Uncategorized

oh seda õnne, suurt ja üüratut õnne

11. jaanuar 2006

Igatahes ma ärkasin veits aega tagasi selle peale üles, et Liis helistas mulle. No ma siis juhtusin midagi küsima, ja ta kohe oskas vastata ka:) how nice is that. Mul on endiselt peas ( hädavaevu) need EKP juhid.
* 1944-1950 Nikolai Karotamm
* 1950-1978 Johannes Käbin
* 1978-1988 Karl Vaino

Ja rohkem ma ei tea üldse midagi. Mul on kõik meelest läinud. Suitsu tahaks,kui kõht nii tühi poleks. Igatahes, ma lähen teen omale teed, pesen hambad ära, ja siis istun voodisse ja loen midagi läbi. Näiteks oma selle vihiku. Ja kui aega üle jääb siis ma loen sinist õpikut. Ma eelistan tegelt siiski sinist õpikut lugeda. Ma teen seda enne. Igatahes.Kui seevärk läbi saab siis ma olen rahul ja tulen koju. Ja pool viis saan Stefaniga kokku:) Jeei. Tsau.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar