Uncategorized

Harku valla elanikud, aee?

22. august 2022

Ma olen vist viimase aastaga nii palju kodukujundamise radu pidi käinud, et sellest hetkest peale, kui ma Harku valda tööle tulin, olen ma tahtnud siin korraldada kauni kodu konkurssi. Ma ise kahjuks siin vallas ei ela, muidu võiks öelda, et oleks tahtnud ka osaleda, aga see rõõm jääb mul kahjuks ära, sest ma olen vale valla mees. Küll aga olen ma kindel, et mu lugejate seas on inimesi Harku vallast. Või teate teie kedagi Harku vallast, kes võiksid oma kodu üle väga uhked olla ja peaksid nui neljaks konkursil osalema. Nii et palun andke neile nüüd teada, et selline tore asi toimub ja pange aga heaga pildid teele!

Ma otsisin nii hoolega head auhinnad välja – kohe tõesõna!

Kuidas osaleda?👇

📸 Pildista üles oma kodu – loomulikult ei pea sa üles pildistama iga tuba ja kõiki nurkasid, kuid soovime fotodelt saada kodust tervikliku pildi. Soovi korral võib osaleda ainult ühes kategoorias ja saata vaid selle toa pildid.

✉️ Saada fotod või allalaadimislink fotodele aadressil konkurss@harku.ee hiljemalt 08.09.2022.

Saadetud fotodest moodustame kollaažid, mis laeme üles teie eesnimega Harku valla Facebooki lehele. Sealt saavad elanikud valida enda lemmiku. Pildid lisame üles Harku Vallavalitsuse Facebooki lehele 09.09.2022. Enda lemmiku valimiseks ja häälte kogumiseks on aega kuni 19.09.22. 

🎉 Peaauhinna paneb välja Masku Mööblikeskus, kes annab võitjale 500€ kinkekaardi, et kodu veelgi kaunimaks muuta. Lisaks autasustab peaauhinna võitjat ka Tabasalu Spordikompleks 100€ kinkekaardiga!

🎉 Kõige toredama lastetoa auhinna paneb välja Harku valla äri Mänguväljakud ja mängutarvikud – manguvaljakud.eu, kelle poolt saab võitja 400€ kinkekaardi, millega lastetuba veelgi vahvamaks teha, või hoopis õue lastele mängurõõmu pakkuda.

🎉Kõige inspireerivam köök saab aga 300€ kinkekaardi E-Lux Kodutehnika poest, et enda kööki vajalikku tehnikat soetada. 

Loomulikult saab auhinnatud ka vallarahva lemmik, kelle selgitame välja kõige rohkem meeldimisi saanud pildi abil. Selle auhinna paneb välja sisustuskauplus Kodukoi, kes kingib võitjale lausa 500€ kinkekaardi, et nende tootevalikuga enda kodu sisustada ja kaunistada.

Võitjad kuulutame välja 20.09.2022!

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mmm 24. august 2022 at 09:17

    Väga huvitav konkurss. Mujal valdades tähendab Kauni kodu konkurss aedade ja väliruumi hindamist. KOV korraldatavat sisekujunduskonkursi pole kunagi kohanud (olen ise aiandushuviline ja ühe KOV kauni kodu konkursikomisjonis, nii et mõningane kokkupuude olemas).

    • Mallu
      Vasta Mallu 24. august 2022 at 09:23

      Jah, aiakonkurss on meil ka olnud, aga ma tahtsingi just… siseruumidele keskenduda 😀