Uncategorized

pillow talk

23. detsember 2016

Tuli praegu, kell üks öösel, tunne, et tahaks blogida. Kes mind ikka keelata saab. Sain just kõik pildid töödeldud, homseks kolumn kirjutatud ja ära saadetud, pakitäis ploomimahla sisse kulistatud, lapsed magavad, Kardo ka magab. Tegelikult peaks veel pesu ka kuivama panema, aga jumala siiralt ütlen, et ma lihtsalt ei viitsi tõusta.

Me oleme siin terve perega kõik on-off haiged olnud, algas see Mariga, tema on vist praeguseks kõige rohkem terve. Hea seegi. Ometi pidin ma täna oma sees keerava tundega postkontorisse minema, õnneks kasuisa viis ja tõi, muidu ma oleks vist poolele teele ära surnud. Asi oli nii, et mulle tulevad koju kogu aeg need lipakad, et jou tule oma pakile järgi. Kuna ma never sinna ei jõua, siis tellisin need pakid omale raha eest koju. Ainus, mis ma sain, oli see, et see kuller jättis mu värava pärani lahti, aga pakke me ei saand, sest “kedagi polnud kodus”. Ja eile oli viimane päev pakid ära tuua, muidu oleks tagasi saadetud.

Ma isegi uurisin, et kas Kardo ei saaks mu pakke kätte, aga selgus, et ei saa. Ainult auline mina. Seega pidingi ennast kokku võtma ja kiirelt ära käima. Kokku ootas mind postkontoris 10 pakki, nii et minu jõulud on vist täna kohal. Sain kätte päris palju beebide pildistamiseks mõeldud aksessuaare, fototaustu ja muid jubinaid. Lisaks hunnikus meigiasju, mille ma tellisin, kui ma nägin, et MG beauty lehel olid kõik asjad -50%. Läksin veidi hulluks.

Kinkidest rääkides otsustasin ma üleeile, et okei, teen siis Kardole ka jõulukingi. Mul siiani polnud talle midagi, sest tal pole ju midagi vaja ja noh, me oleme täiskasvanud inimesed, suva ju. Aga siis üks mõttepoiss tuli pähe, homme peaks kuller paki ära tooma. Kui see kuller just ei otsusta ainult Lottet välja lasta ja ise ära joosta.

Kõige tuusama kingi saab sel aastal küll vist väikevend, kellele ma tahtsin eriti lahe õde olla ja ostsin talle sellise moodsa asja nagu tasakaaluliikuri. Vot sellise (link). Ma ei tea neist küll mitte midagi, aga need tunduvad lahedad ja no endale ma ei hakkaks ju sellist asja ostma, seega loodan ma, et vend lubab mul ka väheke sõita. Jääb üle ainult loota, et ma oma hambaid välja ei kuku. Kahju oleks, 2000 euri oleks sellisel juhul maha visatud ja mina hambutu 😀

Üldse 13aastastele on nii raske kinke teha. Oleks ta tüdruk, siis oleks lihtne, aga poistele. Mul reaalselt ei tulnud ÜHTEGI asja pähe, mis võiks sellises vanuses poistele meeldida. Raudselt see tasakaaluliikurivärk on ka “so yesterday” ja ma olen valedes elanud, ma lihtsalt ei tea!

Muidugi käis vahepeal ka viirusega Mari mu emal külas ja nüüd on mu ema ja vend haiged, seega ma pole üldse kindel kas ja millal me jõule peame. Krdi viirused!

Ahjaa, mu vanaisa tuleb mulle esmaspäeval külla. Mida talle jõuludeks kinkida, sellest mul küll õrna aimugi pole. Mida vanaisadele kingitakse? Anyone?

Millest veel lobiseda… Lende on viimased ööd ärganud 3-4 paiku ja jäänud umbes kuue-seitsmeni üles. Mis vist seletab seda, miks ma hetkel rahulikult üleval ja täiesti unetu olen. Mul endal läheb ka graafik nii paigast ära. Või noh, ongi vist juba läinud. Samas ma ei ole üldse kurb, sest ma olen vist sellist tüüpi inimene, et magamatus mind väga ei murra. St mul on raskusi ärkamisega, aga kui ma juba silma lahti teen, siis võin ma juba kell neli öösel, laps kaenlas, pesu pesta, kuivama panna, kraamida, kirjutada, pilte töödelda, Lottet sügada ja niisama telekat passida.

Midagi mõnusat on selles üksinda üleval olemises. Terve maja on vaikne, mitte keegi ei karju “EMME, EMMMEEEE, EMMMEEEE!” ja ma ei pea kellelegi korrutama, et viis korda ühe õhtu jooksul ei käida vannis. Ja ma ei pea üldse kellegagi arvestama, noh, seda muidugi siis, kui Lende ka magab. Nagu praegu.

Lihtsalt istun, vaatan seks ja linna, ning blogin. Ainuke miinus on see, et arvestades viimast paari päeva, ärkab Lende nagunii varsti üles ja selle teooria järgi peaks ma ju ka voodisse kebima.

Ok, panen pesu kuivama ja lähengi.

Head ööd!

DSC_4302

Loe ka neid postitusi!

43 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta anukasss 23. detsember 2016 at 21:25

    Mulle meeldib alati su blogi kommentaare lugeda, jubedalt ajavad naerma, eriti kui mingi debiilne 37+ palavik on nagu praegu.

    Lipakad 😀 😀 😀

  • Avatar
    Vasta Karin 23. detsember 2016 at 16:34

    Tee Kardole volitus. Saad selle Eesti Posti lehelt ja võid selle lausa tähtajatu teha (milline rõõm), saadad digiallkirjaga nende infomeilile ja oledki igaveseks pakitoomisest prii! 😀

  • Avatar
    Vasta Rita 23. detsember 2016 at 14:16

    Mu vanaisa on tõeline pirtspekk ja talle on mega raske kinki teha. See aasta kingin talupoest ostetud leiba ja suitsuvorsti.

  • Avatar
    Vasta Inha 23. detsember 2016 at 12:15

    Vanasauga soovitan kinkida puidust käekella. Elukaaslase isale kingime jõuludeks ühe, väga ilusad asjad on 🙂

    • Avatar
      Vasta Inga 23. detsember 2016 at 12:16

      Issand, ma reaalselt vihkan autocorrecti :DDD Vanaisale *

  • Avatar
    Vasta dgdg 23. detsember 2016 at 11:35

    Kle suure USA slängi fännina teadsin ma, et “pillow talk” tähendab seda juttu, mis inimesed peale seksi koos voodis olles räägivad 😀 too on siis õige pillow talk. Mina vana loll juba lootsin, et sa räägid vanainimesteasjast, et kas Kardoga juba müratud 😀

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. detsember 2016 at 17:05

      Haha, sorri 😀 Ma siin kuskil kommis tegelt mainisin ära, et sai varbaga vett katsutud ja olen elus 😀

  • Avatar
    Vasta Krissu 23. detsember 2016 at 10:59

    Toon väga tihti oma abikaasa pakke postkontorist volikirja alusel välja. Volikirjal peab olema mõlemi id-kaardi numbrid ja paki välja toojal id-kaart kaasas. Alati olen nii kätte pakid saanud.
    😉 päikest!

  • Avatar
    Vasta Liisa 23. detsember 2016 at 10:48

    Volikirja alusel saad lasta teistel oma pakke ka tuua. Teen pidevalt nii, kuna olen vaikselt lapsega kodus ja pole võimalik minna postkontorisse järele asjadele.

  • Avatar
    Vasta N32 23. detsember 2016 at 10:35

    Tasakaaluliikur on kindlasti väga hea kink 13 aastasele poisile. Mul poeg sama vana ja oleks selle üle väga õnnelik. Ma ise olen ise üles kirjutanud, et mis meie poisile võiks meeldida: hoverboard, jalkapall, säärekaitsmed, väravavahi kindad, uus trennikott, suusakiiver,bluetooth kõrvaklapid,tahvelarvuti, ps3-e Fifa 17 mäng, nutikell, televiisor, tahvelarvuti, raamatuid, kino kinkekaardid, spordipoekinkekaart. Siit nimekirjast lendas nii mõnigi asi jõuluvana kingikotti 🙂

  • Avatar
    Vasta Mari 23. detsember 2016 at 10:26

    Apollos on kingiväljapanekud, naisele, mehele, poisile, tüdrukule jne. Seal on ka “vanaisale”, kus oli päris toredaid asju. Mine vaata!

  • Avatar
    Vasta MP 23. detsember 2016 at 10:03

    Lugesin su seda postitust u. tund aega tagasi ja siis ei mõelnud midagi sellest, et tasakaaluliikur 2000 euri maksab, linki ka ei avanud ja lihtsalt mõtlesin, et noh ju siis sellised asjad ongi täpselt just nii kallid ja saad lubada sellise hinnaga kinki. Aga siis jäin ikkagi mõtlema, et ei, see oleks ju nii kirves hind ja tulin siia uuesti tagasi lugema ja avasin lingi ka, et sul raudselt läks lihtsalt 1 null rohkem, et no niiiiii palju ka nüüd 1 liikur ei maksa ja linki avades selgus, et täpselt nii ongi nagu ma arvasin. Sul on 1 null rohkem läinud. 🙂

    • Avatar
      Vasta Ayile 23. detsember 2016 at 10:08

      See 2000 euri käis pigem hammaste kohta ☺️

    • Avatar
      Vasta Kõhh 23. detsember 2016 at 10:13

      Hambad.. hambad on 2000 euri, mis kukkudes viga saavad 🙂

      • Avatar
        Vasta MP 23. detsember 2016 at 10:35

        Oih… 😀 Ma seda hammaste mainimist üldse tähele ei pannud, sest vaatasin ainult seda, et 2000 euri ja seda liikuri linki. Ah, ikka juhtub… 😀 😀

        • Avatar
          Vasta Liis 23. detsember 2016 at 11:37

          Hahahha, appi ma mõtlesin ka, et küll need on ikka kallid asjad ja normaalne, et mõni jaksab nii kalleid kingitusi teha, eriti veel jõulude ajal 😀 😀

    • Avatar
      Vasta Ki 23. detsember 2016 at 16:16

      Lingil oli ju hind 330, ei ole ju 1 null juures 😀

      • Avatar
        Vasta MP 23. detsember 2016 at 18:21

        Lingil jah, aga jutt käis 2000 eurost. 😀

        • Avatar
          Vasta Carry 23. detsember 2016 at 19:47

          Äkki on see hambad + tasakaaluliikuri hind kokku? Aga pigem hambad jah 😀 mitte et see nüüd nii tähtis on.

          • Mallukas
            Mallukas 24. detsember 2016 at 10:20

            Mul jah kroonid maksid 2000 😀

  • Avatar
    Vasta J 23. detsember 2016 at 10:02

    vanaisale vôib ju apteegist nodi osta, samas vbl apteegi kinkekaart?

    • Avatar
      Vasta Liis 23. detsember 2016 at 17:52

      Mina küll õnnelik poleks, kui ma jõuludeks apteeki kinkekaardi saaksin 😀 Sama tunne oleks mul siis, kui keegi mulle kirstu kingiks

  • Avatar
    Vasta Keilu 23. detsember 2016 at 08:22

    Olen eelkõnelejatega ühel meelele, et pakid saab volikirja alusel kätte ka teine inimene. ?https://www.omniva.ee/era/pakk/kuidas_pakk_katte_saada#postkontorist

  • Avatar
    Vasta Maarion 23. detsember 2016 at 08:20

    Postkontoris pidin mina täitma miski avalduse ja nüüd saab abikaasa ka pakid kätte. Aga jah suht naljakas kui ise järgi lähen antakse üle leti, kui mees peab paberi täitma.

    See selleks vanaisale kingi näiteks pilte endast ja piigadest, see oleks hea emotsioon ja te oleks koguaeg temaga 😀

  • Avatar
    Vasta Dii 23. detsember 2016 at 07:54

    Joon hommiku kohvi ja joon blogi!!
    Mis puutub omnivasse ja postkontorisse, siis keegi teine saab ka su pakile järele minna..
    Kuna minu piirkonna postkontor on männikul, siis ükskord oli ka juhus, kus ise ei saanud minna..
    Helistasin omnivasse ja sealt öeldi, et võib VOLIKIRJA teha.. Tegingi mehe nimele, vot selle isikukoodiga ja vot selle kuupäevani kehtib!
    Pane siis kõrva taha, et tead!!!!

    • Avatar
      Vasta Dii 23. detsember 2016 at 07:55

      Loen blogi ikka ??

  • Avatar
    Vasta Nele 23. detsember 2016 at 03:04

    Meil ka peaaegu kolmene tahab ühe päeva jooksul mitu-mitu korda vannis käia mida me ka lubame,sest me ei näe selles miskit halba kui ta päeva jooksul umbes kolm korda viieks minutiks ligunema tahab minna. Sest see hetk,mil ta vannis tahab olla on meile,kui väike puhkus,laps tsillib oma mänguasjadega soojas vannivees ja kui isu täis saab ligunemisest,siis tõmbab oma vannilt korgi eest ära ja tuleb välja ? Ja millegipärast meilgi mingi öine jant. Ma ei tea,kas tal on mureks viimased suured kolm hammast või mis,aga viimased ööd on ta nagu naksti kell kaks öösel ärkvel ja nutab ja maha ei rahune,ja ei rahunegi enne kui kas mina või lapse isa end üles ajab ja siis üleval temaga tsillib,et ta maha rahuneks ?? Tavaliselt rahuneb alles siis maha,kui saab klaasi mahla ja teleka tööle,missellest,et ta seda telekat eriti ei vaata,aga et öösel oleks mingisugust taustaheligi.. Uhhh,loodan,et need hambad juba ära lõikuks ja saaks unerežiimi tagasi paika ?

