Uncategorized

midagi unetutele*

25. jaanuar 2022
nurrrrrr004-1439754

Nagu ma siin viimasel ajal söögi alla ja söögi peale halanud olen – magada tahaks! Te andsite mulle hunniku soovitusi, mistõttu ma alustasin melatoniiniga. Jah, korraks kogemata proovis Mari ka neid laste peal katsetada, aga unustame selle nüüd igaveseks. Ühesõnaga – ostsin apteegist mingisuguse “super strong” melatoniinispray ja andsin kuuma.

Alguses tundus, et nagu aitas. Selles suhtes, et jäin küll magama normaalsel ajal, aga siis hakkasin märkama kahtlaseid asju. Esiteks järgmisel päeval oli KOHUTAV rammestus. No ei olnud nii ka, et ma oleks jube palju üle maganud, aga lihtsalt terve järgmise päeva oli tunne, nagu oleks kuskil vati sees. Eriti see mu produktiivusele kaasa ei aidanud, sest kui ma lihtsalt magamata olen, siis ma päeva peale ärkan ikka lõpuks üles. Selle sprayga oli tunne, et tahaks lihtsalt ainult 24/7 magada.

Teine probleem, millest kirjutasid mulle ka mega paljud melatoniinikatsetajad – õudusunenäod. Reaalselt ma niigi kardan üksi magada ja kui ma keset ööd ikka üles ärkan mingi jubeduse peale, siis oli ka uuesti magama jäämine vägagi raskendatud. Ma arvasin, et see oli niisama kokkusattumus, aga päris mitmed ütlesid, et neil oli selle super strong sprayga sama teema.

Kolmas probleem – see maitseb kohutavaaaalt! Hapu ja rõve vedelik, nagu neelaks silmatilkasid või miskit (mitte et ma oluliselt palju silmatilkasid elu jooksul rüübanud oleksin, aga noh, ma lihtsalt eeldan).

Need kolm põhjust olid juba piisavad, et see pagana spray kuskile sahtlipõhja visata ja ta eksistents unustada. Ausalt, parem olen magamata kui vati sees ja niisama väsinud.

Siis kirjutas mulle Macta Beauty ilukaubamaja. Kui te ei tea, mis see on, siis enne oli ta Kehapood – tegi lihtsalt uue ja uhke rebrandingu ja lisas enda tootevalikusse veel rohkem ilu/kodu/tervisekraami. Ühesõnaga ütlesid nad mulle, et kuna melatoniine on nii palju erinevaid, siis ei tasu mõtet melatoniinist päris maha matta. Mõnele sobib üks, teisele teine. Ja kuna nende valikus on neid ka päris mitu, siis saatsid nad mulle lausa kolm erinevat sorti, et ma saaksin välja uurida, milline neist mulle kõige paremini sobib.

Kuna sellest just palju aega möödas ei ole ja kõiki kolme ma korraga sisse sööma ei hakka (kuigi mõni öö on küll kiusatus suur), siis võite ise arvata, millest ma alustasin: eks ikka melatoniiniga kummikarudest. Lootsin, et nende maitse on parem, kui sprayl. Ega ma ei eksinud ka, maitsevad nagu kummikarukesed, mistõttu peab neid laste eest veel eriti hoolikalt peitu panema, sest kes ei tahaks endale kummikarusid sise süüa?

Ma jätsin enne karusid paar päeva pausi ka sisse, seega ma ausalt ei arvanud, et need karud nii hästi toimivad. Esiteks eelmine ikka lubas olla SUPER STRONG, mis see nirune magus komm nüüd ka aitab eks. Proovima aga inimene peab, seega sõin ma pool tundi enne magama jäämist karu sisse ja… igatahes pean ma ütlema, et minu tähelepanekud on järgmised: tõepoolest teeb mõnusalt uniseks, kuid päris nii jalapealt ei niida, kui see eelmine. Eelmisega oli reaalselt tunne, et vajud kasvõi istudes magama ära. Ehk siis võtab veidi kauem aega mõjumiseks, kuid positiivse külje pealt ei ärganud ma kordagi üles, ei näinud õudusunenägusid ja ärgata oli ka täitsa lebo. Polnud seda vastikut väsimust sees. Niiet minu jaoks täielik win!

Minu edaspidine plaan on nüüd see, et kasutan natukene aega neid karusid ja kui purk tühjaks saab, siis teen väikse pausi sisse. Ma sain aru, et mõnikord on nii, et kui melatoniini kasutades selle unerütmi sisse saad, siis mõne aja pärast polegi vaja enam midagi lisaks võtta. Muidugi see ka, et vahepeal tuleks nii ehk naa paus sisse jätta, ei soovitata jutti terve elu ka sisse süüa seda.

Ja kui probleemid jätkuvad, siis katsetan teised kaks ka ära. Kumb iganes siis parasjagu enne kätte jääb. Karud on kindlasti neist kolmest kõige kallim variant (kuigi hetkel hea soodukaga), et kes tahab minna kõige maitsvama vastupanu teed, siis peaks selle võta. Kõige taskukohasem on aga Bottega di Lungavita spray (khm, jälle soodukaga), mille maitset ma ei oska kommenteerida, sest praegu on päev ja ma ei julge seda surtsakat endale sisse lasta. Seda peaks siis võtma 2 sortsu tund aega enne magama jäämist. Või noh, seda aega, millal sa teoorias tahaksid magama jääda. Muuseas, seda soovitatakse kasutada ka neil, kellel on probleeme lennuhirmuga või tahaksid lihtsalt reisides uue ajavööndiga paremini kohaneda, siis lased natsa enne lendu sisse ja peaks lihtsam edasi elada olema, ei teadnudki seda fakti. Usasse lennates oleks küll marjaks ära kulunud.

Kellel aga mingi issue spraydega on (mul näiteks on VÄGA suur… ma läbi häda võin seda teha, aga no silma, kurku, ninna midagi lasta, palun ei!) siis on neil valikus ka Bottega di Lungavita tabletid, mis sisaldavad lisaks melatoniinile ka palderjani. Peaks leevendama stressi ja mõnusalt tsilliks tõmbama. Kõlab nagu midagi, mida ma tahaks päise päeva ajal sisse süüa, khmmm 😁Ja pakendil ka kohe STRONG peale kirjutatud – uskuge mind, kui te olete mitu ööd voodis lage passinud, siis see sõna julgustab vähemalt mind küll toodet ostma.

Ühesõnaga sellised melatoniinilood siia tänasesse päeva. Polnud just suurem asi arvustus, sest ma katsetasin reaalselt ainult üht, aga ehk oli vähemalt kasuks kellelegi teada, et neid on erinevaid ja siis ise enda rahakoti või muude eelistuste põhjal valik ära teha. Kuna neil vist praegu mingi melatoniinisoodukas käimas, siis on hea aeg järele katsetada, kui unega probleeme on. Sest reaalselt mitte miski pole vastikum, kui magamata olek. Mida vanemaks ma saan, seda paremat und ma vajan, muidu lihtsalt aju ei tööta ja midagi tehtud ei saa. Ilmselt teil ka nii.

Ma kütan instas ka melatoniiniloosi käima, aga kuna kõik inimesed instat ei kasuta (wow, kui palju vaba aega neil ilmselt on 🥲), siis teeme ikka siin ka. Ehk siis kui sa oled üks see õnnetu, kes kuidagi sõba silmale ei saa ja tahaks neid tooteid proovida, siis anna lihtsalt kommentaarides teada, et sul kah abi vaja. Võitja saab endale kõik kolm, et välja selgitada, milline talle kõige parema une lõpuks majja toob. Loosi teen ära juba reedel, niiet anna aga tuld!

Lõpetuseks tahan näidata, et ma olen lugejatega maru arvestav – keegi kirjutas mulle, et kassipildid on alati teretulnud, seega lisan siia lõppu kah ühe. Tegelikult käisid kõik neid karusid nuuskimas, aga nad nii väledad, et panid enne plagama, kui pildi tehtud sain.

Loe ka neid postitusi!

81 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kristi 28. jaanuar 2022 at 04:24

    Jaa, palun! See võit kuluks hädasti marjaks ära! Tihti on raskusi uinumisega või kui magama jäängi, siis ärkan keset ööd

  • Avatar
    Vasta Anne-Li 27. jaanuar 2022 at 23:29

    Mul on unehäired olnud juba 2 aastat. Nii kui voodisse heidan, tikuvad muremõtted ligi. Hakkan möödunud päeva meelde tuletama (mingid asjad/sõnad jäävad kummitama) või hoopis homset päeva planeerima (mida pean kindlasti tegema, kuhu minema, jne). Kõige rohkem mõtlen aga raha peale. Olen pikka aega tööd otsinud, arved on suured, aga elan üksi ja ei ole teist inimest, kes aitaks arveid tasuda või tooks poest süüa, kõik on enda õlul. Nüüd kus kassipoja leidsin ja endale jätsin, veel muresid juures, haha!

  • Avatar
    Vasta Krstel 27. jaanuar 2022 at 14:17

    Oo jaa, ma TAHAN MAGADA! HELP!

  • Avatar
    Vasta R 27. jaanuar 2022 at 11:05

    Noh, loomulikult läksin ja ostsin ma kohe selle sama sleepaid strongi, kui seda esmakordselt mainisid.. ja nüüd kohe tundub ka, et hommikuti maru uimane. Seega hea meelega prooviksin ka teisi.

  • Avatar
    Vasta Kaisa Sein 26. jaanuar 2022 at 15:23

    Tahaksin ka vahelduseks retseptiravimitele (mis ka enamasti ei aita) proovida!

    • Avatar
      Vasta Kaire 29. jaanuar 2022 at 12:07

      Magama jäämisega probleeme juba ca pool aastat. Sooviks proovida äkki mõjuvad ka mulle 😊

  • Avatar
    Vasta Leevi 26. jaanuar 2022 at 13:28

    Meie perele sobib see teine ka, mida sa hapu a tunnetad (mu meelest see läilalt magus), aga kuna melatoniini ikka kulub ja need säilivad kaua, siis osaleks loosis.

    • Avatar
      Vasta Maarika 26. jaanuar 2022 at 16:49

      Tahan ka proovida, et uni kosutaks!

  • Avatar
    Vasta M. 26. jaanuar 2022 at 11:21

    Tahan ka osaleda, hetkel koroonas ja no und ei ole, lihtsalt pole. Ei jaksa kogu öö raamatut ka lugeda. Nii tüûtu!

  • Avatar
    Vasta Kaia 26. jaanuar 2022 at 10:50

    Gimme all the melatonin pls.
    Õhtul niii raske uinuda ja hommikul, oh üllatust, nõnna raske tõusta kui pool ööd üleval passid

  • Avatar
    Vasta Kati 26. jaanuar 2022 at 10:32

    Osalen kindla peale unetuse vastu võitlemise loosis 🙂

  • Avatar
    Vasta Mare 26. jaanuar 2022 at 09:16

    Tere. Sooviksin ka loosis osa võtta sest minul reaalselt on olnud sellest ajast kui mu esimene laps sündis (mis oli 18 aastat tagasi) uinumisega ja magamisega tõsised probleemid. Kui voodisse lähen siis passin mitu tundi üleval ja vahin lage+ kui magama jään siis ärkan iga väiksemagi krõpsu peale ülesse ja pärast jälle võtab uinumine mitu tundi. Ning hommikud siis kui peaks olema uni täis magatud olen mina nii väsinud ja unine, et lihtsalt tahaks endal juhtme seinast välja tõmmata.

  • Avatar
    Vasta Metsamari 26. jaanuar 2022 at 09:03

    Osalen loosis, prooviks hea meelega melatoniini

  • Avatar
    Vasta K. 26. jaanuar 2022 at 01:37

    Mina olen samuti väga kehv uinuja ja magaja ning sooviks väga loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Laura 26. jaanuar 2022 at 00:56

    Olen suht iga hommik nagu zombie 😀 passin üleval ja üritan lambaid lugeda,aga magama ei jää. Kunagi seostasin seda täiskuuga aga nooohh iga öö ei ole täiskuu keda ma petta üritan 😀 niiet prooviksin meeleldi ära.

  • Avatar
    Vasta N 25. jaanuar 2022 at 23:41

    Halleluuja, minu igikestev probleem 😀 olen superhädas

  • Avatar
    Vasta ANNELI 25. jaanuar 2022 at 23:34

    Soovin ka osaleda 😉

  • Avatar
    Vasta Anneli 25. jaanuar 2022 at 23:32

    No need kuluks marjaks ära. Peale koroona põdemist olen unetu ja pidevalt uimane päeval. Äkki üks korralik uni parandab olukorda 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. jaanuar 2022 at 23:10

    2 aastat juba unepuudus. LAPSED 🙉
    Tahaks väga nokki tõmmata rahus 🤣

  • Avatar
    Vasta Liis 25. jaanuar 2022 at 22:49

    Mul endal on ka uinumisega probleeme, aga mitte nii hull et tunde passin voodis ja ootan und. Ma tavaliselt vähkren kuskil 20-30 minutit voodis enne kui magama jään. Aga nh kuna mu elukaaslane jääb magama kohe kui silmad sulgeb ja muidugi hakkab ka norskama koheselt, siis ilmselt ega see ka just uinumisele abiks ei ole. Aga mul on viimasel ajal see tekkinud, et ma ilmselt kardan hommikul sisse magada ja siis hakkan kuskil alates kella 4-5st hommikul kella vaatama, et kas juba ärkama ei peaks ja kuni äratuskellani jõuan ma 3-4 korda ärgata tundega, et nüüd olen sisse maganud. Ja no otse loomulikult ega siis peale kella vaatamisi kohe magama ka ei jää 😔

  • Avatar
    Vasta Jaanika Objartel 25. jaanuar 2022 at 21:37

    Abi oleks vaja tõesti! Uni on täielikus defitsiidis😬

  • Avatar
    Vasta Jo 25. jaanuar 2022 at 21:33

    Vajan abi!

  • Avatar
    Vasta Efka 25. jaanuar 2022 at 20:28

    Hea meelega osalen loosis. Siiamaani olen iHerb’st tellinud. Hind on hea ja toimivad kenasti. Kuid prooviks ka neid karukesi.

  • Avatar
    Vasta Kai 25. jaanuar 2022 at 20:28

    Mul mehel ka unetuse probleem, nii et annaksin need talle. Hakkab siis ehk normaalsel ajal üles ka ärkama, mitte ei maga iga päev pärastlõunani (kodukontori rõõmud). Ehk oleks temast siis laste kantseldamisel ja muudes kodutoimetustes mulle abi ka 😛

  • Avatar
    Vasta Maiken 25. jaanuar 2022 at 20:03

    Soovin 🙂

  • Avatar
    Vasta Maarja 25. jaanuar 2022 at 20:02

    Oeh kuidas vajaks 🥴😴

  • Avatar
    Vasta Anu 25. jaanuar 2022 at 19:48

    Sooviks proovida.

  • Avatar
    Vasta Anu 25. jaanuar 2022 at 19:47

    Samuti unega hädas, sooviks proovida neid tooteid.

  • Avatar
    Vasta Helina 25. jaanuar 2022 at 19:34

    Mul ka juba mõnda aega magamatusega mure, jube väsitav on.😴

  • Avatar
    Vasta Liina 25. jaanuar 2022 at 19:24

    Soovin ka loosis osaleda, und viimasel ajal üldse pole. Hea, kui kella 7ks hommikul magama saan 😅 täiesti jube. Püüan ikka midagi teha ja varem magama jääda, aga ega alati ei õnnestu.

  • Avatar
    Vasta Merje Lõhmus 25. jaanuar 2022 at 18:31

    Soovin osaleda

  • Avatar
    Vasta Liisa 25. jaanuar 2022 at 18:28

    Soovin osaleda loosis. Koguaeg üsna ööloom olnud aga vaja rajale tagasi saada. Viimasel ajal nii imelik olla ka- süda koguaeg puperdab. Prooviks ise seda palderjaniga varianti ja tütrel laseks stressirikkal ajal proovida kummikaru varianti.

  • Avatar
    Vasta Okasroosike 25. jaanuar 2022 at 18:12

    Sama siin, sõba silmale ei saa 🤷🏼‍♀️

  • Avatar
    Vasta Tikker 25. jaanuar 2022 at 18:05

    Ma loosis ei osale ja ei viitsi kõiki kommentaare läbi lugeda, lihtsalt igaks juhuks mainin, et melatoniin ei olegi mõeldud pikaajaliselt ja püsivalt võtmiseks, sest kui keha sellega ära harjub, siis hakkab ta seda ise veel vähem tootma. Lõpuks pole siis enam kasu ei karukestest ega spreidest. Aga ajutise abimehena hea küll 🙂

  • Avatar
    Vasta RR 25. jaanuar 2022 at 18:04

    Unehäired on mind alati saatnud, nüüd aga on asi eriti hulluks pööranud. Magan öö jooksul 4-5 tundi ja see kestab stabiilselt paar nädalat. Tunnen juba füüsilist nõrkust, keha ja vaim on väsinud, iiveldus ja pea valu päeval garanteeritud. Katsetaksin hea meelega leevendavaid preparaate unetuse vastu.

  • Avatar
    Vasta Anne 25. jaanuar 2022 at 17:52

    Tahaks ka proovida sest täiskuu ajal lihtsalt passin öö otsa üleval.

  • Avatar
    Vasta Annika 25. jaanuar 2022 at 17:28

    Mina olen kõige suurem kannataja, sest mina jään magama ja mees mitte ning kui ta rullib seal 4 tundi ajab mind ka üles nii, et palun andke teada mis kõige suurema laksu annab ja seda pean mina saama , et talle sisse sööta 😀

  • Avatar
    Vasta Getu 25. jaanuar 2022 at 17:16

    Heia, no mulle sobiks väga sellise loosi võit, võitlen ikka ka unega ikka kogu aeg…. nii et kui ei võida siis proovin ikkagi need kummikommid ka ära, mis tunduvad nii ahvatlevad

  • Avatar
    Vasta Eve 25. jaanuar 2022 at 17:14

    Jaa, osalen!

  • Avatar
    Vasta Liisu 25. jaanuar 2022 at 17:00

    Tahaks ka neid kolme toodet proovida, apteegi omad on kõik juba läbi katsetatud.

  • Avatar
    Vasta Triin 25. jaanuar 2022 at 16:28

    Oh, olen ka apteegikraami kõik otsast lõpuni ära proovinud aga ei midagi. Töö tõttu on uni nii häiritud ja segane, et teeme proovi!

  • Avatar
    Vasta Madli Kõre 25. jaanuar 2022 at 16:04

    ma ei tea kas mu pika tekstiga kiri läks läbi, aga kui ei siis tahan ka loosis osaleda, et mittte 20h üle magada 😀

    • Avatar
      Vasta Tiia 25. jaanuar 2022 at 16:21

      Mina soovin neid tooteid🙃

  • Avatar
    Vasta Madli Kõre 25. jaanuar 2022 at 16:02

    ma tahan ka proovida, varem olen ainult palderjanitablette proovinud, mul see probleem, et ma ei oska õigel ajal magama minna, sest und pole ja teinekord ma magan järjest 20h, mis pole ka kasuks, kui vaja unereziim korda saada

  • Avatar
    Vasta Kaija 25. jaanuar 2022 at 16:01

    Minul üldiselt ei ole magamisega probleeme, aga kohe kui pingelisem periood nt eksamisess või lastega keerulisemad perioodid, siis uni ka läinud ning heaga haaraks kapist midagi, mis abiks. Olen ka eelnevalt proovinud, mis käsimüügis ja aidanud.

  • Avatar
    Vasta Kristel 25. jaanuar 2022 at 15:54

    Soovin ka osaleda kuna viimasel ajal ei saa ültse öösel korralikult magada ja sooviks neid tooteid proovida.

  • Avatar
    Vasta Liisukas 25. jaanuar 2022 at 15:34

    Ma pole julgenud mingeid retseptiravimeid kirjutada, aga selliseid, mis ilma retseptita saadaval on, julgeks küll katsetada. Vahest oleks suureks abiks.

  • Avatar
    Vasta L. 25. jaanuar 2022 at 15:18

    Ma olen pikalt proovinud erinevaid retseptikaid, millel on ühtlasi ka AD mõju, aga nendega ei saa jälle hommikuti üldse üles ja terveks päevaks on vastik raske tunne sees. Vahelduseks võiks proovida küll, äkki saakski ükskord kenasti magama jääda, seejuures hommikul suremata 😀

  • Avatar
    Vasta Sirli 25. jaanuar 2022 at 15:05

    Mul samamoodi, et mida aeg edasi, seda raskem on magama jääda. Iga hommik on mul tunne, et olen justkui terve öö olnud poolunes. Ma ei mäletagi millal ma viimeti magasin nii, et panin silmad kinni ja ärkasin hommikul, nii et terve öö on black out olnud ja ööst midagi ei mäleta. Ehk jah, võit kuluks väga marjaks ära, saaks ehk vahelduseks taas öösiti black out olla😃

  • Avatar
    Vasta Mari 25. jaanuar 2022 at 15:01

    Peale seda kui abikaasal uus noorus tekkis ja kodunt jalga lasi, on uinumisega probleeme. Nii tütrel(16a) kui minul selle apteegi melatoniiniga just need õudusunenäod ja selline imelik olek. Katsune oma rütmi leida ja oleks abiks ikka proovida midagi uut. 🙂

  • Avatar
    Vasta Andra 25. jaanuar 2022 at 14:57

    Minaa!

  • Avatar
    Vasta E 25. jaanuar 2022 at 14:54

    Osaleks ka loosis, peale tööd juba väss peal, mis kaob 10 paiku ja siis laps sipleb 5 aastat ja ma ise voodis max kettas, et und ei tule ja hommikul väsinud.

  • Avatar
    Vasta m 25. jaanuar 2022 at 14:50

    Mul on viimasel ajal tööstressi tõttu nii raske magama jääda ja vajan palju pikemat und kui tavaliselt. Sellepärast katsetaks kõik hea meelega ära. Nii loodan, et loosiõnn mulle naeratab, sest ma ei viitsi enam kogu aeg zombie olla.

  • Avatar
    Vasta Anneli 25. jaanuar 2022 at 14:46

    Jah, mul on ka abi vaja, et saaks und ja unerütmi kätte. Kindlasti on mingi talveväsimus mul ka peal, aga no ei saa nii, et lõputult muudkui magaksin ja isegi ärgates pole ärkvel. Iluuni iluuneks, kuid ma pigem olen natuke koledam, kui et lihtsalt magan oma ilusa elu maha. Kindlasti tahan loosimises osaleda ja vahet pole, kes võidab (eeldades, et see olen mina).

  • Avatar
    Vasta Kaisa 25. jaanuar 2022 at 14:45

    Osalen ka. Tahaks lõpuks magada ☺️

  • Avatar
    Vasta A 25. jaanuar 2022 at 14:45

    Minul pahatihti uninumisega probleeme, seega osalen loosis.

  • Avatar
    Vasta Annaliisa 25. jaanuar 2022 at 14:42

    🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️

  • Avatar
    Vasta L 25. jaanuar 2022 at 14:40

    Apppppi mul on seda VAJA!
    Eile just loksutasin oma melatoniini purki ja pidin tõdema, et see saab kohe otsa. Päris tõsiselt ma isegi ei tea kas see üldse aitab. Uinun ma küll paremini kui ilma, aga siiski kell neli iga öö ma vahin jälle üleval.

  • Avatar
    Vasta Raili 25. jaanuar 2022 at 14:38

    Soovin loosis osaleda.

  • Avatar
    Vasta Karin 25. jaanuar 2022 at 14:37

    Osalen,olen ka üks unetu .

  • Avatar
    Vasta Helen 25. jaanuar 2022 at 14:34

    Osalen ka 😴

  • Avatar
    Vasta K. 25. jaanuar 2022 at 14:32

    Heihei. Loosides tavaliselt ei osale, aga see tundub väga hea loos. Kui mina võidaks, siis saaks osa kraami katsetamiseks ka mini veidi noorem vend. Temal nimelt vägaväga raske magama jääda ja tänu sellele ka jäävad osad päevad kutsekoolis vahele, kuna magama vajub alles poole hommiku ajal ja äratuskella peale üles ei ärka, kuna on väsinud. Võit kuluks väga väga ära.

  • Avatar
    Vasta Edda 25. jaanuar 2022 at 14:30

    Olen juba kümme aastat unega hädas. Magan vaid paar tundi või siis üldse mitte. Kõige rohkem Olen viis ööpäeva ärkvel olnud. Mitte miski ei aita 😢

  • Avatar
    Vasta Gea 25. jaanuar 2022 at 14:28

    Olen ka väga nigela unega ja erinevaid melatoniine proovinud aga neid veel mitte, seega prooviks meeleldi ära 🙂

  • Avatar
    Vasta Kätlin 25. jaanuar 2022 at 14:27

    Osalen 😴

    • Avatar
      Vasta Triinu 25. jaanuar 2022 at 15:12

      Tahan ka osaleda. Unehäred kiusavad juba 6 aastat.

    • Avatar
      Vasta Efka 25. jaanuar 2022 at 15:12

      väga õudne lugu jah selle unega, isegi kui vajun unne siis ärkan iga krapsu peale ülesse. psühhiaater soovitas ka, et ma melatoniini ostaks, sest enam ei kirjutatakangeid unekaid välja, uus aasta, uued reeglid. pole ma kunagi midagi võtnud väga, vahest tõmban reaalselt kanepit, see aitab küll magada. kangeid unekaid polegi sellepärast hankinud, et neist jääb ilmselt sõltuvusse. neid melatoniine võiks proovida küll, sest ega hetkel vaba raha pole, et ostma minna, tuleb magamatusest depressiooni nautida 😀

  • Avatar
    Vasta Sille 25. jaanuar 2022 at 14:25

    Mul läheksid need emale katsetamiseks. Mingi sprei versioon tekitas järgmisel päeval pearingluse ja uimasuse, ehk mõni neist sobiks paremini.

  • Avatar
    Vasta Camme 25. jaanuar 2022 at 14:24

    Ma vahin ka pidevalt lakke, enne kui uinun. Kunagi ammu sai ka melatoniini proovitud ja siis mind kiusasid ka õudukad:( Aga selliseid karukesi prooviks küll

  • Avatar
    Vasta Katrin 25. jaanuar 2022 at 14:24

    Mul olaks abi vaja🤗

  • Avatar
    Vasta E 25. jaanuar 2022 at 14:23

    Mina soovin osaleda! Tahaks kõiki proovida.

  • Avatar
    Vasta Hm 25. jaanuar 2022 at 14:21

    Mul ka jubedad uneprobleemid ja jeesus ma alles 23. Lasteaiaõpetaja töö on kurnav ja õhtuks olen juba nii üleväsinud, et enne hommikut magama ei jää. Praegu ka 2 magamata ööd seljataga. 😀 Ma väääga hea meelega katsetaks!

  • Avatar
    Vasta Marje Märss 25. jaanuar 2022 at 14:21

    Mul ka abi vaja, hea meelega katsetaks neid tooteid.

    • Avatar
      Vasta Kiki 25. jaanuar 2022 at 14:27

      Ka sooviks katsetada, kuna uni on kuidagi nii pinnapealne ja iga väikese krapsu peale jälle ärkvel. Hommikul nagu unepohmakas.

  • Avatar
    Vasta Kati 25. jaanuar 2022 at 14:21

    No mina prooviks küll ära, kõik kolm… Kuigi noh, mul on ka uinutiga keeruline hommikuni magada 🙂
    Unerohi muidugi tekitab “kassi” järgmistel päevadel, seega olen selle kasutamisest loobunud. Piigem siis magamata ja pahur, kui enesetapuäärel kassimas 😀

    • Avatar
      Vasta Tamm 25. jaanuar 2022 at 14:37

      Uinumine võtab peale voodi jõudmist tavaliselt ikka oma 1h aega. Emal on ka sama mure🧐Nii,et prooviks ära küll!😴

  • Avatar
    Vasta Eve 25. jaanuar 2022 at 14:21

    Hei, soovin väga loosis osaleda. Kuna käin vahetustega tööl, ka öösiti, siis on unerežiim ikka väga pekkis… Nii tahaks mõni õhtu normaalsel ajal magama minna…

  • Avatar
    Vasta Kris 25. jaanuar 2022 at 14:20

    Väga tahaksin proovida. Olen samuti hädas oma unega.

  • Avatar
    Vasta Laurena 25. jaanuar 2022 at 14:14

    Meil mehega mõlemal abi vaja 😃tal isegi rohkem kui mul. Ta ka kõike proovinud aga abi ei miskit.

    • Avatar
      Vasta Siret 25. jaanuar 2022 at 14:31

      Kuna töötan ka öösiti, siis ega see unerütm on mul sassis küll. Ise kasutan Good Sleep spray-d ja usu mind, ma tean mis une õudukaid need tekitavad. Vahel on päris hirmus üles ärgata 😀
      Osalen loosis, kuna tahaksin ka teisi tooteid proovida.

  • Avatar
    Vasta Tanel 25. jaanuar 2022 at 14:10

    On