hoiatus: rõvedad pildid

Krt ma igatsen vahepeal natukene neid aegu, kus ma pidevalt kurb ja vihane olin, sest sellest rantist tulevad alati kõige rohkem emotsioone täis topitud postitused. Praegu ma olen siin mingi trillallaa-trullallaa ja parima tahtmise juures ei aja ükski nendest asjadest enam isegi mitte närvi, mis enne silma tõmblema panid.

Mida sina arvad?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments
  • Kats
    May 22, 2023

    Oi vaesed lapsed. Kas need pühjustavad n3il muid vaevusi ka(valujne) v lihtsalt rõvedad. Aga päikeseqllergia reaalselt ongi võimalik. Mul sõbranna mitu aastat tagasi põles egiptis ja nüüd igaaasta suvel tuleb tagasi see jama püiksega tal

    • Mallu
      May 23, 2023

      Alguses vist oli valus, aga nüüd ütlevad, et pole.

  • Kylli
    May 22, 2023

    Minu lapsel nägi küünevalli põletik sarnane välja ja vajas kirurgilist sekkumist, aga kui arst teile ütles, et see on miski taud, siis ma ei tea :D. Kui sa seda veel ei määri, siis proovi Braunovidoni salvi, see on ekstra sellistele megapõletikulistele asjadele mõeldud, aga Mari ma vist näitaks ikkagi korra mõnele arstile ka veel ette. Jõudu!

  • Maria
    May 22, 2023

    See rinna peal lööve on ilmselt päikeseallergia jah, mul lõi esimest korda elus peale Mehhikost tulekut välja. Sügeles ja oli väga nasty. Ära ei läinud ka 3 nädala peale, käisin nahaarstil, nahaarst kirjutas Fucicorti salvi ja probleem oli 3-4 päevaga lahendatud. Soovitas jârgmine kord soojamaareisil allergiatabletti vōtta ja ütles, et UV kiirgus talletubki nahas ja valmistab peavalu veel pärast reisigi pikka aega.

  • Liisi
    May 26, 2023

    Preloved on üks hästi tore (uus?) lastekirbukas ????

    • Mallu
      May 28, 2023

      kus 😀

  • Kätlin
    May 30, 2023

    Kuidas sõrmel läheb? Mis tegite lõpuks siis? Ma paneks tuleviku tarbeks kogemuse kõrva taha ????

    • Mallu
      May 31, 2023

      Said antijotsid peale, Maril pigistati see jama välja ja nüüd paraneb. Aga küüned tulevad ära krt 🙁