Kingiloos TESTIN JA ARVUSTAN

kõik on lihtsalt nii hea*

16. detsember 2021

Ma pean kurbusega tunnistama, et selle jõuluaja lõpuks kaalun ma ilmselt kolmsada kilo. Selles süüdistada on ainult Bionoria poodi. Ilmselt tunnevad enamik inimesi seda poodi Yummikommide pärast. Kuna ma juba aastaid siin vaikselt teile ka muud toodangut tuvustanud olen, siis ehk mäletate veel seda maailma parimat pähklikreemi ja minu kõige lemmikuimaid ananassisnäkke? Kui ei, siis mainin ära, et tasuvad proovimist.

Bionoria poest leiab tegelikult väga palju erinevaid tervislikke ja keskkonnasõbralikke snäkke ja maiuseid. Pidevalt lisandub tootevalikusse ka uut kraami, nii et sealt on pmst alati võimalik leida enda vanu-häid lemmikuid, kuid avastada ka midagi sootuks uut. Näiteks lisandus tootevalikusse just hunnik erinevaid imelisi küpsiseid. Ja köögirätikuid! Jep, nad hakkavad vaikselt sisse tooma ka kodutekstiili! Ka mina sain just suure paki, kust leidsin nii head kraami, et pean kohe teilegi näitama – need kõik on lihtsalt imelised!

Alustamegi siis maiustustest kõige “kaugemalt” ehk siis kodutekstiilist. Ma sain paar köögirätikut, mida Binoria eestvedaja mulle taevani kiitis. Ma siis mõtlesin omaette, et nojah, on mõnel inimesel alles oskus kõigest vaimustuda. Olen ennegi köögirätikuid näinud ja omanud, mingit erilist joovastust nad üldiselt ei tekita, aga eks sa siis saada, kui nii väga tahad. Nüüd on silmad häbi täis ja olen vait nagu sukk, sest tõepoolest, üks köögirätik SAAB nii hea olla, et peab lausa külalistele ütlema, et kle katsu kui pehme see on. Lisaks pehmusele imab see vett nii hästi, et sellega on lausa lust klaase kuivatada. Eile ei leidnud pajalappi ja ma mõtlesin, et ma pigem võtan palja käega ahjust selle plaadi välja, kui enda kaunist rätikut söandan mustaks teha. Õnneks leidsin enne lapi üles…

Jõuluaeg tõi kaasa ka selle, et nende tootevalikusse lisandus hunnik küpsiseid. Jällegi mingi teema, mille suhtes olen ma tavaliselt üsna külm. Sest miks peaks üks inimene sööma küpsiseid, kui maailmas on nii palju muid häid asju? Küpsisega kangastub mulle silme ette see kuiv, kandiline Selga küpsis, mida mu lapsed pistavad muuseas hea meelega, aga mind suurt ei huvita. Suure näljaga ehk sööks. Aga need küpsised…

Noh, ütleme nii, et kui ma avasin “mekkimiseks” ühe purgi, oli mul 20 minuti pärast käes tühi purk. Reaalselt kõik nad on suussulavad, mõnusad ja absull mitte “kuivad lätakad” nagu ma pelgasin. Seda enam, et nad on nii ilusas pakendis, et kui kellelegi väikest kinki vaja, siis pole muud tarviski. Ja noh, nagu iga korralik täiskasvanu teab, siis head purki tuleb hinnata ja ka tühjana alles hoida. Pärast ju hea sinnna miskit sisse panna (või lasta tal igavesti tühjana kapinurgas seista, sest äkki ühel päeval on sul sinna midagi panna ?).

On ka pakendis küpsiseid, suuremaid ja väiksemaid. Ma ei hakka siin isegi individuaalselt neid teile siin kirjeldama, sest minu hinnangul olid kõik head ja kodukalt saate ise vaadata, mis maitse teile võiks meeldida. Igatahes külmaks need ei jäta, seda võin kinnitada. SIIN näete kogu küpsisevalikut.

Ja nüüd jõuame ikka ringiga tagasi Yummikommideni. Need on lihtsalt nii paljude Eesti pere laste lemmikud, et ilmselt suuremat tutvustamist ei vaja. Lihtsalt tahtsin mainida, et juba viiendat aastat tuli Yummidel välja uue kujundusega purk. Selles on 100 pulgakommi ja kui see tühjaks saab, on võimalik endale tellida 100 pulgakommiga täitepakk. Ega kommid ei tohi ju majast kunagi otsa saada!

Kes veel ei tea, siis ainult 3 kommi päevas annab lapsele ta päevase C-vitamiini laksu kätte. Ja uskuge mind, neid komme on palju lihtsam meeles pidada kui ühtki tabletti. Mul endal igatahes küll. Kuna ma ei pea vajalikuks teile neid isegi kuidagi “promoda”, siis vaadake lihtsalt, kuidas minu lapsed neid pugivad. Ikka südamest ja kogu ihuga nautides:

Kahjuks ei ole mul parimagi tahtmise juures teile ühtegi sooduskoodi anda, sest nende kodukal on praegu niigi osadele toodetele soodushinnad. Ma ei hakka isegi soiguma enam seda, et ideaalne kingipakkidesse (sest tõesti on), aga minu meelest on selle poe tooted head terve aasta läbi. Mis laps siis kommi ei sööks? Või mis normaalne inimene ei tahaks kevadest talveni küpsiseid sisse jõhverdada? Küll aga on mul teile tore loosimäng – üks õnnelik saab Bionoria käest vahva jõulupaki. Aga et pakk suuremat rõõmu tooks, siis märgi kommentaaridesse ära, mida te sealt kindlasti leida loodaksite! Võitja loosin välja juba esmaspäeval ja loomulikult paneme kingikotti ka võitja soovitud kraami!

Loe ka neid postitusi!

172 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Ülle M 21. detsember 2021 at 12:58

    ..neid c vitamiini komme ikka:)

  • Avatar
    Vasta Kaisa 21. detsember 2021 at 12:56

    Pulgakomme ?

  • Avatar
    Vasta Marge 20. detsember 2021 at 04:39

    Pähklikreemiga maiustaks küll ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 20. detsember 2021 at 02:55

    Ymmikommide taskupakid on mõnnad, täpselt paraja suurusega, et magusaisu rahuldada.

  • Avatar
    Vasta Grete 19. detsember 2021 at 16:36

    Pähklikreem mmmm ?

  • Avatar
    Vasta Kristi 19. detsember 2021 at 10:47

    Lastele kindlasti meeldivad pulgakommid ja mulle kuluks kööki uued rätikud ära

    • Avatar
      Vasta Ica 20. detsember 2021 at 23:31

      Mandlikreemi

  • Avatar
    Vasta Minna 18. detsember 2021 at 20:21

    Madlikreemi ?

  • Avatar
    Vasta Karin 18. detsember 2021 at 18:37

    Tahaks leida sealt kindlasti pähkli-šokolaadikreemi või mandlikreemi, need on niiiiii head!

  • Avatar
    Vasta Amanda 18. detsember 2021 at 13:32

    Oi need Yummikommide pulgakommid on küll no kõige paremad pulgakommid, mis üldse saadaval on. Sain kord sünnipäevaks paki ja peale seda ainult neid sööngi. Pakis võikski olla pulgakomme võimalikult palju 😉

  • Avatar
    Vasta Jaanika 18. detsember 2021 at 13:19

    Pähkli-šokolaadikreemi ja Yummikomme 🙂

  • Avatar
    Vasta Gerli 18. detsember 2021 at 10:51

    Pärast Gimberi avastamist on isale eriti lihtne kingitusi teha 🙂 Ka jõuluks on ootamas suur pudel. Pulgakommid on minu mehe lemmikud, lapsed armatavad küpsiseid ja mina pähkleid 🙂
    Pakist aga tahaksin leida köögirätiku 🙂 Hetkel kasutan Finlaysoni omi, millega olen küll igati rahul aga paljud rätikud on sellised, kust jookseb vesi maha nagu laste õueriietelt 🙂 Nii et hea meelega katsetaks uut köögirätikut.

  • Avatar
    Vasta Berit 18. detsember 2021 at 10:02

    Küpsised! ? Mu suurim nõrkus, aga jah, mitte Selga omad, vaid ikka muud kvaliteetsemad krõbedikud.

  • Avatar
    Vasta Eva-Maria 18. detsember 2021 at 02:32

    Mul on nõrkus igasugu karpide ja purkide ja ilusate pakendite vastu ?? Võiks olla need ilusas pakendis Belgia jõuluküpsised/piparkoogid, sest armastan teed ja glögi juua ja siis oleks mõnus kõrvale krõbistada. Tegelt ma ei kujuta hästi šoksiga piparkoogilaadset küpsist ette , kuigi piparkook maitseb ja küpsis ja šoks ka. Aga no proovime! Tavalised praegu laost otsas. Küünal küll süüa ei kõlba, aga olen ammu vaadanud nende kookose-soja küünlaid. Armastan küünlaid põletada, eriti sügisel-talvel. Aga no need põhiliselt teeküünlad või, mingid haisvad odavad.
    Kui saaksin veel mõnda mahedat tooršokolaadi (piima, mitte tumedat) , Teo&Bio mahedaid kreeme, mahedaid energiapalle, ja äkki Yummisid ka proovida, oleks või sees. Issand, mul praegu kõht nii tühi. No midagi neist oleks juba super! ???

  • Avatar
    Vasta Maarit J. 18. detsember 2021 at 00:02

    Mul ka kõht tühi hetkel, ja no kõike tahaks. Ananassi…
    Möödunud jõuludel ostsin kaks suurt Teo&Bia Mahe Pähkli- Šokolaadikreemi…mm, tahan, maitse tuli suhu ? tahan veel, ja no yummikommid ka siis…need meeldivad kõigile, polegi ammu ostnud . Palun, aitäh ????

  • Avatar
    Vasta Triinu 17. detsember 2021 at 22:51

    Kui saaksin valida, siis pähklikreem ja köögiratikuid, sest neid pole tõesti proovinud. Yummikommid on siiani hitt meie peres. Kavatsen selle aasta “jõulupuu” ka nendega kaunistada.
    (tegelikult on u 2, 5m kõrge taim, mille ehin pulgakommidega ära ?).

  • Avatar
    Vasta Laura 17. detsember 2021 at 21:48

    Gimberi eliksiiri ja Teo&Bia pähkli-šokolaadikreemi sooviks pakist väga leida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaire 17. detsember 2021 at 17:45

    Tahaks ka pähklikreemi proovida ?

  • Avatar
    Vasta Kaire 17. detsember 2021 at 17:44

    Tahaks ka pähklikreemi proovida ?

  • Avatar
    Vasta E 17. detsember 2021 at 17:16

    Energiapallid ja batoonid tunduvad head 🙂

  • Avatar
    Vasta Liisi 17. detsember 2021 at 15:45

    Ma võtaks Sinu lemmikud – Sa kõik ära proovinud ja oskad soovitada :p

  • Avatar
    Vasta Kätu 17. detsember 2021 at 15:39

    Pulgakommid lemmikud lastel ?❤️

  • Avatar
    Vasta Anneli 17. detsember 2021 at 15:34

    Mida tahaks proovida? Kas see on nipiga küsimus? Kõike muidugi! Aga kui relvaga ähvardad, siis vastan, et mandlikreemi ja pulgakomme!

  • Avatar
    Vasta Anni 17. detsember 2021 at 15:18

    Pähkli-šokolaadikreem!

  • Avatar
    Vasta Raili 17. detsember 2021 at 13:40

    Vist kõike ?
    Must põll ja sinine bleed. Ja komme. ☺️

  • Avatar
    Vasta Mann 17. detsember 2021 at 10:41

    Pulgakommid meeldivad meie lastele ( ja emale?)

  • Avatar
    Vasta Kaisa 17. detsember 2021 at 09:57

    Pähklikreemile aetaks kohe näpud külge?

  • Avatar
    Vasta Kelly 17. detsember 2021 at 09:33

    Huuh, selle peale köögirätikut tahaks küll proovida.. Ja küpsiseid.. Ja üldse on kõht tühi hetkel, kõike tahaks sealt. 😀

  • Avatar
    Vasta Kirke 17. detsember 2021 at 09:04

    Palju nende vegan kummikomme palun. 🙂 Tšillipulgakad oleks talveks ka ideaalsed, aga nende lootust vist pole.

  • Avatar
    Vasta Liis 17. detsember 2021 at 01:58

    Mm, pähklid šokolaadis, see kuulus šokolaadikreem, mmmm, muidugi pulgakommid ja prooviks ära ka küpsised

  • Avatar
    Vasta Jaana 17. detsember 2021 at 01:42

    Köögirätikut ja pulgakomme.

  • Avatar
    Vasta Keidi 17. detsember 2021 at 00:45

    Mmm, kummikommid.. ja maasikad šokolaadis.. ja pulgakommid.. ja uued köögirätikud. No valik on tõesti lõputu. Kõike tahaks 😀

  • Avatar
    Vasta Kerli 17. detsember 2021 at 00:31

    Köögirätik ja pähklikreem – need tekitasid lugemise käigus kõige rohkem huvi!

  • Avatar
    Vasta Velve 17. detsember 2021 at 00:12

    Mina loodan jõulupakist leida erinevaid energiapalle, sest pole neid varem proovinud, samas ei tee paha ka “Ahvi kommid”- mango, ananass ja banaan.

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. detsember 2021 at 23:55

    Kôike tahaks, kuid eelkôige pulgakomme, sest neid juba ammu tahtnud lastele osta ??

  • Avatar
    Vasta Eliis 16. detsember 2021 at 23:55

    No ikka pähklikreemi ka gimberit. Maailma parimad ! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kai villemson 16. detsember 2021 at 23:50

    Pähklikreemi ja kummikomme tahaks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Katre 16. detsember 2021 at 23:41

    Oo, kindlalt pähklikreemi. Lemmik asi maailmas!

  • Avatar
    Vasta Liina 16. detsember 2021 at 23:38

    Lastele pähklikreemi äkki siis loobuksid Nutellast.

  • Avatar
    Vasta Liina 16. detsember 2021 at 23:30

    Pähklikreemi ja spekulaasiküpsiseid.

  • Avatar
    Vasta kaie 16. detsember 2021 at 23:26

    Ma tahaks paljusid asju sealt 😀 köögirätikut, mandlikreemi, ingveri pulgakaid ja neid fancys pakis küpsiseid

  • Avatar
    Vasta Inga 16. detsember 2021 at 23:22

    Langesin hiljuti Sinu reklaami tõttu ohvriks ja tellisin… Nüüd juba nii mitu korda. Imeline oleks pakist leida mandlikreemi ja neid imelisi maasikaid shokolaadis. Küpsiseid ja rätikuid pole veel proovinud, need kuluks ka marjaks ära. ?

  • Avatar
    Vasta Tinn 16. detsember 2021 at 23:20

    Bionoria on meie peres au sees täiega. Kingikotist ma tahaks leida väga seda ingverijooki ja küpsiseid kuna neid ei ole veel proovinud aga kiusatus on suur! Laps Marta tahaks kindlasti kummikarusid nosida ?

  • Avatar
    Vasta Dagmar 16. detsember 2021 at 23:14

    Pähklikreemi ja kummikomme tahaks proovida, pulgakomme pole ka alati piisavalt. Need on muuseas ainsad pulgakommid mille mu lapsed päriselt ka lõpuni söövad.

  • Avatar
    Vasta Kaili 16. detsember 2021 at 23:10

    Ma pole sealt kunagi midagi tellinud, niiet veidi raske valida aga pähklikreemi prooviks.

  • Avatar
    Vasta T 16. detsember 2021 at 23:09

    Generous mahedad belgia šokolaadi, sarapuupähklite ja soolahelvestega küpsised

  • Avatar
    Vasta Maiasmokk 16. detsember 2021 at 23:08

    Ikka kommi tahaks

  • Avatar
    Vasta Maris 16. detsember 2021 at 23:03

    Fucking yummy komme tahaks! Vahet pole kas pulgakommid või ”nätsukommid”, da best.

  • Avatar
    Vasta Sara 16. detsember 2021 at 22:50

    Küpsiseid

  • Avatar
    Vasta Sandra 16. detsember 2021 at 22:22

    Pole küll mitte kunagi ühtegi loosimängu võitnud aga no prooovima ikka peab?Pulgakommidd meie pere lemmikud. Neid pole kunagi LIIGA palju ja lähevad alati loosi. Pähklikreeme olen alati tahtnud proovida aga ei olegi jõudnud veel. Ja jom kommid ka niii head, neile ei ütleks ka ei.

  • Avatar
    Vasta Mariana 16. detsember 2021 at 22:12

    Aegajalt tellin ikka pulgakaid ja nipet näpet neilt. Eriti meeldivad pulgakommid mu mehele, aga ise olen alati soovinud seda pähklikreemi proovida, tuttav ütles, et see on maailma parim ?

    • Avatar
      Vasta Ingrid 16. detsember 2021 at 22:48

      Kummikommid- lemmmikud !

  • Avatar
    Vasta Anni 16. detsember 2021 at 22:10

    Loodaks leida kummikomme ikka?

  • Avatar
    Vasta Simone 16. detsember 2021 at 21:54

    Kindlasti see pähklikreem, pulgakommid, puuviljasnäkid ja no need põnevad küpsised prooviks ka ära. 🙂

  • Avatar
    Vasta Nele 16. detsember 2021 at 21:34

    Kummikommid ja rätikuid sooviks ka juu. ?

  • Avatar
    Vasta Hedi 16. detsember 2021 at 21:32

    Pakist tahaks leida kindlasti kummikomme ja erinevaid kuivatatud puuvilju ?

  • Avatar
    Vasta Marilin 16. detsember 2021 at 21:31

    Ma sooviks leida pulgakommi ja kookoskausi. Ei teeks paha ka pählikreem.

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. detsember 2021 at 21:19

    mahe mandlikreem, sellest võiks end lõhki süüa, lihtsalt nii hea.

  • Avatar
    Vasta Kärol 16. detsember 2021 at 21:17

    Mandlikreemi??

  • Avatar
    Vasta M. 16. detsember 2021 at 20:50

    Pulgakomme?

  • Avatar
    Vasta Kersti 16. detsember 2021 at 20:37

    Pähklikreemi ja küpsiseid nosiks küll

  • Avatar
    Vasta Sirts 16. detsember 2021 at 20:32

    Pähkli- ja mandlikreemid ? lusikaga söön neid kommi asemel.
    Uued küpsised prooviks ka ära.

  • Avatar
    Vasta Krista 16. detsember 2021 at 20:24

    Yummikommidest ainuüksi juba piisaks!❤ aga meeleldi prooviks neid ägeda kujundusega purkides küpsiseid ka!

  • Avatar
    Vasta Sirle 16. detsember 2021 at 20:05

    Yummikommi pulgakomme ja pähklikreemi! 😀 Ma olen maiasmokk!

  • Avatar
    Vasta Säraküünal 16. detsember 2021 at 20:02

    Olen olnud juba aastaid-aastaid ideaalse köögirätiku otsingul. Väga vahva oleks see jõulupakist leida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kiivi 16. detsember 2021 at 19:27

    Tahaks ära proovida Santa Speculoos šokolaadiga küpsised.
    Yummi pulgakommid on meil juba aastaid alati kodus olemas. Lisaks niisama maiustamisele on ka hea kotti pista, kui kuskile minek, hea maiustamiseks jagada, kui lastel sõbrad külla tulevad ning hea kooli saata, kui seal sünnipäevade tähistamised toimuvad.

  • Avatar
    Vasta A 16. detsember 2021 at 19:23

    Köögirätikud ja yummikommid

  • Avatar
    Vasta Katrin P 16. detsember 2021 at 19:05

    Küpsised maitseks hea

  • Avatar
    Vasta Katrin P 16. detsember 2021 at 19:03

    Mulle küpsised väga maitsevad ? lastele passiks yummiekommid

  • Avatar
    Vasta Merike 16. detsember 2021 at 18:40

    Köögirätid sobiksid mulle hästi ja yummikomme võtaks ka, neid hea lastelastele pakkuda, kui külla tulevad.

  • Avatar
    Vasta Piret 16. detsember 2021 at 18:30

    Yummikommid tahaks ära maitsta.

  • Avatar
    Vasta Laura 16. detsember 2021 at 18:19

    Tahaks lõpuks need kurikuulsad yummikommid ära proovida

  • Avatar
    Vasta Kairis 16. detsember 2021 at 17:47

    Kingikotis võiks olla veel mahedad energiapallid ja pähklikreem ?

  • Avatar
    Vasta Aide 16. detsember 2021 at 17:19

    Köögirätikuid võiks mul kuhjaga olla ja kuivatatud ananass mu lemmik

  • Avatar
    Vasta Sigrid 16. detsember 2021 at 17:13

    Oiiii.. kõikvõimalikke erinevaid küpsiseid ja sokolaadikreemi.
    Muidu ise olen kinkinud tuttavale jõuluks ingverijooki ja šokolaadikreemi, aga endale pole veel raatsinud isegi pisikest pudelikest osta.

  • Avatar
    Vasta Kristi 16. detsember 2021 at 17:13

    Pulgakommid

  • Avatar
    Vasta Maiu 16. detsember 2021 at 16:51

    need kuivatatud ananassid on meie peres ka lemmikud. Ja yummikomme pole ma vist ise üldse maitsta saanud, sest lapsed söövad need alati nii kiirelt ära.

  • Avatar
    Vasta Siiri 16. detsember 2021 at 16:37

    Pakis võiks olla pulgakommid- need mu laste lemmikud ?

  • Avatar
    Vasta Kessu 16. detsember 2021 at 16:31

    Pähklikreemi tahaks proovida. Kommid on proovitud ja väga head.

  • Avatar
    Vasta Merite 16. detsember 2021 at 16:30

    Pulgakomme, jelly beanse ja šokolaadi kreemi

  • Avatar
    Vasta Ave 16. detsember 2021 at 16:27

    Vaieldamatult ootan pakist pulgakomme, niii njämmad ka täiskasvanule limpsida.
    Kusjuures, me tööjuures tellisime ka lastele seekord kalevi asemel hoopis tervislikumad jõulupakid Bionoriast

  • Avatar
    Vasta Gertu 16. detsember 2021 at 16:09

    Olen küpsise inimene… aga need rätikud … nii ilusad!

    • Avatar
      Vasta Kadi 16. detsember 2021 at 17:55

      Lapsele pulgakomme aga muidugi tahaks kõike sealt ära proovida ?

  • Avatar
    Vasta Gertu 16. detsember 2021 at 16:09

    Ole küpsise inimene… aga need rätikud … nii ilusad!

  • Avatar
    Vasta Sirle 16. detsember 2021 at 16:00

    Pulgakommid on meie kapis alati olemas aga kuna varu hakkab otsa saama siis oleks vaja täiendust saada 😀

  • Avatar
    Vasta Riina 16. detsember 2021 at 15:53

    Kindlasti pähklikreemi (seda kulub meil kohutavalt palju ?) ja Yummikomme ?

  • Avatar
    Vasta Aivi Õunap 16. detsember 2021 at 15:52

    Yummikommif on tütre suured lemmikud ?

  • Avatar
    Vasta Oksana 16. detsember 2021 at 15:39

    Pulgakomme tahaks väga

  • Avatar
    Vasta Marju 16. detsember 2021 at 15:31

    Erinevad snäkid, kummikommid ja pulgakad kindlasti. Küpsiseid tahaks ka proovida.

  • Avatar
    Vasta Triinu 16. detsember 2021 at 15:28

    Yummikommi, sokolaadikreemi ja üks rätik kuluks ka ära ???

  • Avatar
    Vasta Kerli 16. detsember 2021 at 15:27

    Šokolaadikreemi ja snackissimo pirnimaius tumedas šokolaadis (mu lemmik).

  • Avatar
    Vasta MP 16. detsember 2021 at 15:23

    Nende tooted on endiselt proovimata, kuigi sina kiidad ja teised kiidavad ka! Mida siis eelistaks nende suurest tootevalikust? Hmm… no kindlasti ja alati on teema ikka šokolaad oma erinevates stiilides. JustChoc Mahe Piimašokolaad Peruu kakaost, sealjuures ka sarapuupähklid šokolaadis ja kakaos ning miks mitte ka sekka nt šokolaadikreemi? Muidugi on ahvatlevad ka Yummikommid ise, mida suur osa kiidab, kuid ise pole veel jaole saanud ei nende palju kiidetud kommidele ja muule heale kraamile. Nüüd on kindla peale minu kord! 😉

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. detsember 2021 at 15:19

    Ohh, minu kahele poisikesele sobiks jõulupakki täpselt see uhke kujundusega kommide karp ??

  • Avatar
    Vasta Piret 16. detsember 2021 at 15:18

    Nagu me kahepoolene ütleb: kuubakomme ehk pulgakomme oleks tore saada ja seda pähklikreemi.

  • Avatar
    Vasta Liisa 16. detsember 2021 at 15:17

    Mulle nii meeldivad kuivatatud õunad kaneeliga.. njämmm! Usun, et mu lastele ka, kui neil selle närimiseks piisavalt hambaid oleks 😀

  • Avatar
    Vasta Mariliis 16. detsember 2021 at 15:17

    Pähklikreemi tahaks proovida 🙂

  • Avatar
    Vasta Kertu 16. detsember 2021 at 15:15

    Pakis võiiiiks olla yummikommid ja pähklikreem ??

  • Avatar
    Vasta Kairi 16. detsember 2021 at 15:12

    Nii vana juba küll, et koduasjad erutavad….nii et rätikud it is!

  • Avatar
    Vasta Kadri 16. detsember 2021 at 15:06

    Yummikomme ja šokolaadikreemi

    • Avatar
      Vasta Sirle 16. detsember 2021 at 15:59

      Pulgakommid on meie kapis alati olemas aga kuna varu hakkab otsa saama siis oleks vaja täiendust saada 😀

  • Avatar
    Vasta Ene 16. detsember 2021 at 15:00

    Pulgakomme tahaks 🙂

    • Avatar
      Vasta Kätlyn Vahtre 16. detsember 2021 at 22:10

      Oh, kommid, küpsised ja a igasugused põnevad asjad, no see oleks küll üks eriti vahva auhind, prooviks meeleldi kõike vahvat koos perega mida jõulupakki pannakse ?? aga pakist võiks leida komme ja küpsiseid ?

  • Avatar
    Vasta Anu 16. detsember 2021 at 14:55

    Šokolaadikreem ka yummikommid ?

  • Avatar
    Vasta Mari-Liis 16. detsember 2021 at 14:47

    Yummikommid on kindel laks mis PEAKS olemas olema. Meil kutt võttis jalad alla ja no ikka tahaks tal lasta ka maiustada, yummikommid ideaalne valik.

  • Avatar
    Vasta Helen 16. detsember 2021 at 14:45

    Lapsed loodaks leida kindlasti pulgakomme, sest iga päev sussi seest oodatakse kas pulgakommi või üllatusmuna 🙂 mina ise aga köögiratikuid näiteks, sest vanad on juba nii kulunud ja pole uusi ja ilusaid leidnud! 🙂

  • Avatar
    Vasta Kadi 16. detsember 2021 at 14:43

    Ma ei ole veel proovinud sealt midagi, nii et kõik tunduvad isuäratavad ja no šokolaadikreemist ikka ära ei ütleks kunagi. Ja mu 2 aastane , sööb ka heameelega sealt midagi. ?

  • Avatar
    Vasta Vesta 16. detsember 2021 at 14:43

    Šokolaadi küpsiseid sarapuupähklite ja soolahelvestega jõhverdaks küll, nagu ka mu šokolaadifännist abikaasa..Kahjuks ei ole me nii häid šokolaadiküpsiseid leidnud, et ka tema neid sööks, seega jõhverdab ta oma nutellat..Aga ehk need küpsised on just need õiged?!

  • Avatar
    Vasta Tuuli 16. detsember 2021 at 14:41

    Ananassisnäkid tunduvad ahvatlevad?ja muidugi lemmikud pulgakommid

  • Avatar
    Vasta Kristel Naruskberg 16. detsember 2021 at 14:40

    Hei! No meie pere vaieldamatud lemmikud on Yummikommid 🙂 Neid lihtsalt peab kodus olema. Ja mis on veel head on PLAYinCHOC šokolaadid ja seal koos 3D puzzlega need väiksed karbikesedaadaval. Sussi sisse hea panna 😛 lp Kristel perega

  • Avatar
    Vasta Maria 16. detsember 2021 at 14:39

    Tahaks väga pähklikreemi proovida.

  • Avatar
    Vasta Lilian 16. detsember 2021 at 14:35

    Pähklikreemi sooviks ?!
    Kommide tellimuse tegin alles hiljuti päkapikkude jaoks ?!

  • Avatar
    Vasta Liisi 16. detsember 2021 at 14:34

    Hei, sooviks lastele kindlasti leida sealt yummikomme, endale ja abikaasale kindlasti küpsiseid. Kuna ma ise muidu eriti ei fänna küpsiseid just samal põhjusel mis sa blogis kirja panid, siis prooviks nende erinevad küpsised ära, ehk tõesti leian enda maitsele küpsist mis on häää. Muu kotisisu võiks jääda armsaks üllatuseks ja avastamisrõõmu jätkuks pikemaks ajaks ?

  • Avatar
    Vasta TP 16. detsember 2021 at 14:28

    Loen ja mõlen, et ah, mine metsa oma küpsistega! Sest ma jõõõõhkralt tahaks küpsist praegu ja arva, mida mul iseloomu kasvatamise eesmärgil kodus üldse ei leidu? Jepp, küpsised. Hakka või ise tegema praegu. Nii et küpsised! Ja pähklikreemi teen muidu ise, aga see on paras möllamine, nii et seda nosiks ka isuga.

  • Avatar
    Vasta Ann 16. detsember 2021 at 14:26

    Hahahaa, selle köögirätiku jutu peale tekkis endalgi huvi, et no KUI hea ja pehme üks rätik ikka olla saab 🙂

  • Avatar
    Vasta Heleene 16. detsember 2021 at 14:20

    Tänu sinule ma need Yummi kommid avastasin ja need on olnud tõelised elupäästjad, kui eelmisel aastal just enne jõulu sain teada, et mu lapsed on tugev nisu-, muna-, kaseiini- ja laktoositalumatus ning seega on suur osa maiustusi välistatud. Tellisin siis kohe 100 tk ja siis veel ja siis veel, suvel maal juba lapse sõbrad teadsid, et neid saab. Nii nämmad! Eelmisel aastal tellisin sellele toidutundlikule lapsele ka selle jõulupaki, kust ta sai iga päev ühe maiuse ja oli ülimalt rahul. Mina ka, sest mure oli suur, kuidas teda rõõmustada.
    Ise olin pöörases vaimustuses mandlikreemist. Piinlik öelda, aga ma sõin vist terve selle suure ämbri ise ära… Siiski mitte korraga, ehkki ilmselt suudaks sedagi :D.
    Meie pere armastab väga pähkleid, kuivatatud puuvilju, pähklikreeme, küpsiseid, seega kõik võtaksime vastu ja kasutaksime sihtotstarbepäraselt ja suure rõõmuga!

  • Avatar
    Vasta Aveli 16. detsember 2021 at 14:19

    No raudselt peaks seal pakis olema need samad Yummikommid, mida mu pere nii väga armastab. 😀

  • Avatar
    Vasta Mirje 16. detsember 2021 at 14:19

    Pähklikreemi ja yummikomme?

  • Avatar
    Vasta Kaili 16. detsember 2021 at 14:18

    Pulgakomme veel on meil kodus aga lastele meeldivad väga kummikommid ja ise tahaks pähklikreemi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kissu 16. detsember 2021 at 14:17

    Jumal,palun halasta ja lase mul võita see jõulupakk. Ma niiii tahaks proovida neid küpsiseid,eriti shokolaadiga,lisaks veel pulgakomme ja kreeme. No niiii väga tahaks.?

  • Avatar
    Vasta Egle 16. detsember 2021 at 14:16

    Meil pulgakommid kindlapeale minek. Ausalt ega muud polegi proovinud,aga tahaks küll väga. See pakike teeks kindlasti rõõmu kõigile meie peres?

  • Avatar
    Vasta Anne-Liis 16. detsember 2021 at 14:10

    Pulgakomme?

  • Avatar
    Vasta Kätlin 16. detsember 2021 at 14:10

    Pulgakomme 🙂

  • Avatar
    Vasta Kädi 16. detsember 2021 at 14:06

    Pulgakommid on üle kõige!Terve pere maiustab nendega.Plaanin proovida ka muud head-paremat neilt.

  • Avatar
    Vasta Merily 16. detsember 2021 at 14:04

    Yummikomme ja küpsiseid sooviks poetada kingikottidesse 🙂

  • Avatar
    Vasta Siiri 16. detsember 2021 at 14:01

    Mulle isiklikult meeldivad need Blooom pallikesed.
    Lapsele meeldivad pulgakommid ja kummikarud.

  • Avatar
    Vasta Kristina 16. detsember 2021 at 14:01

    Yummikommid ikka 🙂

  • Avatar
    Vasta S 16. detsember 2021 at 13:59

    Selline pakike kuuse all tooks lapsele rõõmu kui palju, ükskõik siis mida see sisaldaks, kuna kõik asjad ilmselt head seal! Aga eriti sooviks leida/proovida uusi küpsiseid ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. detsember 2021 at 13:55

    Köögirätik on ägeda kujundusega ja usun, et kõik küpsised on ka väga hea maitsega.

  • Avatar
    Vasta Kaidi 16. detsember 2021 at 13:54

    Mina sooviksin lastele just seda 100 pulgakommiga purki, nii tore oleks kui nad selle saaksid

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. detsember 2021 at 13:49

    Köögirätik on ägeda kujundusega ja kindlasti kummikommid on lemmikud.

  • Avatar
    Vasta Liis 16. detsember 2021 at 13:48

    Kindlasti pulgakommid, meie lemmikud ?

  • Avatar
    Vasta Kaisa 16. detsember 2021 at 13:47

    Köögirätik on ägeda välimusega ja kindlasti kummikommid suured lemmikud.

  • Avatar
    Vasta Kirsi 16. detsember 2021 at 13:43

    Ingveri eliksiiri tahaks proovida

  • Avatar
    Vasta Triin 16. detsember 2021 at 13:38

    Mina sooviks leida šokolaadikreemi, mille laste eest peitu paneksin. Lapsed loodavad ilmselt pulgakomme ?

  • Avatar
    Vasta Karoliina 16. detsember 2021 at 13:37

    Just vaatasin ja lisasin ostukorvi pulgakomme ja küpsiseid. ? Aga neid ei ole kunagi liiga palju..
    Lastele meeldivad puuviljasnäkid-kummikarud ja ise ei ütleks ära pähklikreemist ?

  • Avatar
    Vasta Liina Soots 16. detsember 2021 at 13:37

    Yummikommi purk kuluks ära. ☺️

  • Avatar
    Vasta Kateriin Kuusk 16. detsember 2021 at 13:35

    Kindlasti on vaja pulgakomme, palju pulgakomme!

  • Avatar
    Vasta Tiia 16. detsember 2021 at 13:35

    Generous mahedad Belgia – Nicole Noisette- sarapuupähklitega karamellised (krokant) küpsised

  • Avatar
    Vasta Mariann 16. detsember 2021 at 13:33

    Mahe pähkli -šokolaadikreem, mandlikreem, yummikommid erinevad muidugi ???, sidrunimaitselised küpsised ☺️

  • Avatar
    Vasta Hanna-Liisa 16. detsember 2021 at 13:32

    Ma sooviks seda kalaga köögirätti, see tundub nii äge vaheldus ühevärvilistele igavatele rätikutele. Šokolaadikreem ei teeks ka paha ?

  • Avatar
    Vasta Elke 16. detsember 2021 at 13:32

    Kuna lapse ainus soov jõuluvanale oli punane pulgakomm, siis kindlasti yummikommi pulgakomme 😀

  • Avatar
    Vasta Raili 16. detsember 2021 at 13:31

    Küpsiseid, pulgakomme ja rätiku. 🙂

  • Avatar
    Vasta Annika 16. detsember 2021 at 13:29

    Yummi komme sooviksin. Need on lihtsalt võrratud ja asendamatud. Peab kapis olema ? *viimased viis paistavad kapist ?

  • Avatar
    Vasta P. 16. detsember 2021 at 13:27

    Ma vist maailma ainus, kellele need yummi pulgakommid üldse ei meeldi :/ iga kord teeb suu lae katki ja kommi järelmaik ei kao suust niiiii pikka aega. Mõnele vb just meeldib, aga mind tohutult häirib.

    • Mallu
      Vasta Mallu 16. detsember 2021 at 13:32

      ma tõesti ei ole seda iial täheldanud 😀

      • Avatar
        Vasta Kadi 16. detsember 2021 at 13:44

        Ja ilmselt olen mina ainuke inimene veel, kes ei ole neid imelisi pulgakomme maitsta saanud. Seega pole mu soov kuigi suur ?? ja teades, kui hästi meie pere kolmele lapsele pulgakommid peale lähevad, siis igatepidi asjalik üllatus tervele perele. ❤

  • Avatar
    Vasta Sirli 16. detsember 2021 at 13:26

    Nende pulgakommid on meil koguaeg majas olemas. Aga pähklikreemi olen tahtnud alati proovida! 🙂

  • Avatar
    Vasta M 16. detsember 2021 at 13:24

    Pähklikreemi. Juba pikalt olen mõelnud, et pean lõpuks ära proovima.

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. detsember 2021 at 13:23

    Soovin loosis osaleda. Kuna Yummikomme sai just terve purk tellitud siis sooviks ära proovida küpsised ja köögirätik oleks ka vajalik.

  • Avatar
    Vasta Kelly 16. detsember 2021 at 13:22

    See pähklikreem võiks kindlasti olla ?
    Ja seda imelist köögirätikut tahaks ka proovida ?

  • Avatar
    Vasta Birgit 16. detsember 2021 at 13:22

    Ma tahaks VÄGA proovida pähkli-shokolaadikreemi!

  • Avatar
    Vasta Riina K. 16. detsember 2021 at 13:22

    Šokolaadiküpsiseid ?

  • Avatar
    Vasta Ketlin 16. detsember 2021 at 13:20

    Hehe, ma just eile käisin nende kodulehel seda head pähklikreemi nillimas ja kalkuleerimas, et huvitav kui ma lapsele selle jõulupakki poetaks, siis kas ta ikka minuga ka raatsiks seda jagada. See on lihtsalt nii megamõnna 😀
    Mandlikreem on veel proovimata, nii et selle üle rõõmustaksin ka. Ja siis veel need Roosiku mahedad kreemid kõlavad maitsvalt… mmm, peab ikka mingi aeg tellimuse ära tegema 🙂

  • Avatar
    Vasta Kady 16. detsember 2021 at 13:16

    Pulgakomme!

  • Avatar
    Vasta K2xu 16. detsember 2021 at 13:15

    Kui algselt oleks sooviks pannud pähklikreemi, siis nüüd oleks hoopis vaja neid köögirätikuid. Olen varem ka kuulnud, et “nii hea rätik” aga no ma ei saa aru, mis vesi siis mul kraanist tuleb, et midagi köögi rätikud imada nõudelt ei oska aga vot pole mina veel rahule jäänud. Tahaks nüüd rahule jääda 😀

  • Avatar
    Vasta meow 16. detsember 2021 at 13:14

    Uuuu, mina tahaks neid jõuluvana spekuloosiküpsiseid! Ja noh, pähklivõist ei ütleks ka ära…

  • Avatar
    Vasta Liisu 16. detsember 2021 at 13:13

    Ma JUMALDAN Teo&Bia mandlikreemi. See on lihtsalt nii hea, et võiksin purgitäie lusikaga tühjaks süüa. See võiks kindlasti pakis olla. Lisaks loomulikult puuviljasnäkid-kummikommid, mis on mu lapse lemmikud. JustChoc mahedad piimašokolaadid on mehe lemmikud.

  • Avatar
    Vasta Edith 16. detsember 2021 at 13:11

    Šokolaadikreemi endale ja pulgakomme lapsele??

  • Avatar
    Vasta Merike 16. detsember 2021 at 13:11

    Pulgakommid ?

  • Avatar
    Vasta Merilin 16. detsember 2021 at 13:11

    Siin on raske ainult ühte asja välja tuua. Aga hetke lemmikud on sour beansid ja kindlasti tahaks proovida seda palju kiidetud šokolaadikreemi 🙂

  • Avatar
    Vasta Kaidi 16. detsember 2021 at 13:08

    Küpsised ja yummikummikommid ?

  • Avatar
    Vasta Grete 16. detsember 2021 at 13:05

    Mmm. Kõike tahaks ? Sest seal ei ole lihtsalt ühtegi sellist asja, mis ei oleks hea ilus ja kvaliteetne ?‍♀️❤️
    Aga no üks rätik on hingel ja Gimber ja pähklikreemid ning need sidruni küpsised oleks vist esimene valik. Ja no pulgakommid ja jom kommid ja laualina ja pleed ja no nüüd läks juba paljuks ????

  • Avatar
    Vasta Karoliina 16. detsember 2021 at 13:05

    Proovisin eile esimest korda Yummikomme ja no see õunapulgakomm ning Sour beansid võitsid mu südame?

  • Avatar
    Vasta Laura Joorik 16. detsember 2021 at 13:04

    Kas kõigist küpsistest 1 pakk oleks tellida palju? ? Kõik lihtsalt tunduvad nii isuäratavad ? aga hetkel siis kingikotti valiks selle Generous mahedad Belgia – Stella Straciatella- šokolaaditükkidega küpsised, kuna šokolaaditükkidega küpsised siiani alati meeldinud ?

  • Avatar
    Vasta Mari 16. detsember 2021 at 13:03

    Jutekott kaunistusega tahaks küll sealt leida lapsele??

  • Avatar
    Vasta Janne 16. detsember 2021 at 12:59

    Mina tahaks leida kummikomme-need on lihtsalt nii head??

  • Avatar
    Vasta Kristel 16. detsember 2021 at 12:59

    Mina prooviks koos lapsega need kommid ära, kuna pole midagi nende valikust proovinud. ?https://www.bionoria.com/toode/puuviljamaitselised-mahedad-pulgakommid-100tk-koos-karbiga/

  • Avatar
    Vasta Hanna 16. detsember 2021 at 12:56

    Kindlasti pähkli kreem mulle ja mu pisikesele yummi pulgakommid, käib ise nõudmas, et tahab “limps- limps-” teha. ? Ja kusjuures need on ainsad kommid, mis ta päriselt ära sööb, tava pulgakommid jäävad lahtiselt seisma?

  • Avatar
    Vasta Kaia 16. detsember 2021 at 12:53

    Kindlasti kummikomme, mida mu mees megalt armastab ja tervisesnäkke, mis mulle endale meeldivad:)

  • Avatar
    Vasta Laura 16. detsember 2021 at 12:52

    Kindlasti sooviks koos lapsega ära proovida Yummikommid ja Teo&Bia mahe pähkli-šokolaadikreemi, aga tegelikult on kõik Bionorialt väga teretulnud :P.

  • Avatar
    Vasta Anni Anete 16. detsember 2021 at 12:51

    Ma tahaksin need kiidetud pulgakommid ära proovida

  • Avatar
    Vasta Janne 16. detsember 2021 at 12:49

    Pistaatsiakreemi üle tunneks kindlasti rõõmu 🙂