Uncategorized

jei!

22. detsember 2005

Ma ärkasin mingi ime läbi kell 10.14 vms. Siis rabasin telefoni ja helistasin Juhanile, ta lubas mul edasi magada. Jei. Ma ei teind seda kahjuks. Ma aina vähkresin ja tõmbusin kerra ja sirutasin, a magama ikka ei jäänd. Siis ma roomasin netti ja riietusin ja sõin ja läksin linna. Me saime Jukiga kokku ja minesime kompressorisse, kust ma ei tahtnud lahkuda kohe üldse. Sest seal oli soe ja ma sain manustada oma tooteid, siis Juki sõi kanasalatit ja lootis lahkuda, kui ta selle lõpetab. Aga siis viskasin ma vembu maha ( kas ma tõesti just kirjutasin seda? ) ja tellisin KA kanasalati ja kokakoola. Niiet me ei saanudki kohe lahkuda, jeei. Igatahes lõpuks ta nügis mind siiski sealt välja ja ähvardas et me mineme stokkkkkkmani, a õnneks me ei läind vaid läksime virru. Kus ma ostin jäätist ja siis Juhan ostis väga saladuslikult, nii et ma üldse ei näind, mulle kingituse;D See on mõmmi neimd Juki. Igatahes tulime siis kaupsist välja ja istusime virru pingile. Siis äkki astus meie juurde mingi tädi ( kes OLIGI tädi. Juhani tädi;D ) ja tsättis veits ja rääkis kuidas ta ostis noorendavat kreemi, ja siis läks äraa. Nurm. Igatahes, me mingi istusime seal. Juhan tahtis ukse taha minna;D haha. Igatahes, me siis ostsime Juki “noorele perele” aparaadi mis eemaldab kirsist kive ja juki emale küünla ka. Tegelt selle me ostsime kõige enne a missiis. Ohjah, siis me läksime apollosse. Ei. Seal me käisime enne. A suva:D mul ei meenu järjekord praegu lihtsalt da. Igatahes Juhani vennale ostsime mingi beiking raamatu:D Nii..ja siis me otsisime kerjust aga nad olid kõik kadunud.nii kurb. Ohjah. Siis me läksime tagasi kopmressorisse, ja noh. Seal hängisime. Lagle tuli ka oma sõpsiga. Igatahes, me veits olime veel seal Jukiga siis me läksime õuee, kus oli hirmuskülm:D Igatahes. Me läksime sinna kus see kiisu oli, aseal enam polnud kiisut. Me pidime kiisuta läbi ajama. Me siis HÄNGISIME niizama seal. Suhtkaua. Mul hakkas külm. Tal ka. Siis me läksime alla ja veetsime niisama oma vaba aega baltijaamas. Ja varjusime kuskile prügikastide taha. Ja siis tuligi nr 7. Ja ma hoidsin jukit kümne küünega kinni sest külm oli. ( karujukit) ja vahetasin kolm korda kohta. Kui ma koju jõudsin siis polnud siin kedagi. Aint kuusk oli tuppa tulnud. Igatahes, ma igavusest tõmbasin tolmuimejaga okkad maast ära ja siis tulin netti. Külm on siiamaani. Ja ema ja my tulid kaa. Rikikaa. Igatahes mul on igav. ( ma loodan et juhan ei ava oma kinki iial;D)

Mind ärritab see et ma ütlen koguaeg siin bloogis “siis” ja “igatahes” 😀 Päriselus ütlen kaa. Jaaa…Liisu, saa ruttu terveks;D

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar