Uncategorized

Ofcourse, my horse

21. märts 2006

No ma ei tea. Ma ei saagi täna Pärnu, hoopis homme. Eile vaatasin sõpru ja Kaspar oli nurms. Dada. Siis mingi, hommikul helistas Hendrik kell 10. Ma ütlesin, et ma magan ja magasin edasi. Siis helistas ta veel. Iga poole tunni tagant. Kell 12 ma ärkasin siis suhteliselt üles. 12.17 tõusin püsti isegi. Siis nüüd tsätin Liisuga, et millal ta veskari loovutab. Ta teeb seda kunagi.. õhtul. Igtahes Pärnusse tahaks. Kiisu ja Krissu ja Kassu ja Hendrik. Aga Hendrik ei loe, sest ta tuleb minuga koos. Hihi. Mu tuba on segi, vanni tahaks ka minna. Mu vend on seal juba ees. Oh well. Ma teen voodi ära ja siis lähen vanni ja siis helistan Piretile ja siis lähme tooma veskarit:D Oh well ja oh joy. Ma ei viiiitsi liikuda.

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar