Uncategorized

musi, kasutatav sõna

22. veebruar 2006

Aina kasutan. Igatahes, pärast esmaspäeva pole ma jalgagi kodust välja tõstnud ja see on kurb. Ma ei tea isegi mis ilm on, sest ma ei viitsi end aknani vedada. Aint vahepeal vean end peeglini ja oigan. Uh, mu kõik ihuliikmed valutavad ja ma NÄEN haige välja, ma tahaks juba kaunis olla. Oh jah. Homme siis kooli mata kontrolltööks ja siis mingi jou, lähen hängin veits linnas, ja kuulan loengut ja siis Pärnusse ka vb? Oh mind vallatut, heihoo. Mu hääl on nagu vanamehel- see ei ole üldse lõbus. Kooli tahaks. Ja ma ei tea, mu moblasse ei mahu enam sõnumeiiid raisk, pf peab kustutama hakkama vä. Da. Oh täna on teistel 8 tundi, ksaksaksa, a Liisi tahaks näha, pf. Ma pean kõik mata valemid lehele kirjutama.. Kuna mul on suht igav siis ma teen seda kohe:*

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar