Uncategorized

Ahvatlev

2. aprill 2006

Ma tulingi Tiia poole. Mingi zuht niizama olime. Käisime õues ja sõime krõpsu. Õues oli Triin, kes teadis mind reidist. Ta ostis meile tubakatooteid ja siidrit omale. Ma sain ka sellest osa ja mingi, pea tiiirles veits. Da da- nurm oli. Siis tulime tuppa. Kriiskasime vaikselt, tulenevalt sellest, et teatud isikud ainult msni logisid. Sellised lood siis. Siis ma lugesin raamatut ja jäin magama. Tiia enne kukkus mu ette. Hihi. Ta lebas suht kaua maas ka. Ma ärkasin ja Tiial oli jeesuse nägu. Joy. Minu teki all olid tiia rinnahoidjad. Nurm. Ma ei tea kust need sinna said.

Hirmus nurm. Praegu praeme muna. Juhan otsib pilti kus tal oleks hammaste vahel vahe. Kes otsib, see leiab! Muna on valmis, see munakollane on vedel:( Oh well:D

:*

Loe ka neid postitusi!

1 Kommentaar

Jäta kommentaar

  • Avatar
    Vasta silgud ritta 25. aprill 2010 at 08:35

    i loveyou