Uncategorized

avalik kudrutamine

25. juuni 2019

Ma eile õhtul enne magama minekut vaatasin instas ringi ja taaskord nägin BSH story’t, kuidas ta oma meest musutab ja silitab ja tal seljas elab. Mul tegelikult endal on suva, mida teised teevad, ma olen BSH’i instas selliseid värke tal ennegi näinud, seega ju siis ta ongi selline… avalik ameleja, haha. Kuigi kui ma temaga päriselt tsillinud olen ja Ron ka olnud on, siis nad pole teineteise seljas elanud, aga vb minu kohalolek viis tuju ära, kes teab.

Tegelikult see pani mind mõtlema, et huvitav, millest see oleneb? Et miks mõned paarikesed ei saa teineteise küljest käsi ja mokkasid lahti, aga teised on nagu… meie Kardoga. Okei, esimene loogiline vastus oleks vast see, et need, kes vähem aega koos olnud, või peavad nt teineteisest pikalt eemal olema, et siis nemad ei jõua koduni oodata, et näppimisega alustada. Kuigi ma ei suuda meenutada, et ma ka ühegi oma suhte alguses oleksin teiste ees kabistama kukkunud. Veel utoopilisem oleks mulle see mõte, et ma olen nagu: “Ou, Kardo, teeme nii, et sa tule suudle kirglikult mu kaela ja ma panen Instasse story!”. Sellest järgmine samm ongi see… Issand, mis selle tüdruku nimi oli, kes kunagi mehe peal ratsutades storytas? Ei mäleta enam ?‍♀️ Kuigi jah, vahe siiski on, sest musitamine mind ei häiri, aga vanainimeste asja ei tahaks küll vaadata. Vana mutt siiski, abielus ja ammu frigiidne ilmselgelt, midagi sellist näen, löön ristimärgi ette ?

Eile rääkisin samast teemast sõbrannaga ka. Tema ka õnneks minu moodi ja kui ma ei teaks, et tal mees on, siis nende kahe kõrvutiseismisest seltskonnas ma seda iial välja ei loeks. Samas kui me räägime konkreetselt sotsiaalmeediast, et kas siis avalikkus arvabki, et need suhted, kus teiste ees suur kudrutamine käib, et need on rohkem kirge täis. Küsimus laiale ringile, et kas teile jääks mulje, et sellised suhted on paremad? Ilmselgelt kompan maad, et aru saada, kas peaksime ka Kardoga mokad sisse niisutama ja instas amelema, äkki muidu keegi arvab, et me teineteist ei armasta?! Arvate nii v?!??!

Minu üks parimatest “i love u” nägudest

Aga nagu öeldud, ei arva ma miskit halba nendest, kes suured musitajad ja kudrutajad on. Tahaks öelda, et vb olen isegi natukene kade, aga samas endal mokad ei tõuseks elusees kellegi ees kudrutama. Ja kui Kardo üritab, siis mul ka imelik, et halluuuu, siin on rahvast, jumala eest. Tore, kui mõned suudavad selles suhtes vabamad olla. Kae nüüd nalja, suur esipohuist välja karanud, ise ei julge teiste ees musugi teha.

Kuidas teil, kas olete oma mehega teiste ees ka musitajad-näppijad-instatajad? Või pigem mitte? 

Loe ka neid postitusi!

60 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Egle 30. juuni 2019 at 22:13

    Mul ei ole Brigitte vastu midagi, aga vahest olen küll sama mõelnud, et milleks selline suhte eksponeerimine. Arusaadav, et armastus jne, mind otseselt see ei häiri, aga kohati on neil seda liiga palju. Mina ise ei ole kunagi suhtes olles seda eriti välja näidanud, paljud vist siiamaani ei teagi, et ma suhtes olen 😀
    Kunagi, kui spaas töötasin, siis nägin ikka igapäevaselt, kuidas paarikesed ei suuda avalikus kohas teineteisest eemale hoida 😀 vahepeal oli selline tunne, et seal vees toimub midagi enamatki 😀 Et noh, mingisugune austus võiks ju siiski teiste vastu ka olla.

  • Avatar
    Vasta Marju 27. juuni 2019 at 16:52

    Mhh jätsin ka siia kommentaari, aga pole üles läinud. Ma küsiks pigem seda et kui palju teised inimesed suhtes üldse suudlevad? Me 3 aastat koos olnud ja ei mäleta millal viimati suudlesime, kuidagi àra on kadunud see (musi ikka teeme koguaeg). Et kas see norm või ebanormaalne? 😀

    • Avatar
      Vasta Helina 4. juuli 2019 at 11:54

      Haha, eks ma siis vastan – harva! Ja kui uuesti seda teeme, siis on küll nagu, et miks me seda tihemini ei tee? Ausalt öeldes tõesti jah, kõiksugune intiimsus on asendunud lihtsa kooselamisega, nii palju sellist kõige väljendamist enam ei ole nagu algusajal oli. Me siis 3,5 a koos olnud.

  • Avatar
    Vasta LM 27. juuni 2019 at 10:13

    Me päris üksteist ei laku avalikult, aga mees teeb tihti pea peale või põsele või käele musi küll avalikult. Ja puutume üksteist pea alati ehk siis kas käest kinni või istudes hoian tema õlast vms. Et ikka on aru saada jah, et me koos… Aga avalikult täis üksteist ei ilasta 😀

  • Avatar
    Vasta Liis 26. juuni 2019 at 22:03

    Mul nii savi, las inimesed teevad mis tahavad kui päris pornoks kätte ei lähe. Eks jah oleneb kas asi on näideldud või mitte ja vanaema nina alla ka ei lähe ila panema. Me mehega 8 aastat koos olnud ja ikka musitame ja kallistame avalikus kohas ja hoiame ümber kinni. Ma vaatan kommentaarium konservatiivseid täis, ma ise vb imelik??

  • Avatar
    Vasta Kaerajaanika 26. juuni 2019 at 20:36

    Selline üle piiri avalik amelemine ja kudrutamine ei meeldi ja ei tee seda ka ise. Enda mehega avalikus kohas hoiame vahel käest kinni, ta võtab mul vahel jalutades sedasi põgusalt ümbert kinni, paneb käe sedasi kergelt seljale ja siuke mõnus väike läheduse avaldus, aga muidu talle selline otseselt musi andmine ei meeldi just avalikus kohas, mina teen seda talle rohkem et võtan korraks ümbert kinni ja annan põsele musi. Kusagil seltskonnas me osutame teineteisele sellist kerget tähelepanu, kas vahepeal hoiame käest kui lähestikku istumine, kui on vaja tähelepanu köita ja midagi öelda, siis kallis on vahel isegi rohkem kui nimepidi 😀 Siis istudes oleme teineteise suunas ja mingisugune kontakt nagu peab olema, tõmbab nagu magnetiga teineteise poole et on vaja tunda seda teise lähedust ja soojust. Aga ei midagi piinlikku teistele, et seltskonnas saab ikka oldud nii viisakalt, et ei musita ja no ammugi mingist suudlemisest ei saa juttugi olla. Kes hakkas üldse sedasi suudlema konkreetselt kellegi teise ees:D aga ju siis mõned teevad nii. Nt üks asi mida ma jumaldan meie suhtes, et kui nt istume teineteisest mitte väga kaugel siis panema jalad kokku, jalalaba siis teise jalalaba peale et oleks selline märkamatu nö ühendust. Sotsiaalmeedias paar pilti on koos seltskonnas ja mõned üksikud kahekesi koos, aga suhe on väga hea ja korras. Omaette olles kodus oleme kogu aeg sedasi intiimsed ja puudutame kasvõi korraks ja oleme kontaktis kui oleme voodis või diivanil. Ise üldiselt sotsiaalmeedis ei viitsi kellegi pilte või postitusi sedasi analüüsid, et mis sorti suhe nüüd on või kas saab läbi või mitte varsti. No milleks ja ei hakka võrdlema ka enda suhet selliste asjadega, kuna tean niigi milline enda suhe on. Kuid samas üks nö sotsiaalmeedia käitumine ja päriselus kuuldu jah hakkasid silma ühe tuttava puhul, kuidas ta rääkis oma mehest mingit jama, negatiivseid asju ja kuidas ikka see ja too närvi ajab jne, aga pilte laovad nii mis kole ülesse ja sellised armastusavaldused et hoia ja keela, Vot siis ajas küll natukene naerma selline asi.

  • Avatar
    Vasta kibestunud vanamutt 26. juuni 2019 at 16:11

    Mind kohutavalt häirib avalikus kohas musutamine ja miilustamine. Ise ei kõnni tänaval isegi mitte käest kinni – kuidagi häiriv ja ebamugav on. Kõige avalikum koht musi andmiseks on autos siis, kui üksteist kuskile ära viime. Kodus näpime üksteist piisavalt, pole vaja kodust väljaspool käperdada.

  • Avatar
    Vasta Kai 26. juuni 2019 at 11:03

    Mitte küll otseselt miilustamise teema, aga instas jälgin ühte noort blondi kahelapse ema, kellel on ka väga koomilised pealkirjad, kuidas ikka tema lapsed on maailma kõige targemad/osavamad/nunnumad, tema ise maailma kõige õnnelikum ja muidugi tema mees on absoluutselt maailma kõige parem kokk, koristaja, isa oma lastele ja mees talle endale(pole isegi naiseks võtnud siiski).

    Selline kiitmine on okei, kui seda on harva ja jääb maitsekuse piiridesse aga IGA JUMALA PILT koos ülistusega on naeruväärne, selline hüsteeriline kiitmine. Issand ütle oma perele kui sa nii õnnelik oled ?

    Ja olen märganud tendentsi, et mida “õnnelikum” inimene sotsiaalmeedias, seda õnnetum on inimese real life.

    • Avatar
      Vasta K 27. juuni 2019 at 10:46

      Haha kui tolle naise nimi algab M tähega ja tal on 2 poega siis jagan sinuga arvamust. Üleliigne ülistamine jätab mulje, et tegelikult võib olla on kõik väga halvasti hoopis 😀

      • Avatar
        Vasta Kai 27. juuni 2019 at 14:08

        Just , M tähega 🙂

        • Avatar
          Vasta Katre 27. juuni 2019 at 16:27

          M nagu Mari …?

  • Avatar
    Vasta Tups 25. juuni 2019 at 21:03

    Mind üldiselt ei häiri, kui avalikus kohas intensiivsemalt musitatakse ja muditakse, saab eemale vaadata, kui just väga ligidal sulle ei seisa ja nt ühistranspordis oled. Aga vot häirib, kui lähed külla ja küllakutsujad hakkavad intiimitsema. Minu meelest on juba see natuke palju, kui sülle istuvad üksteisele. Siis tekib küsimus, et ma peaksin ka oma mehele sülle istuma või mis reeglid teil siin majas valitsevad? 2 tooli korraga hõivata ei või? 😀 Ma ju tean, et abielus olete ja kuna on ka lapsi majas, siis jah, eeldan, et olete vägagi intiimsed, aga kui külla kutsutakse, siis võiks ju niisama suhelda, ei pea meelde tuletama, et te üksteisele juba väga ammu meeldite 😀 Kuidagi ebaviisakas niimoodi oma intiimsust teistele sõna otseses mõttes näkku suruda.
    Ise piirdun avalikus kohas käest kinni/käevangus kõndimisega. Kõige avalikum musi on autos, kui tööle läheme. Kodus oleme kleepekad üksteise küljes. Mulle meeldib privaatne kleepimine ja sotsmeediasse üldse ühiseid pilte ei pane. Sotsmeedia andmetel üldse vanatüdruk, las ollagi nii, siis on minu sõbralisti liikmetel paha tuju korral hea mõtelda, et vähemalt mul sitem elu kui neil. Olen lahke, teen teistel tuju paremaks 😀

  • Avatar
    Vasta Lila 25. juuni 2019 at 17:48

    Me ei suudle räigelt avalikult. Aga väike musi suule tuleb ja istume tihti käsi ümber, käsi põlvel või hoiab üks teisel selja tagant kinni. Ja kogu aeg kõnnime käest kinni. Ja mulle meeldib. Käime erinevatel aegadel tööl, koos veedetavat aega vähe ja tahan temaga võimalikult palju koos olla. Me oleme ainult 2 aastat koos olnud, võibolla läheb üle ?
    Kui eksiga käisime koos peol, siis inimesed ei saanudki tihti aru, et me paar. Koos tulime ja läksime, aga vahepeal olime täitsa eraldi. Siis tahtin teiste inimeste tähelepanu. Nüüd ainult enda kõige kallima oma.

  • Avatar
    Vasta Pisi 25. juuni 2019 at 17:45

    Me juba 15a koos olnud ja ütleme nii, et need avalikud musitamised ja kabistamised jäid sinna teismelise ikka. Kui me aga hakkasime koos elama, siis väljas olles on olnud ainult käes kinni hoidmist ja ehk ka kallistamist. Enamus kabistamised ikka kodus. Peab aga ütlema, et kuna meil ka lapsi, siis seda käest kinni hoidmist on ikka väga vähe, kuna ikka on lapsed need, kes käeotsas “ripuvad”.

  • Avatar
    Vasta Aure 25. juuni 2019 at 15:25

    Sellest insta-asjast ei saa üldse aru, samas ma ei pane Facebooki ka mingeid suudlemise pilte. Üldse mul on vähe pilte endast ja mehest “miilustamas”, aga avalikus ruumis ikka hoiame käest ja vahest anname musi ka. Lihtsalt peab teadma, kui palju ja kus hellust näidata sobib, ei keela otseselt kellelgi, aga suht imelik vaadata, kui inimesed ennastunustavalt oma paarilist teiste ees kabistavad. ?

  • Avatar
    Vasta Tiina 25. juuni 2019 at 13:54

    Pigem mitte ? ei istu see avalikult musutamine , samas ei häiri kui teised teevad ?

  • Avatar
    Vasta Triinu 25. juuni 2019 at 12:15

    Mina näiteks tahaks rohkem lähedust, ei ytle et peaksime yksteise otsas elama ja aelama.. aga, kuskil yritusel v tänaval ymbert kinni ja vahel väike musi ei oleks palju palutud. Algus aegadel seda oli, enam kahjuks mitte. Tunnen, et kui ise liginen kuskil siis suruksin ennast nagu peale või kohatu. Ei tea miks see nii on, elukaaslane ütleb sellepeale, et ega me ei pea elama üksteise otsas ja ega me enam armunud pole.

    • Avatar
      Vasta Marii 25. juuni 2019 at 13:30

      Olen oma praeguse elukaaslasega 5ndat kuud koos, me avalikkuse ees kyll ei kudruta, aga naermist ja kõkutamist on selle eest rohkem kui küll ja läinud nädalavahetusel ma vaatasin, et nt rongis olid kõik jumala vait ja tydinyd ilmega ja meie kahekesi istume ja naerame nii, et piss püksis. Siuke mõnus faas on ja ma loodan et see väga ruttu ei muutu. Ma ise ennast küll lõbusaks ei pea ja mu mees ammugi mitte. Ent kahekesi me kuidagi genereerime sellist energiat et võiks stand upi temaga teha.

      • Avatar
        Vasta M 25. juuni 2019 at 21:19

        Nii armas. Igatsen seda aega (12a koos olnud ja 3 last :P)

  • Avatar
    Vasta Helina 25. juuni 2019 at 12:12

    Heh, me mitu aastat koos olnud ja no pole suured kudrutajad teiste ees. Teinekord küll pean elukaaslast manitsema, et kle teised ka siin, aga muidu ei. Kallistame küll, vahel mõne musi lubame ka, aga et suudleks, siis seda mitte.

    Elukaaslase endine töökaaslane ütles, et kuulge ärge pange läga, aga me ainult kallistasime, nii et tänks E :))) 😀

    • Avatar
      Vasta Kelly 25. juuni 2019 at 13:54

      Väikest musi ja kallistamist küll pahaks ei pane, aga lausamelemine on küll max ebamugav.

      Mehe õde elab koos prantslasega ja hiljuti olime nädal aega neil Prantsusmaal külas ning see oli ikka suht piinarikas. Üritad mingit vestlust pidada ja need järsku imevad end mokkapidi teineteise külge kinni ja sa istud seal kõrval lihtsalt “Ok… cool.”

  • Avatar
    Vasta B 25. juuni 2019 at 11:41

    Peale 6 aastat suhet nagu väga ei suudlegi. Musi ja kõik.
    Õues veel lakkuma hakkama, joomaijooo EI

    • Avatar
      Vasta Getter 25. juuni 2019 at 14:38

      Me oleme koos 11a ja ammu unustatud musi andminegi ?‍♀️?‍♀️ seega avalikus kohas vahest käest kinni hoiame aga mitte tihti.

  • Avatar
    Vasta Mina 25. juuni 2019 at 11:37

    Hehh, nii kui pealkirja lugesin siis meenus BSH. Ma liiga vanamoodne vist, jube vaadata seda 😀 Meie oma mehega avalikult ei kiimatse, musi võib ikka anda 🙂

  • Avatar
    Vasta Suusi 25. juuni 2019 at 11:34

    Fuhh, ma ka sellist avalikkuse ees teineteise kaapimist ega aelemist ei kannata, aga ma muidugi olen vana ka. Selline mulje, et vaesed inimesed on kodutud.
    Ja vähemavalikus kohas võiks ka ikka käed paigal hoida, nt kellegi külas olles. Vahest on ju seltskonnas mõni selline paar, kes aina teineteise kintsu kaabib. Oleks ju ikka viisakas tähelepanu pöörata seltskonnale, mitte jäägitult üksteist patsutada. Tahaks kohe peale käratada, et mis te nihelete! Aga ma pole seda teinud hirmus, et mind muidu tigedaks ja kibestunud mõrraks hakatakse pidama. Ok, vabandatav on säärane tegevus vast lennu- või bussijaamades hüvastijättes või taaskohtudes.
    Ja seda olen ka tähele pannud ja mitte ainult üks kord, et kui fb-kontole hakkab liigselt ilmuma postitusi stiilis “mina musiga….seal ja seal, minu maailma kõige kallim, olen tänulik Universumile oma musi üle, ta on minu jaoks KÕIK… Ja muud säärast moosi”, siis varsti on ka suhtestaatuseks määratud “vallaline”.

    • Avatar
      Vasta hanna 26. juuni 2019 at 01:21

      täpselt samad mõtted. Minu aruat on teiste suhtes ebaviisakas kogu aeg keel kurgus ja käsi kanni peal olla. Oma elukaaslasega (20ndates oleme) ei ole kunagi pidudel kudrutajad. Vahel paneb käe ümber või teeb pai ja küsib kas kõik korras, kui oleme pikalt erinevates seltskondades olnud. _Kui koos kodust väljume ja mõlemad oma tegemiste kallale asume siis kiire kalli või musi on tavaline. Aga seda käigu pealt ja mitte ennastunustavalt suudeldes. Kallistamine ja musitamine on meil koduseinte vahel väga tihedad. Vahel ainult kallistakski. Aga seltskonnas seda ei tee ja oleme ka arutanud, et tekitab ebamugavust selline käitumine kõigile teistele. Ka meile kui keegi teine nii käitub. Oleme koos elanud juba aastaid aga kunagi FB ja instagrami me kooa pilte ei postita. Pole vaja seda meile. Samuti ei saa aru neist kes FBs armastust avaldavad teineteise seinal – no jumal mine ja utle seda talle otse ja sel on palju suurem väärtus. Suhe kestab kauem, kui FB sellest ei tea. Just, kui pidevalt sotsmeediast heakskiitu küsida, sisi on suhe varsti läbi. Ja miks keegi peaks tahtma oma intiimseid hetki kallimaga tervele maailmale üldse näidata?

  • Avatar
    Vasta Geidi 25. juuni 2019 at 11:33

    Me ei kudruta teiste ees. Mingid kindlad asjad on mis toimuvad ka siis kui rahvas on. Nt kui abikaasa kodust välja läheb, siis teeme peaaegu alati tsau-kalli-musi nii on juba ammuses ajast ja see on mõnus. Kui me maal oleme siis me ei miilusta ta venna ja vanemate nähes aga kui tekib hetk, kui me oleme lähestikku ja keegi pole lähedal siis see korraks musi on palju ägedam.
    Üldiselt hea kui seisame ümbert kinni aga sedagi harva, sest tihtilugu peab üks olema valmis jooksma ja kaema kus lapsed on. Aga jah meid ei häiri kui keegi miilustab koguaeg aga meie tutvusringkonnas seda palju ei ole.
    Mulle meeldib lähedus, meeldib kui me käest kinni hoiame jnejne… See ei tohi minu jaoks ka aastatega väheneda. Selline omavaheline lähedus on mulle ülioluline ja mu abikaasa teab seda. Ta mingiaeg arvas, et tema ei vaja seda niipalju kui mina aga just hiljuti tekkis olukord kus ta ei saanud oma pahast tujust aru aga siis nentiski, et ma pole talle piisavalt tähelepanu pööranud ja tõesti- meie tavalised hommikukallid ja tsau-kalli-musi hetked olid ära jäänud puht logistiliselt, mina kadusin kui ta magas ja kui ma tagasi koju jõudsin oli tema juba läinud jne.
    Meil pole isegi ühist pilti sotsiaalmeedias vist 😀
    Ei pea seda vajalikuks, et kõik peaksid teadma kes kellega käib. Suht suva ju 😀 Peaasi, et inimesed õnnelikud on, rohkem polegi ju vaja.

  • Avatar
    Vasta Hanna 25. juuni 2019 at 11:16

    Mina olen meie suhtes see, kes tahab ja vajab rohkem lähedust, aga seetõttu ei saa kindlasti öelda, et me seltskonnas ameleks. Noormehele ei meeldi üldse avalikult kudrutada, aga no see arusaadav ka. Kui jalutame, siis hoiame ikka käest kinni ja seltskonnas olles ta ikka hoiab vahest kätt jalal/põlvel (sündsalt, mitte kuidagi rõvedalt) või paneb teinekord käe seljale, aga see eelkõige lihtsalt selleks, et ta teab, et mulle meeldib lähedus ka seltskonnas olles, aga lihtsalt mitte selline amelemine. Mina hindan seda jällegi väga, et ta teab, et tahan rohkem lähedust ja ikka pakub seda ka mulle, lihtsalt viisakalt. 🙂
    Kui seltskonnas keegi rõvedalt ameleks, häiriks kindlasti, aga õnneks enda seltskonnas pole seda olnud. Samas sellised väikesed viisakad musid või ümbert kinni hoidmine ei häiri mind ka absoluutselt.

  • Avatar
    Vasta A 25. juuni 2019 at 11:08

    Mina olen lausa nii hull, et mees nägi unes, kuidas istusime minu sugulastega koos ja mina kuidagi musi ei tahtnud anda ?

  • Avatar
    Vasta 2×2 25. juuni 2019 at 11:04

    Ma ükskord istusin bussis, minu taga istus ilastav paar ja minu ees istus ilastav paar, ma sõitsin 20 minutit bussiga ja ma pidin terve selle aja mingit matsutamist kuulama.

  • Avatar
    Vasta D 25. juuni 2019 at 10:49

    Mul mees ei soovi ka avalikus kohas väga suudelda ega midagi, ütleb, et tema jaoks on see imelik ja et talle ei meeldi kui teised ka seda avalikult teevad. Aga noh musi teeme ikka ja värki. Aga et nüüd niimoodi kohutavalt kõigi ees üksteist humpida… Pigem teismeliste teema ju haha.

  • Avatar
    Vasta Mari 25. juuni 2019 at 10:47

    Kusagilt on kõrvu jäänud tarkusetera, et hea ja terve suhte tunneb ära selle järgi, et sotsiaalmeedias pole sellest jälgegi. Et kui teistele midagi tõestada pole, ei pea ka “Mina musiga sillal kiglikult suudlemas” stiilis postitusi tegema iga kümne minutit tagant.
    IRL on mul üks sõber, kellel pole meie 12 aastase tutvuse jooksul mitte ühtegi pruuti olnud ja nüüd kui ühe sai on selline tunne nende seltskonnas, et üritatatkse kogu seda aega ja olemata olnud suudlusi ja näperdusi järele teha. Suht ebameeldiv on kui keset vestlust peab laude pooleli jätma, sest vastarmunud on keeled teineteise kurku ajanud…. Oma mehega käime käest kinni tavaliselt ja aeg-ajalt kiire musi, a amelemist avalikult ei toimu.

  • Avatar
    Vasta D1sny 25. juuni 2019 at 10:46

    Pigem mitte. Kuskil laadal/ vabaôhu yritusel veel – käest kinni, pösemusi vms. Kui aga ntx toidupoodi minna vms siis ei. Ja väga ei meeldi ka kui vastutulijad elavad üksteise otsas. Minge parki, tehke piknik, nautige. 😀

  • Avatar
    Vasta Nata 25. juuni 2019 at 10:42

    Meie ei ole ka mehega üldse avalikud miilustajad. Pigem on just tulnud olukordi kus inimesed kes on hakanud purju jääma on julgenu hakata ütlema, et no kohe üldse ei ütleks, et olete koos. Beebiootust ei saamud sellepärast kaua varjata, et mees muutus natuke avatumaks ja siis tal sugulane mingi märkas kohe, et noh, istusite ka natuke ligemale teineteisele, sa rase, jah?! (Eks ma natuke paisutan seda distantsi nüüd üle ka) aga ma olen märganud, et ka oma 4-aastasele pojale olen vist õpetanud sama. Tema on ka selline, kes kodus kallistab järsku ja silitab põske ja ütleb kui väga ta mind armastab, aga seltskonnas on kuidagi täiesti teine olemine. Oleme kuulnud ka lapsega sellist kommentaari, et kohe täitsa imelik oli inimesel vaadata kuidas seltskonnas lapsega paistab sama külm suhtlemine nagu mehega ja miks ma lapsele lähedust ei paku aga siis kui toosama külaline oli üksi meil külas mitu päeva siis nii imestas, et kodus on laps nii hellakene ja kallistab ja ütleb, et nii armastab mind ja saab õhtuti kaissu magama kui tahab jne. Paljud lapsed seda ei ütle. Läks natuke teemast mööda ka aga vastus küsimusele, ei ole avalikult kallistaja, musitaja ega miilustaja.

  • Avatar
    Vasta Liis 25. juuni 2019 at 10:29

    Ei kudruta teiste ees ja mind häirib ka kui teised seda teevad. No okei musi või midagi sellist ei ole hull, aga kui vat täitsa ameletakse see on rõve. Käisin üks päev spaas ja seal oli üks paar, kes ei suutnud mitte kuidagi üksteisest eemal hoida. Nad olid mullivannis, suudlesid ja siis mingi hetk istus tüdruk veel poisil süles ja siis tekkis küll päris vastik tunne, et nh selliste asjadega võiks ikka kuskil privaatsemas kohas tegeleda. Aga kõige hullem minu arust selle asja juures oli see, et kui nad mullivannid välja läksid, siis oli kutil fallos püsti ja siis tekkis küll tunne nagu oleks kuskil porno filmis. Ehk jh kokkuvõtvalt ei poolda sellist asja.

    • Avatar
      Vasta Kris 25. juuni 2019 at 10:58

      Ma juba kogenud naine, üle 40a vana ja need, kes oma armastust ja intiimsusi sotsmeedias hoolega jagavad, neil on reeglina elu pekkis.
      Mehed, kes alatasa pilte ûles topivad oma “musist” ja naise piltide all suurt armastust kuulutavad (kamoon, see on ilus privaatne teema, avalik pasundamine võtab kogu erilisuse âra), kipuvad suhtes kontrollivad olema.
      Nii et ûldse ei kadesta, vastupidi.
      Käest kinni või ümbert kinni hoides käimine on armas.

  • Avatar
    Vasta Mammu 25. juuni 2019 at 10:14

    Käisin üks päev mehega Maximas ja istusime autosse juba ja seal mingi paarike jäi lampi keset teed seisma ja hakkasid sõna otseses mõttes ilastama ühe auto ees, mis kavatses minema sõita. No see polnud musi ega isegi suudlemine, vaid konkreetne ilastamine. Meil mehega läksid näod selliseks, et “jeerum,kui rõvedaid inimesi on ikka. Üldse pole normaalne.” Ja kui paarike sai enda ilatsemise tehtud, siis astuti sammuke edasi ja mees pani räige laksu naise tagumikule.
    Tead, selline tunne, et oleks öökima hakanud ?
    Pean ise ka armsaks, kui vahel näen miskit paarikest väikest musi tegemas ja väga harva ka ise teeme väikse musi mehega avalikus kohas, aga nu see oli rõve küll. Paarike ise tundus muidugi väga uhke olevat ??

    Aga muidu intiimelu ikka võiks jääda koduseinte vahele ? paar musi või kallistused jne igati okei, aga selline rõve aelemine… ??? ?

  • Avatar
    Vasta C 25. juuni 2019 at 10:14

    Aeg ajalt mõni tagasihoidlik musi teiste ees või kalli aga ei mingit amelemist. Pole mehega üldse sellised “ameleme avalikult et kõik näeks et tglt ka armastame üksteist”- tüüpi. Isegi oma pulmas oli imelik teiste ees see kohustuslik suudlus teha ?

    • Avatar
      Vasta Mari 25. juuni 2019 at 10:50

      Issand jaa, registreerimisel veel, aga no see peol terve õhtu kesnud kibetamine… Vanemad ja vanavanemad ja tädid-onud… Kõik vaatavad heldinult kuidas me musitame…. Öäk…

  • Avatar
    Vasta M. K. 25. juuni 2019 at 10:13

    Tead, see instateema on suht selline esinemine. BSH kohta ei oska kaasa rääkida, kuid mul on sõbrannasid, kelle suhtest teavad kõik, et ei ole see suhe nii roosiline midagi(väikse koha võlud) , aga instas esitletakse “maailma parim mees” kõrval kallid ehted ja lillekimp. Tegelikkuses on nende lillede ja ehete taga suur riid, petmine vms. Et noh, ei tee nagu kadedaks.
    Kunagi tegi, sest see mõju on siiski psühholoogiline. Kui sa päevast päeva ketrad instat ja vaatad just selliseid “musita mu kaela, teen selfi”, siis lõpuks ikkagi see ühiskonna surve on paratamatu ja mõtled, et miks sul neid pilte pole. Ühesõnaga suht ajupesu.
    Nüüd aga olen enda suhet nii palju analüüsinud, teades paljude (ei saa öelda, et kõikide) piltide tagamaid, siis tegelikkuses on mu suhe ilma selliste piltideta tõsiselt hea ja võiks öelda lausa tõeline armastus. Ilmselt sellest ka juba 6a koos, mis minu vanusegrupis on lausa rekord ? Teised käivad muudkui kokku-lahku või iga nädal uus mees. Aga jah, me ei tunne, et me peaks kellelegi sotsiaalmeedias näitama, kui väga me üksteist tahame. See on niigi selge ?

    • Avatar
      Vasta Triin 25. juuni 2019 at 10:55

      Me pöörame mehega seltskonnas ja avalikult üksteisele üsna palju tähelepanu. Näiteks möödaminnes teeme kiire musi või viskame mõne jabura komplimendi või pepuplaksu aga see ei tähenda, et me peame täielikud kleepsud olema ja mingit nõmedat amelemist või kaelas rippumist meil pole küll kunagi olnud… Oleme 10 aastat koos olnud ja kui algusaegadel tuli kihk peale ja ei suutnud teineteisest eemal olla, siis oleme suutnud selle kiirelt ära lahendada ilma avalikuse tähelepanuta ? Mul on olnud kunagi ka selliseid suhteid, kus nonstop pidi ainult musitama, süles istuma, kallistama… Enam iiiial ei kannataks ma seda välja, sest see ahistab igat normaalset inimest!

  • Avatar
    Vasta Älis 25. juuni 2019 at 10:12

    Hehee.. ei ole avalik ameleja, kunagi kui noorem olin, siis sai ikka musipilte tehtud, aga sotsiaalmeediasse neid küll ei postitanud. Kui nüüd mu instat vaadata, siis võiks arvata, et ma hoopis üksikema :D. Mul on mehega pilte mingi paar tk ja nendel me ei suudle. Ja see ei tähenda, et me suhe karil oleks. Kui oleme kuskil sõpradega koos, siis mees võtab ümbert kinni, käime käsi-käes, aga amelema ja suudlema pole küll teiste nähes hakanud.
    Ja ma ei arva, et see mida sots.meedias näidatakse, ongi elu. Ei ole, kohe kindlasti mitte! Mul on päris mitu näidet sõprade-tuttavate näol, kes postitavad väga ilusaid ja “armastust” täis instapilte, ise ei kanna enam abielusõrmuseidki ja lahutus sisse antud. Milleks? Seda mida ei tea.. Inimesed unustavad, mis on reaalsus ja elavad oma “õnnelikus” virtuaalmaailmas ning arvavadki, et see on nende elu..kurb ju.

  • Avatar
    Vasta MP 25. juuni 2019 at 10:06

    Avalikult kudrutamine ei tähenda kindlasti, et suhe on rohkem armastust täis kui avalikult mitte kudrutamine. Tean inimesi, kes tekitas ausalt sellise tunde, et miks minu suhtes nii pole. Nad olid alati sellised, et silitasid ja kallistasid ja flirtisid teineteisega, oli aru saada, et big love nende vahel. Hiljem olen kuulnud, et lahku läinud, polnudki nii big love. Siis enam kade pole olnud 🙂 . Osades suhetes on kindlasti natuke nagu “näitemäng” , et mitte näidata, et neil probleeme.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. juuni 2019 at 10:07

      Ehk tõesti. Enamik need insta “omg me musiiigaaa!” suhted on mingid… jamasid täis 😀

    • Avatar
      Vasta Di 25. juuni 2019 at 10:54

      Ma olen oma mehega 13a koos olnud, kohe 7a abielus ning avalikult väike musi, kalli ja sõbralik kannile patsutus on alati olnud aga ei mingit “kohe läheb kepiks kätte ära” meeletut kirgliku amelemist pole olnud.
      Otseselt ei häiri kui keegi nii teeb aga alati jätab mulje, et kui inimesed nii kipuvad tegema siis tegelikult on see suhe habras nagu kevadine jää järvel. Tahetakse nagu meeletut kirge ja armastust näidata väljapoole ja ennast uskuma panna, et kuradi suur armastus on ja õnn elulõpuni.
      Võtke tuba kui kirg üle ääre voolama kipub ja nälg peal on ? mitte ärge amelege avalikult

  • Avatar
    Vasta Monsa 25. juuni 2019 at 10:03

    Mõni sõbralik patsutus, kalli ja musi on meil alati olnud. Nooremana ma kippusin seljas elama küll… Nii cool oli ju näidats seda röögatut kirge ja armastust ? ennast ei häiri kui päris pornoks kätte ei lähe aga ei arva, et suhe ka sellest tugevam tegelikult on.. Iga suhe on omamoodi.

  • Avatar
    Vasta Karin 25. juuni 2019 at 10:00

    Meie mehega ei ole teiste ees kudrutajad 😀 oleme 14 aastat koos olnud.. aga alguses ei olnud ka sellist värki 🙂
    Samas ei vaata ka halvasti, kes nii teevad 🙂 täitsa armas näha selliseid paare 🙂

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. juuni 2019 at 10:05

      🙂

  • Avatar
    Vasta jpans 25. juuni 2019 at 10:00

    Ei ole ja millegi pärast suht ebamugav olla seltskonnas nendega kes elueest amelevad ???

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. juuni 2019 at 10:05

      ma pole isegi sattund sellisesse seltskonda 😀

  • Avatar
    Vasta Maru 25. juuni 2019 at 09:59

    Big No! Mille kuradi pärast peaks ma tahtma, et teised vahivad kuidas ma kiimas olen või kuidas mees kiimas on. Jumalhoia tõmba kodus 7 roundi jutti kui vaja on a milleks peaksid teised seda pealt vaatama. See on mu meelest haige tähelepanu vajadus.
    no BSH on ju avalikult leierdanud ka, et temal ikka korralikult kebensit vaja kogu aeg. kuidas tegelikult asjadlood on, vat ei tea ja ei tahagi teada kas saab iga päev mitu korda v ei. suht haige tädi.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. juuni 2019 at 10:06

      BSH enamasti on ikka kõvasti liialdaja, aga no kui vaja kebensit siis on, ega selles ka miskit halba pole. Haigeks see küll kedagi ei muuda ega tee 😀 Üldse – kui inimesed ei käitu, nagu sina käituks, see ei tee neid haigeks 😀

  • Avatar
    Vasta Mir 25. juuni 2019 at 09:59

    https://uudised.tv3.ee/meelelahutus/uudis/2016/12/20/kus-on-piir-nooreesti-neiu-postitas-oma-sotsiaalmeedia-kontole-video-kuidas-ta-seksib/

    Marimumm oli see 😀

    Ma ei salli seda üksteise otsas aelemist üldse. Pubekatest veel saan aru, siis ongi kõigest po**ui ja teed, mis iganes pähe tuleb. Täiskasvanuna võiks veiiits kohta valida. Ebameeldiv on vaadata võõrastel – vähemalt minul ja paljudel minu tuttavatel. Samas osadel on ka suva. Eks olenebki inimesest. Lihtsalt arvan, et ei ole raske natuke end tagasi hoida ja mitte avalikult teha asju, mis teisi häirida võivad. Musi siin ja seal ei häiri muidugi, aga kui neid tehakse vahetpidamata ja minnakse veel kaugemalegi… siis on lihtsalt veider.

    BSH osas tundub juba veidi imelik see instas aelemine + pidevad “one child couldn’t hurt, dick so good, this babystick (wtf) so good” 😀 Nagu promoks oma meest juba, et näe, tal hea t*ra… ma ei tea. 😀 Kuskil võiks piir olla, arvan ma.

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. juuni 2019 at 10:05

      Ahjaa, oli küll! Ma tegelikult ei saaks öelda, et ma ei salli teiste ees amelemist, sest ma ei suuda ka parima tahtmise juures meenutada viimast korda, kui keegi minu ees ameles 😀 Ja kust tead, vb sellel Ronil ongi hea tra, las inimene uhkustab siis, kui tahab 😀 Noored ja armund, mis neile pahaks panna. Saavad kunagi selle lapse kätte ja küll manduvad ka nemad ära, nagu kord ja kohus 😀

    • Avatar
      Vasta Vaike 27. juuni 2019 at 08:26

      Kuskil kindlasti ongi piir, aga kas just seal, kus sulle meeldib. Maailm on alatu koht, igasuguseid võib siin elada, isegi 23-aastaseid rõõmsaid armunuid. Tra, ajab ikka närvi küll!

      • Avatar
        Vasta Katre 28. juuni 2019 at 14:04

        😀 😀

  • Avatar
    Vasta A 25. juuni 2019 at 09:59

    Musi oleme teinud ja vahel ehk ümber kinni hoidnud aga muidu mitte midagi rohkemat ? kui me seltskonnas siis üritan ikka teistega suhelda mitte mehega ameleda sest enamuse ajast veedame niigi koos kahekesi v no kolmekesi laps ka. Aga isegi siis ei ole kustutamist sest meil lapsel armukadeduse periood ?

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. juuni 2019 at 10:03

      Haha, me ka tegelt mingi mõnikord väga harva oleme musu teinud, aga mitte nagu pidevalt 😀

  • Avatar
    Vasta Eve 25. juuni 2019 at 09:55

    Tänaval käest kinni meeldib käia ja võibolla mõnikord isegi väike põsemusi teha aga kuskile instasse ei hakkaks küll toppima kus me räigelt aeleme üksteise otsas, olen isegi näinud neid bshi storysi ja natuke liiga palju on see minu silmade jaoks 😀

    • Mallu
      Vasta Mallu 25. juuni 2019 at 10:02

      No käest kinni kõndida on minu meelest tavaline, pole nagu suur armastuseavaldus 😀 BSHi storid lähevad vist rohkem pidudel käest ära, aga no noored inimesed, mis seal ikka 😀