Uncategorized

2 jaanuar

2. jaanuar 2006

b0000e6ejk-03-lzzzzzzz-9325230
bad-01-6249785b0007smdua-02-lzzzzzzz-5979441

I’m feeling quite sick. Da. Ma ei tea, mul on külm, ja mu nina valutab ja külmetab, ja mu parem jalg ka valutab. Sp, ongi mu vasak jalg mu lemmik jalg. Samuti valutab mu pea ja mu huul. Tegelt huul vaid kipitab. A ta igatahes paraneb, mis on asja positiivne külg. Tegelt vaatasin ma just fämiligaid.
Aga ma tahaks hirmsasti tagasi toredaid asju nagu näiteks “Sex and the City” ja ” Nip-Tuck” ja “Pahad tüdrukud” Oh jah. Igatahes, ma istun niisama üksi kodus, vennaga. Ta on vässu ja ajab kõik kohad sodi täis. Liisu on ka haige, me oleme ühtekad. Ja ma ei saagi teda põetada, vaene mina.

Täna öösel olin Maarja pool. Ma nägin haiget unenägu, mingi koonduslaagrist jaa olin vangis maarjaemaga ja maarjaga. Ja me tegime saapaga akna katki ja muu selline toredus. Igatahes ärkasin ma kell kaks. Jukilt oli sõnum:* Kahjuks ma ei tea mida ma nende telefonidega teen, igatahesma ei saand Jukit kätte kogu päeva. Mu vend tõimulle just poolekilose pähklipaki. Mu vend on nummi. Ma ei suuda, ma dropin deed. A ma niiväga tahtsin minna Kehtnasse, tu visit Juki and hiis doog;) Igatahes, ma olen kurb. Maijõua enam kirjutada. Ma teen midagi muud. Näiteks…tahan Jukit, kui seda tegevuseks võib nimetada.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar