Uncategorized

P i N

3. aprill 2006

Oeh. Da da. Ma läksin Tiia poole. Mingi bussis nõulaiffisin. Siis astusin bussist maha ja nägin väga armetu välja. Its. Siis Tiia ja ma kõndisime ringi ja tegime suitsu ja ostsime teed ja tsättisime. Palju. Arutasime reede üle. Et teeme veskarit ja Hans tuleb ja värkki, eks vaatab, da! Joome veini ka. Esialgu oli meil niizama plaanis teha göörlsnait kus me halame ja joome kahekesti veini ja ropsime. A nu ei vedanud, mu tuju paranes. Oeh. Igatahes. Homme on MG katsed, a ma ei tea kas ma lähen kooli a vb lähen, ma ei tahaks väga. Mu kõht tapab mind! Hans sunnib mind aina bloogima i koju jääma. Sest ta ise on kodus vms. Nu davajjj. Igatahes, Juhan on mingi puhh da. Ja mingisugune neiu reidist, kes on zoofiil, on haard tu gett. Ta reit on ” mapolesinujaoks” no üllaülla. Nu da da. Varsti toon kraadiklaasi ja avalikustan siin oma meeldiva ihutemperatuuri. Ids. A, täna koolis oli geo KT. Ja siis seal küsiti , kus elavad metsikud ahvid. Nu da, kõik teavad vist et hispaanias:D? Ma ei viitsi kraadiklaasi tuuua, a ma olen nii kuum näost ja ma arvan et ma jään pimedaks, sest ma ei näeee:( Nu raisk, mul tuli uni ka. Ja ma ei viitsi oodata, kuni see emo kiusab siin teadküll junõu. Ids. Ma kraadin ära ja siis ronin teise tuppa või lähen üldse magama. See viimane on veits ahvatlevam.

kell says:
ma pean ikka minema
kell says:
se väike värdjas nuttis ema juures natuke ja nüüd ema hakkas mulle näkku panema
kell says:
ma ükskord tulen tagasi

Ma ei saa, liiga naljakas, aina kaklevad, da da da. Ja mu hammustusjäljed on ikka alles, ma nägin nii normaalne välja neid otsides. Ja ma lõpuks toon nüüd kraadiklaasi. DA! Ma tõin ta. Ja ma nüüd ootan. Vahep tuli ema, kes ütles et ma pean õppima rohkem. Peaks vist da! Aga homme on ju issand, inkas ka KT ja matas ka. Alandav, ma ei jõuaa. Ma loodan et ma saan koju jääda. hi hi hii. Ja mu bloog jamab ja ma ei saa siia pikke lisada, ma ei tea miks, ja mu nägu on jätkuvalt kuum. DA! Bloog on tore asi, vaata kui nagu kellegiga tsättida pole, siis tsätid oma bloogiga. Ma kunagi olen seda veel teinud, aga see oli ammu. Ids. Uih, ta ütleb et mul pole netti vms. Blogger on selline valetaja, a suva, las valetab. Ma kiikan kohe oma kraadiklaasi tulemust. 36. 9. PFF. Ma ei rahuldu sellega, ma kraadin veel. Siis ma teen voodi ära ja MAGAN! Eile ma jäin kell kaks magama ja ärkasin umbes kell kuus. No anna minna, und ei ole ja ma lõpetan 20-aastasena, siis ma näen välja nagu 40-aastane. Huvitav kas ma siis neljakümneselt näen välja nagu kahekümnene ja viiekümneselt olen nagu kümneaastane plikake. Vat see oleks alles huvitav.

A see värk ka et Liisu kirjutas, et tal pole kedagi, kui nende “kuusik” koost laguneb. Uh, anna minna Liisu, siin ootab sind üks Kaasik;D:* Uh, Liisu, DA. Me pole veits ammu suhelnud, nagu päriselt, aga seda saab parandada, ja värkki(L)

Mu temperatuur ei tõuse. pf. Kõht siiski tapab. Suva, headööd

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar