iga kuu uus lõhn: Viva La Juicy

Koostöös Levelzone’iga hakkab Malluka blogi iga kuu tutvustama teile üht parfüümi. Mille muuga saaksin ma alustada, kui mitte Viva La Juicy lõhnaga, mis on tuhandete naiste lemmik, minu suur lempar loomulikult kah.

10653285_641692925946170_3579587423792569490_n-9095480

Ma olin tegelikult seda ilusat lõhnapudelit nii paljudel näinud ja kui ma kunagi seda siis nuusutada sain, siis ma olin küll kurb, et mul sellist ei ole, sest ma olen suur magusate lõhnade fänn ja see puuviljane parfüüm on minusugusele kui rusikas silmaauku.

Lõhnast peaksid tabama kuslapuu, pralinee, karamelli ja metsmarjade noote. Mina tunnen näiteks täitsa konkreetset kommilõhna, nii et selliste “daamilõhnade” austajatele väga see vist ei sobiks.

lõhnIgatahes täpselt selline, 30 ml’ne lõhn loosi läheb ja võitmiseks tuleb teha nii, et külastada Levelzone’i lehte UUED PARFÜÜMID ja kirjutada mulle kommentaaridesse link, et millise lõhna võiksin ma oktoobrikuus välja loosida. Paha ei teeks ka see, kui klikiksid selle postiuse all LIKE nuppu, aga see ei ole loomulikult kohustuslik 🙂

Kingiloos lõppeb 20dal oktoobril ja võitja kuulutan välja ikka Malluka lehel.

Today I’m giving away Viva La Juicy perfume! All you need to do, is choose a perfume from here and post the link in my comments. Oh yeah, and you need to live in Estonia 😀

Mida sina arvad?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

182 Comments