Uncategorized

Suren vässu

27. veebruar 2006

Ma mingi eile ei maganudki päeval, pf. Ja üldse ei maganud, öösel magasin mingi viis tundi. Ei krigistanud hambaid, a üks naine ühest filmist mis ma just vaatasin, krigistas küll. Aga see oli speedist, mitte erootilistest unenägudest, a õuvell. Mingi, eile öösel mul oli meeletu paranoia, Riki tegi sellist häält nagu keegi musitaks kuskil, haha. Oh mind, ja mu paranoiasid. Mingi, ma magasin sisse, ärkasin pool 8 üles. Esimesse tundi ma ei jõudnudki, nii kurb. Ahja, papa tuli ka. Aga see pole teema. Teema on see, et ma olin aint kaks tundi koolis, siis tulin Maarja poole. Ta isa söötis mind ja me vaatasime filmi, hau nummi. Ja mul on ülehomme koolis uisupäev, that means et aint 4 tundi ja siis uisutama, uh, kahju et see sportimine on, muidu oleks päris nums. Aga ma mingi varsti koju ja siis olen ja suren ja olen vässu.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar