Uncategorized

Pärnu spaanädal!

5. märts 2017

Kas teie teadsite, et eilsest kuni järgmise nädala pühapäevani käib Pärnus Spaanädal (LINK)? Spaanädalal on ahvatlevad pakkumised nii veekeskuste päevaseks külastamiseks, kui ka põnevad paketid koos majutusega. Lisaks ootavad külastamist ka Pärnu kohvikud ja restoranid, kus pakutavad road on tehtud peamiselt kodumaisest toorainest ning mitmed spordi- ja joogaklubid ootavad teid tasuta näidistreeningu tundidesse!

Minu meelest üli lahe värk, sest noh, mina armastan Pärnut ja käin seal hea meelega. Kahjuks ma ei teadnud enne spaanädalast midagi ja me käisime nüüd Pärnus ära, aga kellel on järgmise nädala aja jooksul aega, siis soovitan jalad selga võtta ja padavai Pärnu poole ajama panna, sest tõepoolest on seal mega häid pakkumisi!

Mida ma soovitaksin? Lastega reisivatele inimestele soovitan soojalt Viiking Spa hotelli. Selle paketi hind spaanädala raames on alates 49€ per inimene, mis on ikka päris hea hind! Viikingust kirjutan ma lausa eraldi postituse, aga kokkuvõtlikult võin öelda, et veekeskus on peredele super. Ühine soe(!) riietusruum, veekeskuses on palju saunu, vanne, basseine, igal pool on midagi teha – nii lapsel kui täiskasvanul. Selle pakkumise leiad SIIT!

IMG_1818

Mina Viikingus pullimas

IMG_1685

Mari Viiking spaas ujumas

75€ eest saab aga spaanädala raames külastada Estonia Resort hotelli (pakkumine SIIN) ja sinna soovitan ma samuti minna! Jällegi – veekeskus on soe, toad on imeilusad ja uued. Tegemist on ju neljatärni hotelliga, seega vigu on raske leida. Minu jaoks neid ei olnudki! Lastega oli seal ka väga mugav, aga kui ma peaks valima, siis Estoniasse läheksin pigem kahekesti lõõgastuma, Viikingusse perega. Meie puhkusest Estonias olen rääkinud SIIN.

dsc_6470-3268427

Mari Estonia Resort Spas ujumas!

Veel olen ma kunagi külastanud Hedon SPAD (blogisin sellest SIIN) ja no see on ka väga-väga lahe koht. Nemad sinna väga lastega peresid ei oota, pigem ikka suurtele omavahel olemise koht, aga ära nad ka muidugi lapsi ei aja. Kui võimalus, soovitan proovida vaikset spad, see oli eriti lahe! Hedon on teistest tsuti kallim, selle pakett maksab spaanädala raames alates 109 eurist SIIN.

Lisaks spaadele on ka nädala raames sooduspakkumisi imelistesse söögikohtadesse, näiteks restorani Piparmünt, mis on hetkel mu lemmik restoran kogu maailmas! Kirjutasin sellest pika ja pildirohke postituse SIIN. Spaanädala pakkumise raames saab seal palju odavamalt süüa! 22€ eest saab kolm käiku:

Eelroog: Krevettide tartar

Pearoog: Veisefilee

Dessert: Lavendli kreembrülee

Need on samad asjad, mida ma seal mekkimas käisin, reaalselt soovitan proovida! Kui kolme käiku ei taha, siis 17 euri eest saab kaks! Lauda saab reserveerida SIIN! Ja muuseas on pakkumises ka ööbimine Kurgo Villas vaid 40€ eest, mis on kohe Piparmündi kõrval, seega kui keegi Kurgos ööbib, minge KINDLASTI Piparmünti kah!

17035899_1234005803303345_552183181_o

Piparmündi veisefilee

2F74F426-D269-4D06-8ACF-FD032C98FD21

Piparmündi lavendli brülee!

Me käisime oma Pärnu reisu ajal veel ühes kohas söömas – MUM Cafes. Jätsime Kerli ja Maigreti lastega ja tormasime ise meie esimesele deidile peale Lentsu sündi! Söök oli imehea, koht oli selline… pubi vibe’iga, aga väga hubane ja mõnusalt hämar. Saime seal kätt hoida, veinikest mekkida ja juttu puhuda, ilma, et Mari minema jookseks ja Lendet süles kussutama peaks. Nii mõnus oli! Sõime kõhud mega täis ja viisime lapsehoidjatele koju veel kaks portsu sinimerekarpe. Üldse peaksid mereandide austajad Mum Cafesse kindlasti minema! Spaanädala menüüs on neil:

Eelroog:
Kammkarp ja krevett

Pearoog:
Röstitud kanarind kukeseenekastme, köögiviljavoki ja peediorsotoga

Dessert:
Kahe šokolaadi fondant purjus marjade, besee ja laimijäätisega

Kaks käiku 13€, kolm käiku 18€. Minu meelest väga hea hind! Lauda saab reserveerida SIIN.

Igatahes – kes saab, minge kindlasti! Hea ju soodsamalt puhkama ja sööma minna!

Loe ka neid postitusi!

8 kommentaari

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta Kertu 6. märts 2017 at 12:18

    Ühine riietusruum on niiiiiii tänuväärt asi! Juba ainuüksi selle parast läheks sinna!

    • Avatar
      Vasta Merily 6. märts 2017 at 15:29

      +1 ?

  • Avatar
    Vasta A. 6. märts 2017 at 11:15

    Paketi hind lausa 49 € kahele (P-N), mitte ühele, nii et megahea pakkumine tõesti 😉

  • Avatar
    Vasta Inglot 6. märts 2017 at 10:54

    http://www.mallukas.com/2017/02/04/veebruari-lubadused/

    Kui aega leiad võiksid mingi kokkuvõtte jälle ära teha (ja mingid uued eesmärgid märtsiks ka välja käia et huvitavam oleks).

  • Avatar
    Vasta asdf 6. märts 2017 at 10:27

    kas basseiniminekuks meiki maha võtma ei pea?

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 6. märts 2017 at 10:40

      Me läksimegi spets sinna pildistama tegelt 😀

  • Avatar
    Vasta Laura 5. märts 2017 at 17:46

    Hehe, me just täna tulime Viikingusse 😀 algul toas oli veidi selline sanatoorimi-lõhn, aga aken lahti ja ehk saab värske õhuga natuke seda lõhna summutada 🙂

    • Mallukas
      Vasta Mallukas 5. märts 2017 at 19:11

      Oleneb vist kus pool oled. Me olime seal uues osas 🙂