Uncategorized @et

edukas läbikukkumine.

11. jaanuar 2006

Ma eeldan. Alandav, ma ei teadnud pooli asju. Osasid asju kirjutasin PEAAEGU õigesti. Huvitav kas need loetakse valeks? Kui ma kirjutasin Pravda asemel PRADA, ja “Keisri Hull”-u asemel “Hull Keiser” Oh ma olen nii hale. Ja kui oli küsitud milline oli Eesti lipp enne nõukogude aega siis ma kirjutasin et KANDILINE. Alguses ma kirjutasin sini-must-valge. Aga selle ma tõmbasin maha:)
Jei. Igatahes, poolviis minen linna ja varsti on juba reeeede ja saab Kiisu sünnale. Juhhei:D

Sulle võib ka järgnev huvi pakkuda

3 kommentaari

Jäta kommentaar ning oota - kommentaar ilmub peale ülevaatamist

 • Reply Janne 14. märts 2016 at 23:03

  ???????

 • Reply Anna Elisabeth 25. aprill 2010 at 08:35

  Hea mees, oled nv-l mingi mind petmas kellegagi! :(

  (Sa mu kallis Hull Keiser :*)

 • Reply Hendrik 25. aprill 2010 at 08:35

  :)