Uncategorized

Liizuke Kiizuke

24. jaanuar 2006

mari28129-5775797
Mõtle kui äge oleks, kui ma ennast ei meigiks, nagu Liisu õde. Siis poleks hommikul probleeme. Numps. Suvants. Igatahes, koolis oli nums, peaaegu sain matast aru, sellest osast mis ei saanud, tuleb teeb mulle õpetaja kahe tunni pärast selgeks. Jei. Uuh. Maimu Kuri on lihtsalt sjuuke elajas, et ma ootan ta surma. Da. Mis siin ikka. Koolis muidu oli naljakas. Liis oli ikka naljakas. Aint et ta ütles enda kohta poolpime, endal on -0,4. Haha. Ja Liis mu kullake tegi ka blogi. Oh teda vallatut. Peaks õpima, ma ei viitsi ikka veel. Emme läks mulle kalkulaatorit ostma. On vast tubli neid. Ja Riki on vana kabi, ja tõi minu tubba kuus tassi. Heihei. Jahe on rääää. A koolis oli mõõtmine ka. Ma olen ainult 167 pikk. Ma kahanen, ma kaalun 43.3 ja ma POLE alakaalus. Aga kui ma 16 saan, siis ma olen:( Oh meid Liisiga. Ta ütles mulle põssa, sest ta kaalub must 200 grammi vähem. Oh teda. Ise on must 6 cm lühem ka:D Oh vallatusi. Juhan varsti läheb magama ja teeb oma kuumusega voodi soojaks, jou. :*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar