Uncategorized

kuidas, miks, mismoodi, how the hell ja wtf küsimustele vastused

22. oktoober 2012

Ei tule vist enam shokina, et käisin Dakiga “Õhtusöök viiele” saates. Mõistan teid kõiki, kes mulle facebookis “MIS JUST JUHTUS” karjuma tulid, aga olukord on siis järgmine:

  • Ma olen väga avameelse ütlemisega. Jah, ma tean, et see pole iga kord käitumisnormide ja viisakusega kooskõlas, aga selle poolest ei ole ma iialgi hiilanud. Inimesed, kes mind teavad, võivad loodetavasti tunnistada, et olenemata kohati “ebasobivast” huumorimeelest, olen ma vähemalt hinges sõbralik ja vähemalt NATUKE meeldivam kui saates tundus.
  • Peeniseteemadest. No nagu näha, paiskas selle teema lauda Daki. TÄNKS DAKI! Ja ausalt ma ei mäleta, kuidas läks asi selleni, et ma ütlesin, et ma Max Kauri abistavat peenist laenata tahaks. Thing oli selles, et kõik me seal, kaasa arvatud saatemeeskond, olime kõik kuidagi eriti naljatleval ja pullitegemise lainel ja lõpuks me lihtsalt unustasime kaamerate olemasolu. Nagu Daki ütles, see olevat vast kõige hullem asi, mida teha. Eriti, kui sa oled meiesugune inimene. Teinekord telesse minnes üritan ma selliseid lauseid mitte öelda. Aga nagu laulusõnadki ütlevad: “If I could turn back time…”. You can’t, stupid! Mulle vist meenus, et toimetaja küsis mult midagi sellist, et kui Max lauas oli lubanud kõiki igal ajal aidata ja midagi veel selle näohooldusega seotut.. Issand ma ei teagi ausalt, kuidas selline lause mulle pähe tuli. Aga näete tuli.
  • Ma ehk ei ole sellise huumorimeelega, nagu paljud ontlikud inimesed harjunud on? Ka sinna ma ei saa midagi parata.
  • Häbi on, aga ei tunne. Samuti ei tunne ma piire. Ega Obamat isiklikult.
  • Ma lihtsalt olengi selline. Mis ma ikka teha saan, ah?
  • Edgar Savisaart ma otseselt ei vihka, aga seksikuselt ta tõesti ei hiilga. Pealegist meeldib mu ajule mind lihtsalt huiata. Minu mõttetöö käis nii: “Mallu, mis on kõige ebaseksikam asi maailmas? Koonduslaagrid? Oh, milline hea mõte!”. You see my point?
  • Samuti saan ma aru, nagu tunduks, et ma löön Max Kaurile külge. No..kammoon? Annan pea, et lauas ei olnud ühtki sellist, kes talle meeldinud oleks.
  • Kas aitaks vabandus, et olen noor ja rumal? I guess not.

Pealegist, nagu ütles mulle üks hea hing: “Alguses vihkasid kõik Anu Saagimit kah!”

Ja väike jutukatkend:

B: “Sa olidki lihtsalt sina ise. Tsilli!”

Ma: “Äkki ma peaks vähem mina ise olema?”

Ja teine väike jutukatkend:

K: Sinusuguseid on ka vaja . Kui sinusuguseid poleks siis keegi ei saaks aru, kes on normaalne ja kes mitte.

Ma: Ma tõesti ei saa väita vist, et ma olen normaalne, kuigi ma tean paljusid, kes minulaadsed! Aga ka neid vist ei peeta normaalseteks…”

 

Loe ka neid postitusi!

4 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta anna 25. oktoober 2012 at 14:28

    No selle eest said sa ka uue tulihingelise fänni, tuhlasin su blogi ka kohe üles 🙂 Ma pole ammu näind ekraanil neiut-naist (eriti eesti oma, eksole), kes mind nii naerma ajas. Mitu korda 🙂 (telekapuudus võib ka üheks põhjuseks olla muidugi…) Thumbs up igaljuhul! Kui ma peaks sind kuskil päriselus nägema, siis ma salaja lehvitan ja naeratan (eriti kriipilt). 🙂 Ole sama tuus või tuusam edasi! 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 25. oktoober 2012 at 16:21

      mul on seda vaid au kuulda- tere tulemast 😀

  • Avatar
    Vasta tafkav 23. oktoober 2012 at 06:21

    Ei ole vaja muretseda, polnud üldse nii hirmus. Kuigi tuleb tunnistada, et mul on ka üpris räpane huumorimeel. Igatahes vaatasin ja möirgasin naerda (mis minu versioonis on küll rohkem kilkele sarnanev asi). 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. oktoober 2012 at 13:25

      Mul on vaid hea meel. Eks see elu selline ole jah, et ei saagi kõikidele meeldida ja mis ma ära teha saan, kui ma juba olen selline 😀