  • Avatar
    Vasta siky 23. detsember 2016 at 02:09

    Nagu mina. Lapsed magavad ja naudin üleval olemist. Pakkisin viimased kingid, vaatasin sarjad, mis tahtsin,ära ja surfasin netis. Mõnus!!! 🙂

  • Avatar
    Vasta Merksuu 23. detsember 2016 at 01:59

    Kardo saab ka pakid ilusti kätte, sellejaoks on vaja postkontorist üks paber võtta ja ära täita 🙂
    Kuna mul mehel oli vaja, siis olen kursis sellega ja kui pakk/kiri pole tähitud, siis peaks ka ilma paberitta Kardo kätte saama 🙂

    • Avatar
      Vasta beti 23. detsember 2016 at 07:20

      Tõsi, saad Kardole volituse kirjutada (Omniva lehel on näidisvorm olemas) kasvõi kümneks aastaks, aga mingeid Hiina pakke saab ta ilma volituseta ka 😀

      • Avatar
        Vasta Vaike 23. detsember 2016 at 13:59

        Mismoodi neid Hiina pakke ilma volituseta saab? Mul on küll tulnud nende kättesaamiseks sõbrannat volitada. Pakk on saadetud ju minu nimele, mis ahet sel on, kustkohast.

        • Avatar
          Vasta Carol 23. detsember 2016 at 15:14

          Nüüd on mingi uuendus seal jah, et kui ei ole tähitud kiri/pakk siis saab keegi teine selle võtta ilma volituseta.

          • Mallukas
            Mallukas 23. detsember 2016 at 15:17

            aga mul enamik on tähitud 🙁

  • Avatar
    Vasta Merka 23. detsember 2016 at 01:48

    Ja mina ka ikka ei maga. Homme sõidame perega minu vanemate juurde ja peas käivad mõtted, mida jõuludeks neile kinkida.. mulle ikka meeldib viimaseks minutiks asjad jätta.
    Head ööd 🙂

  • Avatar
    Vasta Airi 23. detsember 2016 at 01:44

    Mulle tulevad koju koguaeg need lipakad 😀

    • Avatar
      Vasta Katre 23. detsember 2016 at 16:26

      Mul tuli ka muie näole seda lugedes.

  • Avatar
    Vasta Loreen 23. detsember 2016 at 01:39

    Mul on sama mõnus,oma rahulik aeg. Ei tea,kas see mitu korda ühel õhtul vannis käimine on 3aastaste seas popiks saanud või mis,aga minu rüblikul sama teema 😀
    aga ei,olgugi,et see oma aeg on nii mõnus ja ei tahaks kuidagi,et see läbi saab,aga peab ka magama minema,head ööd 🙂

  • Avatar
    Vasta Ly 23. detsember 2016 at 01:38

    Mina ka öösel naudin…mees magab, vanem plika magab, beebi ka magab ja olen omas mahlas ja naudin oma kvaliteetaega iseendaga…nagu ülim on olla kui keegi sinust midagi ei taha…

  • Avatar
    Vasta Nipitiri 23. detsember 2016 at 01:36

    Sa saad kirjutada volituse, et Kardo saaks sinu pakkidel järgi käia. Omniva lehelt leiab volituse vormi, täidad ära, digiallkirjastad ning saadad Omnivale selle. Hakkab kehtima järgmisest tööpäevast. See on tähtajaline volitus (ma olen enamasti pannud u 1-2a kehtivaks). Mul on enamus lähedased volitatud minu pakke kätte saama. Väga lihtne lahendus, kui ise ei viitsi 😀

  • Avatar
    Vasta Kristi 23. detsember 2016 at 01:33

    Kingi vanaisale lamba(meriino)villast sussid ja kui on kohvi-tee inimene, üks kvaliteetne pakk seda 🙂 lihtne, aga armas 🙂

    • Avatar
      Vasta Kaisa 23. detsember 2016 at 02:49

      Just minu mõte!

  • Avatar
    Vasta Kat 23. detsember 2016 at 01:31

    Essutujurikkuja oled, POOL KAKS JUBA?!? Ja ma ikka veel netis, homme tööpäev, pekki küll! Ma lootsin, et nii kaksteist alles saamas :DDD

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 23. detsember 2016 at 01:33

      Kas sul arvuti üleval nurgas ei näita kella v 😀