Uncategorized

23. detsember 2005


Ömeizing, mul tuli mingi jõulutunne peale, selle kooliskäiguga. Meeldiv oli ka see, et ma läksin sinna TUNDAEGA varem, sest mul on mäluga suured probleemid. Hausääd. Mingi astusin klassi, kus olid Maarja ja Karin ja Merili ja Piret kellel oli mingi sall ümber pea mähitud ja Laura oli ka. Igatahes mingi niizama olime seal. Ma sain tunnistuse, kõik said. Ja õpetaja oli niisama pühalik.
Saime kinke ja värkki. Ja noh, siis oli mingi jõuluetendus, kuhu mina ja Kadi ja Paula ja Liis ei viitsind minna, ja me läksime koos välja selle aasta viimast “jõuluhõngu” nautima. Nagu selgus ei jää see siiski viimaseks. Kadi ja Liis tulevad ka minuga täna kompressrorisse. Ma loodan et ma saan minna, ja ema võtab poodidesse Riki ka kaasa. Igatahes,kui ei saa siis pole hullu, seljuhul nõulaifin ma kodus. Da. Ja Liis oli täna niii nummi:* Ja üldse oli mõnna.

Üldiselt oleks siiski kena kui see lumi ära sulaks(6) ütlen ma niizama et rikkkuda teie jõulufiilingut, a ma ei saa miskit parata, see lumi teeb kõik nii külmaks:(
😀

Ja ma lugesin oma vanu blooge, ja 17 nov ma olen maininud et ma olen õnnelik et mu hamstrid on elus sest ma pole neid 78 aastat toitnud, niipalju siis sellest, mul on igav.
Kuulan üle pika aja K’s Choiscet, nurm.
Not an addict. Nurm laul. Ja mu ripsmed läksid koolutamisetulemusena üüratuteks

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar