Uncategorized

5. aprill 2006

Nii. Ma ärkasin täna suht normaalsel ajal. Kasutasin Lauri tehnikat täna. Mitte ei visanud mobla kaugele maha, vaid hoopis lükkasin veits äratust edasi, see oli tõhus. Ikkagi jõudsin kooli mingi 8. 25. Oh seda püha õnne ja joovastust. Mingi, neljanda tunnini olin koolis. Ahja. Enne füüsikat oli koolis alandav. Piret pani mu patsi(kummi;D) suhu ja siis süljas selle välja. Ma tahtsin seda ütles võtta ja kummardasin. Samal ajal läks mööda Pireti vend, kes vaatas mu ääsi, siis ütles piretile tsau ja vaatas uuesti. Oh alandust. Siis Piret tahtis et ma seda uuesti teeks. Aga huii tegin. Da da.
Siis läksime füüsikasse, kus ma tegin homset kodust tööd. Oo rõõm. Siis ma läksin sööklasse, kus Maarja ütles et ta läheb koju. Ma otsustasin taga ühineda. Me olime niizama, vaatasime pilte jaaaa seebikaid noortest.Oh joovastust. Ja siis ma tulin koju. Siin ma jõinteed ja rääkisin Hansu ja Leilaga ja praegu Juhaniga kaa. Tal on miski d-tähe all:D A mul on siin lehmakommi ka. uh. Varsti saan Henriga kokku, uh. Näitekas jouu. Mu mobla jäi Maarja poole. Suva, varsti peaks liikuma. haha, tegelt tunni aja pärast a nooh sjuuva. Täna ma pidin veel tegelt hängima Jürgeniga ja Rasmusega. A ma ei tea, nou nou. Ja siis.. midagi oli veel. A Elvis tulebka reedel Tiia manu. Oh joy. Ja homme..lähen ma harkujärve juurde teed jooma:D? Oh joy!

Ja seevärk, et maitea mida teha. Ma tahan üht ja teist. Ühega on ühedlood ja teisega on teisedlood. Üks on juba ammu tahtmine olnud ja teine on alles väga uus. Aga gaadteem. Ma ei taha seda siia kirjutada:D A ma veits kirjutasin, et ma kunagi seda ära ei unustaks, kui ma 78 olen:D itss

Loe ka neid postitusi!

Kommentaarid puuduvad

Jäta kommentaar