Uncategorized

10 dets ja 11 Dets ka

11. detsember 2005

mariannmari-0-3312449
No jah nurm värk, ma ärkasin Liisust sada aastat varem ja tsättisin niisama msnis jukiga.Ahja, tegin magavast Liisust picceka. Ta jalad rippusid tekialt välja.Kui liisu lõpuks kargu alla ajas siis ta kurjustas et ma lasin tal kaks tundi kauem magada;D Ohjah. Siis me meikisime ja ronisime kompressorisse. kus oli NIIIIIIIII ilus poiss:D ( haa, iluspoiss, kui ma JUHUSLIKULT satud mu kontole siin, siis helista;D;D) igatahes, ma alandasin ennast tma ees aga ta naerataaas meile:D
jeeeei, siis me minesime virru ja Liisu läks koju ja ma hängisin TDRiga 10 minta, fannfann. Siis läksin kompressorisse tagasi kus olid Henrdrik ja Hardo, pärast Elvis ja Eva ja Kätlin ka. Siis ma tulöin koju ja pärast maarja poole kus me piccetegime suht niisma.
Oh jah,
ja praegu on 11 Dets
Ja ma tulin mingiaeg Maarja poolt koju ja tegin inka koduse töö ära, kohe hakkan inka raamatut lugema, da. Ohjuudas. Ja siis ma ei tea mis teen. Otsin vanu inka töid, igaks juhuks (Maimul on kalduvus neid näha tahta) ja siis pinnin mylt raha.
Daaa…

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar