iga. Sellest on möödas 17 aastat ?
    Rohkem pole kordagi käinud. Saan aru, et midagi häbiväärset erootikapoodi minekus ju ei ole, aga tundub ikka kuidagi väga ebamugav. Olen sirvinud Ulaka Kaunitari ja Kirg.ee e-poode, kuid ei ole osanud sealt midagi valida ja sinna paika see jäänud on. Elukaaslane on selline, et läheb kõigega kaasa, kuid ise midagi taolist välja kahjuks ei paku. See kalender oleks ikka suurepärane kingitus?

    • Avatar
      Vasta Arke 1. detsember 2021 at 22:21

      Siiani veel käinud pole, aga pigem vist sp, et meeldib netis rohkem uurida ja tutvuda. Tundub, et saab parema nö kodutööd ära teha. Ega palju asju tegelt pole, aga Su sona lelo promo peale sai ikka sellest piisavalt räägitud, et kingitusena mehelt saada 😀

  • Avatar
    Vasta Kaisa 1. detsember 2021 at 21:55

    Ühe korra käinud koolitusel ja tekkis tunne et ou mai gaaad ma ju süüütu veel! Peaks ja tahaks rohkem Ulaka Kaunitari sortimendi maailmast osa saada, aga jääb ikka tahaplaanile.

  • Avatar
    Vasta Elina 1. detsember 2021 at 21:55

    Kunagi olen käinud, aga viimasel ajal olen pigem e-poe kûlastaja olnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Dm 1. detsember 2021 at 21:55

    Ausaltöeldes polegi käinud juba aastaid erootikapoes, asi polegi selles et oleks piinlik aga lihtsalt pole sattunud ? Minu arvates tavaline pood nagu iga teinegi ?‍♀️ Aga ma olengi ise ka veidi ulakas ja kalender läheks küll kümpi, tahaks uusi põnevaid asju avastada. Hetkel polegi kursis mis praegusel ajal naistele ja paaridele huvitavat pakutakse ?

  • Avatar
    Vasta Kaitsu 1. detsember 2021 at 21:54

    Ma olen pigem see salaperv, kes vaatab ja tellib e-poest. Muidu olen käinud küll ka kohapeal, aga kogemus on kentsakas. Tahad ringi vaadata ja uudistada ning järsku hüppab nurga tagant vanem meestöötaja ja küsib, et mis vaja ? eeeee… midagi ja kähku vehkat ? Senini see päris saia järel käik pole olnud.

  • Avatar
    Vasta Anu J. 1. detsember 2021 at 21:53

    Polegi veel käinud.

  • Avatar
    Vasta Kerli 1. detsember 2021 at 21:51

    Netipoest olen küll ostnud, hiljuti sai endale jõulukink soetatud?

  • Avatar
    Vasta Katrin 1. detsember 2021 at 21:47

    Olen ikka käinud ja seal alati ägedad töötajad.
    Aitavad leida just selle õige toote.
    Enda valikud öökapisahtlis pole ei tea mis uhked.
    Kuigi mõni natuke ulakam kui teine.
    Selline komplekt oleks aga ideaalne kingitus iseendale.
    Ja kaaslasele keda kiusata 😉

  • Avatar
    Vasta Mirjam 1. detsember 2021 at 21:46

    Iseenesest ei pelga erootikapoode, ei karda neid külastada, aga samas pole kunagi sinna sattunud ka.. alati pigem kasutanud võimalust kõik huvipakkuv koju tellida. Niiiiiiii väga tahaks seda kalendrit, et pühavee kõrvale neid karbikesi avada….

  • Avatar
    Vasta Merle 1. detsember 2021 at 21:45

    Poes kohapeal ei ole kordagi käinud, kõik ostud olen läbi e-poe teinud. Aga mingi hetk plaanis retk võtta poodi ka kindlasti.

  • Avatar
    Vasta Eleri 1. detsember 2021 at 21:42

    Kuskil päris poes käinud ei ole aga netist nii mõndagi mehega mõlemad tellinud.

  • Avatar
    Vasta Liisi 1. detsember 2021 at 21:41

    Sellega on nüüd naljakas lugu?Sõbrannaga koos korra käisime, mõlemad tegime ka sisseostu. Mina soetasin siis ühe vibraatori. Õhtul kodus seda ka oma elukaaslasele näidates tekkis tüli, mees solvus. Ja kui õhkkond oli juba päris pingeliseks muutunud, tõin käärid ja pooleks see lelu oligi?✂️

  • Avatar
    Vasta Eleri 1. detsember 2021 at 21:35

    Kohapeal kunagi käinud ei ole kuid epoest koos mehega mõned asjad siiski tellinud.
    Ja pigem vist ei julgeks ka reaalselt kohale minna ??‍♀️

  • Avatar
    Vasta kadri 1. detsember 2021 at 21:30

    kuniks elu, seniks tuleb kõike nautida ja järele proovida. mida vanemaks saan, seda vähem häbememist igas eluvaldkonnas ?

  • Avatar
    Vasta Päike 1. detsember 2021 at 21:30

    Ma unistasin lausa enda poe avamisest aga ilmselt see unistuseks jääbki paraku. ??? Kindlasi ei häbeneks külastada erootikapoodi, kahju et Viljandis ei ole sellist et lähed selverisse piima ja leiba ostma ja siis hüppaks erootikapoest ka kiirelt läbi et midagi magustoiduks võtta. ? Orgasm päevas pidi eluiga pikendama?

  • Avatar
    Vasta Antsik 1. detsember 2021 at 21:29

    Käisin viimati mehega koos 6 aastat tagasi. Valisime mulle vibraatori ja ühed sekspooside kaardid, mida sai siis suvalt pakist võtta, kui ideedest puudus oli. Nüüd on vahepeal 2 last juurde tekkinud meie perre ja seksuaalelu väga harv nähtus. Olekski vaja turgutust juurde. ?

  • Avatar
    Vasta Kristiine 1. detsember 2021 at 21:24

    Tunnistan , et erootikapoes olen oma 43 eluaasta jooksul käinud mäletamist mööda vist 1-2 korda, kuid interneti avarustest olen surfanud ja tellinud küll, et elule “vürtsi” lisada ? Ja praegu on tekkinud tunne, et tuleb lähiajal ette võtta ka Ulakat Kaunitari reaalne külastamine ja seda sama kindlal sammul, kui poest saia ostmas käin ???

  • Avatar
    Vasta Suslik 1. detsember 2021 at 21:21

    Olen vaid paaril korral külastanud.Piinlik on 🙂
    Aga see kingitus advendikalender vidinatega sellest küll ära ei ütleks.

  • Avatar
    Vasta Mar 1. detsember 2021 at 21:18

    Tânapäeval ju niii lihtne internetis shopata, aga kuna mul sekspood maja all, siis teinekord ikka sattume sinna ja pole mingit probleemi? selle loosi vôit oleks mega äge! ?

  • Avatar
    Vasta Liis 1. detsember 2021 at 21:18

    Lood on nii, et ei olegi käinud.

  • Avatar
    Vasta Doris 1. detsember 2021 at 21:15

    Korduvalt erootikapoodides käinud ning ühtteist koju soetatud, mingisugust ebamugavust selliste poodide ees pole, päris põnevad teised ? Selle kalendri võit oleks muidugi super äge niiet loodan väga, et õnn mulle naeratab ?

  • Avatar
    Vasta Annette 1. detsember 2021 at 21:14

    Minu jaoks on erootikapoes käimine üllatavalt lõbus ja meeldiv tegevus. Alati on kõike uut ja põnevat mille olemasolust poleks teadnudki. Eriti meeldiv on, siis kui veel teenindaja ka seletab juurde ning soovitab üht- teist ?

  • Avatar
    Vasta Liis 1. detsember 2021 at 21:13

    Lood on nii, et ei ole veel kordagi ise erootikapoodi sisse astunud.

  • Avatar
    Vasta Jaanika 1. detsember 2021 at 21:13

    Poodi sisse pole läinud, aga tellinud olen küll . Pärast seda postitust tahaks kohe uudistama minna küll 😀

  • Avatar
    Vasta Kad 1. detsember 2021 at 21:13

    Ma pigem “shoppan” alati netipoodides, kui lähen kohapeale. Pigem siuke turvaline keskkond minu jaoks 😀

  • Avatar
    Vasta G. 1. detsember 2021 at 21:12

    Ma ise ka aru ei saa mis mul viga on, aga ma ei julge sinna oma jalga tõsta 🙁 nagu mingi valehäbi ja hirm, et keegi näeb mind ja arvab midagi hullu must! Ja päriselt, ma ei ole 60 aastane 😀 Olen mitu korda e-poodi piilunud, sest noh 21 sajandil saab ju kõike diskreetselt teha, kuid jällegi – mingi sisemine hirm leiab taas oma tee mõistusesse- miks mul seda vaja on, kõik on ju magamistoas ok 😀 ehk siis- olen ulaka kaunitari sala sarijälgija aga nagu anonüümne netikommentaator, kes oma nime ja näoga ei julge pildis olla.

  • Avatar
    Vasta K 1. detsember 2021 at 21:07

    Me oleme abikaasaga idee poolest suured avastajad aga 6 aasta jooksul 4 lapse kandmine, sünnitamine, imetamine ja kasvatamine ning samaaegne majaehitus tekitab alati tunde, et selle hulga rahaga on midagi prioriteetsemat teha. Tegelikult pole see muidugi nii, sest mis on tegelikult prioriteetsem kui paarisuhe aga ootame seda aega kui tunneme, et nüüd on aeg meie peale kulutada 🙂 Seega oleks see meile tõesti ilus jõulukingitus.

    • Mallu
      Vasta Mallu 1. detsember 2021 at 22:30

      Jee! Sa oled võitjaks valitud!

  • Avatar
    Vasta K 1. detsember 2021 at 21:07

    Me oleme abikaasaga idee poolest suured avastajad aga 6 aasta jooksul 4 lapse kandmine, sünnitamine, imetamine ja kasvatamine ning samaaegne majaehitus tekitab alati tunde, et selle hulga rahaga on midagi prioriteetsemat teha. Tegelikult pole see muidugi nii, sest mis on tegelikult prioriteetsem kui paarisuhe aga ootame seda aega kui tunneme, et nüüd on aeg meie peale kulutada 🙂 Seega oleks see meile tõeati ilus jõulukingitus.

  • Avatar
    Vasta Karin 1. detsember 2021 at 20:59

    Natukene ebamugav aga samas, kes ikka judgeda saab, meile kōigile meeldivad naudingud???‍♀️

  • Avatar
    Vasta L. 1. detsember 2021 at 20:58

    Ma ütlen ausalt, et ma olen ikka suht pussy selles vallas, et üksi sellisess poodi ma pole julgenud kondama minna. Ma parem vaikselt üksi kodus sirvin ???
    Tegelikult pole selles ju mitte midagi häbiväärset, ma kujutan ette, et päris poodi külastades saaks ikka korraliku elamuse ja selles vallas ka tarkust juurde ?

  • Avatar
    Vasta Merka 1. detsember 2021 at 20:58

    Ei olegi käinud?

  • Avatar
    Vasta Laura 1. detsember 2021 at 20:56

    Erootikapoes ainult ühe korra käinud ja ei oska öelda, kas ja millal uuesti lähen. Vahel nagu tahaks aga pigem vist jooks pühavett.
    Samas, leludest ära ei ütle, eriti kui manuaal kaasas ja ei pea ise lolli näoga mõistatama.

    • Avatar
      Vasta A 1. detsember 2021 at 21:17

      Ei olegi käinud. ?

    • Avatar
      Vasta Triinu 1. detsember 2021 at 21:23

      epoes ikka käin piilumas aeg ajalt ?

    • Avatar
      Vasta Anna 1. detsember 2021 at 21:43

      Hei!

      Ma üldjuhul väga Sinu loosides ei osale, aga suur blogi külastaja olen küll. Kuid see loos jäi mulle kohe silma! Kui vürtsikas ( loodan, et on ôige sôna kirjeldamiseks) ja huvitav loos. Jälgisin juba eelmine aasta Ulaka Kaunitari kalendrit aga ausalt öeldes ei raatsinud osta. Seekord loodan loosi peale 🙂 Ise väga suur erootikapoodide külastaja pole, pigem tellin e-poest kuskilt midagi, kui vaja.
      Elus olen 1x käinud kesklinna erootikapoes, kui sôbrannale oli naljaviluks kingitust vaja. Ei jôudnud poe uksest edasigi, kui müüja soovitas juba erinevaid naudingu vahendeid – minu jaoks oli see tol hetkel kôik tume maa ja väga šokeeriv?? Nüüd, kui maa on heledamaks läinud selles valdkonnas, tunduvad sellised kalendrid ja ulaka kaunitari pood järjest pônevamad. Vôtan millalgi kindlasti julguse kokku ja külastan ka nende poodi, loodetavasti suudan ka elukaaslase kaasa moosida.

      Ulakaid tegusid kôigile✨

  • Avatar
    Vasta Hanna 1. detsember 2021 at 20:55

    Noo ütleme nii, et ma ei ole kunagi ise väga suur avastaja olnud selles valdkonnas ja jäänud alati lootma enda mehe peale, kes on väga edukalt siiani hakkama saanud. Aga sellegipoolest on väike huvi ka ise uurida seda, mida kõik teised naised teevad ? aga jah väga erootikapoodidesse ka sattunud pole

    • Avatar
      Vasta EA 1. detsember 2021 at 21:03

      Olen külastanud, midagi ebaloomulikku küll ei ole. Julgustan kõiki minema.

  • Avatar
    Vasta E 1. detsember 2021 at 20:53

    Käinud ja ostnud. Aga kahjuks polnud mul eelmise partneriga kõigeparem kirg.Minuarust on kahe inimesevaheline keemia midagi nii võimsat ja nauditav, et mina naudin igat hetke mil me üksteisega hullame koos ja keemia meie vahel lööb sädemeid, igapäev uus aken avada oma kallimaga lisaks veel enamat meile??

    • Avatar
      Vasta Kerli 1. detsember 2021 at 21:48

      Ei ole kahjuks ise päris sellises poes käinud, kuigi jah netipoes olen küll surfanid.Hiljuti sai isegi endale jõulukink sealt soetatud?

  • Avatar
    Vasta Mmmm 1. detsember 2021 at 20:52

    Pole vist isegi erootikapoe akna alt mööda kõndinud ? #väikelinnarõõmud, siin vist polegi sellist. Mõnes e-poes olen sattunud XXX kategooriasse, aga mõte oma nimele tellida midagi sellist juba tekitab tahtmise pühavett rüübata ? Loosi võitmine oleks perfect, vb kui midagi sellist endale saaks, muutuks see xxx kategooriast tellimine ka kompleksivabamaks ?

  • Avatar
    Vasta Grete 1. detsember 2021 at 20:51

    Tahaks öelda. et normaalne elu osa, aga reaalsuses sinna kuigi tihti siiski ei satu.
    Nii mõndagi on aastate jooksul erinevatest poodidest soetatud küll. Aga ütleme nii, et kui oled korra või paar Ulakas Kaunitaris aega veetnud ja erinevate vidinatega tutvunud, siis suvalisse erootikapoodi enam naljalt sisse astuda ei tahagi, sest latt on kõrgele seatud!

  • Avatar
    Vasta GN 1. detsember 2021 at 20:51

    Meie ikka vahepeal külastame mehega ja samas tellin ka netipoodidest! See kalender kuluks ära! ?

  • Avatar
    Vasta Lisbet 1. detsember 2021 at 20:44

    Esimene kord oleks hirmust ilmselt püksi lasknud aga teenindaja oli nii tore ja meeldiv seega kogu poes käik meeldiv ja enam hirmu pole 🙂

  • Avatar
    Vasta Maigi 1. detsember 2021 at 20:44

    Käime koos abikaasaga, seltsis segasem eks ? ka Ulakas Kaunitarid käidud ja just kreemide-libestite tõttu ning eks poes olles jääb ka muud näppu ?

  • Avatar
    Vasta Reelika 1. detsember 2021 at 20:43

    Pole küll mingit probleemi erootikapoodidesse sisse astumisega!
    Alati väga põnev kogemus olnud 🙂

  • Avatar
    Vasta Sille 1. detsember 2021 at 20:42

    Olen käinud, aga asju ikka puudu!

  • Avatar
    Vasta Triin 1. detsember 2021 at 20:41

    Vabalt külastan, just tänagi tuli kaaslasega jutuks, et nädalavahetusel võiks minna ja midagi valida. See võit ei saaks paremal ajal tulla?

  • Avatar
    Vasta K 1. detsember 2021 at 20:40

    Olen käinud erinevates erootikapoodides. Mingit imelikku tunnet küll ei teki, et seal olla ei tohiks 😀 tunnen end seal nagu laps mänguasja poes, tahaks kõike ju. Nüüd olen pikalt ulaka fänn.. Parimad tooted ning teenindus sama kvaliteetne, naised teavad millest räägivad. Kalendri tahaks küll oma käega ära katsuda 😉

  • Avatar
    Vasta Kristina 1. detsember 2021 at 20:39

    No probs nende külastamisega. Kunagi oli pisut kahtlane sinna siseneda aga nüüd on easy??‍♀️?

  • Avatar
    Vasta Merilin 1. detsember 2021 at 20:37

    Ühes poes sai just käidud, aga pigem eelistan neist tellida. Aga ei imelikuks ei pea. Selle kalendri üle rõõmustaks südamest kohe. 🙂

  • Avatar
    Vasta Marika 1. detsember 2021 at 20:36

    Ei ole kãinud, pigem e-poes surfanud/tellinud. Aga ulakas kaunitar on küll väga tore koht, mida vôiks täitsa koha peal külastada 🙂

  • Avatar
    Vasta L. 1. detsember 2021 at 20:35

    Ulakaz tuju on küll ?

  • Avatar
    Vasta Heidy 1. detsember 2021 at 20:34

    Vägagi normaalne ja tervislik elu osa.

  • Avatar
    Vasta Eliisa 1. detsember 2021 at 20:34

    Pigem ei külasta, kuid uued huvitavad lelud teretulnud.

  • Avatar
    Vasta L. 1. detsember 2021 at 20:33

    Ulakas tuju on küll

  • Avatar
    Vasta britt 1. detsember 2021 at 20:32

    olen käinud korra kuskil pisut kahtlases erootikapoes, netipoes olen ringi vaadanud, aga pole eriti oskand midagi valida, valik nii suur. seega kuluks vast marjaks ära. 😀

  • Avatar
    Vasta Krissu 1. detsember 2021 at 20:27

    Oleme käinud mõned korrad poes kohapeal, aga pigem eelistame netist tellida 🙂

  • Avatar
    Vasta Laura 1. detsember 2021 at 20:26

    Välismaal sai küll käidud ja väga vinge oli, eestis vist korra olen mööda trehvanud

  • Avatar
    Vasta Siisu 1. detsember 2021 at 20:25

    Erootikapoodi on ainult ühel korral asja olnud. Olin siis verivarskelt 18.aastaseks saanud ja tegime sõbrannaga pulli. Praegu on nii, et pigem olen alati tellinud. Ma olen selline salajane lelude ja mänguasjade fänn! ??‍♀️✌️

  • Avatar
    Vasta Lea 1. detsember 2021 at 20:22

    Tänapäeval ei ole need erootika poed enam sellised pimedad ja kõledad keldrid. Mõned korrad olen ka shoppamas käinud aga iga kord kellegile kingitust ostmas, kas tüdrukute õhtuks või sünnipäeva kingitust. Kunagi olen ka ühe ürituse Solarise keskuse Ulakas kaunitaris korraldanud, mis oli mega lahe. Teenindus oli super ja saime palju uut infot igasuguste vidinate kohta.
    Seega, pühavett ei ole piserdanud ega kolme tilka verd, enne poodi minekut piiblile tilgutanud ?

  • Avatar
    Vasta Mammu 1. detsember 2021 at 20:21

    Erootikapoes käimine peaks igale paarile kohustuslik olema. Parim koht,kus oma fantaasiad ja unelmad lendu lasta ja kallimat üllatada ?

  • Avatar
    Vasta Kerli 1. detsember 2021 at 20:21

    Füüsilises poes käinud pole, aga netipoode on kasutatud küll ?

  • Avatar
    Vasta NeleK 1. detsember 2021 at 20:20

    Ma mäletan esimest erootikapoe külastust.. oi ei.. See oli hirmus, nagu pattu teeks..? Astusid uksest sisse pimedasse ruumi, sealt läksid läbi punaste kardinate erootiliselt valgustatud teise ruumi ja seal siis said ühes pisikeses toas vaadata lelusid jms. ? Jube kogemus.. ? Nüüdseks on suht tavaline, väikene selline hirmutunne on hetkeks sees, et mida inimesed arvavad. Aga samas ma tunnen end suht rahulikult poes shopates. ?

  • Avatar
    Vasta Päti 1. detsember 2021 at 20:17

    Täiega põnev on ja häbeneda pole siin küll miskit ? ülituus loos on ja hoian pöidlad pihus ?ehk tuleb õnn õuele

  • Avatar
    Vasta Riin 1. detsember 2021 at 20:16

    Ei ole seal kunagi käinud, pigem meeldikski e-poest tellida. 😉

  • Avatar
    Vasta Raili 1. detsember 2021 at 20:14

    Normaalne tegevus.

  • Avatar
    Vasta Mai 1. detsember 2021 at 20:13

    Pole kunagi erootikapoes käinud.
    Kalender tundub huvitav ja sooviks väga seda.

  • Avatar
    Vasta Eve 1. detsember 2021 at 20:13

    No jaa, ikka, muidugi olen käinud ?. Ja kindlasti külastan ka edaspidi! Kena pesu olen pea alati just erootikapoest ostnud. Ja eks ma uudistan siis alati looooomulikult ka erinevate imevidinate riiulite juures. Paar vallatut abilist patuelu vürtsitamiseks on ka koju toodud..väärt vidinad! Väärtuslik kalender ma ütlen!!! Jõulurõõmu jaguks kindlasti pikemaks.. võibolla isegi Jaanipäevani! ???

  • Avatar
    Vasta Maarja 1. detsember 2021 at 20:09

    Normaalne tegevus…. aga kunagi sinna ei jõua 😀

  • Avatar
    Vasta Wilma 1. detsember 2021 at 20:06

    Olen pigem netiooodides surfanud ja mõned vidinad ka tellinud. Paar kuud tagasi läksime kaasaga pulmaaastapäeva tähistama ja siis ma vedasin ta küll enne hotelli minekut erootikapoest läbi. Päris hea oli oma silmaga asjad üle vaadata, saad vajadusel ikka näppida ka 😀 No ja tuleb tunnistada, et niimoodi poes olles jääb rohkem asju näppu, kui netist tellides ?
    Advendikalender oleks põnev küll! Tavaliselt pean ma see olema, kes sellistest poodidest kraami valib. Kaasa tuleb küll igasuguste tegevustega rõõmuga kaasa, aga vat, kunagi midagi valida ei oska või enda valitud kraamiga mind üllatanud pole. Saaks ma ka ometi üllatuda! Muidu ju alati tean, mis mu tellitud pakist tulemas on.

  • Avatar
    Vasta Kerlyn 1. detsember 2021 at 20:05

    Kohapeal pole kūll käinud, kuid üks pakike sai epoest sel aastal ostetud… ja noh nüüd tahaks veel igasugu asjakesi ju katsetada ??

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 1. detsember 2021 at 20:03

    Ei ole muret, külastan imka. Välismaal siiski kergemini kui Eestis. Ulaka Kaunitati pood on mõnus ja kutsuva olemisega, mitte pime keldripood, mis vaid hirmu tekitab :D. Hea meelega võidaks sellise kalendri ?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 1. detsember 2021 at 20:01

    Kohapeal poes ise veel kusagil käinud ei ole, kuid elukaaslane on. Ma ise pigem surfanud netipoodides. Aga siiski nii mõndagi on varutud meil oma ulakasse sahtlisse kapis ?? Ja ausalt, see kohati sõltuvust tekitav, et igakuiselt tahaks miskit uut osta ja proovida. ??

  • Avatar
    Vasta Kelly 1. detsember 2021 at 20:01

    Täiesti ok minna ? sõbrannaga ikka soovitame üksteisele head ja paremad ?
    E-pood muidugi mugavam. Aga vahest tahaks lives näha

  • Avatar
    Vasta Janne 1. detsember 2021 at 20:01

    Minu meelest ongi Eestis ainukesena Ulaka Kaunitari pood, kuhu astuks sisse nagu toidupoodi, sest on nii ilus ja hubane. Teised meenutavad ikka 90ndate keldripoode ? Paraku on neil pood ainult Tallinnas, seega tuleb Lõuna-Eestis leppida internetipoega ?

  • Avatar
    Vasta Janne 1. detsember 2021 at 19:58

    Minu meelest Ulaka Kaunitari pood ongi Eestis ainuke, kuhu astuks sisse nagu toidupoodi, sest on nii ilus ja hubane. Teised meenutavad ikka 90ndate keldripoode ? Paraku on neil pood ainult Tallinnas, seega Lõuna-Eestis tuleb internetipoega leppida ?

  • Avatar
    Vasta Age 1. detsember 2021 at 19:57

    Never-ever pole käinud. Eks kinkis kunagi lelo, seda sai paar korda kasutatud- nüüd juba selle mõtte pärast seisab sahtlipõhjas, et tema selle kinkis?
    Küll aga täna, oma elukaaslase/lapse isaga.. pärast 8a kooselu võiks tuua see kalender vürtsi magamistuppa, mis peale beebi sündi kuskile kadus ?

  • 1 2