Uncategorized

Pane pea sinna auku

14. veebruar 2006

laup20025-8057175
Mul tuli hea mõte. Ma hakkan kauniks. Haha, ma kõlan nagu Hannele ” varsti olen ma ilus! ” jutuga, hihi. A ma teen oma parima;D Esiteks ma lakin oma küüned ära, siis ma lähen juuksurisse. Siis ma lähen silmaarsti juurde ja saan omale läätsed. Ma nii loodan, et ma kannatan neid. Eelminekord oli see puhas õudus. A ma olen valmis piinlema. Nii, ja siis ma ei teagi kohe. Mul on tuju parem. Laura parandab niizama mu tuju ja tsätib mulle nurmist markost. Ma tsätiks talle nurmist Mihklist, aga seda ma olen juba teinud:( Ja me saatsime üksteisele rinnapilte. Laura oli paljam veits, nii kurb. Siis ma sain veel teada, kui lühikesed on Laura juuksed, ja kui väike perse on ühel neiul, kes on iidolipuuduses. Oh jah, ta raudselt hetkel kirjab smsi. A igatahes läks mu tuju hulga paremaks, tnx Laura. Irw icc nurm muzka. Pane pea sinna auku, rüütliauku, ja Laura sai rüütli. Kle 7 minta pärast hakkab “Armastuseta sinu”, see läheb nii teemasse, et ma pean seda vaatama. Oh kuidas mu kann valutab, oh valu. Vaatan talu. Seal on kanu. Täitsa vanu- ma olen sündinud poeet. Muuseas, täna kandideerisin journoks kah, Tallinnasessile. jei.

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta laura 25. aprill 2010 at 08:35

    aa ma kirjasin jah smsi, icc, aa nums. ma küll ei suudaks näiteks oma küüsi ära värvida, või tähendab. saaks, aga ma ei saaks olla nendega. oh kummalisust. see on nii lollu pilt mis sa panid, aõuvell. roomame, daa.