Uncategorized

23 okt

23. oktoober 2005

img_9114-0-8146635
ebanormaalne. kuna me magasime komiteetoas siis me pidime kell pool kaheksa ärkama,
kamoooooon. siis ma tuigerdasin staapi, ma ei mäleta mis ma seal tegin. jube vässu oli.
siis hakkasin journodele ja chairidele tegema kaarte. nagu vuhhuu. siis tegin martintajurile kala.
siis jamasime veel kontaktlistiga ja nimesiltidega. ka sellest lisan ma kunagi pildi.
Siis mingi maimäleta, midagi me ikka tegime.. hmm.. projektide esitlus oli. IT Leena oli naljakas. haha. siis mina ja liis läksime bussipeale. mingi kell poolkaheksa. bussis magasin koguaeg vahelduva eduga, oli fan. tallinnasse jõudes kohtusin elli ja iffi ja selle kolmandaga kes koju pidi minema. igatahes. siis me läksime mareku poole. marek ei tahtnud magamiskotti mängida ja lootis leidi saada. kõik märatsesid, siis tegid vaikimisvõistluse. siis ma vaatasin saikõut filmi. siis peaaegu juba magasin, siis tuli mulle meelde et kui ma magama jään siis ma õigel ajal ei ärka. siis ma jõin köögis teed ja kraamisin mareku elamist veits. siis lugesin katastroofide kohta. siis kuulasime vanu lindistusi. ” joujou kui britni oleks vaba siis ma k***ks ta surnuks või ogaraks” vms;D heihei roland. siis me tegime näidendi, lindistasime st. punamütsikest. haha, it vas fan.
siis ma jäin magama kell 7.10 Marek lubas tulla 10 minta pärast äratama, a ei tulnud

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar