Kassid LOOMAD

Kuresaaga lõpp, ehk aitäh mupo!

17. november 2012

 

2011-11-24-18-19-18-2448368Ma tean, et mul on sada asja, millest ma kirjutama pean, aga kuna Kureteema kohta kõik uurivad, siis ma räägin selle ka ära.

Nagu ma siis mainisin, pöördusin ma politsei ja mupo poole, kes mõlemad mind üsna viisakalt pekki saatsid, kuid õnneks joppas mul sellega, et üks mupo töötaja nimega Tanya Tõnisson luges mu kirja ja näed, inimesel hakkas minust kahju ja helistas mulle.

Ma olin küll megarõõmus, et ta mind aidata tahab, aga nagu selgus jonnisid kassiabi töötajad temaga sama usinalt, kui minuga. Õnneks ei olnud Tanya valmis alla andma ja taidles nendega ikka edasi, selgitades neile korduvalt, et nende tegevus on seadusevastane.

Olin mina siis astunud läbi just Lutoni passikontrollist kui saingi kõne Tanyalt, kes helistas, et mulle rõõmusõnumit teatada, nimelt olevat kassiabi alla andnud, sest kohtusse nad siiski minna ei soovinud.  Nad küll ise mulle ei helistanud, aga peale meili saatmist vastasid, et nad tõepoolest mu hingerõõmu mulle tagasi annavad. Siinkohal väike lõik nende kirjast:
Kassiabi mittetulundusühinguna ei saa endale kahjuks lubada tänavakasside päästmiseks annetatud raha kasutamist kohtuvaidluses. Kui olete huvitatud kassi tagasi saamisest, siis andke meile teada. Meie omaltpoolt palume sel juhul Teil hüvitada meile Shoti hoidmise, veterinaaritasude ja kiibistamisega tekkinud kulud.

Kohemaid kandsin neile raha üle ja tundsin ennnast nagu kassihülgur, et näed, saaks kassi tagasi, aga mina, vana sitt, puhkan. Aga noh, puhkama peab eks. Seega puhkasin ma oma puhkused ilusti ära ja mulle öeldi, et 15.dal võin kassiabisse SHOTILE(nagu nad teda järjepidevalt ikka kutsuvad) järele minna.

Võtsime kampa Gerda, Sannu ja Meinu ja läksimegi siis kohale. Gerdat ja Meinut sisse ei lastud, öeldi, et ega siin nad ekskursioone korraldama ei hakka. Selge, kui ei hakka, siis ei hakka.

Kurg istuski õnnetult puuris ja karjus nõnda, et see kõlas nagu “bro” või “nouuuu”. Mulle öeldi eriti üleolevalt, et vaata ise, kuidas sa ta oma transportkasti saad, siiski “sinu kass ju”. Oh kui kena neist seda lõpuks tunnistada on, eksju.

Mmmm, mõnus kurg, mu hinge rõõm ja kullatükike! Tõin ta siis siia, kus ta natuke ringi kõndis röökides, siis maha heitis ja pai tahtis. Oi, kuidas see kass alles sai pai!

Siis tõime Jossi ka koju ja ühendasime need kassivennad omavahel. Tulemuseks oli siiski suuremat sorti kassivõitlus, mis õnneks enam ei kesta. Eile korraks Joss isegi lakkus Kurge, aga ega nad miskipärast eriti kontakti ei otsi ka. Kurg istub ema riidekapis ja Joss magab kusiganes mina parasjagu olen.

Aga õnneks nad ei taidle enam ja mu kassipere on jälle koos!

Uute kassiseiklusteni,

Mallu, Kurg ja Joss!

 

Loe ka neid postitusi!

9 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta kuku 19. november 2012 at 14:00

    uute kassiseiklusteni … Mallu, Kurg ja Joss

    ainult, musikesed. nende uute kassiseikluste juures tuleb teil nüüd arvestada sellega, et kui kass jälle plehku paneb siis tuleb sul ta ise kinni püüda. sest kassil on ju kiip ja kui mõni kassiühing või loomade hoiupaik ta tänavalt üles korjab väänatakse omanikule trahv ja sellest pole ilmselt võimalik end enam niisama lihtsalt välja keerutada… nii, et loomad, püsige kodus ja ema sõbrannadele ja omanikele kiiret reaktsiooni”

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 19. november 2012 at 14:20

      aitäh soovituste eest, tupsurullike!

  • Mallukas
    Vasta Mallukas 18. november 2012 at 11:18

    ta ei olnud ennegi vaktsineerimata, aga kuna ta tänavalt leiti, siis ikka tehti kõik asjad uuesti. kontrollitud on ta ka haiguste suhtes, ära paratse nüüd, kallis suvakas. kõik on kontrolli all 😛

    • Avatar
      Vasta kuku 18. november 2012 at 13:58

      Aga see teine kass, kes sinuga elab, on kallis suvakas mures, kas tema on ikka ka vaktsineeritud? ja kassihaigust kontrollitud? ma ei paratse (kui ma ikka saan õigesti aru, mida sa selle sõnaga mõtled) minu point oli, et paljusid kasside nakkushaigusi mille käik on päris rõve ja ravi pikaajaline ja kallis, on vaktsineerimiseg tegelt üsna lihtne ära hoida.

    • Avatar
      Vasta kuku 18. november 2012 at 14:03

      ja selle pagana kassihaigusega oli tollel perel just nii, et said ka miskist varjukast “täiesti terve kassi”, kellega oldi ka arstil käidud. ja pärast nad kreemitasid ennast mitu nädalat + oma koera ja uut kassi kuu aega jutti iga hommik ja õhtu + toppisid neile tabletti kurku ja korra nädalas pesid loomi. sellega oli ikka ilge jama.

      • Mallukas
        Vasta Mallukas 19. november 2012 at 14:20

        ok hirmutasid piisavalt, lähen ikka arstile veel!

  • Avatar
    Vasta kuku 18. november 2012 at 00:15

    et nüüd võta oma loom ja mine loomaarsti juurde! sest kui ta sul mingi mitu kuud kusagil varjupaigas passis, jumal teab, mis haigused tal küljes on. Üks mu tuttav sai niimoodi varjukast võetud kassiga kassihaiguse kaasa. nii, et pärast olid peres kõik – mees, naine, väike laps ja koer, kassihaiguses. sellist jama veel vaja, parem lase kontrollida!

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 18. november 2012 at 11:03

      Ega ta seal varjupaigas olnud, ta oli ikka kellegi juures hoiukodus. Kassiga käidi loomaarsti juures, vaktsineeriti ja kiibiti ja tuhat muud asja.

      • Avatar
        Vasta kuku 18. november 2012 at 11:15

        miks, Kurat, ta sul üldse vaktsineerimata oli?!? tahad kassist lahti saada või? mingi rõveda haiguse tõttu … näiteks kassikatk … – kõht läheb lahti ja loom oksendab ja situb ennast surnuks – sinu hiljutine tore tuunikala kogemus andis vist pisut aimu. ainult et kassikatku puhul see ei lõpe enne kui organism üles ütleb. et ilmselt poleks kõige meeldivam viis siitilmast minna… ravida on seda väga raske, , aga vaktsineerimisega saab seda ennetada.
        ja see, et talle kiip pandi ei pruugi tähendada, et kontrolliti ka kassihaigust, seda peab spetsiaalselt kontrollima. enne seda kui ta sinna varjupaika võeti tuias su loom ju ma ei tea mitu aega tänaval ringi ju… sa ei pruugi silmaga mitte näha, mis “kenasid” nakkusi ta sealt tänavalt korjas..