Riided TESTIN JA ARVUSTAN

vihmase ilma riided

2. jaanuar 2015

unnamed-6613223

Võtsime ennast täna Kardoga kokku ja läksime jõusaali Kardo kava läbi tegema. Püha issa ristike, kuidas see vend mind “piitsutas”, aga nüüd on vähemalt hea olla. Noh, nii hea kui saab inimesel olla, kui ta ei saa enam oma käsi tõsta. Mis siin ikka.

Muuseas ma pean jälle oma jalanõusid kiitma. Kui metsiku pakasega oli nendega väga soe, siis praeguste märgade ilmadega ei saakski ma mitte midagi muud kanda. Nendega jäävad jalad kuivaks ja see on ju alati hea.

Kuna see postitus on ainult Sheinside’i auks tehtud, siis ma mainin ära, et kuigi see jope on ilus, siis meie kliimas talvejopeks see küll ei sobi. Täna oli mul kamps all, ilm oli soe ja vett peab ta normaalselt, selle pärast ta selga viskasingi.

Jope: Sheinside

Jalanõud: Crocs

Müts ja kindad: Zizterz

Kott: maailma odavaim spordikott Selverist

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Sigrid 2. jaanuar 2015 at 19:55

    Crocsid ongi maailma kõige mõnusamad jalanõud. Ma ei kujutaks ettegi praegu mingi muu jalanõuga käimist, jalad oleks kohe läbimärjad.

  • Avatar
    Vasta Kelli 2. jaanuar 2015 at 19:43

    Appi mis kaltsakas

    • Avatar
      Vasta mees 2. jaanuar 2015 at 20:04

      Sul vist väga igav 😀

    • Avatar
      Vasta Laurak 3. jaanuar 2015 at 00:36

      Issand, no niiviisi tihkab küll vaid enesest mittelugupidav inimene teise kohta öelda! A eestlane pidigi mats olema, küllap sina Kelli üheks näiteks olidki, kelle põhjal selline ütlus sündis 😀