Riided

kergelt tulnud, kergelt läinud

11. detsember 2018

Ma olen sellise saksapreili eluga harjunud, et ma ei raatsi peaaegu midagi osta. Alati mõtlen, et ah, ei ole ikka vaja raha raisata, eriti kui me räägime endale mõeldud asjadest. Aga no lasteasjadega on sama asi, sest tegelikult on meil riideid ju lastele küll ja veel ja eks neid ka kingituseks tulnud on, aga täna ma lõpuks mõtlesin, et kui ma ikka sada korda midagi vahtimas käinud olen ja ohates akna sulgenud, siis LÕPUKS võin ma ju ikkagi midagi ära osta kah, mida ma seda kummi venitan. 

giphy-9354030

Aga niiii kahju hakkas rahast, et ma mõtlesin, et ega ma enne ei osta, kui olen midagi eest ära müünud, et saaks rahuliku südamega uued asjad osta. Ja ei sentigi rohkem ei tohi ma maksta, kui ma lasteasjade müügiga instas teenin. Ega kaua aega ei läinud, sortisin paar asja ära, mis Martale väiksed või mida enam vaja pole. Nii usin olin, et käisin juba kenasti asju pakiautomaati ka panemas, et saaks ikka kõik tehtud ja asjatatud, et hiljem südamerahus oma paganama online shopingu ära teha.

Pakke oli päris mitu, seega võttis see üsna kaua aega seal neid ükshaaval sisse toksida, mistõttu nägin ma, kuidas üks vana onu poe ees seisis, dramaatiliselt veel uduvihma käes ja puha. Kardo läks poodi sisse, ma veel kohmitsesin midagi viimase pakiga ja kui ma sisse hakkasin minema, siis see habemega vanake pöördus minu poole ja küsis, et ega ma talle euro 30 anda ei saa. Nüüd mind huvitab, et miks nii täpne summa, või mis ta selle 1.3€ eest saada tahtis, aga mul, kurat, polnud sentigi sularaha. Pangakaart õnneks oli ja automaat oli ka sealsamas, seega mõtlesin, et võtan siis onule viieka välja.

Andmata ma jätta ei saanud, sest kui mul on üks nõrk külg, siis on need vanad mehed. Võite saata vana mehe mult ükskõik mida küsima ja ma annan. Ma füüsiliselt EI SAA vanale mehele ei öelda, sest ma alati mõtlen, et see on ju kellegi papa ja issand jumal, kui see oleks minu papa ja ta küsiks kellegi käest 1.3€, VIHMASAJUS, et dramaatilisem oleks ja keegi ei annaks, kui õudne see veel oleks. Seega kraamisin kenasti kaardi välja, aga vot automaadis viiekat polnud, andsin kümpsi. 

Onu oli niiiiiii õnnelik. Ütles alguses, et oi, teil on vale täht sattunud, ma ütlesin miskipärast hoopis “aitäh” ja põgenesin poodi. Mul on alati kuidagi nii kohmetu olla, et mis ma nüüd ütlema peaksin või tegema, seega ajuerroris “aitäh” kähisedes ma poodi plagasin.

Nägin onu muuseas poes ka ja piilusin ta korvi: seal oli purgisuppi ja leiba ja makarone ja noh, pudel jõuluõlle ka, aga ega inimene võib ju endale väikse jõuluõlle lubada, kui talle kümps sülle sadanud on, eksole.

giphy-9354030

Nüüd tulin koju, lahutasin oma tänastest tuludest kenasti selle kümpsi maha ja kukkusin kohemaid oma kauaigatsetud oste tegema. Okei, by “kauaigatsetud” on vist palju öeldud asjade kohta, mis ma alles hiljaaegu avastasin, aga no ikkagi. Ikka tore ju, kui ma midagi tahan ja siis mõtlen välja, kuidas ma selle saaksin ilma suuremaid kulutusi tegemata. Ma muidu olen ilge venitaja, aga täna oli vaja ja niks naks, tehtud, wohhoo.

Päris mõtlematud ostud need siiski ei olnud, sest mõlemad ostud sooritasin ma naabritelt – Läti disain! Esiteks Rock&Mouse e-poest. Nendega ma tutvusin nii, et nad ise kirjutasid mulle instasse ja saatsid Marile, Lendele ja Martale väiksed kingitused ja ma olin kohe müüdud. Eriti meeldis mulle Lende kleit (näe see). Selline paks ja kvaliteetne materjal, soe ja mõnus sügiseks ja talveks. Lasteaeda idekas. Mari kleit (see) on ka megailus, aga mulle meeldib Lende kleidi lõige lihtsalt rohkem. 

Mari käes on Lende kleit, hoiab alt suht puhvis ja ägedalt

Rock&Mouse brändi lõi üks äge Läti ema siis, kui ta oma esimese lapse sai, aga nüüd on tal sama seis nagu meil – kolm tütart! Mõni ime, et ta siis nii ägedaid asju teeb, just tüdrukutele (poistele ka).

Eks seda mustrit võiks kanda nii poiss kui tüdruk, aga mina võtsin Marile selle lühikese varrukaga kleidi (LINK), sest tema on ju meil “pintsess” ja ta armastab igasuguseid kleite. Ma juba mõtlesin välja, et selle toob mõni päev päkapikk, seega ma rikkusin oma reeglit, et ma päkapikukraami ei osta. Aga no ma ei taha niisama kätte anda ja kuuse alla ma panen talle ainult selle ÜHE kingi, mida ta täiega tahtis (see haikala sealt multikast), et mitte vähendada kingirõõmu, kui korraga posu sülle sajab. Martale siis matchiv body (LINK) ja peapael (LINK), Lendele klambrike (LINK) ja t-särk (LINK).

Kolme tütre rõõmud, sest kunagi päranduvad Lende ja Mari asjad ikka Martale – need tunduvad juba nii kvaliteetsed, et ma ei kahtlegi, et nad nii kaua vastu ei peaks. Nii ma ennast vähemalt lohutan selle eest, et ma nõnda priiskasin. Upssss. Õnneks tegi olukorda paremaks see ka, et nad andsid mulle sooduskoodi “mallukaz15”, seega säästsin oma ostukorvilt mingi 15 euri, woohoo. Te võite ka seda koodi kasutada, ma ei keela, aga ma rõhutan ära, et see postitus ei ole neilt tellitud vms ja oma asjad tellisingi endale ise, omal tahtel ja soovil. Sest noh, nii ilusad ju 🙂 (see kehtib kuni jaanuari lõpuni, nii et andke aga hagu!)

Teiseks oli mulle silma jäänud jälle Läti pood nimega HEBE. Nordic Bebe müüb ka nende kraami, aga keegi hea inimene kirjutas mulle, et neil praegu enda kodukal ka aled ja neid ära kasutades tegingi ma tüdrukutele teise tellimuse veel. 

Lendele lasteaeda kassiprindiga kleidi, millel on kaelus ka, ehk siis hea soe vähemalt, lisaks megaägedale mustrile. Marta sai seekord kõige rohkem, lausa kaks kassidega hõlmikbody (see ja see) ja püksid. Pükste puhul meeldib mulle lasteriietel väga see lai värvel, eriti beebidel, et ei hakkaks vatsa soonima. Marile sedapuhku üks uhke kassiseelik. 

Vat, nüüd on kõik raha ära kulutatud, aga summade poolest olen samas seisus, mis hommikul, nii et väga halvasti ennast ei tunne ja ehk on kellelgi teisel ka tolku sellest postist ja saate enda pudinatele ka midagi ägedat soetada. 

Aga homme kirjutan ma juba riidest mähkemest, riidest sidemetest (iuuu omg kui hipi!) ja riidest rinnapatjadest. Saab alles intrigeeriv olema. Ma kavatsen pealkirja “mallukas” ka panna, et rohkem klikke saada ?

Kui mina siin juba “pattu jagasin”, siis südamelt ära – mis teie viimane netiost oli? Plz god, et keegi ütleks, et meetrine must dildo vms ?

Loe ka neid postitusi!

78 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Mariliis 15. detsember 2018 at 21:26

    Tülli, veel tülli ja siis veel natuke tülli. Et ikka saaks rohkem keerutavaid kleite ja seelikuid teha. Postkontoris ootab mind vost juba kilomeeter tülli…https://www.lizkizcouture.ee/valmis-seelikud

  • Avatar
    Vasta Grete 13. detsember 2018 at 15:51

    Oli küll must dildo, aga väga oluliselt lühem kui meeter ???

  • Avatar
    Vasta K. 13. detsember 2018 at 09:23

    Eile tellisin ühe valge disaintulekustuti ja lapsele kooli loosipakiks ühe detektiivikomplekti. Lisaks sain eile kätte järjekord see kasti Myitaly.ee tsitruselist ega ja endale jõulukingiks tellitud Ted Bakeri hommikumantli.

  • Avatar
    Vasta Karmen 12. detsember 2018 at 22:06

    Lovertest tellisin kangasmaske näole, kätele ja jalgadele ning hüaluroonhappega näoseerumi.

  • Avatar
    Vasta Liabet 12. detsember 2018 at 21:20

    See dildo meil täitsa olemas,mees ostis,ma jumala kuri 😀

  • Avatar
    Vasta Ele 12. detsember 2018 at 19:59

    Vann?

  • Avatar
    Vasta N. 12. detsember 2018 at 18:02

    Haha, tellisin mehele jõulupakki mõnumuna?.

  • Avatar
    Vasta m 12. detsember 2018 at 16:40

    mehe vanaemale, vanaisale vaatasin natuke asju ja mehele netist.
    eestist ja välismaalt ning ühel käisin järgi ja üks tuleb kulleriga koju. kuigi mõne koha postikulu on kallis, siis ikkagi soodsam kui eestist osta asju.

  • Avatar
    Vasta Piret 12. detsember 2018 at 16:27

    Ma tellisin siit: https://www.jny.se/en/

  • Avatar
    Vasta DW 12. detsember 2018 at 15:07

    Barefoot saapad Wildlingust. Eile sain kätte. OMG ma ei taha neid kunagi jalast ära võtta!!

  • Avatar
    Vasta Liis 12. detsember 2018 at 14:07

    Läks vähe lappesse see viimane tellimus mul. Kuna piigal on 50st kleidist vähe, siis tellisin Itaaliast “veidi” kangaid, et uusi vorpida. Noh nagu Mari lemmikud, ikka keerutamiseks 🙂 Loodan, et mees krediitkaartiarvet vaadates südameramabndust ei saa 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. detsember 2018 at 14:22

      päranda kõik oma piiga kleidid meile :D!!!

      • Avatar
        Vasta Liis 13. detsember 2018 at 17:21

        Sa pole esimene, kes end pärandusnõudesse selle klausli alla panna käseb ???

  • Avatar
    Vasta Kris 12. detsember 2018 at 13:09

    Nii.. viimased netiostud olid tehtud paar päeva tagasi ja ikka järjest: kaks paari talvesaapaid (endale ja vanemale lapsele), müts ja termopesu. Yummikommid, ilukraam Iluversumist. Ah jaa, väiksemale lapsele hulk Joha meriino riideid mingilt Taani kodukalt, kus ka ale oli :). Raiskasin väga palju raha, aga kõik on vajalik. Peale kommide 😀

  • Avatar
    Vasta Vaike 12. detsember 2018 at 11:33

    Ma tellin KÕIK riided netist, isegi sokid. Sel kuul juba kolm tellimust teinud, üks jumal tänatud peiksile, kõik mu endale. Sest ma vihkan poes käimist. Vahepeal tellisin ka toidu koju, aga sellest loobusin, kuna Prismas telli kas nädala aega ette või Maxima telli ja looda, et saad kõik, mille tellisid. 🙂 Lisaks ei asenda turgu minu jaoks ükski pood.

  • Avatar
    Vasta Triin 12. detsember 2018 at 11:02

    Viimased tellimused olid yummikommid lapsele ja endale üks vahva kott siit: https://ellaneele.eu/

  • Avatar
    Vasta Anu 12. detsember 2018 at 10:26

    Kuna ma keelt ei oska, siis tellisin netipoest ninatilgad ja külmetusrohud 😛 Kusjuures, vähemalt amazonist on asjad odavamad kui kohalikus apteegis, ma loodan et netiapteegist sai ka soodsamalt… aga külmetanud peaga ei tahtnud hakata mitme keele segus apteekriga vestlema. Aega võttis küll päeva jagu kauem kui arvestasin 🙁

  • Avatar
    Vasta Kaisa 12. detsember 2018 at 10:19

    issand, mul sama asi vanade meestega. nii kurb on alati ja annaksin kogu maailma raha neile ja ostaksin kõik asjad ära, mida nad pakuvad.
    ja kusjuures mul sama viimane ost, nagu ühel kommenteerijal siin, kes ütles, et ta musta dildot ei ostnud, aga ostis ühe teise hea asja 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. detsember 2018 at 11:24

      Mis teise hea asja sa tellisid 😀

  • Avatar
    Vasta Marju 12. detsember 2018 at 09:32

    Veggo.lt lehelt megahunnik suitsutofut. Meie uus lemmik avastus. Njämm.

  • Avatar
    Vasta Kristel 12. detsember 2018 at 08:20

    *Millal sinust kolme lapse ema saab?*
    Jäi silma 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 12. detsember 2018 at 11:25

      kui ma viitsin otsida, kust seda muuta saab 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 12. detsember 2018 at 08:19

    Eile sai just bredenist uus valge panda body tellitud ja nüüd hakkan rocknmouse lehelt tellima ?

  • Avatar
    Vasta Riina 12. detsember 2018 at 08:02

    Tellisin eile üle pika aja internetist, eelistan osta tavaliselt siiski otse poest et saan näha ja katsuda. Kuna aga Pärnus oli mega kehva valik laste parkadele ja enne uut aastat kuskile shoppama ei viitsinud sõita siis tuli see lüke ära teha. Facebookis hüppas ette leht “Sportplus” ja hakkasin seda sirvima ning leidsingi ilusa ning kirjade järgi kvaliteetse parka, minu suureks hurraaks oli see parka 130€ pealt 70€ peale lastud. Nüüd ei jõua ära oodata, et see kohale jõuaks ja saaks lapsele “sussi sisse” panna(ilmselgelt meil nii suurt sussi pole ?).

  • Avatar
    Vasta C. 12. detsember 2018 at 08:02

    Eile tellisin Von Bearist mehele jõuluks rahakoti. Üks tuttav ütles, et vaata seal ilusad ja siis tegid sa postituse ja hakkasin igalpool seda reklaami nägema (ju oli ikka jumalik märk et pean selle ära tellima) ??

  • Avatar
    Vasta Anett 12. detsember 2018 at 05:16

    Viimati tellisime iherbist natuke kraami, sest tahtsime sealt eelkõige B12 tablette osta. Nädal hiljem tuli pakk kohale, sees küpsised, hambapasta ja natuke muud vannitoakraami ja alles kaks päeva hiljem jõudis kohale, et vitamiini unustasime tellida. 😀

    Aga sellest viimasest tellimisest saadud kraamist näiteks see deodorant on lihtsalt niiiii hea lõhnaga: https://www.iherb.com/pr/Schmidt-s-Natural-Deodorant-Bregamot-Lime-2-oz-56-7-g/65890

  • Avatar
    Vasta KAISA 12. detsember 2018 at 02:31

    Sa oled nii hea inimene!! Onu oli tänulik kindlasti.

  • Avatar
    Vasta SS 12. detsember 2018 at 01:29

    Viimane tellimus oli Globaderm kätekreem (väga palju kiidetud, proovin lõpuks ära) ja MTÜ Kasside Turvakodu kalender ja jõulukaardid 🙂 Ma nende kalendrit ostan juba aastaid, teed head ja saad kasulikku vastu ka (mitte et ma muidu annetusi selle eesmärgiga teeks, et vastu saada :D)

  • Avatar
    Vasta Krista 12. detsember 2018 at 00:55

    Heihei. Pole selle postitusega küll seotud aga nägin seda ning mõtlesin, et vb Lende jagab ka tegelt kallisid. Ehk on ka sinu arust kergelt naljakas postitus. Seda kommentaari ei pea avalikustama, lihtsalt tahtsin sinuga jagada ja arg nagu ma olen, ei julgenud otse sõnumit saata ?https://www.facebook.com/67400590475/posts/10157419501890476/

  • Avatar
    Vasta Birgit 12. detsember 2018 at 00:21

    Ma tellisin eelmisel kuul esimest korda Bredenist lapsele mütssalli ja olen veidi pettunud, sest lapse kõrv kipub tihti välja tulema 🙁 Usun küll, et tegelikult teeb Breden väärt kraami ja suuruse valisin ka ometi õige, aga no mina ei tea, miks meil sedasi see asi on. Peab ikka mütsi ja salli eraldi kasutama vist. Ja kuna olen tavaliselt sellise odavama kraami ostja, siis nüüd pärast seda ebaõnnestunud ostu Bredenist kuidagi ei kipu veel niipea neid kallimaid tooteid tellima, sest noh… ei taha pettuda jälle 😀 Olen tont ja ostan HMist edasi 😀 Kohe kuidagi ei suuda body eest 20-30 eurot välja käia :/
    Ja see kassidega kleit on eriti vinge! Aga jällegi ise ei raatsiks 😀

    • Avatar
      Vasta Teele 12. detsember 2018 at 09:44

      Bredeni müts-sallid ei istu igale lapsele. Eriti just piklikuma ja peenema peaga. Sellise ümara peakujuga on müts-sall mega hästi peas. Aga olen kuulnud, et hea õmbleja teeb kuskile niks-naks mingi õmbluse ja müts hakkab peas palju paremini istuma. Tasub proovida, sest no need müts-sallid on ikka lasteaeda taevaisa kingitus!! Mingit muret pole kõrvade ega kaelaga, kasvatajad ei jaksa ju toddlerite salle ja mütse kogu aeg kohendada.

  • Avatar
    Vasta Merje 12. detsember 2018 at 00:10

    Alpakavillast lõng ? aga viimastel päevadel igasugu muid asju ka netist tellinud, riideid, fotokaupu jne.

  • Avatar
    Vasta A 11. detsember 2018 at 23:44

    Viimane neti ost oli hansapostist tolmuimeja tolmukotid ja lõhnagraanulid sinna sisse 😀 jupp aega kolan ka netis endale oleks riideid vaja tsärgis piima plekke täis ja retud on kõik pepu pealt aukus , huvitav küll miks just sinna need augud tekivad ? kas see happeak loos instas tehtud juba? Ehk loosi õnn naeratab saan jõuluks terveid riided xD

  • Avatar
    Vasta Sirly 11. detsember 2018 at 23:38

    Viimane tellimus oli eile ja selleks Reservedist hommikumantli. Enne seda lastemaailmast ühele lastest Reima sooja pesu.

  • Avatar
    Vasta S 11. detsember 2018 at 23:29

    Tellisin täna mehele telefoni jõuluks ja endale ühe lauamängu kogusse juurde ?

  • Avatar
    Vasta Kiks 11. detsember 2018 at 23:20

    Mehele jõuludeks Queen vinüül ja Tartus VSpahotelli pakett (saab ise ka mõnuleda beebzuga ?)

  • Avatar
    Vasta Tibuemme 11. detsember 2018 at 23:01

    Pärast seda kui sa selle rock n mousi kleitide pildi olid üles pannud siis ma läksin ka kohe oma plikale kleiti tellima. Ja tänast postitust lugedes vandusin end maa alla et ma nii kärsitu olen ja ei oodanud su sooduskoodi ära.. päris kallis oli teine ja -15% oleks ara kulunud küll. Aga No mis teha. Ma eriline Window shopper pole. Pigem ikka tahan ja pean saama shopper

  • Avatar
    Vasta Riin 11. detsember 2018 at 22:42

    Musta reede ajal tellisin topshopist mõned asjad, mis ühed olid vales suuruses ja teised läksid katki. Kott ja voodipesu oli ok. Aga nüüd ühendust ei saa, et kuidagi vahetada vms. Närvis juba.
    Ja siis mingilt suvaliselt Hiina saidilt mingid riided meeltesegaduses. Oleks võinud tellimata jätta, kuri kahtlus on, et kas ei saagi neid kunagi või isegi saades ei kõlba kanda. Rahast ka ilma. Vihane lausa enda peale.
    Aga rahul olen Eestist tellitud kaubaga 😀 Kleen Kanteen termos õele kingiks ja Siiditooted valikust tekk ja padi emale kingiks 🙂 Ja Apollost lastele kinke 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 11. detsember 2018 at 22:37

    Ecofreak kreeme, väga mõnusad.

  • Avatar
    Vasta Yutulind 11. detsember 2018 at 22:37

    tellisin tumedat shoksi

  • Avatar
    Vasta Helina 11. detsember 2018 at 22:25

    Sukad ja veits yummikomme 😀 Kõlab põnevalt, ma tean.

  • Avatar
    Vasta Pille 11. detsember 2018 at 22:19

    Ma just täna sain kätte pakid, kus beebile turvahälli kate, mehele jõuluks autokaamera ja endale punane pesu?

  • Avatar
    Vasta Skizza 11. detsember 2018 at 22:14

    Viimati tellisin elukaaslase autole netist uued veljekapslid. Tal autol tavalisest uhkemad veljed ja paar kapslit on öösel kellegipoolt kaasa haaratud. Ja enne seda ostsin oma autole netist uue esitule…. ?

  • Avatar
    Vasta Eve 11. detsember 2018 at 22:12

    Dildo tellimiseks ei läinud ?? aga tellisin lastele viimati Bredeni mütssallid ja omale Nyxi kontuurimispaleti ja ämmale jõulupakki vannisoola

  • Avatar
    Vasta Marleen 11. detsember 2018 at 22:10

    Tellisin Amazonist sõbrannale Timothy Kelleri raamatu 🙂 Sain juba kätte ka. Aga enne seda tellisin aliexpressist hunnik pärleid, värvipliiatseid, geelpliiatseid ja värviraamatuid, ühe kulmuvärvi, kaks telefoni ümbrist, mingid kummid ka 😀

  • Avatar
    Vasta Meryt 11. detsember 2018 at 22:00

    Selle liblika kujulise suitsuanduri uude koju ?

  • Avatar
    Vasta Mirjam 11. detsember 2018 at 21:43

    Tellisin Aliexpressisst riidest mähete jaoks mõned nunnud wetbagid. Loodame, et need jõuavad kohale enne beebit :).

  • Avatar
    Vasta Pisi 11. detsember 2018 at 21:39

    Mul on viimasel ajal nii palju pakke tulnud, et ei teagi enam, mida ma tellisin viimati. Aga usun, et see oli Lotte väike õde Roosi. Meil preili selline Lotte fänn, et nüüd saab kuuse alt siis Roosi.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:45

      Ma ajast nii maas, ei teadnudki et Lottel õde on 😀

      • Avatar
        Vasta Pisi 11. detsember 2018 at 22:03

        Ega ma ka ei teaks, kui facebookis poleks jagatud 🙂
        http://e-pood.lottemaa.ee/et/a/nukk-roosi-suur

        Kahjuks meie ei saa kinno filmi vaatama minna ja jääme ootam,a et plaat ilmuks ja siis seda kodus vaadata seni, kuni kogu film on pãhe kulunud 🙂 nagu seda on juhtunud eelnevatega.

  • Avatar
    Vasta C 11. detsember 2018 at 21:32

    Pakkide saatmiseks kotte tellisin Pakendikeskusest? pole üldse põnev tellimus

  • Avatar
    Vasta Terje 11. detsember 2018 at 21:29

    Oma meripõrsastele tellisin kuivtoitu just täna.. kahjuks ei midagi intrigeerivat.

  • Avatar
    Vasta Kerli. R 11. detsember 2018 at 21:25

    Otsisin kaua, kus kohast saaks tellida cannaderm cannadent huulepalsami ja lõpuks leidsin ka eluväe e-poe, kus see nüüd olemas oli, et ei pidanud välismaise lehega jamama 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:32

      on seal nüüd jälle?? aitäh, torman ks tellima, see on sinus asi, mis mu ohatisi taltsutab. Ma tellisin kuskilt välismaalt 3tk varuks, aga tulid ikka huulepulga kujul, krt…

      • Avatar
        Vasta L 12. detsember 2018 at 19:18

        Ma ei tea kas ma pime, aga ei leia. Keegi saaks selle ohatise vastu aitava huulebalsami linki jagada pliiiis???

  • Avatar
    Vasta Liisa 11. detsember 2018 at 21:21

    Vaffa tooli soetasin pojale jõulukingiks ja äiale puidust äratuskella alist.

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:22

      see vaffa tool on küll hea kink!

  • Avatar
    Vasta Maarika 11. detsember 2018 at 21:19

    Bibs luti tellisin just täna viimaste sentide eest?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:20

      tead see jumala hea lutt, niiiii kerge ja ilus. Küll tulevad uued sendid 😀

  • Avatar
    Vasta Taisi 11. detsember 2018 at 21:19

    Ma tellisin wishist näiteks oma emale eelmisel kuul juba jõulukingi ära (13 päeva tuli vaid). Ta ammu soovis saada nutikella, mis näitaks tema südamelööke ja magamist. Aga nüüd ta telefon läks katki..kuid jõuluvana toob selle kingi vist ikka?

  • Avatar
    Vasta Kopsuhauge 11. detsember 2018 at 21:15

    Hahaaa, ei ole meetrine must dildo aga must lelo sona cruise vibraator küll ??? Olen kopsupõletikuga kodus ja mõtlesin kah, et mitu kuud juba vaatan ja imetlen seda aga ei raatsi.. täna siis raatsisin palaviku deliiriumis vaeveldes ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:17

      Ma ei taha pervina kõlada, aga usu mind, sa ei kahetse seda 😀

  • Avatar
    Vasta Kk 11. detsember 2018 at 21:14

    Ma soovitaks Sul piiluda samuti ( https://m.facebook.com/profile.php?id=1452161658372235&ref=content_filter ) seal on ka megailusat kraami ja saad ise tellimuse ka teha omale sobivalt. Kasvõi kõikidele plikadele samasugune kleit. Ja viimane netiost oli lapsele turvatool ja kergkäru ?

  • Avatar
    Vasta Geidi 11. detsember 2018 at 21:12

    Ämmale tellisin sünnipäevaks lõhna. Täna sain kätte 😉

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:17

      Mis lõhna tellisid :)?

  • Avatar
    Vasta Laura 11. detsember 2018 at 21:11

    Ei olnud dildo vaid hoopis suuremale plikale jõulukingitus Saksamaa amazonist. Kingiks siis HP Sprocket printer 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:12

      mis imeprinter see veel on 😀

  • Avatar
    Vasta Mamsel 11. detsember 2018 at 21:09

    Päris meetrine dildo eri olnud, küll aga meetrine rihm! ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:12

      poteito potaato 😀

  • Avatar
    Vasta Kats 11. detsember 2018 at 21:07

    Tellisin just napsie tekke (päris hea soodukaga) ? Need riided on tõesti armsad ?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:10

      Mul said lapsed täna kingiks Napsie tekid 🙂

  • Avatar
    Vasta Keidi 11. detsember 2018 at 21:05

    Viimane netiost oli eile ja robottolmuimeja..jõuaks see nüüd vaid kohale ???

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 11. detsember 2018 at 21:09

      oo kui mõnus, mega mugav on elu robotiga 😀