Uncategorized

kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem

16. aprill 2014

Mul on tunne, nagu mu ellu oleks siginenud uus trussikumiisu, aga lausa veelgi pealetükkivam. Kes muu see ikka olla saab, kui mitte preili Carmen Köstner, kes kogu selles “Regiina ja Carmen trallis” üks peategelastest oli.

Inimene lihtsalt ei jäta mu hinge rahule. Käib Malluka Facebooki lehel mulle kummalisi kommentaare ladumas, näiteks tuleb lambist ja kirjutab “;)”. Mida ma sellest arvama peaks? Kas see ei ole kuidagi kummaline? Eeh, ju siis tema meelest mitte.

Täna saavutas proua heategija oma lolluses uue leveli. Nimelt lisasin ma Facebooki pildi, mis kirjeldab elavalt mu igapäeva. Kassid, Mari ja mina. Ok, tegelikult üritasin selfit teha, aga üks vonkles pildile ja Joss ei saanud täpselt aru, et mida ma seal maas vedelen ja tuli istus igaks juhuks minu kõrvale. Noh, ehk saab miskit head või nii.

10270472_553258104789653_7703100985628803516_n-1138997Vaatlus 1. Lavale astub preili Carmen ja tunneb muret mu lapse heaolu pärast: “Ma tegelikult pole siiani aru saanud, kuidas sul küll teiste inimeste kohta si**a kirjutades , oma lapse jaoks aega veel jääb, või sul ongi nii , et 90% ajast laps chillib tagaplaanil ??”.

Ei jõudnud mina veel aad ega ood öelda, kui juba tundis daam vajadust ennast vähekene täpsustada. Noh, jumal teab, ehk mõni loll veel ei saanud aru, et kui sitt ema ma täpselt olen. “Eriti siis kui ema palkab raha eest jalutaja ja ei viitsi ise lapsega jalutada :D”.

Juba nende kahe esimese kommentaari peale tuli mulle pähe palju mõtteid. Esiteks – miks sa loed mu blogi? Kas sul on hing nii valus? Kas sa tõesti solvusid, et ma ei taha sind enda blogi loosimistest osa võtma? (Jah, ta lausa võttis ühest loosist osa, kus ma talle viisakalt teada andsin, et pole mõtet osaleda, sest ma tõesõna ei soovi seda auhinda talle anda. Seepeale neiu solvus ja pakkus, et ma annangi oma auhindasid näo järgi välja. Aga see selleks.)

Teiseks, kui palju aega sinu meelest lapsele läheb? Jah, on ka neid, kes vajavad väga palju tegelemist ja tähelepanu, minu Mari õnneks selline ei ole. Roomatagi ta veel ei oska, seega võin ma talle näiteks puust lusika kätte anda ja ta võib rahumeeli pea pool tundi omaette maas laliseda. Kui kaua arvab preili Carmen, et ma oma üht blogiposti kirjutan? Valgustan siis nüüd teda ja ka teisi huvilisi – maksimaalselt pool tundi. See on tõeline maksimaalne aeg, siia sisse arvestan ma ka seda, kui ma mõndade postituste jaoks pilte vähe “töötlen”.

Ühtlasi on väikelastel selline omapärane komme magada. Lausa mitu korda päevas ja tunde jutti. Kuna ma koristada nagunii ei viitsi, siis mida ma oma vaba ajaga tegma peaks? Kui blogimine on nii suur surmapatt, kas peaksin ma selle asemel näiteks aknaid pesema, või pesu triikima? Ütle siis mulle, kulla püha emand, Carmen. Kas see teeks mind mu lapsele paremaks emaks?

loki-screams-tell-me-in-tears-thor-gif-3954239

Või kujutab Carmen ette, et meie kodune elu näeb välja selline, et hommikul, enne Kardo tööleminekut, saab Marike isalt natuke hellust, mida pika ja raske päeva peale hea meenutada. Siis peab ta umbes kella kuueni maas, oma rooja sees nutma, kuni isa koju tuleb. Sellisel juhul peaks ju neiu Carmen lausa õnnelik olema, et mul aeg-ajalt jalutajad käivad. Saab laps vähemalt natukenegi tegeletud!

Aga see selleks. Keegi küsis Carmenilt, et kas tal on nüüd pärast säärase kommentaari panemist hea olla. Neiu vastas: “Ei ma ei saa aru miks peaks hea olema , kahju on pigem ja paneb mõtlema !”.

okay-then-o-2703060

Siinkohal hakkasin ma käsi kokku hõõruma. Carmenil on minust kahju! Kas ma saan ka nüüd korteri? Tasuta pesumasina? Maksab ta ehk hoopis mu hambaarsti tasud kinni?! Proua ema Theresal on minust kahju, ühtlasi on ta ju meil aasta heategija. Mis õnn siit nüüd mulle sülle kukub? Kahjuks ei ole ta veel mulle midagi pakkunud 🙁 Eks ma ootan edasi…Ega ma vast kaua ootama pea, sest nagu kõik teavad – Carmen aitab abivajajaid!

tumblr_inline_moc7sjmg3o1qz4rgp-3267757

Keegi teine kommeteerija tundis huvi, et kas Carmenil ka endal lapsi on, et ta nii hästi teab, kui palju aega ühe lapse kasvatamisele läheb. Vastus oli suurepärane: “Ma nimelt ei ole valmis veel lapseks, just sellepärast, et mitte muutuda emadeks, kes ei viitsi oma lastega jalutada ja tegeleda nendega, pärast vingudes, et laps on elu ära rikkunud ja aja röövinud”.

Kallis Carmen, kui sa arvad, et ainuke lapsega tegelemine on jalutamine, siis ära kohe päris tõsiselt lapsi saa. Ausalt kah. Aga õnneks on hea teada, et Carmenist endast kunagi võrratu ema saab. “ma oleksingi meisterema kui ükskord lapse saaksin, mulle oli eeskujuks oma ema , kes tegi fantastilist tööd “. Tjah. Näha on jah…

Tsiteerin siinkohal Carmenit Õhtulehe artiklist: “Jah, ma läksin närvi, sest inimeste küsimused olid nii õelad,” tunnistab Carmen, kes oma sõnul tahtis lihtsalt head teha ega uskunud, et sellest kujuneb niisugune peavalu. “Ilus ettevõtmine keerati inetuks. Ma ei uskunud, et nii palju umbusklikke inimesi tuleb. Ilmselt oleks saanud kahtlusi leevendada sellega, kui oleksin lõpuni rahulikuks jäänud ja mitte ärritunud. Aga kahtlusi inimeste seest ma ära võtta ei saa,” kardab Carmen.

Carmen, ära enam karda! Kohemaid, kui sa mind aitad (kas siis maja, korteri või hambaarstitasudega) ei kahtle sinus enam mitte keegi! Ma luban sulle! Mul on hea meel, et sul, aasta heategijal, on lõpuks ka minust kahju hakanud. Sitta tegelt sellest minust, hea, et sul Marist kahju hakkas! Mõelda vaid, mina istun siin, päevad läbi blogin ja vihkan Mari. See on ju hirmus! Võta midagi kiiresti ette!

Et te aga teaksite, kellest üldse jutt on, siis jagan teiega ühte fotot, mis täitsa avalikult ka Malluka lehel üleval on. Kahjuks ei tea ma, milline fotolt on Carmen, aga üks nendest ta pidavat olema.

10153066_10202507677028124_1559034165473904797_n-5475100

*Kas kellelgi veel tekib vastupandamatu soov partidele saia viima minna? Läheks Mariga…Ah, ei viitsi!

Loe ka neid postitusi!

55 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristina 23. jaanuar 2018 at 10:58

    Kas jutt sellest samast Carmenist?
    Karma sai ta kätte vist…

    https://www.facebook.com/carmen.kostner.7?hc_ref=ARQIbFSf_dpQRLRpPR7lCfLDKuvsj-nLYRf26S74ec3CQ6LLm0KuVrXLiGuu-z6CdJ0

  • Avatar
    Vasta Markus 21. aprill 2014 at 19:10

    Olen nõus selle Kristi “17. aprill 2014 kell 16:31” kommentaariga. Iga kord, kui keegi kritiseerib, ründab või kellegagi konflikt on, pole vaja seda asja oma enda provokatsiooni ja samale tasemele laskumisega suureks puhuda. Kui sina ise tead, kes sa oled, ei pea sa seda kellelegi tõestama oma “vastase” sõimamise ja mõnitamisega. Miks mitte lihtsalt ignoreerida ja oma eluga edasi minna?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 21. aprill 2014 at 19:14

      Kle see oli nii ammu aega tagasi, et kui inimesed seda ikka veel ei kommenteeriks, siis mul ei tuleks see meeldegi 😀

  • Avatar
    Vasta k.l 18. aprill 2014 at 21:57

    Loen su blogi juba pikalt. Jätad tihti endast nii mõnusa ja toreda inimese mulje, et no nii tahaks lausa sõbrannadeks saada sinuga. Kõik heateod jne, millega sa tegeled, teevad mu tuju kohe nii heaks ja tore teada, et selliseid leidub.. aga.. Olgugi, et see on sinu blogi aga vahel jätad küll endast nii nõmeda ja labase mulje, et tekib täitsa tunne nagu oleks tegu hoopis teise inimesega- nõmeda inimesega.

  • Avatar
    Vasta micro 18. aprill 2014 at 11:46

    http://elu24.postimees.ee/2327332/vallatute-tisside-carmen-avalikustas-mis-tal-puksis-on Aga muidu… nojah, ma arvasin, et tegu on selle Carmeniga 😀

  • Avatar
    Vasta micro 18. aprill 2014 at 11:40

    Kuule, Mallu, kas see oled sina seal Microlaxi reklaamis? Igal juhul, ilus oled! Iga TV3/KANAL2 reklaami ajal on sind tore näha!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. aprill 2014 at 12:44

      Ei, see ei ole mina lahtistireklaamis 😀 aga sa oled juba teine inimene, kes seda arvab 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 17. aprill 2014 at 16:31

    Noh, jah…
    Tõesti, meil on sõnavabadus ja puha ja loomulikult võibki inimene oma blogis, mida iganes kirjutada, aga… Aga!
    Läheb vist pikemaks jutuks.
    Mulle tõesti meeldib Mallukas kui isiksus, temas on tuld ja tormi ja tema väljendid ja juhtumised tõesti ajavad aeg-ajalt naerma, samas võiks Mallukas endale aru anda, et taoline käitumine ja stiil ei tee pikas perspektiivis head. Mallukas, tahad ju funi ja feimi, lugejaid ja raha? Nagunii tahad. NII ei saa. Võibolla natuke, aga ilmselt oled oluliselt ambitsioonikam kui 4000 lugejat ja mõned eurid siit ja sealt läbi nänni promomise. Sa, päris ausalt, oleksid võimeline palju rohkemaks kui paarisaja lugeja poolehoid ja naerupahvakad mingit Carmenit või Regiinat või trussikumiisut mõnitades. Sest noh, seda sa paraku teed. Jah, võibolla nad ongi lollid nagu lauajalad, võibolla nad tõesti on teinud midagi, mis sulle (ja paljudele teistele) ei meeldi või on ebaõiglane, võibolla ongi kõik alguse saanud sellest, et nemad sind esimesena ründasid… Vahet ei ole. Kõike võib käsitleda professionaalselt. Näiteks seda Regiina lugu. Isegi kui seal taga oli petmine ja kaos, oleks see lugu oluliselt paremat vastukaja saanud, kui sa oleksid jäänud professionaalseks – konkreetseks ja faktidele põhinevaks, mitte lubama endal sõimata Carmenit ja Regiinat kõigega, mida sülg suhu toob. Ükskõik kui lollist lehmast kirjutada, ikka ei peaks kunagi lubama endale seda, et lolli lehma nimetadagi lolliks lehmaks.

    Lõpuks, ma ei suuda meenutada mitte ühtegi päriselt kuulsat blogijat, kes lubaks endale kellegi sõimamist. Kunst ongi see, et sa ütled küll, mida mõtled, aga oluline on, et kuidas. Kohe kindlasti ei ole lihtsalt vastu sõimamine mingi normaalne asi, mida täiskasvanud inimene teeb.

    Jah, ma tean, kuidas Mallukas vihkab moraalitsejaid ja manitsejaid ja kui mu kommentaar üldse mingit kommentaari väärib, siis ilmselt midagi stiilis minu-blogi-teen-mis-tahan-kui-ei-meeldi-ära-loe, aga see on lihtsalt nii lapsik käitumine. Ja tõesti, uskumine, et oled võrratu, on suurepärane asi maailmas, aga törtsuke enesekriitikat võiks ka vahepeal olla. Vahel harva võib ju endale lubada seda luksust, et analüüsiks kuidagi erapooletult asju, mitte ainult oma vaatevinklist lähtuvalt ja endale samal ajal rinnale tagudes, et oi kui võrratu ma olen, see ju segab. Näiteks, Mallukas tõesti vabandas pärast seda vägistamissaagat, aga, ausalt, mina küll ei osta sellises stiilis (põlegu ma selle eest põrgus või kuidas seal oligi) kirjutatud vabandust. See oli täpselt selline, kuidas vabandaks üks koolipoiss teise ees, õpetaja sunnil, ja 2 minutit hiljem vopsaks teisele ikka vastu kukalt. Kas on tõesti nii raske vahepeal olla enesekriitiline? Päriselt enesekriitiline, mitte vaid näiliselt?

    Lühidalt, jah, oma blogis võib kõike teha, aga tõelist funi ja feimi jne saab siiski ainult 2 sammu ette mõeldes ja endale seda mitte lubades. Kavalad on elus alati edukamad. Mina loen muidugi blogi edasi, kui lubatakse, aga loodan samas, et ajapikku läheb see kuidagi täiskasvanulikumaks.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2014 at 17:02

      seda loodan ka mina

    • Avatar
      Vasta riin 17. aprill 2014 at 17:51

      Olen noor ja moodne (he hee) ja pika jutu asemel trükin sisse (Y).

    • Avatar
      Vasta mai 18. aprill 2014 at 16:46

      väga õige jutt, Kristi!

  • Avatar
    Vasta Johanna 17. aprill 2014 at 16:16

    Lihtsalt parim,naera või ribadeks! 😀 Jõudu jaksu sellistega tegelemiseks! 🙂

  • Avatar
    Vasta ..... 17. aprill 2014 at 14:55

    *ma ja *lugesin (klaviatuur tõrgub).

  • Avatar
    Vasta ..... 17. aprill 2014 at 14:29

    M ei tea, mis teiega, kuid ma olen vist väga labane naine. Võttis oma kümmekond minutit ennast kokku võtta ja naeru lõpetada 😀 . Oh, olen ometi nii kuri.
    *Kahju, et heategija muutus familiaarseks ja labaseks inimeseks. Ei tekita palju usaldusväärsust.
    *Facebooki profiili nähes- o jah, tüüpiline teismeline. Ennast arendav alles. Tema suhtumine on teistesse oli juba profiili kaanepildist näha. Olgem ausad, hoida tasuks avalikud profiilid puhtad kui cv-d ülemustele või tulevastele tööandjate jms inimeste jaoks, kui soovite, et keegi teid tõsiselt võtaks.
    * Lugesin ja ugesin, kuid ta vastused olid mittemidagi ütlevad, pigem ajasid nad mind tavalist emaelusolendit naerma 🙂 .

    Lõppkokkuvõtteks, suur tänu Mariannele huumoorika pärastlõuna eest 🙂 .

  • Avatar
    Vasta Liisa 17. aprill 2014 at 12:52

    LMAO!!! 😀 Pidi ta ju nii ilus, tark, osav ja hea olema. Aga miks siis nii meeleheitel :D?
    http://www.tv3play.ee/sisu/randevuu/285852?autostart=true

  • Avatar
    Vasta L. 17. aprill 2014 at 10:51

    Kas oled oma blogi parooli muutnud? Proovisin seda eelmist postitust lugeda ja no mitte ei ava selle parooliga..

  • Avatar
    Vasta vot ei tea 17. aprill 2014 at 09:27

    Oleks ju üsna ootamatu, et kõigepealt sõimad inimest oma blogis petiseks ja pärast ta räägib maailmale, et sa oled ikka üks väga tore ja armas naisterahvas. What goes around, comes around, they say… Nüüd on sinu kord rääkida, et tegelikult ei tee sa midagi valesti ja polegi tegelikult põhjust sõimata.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2014 at 09:36

      Ma ei arvagi, et ma midagi valesti teen ja ennast põhjendama peaks 😀 Samuti ei oota ma, et ta räägiks, et ma olen tore ja armas naisterahvas (mida ma olen). Inimene võiks vait olla, või siis leppima sellega, mis kaasneb minu pistiitamisega. The end

      • Avatar
        Vasta Nujaa 17. aprill 2014 at 09:45

        Sa võiksid vahel käituda oma sõnade järgi. Tuleb meelde põhikooli aeg, kus teiste nö pistiistamist õigustati sellega, et ta ei ole vait ja tema on süüdi vms. Lasteaed!

      • Avatar
        Vasta vot ei tea 17. aprill 2014 at 09:51

        Kui sina ei lepi sellega, et keegi sind pistiitab ( ma ausalt ei tea täpselt kuidas seda sõna käänata, ma ainult aiman, mis selle tähendus võib olla), miks keegi teine peaks? See peaks ikka tõsiselt omapärane inimene olema, kes ennast lambist sõimata laseb. Kas sa saad teistele pahaks panna seda, mida sa iseendale pahaks ei pane… Kui sinu on õigus teda sõimata on temal sind ka õigus sõimata.

        • Avatar
          Vasta Nujaa 17. aprill 2014 at 09:57

          Jaa, tõsiselt täiskasvanulik käitumine! Nagu siin üks ütles – pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.

          Ma mõistan, et Carmen ei käitu ka eriti targalt ja täiskasvanulikult. Ka temal on vaja veel kasvada ja areneda. Ning Mallukat pole vaja tal samuti lambist sõimama hakata. Eriti rääkida, kui hea või halb on Mallukas emana. Igaüks kasvatab oma last nii nagu soovib! Aga samas võiks Mallukas ka enda käitumise peale mõelda…Just sayin’

  • Avatar
    Vasta Mannu 17. aprill 2014 at 08:22

    lõpupilt ja pildi juurde kuuluv jutt on briljantsed! 😀

  • Avatar
    Vasta aliina 17. aprill 2014 at 07:42

    Aga õnneks on hea teada, et Carmenist endast kunagi võrratu ema saab. “ma oleksingi meisterema kui ükskord lapse saaksin, mulle oli eeskujuks oma ema , kes tegi fantastilist tööd “.

    Hmm huvitav eeskuju, peksis oma last ketiga kodus ja lahtise käega. Sellisel juhul soovitan kohe lastekaitsel hakata Carmenit jälgima.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 17. aprill 2014 at 07:54

      Vot Carmeni lapsepõlvega mina kursis ei ole.

  • Avatar
    Vasta Kirss 17. aprill 2014 at 00:18

    Millegipärast arvasin, et heategijad on toredad, südamlikud inimesed. Boy, was I wrong! See eit ju puha sassis omadega. Ja ma tõsiselt loodan, et ta edaspidi hoiab oma suu kenasti kinni nende asjade kohapealt, millest tal halli aimugi pole. Kuivõrd meelt lahutav see ka pole, on seda siiski halb vaadata. Samas, vaevalt, et selline kedagi kuulda võtab. Mallu, you go girl! Las koerad klähvivad, või sellel juhul vast siiski pardid prääksuvad 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2014 at 21:31

      jep, see ongi mari 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. aprill 2014 at 20:50

    Mulle paistab see nii, pada sõimab katelt, ühed mustad mõlemad.

  • Avatar
    Vasta Sander 16. aprill 2014 at 20:43

    mind*

  • Avatar
    Vasta Trimami 16. aprill 2014 at 20:25

    Hulllpääst! Kohtusse sa lähed 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 16. aprill 2014 at 20:32

      Kaks korda vist siis 😀

      • Avatar
        Vasta Sander 16. aprill 2014 at 20:43

        Võta mnd kaasa 😀

        • Mallukas
          Vasta Mallukas 16. aprill 2014 at 21:31

          muidugi 😀

  • Avatar
    Vasta Eveli 16. aprill 2014 at 20:24

    Eelmine postitus miskipärast ei avane.. kas oled parooli muutnud?

    • Avatar
      Vasta Karmen 16. aprill 2014 at 21:30

      Ma ka millegipärast ei saa parooliga sisse.

    • Avatar
      Vasta Mari-Liis 17. aprill 2014 at 08:26

      Ka mina ei pääse ligi..

    • Avatar
      Vasta Laura 18. aprill 2014 at 15:38

      Sama 🙁

  • Avatar
    Vasta kägu 16. aprill 2014 at 20:24

    Ma vaatasin ka selle Carmeni pilte .. Tal on seal üks vahva foto kirjaga : Maybe You should eat make-up , so You can be pretty on the inside, bitch! Mul on küsimus sulle vahva Carmen .: ” Why haven’t you eat it yet ? ”

    Mul hakkab pea valutama selle idiootsuse peale, teisalt ajab mind naerma kuidas viitsib keegi end teiste eludesse pressida.

    Mul on kaks last ning nende kõrvalt käin ma koolis, autokoolis, trennis, tööl.. Ma saan vahepeal isegi pesema ja tegelen lastega ka. No vana perse. Carmen , moraalijünger, palun tule löö mind risti !

  • Avatar
    Vasta Triin 16. aprill 2014 at 20:10

    Hahahaaaaaaa, ausalt sellel Carmenil on mingi vaimne hälve.

  • Avatar
    Vasta annika 16. aprill 2014 at 20:09

    Kas su kood on muutunud 😛 See mis trussikumiisu imiteerimise eest sain ei sobi ….

  • Avatar
    Vasta Kata 16. aprill 2014 at 20:01

    Mulle see lõpp hirmsasti meeldis siin 😀

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. aprill 2014 at 19:57

    See blond neiu on üldse rootsi blogija http://www.kissies.se . Arvatavasti on ta siis (kui on) selle blondi tüdrukuga pildi all olev.

    • Avatar
      Vasta muri 17. aprill 2014 at 08:29

      You dont say :O

  • Avatar
    Vasta Maarja 16. aprill 2014 at 19:56

    Ma jään lihtsalt siiralt lootma looduslikule valikule, et see Carmen tulevikus jumala eest ei paljuneks…

    Sulle aga Mallu – palju edu ikka blogimisel ja sul on selle väikese armsa photo-bomberiga väga vedanud! Kohe naeratuse tõi näole see armas pilt.
    Ning kui su hästi tasustatud professionaal-jalutaja ei saa mõnikord kohale tulla, siis aja käpp püsti ja ma teen Mariga ise paar tiiru (täitsa tasuta!) ning toetan su “ronga-emadust” hea meelga, et sa saaks blogida ja teistest inimestest s*tta kirjutada 🙂

  • Avatar
    Vasta Kati 16. aprill 2014 at 19:39

    Kes julgeks öelda, et sa ei tegele oma lapsega, kui sa kasutad riidest mähkmeid! Ma küll ei näeks nii palju vaeva. Sa peaks aasta ema olema ainuüksi selle pärast juba. 😀

  • Avatar
    Vasta Kissu 16. aprill 2014 at 19:31

    Juba FB vaatasin, et wtf, aga see on huumor. Jumal tänatud, et sa selliseid elukaid südamesse ei võta 🙂

  • Avatar
    Vasta meow 16. aprill 2014 at 19:28

    HAAHAHAHAHAHHAHAHAA 😀 parim pilt lõpus, you made my day! Aga see Carmen on ikka ebameeldiv tegelane küll. Mul on kahju temast, et ta tegelt saab Regiinalt räigelt pügada… ehk jõuab see arusaam ka kunagi temani. Kuigi ta ei tundu eriti kirgas kriit olevat.

  • Avatar
    Vasta Liina 16. aprill 2014 at 19:28

    Aitäh ,naeruteraapia eest 🙂 inimesel on lihtsalt niiiiiiiii fucking kade olla ,et ta ei oska kohe kuidagi olla , üksinda mugistab pihku ja arvab ,et on ilge tegija kui endaarust ära panna saab .. 🙂

    • Avatar
      Vasta Valoodja 17. aprill 2014 at 10:58

      nii, naeran teiega kaasa ja tõesti tegu tundub olevat kergelt ebastabiilse inimesega (selle väändunud pardihuule puhul), kuid on üks asi, mis häirib mind tegelikult isegi rohkem.

      mis see on? i’m glad you asked.

      see eesti naiste (alamjaotus on neil tavaliselt: buduaarikad, perekoolikad, tibuemmed) pidev komme kellegi kohta öelda, et “HAHAA TA ON NII KADE, HAHA!”

      näited:
      * jah, just sellepärast kritiseeritakse su lapse nime Chryshcalüyn, et teised on KADEDAD.
      * jah, just sellepärast kritiseeritakse sinu valikut jääda oma liiderliku mehega kokku ja teha talle veel 6 last, kuigi ta peksab sind, sest et kõik on KADEDAD.
      * jah, just sellepärast kritiseeritakse sinu valikut minna sõbranna pulma VALGE ebutiigi kleidiga, et teised on KADEDAD.

      nii, sain oma raevu välja elada. saage üle oma “KADE OLED!” postitustest. lapsik on. paha hakkab. mõelge midagi originaalsemat välja, kui tahate teisi mõnitada.

      side lõpp.

  • Avatar
    Vasta sandra 16. aprill 2014 at 19:27

    See pilt seal lõpus on kuldaväärt ! 😀
    Hahahahhahahha 😀

  • Avatar
    Vasta Kea 16. aprill 2014 at 19:26

    Loll on see kes vabandust ei leia. Vähemalt on kõigile midagi vastu öelda, aga no harju ära, ta pole kindlasti viimane selline 😀

  • Avatar
    Vasta Kaia A. 16. aprill 2014 at 19:24

    haaahaaa 😀 ma armastan su blogi Mallukas 😀

  • Avatar
    Vasta Anne 16. aprill 2014 at 19:17

    hahaha … lihtsalt üks suuuuuuuuuur naer 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Marge 16. aprill 2014 at 19:15

    Ei see on hea… Midagi head humoorikat vahelduseks:D

  • Avatar
    Vasta Olga 16. aprill 2014 at 19:11

    Hahaha, nägin ka neid kommentaare pildi alla ja arvasin, et raudselt tuleb mõni postitus ja näe voila tuligi. Selgeltnägija nh. 😀