Uncategorized

edukas läbikukkumine.

11. jaanuar 2006

Ma eeldan. Alandav, ma ei teadnud pooli asju. Osasid asju kirjutasin PEAAEGU õigesti. Huvitav kas need loetakse valeks? Kui ma kirjutasin Pravda asemel PRADA, ja “Keisri Hull”-u asemel “Hull Keiser” Oh ma olen nii hale. Ja kui oli küsitud milline oli Eesti lipp enne nõukogude aega siis ma kirjutasin et KANDILINE. Alguses ma kirjutasin sini-must-valge. Aga selle ma tõmbasin maha:)
Jei. Igatahes, poolviis minen linna ja varsti on juba reeeede ja saab Kiisu sünnale. Juhhei:D

Loe ka neid postitusi!

3 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta Janne 14. märts 2016 at 23:03

  ???????

 • Avatar
  Vasta Anna Elisabeth 25. aprill 2010 at 08:35

  Hea mees, oled nv-l mingi mind petmas kellegagi! 🙁

  (Sa mu kallis Hull Keiser :*)

 • Avatar
  Vasta Hendrik 25. aprill 2010 at 08:35

  🙂