Uncategorized

30 november

1. detsember 2005

Da. Ma olin koolis niizama suht. Da. Siis peale kooli tuli Liisu minu poole. Ma näitasin talle oma armsaid hamstreid. Ma ei lasknud ennnast kõigutada asjaolust et mu nummid loomad surnud ja kõvad olid. Nad olid ikka suht nummid. Liisu võttis nad välja ja pani kirsti ja kirjutas kirstu peale ja viskas prügikasti. Õue ikka, mitte paberkorvi. Ja me naersime meeletult. Enne tegime laipadest pilte ka. ” Ma niisama laipadega” Mu toas oli laibakas vist. Loogilselt võttes, sest ma ei tea kaua nad surnud olnud on.. Siis me tegime niisama ka pilte. Ilma laipadeta. Vaid mu vennaga. Seeljärel tuli mu ema koju, ja me läksime hoopistükkis linna. Istusime kompressoris ja jõime teed ja rääkisime iluoppidest ja oma peredest;D Da. Nurm.
Siis ma ronisin näiteringi poole tunni peale. Enne hõivasin Liisu salli mille ma kogemata süütasin ja ära kaotasin;D Ohh jaa. Laibakas. Igatahes. Näitekas oli naljakas, õpetaja on Gerald. Haha.
Nurm. Igatahes, siis ma tulin koju. Laura saatis mulle ühte videot mida ma kahjuks kätte ei saand, Eliisa saatis ka sama video a seda ma ka ei saand kätte. See on needus. Heiii. taats for the veri föört taim. Khm, ma vajan meditsiinilist abi. Igatahes. Siis Laura tuli ideele et me võiks homme( ehk siiis täna) linna minna ja mitte ropsida. A siiski ma vastasin et oleme parem minukal ja joome siidert ja manustame tooteid. Ta nõustus. Da. Mu ema läheb Judas Priesti konsertile. Kell 7 või pool kaheksa. A kell viis mineme me rock caffesse konserdile vms. Da. Ja siis lähem poodi ja ostame siidrit ja siis käime Laura poolt läbi, kes annab mulle oma Lavarsi kes on ühest silmast pime ja tobascone. Igatahes. Siis me tuleme minukale ja teebe pilte Siberis või mu rõdul ja niisama paneme uksi ja Ukusid ja tihaselaipu. ( mul peaks hamstrid ka õues prügikastis alles olema;D )
See on esialgne plaan.
Ahja. Palju õnne Maarja emale;D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar