Uncategorized

fakk thee pein övei

1. märts 2006

picture20004-3212951
picture20026-2113903
Ma ei oska siia täna midagi kirjutada, võibolla ainult seda et ma jäin matas magama ja suht jahe on. Kompressoris olime ka. Jürgeni ja Rasmusega. Nurm, hiljem saime pallidega loobitud ja isegi mina kuulsin seda “nad seksivaad, tule vaata” joujou

Loe ka neid postitusi!

2 kommentaari

Jäta kommentaar

 • Avatar
  Vasta G. 25. aprill 2010 at 08:35

  Vakk, miks sa nii ilus oled?
  (A);D

 • Avatar
  Vasta G. 25. aprill 2010 at 08:35

  🙂 Ma olen Hardo
  ja mul on Mariga kuri salaplaaan vallutada maailm keegi ei tohi sellest alguses teada . tee olete ainukesed keda ma usaldan 🙂
  liituge meie klubiga kaa et nagu siis kui esimesed 100 inimest koos on siis hakkame kokkusaamisi korraldama ja ma akkan kõnesi pidama ja mari teeb nalja ja meil saab tore olema 🙂 no ma kasutan ikka mari antud ruumi kasulikult ära ma reklaamiks veel paari asja et noh mari konto nii pop et siis saab palju tähelepanu nagu 🙂 😀 et ma kasutan blend-ameeed i
  vot ja mai ole hambaarst 🙂 aga võite mind siiski usaldada mus saab diktaator
  🙂
  et siis jah
  peace nagu neegrid ütlevad 🙂